maanantaina, helmikuuta 18, 2013

Pettävät aviomiehet

Pettävät aviomiehet luovat naisvajetta

Onko tasa-arvo mennyt liian pitkälle?

Why Gender Equality Stalled

Nukkejoukkoraiskaus

Where Have All the Good Men Gone? Ask the Women, Too.

I’m a stay-at-home dude.

Tampereen yliopisto ei oitis lämpene mieskiintiöille

213 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Anonyymi: Mies, näin hurmaat naisen helposti - vältä vain nämä TOP 4 mokat!

   egorazzi.com: Jos uusi ihastuksesi kohde saa tietää, että sinut on jätetty, pitää hän sinua luuserina. Jos olet dumpannut exäsi, olet kylmäsydäminen peluri.

   Poista
 2. Henry Laasanen: Pettävät aviomiehet luovat naisvajetta

  terve.fi / Henry Laasanen: Lopputuloksena on irtosuhdeiden erittäin epätasainen jakaantuminen miesten kesken.

  Ei aihetta eriävään mielipiteeseen.

  Tuleekohan tästä kohtaa haloo?

  terve.fi / Henry Laasanen: Miehille on tyypillistä pitää omaa pettämistä paljon pienempänä pahana kuin vaimon pettämistä, missä asiassa he yleensä ovatkin oikeassa. Miehelle pettäminen on usein vain seksuaalisten tarpeiden purkamista ja hetken hupia, kun taas vaimolle pettäminen on useammin vaihtamista parempaan partneriin ja rakastumista, joka on suurempi uhka liiton kestävyydelle.

  puheenvuoro.uusisuomi.fi / Henry Laasanen: Naisvaje on suuri uhka

  Viittaa myös artikkeliin, joka on vain rekisteröityneille käyttäjille.

  Tekniikka & Talous: Naisvaje suurempi uhka kuin ilmastonmuutos

  Arktisen alueen naisvaje kasvaa. Se on jopa suurempi uhka alueille kuin ilmastonmuutos. Suurin vaje on Pohjois-Venäjällä ja Grönlannissa.

  Tässä taisi olla kyse vähän erityyppisestä naisvajeesta. ☻

  / Kari Hurtta

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Anonyymi: Naiset Internetissä

   Saara Huttunen: Harvassa on sellaiset sivustot internetissä missä tasa-arvoa feminismin näkökulmasta kannattajat eivät ole altavastaajan asemassa. Uusi Suomi ei ole poikkeus. Siksi kai minun kirjoitukset saavat paljon kommentteja ja huomiota. Koska olen valtavirran mielipidettä vastaan. Ja olen nainen joka uskaltaa olla sitä internetissä omalla nimellä ja kuvallaan.

   Henri Kangas: Viimeksi kun Saara Huttunen osallistui Laasasen blogiin, taisi haukkua tätä hulluksi narsistiksi. Huusko taas on kunnostautunut alatyylissä enemmän.

   Niin että kenelläs niitä vihanhallintaongelmia olikaan?

   Poista
 4. Treen yliopiston opettajaopiskelija sanoo:"Kiintiöitä parempi keino lisätä miesten kiinnostusta naisvaltaisiin aloihin olisi palkkatason nosto, sanoo luokanopettajaksi opiskeleva Anne Latvala."

  Luokanopettaja tekee vuodessa noin 1400 työtuntia ja saa noin 3000 euroa kuussa. Heillä on huima tuntipalkka ja lisää pitäisi saada. Jos opettajat tekisivät sen 1900 tuntia kuin muutkin ja palkkaa lisättäisiin joku sata euroa, alalle saataisiin lisää miehiä ilman, että opettajien tuntipalkat olisivat nykyistä kalliimpia.
  Pauli Sumanen

  VastaaPoista
 5. Haudan ulostesotkijalla erikoinen motiivi

  ...
  Naisen aseena oli oma uloste, jolla on hän sotki Orimattilan hautausmaalla liki 40 kertaa saman hautakiven
  ...
  Motiivina on ollut kosto hänen henkilökohtaiseen elämään liittyvässä asiassa. Nainen selitti syyksi erikoislaatuista velanperintää.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Anonyymi: Petri Nygård Radio Suomipopilla: Saisin jokaisen keikan jälkeen

   Pitäisikö otsikon olla: Juontaja tivasi että saisiko Petri Nygård jokaisen keikan jälkeen.

   Ilta-Sanomat: Juontaja Susanna Laine uteli, saisiko mies jokaisen kerran jälkeen.

   / Kari Hurtta

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Anonyymi: Oppilas on mieluummin tyhmä kuin hikipinko

   yle.fi: Suomalaiskouluja vaivaa edelleen onnistumisen pelko. On turvallisempaa olla kasin poika kuin kympin poika, sanoo yläkoulun opettaja. Edelleen etenkin pojat alisuorittavat, koska ryhmässä on helpompaa mokata tai pelleillä kuin onnistua ja kantaa hikipinkoleimaa. Alisuorittaja suojeleekin itseään ympäristönsä paineilta.

   Sitten myöskin

   Anonyymi: Tutkimus: Vanhemmat tekevät tietämättään tytöistä alisuoriutujia

   Kehutko tyttäresi alisuorittajaksi?


   yle.fi: Yhdysvaltalaiset tutkijat ovat havainneet ratkaisevan eron tyttö- ja poikalapsien jokapäiväisessä kasvatuksessa: poikia kehutaan selvästi enemmän heidän tekemisistään ja ponnisteluistaan, tyttöjä siitä, millaisia he ovat. Viisi vuotta myöhemmin tehdyssä seurannassa havaittiin, että teoistaan kehutut lapset ovat valmiit tarttumaan vaikeisiin tehtäviin ja uskovat voivansa muuttua.

   Mutta sitten

   yle.fi: Sulanderin mukaan sukupuolten välillä on eroja: kympin tyttöä ei välttämättä kiusata, mutta kympin pojalla voi olla haastavampaa.

   - Sen takia usein hyvät pojat eivät viittaa niin paljon kuin voisivat, tai jopa eivät viittaa ollenkaan, tavallaan vetäytyvät kuoreensa. On turvallisempaa olla kasin poika kuin kympin poika.


   / Kari Hurtta

   Poista
 8. Move over, ladies: Fat is no longer a feminist issue

  Many British males are too heavy for their own good. But they are starting to take action.
  ...
  Paradoxically, while slimming clubs may still be relatively new territory for men, male slimmers are already outdoing their female counterparts.

  Research by Slimming World, published in 2005, found that, over 12 weeks, 91 per cent of men on their regime lost 5 per cent of their body weight, while only 53 per cent of women achieved this loss in the same period.

  The data also showed that after 12 weeks the average weight loss among women was 15lb (6.8kg), whereas men lost 23.5lb (10.7kg).

  Dr Stubbs said: "When they get down to it, men tend to be very successful because they are much more problem- and solution-focused, so they are able to pick those solutions up and run with them.
  ...

  VastaaPoista
 9. Mielenkiintoinen lisätieto:

  Hautaa ulosteella sotkenut nainen tuomittiin - motiivina "velka"

  ...
  Nainen oli halunnut kostaa miehelle, koska koki tämän olevan velkaa hänelle seksistä. Tämän vuoksi nainen oli päättänyt ryhtyä painostustoimiin.
  ...

  VastaaPoista
 10. Adele: Jos mieheni sanoisi minua lihavaksi, murhaisin hänet

  ...
  Tähti vakuuttaakin, ettei hänellä ole tarvetta laihduttaa, niin kauan kuin tuntee itsensä terveeksi.

  - En pidä kuntosalilla käymisestä. Pidän hyvästä ruoasta ja hyvistä viineistä. Vaikka kroppani näyttäisi tosi hyvältä, en usko, että esittelisin tissejäni tai takamustani kenellekään. Minusta on ihana katsella Lady Gagan ja Katy Perryn tissejä ja peppuja, mutta se ei liity musiikkiini mitenkään. En tee musiikkia silmille, teen musiikkia korville.
  ...

  Kommenteista:

  Joopa, eikös Adele ole kertaalleen ollut laihdutuskuurilla?
  Ei tainnut ihan mennä niin kuin elokuvissa...noh kerrankos sitä...On se muuten kumma että kovasti nämä tukevammat ihmiset pitää ääntä siitä, että haluavatkin olla juuri sen kokoisia kun ovat mutta hetken päästä ollaan kiloja tiputtamassa. Mikä siinä sitten on? Ei kai ollakkaan niin tyytyväisiä sittenkään...mutta kyllähän sen ymmärtää, olisivat vaan rehellisiä :-)

  Tässä puolestaan hyvä esimerkki siitä, että laihduttaminen kannattaa:

  Viikon laihduttaja:
  Ossin paino nousi salakavalasti

  VastaaPoista
 11. Näin kauan dieetti keskimäärin kestää

  Dieetti kestää keskimäärin viisi viikkoa, kaksi päivää ja 43 minuuttia. Näihin tuloksiin päästiin haastattelemalla tuhatta naista Iso-Britanniassa.
  ...
  Keskiverto brittinainen laihduttaa 2,7 kertaa vuodessa.
  ...

  VastaaPoista
 12. Niin, alunperin.

  Ilta-Sanomat: Lempi otti ja leimahti - senioripari yllätettiin alasti ravintolan parkkipaikalta
  72-vuotias nainen ja 62-vuotias mies yllätettiin ravintolan parkkipaikalta alunperin lisääntymiseen tarkoitetuista puuhista. Ja vieläpä keskellä päivää.

