sunnuntaina, toukokuuta 26, 2013

Disenfranchised fathers

Men to blame for childless women? I don't think so - it's society that deliberately disenfranchises fathers, says Peter Lloyd

Women Struggle with Monogamy More Than Men

Sometimes it's hard to be a man

Tatuoidut naisetko ovat helppoja nakkeja? Tutkimus paljasti miesten asenteet

Prostitution: Sex doesn’t sell

173 kommenttia:

 1. Google-haun mukaan eduskunnan tasa-arvovaliokunta on saanut kutsun tämän vuotiseen Samapalkka 2013-seminaariin. Tavallisesta poiketen tilaisuuteen kutsutaan eikä siihen voi ilmoittautua ulkopuolisesti, vaikka olisi kiinnostunut. Hyvä keino uskovaisten jutella keskenään ilman häiriöitä siitä, kuinka naisia palkkasorretaan. Tilaisuudesta tulee varmasti lehdistötiedotekin, jossa asiaa taas voivotellaan. EU, YK ja ILO ovat todenneet, että palkkaeron syytä voivat olla erot tehdyissä työtunneissa. Suomessa kokoaikatyötä tekevät miehet tekevät noin 20 % enemmän vuosityötunteja kuin naiset (lähde Tilastokeskuksen aineisto). Tätä seikkaa yritetään piilotella valehtelemalla Suomessa.

  VastaaPoista
 2. Henry Laasanen: Men to blame for childless women? I don't think so - it's society that deliberately disenfranchises fathers, says Peter Lloyd

  MailOnline / Peter Lloyd: In her article, she makes several references to former boyfriends who made the responsible decision not to become fathers half-heartedly - then scolds them for being 'cowardly'. Here's a woman who assumes that a man's sperm - his lineage, his DNA, his family - is somehow hers for the taking.

  This couldn't be further from the truth.

  Yes, I sympathise that her many life choices never produced children, it's not men who are to blame. For years feminism has declared that women don't need us - that we are redundant. OK, fine. But guess what - we don't need women either. And it's trending.

  VastaaPoista
 3. Ulvova Ylläri26/5/13 11:04

  Minua kiinnostaa kuinka paljon työtunteja käytetään samanpalkkaisuus-seminaareihin yms. kinkereihin. Kuka maksaa ja mitä on saatu aikaiseksi?

  Nyt ainakin näyttää siltä, että mitään ei tapahdu, ja ainainen valitus vaan jatkuu. Eivätkö seminaarien jäsenet osaa tehdä asialle mitään, vai eivätkö he vain halua? Tulos tai ulos, sanon minä.

  Oli niin tai näin, niin tässä maassa olisi tärkeämpiäkin kohteita joihin rahaa ja seminaareja pitäisi kohdentaa.

  VastaaPoista
 4. Henry Laasanen: Women Struggle with Monogamy More Than Men

  Slate / Amanda Marcotte: But now the evidence is beginning to trickle in, and one sticky fact has thrown this entire theory into jeopardy: It's women and not men who get bored with monogamy faster. As Daniel Bergner writes in the New York Times, women are far more likely to lose interest in sex with their partners. This doesn’t necessarily translate into infidelity—a choice many reject because it’s so hurtful—but, Bergner reports, spouse-weary women often just avoid sex altogether.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ile: Mikko Ahola: Rikkaampi sukupuoli

   Mikko Ahola: Koska palkan suuruus riippuu kiinteästi koulutuksesta, ja koska naiset nykyisin kouluttautuvat miehiä korkeammalle, niin naisista on tulossa pian selkeästi miehiä varakkaampi sukupuoli. Aiheesta on kirjan The Richer Sex kirjoittanut amerikkalainen Liza Mundy. …

   Mikko Ahola: Kun naisten ja miesten varallisuussuhteet keikahtavat päinvastaisiksi, niin tällä on todella suuri merkitys naisten ja miesten suhteille, ja perheille kulttuurissamme. Mundy esittää, että kyse on jopa suurimmasta yhteiskunnallisesta muutoksesta sitten teollisen vallankumouksen. …

   Mikko Ahola: Usein näemme sinkkuuden, naimattomuuden seurauksena yksilön omista henkilökohtaisista ominaisuuksista tai puutteista. Kuitenkin sinkkujen määrän jatkuva nousu johtuu nimenomaan yhteiskunnallisista tekijöistä. …

   Poista
 6. Satunnaisia linkkejä asian vierestä

  Helsingin Uutiset: Hieromalaitoksia on myös arvotaloissa
  Hieromalaitoksia ei ole vain laitakaupungilla ja teollisuuskiinteistöissä vaan myös Helsingin kantakaupungin arvotaloissa.

