sunnuntaina, maaliskuuta 03, 2013

Oikeusministeri suhmuroi seksinostokiellon kanssa

Italian aikamiespojat pysyvät mamman helmoissa – tämä on syy

Syntyvyys vähenee, mutta väkiluku kasvaa – katso muutos interaktiivisesta grafiikasta
Valtaosa suomalaisista haluaa lapsia, mutta silti useampi kuin joka viides jää lapsettomaksi. Miehet useammin kuin naiset, koska he eivät voi saada lapsia ilman kumppania. Merkittävin syy tahattomaan lapsettomuuteen on Väestöliiton kyselytutkimuksen mukaan sopivan kumppanin puuttuminen.

Miesten tahaton lapsettomuus liittyy naisia selvemmin sosiaaliseen asemaan. Korkeasti koulutetuilla ja hyväpalkkaisilla miehillä on keskimäärin paljon lapsia, työttömillä vähän tai ei ollenkaan. Naisille yhteys ei ole yhtä selvä.

"Tämä pitäisi muistaa, kun puhutaan nuorten miesten syrjäytymisestä. Se vaikuttaa myös mahdollisuuksiin perustaa perhe", Rotkirch sanoo.
Eroottinen pääoma ja menestys. Ja YLE

Where Have All The Good Men Gone?

Why has the Seduction Community been overrun by the Men’s Rights Movement?

225 kommenttia:

 1. Anonyymi3/3/13 09:11

  Jos sukupuolia on olemassa ainakin 19 683 kappaletta, kuten Sade Kondelin väittää Rönsy-lehdessä, niin se tiputtaa kaikulta naiskiintiöiltä pohjan pois. Sillä nainenhan on vain yksi melkkein 20 000 sukupuolesta. Voisi tulla yritysten hallitusten kokouksista aika isoja, jos kaikille hommataan kiintiö.

  VastaaPoista
 2. Laasasen tämän päivän postauksesta näyttää muuten puuttuvan linkitettävä otsikko.

  Vaimo pahoinpiteli miestään posliinimukilla

  Etsintäkuulutettu kämmäsi sovituskopissa ja kärähti

  ...
  Paikalle saapunut poliisipartio löysikin naisen takin alta useita paitoja sekä sukkia, joiden sisään oli piilotettu kolme puukkoa. Päällään epäillyllä oli kaupasta viedyt housut ja huppari.
  ...

  Sukkien kaupustelijatar teki vanhukselle ikävän tempun

  VastaaPoista
 3. Tunisiassa mies poltti itsensä naispoliisin hyökättyä hänen kimppuunsa ja siitä alkoi arabimaiden kansannousut. Espanjassa entinen naispoliitikko tappoi itsensä taloushuolien vuoksi, kun hänet aiottiin häätää, minkä jälkeen velallisten asemaa alettiin helpottaa.

  Yhdysvalloissa on ainakin yksi mies polttanut itsensä hengiltä epäoikeudenmukaisen erooikeudenkäynnin vuoksi. Ranskassa on ainakin pari miestä polttanut itsensä, kun he ovat pudonneet yhteiskunnan tukiverkoston ulkopuolelle, eikä häillä ole samanlaista lasilattiaan pillun muodossa, niin kuin nartuilla. Eiköhän tähän hätään olisi puututtu paremmin, jos kyseessä olisi ollut nartut.

  Ranskalaismies poltti itsensä kuoliaaksi työvoimatoimiston edessä

  ...
  Lähettämänsä viestin mukaan syynä epätoivoiseen tekoon oli se, että 42-vuotiaalta mieheltä oli evätty työttömyyskorvaus.
  ...

  Ranskassa taas polttoitsemurhayritys työttömyyskorvauksen menettämisen takia

  ...
  Pariisissa 49-vuotias mies on sytyttänyt itsensä tuleen jäätyään ilman työttömyyskorvausta, kertovat viranomaiset. Kaksi päivää aiemmin työttömyyskorvauksetta jäänyt mies teki polttoitsemurhan työvoimatoimiston edessä Nantesissa Länsi-Ranskassa.
  ...
  Hollande kuitenkin sanoi, että työvoimatoimisto oli toiminut mallikelpoisesi.
  ...
  Viime elokuussa 51-vuotias mies teki polttoitsemurhan Pariisin lähellä, kun hän oli saanut tietää menettävänsä sosiaalietuutensa.