  VastaaPoista
 13. Genderfuck?:

  Anu Saagim poseeraa miehenä - katso kuvat!

  Katkeraa tekstiä, olisikohan Hilary halunnut päästä Catherinen paikalle:

  Kirjailija haukkuu Catherinen


  VastaaPoista
 14. Vastaukset
  1. Anonyymi: Killer Vaginas

   Dayly Life: She allegedly put poison in her vagina, and invited her husband to perform oral sex on her. The man became suspicious while down south, surprised by an ''unusual smell''. He took her to hospital, where the poison was found.

   There is something particularly intriguing about using a method of murder that involves pleasure. It's also completely stupid, as vaginas are absorbent and the woman would have probably killed herself in the process. But no matter, a lethal love tunnel adds to the fascinating mythology of sex and death in the lady garden.

   Poista
 15. "Seksiviikko alkaa! Suosikin legendaarinen Dear Eki, lääkäri Erkki-Pekka Helle vastaa nyt aikuisten kysymyksiin.
  Juontajina Marja Hintikka ja Mikko Kekäläinen.

  http://areena.yle.fi/tv/1801235"

  Tuossa on parasta tuo eläinten seksuaalinen käyttäytyminen. Olemme hyvin samanlaisia kun kulttuurin naamio poistetaan kasvoilta. Parisuhde on erittäin harvinainen kädellisillä.

  Ainakaan ihmisellä se ei toimi ilman uskonnon luomaa sosiaalista painetta ja sitä kuumassa luolassa asuvaa takuumiestä.

  Nythän pelotevaikutus on kadonnut ja omistava rakkaus yrittää epätoivoisesti löytää omistettavan esineen jonka kanssa sitten luodaan sopimus ja kummatkin esineet ovat tyytyväisiä kunnes löytyykin jotain kiinnostavampaa ja esineet vihastuvat toisilleen sopimusrikosta ja... ei kun uusi yritys uuden esineen kanssa. Esine rakkaus?

  VastaaPoista
 16. Naisten ympärileikkaus voi HIV-riskin pienentämisen lisäksi parantaa hygieniaa ja seksuaalista nautintoa:

  Defending FGM

  VastaaPoista
 17. Kenttäraportti:

  Kävellessäni kauppakeskuksessa kaunis nuori nainen katsoi minua ja jäi tuijottamaan muutamaksi sekunniksi silmät pyöreinä. Sitten hän kääntyi ja ehkä aavistuksen epävarmoin askelin käveli vaateliikkeeseen ja meni taakseen vilkaisematta yläkertaan vieviin liukuportaisiin.

  Joko

  A) Hän tunsi minut jostain, mutta minä en tunnistanut häntä. Pelkäsi tulevansa torjutuksi.

  tai

  B) Purkamaton seksuaalinen energiani säteilee silmistäni ja saa naisissa aikaan alkukantaisen kiimottumisreaktion. Heillä kestää aikansa, ennen kuin he saavat kohtaamisen nollattua. He miettivät: tuossa MIEHESSÄ on todella... 'jotain'... aah...

  Onhan parempi poistua, kun jalat vielä kantavat...

  Pyyhin kaikki muut vaihtoehdot pois pöydältä. Case closed. Kyllä elämä on helppoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Pyyhin kaikki muut vaihtoehdot pois pöydältä. Case closed. Kyllä elämä on helppoa! :D

   Yleensähän sitä päätyy siihen tulokseen että katsoja tuijotti jotain havaitsijan takana olevaa tuttavaa.

   Tai sitten havaitsija päättyy tulokseen että itsessä on jotain hirvittävää.

   / Kari Hurtta

   Poista
 18. http://www.katsomo.fi/?progId=167180

  00.19.00 eteenpäin

  VastaaPoista
 19. Tuo yllä oleva Katsomo-pätkä Iholla-ohjelmasta kannattaa ilman muuta tsekata :)

  Ennen tuota 19min kohdasta alkavaa juttua on "hassua" vuorovaikutusta äidin ja lapsen välillä: Äiti esittää poikalapselleen vaatimuksen, että pojan olisi syytä kertoa hänelle, minkälaisia pelejä poika pelaa. Hetken kuluttua äiti sanoo kameralle, että häntä ei pätkääkään kiinnosta pojan pelit.

  Jipika jee, poikien yksihuoltajaäidit! Hyvää mielenterveyttä kasvaville pojille. Koettakaa kasvaa selkeiksi aikuisiksi ja jättäkää kasvuympäristönne ristiriitainen raihna taaksenne.

  VastaaPoista
 20. Vastaukset
  1. Anonyymi: Äitien valumisessa osa-aikatyöhön piilee riski

   Verkkouutiset: Kuntaliitossa kannetaan huolta siitä, että joustava hoitoraha voisikin kannustaa nyt kokopäivätyössä olevia äitejä lyhentämään työaikaansa eikä kotihoidon tuella olevia siirtymään työelämään, mikä on tavoitteena.

   Poista
 21. Vastaukset
  1. Anonyymi: Villi striptease-esitys 16-vuotisjuhlissa – vankeus uhkaa äitiä

   Ilta-Sanomat: Amerikkalaisäiti tilasi strippareita poikansa syntymäpäiväjuhliin.

   Ilta-Sanomat: Times Union –lehti kertoi verkkosivuillaan, että viihdyttäjät vuokrannutta äitiä syytetään oikeudessa lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta. Hän voi saada enimmillään vuoden vankeustuomion.

   Poista
 22. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tasa-arvoinen oikeus viettää eläkepäiviä ei toteudu

   Miikka Satama: Miesten lyhyempi elinikä on osaltaan tukee sitä, että yhteiskuntamme tässä mallissaan pyörii. Eläkejärjestelmä olisi ongelmissa, jos miehet yhtäkkiä alkaisivat elää edes lähes yhtä kauan kuin naiset. Samaten julkinen terveydenhoito jonka hintalappu kasvaisi osaltaan merkittävästi, jos miehet käyttäisivät sitä yhtä ahkerasti kuin naiset. Suomalaisten miesten kuoleminen nuorenpina on osa "hyvinvointivaltiomme" kivijalkaa. Kaikista arvokkainpiin kansalaisiin tällä hetkellä hyvinvointijärjestelmässämme kuuluukin ainakin pari lasta siittänyt, kouluttamaton, julkipalvelut sivuuttava, lainkuuliainen, yksityissektorin miesduunari/yrittäjä, joka todennäköisesti kuolee hyvinvointivaltion marttyyrina vähin eläkepäivin - osa jopa oman käden kautta. Korkeasti koulutettu, lapseton, nainen, julkisektorille työllistetty ja sitä käyttävä, joka elää 90-vuotiaaksi tai yli, ollen jopa 30 vuotta eläkkellä taasen on järjestelmän merkittävä kuluerä, jonka kulun tasoittavat yhteiskunnan pienempikuluiset jäsenet.

   Poista
 23. Vastaukset
  1. Anonyymi: Missä päin nettiä miehet vihaavat naisia?

   Rauni Korhonen: Jyrki Kasvi on kirjoittanut blogin ”Miehet jotka vihaavat naisia netissä.” Valitettavasti en ole yhtä nettiorientoinut kuin pitkän linjan ATK-osaaja Kasvi ja joudun kysymään apua lukijoiltani. Missä niitä sivuja on, missä miehet vihaavat naisia?

   Arvo Kuusela: Jotenkin tuntuu luonnoliselta tuo miesten naisiin kohdistama viha.
   Se on yhtä luonnollista ja normaalia kuin feministien miesvihakin.

   Perustuksi riitää ihmisen perusuonto ja lisäksi tarvitaan hiukka rationalistista ajattelua.

   Naiset ja miehethän rakastavat vastakkaista sukupuolta, ainakin haluaisivat rakastaa. Paino on jälkimmäisellä lauseella. Ihmiset haluaisivat löytää itselleen vastakkaisesta sukupuolesta kumppanin ja kumppanuuden jossa vallitsisi keskinäinen rakkaus.


   … (en lainaa kommenttia kokonaan tänne) …

   Miten tämän sanottavani oikein kiteyttäisin. Sukupuolten välinen jännite ja parisuhteen vaativuus ja ongelmalolisuus tulee jatkossakin tuottamaan ristiriitoja. Se on ihmiselon vakavin ja vaiken ongelmatekijä.

   Taru Elkama: Vauva-lehden keskustelupalstalla luuraavat kaikkein pahimmat naistenvihaajat, olkoonkin että heistä suurin osa on itsekkin naisia.

   Arvo Kuusela: Lapsille syötetään niin paljon väärää tietoa miehen ja naisen suhteesta, että ei ole ihme kun käy niin että toiveet muuttuvat vihaksi kun totuus ihmissuhteiden raadollisuudesta paljastuu.

   Poista
 24. Lisää satunnaisia linkkejä…

  iltalehti.fi: Tästä 43 prosenttia naisista valehtelee sängyssä

  iltalehti.fi: Tutkimuksen mukaan 59 prosenttia miesvastaajista ja 56 prosenttia naisvastaajista kertoi valehtelevansa kumppanilleen omista tunteistaan.


  iltalehti.fi: Häkellyttävän moni nainen eli jopa 43 prosenttia vastaajanaisista valehtelee kumppaninsa seksuaalisesta suorituskyvystä. Tutkimuksessa selitettiin valehtelua sillä, että naisilla on suurempi tarve suojata partnerinsa tunteita.

  VastaaPoista
 25. Iltalehti kysyy: Petätkö puolisoasi hänen luvallaan?