  Se, mitä hieromalaitoksissa tapahtuu, tuli selvästi ilmi, kun Helsingin Uutiset kokosi tietoja tähän juttuun. Kaikissa paikoissa tarjottiin jonkinlaista seksiä ja vähintään ”käsipeliä”.
  Rikostarkastaja Petri Rainiala Helsingin poliisista kertoo, ettei poliisilla ole tällä hetkellä tutkinnassa tapausta, joka liittyisi hieromalaitoksissa tapahtuvaan paritusrikollisuuteen.

  – Yksi tapaus oli hiljattain ja se on siirtynyt syyttäjälle. Seuraamme hieromalaitosten toimintaa jatkuvasti.

  VastaaPoista
 7. Tähän

  Anonyymi: TS: Suomessa tehdään vuosittain kymmeniä neitsytleikkauksia

  jatkoa

  Helsingin Uutiset: Immenkalvoja korjattu jo pari vuosikymmentä
  Helsinkiläissairaala Siluetin lääketieteellisen johtajan Timo Pakkasen mukaan immenkalvon korjausleikkauksia on tehty Suomessa jo parinkymmenen vuoden ajan.

  – Asiakkaamme ovat Suomessa asuvia maahanmuuttajataustaisia naisia. Leikkauksia ei tulla teettämään muualta, Pakkanen sanoo.

  – Toimenpiteiden määrä vaihtelee paljon. Ei niitä tehdä mitenkään säännöllisesti.


  Mainittiinko tämä jo ?

  / Kari Hurtta

  VastaaPoista
 8. Kun kerran "hieronta" tuli täällä esille, niin tuossa vanha artikkeli liittyen aiheeseen...

  Kalliossa jonotetaan yöllä intiimihierontaan

  VastaaPoista
 9. MTV3-sivulta poimittu tieto kevään yo-kirjoitusten arvosanojen keskiarvosta:

  Pitkä matematiikka: tytöt 4,2 ja pojat 4,3.
  - Lyhyt matematiikka: tytöt 4,5 ja pojat 4,2
  - Äidinkieli: tytöt 4,6 ja pojat 4,0.
  - B-ruotsi: tytöt 4,5 ja pojat 4,1
  - Pitkä englanti: tytöt 4,2 ja pojat 4,7
  - Pitkä saksa: tytöt 4,4 ja pojat 4,4
  - Pitkä ranska: tytöt 4,7 ja pojat 3.9
  - C-venäjä: tytöt 4,5 ja pojat 4,4
  - Terveystieto: tytöt 4,7 ja pojat 3,9
  - Historia: tytöt 4,7 pojat 4,4
  - Fysiikka: tytöt 4,4 ja pojat 4,4
  - Kemia: tytöt 4,3 ja pojat 4,4
  - Uskonto: tytöt 4,6 ja pojat 4,2
  - Elämänkatsomustieto: tytöt 4,7 ja pojat 4,0

  Toki myönnän, että tämä on hyödytöntä tietoa, kun ei ole ilmoitettu, kuinka monta poikaa ja tyttöä kirjoitti a.o. aineen. Vasta silloin voitaisiin päätellä, ketkä osaavat keskittyä tulevan toimeentulon kannalta hyödyllisiin aineisiin.

  Kun hyödyllisiä aineita oikeassa elämässä ovat matematiikka, englanti ja äidinkieli (ja ehkäpä fysiikka ja kemia), niin pojathan pärjäsivät äidinkieltä lukuunottamatta aivan erinomaisesti.

  Tämän päivän Hesarissa oli juttu näistä ällien kirjoittajista. Naishaastatellut näyttivät ensin lukeneen muutaman vuoden hömppäaineita, ennen kuin järkiintyivät ja siirtyivät ihan oikean ammatin tuottavaan opiskeluun.

  MTV3:n tutkimus näyttää puoltavan tätä perusasiaa. Tytöt keskittyvät hömppäaineisiin ja sen jälkeen hömppätieteisiin. Valmistuttua alkaa akateeminen parku, kun yhteiskunta ei järjestä heille huipputuloisia virkoja.

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Anonyymi: Miksi naisten pitäisi oppia ostamaan seksiä?