  VastaaPoista
 4. Samoin kommunistisessa Tsekkoslovakiassa Jan Palachin polttoitsemurha oli vallankumouksen keskiössä. Nykyiset länsimaat vain ovat niin miesvihamielisiä, ettei edes polttoitsemurhat herätä mitään liikkeitä ja hyvä, jos ylittävät uutiskynnyksen.

  Romaniassa puolestaan Liviu Cornel Babeș julistettiin lailla sankariksi ja Thich Quang Ducin polttoitsemurhakuvalla voitettiin maailmanlaajuinen uutisvalokuvakilpailukin.

  VastaaPoista
 5. Sukupuolten erilliset vessat ovat itse asiassa samanlaista syrjintää kuin erilliset bussit valkoisille ja mustille.

  Ruotsissa on jo jonkun verran unisex-vessoja käytössä. Olen itse Tukhomassa Mäkkärissä syömässä käydessäni havainnut sukupuolineutraalin vessapoliitiiikan johtavan siihen, että valitettavasti siinä systeemissä miehetkin joutuvat jonottamaan vessaan naisten tavoin ja kanssa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4/3/13 08:23

  Suomessa naisten vapaa aborttioikeus on ollut voimassa yli 40 vuotta. Koko sen ajan on joka vuosi on Suomessa tehty reilusti yli 10.000 aborttia. Ilman tätä naisten vapaata aborttioikeutta meitä suomalaisia olisi jo noin 6 miljoonaa.

  Olisi paikallaan kertoa kansalaisille, että vapaa aborttioikeus on suurin yksisttäinen tekijä siinä, että suomalaisten eläkeikää joudutaan nostamaan parilla vuodella...

  VastaaPoista
 7. Anonyymi4/3/13 10:26

  Selvästikin päiväkoteihin tarvitaan mieskiintiö, koska narttuhoitajat eivät osoita kiinnostusta poikien leikkeihin ja leluihin:

  Tytöt saavat poikia enemmän hellyyttä päiväkodissa

  VastaaPoista
 8. Anonyymi4/3/13 10:31

  Äiti sai väärän vauvan sairaalassa Jyväskylässä

  Mitenkä? Eikös isyystestejä (ja elatusavun katkaisua) olla vastustettu argumentilla, notta vanhemmuudessa ei ole mitään biologista? Esim. Ranskassa isyystestit ovat laittomia. Kai sen pitäisi olla ihan sama, minkä vauvan sieltä klinikalta tökkää mukaan...

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4/3/13 10:39

  http://www.hs.fi/kaupunki/Helsingiss%C3%A4+jo+kolmannes+yksinhuoltajaperheit%C3%A4+/a1362285348800

  VastaaPoista
 10. Anonyymi4/3/13 11:02

  Minä puolestani ihmettelen asiasta noussutta kohua. Kun miehet ovat osoittaneet suuttumustaan sitä kohtaan, että hyvin suurella osalla lapsista on lapsen biologinen isä tosiasiassa eri kuin virallinen isä, ovat naiset olleet kärkkäitä ojentamaan, ettei biologisella vanhemmuudella ole mitään väliä, vaan ainoastaan sosiaalisella vanhemmuudella. Nyt, kun kyse ei olekaan isyyshuijauksesta, vaan nainenkin olisi tullut erehdytetyksi, onkin sitten oikeutettua suuttua asiasta.

  Iltalehti: Vastasyntyneet vauvat vaihtuivat Jyväskylän keskussairaalassa

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Anonyymi: Onko intiimielämästänne tullut väkinäistä perheseksiä?

   Ilta-Sanomat: - Perheseksi on seksiä, jonka esiintymistiheys on erittäin satunnainen, yleensä väkinäinen suoritus saunan jälkeen. Se on sinkkuseksin ja villien seksivuosien vastakohta, jossa parisängystä on tullut matkasänky, jossa ravaavat yötä päivää edestakaisin kissat, koirat ja lapset ja välillä lakanoiden välistä löytyy jonkun edellä mainitun oksennus, Helin selittää.

   Villit seksivuodet?