  Eikö tuossa otsikossa ole ristiriita? Eikös pettäminen tarkoita harhautusta tai valehtelua?

  Todellinen kysymys olikin:

  iltalehti.fi: Elätkö avoimessa parisuhteessa?

  Eli Iltalehti kerää aineistoa juttuihinsa.

  / Kari Hurtta

  VastaaPoista
 26. Hurtta:

  "Yleensähän sitä päätyy siihen tulokseen että katsoja tuijotti jotain havaitsijan takana olevaa tuttavaa.

  Tai sitten havaitsija päättyy tulokseen että itsessä on jotain hirvittävää."

  Niin, meidät on ehdollistettu kyykyttämään itseämme :(

  A(asin)si(ll)asta kolmanteen. Oikeastaan on oikke hyvä, että femakot lukevat Laasasen US:n blogia. He luulevat ehkä taistelevansa... heh heh... menestyksekkäästi maskulismia... eikun... heh heh... patriarkaattia vastaan, mutta...

  Heidän alitajuntansa ottaa päivittäin vastaan miesasiaa - sensuroivan mielen pyristelyistä huolimatta. Jatkossa (enenevässä määrin) kun he ovat tekemisissä 'virallisen totuutensa' kanssa, niin eikö vain sen rakenteet ole alkaneet tuntua entistä hatarammilta...

  Valikoiva mieli kiistää tietenkin kaiken, ja yrittää entistä vakuuttavammin uskotella että valtakunnassa on kaikki hyvin... köhköh tuota savua... Long live...köh... Rome!

  VastaaPoista
 27. Vastaukset
  1. Anonyymi: Pojat kärsivät stereotypioista

   tiede.fi: Poikia koskevat stereotypiat haittaavat heidän selviytymistään koulussa. Brittilapset uskovat pienestä pitäen, että pojat pärjäävät koulussa tyttöjä huonommin. Tämä vaikuttaa heidän suorituksiinsa hyvin nuoresta iästä asti.

   Toisin kuin Yhdysvalloissa

   Anonyymi: Tutkimus: Vanhemmat tekevät tietämättään tytöistä alisuoriutujia

   Kun taasen Suomessa

   Anonyymi: Oppilas on mieluummin tyhmä kuin hikipinko

   Poista
 28. Kirjasta Get off Your 'But':

  I studied under some of the brightest minds in the
  field of sexual attraction and dating — Eben Pagan (who
  writes as David DeAngelo), Eric Von Sydow (who writes as
  Hypnotica), Adam Gilad (who writes as Grant Adams), Zan
  Perrion, Dr. Paul Dobransky, Dr. Amir Georges Sabongui,
  David Wygant, Lance Mason, Travis Decker, Neil Strauss
  (who writes as Style), and Owen Cook (who writes as Tyler
  Durden). What I found set my heart free.

  Women don ’ t want a man to look a certain way. They
  want a man to make them feel a certain way.

  I flushed out my insecurities about looking different,
  being single, and not having much romantic experience for
  my age. I began to mature into a patient man who was secure
  in his own skin. I embraced the realization that I didn ’ t need
  a woman on my arm to feel validated by others.
  This caused a positive shift in my dating life. I began
  attracting and dating women who loved and accepted all
  of me. Eventually, I got so comfortable at attracting women
  that other men started to take notice. Men from across the
  globe began seeking me out for dating advice. They started
  flying in from all around the world to work with me on
  the issue of relationships with women in their own lives.

  Ja tässä satunnainen kuva kirjoittajasta Sean Stephensonista: http://ideamensch.com/wp-content/uploads//sean-stephenson-300x259.jpg

  VastaaPoista
 29. Kysy seksistä (MIES): Mikä avuksi kamalaan seksielämäämme?

  Kysy seksistä(NAIN/EN): Miten saan mieheni haluamaan minua?

  Vastaus naiselle:

  "Jos keskustelussa nousee esiin se, että tilanne ei toiseksi tule muuttumaan antaa se toiselle mahdollisuuden päättää haluaako olla suhteessa jossa seksiä ei harrasteta."

  Näyttäis Ilta-Panomien seksologilla muissakin tapauksissa olleen sellainen linja, että jos pihtari on nainen, ei miehelle väläytetä suhteen lopettamista vaihtoehtona. Naiselle tuo on vakiovastaus.

  Vastaus naiselle:

  "Voi olla ettei asia liity mitenkään sinuun."

  Vastaus puutteesta kärsivälle miehelle:

  "Kumppani voi omalta osaltaan kiinnittää erityistä huomiota toisen huomioimiseen (antaa aikaa, läheisyyttä ja hellyyttä ilman toivetta seksistä)."

  Kysy seksistä: Miksi seksi ei kiinnosta vaimoani?

  Kysy seksistä: Miksi mies ei anna koskea alapäähän?

  Kysy seksistä(MIES): Suhteestamme puuttuu läheisyys

  (NAIN/EN)Kysy seksistä: Odotanko liikaa seksiltä?

  Unohtuiko tuolla kertaa jotain, femapeutti?:

  Kysy seksistä: Mieheni ei halua edes yrittää seksiä. Mitä teen?

  P(I)MMP(IÄ)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Näyttäis Ilta-Panomien seksologilla muissakin tapauksissa olleen sellainen linja, että jos pihtari on nainen, ei miehelle väläytetä suhteen lopettamista vaihtoehtona. Naiselle tuo on vakiovastaus.

   Mielenkiintoinen huomio.

   Eli siis nainen saa vaatia seksiä, mies ei.

   Niin, mieshän se oli raiskaaja, ahdistelija jne…

   / Kari Hurtta

   Poista
  2. Anonyymi: Näyttäis Ilta-Panomien seksologilla muissakin tapauksissa olleen sellainen linja, että jos pihtari on nainen, ei miehelle väläytetä suhteen lopettamista vaihtoehtona. Naiselle tuo on vakiovastaus.

   Anonyymi: Unohtuiko tuolla kertaa jotain, femapeutti?:

   Kysy seksistä: Mieheni ei halua edes yrittää seksiä. Mitä teen?


   Ilta-Sanomat: Nimimerkki: Kukkea nainen, 59 vuotta

   Ehkä tuo siis ei ole naiselle vakiovastaus, jos nainen on 59 vuotta.

   Poista
 30. Satunnaisia linkkejä (tämä taitaa olla vanha? Linkittikö joku tämän jo?)

  iltalehti.fi: Nuori nainen lehdessä: "Päätin 29-vuotiaana, että en harrasta seksiä enää koskaan"
  29-vuotias nainen kuvailee henkilökohtaisessa kirjoituksessa, miksi haluaa parisuhteen ilman seksiä.

  Taitaa viitata
  MailOnline: Why, aged 29, I have decided I'll NEVER have sex again
  • Lisa Smith, from Buckinghamshire, finds sex 'repellent'
  • Has had three lovers, and lived with two of them
  • Wants to find a man with whom she can have a celibate relationship
  • Will adopt children if she ever decides she wants them

  VastaaPoista

 31. Miehille on tyypillistä pitää omaa pettämistä paljon pienempänä pahana kuin vaimon pettämistä, missä asiassa he yleensä ovatkin oikeassa. Miehelle pettäminen on usein vain seksuaalisten tarpeiden purkamista ja hetken hupia, kun taas vaimolle pettäminen on useammin vaihtamista parempaan partneriin ja rakastumista, joka on suurempi uhka liiton kestävyydelle.

  Ja taas unohdettiin mainita itse pääasia, eli se, että naisille pettäminen on 900 kvadriljoonaa googolplexiä helpompaa kuin miehille, niin että sitä ei voi oikein pitää urheana ja kannustettava saavutuksena.

  Jos mies onnistuu saamaan römpsää, SE on saavutus - etenkin miehen saadessa sitä nuorelta, kauniilta naiselta.

  Miehen on helkkarin paljon vaikeampi pettää, kun mies nyt ei vaan voi mennä istumaan minihameessa baariin, ja valkata iskemään tulleista vastakkaisen sukupuolen edustajista mieleistään. Miehen on TEHTÄVÄ LUJASTI TÖITÄ saadakseen römpsää, parisuhteessa ollessaankin (joskin parisuhde tai avioliitto helpottaa asiaa jonkin verran, koska PRESELECTION astuu tällöin voimaan yhtenä statuksen muotona - mutta mies voi toki silti mokata homman äärimmäisen helposti - miehellä on yleensäkin miljardi eri mahdollisuutta mokata tilanne, naisella ei juuri yhtäkään, ainakaan vahingossa. Ja jopa tahallaankin naisilla on vaikeuksia hätistellä iskijämiehiä pois ympäriltään)

  Miehen tekemä pettäjyys on ehkä moraalisesti arveluttavaa, mutta se on joka tapauksessa suuri saavutus ja urotyö, jota on kunnioitettava siitä yksinkertaisesta syystä, että se on _VAATIVAA_.

  Naisen pettäjyys on helpompaa, kuin leivän syönti, joten sitä ei oikein voi missään tapauksessa, eikä mitenkään, kunnioittaa.

  Naisten ja miesten erot tulevat tässä asiassa niin hyvin esiin, että on ihme, että niistä kaikista ei kuitenkaan yleensä puhuta. Tottakai naisen pettäminen on vakavampaa - nainen kun on luontaisemmin "yhden miehen nainen", siinä missä mies on suorastaan ohjelmoitu "kiihottumaan seksuaalisesta vaihtelusta, etenkin uusista kumppaneista".