   Mikko Ahola: Eilen kirjoitin siitä, miten naisista on tulossa rikkaampi sukupuoli, koska naisilla on miehiä korkeampi koulutus. Tämän seurauksena syntyy suuri korkeasti koulutettu hyväpalkkainen asiantuntijanaisten luokka, jonka on vaikea löytää itselleen elämänkumppania,
   jos he eivät suostu ottamaan itselleen pienipalkkaisempaa ja vähemmän koulutettua miestä.   Mikko Ahola: … Kuitenkin, kun naisista nyt tulee miehiä varakkaampia, niin suuri osa naisista tulee jäämään sinkuiksi, jos tätä muutosta ei tapahdu. Jos naiset eivät opi miesten tapaa tuhlata rahojaan vastakkaiseen sukupuoleen.

   Tietenkin voidaan sanoa, että naisten ei pidä alentaa omaa ihmisarvoaan, ja alkaa miesten lailla maksaa seksistä ja rakkaudesta. Mutta voidaan myös sanoa, että tällainen ihmisarvo on vain pihtaamista, ja rahan asettamista etusijalle elettyyn elämään verrattuna.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Anonyymi: Lehti: Seksinostosta ei joudu Ruotsissa vankilaan

   Aamulehti: Ruotsissa seksinoston kieltävä laki on ollut voimassa jo 15 vuotta, mutta ketään ei ole vielä sen nojalla tuomittu vankilaan. Dagens Nyheter -lehden mukaan viime vuosina yhä useampi on tuomittu seksinostamisesta, mutta rangaistuksena on ollut sakkoja.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Anonyymi: Floridalaistyttö seurusteli nuoremman tytön kanssa - 15 vuoden vankeus uhkaa

   Iltalehti: 18-vuotias floridalainen Kaitlyn Hunt pidätettiin helmikuussa seksuaalisesta kanssakäymisestä 15-vuotiaan opiskelukaverinsa kanssa. Myöhemmin hänet myös erotettiin koulusta.

   Huntia syytetään 12-16-vuotiaaseen lapseen sekaantumisesta säädyttömällä ja irstaalla tavalla. Floridan lain mukaan tästä voi seurata jopa 15 vuoden vankeusrangaistus. Suojaikäraja Floridassa on 18 vuotta.


   Mutta käytäntö on muuta:

   Iltalehti: Valtion syyttäjävirasto on tarjonnut Huntille sopimusta, jonka perusteella hänet tuomittaisiin kahden vuoden kotiarestiin ja vuoden koeajalle. Tieto rangaistuksesta jäisi kuitenkin Huntin henkilötietoih ja saattaisi vaikuttaa hänen tulevaan työuraansa.


   Onkohan tällä vaikutusta lainsäädäntöön tuolla, kun syytetyt yhä useammin on naisia tai tyttöjä, eikä irstaita setiä? Tuolla päin ei kai hirveästi uskalla enää miehiä olla opettajana julkisissa kouluissa tai vastaavissa ammateissa, joten näissä uutisissa usein onkin syytettynä joku naisopettaja (tässä tapauksessa toki ysessä ei ollut naisopettaja vaan vähän vanhempi opiskelukaveri).

   / Kari Hurtta

   Poista
 13. Naisten keskeinen sosiaalinen kilpa on veristä. Kenellä on hienoin laukku?

  Mies tuskin tajuaa säkin nähdessään, että kysessä on naishierarkiassa korkealle arvostettu ja kadehdittu yksilö.
  Mika Häkkisen paikalla olo toki sitten paljastaa miehellekin, mistä on kyse.


  Marketan laukulla jopa vuosien jonotuslista: Huh, mikä ökyveska!

  Marketan rento asu oli asustettu tähtien tapaan: Himoitulla Hermesin Birkin-laukulla.

  Birkin-laukku on tehty käsityönä ja aidon kappaleen saa omakseen lähtöhinnalla 5000-10 000 euroa.

  Laukun jonotuslistan pituudesta kerrotaan toisistaan poikkeavia tarinoita, mutta esimerkiksi Hufftington Post -lehti kirjoittaa, että aitoa Birkiniä on edelleen vaikea saada. Laukku on tärkeä statussymboli niille, joille on varaa kymppitonnin käsilaukkuun, lehti kirjoittaa.

  Laukkua voi joutua odottamaan useista kuukausista jopa vuosiin.

  VastaaPoista
 14. Vastaukset
  1. Anonyymi: Äitien tupakointi ja ylipaino uhkaavat suomalaisvauvojen terveyttä

   Ilta-Sanomat: Hurja määrä suomalaisäideistä tupakoi raskausaikana
   Lähes 16 prosenttia suomalaisäideistä tupakoi raskausaikana, kun Ruotsissa odottavista äideistä vain 6,5 prosenttia sauhuttelee.

   Raskauden edetessä moni lopettaa, mutta suomalaisäideistä 10 prosenttia polttaa koko raskausajan. Tiedot selviävät juuri ilmestyneestä eurooppalaisesta vertailututkimuksesta.

   Poista
  2. Anonyymi: Äitien tupakointi ja ylipaino uhkaavat suomalaisvauvojen terveyttä

   Aamulehti: Euroopan maista ainoastaan Suomessa yli 35-vuotiaiden synnyttäjien määrä laski vuosien 2004–2010 välillä. Kuitenkin vuonna 2010 vielä 18 prosenttia synnyttäjistä Suomessa oli yli 35-vuotiaita, mikä on merkittävästi suurempi osuus kuin esimerkiksi monissa Itä-Euroopan maissa.

   Poista
 15. Lisää satunnaisia linkkejä

  Ilta-Sanomat: Hyväosainen saa muita enemmän myös lapsia
  Suomalaiset haluavat paljon lapsia, mutta jäävät muita pohjoismaalaisia useammin lapsettomiksi.

  Yli 20 prosenttia suomalaisista elää koko ikänsä ilman lapsia, kun esimerkiksi Norjassa lapsettomia on reilut 10 prosenttia väestöstä.

  Väestöliiton tutkijan Anneli Miettisen mukaan ilmiölle ei ole varmaa selitystä, mutta yhtenä syynä näyttää olevan kumppanin löytämisen vaikeus. Pariutumista haittaavat ainakin talous- ja terveysongelmat.

  - Meillä lapsettomuus on selvästi yleisempää matalan koulutuksen saaneilla naisilla ja miehillä. …


  Toisin kuin usein luullaan, korkeasti koulutetut naiset eivät jää perheettömiksi muita todennäköisemmin. He tosin saavat lapsensa usein vasta yli 30-vuotiaina.

  Lapsia vieroksuva uranainen on kaiken kaikkiaan Suomessa harvinainen hahmo. Hyvät tulot ja vakituinen työpaikka lisäävät naisten lasten hankintaa. Miehenkin varakkuus vaikuttaa, mutta ei niin paljon kuin naisen.

  VastaaPoista
 16. Vastaukset
  1. Anonyymi: Nuoret naiset lasikattoa puhkomassa

   yle.fi: Tradenomiopiskelijat Essi Kurkela ja Mira Rantalainen päättivät tutkia, miksi naiset eivät pääse johtajiksi. Opinnäytetyön tulos on, että syypäänä ovat enimmäkseen naiset itse.

   Poista
 17. Eikös Suomessakin miehet osoittautuneet naisia syrjitymmäksi ryhmäksi - vastoin femakkojen valheellisia väitteitä?:

  Discrimination in Norway: Different name, different opportunities

  ...
  Similarly, the study found that women were less discriminated against than men.
  ...

  VastaaPoista
 18. "Äitien tupakointi ja ylipaino.."
  Entäs yläpään märkyys?600 kakaraa vuodessa FAS-erikoisjoukkoihin

  VastaaPoista
 19. Immenkalvojen korjausleikkaukset edustavat varmaan sitä paljon puhuttua sisäistä kauneutta.

  VastaaPoista
 20. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tutkimus: Tämä on pettäjänaisten ja pettäjämiesten ero

   Uusi Suomi: Pettäjänainen lähettää itsestään alastonkuvia ja seksiviestejä selvästi enemmän kuin pettäjämiehet, kertoo Nebraskan ja Kansasin yliopistoissa tehty tutkimus.

   Kyselytutkimukseen vastasi yli  5000 salasuhdesivusto Ashley Madisonin käyttäjää. Tutkimus julkaistiin Sexuality & Culture –lehdessä. Tavoitteena oli selvittää kännykän, sähköpostin ja internetin käyttöä puolison pettämisessä.

   Kyselyyn vastanneista naisista 60 prosenttia oli lähettänyt itsestään alastonkuvia. Miehistä 45 prosenttia oli tehnyt vastaavan.


   Myös tuossa edellä

   Anonyymi: Nainen pettää miestä useammin tekstiviestillä

   avatv.fi: Naiset lähettävät miehiä useammin itsestään nakukuvia ja seksiviestejä rakastajilleen. Sexuality & Culture -julkaisussa ilmestyneen tutkimuksen mukaan kaksi kolmesta puolisoaan pettävästä naisesta on lähettänyt alastonkuvia tai seksiviestejä rakastajalleen. Miehistä vain alle puolet on harrastanut tämäntyyppistä "sekstingiä". Innokkaimmiksi alastonkuvien lähettelijöiksi paljastuivat 25–29-vuotiaat naiset.

   Kyelyyn vastasi yli 5000 jäsentä. Aineisto kerättiin salasuhdesivusto ashleymadison.comin jäsenrekisteristä.


   Spinger Link: “Let My Fingers Do the Talking”: Sexting and Infidelity in Cyberspace

   / Kari Hurtta

   Poista
 21. Lisää satunnaisia linkkejä

  Iltalehti: Vaimon intiimikuvista salakatselutuomio
  Mies kuvasi 13 kertaa nukkuvan vaimonsa sukuelimiä. Avioliitto päättyi asumuseroon. Käry kävi, kun vaimon veli tutki perheen entistä yhteistä tietokonetta.

  Helsinkiläisen lapsiperheen isä kuvasi noin kymmenen vuoden ajan arkista elämäänsä. Videoissa ja kuvissa esiintyi usein perheen pieni tyttö. Laittomaksi touhu meni siinä vaiheessa, kun mies alkoi kuvata alastomana nukkuvaa vaimoaan.

  Mies suuntasi aamuöisin puhelinkameransa vaimon takapuoleen ja sukuelimiin. Hän otti 12 keskivartalopainotteista videota ja yli 60 valokuvaa. Yhden kerran hän kuvasi alastonta puolisoaan aamutoimissa.
  40-vuotias kiisti rikokset. Kuvaamisen hän myönsi, mutta miehen mukaan teot ovat sattuneet sekä vaimon että hänen itsensä kotirauhan piirissä avioliiton aikana.

  Vastaajan mukaan alastomuus oli normaalia heidän perheessään ja he nukkuvat samassa sängyssä. Hän oli kuvannut videopäiväkirjaansa "arkisia asioita".
  Oikeuden mukaan nainen ei ollut lupaa kuvaamiseen koskaan antanut. Sillä, että kuvaaminen tapahtunut myös miehen kotona, ei ole merkitystä.

  Kuvien ottaminen on ollut seksuaalinen teko.

  40-vuotias tuomittiin salakatselusta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen. Koska tuomitulla ei ole rikostaustaa, voi rangaistus olla ehdollinen.

  VastaaPoista
 22. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tästä syystä naiset välttelevät aurinkolomia

   stara.fi: Painonvartijoiden teettämän kyselyn mukaan peräti yksi neljästä brittinaisesta jättää aurinkoloman väliin pelkästään ulkonäköpaineiden takia. Naiset eivät kehtaa näyttäytyä uimapuvuissaan tai bikineissään rannalla, uima-altaalla tai kylpylöissä.

   Poista
 23. Pelastusopiston rehtori kiukustui – miksi naiset eivät edes hae?

  Pelastusopiston elokuussa alkavalla pelastajakurssilla ei taaskaan nähdä naisia. Yksikään nainen ei edes hakenut palomieskoulutukseen. Ei ole hakenut vuosiin.
  ...

  VastaaPoista
 24. Vastaukset
  1. Anonyymi: Nainen, valitsisitko puhelimen vai seksin? Vastaukset yllättävät

   The voice: Hämmästyttävän moni nainen ei suostu luopumaan älypuhelimestaan. Naiset ovat mielummin viikon ilman seksiä kuin puhelintaan.

   Onko tuossa muka jotain yllättävää?

   MailOnline: Would you choose your smartphone over sex? How women are willing to forgo love making for their mobile device

   / Kari Hurtta

   Poista
 25. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tasa-arvo etenee: Poliisi joutui poistamaan häiriköivän naiskanttorin kirkosta

   Jorkka Jaatinen: Olen itse sen verran vanhanaikainen mies, että minua lisäksi suretti se, että räyhäkanttori oli nainen. Naisethan ovat feministien mielestä enemmän tuntevia ja ymmärtäviä ja humaanimpeja kuin me miehet?

   Poista
 26. Vastaukset
  1. Anonyymi: Seksitutkimus paljastaa: naiset rohkeampia pettäjiä kuin miehet

   The Voice: Sexuality & Culture -julkaisussa ilmestyneen tutkimuksen mukaan lähes kaikki kumppaniaan netissä pettävät naiset tapaavat nettituttavuuden myös tosielämässä. Miehet sen sijaan jättävät tapailun useammin nettiin. Vain 60 prosenttia miehistä kertoi tapaavansa nettirakastajattarensa myös kasvokkain.

   Poista
 27. Vastaukset
  1. Anonyymi: Naiset syyttävät miehiä parisuhteen ongelmista: Entiset suhteet ja alkoholi kompastuskiviä

   The Voice: Naiset syyttävät miehiä useammin kumppaniaan parisuhteen ongelmista.

   Tuoreen tutkimuksen mukaan naiset syyttävät kumppaniaan parisuhteessa koetuista ongelmista. Tutkijat huomasivat myös, että parisuhteisiinsa tyytymättömät ihmiset käyttivät riidellessään enemmän aikaa siihen, että pohtivat kuinka vihaisia ja turhautuneita he ovat. Onnellisessa suhteessa elävät sen sijaan yrittivät ymmärtää kumppaninsa vihantunnetta, ja koettivat selvittää konfliktin.


   MailOnline: Women more likely to blame partners for failings in a relationship ... and it's money, exes and alcohol that cause most conflict
   • Study by University of Texas
   • Found women blame men for problems in relationships
   • Couples who discuss their issues are happier
   • Conflict topics include: time together, past relationships and alcohol use

   Poista
 28. AvaTv kirjoitti tatuoinneista seuraavasti: "Miehet uskoivat, että "tatuoitu" nainen lähtisi todennäköisemmin treffeille heidän kanssaan ja harrastaisi myös todennäköisemmin seksiä ensitreffeillä.

  Vuoden 2007 selvityksessä havaittiin, että tatuoituja naisia pidetään kevytkenkäisempinä kuin tatuoimattomia. Vuoden 2005 selvityksen mukaan tatuointi vähentää ammattiuskottavuutta."

  Miehiä on monenlaisia. Itse en koske tatuoituihin naisiin pitkällä tikullakaan. En ole riskikäyttäytytyjä.

  VastaaPoista
 29. Vihapuhujien vihapuhepalsta? Ei oikeastaan enää mitään välii. Suomessa on syytetty jo liian monta vuotta kriittisesti valtapolitiikkaan suhtautvia ihmisiä rasisteiksi ja vihapuhujiksi ja alkaa olla yhdentekevää vaikka nimitellään jatkuvasti.

  On oikeastaan helvetin hienoa olla vihapuhuja tai rasisti. Sehän on sama kuin toisinajattelija neuvostoliitossa. Saharov jne. Täällä oikeanmielipiteen omaavien päässä varmaan pyörii kuinka väärinajattelijoita kidutettaisiin, mutta kun laki ei salli. Mahtaa olla v-mäinen dilemma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Vihapuhujien vihapuhepalsta? Ei oikeastaan enää mitään välii. …

   Minulta taisi mennä tämä viittaus ohi.

   / Kari Hurtta

   Poista
 30. Voi luoja mikä tapaus:

  Tiina Rosenberg

  VastaaPoista
 31. Jos tämäkin vielä pitää paikkansa, niin melkoinen hurskastelija:

  Syyskuussa 2005 puolueen johtohahmoihin kuulunut perustaja[5] Susanne Linde, alunperin puoluejohtaja Gudrun Schymanin suuri ihailija,[6] sanoi Rosenbergin hyökänneen häntä vastaan ja sanoneen: "Kuollut moderaatti on hyvä moderaatti" viitaten Linden aiemman Liberaalin kansanpuolueen olleen Moderaterna-puolueen ("maltilliset") liittolainen.[7]

  VastaaPoista
 32. Vastaukset
  1. Anonyymi: Hs juttu Taideyliopiston vasemmistofeministirehtori Tiina Rosenbergistä

   Olet lukenut tämän viikon 5 maksutonta artikkeliasi

   Näköjään tuonnekin on sitten erehdytty, kun tänne on noita linkkejä viljelty. Olkoon.

   Poista
 33. Vastaukset
  1. Anonyymi: Rakkauselämä tuoreiden vanhempien huolena

   avatv.fi: Uuden perheenjäsenen syntymän jälkeen vanhempien parisuhdetta koetellaan toden teolla. Huoli ei ole turha, sillä jopa yksi neljästä ensimmäisen yhteisen lapsen saaneesta parista eroaa, OnePlusOne–hyväntekeväisyysjärjestön tekemä selvitys paljastaa. Eronneista pareista kaksi viidesosaa oli vaihtanut kumppania ennen kun lapsi oli täyttänyt kolme vuotta. Kyselyyn vastasi 1400 brittiparia.

   Asiantuntijoiden mukaan halu seksin harrastamiseen voi hiipua, mikä voi olla riski sekä läheisyydelle että parisuhteelle. Tämä voi lopulta johtaa eroon.

   Poista
 34. Vastaukset
  1. Anonyymi: Ystävän hylkäys voi sattua kuin ero

   avatv.fi: Ystävyys voi aiheuttaa emotionaalista riippuvuutta. Ystävyyssuhteessa tapahtuvat muutokset tai ystävyyden loppuminen voivat olla naiselle kova kolaus.

   Ystävyydelle annetaan usein toissijainen asema parisuhteeseen verrattuna. Ystävyyden merkitys voi kuitenkin korostua, jos nainen elää yksin tai vaikkapa yksinhuoltajana. Ystävyys ja parisuhde muistuttavat toisiaan, sillä moni kokee parisuhteen loppumisen kaltaista tuskaa esimerkiksi silloin, kun hyvä ystävä alkaa seurustella ja ystävien yhteinen aika vähenee.

   Poista
 35. Vastaukset
  1. Anonyymi: Entä jos hän olisi ollut mies?

   Santeri Kärki: Pari päivää sitten keltaisessa mediassa onnistuttiin kaivamaan esiinkohutapaus jenkeistä, missä täysi-ikäinen nuori neiti seurusteli 14-vuotiaan kanssa ja jäi tästä kiinni. Pahimmillaan on edessä suomalaisen elinkautisen verran vankeutta. Artikkeli löytyy tuosta (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013052817074773_ul.shtml), mutta mitä jos vanhempi osapuoli olisi ollut mies?

   Netissä on kerätty peräti addressia tapauksessa rangaistuksen kohtuullistamisesta, minkä lisäksi media esittää 18-vuotiaankin uhrina, vääränlaisen lakikoneiston tuotteena. …


   Santeri Kärki: Kyseessä on selkeä lain ja suojaikärajan rikkominen, mutta koska kyseessä on kaksi naista, tuomiosta vaaditaan lyhyttä. …

   Santeri Kärki: Mietitäänpä tilannetta, missä täysi-ikäinen olisikin ollut mies. Tällä hetkellä liittovaltion kuvernööri antaisi lausuntoja siitä, kuinka halveksuu miehen toimintaa ja kuinka tämmöiset pedofiilit tulisi kytkeä pois yhteiskunnasta. …


   Santeri Kärki: … Alkaa pikkuhiljaa ainakin itseäni potuttaa, kun miehet ovat aina syyllisiä näissä tilanteissa ja "Pillu hallitsee maailmaa", kuten eräs kaverini kerran yllättävän osuvasti totesi. …

   Totesin edellä: Onkohan tällä vaikutusta lainsäädäntöön tuolla, kun syytetyt yhä useammin on naisia tai tyttöjä, eikä irstaita setiä? Tuolla päin ei kai hirveästi uskalla enää miehiä olla opettajana julkisissa kouluissa tai vastaavissa ammateissa, joten näissä uutisissa usein onkin syytettynä joku naisopettaja (tässä tapauksessa toki kyseessä ei ollut naisopettaja vaan vähän vanhempi opiskelukaveri).

   / Kari Hurtta

   Poista
 36. Naiset eivät millään tajua omaa parastaan ja haukkuvat jälleen kerran Laasasta:
  http://www.vauva.fi/keskustelu/3819750/ketju/naisellinen_nainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Naiset eivät millään tajua omaa parastaan ja haukkuvat jälleen kerran Laasasta:
   http://www.vauva.fi/keskustelu/3819750/ketju/naisellinen_nainen


   Tuossa joku kuitenkin kaivanut esiin Henry Laasasen blogimerkinnän vuodelta 2010. Selvästi asia vaivaa kuitenkin heitä. Tämä siitä huolimatta että haukkuvat.

   Feminismi ja feministit voi ehkä vaientaa keskustelun ja kontrolloida mitä puhutaan, mutta siihen he eivät voi paljoakaan vaikuttaa mikä on kiihottavaa. Asiasta vaan ei sitten puhuta ja sitten seksin huonous on tietysti aina miehen syytä. Mikä näitä vaivaa onkin että feministinen ideaali ei olekaan kovasti naisellisesta eikä kiihottavaa myöskään heidän kannaltaan.

   Eiköhän tässä ole syy että tuo kirjoittelu kumpuaa kuin feenikslintu tuhkasta. Itse he ovat kaivaneet tuon esille.

   / Kari Hurtta

   ( Eiköhän tuosta kirjoituksesta saa haukut niskaansa. Tiedän jo, hirvitys kiittää. )

   Poista
 37. VOI JIPPU, JIPPU...

  Jippu haki yksin avioeroa

  "MTV3.fi tavoitti Jipun miehen Janne Kankaisen, joka ei halunnut ruotia suhteen tilaa sen suuremmin.

  – Ei minun tietääkseni olla jätetty erohakemusta, mutta ihan miten vain. Naimisissa ollaan ja näillä mennään, Janne totesi lyhyesti."


  Kirjoitin Shikantaza -aikoinani:

  "Anonyymi kirjoitti...

  Järkevän tien olet, MGTOWfi, valinnut. Mukavista miehistä tehdään yhteiskunnassamme yleinen pilkanaihe ja sylkykuppi. Naiset (nuo "lajinkehityksen toivo") lisääntyvät psykopaattisimpien MIESTEN kanssa... ja kyseisten tötöilyistä syyllistetään niitäkin miehiä, joita ei pidetä miehinä, eli mukavia miehiä. Psykopaatit sitävastoin eivät syyllisty mistään. Röyhkein voittaa.

  Jippu:

  'Jippua ei vaivaa sekään, että miehellä on rikostuomioita ja huumehistoria. Vasta kesällä Janne suoritti tuomiotaan Suomenlinnan työsiirtolassa. Seitsemän viikon erillään oloa Jippu kuvailee kivuliaaksi mutta rakentavaksi, etäisyys teki hyvääkin. Janne puolestaan on avoimesti kertonut päihdejaksostaan ja raitistumisestaan Jipun vaikutuksesta.

  – Minulle Jannen menneisyydellä tai vankilatuomiolla ei ole mitään merkitystä. En mieti niitä enkä anna niiden vaikuttaa omaan käsitykseeni hänestä. Jos jotain, uskon vaikean elämän muokanneen hänestä vahvemman, Jippu kuittaa.

  – Vihdoin olen suhteessa, jossa mies on perheen pää. Olin kaivannut sellaista jo vuosia. Miestä, joka sanoo minulle, että turpa kiinni ja keitä sitä kahvia.

  Jippu väittää monen naisen toivovan mieheltään samanlaista asennetta. Sitä että mies määrää, ja nainen saa jättäytyä ohjailtavaksi.

  Mutta jos Janne on toivonut rinnalleen kätevää kodinhengetärtä, sitä hän ei Jipusta saa.

  – Ensimmäiset kolme kuukautta mies yritti kouluttaa minusta hyvää vaimoa, mutta nyt se on luovuttanut eikä jaksa enää huutaa pitkin poikin löytyvistä tiskiräteistä, Jippu kohauttaa harteitaan.'

  Tuo "vajakkiälämölö" on tyypillinen ajattelun oikosulusta syntyvä purkaus, jota esiintyy erityisesti telaketjufemAKOILLA. No vAKKA kantensa valitsee. Seuraava Finlandia-palkinto menee teokselle 'Jipun joulumu(i)stelmat'..?

  -Shikantaza
  22/12/12 15:21"

  Tilitystä odotellessa... (vai oiskohan niin, ettei sittenkään ollut riittävän äijä äijä... pääskö jipatsu niskan päälle...)

  (Viittaamani "vajakkiälämölö ei liity MGTOWfi:n...)

  VastaaPoista
 38. MTV3: Jippu haki eroa yksin

  "Avio-onnea kesti vain yhden kevään.

  Jipun tuore aviomies Janne Kankainen on istunut eri pituisia tuomioita vankilassa. Pariskunta on antanut julkisuudessa kommentteja, että rakkaus kestää siitä huolimatta.

  - Ikävä kyllä, ihmiset ovat ennakkoluuloisia eivätkä usko, että rikoksen tehneet voivat muuttua. Vaikka olen tehnyt paljon pahaa, saanut tuomioita ja satuttanut läheisiäni, en kuitenkaan ole läpeensä paha. Olen herkkä ja kiltti, ei minua tarvitse pelätä, Janne vakuutti viime vuonna Iltalehdelle."

  Joo, herkkä ja kiltti puolihan se houkutti ja koukutti jipatsun...

  VastaaPoista
 39. Kiitettävän sarkastinen heitto Iltalehdeltä:

  "Jippu koki avioliiton olleen unelmien täyttymys vielä viime vuoden lopulla.

  - Vihdoin olen suhteessa, jossa mies on perheen pää. Olin kaivannut sellaista jo vuosia. Miestä, joka sanoo minulle, että turpa kiinni ja keitä sitä kahvia, kertoi Jippu Me Naisissa silloin."

  VastaaPoista
 40. En mitenkään malta olla linkittämättä tähän Jipun musiikkivideota...

  PIMEÄ ONNI

  :=O RÖYH

  VastaaPoista
 41. "Jäädään kahdestaan, ensi kevääseen...

  ...onneen pimeään"

  Oli varmaankin ikimuistoinen talvi...

  VastaaPoista
 42. Laasanen: Voiko naisten haluja ymmärtää?

  "Uudessa Anna-lehdessä laujatar Jippu kertoo miesvalinnoistaan seuraavasti:

  'Äärimmäisessä riippuvaisuudessani olen tullut valinneeksi aivan vääränlaisia miehiä. Ai, olet alkoholisti? