perjantaina, huhtikuuta 12, 2013

Kaverivyöhyke

Kaverivyöhykkeellä ei ole hauskaa

"Tapaus Antti Korhonen" saattaa rikkoa koulujen sanattoman herrasmiessopimuksen.

For some, feminism no longer about equality

What is Misogyny, and How to Recognize a Misogynist

56 kommenttia:

 1. Kanat tarvitsevat kukon: blogikirjoitus

  VastaaPoista
 2. Hnery Laasanen: "Tapaus Antti Korhonen" saattaa rikkoa koulujen sanattoman herrasmiessopimuksen.

  Ilta-Sanomat: Lundellin mukaan on "käytäntö ja kirjoittamaton sääntö", että yläkoulujen harvat miespuoliset opettajat, liikunnanopettaja, teknisen käsityön opettaja, kymppiluokan opettaja tai miespuolinen rehtori, pyydetään ongelmissa hätiin.

  - Se on ollut vähän epäreiluakin heitä kohtaan. He joutuvat selittelemään ja naiset katsovat sivusta. Tietenkään naiset eivät saa mennä isojen korstojen väliin. Siinä voi satuttaa itsensä. Se on paras, että he poistuvat tilanteesta.

  VastaaPoista
 3. Hyvää iltaa.

  Naisia työssä -sarjassamme taas uusia vaiheita:

  Policewoman sues man who dialled 999 during 'burglary' after tripping over petrol garage kerb

  PC Kelly Jones is seeking thousands in damages, claiming the garage owner failed to keep her safe
  ...

  Emelie Kleen-Barry: CCTV camera in teddy bear catches care worker stealing from pensioner Margaret Birch

  VastaaPoista
 4. Eika pistää tyttelit seksirikollisten rekisteriin lapsipornosta lasten pelastamisen nimissä?:

  I caught my 8-year-old sending NAKED pics of herself: A mum's sexting nightmare

  Battered for being ginger: Teenage bullies' sickening attack on red-haired schoolgirl

  The teenager was dragged to the floor by her ginger tresses and repeatedly kicked in the face by two other girls at her school
  ...

  Ja kuitenkin keskustelu on keskittynyt lähinnä vain narttujen valituksiin:

  Seven out of eight people who win compensation for sexual assaults in the military are MEN

  Teenager brutally attacked by stranger in McDonald's car park after accidentally nudging horn

  A woman immediately leapt from a Mitsubishi Shogun parked alongside, dragged her to the ground and began punching her
  ...

  "I'm happily married thanks to sex with strangers": Shocking double life of mum-of-two

  Voi voi:

  Teenage model's suicide after boy cancelled date

  VastaaPoista
 5. Suola tuhoaa terveyden

  Tutkimus: Näin paljon kala lisää elinaikaa

  THL: Suolan käyttö pitäisi puolittaa nykyisestä

  Tätäkin olisi syytä alkaa kunnolla seuloa:

  Who varoittaa: varo verenpainetta!

  Lähes puolet suomalaismiehistä kärsii kohonneesta verenpaineesta, joka altistaa aivoverenvuodoille ja sydänkohtauksille.
  ...

  Suolan liikakäytöllä useita terveyshaittoja

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tämä miehessä vetoaa naisiin - tutkijakin yllättyi!

   Iltalehti.fi: Joidenkin aikaisempien tutkimusten perusteella miehen karskit ja vahvat kasvonpiirteet vetoavat naisiin eniten. Nyt University of Nottingham on esittänyt uuden tutkimuksen, jonka perusteella terveen näköinen, sileä naama on naisista karskeja kasvoja miellyttävämpi.

   Väestöliiton seksologian johtava asiantuntija Tarja Santalahti on tutkimustuloksesta hieman yllättynyt.

   Poista
 7. Satunnaisia linkkejä

  iltalehti.fi: Iltalehden lukijat: Avoin liitto voi toimia
  Näyttelijä Will Smithin huhutaan elävän vaimonsa kanssa avoimessa suhteessa. Lukijoiden mukaan moinen järjestely toimii mainiosti.

  VastaaPoista
 8. Oliko Jutan harvinaisen mauton verkkosukkahoususätkytys burleskia?:

  Burleski ja strippaus - kaksi täysin eri asiaa

  VastaaPoista
 9. Miehen parta ei ehkä sytytä naista, mutta itse en ole ajanut partaani sen jälkeen, kun osaston naiset totesivat yhteen ääneen, että se kutittaa niin kivasti reisiä.

  VastaaPoista

 10. Kouluviisaat hunningolla: blogikirjoitus

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Anonyymi: Naisseuraa ostanut asiakas uskoo seksin oston täyskiellon lisäävän laitonta bisnestä

   Karjalainen: Sunnuntaisuomalainen tapasi pyörätuolissa istuvan Riku Valkeisen. Hän on ostanut naisseuraa ja arvelee seksin oston täyskiellon lisäävän laitonta bisnestä.
   Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin (r.) tilaama selvitys seksin oston täyskiellosta on herättänyt arvostelua jo ennen valmistumistaan.


   Poista
 12. Laasanen:

  "Kaverivyöhykkeellä ei ole hauskaa"

  Omakohtaisesti voin kertoa, että oli siellä joskus kivaakin. Mieltä lämmittää muisto kaukaa menneisyydestä, kun naispuolisen (seurustelevan) kaverini kanssa katselimme pitkään toisiamme silmiin ja hymyilimme, vähän juttelimmekin. Siinä oli pulpetin verran tilaa välissä ja istuimme luokan edessä; tunti ei ollut vielä alkanut. Muu luokka taisi olla aika hiljaa...

  Mut oli todella lämmin ystävyystunnelma...

  En todellakaan harrastaisi sellaista kenenkään miespuolisen kaverin kanssa! :D En "oikein" osaisi arvostaa sellaista...

  Sekin vielä, että naispuolinen kaverini kehui minua ihan uskomattoman paljon - miten kova jätkä hänen mielestään olen, miten älykäs, ym. ym. (vedin hirveää kovisroolia, vaikka olin jo silloin oikeasti nössö...) Jos joku mies puhuisi minulle sillä tavalla, epäilisin sitä homoksi, enkä "oikein" osaisi arvostaa asiaa...

  En uskaltanut juurikaan kehua takaisin, ettei hän olisi luullut, että yritän iskeä... Kerran menin sanomaan, että hänen piponsa käy hänelle hyvin (piti sitä sisällä, kun ei ollut ehtinyt pestä hiuksiaan... pitkähiuksinen blondi... :) ). Huomasin, että oli äärimmäisen hyvillään, kun pari muuta naista taisi lisäksi kuulla kommenttini... Piti pipoa seuraavinakin päivinä (luultavasti oli pessyt hiuksensa siinä välissä...) Jonkin ajan kuluttua kehui pihalla, että minun piponi kävi minulle tosi hyvin. :D

  Olen jo tajunnut, ettei kyseessä ehkä ollutkaan klassinen friend zone -tapaus*... :D Itsehän minä vähän väliä yritin ottaa etäisyyttä. Kerran koulun jälkeen ennen lomaa sanoin jopa, etten halua hänen tulevan enää juttelemaan minulle, etteivät muut luule meidän seurustelevan - poistui, kuin tykin suusta... Mietin, että tämä taisikin nyt olla tässä. Olin jo vähän helpottunut. Joululoman jälkeen tuli juttelemaan kuin ei mitään ja kertoi taas kohteliaisuuksia (ja oli äärimmäisen arvostava). Seuraavassa kuussa keskeytin opinnot ja sain tietää jälkeenpäin, että hän lopetti jälkeeni.

  On minuun yritetty näihin päiviin asti luoda kontakteja selvää kiinnostusta osoittaen, mutta minulla on näköjään sellainen karma, joka saa minut torjumaan kaikki. Ilmeisesti tehtäväni maan päällä on kulkea henkistä tietä... ja kasvaa, sekä löytää jotain.

  (Niin, kerran minun olisi pitänyt mennä kirjoittamaan jotain taululle, mutta "friend zone" -ihastukseni juoksi sinne puolestani... opettaja kysyi, onko täällä joillain lämpimiä tunteita toisiaan kohtaan... :D )

  *Luultavasti hän on sielunkumppani... ehkä meidät oli käsikirjoitettu kohtaamaan - ja oppimaan elämänläksy (ja vaikuttamaan toistemme elämänkulkuun), joka valottuu täysin vasta rajan tuolla puolen... Niin, kohtasimmehan jo opiskeluja edeltävänä syksynä kurssilla, ja täysin yllättäen sitten samassa opiskelupaikassa, mistä ei ollut ollut "ekalla kerralla" (öhhöhhöö) edes suunnitelmia...

  VastaaPoista
 13. Niin, tuijotimmehan siellä (tietokone)kurssillakin toisiamme silmiin - vieläpä hyvin lähietäisyydeltä... Hän kehui, että minulla on paksut käsivarret (hihaton paita), ja taputti niitä vähän väliä, kun halusi huomioni koneelleen :D

  VastaaPoista
 14. Nainen ajoi Itäväylää ilman takapyörää

  Perjantai-iltana puoli kymmenen aikaan poliisipartio huomasi, että Helsingissä Itäväylältä Kulosaaren itäistä liittymää pitkin oli poistumassa henkilöauto, jonka hätävilkut olivat päällä. Lisäksi ajoneuvon oikean takarenkaan kohdalta sinkoili kipinöitä.
  ...