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Anonyymi: Markkina-arvoteoria kumottu – Vaarit heti teinityttöjen kimppuun

   Mikko Ahola: Nuoret naiset, Jenni ja Amanda kommentoivat: ”Se on kivaa, kun nykyisin vanhat miehet tulevat iskemään meitä ravintoloissa. Ennen, kun ihmiset uskoivat markkina-arvo-myyttiin, niin eläkeläiset luulivat, että heillä ei ole mitään tsargoja meidän kanssa. Mutta kyllä tuollaisella vanhemmalla miehellä on ihkuja henkisiä ominaisuuksia, niillä on elämänkokemusta. Ja ennen kaikkea vanhemmat miehet ovat elämässään oppineet arvostamaan naisia.

   Tämä on aika hyvä.

   / Kari Hurtta

   Poista
 13. Kolumni: Skoolaus naisille

  Perjantaina, 8. maaliskuuta vietetään kansainvälistä naistenpäivää.
  ...

  Toivottavasti nainen ei pääse tästäkin kuin koira veräjästä, esimerkiksi vetoamalla uupumukseen tai PMS:ään:

  Murhan yritys: Nainen yritti surmata tyttärensä ja itsensä polttamalla

  Lapsensa murhan yrityksestä epäilty nainen vangittiin Orivedellä

  Ihania nämä naiset kyllä muutenkin:

  Bloggaaja kertoo: Nainen suostuu lomaseksiin saadakseen olla rauhassa

  ...
  Monet tarinoista pyörii samoissa teemoissa: miesten mukaan naiset eivät halua seksiä ja silloin harvoin kun suostuvat, he eivät ole siitä kiinnostuneita. Moni kirjoitti, ettei seksi kiinnosta, kun vaimo makaa vain jalat auki ja tuijottaa kattoon.
  ...
  "Lomissa on se ikävä puoli, että tullaan pakollisesti siihen pisteeseen, jossa on pakko olla lähekkäin. Mennä lähelle tuota miestä, jonka pelkkä ihon haju tympäännyttää. Nostan jalat hänen selkäänsä, hän tekee mitä luonto on miehille opettanut ja minä makaan siinä odottamassa, että minun vuoroni tulee. Menen pesulle, mies jää sängylle. Olen helpottunut siitä, että lomavarvi on heitetty. Nyt voin ainakin viikon olla ilman miehen jatkuvaa seisokkia selässäni silloin, kun haluan rauhassa nukkua näillä lakanoilla, jotka kerrankin vaihtaa joku muu."
  ...

  VastaaPoista
 14. Kommenteissa jo puolustetaan kurkku suorana lapsensa polttoyrityksestä epäiltyä naista. Jos mies olisi tehnyt saman, ei varmasti puolusteltaisi miestä ja sanottaisi hänen olevan avun tarpeessa yms, vaan yksinkertaisesti paha:

  Äiti tarvisee apua myös tytär , toivottvasti saavat.
  ...
  Toivottavasti molemmat selvisivät tapahtumasta niin että joku ammattiauttaja pääsisi parsimaan henkistä puolta. Tuohan kertoo tosi tulehtuneista väleistä ja oli kamala hätähuuto.
  ...

  VastaaPoista
 15. Lomaseksinaisten kommenteista:

  ...
  Minulla oli samanlainen vaimo vielä 6v sitten, paitsi ettei saanut lomaseksiä edes sitä yhtä kertaa. Rouva järjesti joka kerta riidan pystyyn heti reissun aluksi, jollain minua hyvin loukkaavalla tavalla. 14v huonoa suhdetta kestin, 3 lapsen takia.
  ...
  Mikä ruokalaji vähentää naisten seksihaluja 95 %?

  - Hääkakku tietenkin!
  ...
  Kummasti naisen kiinnostus seksiin palaa siinä kohtaa, kun hän huomaa saanensa kilpailijan...
  ...
  Minä olen ihmetellyt että miksi ihmiset pettävät niin paljon ja nyt se selvisi kun luin tuon kirjoituksen, etenkin viimeisen "naisen kertomaa" -jutun. Miksi ihmiset ovat edes yhdessä jos toisen ihon hajukin tympäännyttää. Ei ymmärrä.
  ...
  Mies ei saa käydä vieraissa. Seksi on palkinto jolla nainen palkitsee miehen kun mies on osannut käyttäytyä oikein. Samoin se toimii rangaistuksena, huono käytös: ei seksiä.
  Käyttäytymismalli opettaa naisen vaatimaan mieheltään jatkuvaa miellyttämistä. Ja miehen pitää kehittyä miellyttämisessään, kuka sitä jaksaisi samanlaista huomiota koko elämänsä.
  Jossain parisuhteen vaiheessa mies ei vaan enää pysty (l. ei halua) uudella tavalla miellyttämään naistaan ja seksille tulee näin luonnollinen loppu.
  ...
  Eipä ihme, että suomalaisia naisia pidetään erityisen hankalina. Sitten vielä ihmettelevät, kun elämä on niin kurjaa ja ukko ei puhu. Jossain etelän maissa sukupuoliyhteyttä pidetään vaimon velvollisuutena, täällä ämmät narisee ja kaikilla on kurjaa.
  ...