  Naisten retoriikan mukaan vain pettävät miehet ovat kuitenkin armottomia paskiaisia, ja pettävät naiset suuria kyyneldraaman saippuasankareita, joita on juhlittava, kannustettava, joiden mies on haukuttava, ja joiden sirpaloitunut sydänparka on kursittava yhteisvoimin kokoon, ja nostettava uuteen nousuun. Ja ei kun uutta korkean statuksen miestä pienen alfauroskarusellissa pyörimisen jälkeen liehittelemään.

  - Vortac

  VastaaPoista

 32. ... male slimmers are already outdoing their female counterparts.

  Tämä pätee oikeastaan kaikkeen, paitsi seksuaaliseen valtaan.

  Miehen ainoa heikkous on nimenomaan attraktio naisiin. Ja naiset käyttävät tätä häikäilemättä hyväkseen. Olisi kuitenkin parempi olla rehellinen, ja myöntää, että naisilla EI ole mitään erityisiä VAHVUUKSIA, eivätkä naiset ole mitenkään parempia, pätevämpiä tai taitavampia, kuin miehet - vaikka yksittäisiä "ihan hyviä" naispärjääjiä joillakin elämän alueilla onkin kenties olemassa. Joskin nämäkin naiset osoittautuvat yleensä tarkemman tutkimuksen alaisuudessa hyvin miehekkäiksi.

  Tuohon 'slimmers'-sanan paikalle voisi siis laittaa lähes mitä tahansa sellaista, jota ihminen voi sukupuolesta huolimatta tehdä, ja lause pysyy totena.

  Jos seksuaalista valtaa ei olisi, naisilla ei olisi mitään oikeata syytä kukkoilla (kanoina). Mutta sekin on miesten ansiota, eikä naisten omaa - ei nainen voi päättää miehen puolesta, että mies ihastuu häneen - vain mies voi tehdä sen.

  Harmi vain, että tämä totuus ei pääse kaiken ihmiskunnan arkitietoisuuteen - olisi meinaan helposti järkevämpi maailma, kun naiset eivät voisi väittää mitä tahansa ilman seurauksia.

  - Vortac

  VastaaPoista
 33. Vastaukset
  1. Anonyymi: Pitääkö seksikykyjä treenata säännöllisesti?

   tohtori.fi: Tulisiko seksiä harrastaa säännöllisesti, jotta ei menettäisi ”mojoaan”? WebMD:n lukija sanoo miehensä haluavan seksiä säännöllisesti, jotta vehkeet ja tuntuma pysyisivät kunnossa. Tulisiko seksiä harrastaa siis myös silloin, kun ei huvita, jotta seksiä voisi ja haluaisi harrastaa tulevaisuudessakin? WebMD vastaa paradoksaaliseen kysymykseen.

   - Väite ”use it or lose it” on itseasiassa totta molemman sukupuolen kohdalla, vaikkakin sukupuolten seksuaalisuudessa on runsaasti eroja.


   Keskimäärin miehet saavat kolmesta viiteen erektiota per yö. Niiden tehtävänä on kuljettaa happea penikseen, mikä vuorostaan pitää peniksen kunnossa. Yöllisten erektioiden lisäksi peniksen toimintakykyä pitävät yllä tietysti seksissä saavutetut erektiot. Seksi on siis terveellinen tapa.


   WebMD: It’s True: Frequent Sex is Healthy Sex
   Why the “use it or lose it” approach does your relationship -- and your body -- good.


   Poista
 34. Huttusen epäilyt varsin ymmärrettäviä Laasasen käytöksen perusteella. Kaikki tämä opetuslapsien keruu, itsensä kohottaminen ja vian etsintä aina muista kuten myös oman markkina-arvon huikea väärinymmärrys. Toisaalta blogisti itse reippaasti mainostikin olevansa miestuksu ja siten pelle -narsisti ei tälläiseen sorru. Päteminen luonnollinen tarve lopulta, vaikka keinot arveluttavia olisivatkin.

  VastaaPoista
 35. Vastaukset
  1. Anonyymi: Seksuaaliterapeutti: "Porno koettelee naisen itsetuntoa"

   yle.fi: Seksuaaliterapeutti Kaisa Forsman-Behm sanoo, että moni nainen suhtautuu kumppanin pornon katseluun hyvin henkilökohtaisesti. Porno voi puhumattomana asiana aiheuttaa parisuhteeseen epävarmuutta, johon seksuaaliterapeutin mukaan ei aina suinkaan ole aihetta.

   yle.fi: Porno jakaa kansan kahtia
   Kysyimme nettikeskustelijoilta heidän mielipiteitään koskien pornon katselua. Nettikeskustelussa mielipiteet jakautuivat lähes tasan. Pornon puolustajat nostivat esiin mm. sairaiden ja yksinäisten ihmisten oikeuden nautintoon. Pornon tuomitsijat vetosivat siihen, että porno kierouttaa nuorten ajatusmaailman koskien parisuhteita ja seksuaalisuutta.

   Keskustelu

   yle.fi: Tuomitsetko nettipornon?:
   Nettiporno kulkee nykyään mukana useimpien taskussa. Mobiililaitteella nettipornon katsominen yleistyy, mutta vieläkin useimmiten pornoa katsotaan tietokoneen äärellä. Onko pornosta enemmän haittaa vai hyötyä?

   yle.fi: Seksi ja rakkaus menevät nuorilla sekaisin
   Varhaisnuorten seksuaalinen pahoinvointi on kasvanut huolestuttavasti. Kirkon erityisnuorisotyöntekijät ovat kohdanneet työssään nuoria, jotka voivat huonommin kuin koskaan aikaisemmin. Heidän huolensa liittyvät erityisesti liian varhain aloitettuun seksielämään. Seksuaalisuus on korvannut monen mielessä käsityksen rakkaudesta.

   yle.fi: Uusi puhelinpalvelu lapsille: Seksi askarruttaa jo alakoululaisia
   Porin seurakunnat on avannut koululaislle uuden tukipalvelun, NettiTUPUn. NettiTUPU tarjoaa 1.-9. -luokkalaisille mahdollisuuden chattailla reaaliajassa nuorisotyön ammattilaisten kanssa. Koululaiset haluavat keskustella mm. kaverisuhteista, yksinäisyydestä ja seksistä.

   Poista
 36. man or muumi:

  "kuten myös oman markkina-arvon huikea väärinymmärrys"

  Laasanen on moneen otteeseen kertonut, että seuranhakuaikoinaan hän (pääsääntöisesti): joko ei saanut lainkaan seuraa, TAI sai joskus nk. pubiruusuja.

  Onko hän siis antanut ymmärtää tulleensa huikeasti väärinymmärretyksi? Markkina-arvorealistina hän EI toisi tuollaisia asioita esiin, jos haluaisi luoda itsestään ylitasokkaan (p)illuusion, KOSKA:

  Markkina-arvo ei ole yksilön näkemys itsestään, vaan häneen kohdistuvan kysynnän määrä (ja laatu: parisuhde-/seksimarkkina-arvo) pariutumismarkkinoilla. Uskottavasti näytelty yli-itsevarmuus miehellä voi toki suurestikin lisätä naisten häneen kohdistuvaa kysyntää.

  Vai onko tässä kenties kyse siitä, että SINÄ näet Laasasen huomattavasti seksikkäämpänä, kuin HÄN itsensä? Mutta jätä käsite 'markkina-arvo' silloin pois.

  "Toisaalta blogisti itse reippaasti mainostikin olevansa miestuksu ja siten pelle -narsisti ei tälläiseen sorru. Päteminen luonnollinen tarve lopulta, vaikka keinot arveluttavia olisivatkin."

  Ja myöntänet siis, että SINUNKIN viestisi oli luonnollisen pätemisen tarpeesi manifestaatio? Päteminen, pätevät argumentit ja ad hominem ovat "harvoin" kolmen kimpassa keskenään.

  -Anonyymi Lopetus-Japsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Markkina-arvo ei ole yksilön näkemys itsestään, vaan häneen kohdistuvan kysynnän määrä (ja laatu: parisuhde-/seksimarkkina-arvo) pariutumismarkkinoilla. Uskottavasti näytelty yli-itsevarmuus miehellä voi toki suurestikin lisätä naisten häneen kohdistuvaa kysyntää.

   Vai onko tässä kenties kyse siitä, että SINÄ näet Laasasen huomattavasti seksikkäämpänä, kuin HÄN itsensä? Mutta jätä käsite 'markkina-arvo' silloin pois.


   Niin, harvoin (miehellä) on markkina-arvoa.

   Vortac: Miehen ainoa heikkous on nimenomaan attraktio naisiin.

   Niin, mutta ainoa?

   / Kari Hurtta

   Poista
 37. Hurtta:

  "Niin, harvoin (miehellä) on markkina-arvoa."

  No onhan kaikilla markkina-arvo, vaikka olisi käytännössä 'arvoton', eli ei (kohdistuisi) ollenkaan kysyntää.

  Tarkoitin viestissäni, että markkina-arvoa ei määritä kenenkään yksittäisen henkilön mieltymys tai inho, vaan se on laajemman segmentin tai "segmentin" mieltymysten summa. Tietynlaiset naiset voivat preferoida tietynlaisia miehiä, mutta tarpeeksi laajoilla markkinoilla kysyntä voi olla ehhehe... marginaalista.

  Panettaa sen verran, että nussin pilkkua omassa tekstissäni:

  "Uskottavasti näytelty yli-itsevarmuus miehellä voi toki suurestikin lisätä naisten häneen kohdistuvaa kysyntää."

