maanantaina, helmikuuta 18, 2013

Pettävät aviomiehet

Pettävät aviomiehet luovat naisvajetta

Onko tasa-arvo mennyt liian pitkälle?

Why Gender Equality Stalled

Nukkejoukkoraiskaus

Where Have All the Good Men Gone? Ask the Women, Too.

I’m a stay-at-home dude.

Tampereen yliopisto ei oitis lämpene mieskiintiöille

205 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 205 / 205
Anonyymi kirjoitti...

Äiti ja tytär tuomittiin erikoisesta Coca-Cola-huijauksesta

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: miten en uskaltanut vastata naisen tekemään aloitteeseen, kun sillä oli naispuolisia kavereita ympärillä ja myös onnettomasta friend zone -ihastumisestani kaukaa menneisyydestä...

Taisitkin mainita tämän äskettäin.

Anonyymi: Eiköhän sille ole jokin yksinkertainen järkiselitys olemassa, että entinen friend zone -ihastukseni pitää Facebookissa kuvaani seinällään (kaverilisäys -ilmoitus), muttei kenenkään muun sadoista kavereistaan...

Anonyymi: Ja sinulle friend zone -ihastukseni siellä jossain:

VITTU MINÄ RAKASTIN SINUA!!! Ole kiltti ja jätä minut lopullisesti rauhaan (mutta pysy silti hengissä...).


Hän ei tainnut kuulla tuota.

Anonyymi: Nyt on sitten kaverina entinen friend zone -ihastus. Häneen EN enää halua suhdetta lähempää (vaikka hän kaunis onkin), mutta toisaalta kun on niin monta sukulaista kavereina, niin en halua varta vasten alleviivata ööh... elämäntilannettani (jolle sinä antaisit kirjaimellisesti kasvot).


Anonyymi: (entinen friend zone -ihastus otti saunomistapaamisen puheeksi, mistä päättelin hänellä olevan lepakoita tapulissa... sen verran olen lukenut Laasasta, että pystyn pitämään "toiviotieni" köykäisenä =D )

Ja tässä siis toinen HooTeeäMmäiLy.

Anonyymi: (Ja näköjään entinen friend zone -ihastukseni rupesi huomionhakuiseksi, kun latasin miehisiä muotojani esittelevän kuvan feisspookiin... siis vyötärön yläpuolelta otetun...)

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Kato Hurttaa!! Onneksi ei jäänyt tämä osio avaamatta, kun uuttakin jo pukkasi. Päivitetääs...

Sepä kehui kroppaani Aikajanallani, niin että (muut) kaverinikin sen huomaavat :) Kivasti tehty. Mutta silti se on ihastuksellisesti jo menneen talven Lumia, sanoi Nokia. Mielenrauha accomplished!

Celibacy forever! MGTOW! MGTOW! MGTOW! MGTOW! MGTOW! MGTOW! MGTOW! Celibacy forever!

Anonyymi kirjoitti...

Ja UNBELIEVABLE miten paljon kommentaattori Hurtta jaksaa nähdä vaivaa näissä kommenttiosioissa!!! Ite en jaksais, en sitten millään. Mutta kiitos (ainakin näennäisestä) mielenkiinnosta seliseli-paatilla seilaajan asioita kohtaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hurtta:

"Hän ei tainnut kuulla tuota."

Huh... toivottavasti ei. Sen verran sosiaalisesti notkea olen, etten uskaltanut edes mennä tervehtimään äärimmäisalfaserkkuni nuorta, kaunista, lääkäriksi valmistuvaa tyttöystävää kotoani parkkipaikalle.

Enkä varsinkaan uskalla mennä vierailulle heidän luokseen toiseen kaupunkiin. (Ja serkku on ns. eliittisotilas, maailmaa reissannut, äärimmäisen sosiaalisen suosion omaava, korkeasti koulutettu ja puntissakin minua selvästi edellä... ja huomattavasti nuorempi kuin minä... taidan tappaa itseni... no en)

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 205 / 205   Uudempi› Uusin»