  VastaaPoista
 16. ...
  Jos (loma)seksi on noin vaikeaa, miksi on ylipäätään parisuhteessa?
  Tässä taitaa olla kysymys naisen elinkeinosta.
  Huonompikin duuni kelpaa, kunhan se takaa toimeentulon.
  ...
  itse tulin siihen tulokseen kun meidän akka pihtasi puolivuotta,niin rupesi n käymään maksullisissa naisissa,en ole katunut yhtään.70 ekee puolituntia.työ sujuu paljon paremmin ja ylennyksiä tulossa.ja tulee paljon halvemmasi kun ei tarttee akalle ostella mitään.baarista jos nais seuraa hakee tulee todella kalliiksi.juot,syöt,juotat,taksit,ym.300-400.
  ...
  Vähän aikaa sitten TV:ssa oli illalla ajankohtaiskeskustelu isyysloman pitämisestä. Ilmeisesti aivan hyvää tarkoittaen yksi naiskeskustelija kertoi kuinka sitten jos mies osallistuu lapsen hoitoon niin hän kyllä palkitsee miehen makuuhuoneessa!
  Minusta tyrmistyttävä ajatusmalli, että nainen palkitsee miehen seksillä, olipa peruste sitten kuinka hyvä tahansa. Ei kahden ihmisen seksi voi perustua palkitsemiselle kumpaankaan suuntaan, vaan molemminpuoleiseen aitoon tahtoon ja haluun.
  ...
  Kyllä se mulle aika pakkopullaa on. Seksin jälkeen huokasee että saa taas pari päivää olla rauhassa. ... Sitä vaan katselee että täytyis varmaan noi verhotkin pestä.
  ...
  Eiköhän se ainoa ongelma ole se et jo aikojen alusta asti nainen on vain pyrkinyt hyötymään seksistä jotenkin.taloudellisesti tai jonain muuna statuksena.näkeeehän sen nyt joka puolelta,päämäärä on vain saada varakas tai muuten vain julkkis status mies.aivan sama miltä nämä näyttävät tai muuten ovat.jopa oman isän tai isoisänkin ikäiset miehet käy kunhan on vaan rahaa ja/tai julkkis statua.ja kun kaikki eivät tätä saavuta,ollaan katkeria ja tympääntyneitä omaan elämään.asiat vielä jotenkin käy jos miehen tuloilla maksetaan n. 75-80 prosenttia perheen menoista.sit annetaan sääliseksiä,eikä varmaan jätetä vaik mies jäisi syrjähypystä kiinni.hyväksytään tilanne,kunhan vain saadaan olla nettohyötyäjiä
  ...
  Olen 50 vuotias mies ja harrastan seksiä aina kun siihen on mahdollisuus.
  Olen naimisissa mutta paneskelen kaikkia naisia joilta vaan saan pillua. Suurinosa niistä ovat naimisissa olevat naiset :)
  Thats it ! Ei sen mutkiikkampaa.
  Vaimoni on tyytyväinen kun en vonkaa häneltä seksiä koskaan. Ja kun hän haluaa niin panen häntäkin.
  Molemmat olemme tyytyväisiä :)
  ...
  Ihmettelen miksi miehet tuollaiseen suostuvat kun kapakat on täynnä halukkaita naisia. Jos jostain syystä ei tahdo erota niin hommaa rakastajattaren, antaa vaimon leikkiä nunnaa.
  ...
  Jos miehesi jättäisi sinut rauhaan ja menisi vieraisiin sitten sitä jaksaisit parkua. Miksi ette eroa jos noin koville ottaa?
  ...
  Minua ei ole seksi oikeastaan kiinnostanut sitten sen jälkeen kun neitsyyteni menetin. Paikkani eivät kestä joka päivä seksin harrastamista. ... Muuten kyllä meidän parisuhde on omasta mielestäni oikein tyydyttävä, mutta seksi ei vain innosta kovinkaan usein. Itse voisin olla montakin kuukautta ilman, mutta miehen takia sitä harrastetaan.
  ...
  Sinulla ei ilmeisesti ole lapsia. Loppujen lopuksi varmaan äijä saakin lähteä, mutta niin kauan kuin lapset ovat pieniä ja äiti niitä kotona hoitamassa, on puhtaasti taloudellinen kysymys pitää se äijä nurkissa jakamassa edes laskut. Eikä tuo tee naisesta kylmää rahastajaa, lapsethan ovat kuitenkin yhteisiä ja miehen tulee kantaa edes jollain tavalla vastuunsa niistä.
  ...
  Noo.. onpa taas yksi lisäsyy vältellä naisia..
  En halua olla jollekin läski ja haiseva äijän kuvake. Mieluummin olen yksin ja hoitelen käsityönä parisuhteeni.
  ...

  VastaaPoista
 17. Tästähän tulee aivan mieleen femakko-Pravdan klassikko (sen narttuja rutiininomaisesti hakkaavien suomalaismiesten lisäksi):

  Pitääkö naisen haluta seksiä?

  ...
  Puolet suomalaisista naisista kokee toistuvaa seksuaalisen halun puutetta. Se on naisilla neljä kertaa yleisempää kuin miehillä, osoittaa Väestöliiton perhebarometri.
  ...
  Hän ei pidä ajatuksesta, että nainen saadaan haluamaan seksiä manipuloimalla aivokemiaa. Siihen liittyy hänen mielestään arvolataus, että naisen pitää haluta seksiä.
  ...
  Naistentautien erikoislääkäri Anneli Kivijärvi Turusta kertoo, että lähes jokainen nainen kokee aika ajoin seksuaalista haluttomuutta, eikä siinä ole mitään kummallista.
  ...
  Voiko nainen riemastua edes pillerin voimalla, kun pahalta haiseva mies änkeää päälle ja nostaa yöpaidan helmaa ja mölähtää, että saako sitä tänään. Tavallisesti nainen haluaa seksiä kerran viikossa, kivan illallisen jälkeen, kun mies on vienyt roskapussin ja päivällä pudistellut vähän mattoja."
  ...

  VastaaPoista
 18. Taattua femakko-Pravda laatua tämäkin klassikko:

  Katja Martelius, Naisten Suomi

  ...
  En sano, että kaikki miehet käyttäytyvät niin. Mutta pohjimmiltaan suomalainen yhteiskunta on syvästi naisvihamielinen.

  Kun ihmisoikeusjärjestöt huolestuvat suuresta määrästä naisia, joita miehet täällä rutiininomaisesti tappavat ja hakkaavat, kaikille kelpaa yhtä painavaksi vasta-argumentiksi marginaalinen naisten harjoittama väkivalta.
  ...

  VastaaPoista
 19. Kummallista, että näissä vahinkotapauksissa, joissa vauva on vaihtunut, asia kiinnostaa poliisiakin, kun biologinen side on niin tärkeä. Sitten kun taas kyse on isyyshuijaustapauksissa, miesten pettymystä asiassa vähätellään vetoamalla siihen, ettei biologisella vanhemmuudella ole mitään väliä, vaan ainoastaan sosiaalisella vanhemmuudella.

  Poliisikin kiinnostui vaihtuneista vauvoista

  VastaaPoista
 20. Poliisi neuvoi väärin - äiti vei lapset Venäjälle

  ...
  Pajuoja ottaa kantaa tapaukseen, jossa Lappeenrannan poliisin toiminta saattoi edesauttaa lasten kaappaamista Venäjälle.
  ...

  VastaaPoista
 21. Vastaukset
  1. Anonyymi: Nyt se on tutkittu: miesten työpäivä on pidempi

   Talouselämä: Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksessa on selvinnyt, että vuonna 2012 palkansaajien keskimääräinen säännöllinen työaika oli 36,3 tuntia viikossa ja tehty viikkotyöaika 35,2 tuntia viikossa.

   Talouselämä: Viime vuonna miehet tekivät naisia pidempiä työpäiviä. Kokoaikatyössä miesten säännöllinen työaika oli 39,9 tuntia viikossa ja tehty työaika oli 38,7 tuntia viikossa.

   Naisten säännöllinen työaika kokoaikatyössä oli 38 tuntia viikossa ja tehty työaika oli 36,4 tuntia viikossa.

   Poista
 22. Siis ei jumalauta, ja anteeksi saman tien, tätä nostoa voi joku pitää jo naisvihamielisyytenä:

  Yritys NFL:n ensimmäiseksi naispelaajaksi tyssäsi reisivammaan

  Siis 19 jaardia ja 14 jaardia, wtf? (jaardi on alle metrin)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi6/3/13 10:06

  Henryllä ollut loistavia avauksia viim aikoina Puheenvuorossa. Odottelen jännityksellä, millaista irroittelua on sitten naistenpäivä spesiaalissa..

  VastaaPoista
 24. Vastaukset
  1. Anonyymi: Naiset - olette täysin turhia?

   Pekka Siikala: Todella laadukas tämä "Yhteistyöblogi". Milloin Laasanen pääsee yhteistyöblogistiksi?

   Poista
 25. Vastaukset
  1. Anonyymi: 'Isken varattuja miehiä - ja pelastan heidän avioliittonsa'

   The Sun: I only have sex with married men
   — Lee Romain says flings IMPROVE marriages, and feels no guilt
   — Serial mistress reveals she will NEVER date a single man again
   — Attached men 'are wonderful - they are well trained by their wives'

   Poista
 26. HIRVIÖ (tai hirvitys, niin kuin kommentaattori Hurtta ehkä sanoisi) ON SYNTYNYT!

  GLÖGINI:

  CELIBACY FOREVER!

  LUVASSA HIRVITTÄVÄÄ, EPÄLUKIJA*YSTÄVÄLLISTÄ MÄLLÄYSTÄ! PÄIVITYKSIÄ LUVASSA MAHDOLLISESTI JOSKUS, PAITSI JOS PÄÄTÄ SÄRKEE JA VÄSYTTÄÄ!

  Tulipa huudettua... huh... klikkaa mua, jos diggaat.

  * Epälukijat ovat oma hirviöiden haaransa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vital-Baatti: HIRVIÖ (tai hirvitys, niin kuin kommentaattori Hurtta ehkä sanoisi) ON SYNTYNYT!

   <kumartaa>

   Vital-Baatti: GLÖGINI:

   CELIBACY FOREVER!


   Siis: Celibacy Forever!

   / Kari Hurtta

   Poista
 27. Anonyymi7/3/13 02:25

  Lisää lapsellisen huonoa propagandaa, joka silti uppoaa typeriin femakkonarttuihin:

  Suomessa voi ostaa itselleen ihmisen

  VastaaPoista
 28. Anonyymi7/3/13 12:27

  EU-parlamentissa äänestetään ensi tiistaina "raportista sukupuolistereotyyppien eliminoimiseksi":

  Kohdasta 17 löytyy merkintä, että pitäisi alkaa sorvaata lainsäädäntöä kaikenlaisten "pornografisten kuvien" kieltämiseksi kaikessa mediassa.

  Repikää siitä. Kannattaa muuten olla yhteydessä MEPpeihin ja onnitella heitä jo etukäteen hienosta työstään tasa-arvon hyväksi!

  VastaaPoista
 29. Anonyymi7/3/13 17:57

  Lähestyvän naistenpäivän kunniaksi:

  Klaukkalan vauvasurmista murhasyytteet

  ...
  Syyttäjä nosti torstaina 27-vuotiasta naista vastaan syytteet kahdesta murhasta ja kahdesta hautarauhan rikkomisesta.
  ...

  Iäkkäät naiset ottivat yhteen

  ...
  73-vuotias nainen kertoi poliisille joutuneensa 66-vuotiaan naisen pahoinpitelemäksi Patolassa tiistaina-iltana.
  ...
  Naisille oli tullut riitaa, jolloin 46-vuotias oli tarttunut 59-vuotiasta niskan takaa hiuksista ja lyönyt tätä kerran nyrkillä kasvoihin.
  ...