  Kohdistamaa. aah

  Jotain hyvää loppuun. Eli "kenttäraportti":

  Kävin Matkahuollon toimittaman paketin macaa (joka on "soturin voimanlähde"), ja kantaessani pakettia halki parkkipaikan, kohtasin teinitytön tai "teinitytön" (saattoi hän olla täysi-ikäinenkin). Se oli vain yksi nopea vilkaisu, MUTTA:

  Hänen luontainen, selkäytimestä tuleva reaktionsa oli hymyillä hyvää tarkoittavalla tavalla. Sekunnin murto-osassa paljastui, mikä hän oli naisiaan (tai tyttöjään). Teeskenneltyä reaktiota ei voi kehittää niin nopeasti, kun katse sattuu sattumalta kohdistumaan tuntemattomaan ihmiseen.

  Joskus maailma ilmentää kauneutta, joka valaisee mitä ihanimmalla tavalla. Joskus jotain pääsee roolien ja mielen luomien stereotypioiden ohitse/lävitse koskettamaan syvällisellä tasolla.

  Eikä tuota kohtaamista ole minkäänlaista tarvetta seksualisoida. Niin eläimet kuin ihmisetkin voivat yllättää ilmentämällä valoa ja 'puhtautta', joka värähtelee himon energioita suunnattomasti korkeammalla taajuudella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Kävin Matkahuollon toimittaman paketin macaa (joka on "soturin voimanlähde"), ja kantaessani pakettia halki parkkipaikan, kohtasin teinitytön tai "teinitytön" (saattoi hän olla täysi-ikäinenkin). Se oli vain yksi nopea vilkaisu, MUTTA:

   Hänen luontainen, selkäytimestä tuleva reaktionsa oli hymyillä hyvää tarkoittavalla tavalla. Sekunnin murto-osassa paljastui, mikä hän oli naisiaan (tai tyttöjään). Teeskenneltyä reaktiota ei voi kehittää niin nopeasti, kun katse sattuu sattumalta kohdistumaan tuntemattomaan ihmiseen.


   Niin. Tuon ikäisenä saatetaan vielä hymyillä. Vähän vanhempana sitä vältetään reaktiota.

   "Mikä hirvitys tuokin on?"


   / Kari Hurtta

   Poista
 38. Lego satsasi stereotypioihin - myynti kasvoi 25 prosenttia

  Tanskalaisyhtiön mukaan "tytöille tarkoitetun" Lego Friends -sarjan kauneussalongit ja pinkit esineet myivät niin paljon, ettei tuotanto pysynyt menekin tahdissa.

  http://yle.fi/uutiset/lego_satsasi_stereotypioihin_-_myynti_kasvoi_25_prosenttia/6507355

  VastaaPoista
 39. (V)ihastuttava Mariska

  En ole itsekään mikään ruuneperi, mutta tämä hesarin kolumni on kyllä heikko esitys. Vaikea uskoa, että se on julkaistu valtakunnallisessa lehdessä.

  VastaaPoista
 40. Hurtta:

  "'Mikä hirvitys tuokin on?'"

  Kommentaattori Hurtta toisintaa feministisen asennekasvatuksen syöttämää ohjelmointia siitä, miten miesten tulee nähdä itsensä suhteessa "ylempään sukupuoleen".

  Kuten Esther Vilar esitti teoksessaan 'Hyvin opetettu mies' (ei tosin täsmälleen näillä sanoilla): miehestä on ohjelmoitu toimija, joka ohjelmoi/hienosäätää itse itseään (kuten myös muita miehiä) sellaiseen suuntaan, joka on eduksi naisten "yltävastaajan" asemalle.

  Tuskin tarvitsee vääntää esimerkkejä rautalangasta, vai tarvitseeko? Eiköhän se ole selvää, että mitä arvottomammaksi mies kokee itsensä suhteessa naiseen, sitä enemmän hän kokee painetta hyvittää 'huono'mmuuttaan saadakseen 'hyvä'ksyntää ylemmältään.

  Jokaisellahan meistä on omat ohjelmointimme, mutta itse pyrin yhä määrätietoisemmin välttämään itseni "tarpeetonta" kyykyttämistä. Mutta toivoton on tilanne, jos ei kykene edes tiedostamaan ohjelmointejaan "lennosta". Minkäs silloin teet? Jatkat samaan malliin?

  Ja bai tö vei... Viittasin edellisessä viestissäni kauneuteen, jota luonto (jonka osa ihminenkin on) voi ilmentää välähdyksenomaisesti, kun nk. tietoisuus pääsee hetkiseksi raottumaan käsitteellistävän, ehdollistuneen mielen takaa (itse asiassa havaitsija itse on silloin se kauneus :) :) :) ).

  Tuosta ei tietenkään enempää, koska kyse on asiasta, jota ei voida todentaa Jyväskylän yliopistolla yhden iltapäivän aikana munkkipossuttelun jälkeen (yritin olla hauska - en loukata asiantuntijaamme...). Joten keskustelkaamme vain käsitteellistävän mielen ymmärrettävissä/löydettävissä olevista ilmiöistä. Tämä ei tosin ole osaltani mikään sitoumus. :)

  (Kaikella kunnioituksella tiedemiehiä - muttei naisia...ehehehehe - kohtaan)

  - Anonyymi/Shikantaza

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Kommentaattori Hurtta toisintaa feministisen asennekasvatuksen syöttämää ohjelmointia siitä, miten miesten tulee nähdä itsensä suhteessa "ylempään sukupuoleen".

   Jep, niinhän se menee.

   Poista
 41. Vastaukset
  1. Anonyymi: Käsittämätöntä - Suomessa on ilotyttömissi!

   hymy.fi: Maksullista lempeä ostaessaan hän huomasi escort-tytön olevankin missi. Neitokainen ei tuntunut olevan millänsäkään siitä, että hänet tunnistettiin.

   Niin, miksi ei voisi olla?

   / Kari Hurtta

   Poista
 42. VAROITUS: RÄÄVITÖNTÄ SELIBAATTIASIAA

  (Viewer Discretion Is Advised)


  Tämän päivän 'Puoli seitsemän'... Kertoiko Miina Äkkijyrkkä tuntevansa nuorehkon miehen, joka on ollut kymmenen vuotta täysselibaatissa?

  Tsekkaanpa... joo, kyllä. Ja hyviä kokemuksia kuulemma on. Loistavaa.

  24 min ->

  Kukaan ei ole tähän mennessäkään "painostanut" masturboimaan (no strippari kysyi vuosia sitten haluanko, ja halusin)... No niin ehdoton en voi jatkossakaan olla, etten masturboisi, mutta ejakuloimisesta pystyn pidättäytymään (viimeinen "vapaaehtoinen" kerta 5.1.2013).

  Jos joskus sattuu vahinkoja (valveilla tai nukkuessa), niin ei se ole mikään syy kääntyä tieltä takaisin... minne? Himon aktivaation ylläpitämiseen. Esim. toissa- ja sitä edeltävänä yönä olisin purkautunut, mutta TIETOISUUTENI sai minut estämään tapahtuman mielen ja orkkulihasten hallinnan avulla. Luulin tosin unessa meinaavani 'epäonnistua' toisessa ympäristössä kuin sängyssäni...

  Ei tää ainakaan vaikeampaa ole, kuin himon orjuudessa eläminen. Tiiä miten helpoks elämä vielä muotoutuukaan... Testosteroni on parhautta, kunhan sen ei anna sanella elämää päin vittua.

  Saatan kirjoitella aiheesta tänne jatkossakin. Paitsi jos Henkka kohteliaasti pyytää, etten...

  -Anonyymi-Shikantaza

  VastaaPoista
 43. Vastaukset
  1. Anonyymi: Näistä merkeistä tunnistat kumppanisi aikeet ja estät mahdollisen pettämisen/

   tohtori.fi: Jos paremman puoliskosi katse ja ajatukset harhailevat toisiin miehiin, on sinulla vielä mahdollisuus saada hänet järkiinsä. Men’s Health on listannut naiset eri tyyppeihin, joista voit huomata oman naisesi ja sitä kautta estää hänen mahdolliset harha-askeleensa.

   Miksi parempi puolisko? Jopa tässä yhteydessä?

   Anonyymi: Kommentaattori Hurtta toisintaa feministisen asennekasvatuksen syöttämää ohjelmointia siitä, miten miesten tulee nähdä itsensä suhteessa "ylempään sukupuoleen".

   Näin myös artikkelin toimittaja toistaa.

   / Kari Hurtta

   Poista
 44. Vastaukset
  1. Anonyymi: Etä-äiti Hanna jätti lapset erossa isälle: "Alussa oli raastavaa"

   Ilta-Sanomat: Perheemme ulkopuolisten reaktiot ovat satuttaneet. Sain aluksi tekstiviestejä ystävieni vanhemmilta ja kaukaisilta sukulaisilta. Viestien sisältö oli hyvin samankaltainen: "Miten voit hylätä perheesi ja jättää lapset isälleen? Palaa heti takaisin."

   Eli ulkopuoliset ovat sitä mieltä että isä ei ole sovelias hoitamaan lapsia. Miksi?

   Eli he ovat sitä mieltä että nainen on "parempi puolisko". Ovatko hekin siis syöneet feministisen asennekasvatuksen, että nainen on "ylempi sukupuoli"?

   / Kari Hurtta

   Poista
  2. Kari Hurtta: Eli ulkopuoliset ovat sitä mieltä että isä ei ole sovelias hoitamaan lapsia. Miksi?

   Eli he ovat sitä mieltä että nainen on "parempi puolisko". Ovatko hekin siis syöneet feministisen asennekasvatuksen, että nainen on "ylempi sukupuoli"?


   Kommentoin tuohon vielä että

   Jos samanaikaisesti vaaditaan että mies on yhtä pitkään vanhempainvapaalla hoitamassa lasta kuin nainenkin, niin ei voida vaatia että nainen automaattisesti on se jonka hoitoon lapset jäävät avioerossa.

   Poista
  3. Edelleen

   Anonyymi: Etä-äiti Hanna jätti lapset erossa isälle: "Alussa oli raastavaa"

   Kommenteissa nimimerkki Maisa on samoilla linjoilla:
   Saako etä-isät samanlaista kohtelua/syyttelyä erotilanteissa? Miksi se on automaatio, että lapset jatkavat asumista äidillä erotilanteen jälkeen, ja jos tehdään toisin äiti leimataan huonoksi äidiksi. Onneksi isien roolin tärkeyttä on alettu nostaa enemmän esiin ja isä osaksi vanhemmuutta, muutenkin kuin rahan ansaitsijana /tuojana perheelle. Kiitos isyysvapaiden, isien mahdollisuutta jäädä hoitovapaille jne. Näiden avulla saadaan korjattua isien aseman merkitystä myös vanhempana ja isänä. Myös isä voidaan nähdä hyvänä jaa vastuullisena vanhempana ja VANHEMPIEN erotilanteessa etä-äitiys ei näin ollen olisi automaattisesti se "huonompi" vaihtoehto.

   / Kari Hurtta

   Poista
 45. Hurtta:

  "Näin myös artikkelin toimittaja toistaa."

  Linkititköhän nyt oikein? JOS, niin kertoisitko pointtisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Linkititköhän nyt oikein? JOS, niin kertoisitko pointtisi? :)

   Kun kerran artikkelin kirjoittaja antaa ymmärtää että nainen on parempi puolisko jopa silloin kun on aikeissa pettää, niin eikö hän myöskin toisinna feministisen asennekasvatuksen syöttämää ohjelmointia siitä, miten miesten tulee nähdä itsensä suhteessa "ylempään sukupuoleen".

   / Kari Hurtta

   Poista
 46. No... naiset ainakin ovat jo biologiansa puolesta ehdollistuneita henkisesti lyttäämään kilpailijoitaan.

  Miehille on tyypillisempää KANNUSTAA menestystä saavuttavia saman sukupuolen edustajia (menestyneempi mies onkin pääsääntöisesti = suositumpi myös miesten silmissä), mutta että jo kanalauma osoittaa, että jos naispuolinen haluaa olla 'hyväksytty' naaraslaumassa, hän joutuu olemaan mahdollisimman aahahaa... sori... tasapaksu. Muuten joutuu hyljeksityksi ja nokituksi.

  Linkin takaa löytyy viteo:

  Psykologian professori Oren Amitay Toronton yliopistosta kertoo, että viehättävä ulkonäkö herättää muiden naisten kilpailuvietin. Hänen mukaansa se saattaa johtua evoluutiobiologiasta.

  - Geneettisesti vahvimmat naiset viehättävät terveimpiä miehiä, selittää Amitay.

  Kauneimmat ja hoikimmat naiset saivat siis parhaat geenit lapsilleen.


  MUTTA: "Kukkoja" sitten sosiaalisesti ohjelmoidaankin katkomaan narttuilulla siipiä niin itseltä kuin toisilta. Voi profemakkomiesten misandristista vässykulttuuria :(

  Sietämättömän henkisen paineen tuottaminen on "estrogeenijohdannainen", joukkovoimavetoinen naarastapa eliminoida kilpailijoita.

  Miehillä se on enemmän mies miestä vastaan vääntöä, ja vahvinta (ja vahvistumispyrkimyksiä) kunnioitetaan.

  - Anonyymi Selibaattisoturi

  VastaaPoista
 47. Jees, Hurtta. En kiinnittänyt postauksesi yläosaan huomiota, vaan katseeni poimi vain alaosan...

  Mietin sitten, miksi haluat linkittää jonkun tyypin artikkelikokoelman.

  Tänne tulee niin paljon turhaa sälää, ettei jaksa enää hirveästi... PANEUTUA!? AHHAHHAA... SELIBAATTIVITSI!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Mietin sitten, miksi haluat linkittää jonkun tyypin artikkelikokoelman.

   Ehkä se ollut kovin hyvä linkki kirjoittajan nimeen. Tarkoitukseni oli vain viitata (epäsuorasti) siihen, kuka sen artikkelin oli kirjoittanut.

   Poista
 48. Niin:

  Ja olitkin näköjään myös tuon ajassa 10:53 postaamani "tarkennuksen" yläpuolella kirjoittanut asiaa. Pitääkin ottaa sinut jatkossa aktiivisemmin "lukulistalleni".

  Pääsääntöisesti pikaluvulla haravoin mahdollisesti mielenkiintoisia linkkejä, ja mahdollisia vastauksia tuotoksiini.

  VastaaPoista
 49. Vastaukset
  1. [ Asian vierestä ]

   Anonyymi: Onko tämä joku uusi sarja vai uusinta?:

   Totuus rakkaudesta Jakso 2/16


   Antoi:
   Error 503 Service Unavailable

   Service Unavailable
   Guru Meditation:

   XID: 1486744699

   Varnish cache server


   Eikös Guru Meditation ollut aikoinaan Commodore Amigan harrastama virheilmoitus.

   varnish-cache.org: Varnish gives me Guru meditation

   Poista
  2. Anonyymi: Onko tämä joku uusi sarja vai uusinta?:

   Tuossa ei mainita mitään uusinnasta.

   yle.fi: Totuus rakkaudesta
   Miten luovia rakkauden maailmassa kuivin jaloin?

   Totuus Rakkaudesta on herkullisen epäkorrekti ja tunnustuksellinen sarja, jossa tutut, sanavalmiit naiset ja miehet kertovat totuuksia rakkaudesta, sen alkamisesta ja loppumisesta.

   Tuo ei tietenkään mitään todista.

   / Kari Hurtta

   Poista
 50. Vastaukset
  1. Anonyymi: Mies ottaa naista enemmän riskejä rakkauden vuoksi

   avatv.fi: Mies ottaa enemmän riskejä, jos palkintona on naisen huomio.

   Innsbruckin, Regensburgin ja John Mooresin yliopiston tutkijat ovat selvittäneet miesten ja naisten riskinottoa. Selvityksen mukaan mies ottaa naisen vuoksi enemmän riskejä kuin nainen miehen.


   Viittaa:
   timeslive.co.za: Men take bigger risks for love: study

   Viittaa:
   tandfonline.com: Romantic motives and risk-taking: an evolutionary approach

   Poista
 51. Naisille povataan vaalivoittoa Italiassa

  Naisten määrä Italian parlamentissa voi jopa kaksinkertaistua, ennustaa naisjärjestö Arcidonna.

  http://yle.fi/uutiset/naisille_povataan_vaalivoittoa_italiassa/6510118

  VastaaPoista
 52. Satunnaisia linkkejä

  Ilta-Sanomat: Kysy seksistä: Miksi en pidä seksistä ja vartalostani?
  Pidän seksiä vastenmielisenä ja inhottavana, vaikka seksiä harrastaessa se tuntuu mukavalle ja hyvälle. Seksin jälkeen on 'äkkiä vaatteet päälle ja vessaan'-olo.


  Nimimerkki: Muodoton ja tahtomattaan, nainen 16 vuotta

  Eikös tuossa iässä olla vielä tyttö?

  Ilta-Sanomat: Olet vielä kovin nuori ja toivon, että olet aloittanut seksin omasta vapaasta tahdostasi etkä ole tullut kumppanisi suunnalta painostetuksi. Jokaisen on syytä edetä seksiin omasta tahdostaan ja kaikki ikäisesi eivät vielä todellakaan ole harrastaneet seksiä puheistaan huolimatta.

  Näköjään jotkut tytöt aloittavat aika nuorena.

  VastaaPoista
 53. Ei oo 16v nuori.

  VastaaPoista
 54. Hienoa, että otit asian esille, Hurtta.

  Mietinkin tapausta tarkemmin (mutten jaksanut enää käsitellä sitä täällä - mutta nyt jaksan). Femapeutti on kuitennii prosessoinut vastauksensa sen ajatuksen kautta, että tuon ikäisen naisen ei ole 'riittävän' helppoa löytää (muulla tavalla) riittävän tasokasta palvelijaa itselleen. Liikaa odotettavissa olevia sydänsuruja ja muita etsintään liittyviä kustannuksia.

  Perusajatus tottakai on jatkuvasti se, että nainen ikään katsomatta ansaitsee vain parasta. Parisuhdefemapeutti räätälöi naiselle optimaalisen paketin. Mies on parisuhteessa vain korvattavissa oleva statisti.

  Viewer Discretion On Jälleen Advised

  Eli selibaatista. Uskoisin tämän olevan eräänlainen painajaisesta havahtumisen prosessi. Tänään oli rohkaisevaa se, kun päätinkin olla miettimättä riettauksia, vaikka olin lähellä vaipua taas yhteen petolliseen päiväuneen. Jatkankin entistä innokkaammin tiedostamisen ja -> irtipäästämisen työstämistä.

  Parifemapiaa jälleen - eri videolla - jonka jälkeen biisi kaikille fempukoille... erityisesti täysin suhteettomille <3 eiks oo ehanaa?

  VastaaPoista
 55. Kaksi prosenttia yli kolmekymppisistä suomalaisista ei ole ollut yhdynnässä kertaakaan elämänsä aikana.

  Näin. Ikää 30, yhdyntöjä ei koskaan. Ei edes treffejä. Ei myöskään itse tehtyjä aloitteita. Hieronnan onnellisella lopetuksella olen saanut, mutta koska kyse ei ollut yhdynnästä, on poikuus tallella?

  Ja pysyy.

  Linkin takaa:

  “'Onneksi kädet on keksitty', Matti sanoo,"

  Otsikko selibaatti on siis tuossa jutussa harhaanjohtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: “'Onneksi kädet on keksitty', Matti sanoo,"

   Otsikko selibaatti on siis tuossa jutussa harhaanjohtava.


   Sanalla on useita merkityksiä.

   Wikipedia: Selibaatti eli naimattomuus voi tarkoittaa joko sitä, ettei ole naimisissa eikä harrasta seksiä tai vain sitä, ettei harrasta seksiä (mahdollisesti mukaan lukien masturbointi). Alun perin sana on tarkoittanut nimen omaan avioliitosta kieltäytymistä, joten selibaattina voidaan pitää myös päätöstä olla avioliitotta, katsomatta siihen, harjoittaako sukupuolista kanssakäymistä vai ei.

   / Kari Hurtta

   Poista
 56. Vastaukset
  1. Anonyymi: Opiskeletko taloustiedettä? Saat muita enemmän seksiä

   avatv.fi: Taloustieteen opiskelijoilla menee selvityksen mukaan makuuhuoneessa hyvin: he saavat eniten seksiä. Taloustieteen opiskelijoilla on keskimäärin viisi seksikumppania yliopistoaikanaan; esimerkiksi ympäristötieteitä opiskelevalla kumppaneita on vain kaksi.

   avatv.fi: 4 600 opiskelijaa osallistui New South Walesin yliopiston tutkimukseen.

   Onko seksikumppanien määrällä (kun niitä yhteensä ≥ 1) ja seksin määrällä korrelaatio? En väitä että näin ei olisi, kysyn.

   Viittaa:
   ninemsn.com.au: Want sex? Study economics, professor says
   Economics students learn about horizontal integration and an invisible hand stimulating the private sector, so perhaps it's no surprise they get the most sex.

   / Kari Hurtta

   Poista
 57. Vastaukset
  1. Anonyymi: Kuinka voittaa kaikki väittelyt naisten ja miesten oikeuksista

   mgtowfi: Koe jonka haluaisin tehdä olisi seuraavanlainen. Tasa-arvodebatin käynnistyessä asevelvollinen ottaisi ainoaksi pointikseen asevelvollisuuden ja selittäisi, että miehet ovat velvollisia puolustamaan omia ja naisten oikeuksia tarvittaessa henkensä uhalla. He valmistautuvat siihen huolella armeijassa ja siviilipalveluksessakin. Mitä naiset tekevät puolustaakseen oikeuksiaan? Naisten lisääntymiskyky nostetaan luultavasti esiin lieventävänä asianhaarana, mutta naisia ei heitetä linnaan, jos he päättävät olla tekemättä lapsia.

   Näyttääpi olevan kantana:
   tulva: Naiset halutaan nyt mukaan kutsuntoihin. Feministit uudistaisivat mieluummin koko maanpuolustusjärjestelmän.

   Poista
 58. Vastaukset
  1. Anonyymi: Islam, ihanan tasa-arvoinen uskonto

   Rauni Korhonen: Olen jostain syystä pitänyt islamia patriarkaalisena ja erittäin huonosti yhteen sopivana länsimaisen feministisen tasa-arvokäsityksen kanssa. Joskus sitä huomaa, että telaketjufeministit ja islamistit ovatkin kuin kaksi marjaa.

   Poista
 59. Vastaukset
  1. [ Asian vierestä ]

   @ Anonyymi; Tuolla myös

   iltalehti.fi: Kaljamaha onkin myytti?
   Tieteellinen tutkimusaineisto ei tue käsitystä oluen lihottavuudesta.

   Sen sijaan kohtuudella nautittuna oluessa on samantyyppisiä terveydellisiä hyötyjä kuin viinissä.

   Väitteet perustuvat tieteelliseen katsaukseen, jonka sponsorina tosin toimi kaljateollisuuden edustaja.


   Sellaiset tulokset kuin sponsoria miellyttää?

   / Kari Hurtta

   Poista
 60. Hurtta:

  "Wikipedia: Selibaatti eli naimattomuus voi tarkoittaa joko sitä, ettei ole naimisissa eikä harrasta seksiä tai vain sitä, ettei harrasta seksiä (mahdollisesti mukaan lukien masturbointi). Alun perin sana on tarkoittanut nimen omaan avioliitosta kieltäytymistä, joten selibaattina voidaan pitää myös päätöstä olla avioliitotta, katsomatta siihen, harjoittaako sukupuolista kanssakäymistä vai ei."

  (Pahoittelen heti alkuun karkeaa ulosantiani, kun en jaksa tuottaa NÄTTIÄ jälkeä)

  Et välttämättä ylläty siitä, että olen aikoja sitten "tarkistanut" Wikipediasta kyseisen käsitteen merkityksen :)

  Mutta viestissäni olikin kyse egoistisesta määritelmämieltymyksestä. Kun yleensähän "porukka sanoo", että on turha väittää olevansa selibaatissa, jos ei vaan saa pillua. Itse uskaltaisin "vuokrata" naiselta myös intiimeintä ruumiinosaa, mutta... teknisesti ottaen, kun mitään ei ole aktualisoitunut... en saa pillua, joten "nettikansan linjauksen" mukaisesti en saa pillua, eli en elä selibaatissa.

  Ja mitä tulee määritelmämieltymykseeni... itse haluan nähdä selibaatin tietyllä tapaa suorituksellisena asiana - en vain olosuhteiden pakosta elettynä. Jos siis vain 'elää yksin', tai kärvistelee, fantasioi ja runkkaa, en itse näe siinä mitään sellaista 'ylevyyttä', jota kunnioittaisin siinä määrin että identifioisin siihen itseäni sen harjoittajaksi.

  offtopiccia tähän väliin:

  [Itseäänhän voi identifioida tietoisesti tai tiedostamattaan mihin tahansa asiaan, johon liittää minätunnetta - minuus on vain mielen luomia rakenteita, joihin liittyy tunnetta (kiintymystä, eli pohjimmiltaan minuuden menettämisen pelkoa - näki itsensä sitten ns. positiivisessa tai negatiivisessa "valossa")... haluamme puolustaa 'egoamme' - minäämme - jotta olisimme jotain erillistä suhteessa muuhun, mutta 'minuus' on olemassa vain suhteessa havaitsijaan.

  Ja mitä se sitten yksinkertaistettuna tarkoittaa... Kaikki näkevät 'muut' vain omien vääristävien, suhteellistavien linssiensä läpi. Esim. jos näemme uutiskuvassa random-kiinalaisen, näemme random-kiinalaisen sellaisine 'ominaisuuksineen', joita suhteellisten käsitystemme pohjalta häneen liitämme. Mutta näkisikö random-kiinalainen suomalaisen suurmiehen, Henry Laasasen niine uskomuksine Henkasta, joita Laasasella 'itsellään' on siitä, kuka ja millainen 'Henry Laasanen' on - entä näemmekö "me" tai "te" tai "nuo" tai näkeekö "tuo"?]

  Ja takaisin selibaattiasiaan:

  Määrittelen siis itseni selibaatin harjoittajaksi omilla ehdoillani (en tosin tuonut asiaa esille viestissäni, jossa syytin linkittämääni artikkelia harhaanjohtavuudesta). Ja itse liitän tähän vielä progressiivisen ulottuvuuden. Alkuun riittää, että pidättäydyn ejakulaatiosta. Mutta jatkossa enenevässä määrin 'minun' tulee karsia seksuaalisia ajatuksia - ja alkaa parhaani mukaan pidättäytyä myös fyysisestä stimulaatiosta.

  Ja jotta tämä 'järjestelmä' pysyisi elinkelpoisena, tulee minun antaa inhimilliset lipsahdukset anteeksi - julistamatta hanketta konkurssiin. Jos siis laukean nukkuessa TAI jopa valveilla TAI joskus väsyneenä en vain jaksa välittää ja käyn "vuokraamassa" naista, ei se saa olla UNHAPPY ENDING.

  Kertonen piakkoin tarkemmin, miksi uskon saavani tältä projektilta enemmän kuin siihen investoin, miksi tämä on parasta mitä 'minä' voin tehdä suhteessa seksuaalisuuteeni.

  - Anonyymi Selibaattisoturi, joka ei halua rekisteröidä mitään pysyvää nimimerkkiä, ettei tulisi luoneeksi hirviötä (trademark), johon jatkossa identifioisi itsensä ja katsoisi maailmaa sen ehdollistumalinssien lävitse siihen kiintyneenä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. [ Asian vierestä ]

   Anonyymi: - Anonyymi Selibaattisoturi, joka ei halua rekisteröidä mitään pysyvää nimimerkkiä, ettei tulisi luoneeksi hirviötä (trademark), johon jatkossa identifioisi itsensä ja katsoisi maailmaa sen ehdollistumalinssien lävitse siihen kiintyneenä

   Toki jos käytät "allekirjoituksena" nimeä Anonyymi Selibaattisoturi, niin voit yhtä hyvin laittaa sen myöskin tuohon kohtaan, jossa nyt lukee Anonyymi yhtään sen enempää rekisteröintiä. Ei se nimimerkin pysyvyyteen vaikuta, missä sitä käyttää.

   Tuossa on vaihtoehto "Nimi/URL-osoite", joss tuo URL ei ole mitenkään pakollinen.

   / Kari Hurtta

   Poista
 61. Hurtta:

  "Toki jos käytät "allekirjoituksena" nimeä Anonyymi Selibaattisoturi, niin voit yhtä hyvin laittaa sen myöskin tuohon kohtaan, jossa nyt lukee Anonyymi yhtään sen enempää rekisteröintiä. Ei se nimimerkin pysyvyyteen vaikuta, missä sitä käyttää."

  Mut toki olen ollut myös esim. Jänö-Muumi, Anonyymi Lopetus-Japsi, Wortac, Shikantaza, Anonyymi... ja entisessä elämässäni Mr. Dreamer ja -> Mr. Awakened

  Mut kaikki netin Anonyymit eivät ole meitsi. Vaikka samapa tuo, jos joku niin luulisikin...

  Sisältö elää, vaikka astia pysyisikin muoto-olemukseltaan... JÄYKKÄNÄ?! Ei pidä KANGISTUA kaapuihin, vaikka selibaattimunkkina eläisikin.

  Mitä tulee tuohon:

  "Ja jotta tämä 'järjestelmä' pysyisi elinkelpoisena, tulee minun antaa inhimilliset lipsahdukset anteeksi"

  Luin TAAALAI-LAAAMAN kirjoittamasta kirjasta, että eräissä tiibetiläisissä koulukunnissa, joissa selibaatti kuuluu perusvaatimuksiin*...

  oliko ne ("suunnilleen"):

  Selibaatti

  Ei saa varastaa

  Ei saa esittää omaavansa enempää henkistä ymmärrystä, kuin todellisuudessa omaa

  * yksi (todennettu) siemensyöksy johtaa "munkin uran" katkeamiseen. Poikkeuksetta. Vaikka olisi elänyt vuosikymmeniä ns. nuhteettomasti.

  Pidänkin 'oman järjestelmäni' suht rentona (joustavana, mikä ei tarkoita LERPPUA). En ota 'itseänikään' turhan vakavasti, koska en koskaan voi 'olla' mikään oma (tai toisten) kuvitelma itsestäni. Kuvitelma, mielen luoma kuva, illuusio... Käsitys, käsite, jotain minkä voi käsittää, jotta sitä voisi käsitteellistävän mielen avulla käsitellä...

  KÄSIhommistahan tässä on tarkoitus asteittain luopua...

  Kiitos mielenkiinnosta TAVARAmerkkiäni kohtaan, käsitykseni Kari Hurtasta (tosin olen valmis vain käsipäivään vain reilusti vyötärölinjan yläpuolelta).

  Ja kiitos, ettet vienyt poikuuttani väittämällä, että 'käsi'ttely "thai-hieronnassa" vei sen. Oikea (teeäm) käsitys poikuuden menettämisestä kun on enemmistön puoltama käsite: olla (ollut) yhdynnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Mut toki olen ollut myös esim. Jänö-Muumi, Anonyymi Lopetus-Japsi, Wortac, Shikantaza, Anonyymi... ja entisessä elämässäni Mr. Dreamer ja -> Mr. Awakened

   Ja ylempänä tässä kommenttiketjussa esiintyy Vortac. Eroaa tuosta Wortac vain yhdellä kirjaimella.

   Toki kirjoittajia voi yrittää tunnistaa heidän kirjoitustyylinsä perusteella.


   Toki esimerkiksi seuraavilla näytteisssä on jotain samaa:

   Vortac: Henkilö on kuollut entiteetti, legaalinen fiktio (legal fiction), jolla on LÄHES sama nimi kuin sinulla,

   Anonyymi: - Anonyymi Selibaattisoturi, joka ei halua rekisteröidä mitään pysyvää nimimerkkiä, ettei tulisi luoneeksi hirviötä (trademark),   / Kari Hurtta

   Poista
 62. "Onko 40-kymppisillä miehillä parhaat palkat?"

  Luulisin, ettei 400-vuotiailla enää palkka juokse yhtään sen enempää kuin he itsekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Luulisin, ettei 400-vuotiailla enää palkka juokse yhtään sen enempää kuin he itsekään.

   Niin, nyt tuo on korjattu.

   Pauli Sumanen: Onko nelikymppisillä miehillä parhaat palkat vai ansiot?

   / Kari Hurtta

   Poista
 63. Onko olemassa jotain laajaa tutkimusta elämänlaadusta sukupuolen mukaan nyt ja aiemmin? Lähinnä tahtoisin jotain perspektiiviä tähän "tasa-arvon saavuttamiseen".

  VastaaPoista
 64. [p]In addition, I like clothes with a rock chic edge to them and this will provide the perfect accompaniment for my personal sense of style . You would like to enjoy, or maybe a loved one some jewelry, and want something modern using a twist that may be really effectively performed, this may be the brand to suit your needs . Therefore, you may need [url=http://www.linksoflondonringuk.co.uk]links of london ring uk
  [/url] to look at other factors as well in order to identify the genuine ones . In this way ensures that the design in accordance with their wishes . The colours of the bay are reflected in the jewellery . In 1982, Per and Winnie Enevoldsen opened [url=http://www.linksoflondonbraceleted.co.uk]links of london jewellery[/url] a shop in the Norrebrogade area of Copenhagen . For that reason thomas sale, saving the maximum time and money thomas sabo jewelry, experts make use of this idea to set-up your private home approach.[/p][p]You can also change the black Pandora glass beads in other colors; even use Pandora beads made [url=http://www.linksoflondonringuk.co.uk]links of london bracelets[/url] of other jewelry materials, such as gemstone, metal and so on . Then string all the rest jewelry beads and findings on wire by the order like simple . We all know which often entry [url=http://www.linksoflondonringuk.co.uk]links of london ring[/url] to manually operated paper sucking carries somewhat remaining ancient . Also, women of all ages for [url=http://www.llinksoflondon.co.uk]wholesale links of london[/url] example personal preference for the treat, a tight design outside platinum eagle thomas sabo outlet anklet bracelets, allow the girl have the beautiful take pleasure in also, as well as the very good model increase gadgets, to assist eliminate a few gulls having only 1 gem . Closed fist, let's arrived at the actual Jones Sabo large necklace . Presently the charm's hub assortment is made up of 450 pendants you will likely have spot to use for necklaces, mobile phone [url=http://www.llinksoflondon.co.uk]links london charms[/url] handsets, earrings and bracelets . Just have a try.[/p]

  VastaaPoista
 65. ........................... ♂.............................
  ←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
  ......................`•…¸¸…• `......................

  Vortac on tehnyt "itsestään" tavaramerkin (teeäm).

  Hurtta:

  "Ja ylempänä tässä kommenttiketjussa esiintyy Vortac. Eroaa tuosta Wortac vain yhdellä kirjaimella."

  Tarkoituksella... mutta se oli vain yksi ivallinen vastine 'Vortacin propangandaan (teeäm)'.

  "Toki esimerkiksi seuraavilla näytteisssä on jotain samaa:"

  Voi ei... alanko kuulostaa Vortacilta?! Käsittääkseni kyseinen tyyppi on paitsi misogyyni, myös misandristi. Siis KÄYTÄNNÖSSÄ myös misandristi (vaikka muuta välillä esittääkin). Kenenkään muun miespuolisen kirjoituksissa en ole nähnyt nettihistoriani aikana yhtä leimuavaa vihaa beta-miehiä/nörttejä/(Vortacilta opittu termi)nöösipojuja/nössöjä kohtaan. Johonkin Laasasen blogiin ("edesmennyt" Huoltamo?) hän kirjoitti naisten ja koko maailman oikeutetusta vihasta kilttejä miehiä kohtaan. Miesten ilmeisesti pitäisi olla sellaisia, jotka henkisillä ominaisuuksillaan tyydyttäisivät naisten seikkailulliset tarpeet. Omat sympatiani sitävastoin ovat mukavien miesten puolella. Naisten psykopaattiadDICKtiolla ei ole kuin vitun verran väliä.

  Kirjoitin Huoltamon blogiin (joka korvautui Terve.fi:llä) aluksi nimimerkillä Mr. Dreamer (myöhemmin Mr. Awakened) ja kerroin saamattomuudestani naisten suhteen... miten en uskaltanut vastata naisen tekemään aloitteeseen, kun sillä oli naispuolisia kavereita ympärillä ja myös onnettomasta friend zone -ihastumisestani kaukaa menneisyydestä... Vortac vittuili julmasti... BUUHUHUU :(

  Vortac (tässä kommenttiosiossa):

  "Miehen ainoa heikkous on nimenomaan attraktio naisiin.

  ...

  Jos seksuaalista valtaa ei olisi, naisilla ei olisi mitään oikeata syytä kukkoilla (kanoina). Mutta sekin on miesten ansiota, eikä naisten omaa - ei nainen voi päättää miehen puolesta, että mies ihastuu häneen - vain mies voi tehdä sen.

  Harmi vain, että tämä totuus ei pääse kaiken ihmiskunnan arkitietoisuuteen - olisi meinaan helposti järkevämpi maailma, kun naiset eivät voisi väittää mitä tahansa ilman seurauksia."

  Vortacin viestihistorian perusteella hän ei pidättäydy KÄSItöistä eikä pornosta. Pelkkää puhetta koko tyyppi. Himon orjuudesta ei pääse sitä ruokkimalla.

  (kirjoitin "tänne" yhden viestin myös nimimerkillä Universumi... vastineeksi Vortacille =) )

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".