  VastaaPoista
 15. WTF?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kerroin sille vieläpä monta kertaa, etten koskaan halua seurustella kenenkään kanssa (ja että jättäisin kumppanini samantien, jos vähän tulisi erimielisyyksiä)... Tiedän kyllä, että se oli defenssiä ja suojamuurin pystytystä, kun oli niin paha mieli siitä, että hän seurusteli jo jonkun kanssa.

  Laasanen:

  "Kaverivyöhykkeellä ei ole hauskaa"

  No joo, ei vähänkään pidemmän päälle.

  VastaaPoista
 16. Jätetty Ozzy Osbourne muuttopuuhissa - ravitsi itsensä pikaruoalla - katso kuvat!


  Nii-in... se on jo tarpeeksi paha, että investoi kymmeniä vuosia "suureen rakkauteensa" - ja tulee jätetyksi.

  Sit kun ottaa vielä huomioon, että Sharonin kerrottiin jo liiton aikana PANNEEN Ozzyn tienaamaa valuuttaa surutta menemään... ja mitä luokkaa tulevatkaan elatusavut olemaan...

  Linkitinkin jo aiemmin Berlusconin 100 000 €/päivä elatusaputuomion...

  Hulk Hoganista sai ainakin sarjan perusteella äärimmäisen perheelleen omistautuneen kuvan... Vaimopa laittoikin eron vireille, kun "kehäraakki" oli kartuttanut jo tarpeeksi omaisuutta - ja hankki toyboyn... Minkähän verran Linda joutui "painimaan" ansaitakseen tuon kaiken:

  Kun rätingit oli lyöty pöytään, Hulk Hogan joutui luovuttamaan vaimolleen 40 prosenttia eri yrityksinsä omistuksista ja kiinteistöistä 3 miljoonaa dollaria.

  Lisäksi Hoganin Linda-vaimo saa 7,44 miljoonan dollarin siivun pariskunnan yhteisiltä pankki- ja sijoitustileiltä, joilla rahaa oli 10,41 miljoonaa dollaria.

  Eikä tässä vielä kaikki. Erossa Linda saa vielä liudan arvoautoja. Mm. Cadillac Escalade, Rolls-Royce, Corvette ja Mercedez-Benz jäävät vaimon haltuun Hulkin mittavasta autokokoelmasta.

  Hogan ei joudu enää maksamaan erillistä elatusapua vaimolleen.

  Linda laittoi avioeron vireille vuonna 2009. Pariskunnalla on kaksi lasta, Brooke ja Nick.


  Joskus uutisoitiin Japanista, missä miehet tienaavat hiki hatussa rahaa talouteen ja käyvät kotona kääntymässä. Rahat tilitetään suoraan vaimolle, joka antaa miehelleen hieman taskurahaa. Sitten kun miehet viimein eläköityvät, hyvin moni nainen katsoo parhaaksi erota...

  Mitäs läksit... niin kuin kikkeliskokkelis-mies tapaa sanoa.


  While you make new friends, you may continue to have to deal with losing old married friends and feeling like the third wheel among them until, by age 65, when nearly half of them will be divorced or widowed and thus single like you. They may also be celibate since many people, women in particular, give up on dating by that age. When you hear more and more tales of woe from men and women who sacrificed their career for a spouse, dealt with chronic cheating, nasty divorces, or heart-wrenching custody battles, you may feel increasingly grateful to have chosen a life of celibacy.

  Nykyisin osaankin jo antaa enenevässä määrin arvoa tälle "suhteettomalle" tielle suistumiselle. Olen saanut vuosien mittaan jo huomattavasti lisää 'syvyyttä' ihmisyyteeni. Naisilla olisi yhä vähemmän tarjottavaa... henkisellä kommunikaatiotasolla. Ja selibaattini myötä myös heidän seksuaalinen valtansa vähentynee huomattavasti.


  Olen jossain määrin ollut netin kautta yhteyksissä entiseen friend zone -ihastukseeni, ja kyseessä vaikuttaa olevan... noh... ei-niin-syvyyttä-saanut... melko tyypillinen nainen, siis.

  Eivätköhän elämänpolut vie juuri sinne, minne on tarkoitettukin... aina.

  Vital Baatti:

  "(Niin, kerran minun olisi pitänyt mennä kirjoittamaan jotain taululle, mutta "friend zone" -ihastukseni juoksi sinne puolestani... opettaja kysyi, onko täällä joillain lämpimiä tunteita toisiaan kohtaan... :D )"

  Korjaus: "helliä tunteita" (nusnus)

  VastaaPoista
 17. Ja sitten vielä tää tappaus:

  Kalifornian entinen kuvernööri ja elokuvatähti Arnold Schwarzenegger myöntää saaneensa aviottoman lapsen yli kymmenen vuotta sitten. Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo Schwarzeneggerin salatun lapsen äidin olevan tämän entinen kotiapulainen.

  Scharzenegger ja hänen vaimonsa Maria Shriver kertoivat eroavansa 25 avioliittovuoden jälkeen. Heillä on yhdessä neljä 14-21-vuotiasta lasta.

  - Kun jätin kuvernöörin viran kerroin vaimolleni tästä tapauksesta, joka sattui yli vuosikymmen sitten, Scharzenegger kertoo ja sanoo ymmärtävänsä ja ansaitsevansa hänen lähimmäistensä vihan ja pettymyksen tunteet.


  Supermenestysobjektit eivät saa edes vapaita "käsiä" pettää... Sitten loppupeleissä anellaan anteeksiantoa tuon näköiseltä naiselta... eikä se kodinhoitajakaan tainnut... kummoinen... olla.

  Ja tällaiset hyökkäykset miessukupuolta vastaan ovat arkipäivää:

  Pysyisitkö tässä suhteessa? - Tanja: "Minua nolottaa, ettei tunarimieheni saa mitään aikaan"

  Voiko parisuhde toimia, jos toinen osapuoli ajattelee seurustelevansa yhteiskunnallisesti epäkelvon tunarin kanssa?
  Syrjäytynyt on termi, jolla kukaan ei haluaisi itseään kutsuttavan. Se tarkoittaa ulkopuolista, arvotonta ja epäonnistunutta.


  VITTU mikä maailma!

  "Siinä vaiheessa vielä oletin Akin kunnostautuvan. Olihan hän saamassa paitsi tyttöystävän myös lapsipuolen.

  ...

  - Tanja usein pyytää, että laittaisin asiat tärkeysjärjestykseen. Yritän niin tehdäkin. Tiedän, että Tanjallakin on rajansa. Aion ottaa itseäni niskasta kiinni."

  Joo, kyykkyyn vaan. Eihän siinä mitään, että joutuisi huolehtimaan vieläpä jonkun muun siittämästä lapsesta...

  Sitä paitsi... Onko vika:

  A) valituksi tulleessa miehessä,

  vai

  B) lutkassa, joka ilmeisesti toistuvasti valitsee...

  "Aki ja Tanja tapasivat baarissa, jonne Tanja oli saapunut vastikään avioeronsa jälkeen."

  MGTOW!

  Mut Henkkakin se vaan vähän väliä rummuttaa naisten seksuaalisen vastustamattomuuden sanomaa:

  Vanhan maskuliinisen stereotyypin mukaan tosimies harrastaa seksiä naisen kuin naisen kanssa. Vain nössöt jättävät seksin väliin. Miehet panevat, mutta pojat empivät.

  ...

  Itse kuulun ilmeisesti siihen "tosimiesten" joukkoon, jolle kelpaa nainen kuin nainen. Vaikka en muuten olekaan miehisyyden perikuva, seksuaaliselta ruokahalultani olen kaikkiruokainen "tosimiesten" tapaan.

  Voidaan kysyä, kuinka yleistä miesten keskuudessa on kaltaiseni kaikkiruokainen asenne seksiin? Tiede-lehden keskustelussa on ainakin yksi mies, joka on kranttu naisten suhteen ja jolle seksi epäviehättävän naisen kanssa on vastenmielistä.

  ...

  Eräällä tavalla voin pitää itseäni sankarina, joka on tarjonnut seksiä itseäni vähemmän tasokkaille naisille. Ennen vanhaan olin tasoa 5-6 ja harrastin seksiä tason 2 naisten kanssa.


  Varmaankaan kovin moni minun (ja sen yhden ilmoittautuneen) lisäkseni ei halua edes nimimerkillä mainostaa määriteltyä epämiehisyyttään: eli että naisen kuin naisen vuoksi ei oltaisi valmiita "sankaritekoihin".

  Vaikken nimimerkki Vortacin näkemyksiä yleisesti korkealle arvostakaan, niin kyllä: feministien pussiin - naisten seksuaalisen vallan lujittamiseksi - Henkka (ehkä tiedostamattaan) usein pelaa.

  Turha on nimittäin väittää, että Laasanen vain julistaisi 'totuutta' luodessaan "todellisuuskuvaa" miesten "yleisestä" avuttomuudesta naisten seksuaalisen vallan alla. Opittua avuttomuutta se on, jos joutuu ostamaan lehmän paskaa saadakseen.

  (Todellinen MGTOW-maskulisti kannustaa muitakin miehiä pesemään kätensä koko paskasta.)

  VastaaPoista
 18. (Kyllä, Laasanen on kirjoittanut:

  "The truth is, personally I am for the MGTOW and for the PUA ideologies..."

  Älä enää raiskaa tuota viiden kirjaimen yhdistelmää, kiitos. Sanoudu rehellisesti irti siitä missä et todellisuudessa pysy kiinni, jos olet 'totuudellisuuden' puolella.)

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".