  Sitten tuohon ylempään lastentappojuttuun liittymätön tapaus:

  Murhasta syytetty nainen: Lapsi ei ollut oppinut rajoja

  Kahdeksanvuotiaan murhasta syytetty nainen kertoo, että ristiriidat miesystävän tyttären kanssa alkoivat siitä, että tyttö ei ollut oppinut äitinsä luona asuessaan rajoja.
  ...
  Nainen kertoi itse oikeudessa, ettei ole sanonut miesystävälleen, että sitomismenetelmiä olisi käytetty lastenkodissa. Hän selitti kahdeksanvuotiaan sitomista lakanaan sillä, että pienetkin lapset rauhoittuvat kapalossa.
  ...
  Hän kielsi, että olisi itse leikannut vaatteita ja tavaroita ja piilottanut niitä. Näistä teoista syytettiin ja rangaistiin kahdeksanvuotiasta lasta.

  Naisen mukaan hänellä ei ollut mitään syytä vihata tyttöä.
  ...

  8-vuotiaan murhasta syytetty isä vierittää syytä naisystävänsä niskoille

  ...
  Mies esimerkiksi kertoi hyväksyneensä naisystävän ideat kahdeksanvuotiaaseen kohdistuneista rangaistusmenetelmistä, sillä nainen uhkasi muuttaa Ranskaan tai olla hoitamatta lasta miehen ollessa töissä.

  Isän mukaan tytön sitomiseen öisin päädyttiin, kun tilanne kärjistyi ja lapsen oireilu alkoi uudelleen perhetukikeskuksesta palaamisen jälkeen. Tyttö oli isän mukaan öisin levoton, hävitti ja hajotti tavaroita.

  Naisystävä esitti, että sitomista on käytetty samanlaisessa tilanteessa hänen aikaisemmassa työpaikassaan lastenkodissa. Mies väitti luottaneensa tähän.
  ...

  VastaaPoista
 30. Anonyymi7/3/13 17:59

  Toimitusjohtaja lähenteli siviilipalvelusmiestä Ruotsinlaivalla

  ...
  Toimitusjohtaja kosketteli siviilipalvelusmiestä työmatkalla Ruotsinlaivan hytissä kolme kertaa reiden sisäpuolelta läheltä genitaalialuetta.

  Uhri löi miehen käden pois. Tämän jälkeen toimitusjohtaja painoi uhrin väkisin sänkyyn ja tuli makaamaan hänen päälleen. Uhri onnistui pääsemään alta pois, pakenemaan vessaan ja lukitsemaan oven.
  ...

  VastaaPoista
 31. Anonyymi7/3/13 18:13

  Hähhää, vihdoin toivoa siitä, että miesten verorahojen törsäys narttujen mammagrafioihin lopetetaan ja rahaa aletaan vihdoin käyttämään terveydenhuoltojärjestelmän laiminlyömien miesten hoitoon:

  Rintasyöpäseulonnan plussat ja miinukset punnittava uudelleen

  ...
  Esimerkiksi rintasyöpäseulonnan hyödyt ja haitat olisi asiantuntijoiden mielestä punnittava nyt, kun uutta tutkimustietoa on tullut muun muassa Yhdysvalloista. Seulonnan vaikutus kuolleisuuteen näyttää pienemmältä kuin aiemmin uskottiin.
  ...
  Noin kolmannes seulonnalla havaituista uusista rintasyövistä on varhaisia syöpiä, jotka eivät haittaisi elämää. Seulonta voi johtaa myös tarpeettomiin koepaloihin, leikkauksiin ja säderasitukseen.

  Mahdollisia uusia seulontaohjelmaa varten punnittavia tulokkaita ovat esimerkiksi suolisto- ja eturauhassyövän seulonnat, kertoo Syöpärekisterin johtaja Nea Malila.
  ...

  VastaaPoista
 32. Anonyymi8/3/13 07:51

  Samuli Putronen aamutv:ssä: "Suomalainen nainen on tyytymätön, mutta ei pahoinvoiva."

  VastaaPoista
 33. Vastaukset
  1. Anonyymi: Mies tiesitkö tämän: näin vaikeaa on olla nainen!

   Annie Mål: Vaikka, vaikeaa se on varmaan miehilläkin? Toisaalta, jos luoja olisi halunnut miesten olevan täydellisiä, hän olisi antanut niille aivot!

   Poista
 34. Anonyymi9/3/13 07:33

  Feminismin kritiikkiä: Marko Kivelä Vihreät

  Voiko feminismi uudistua?

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".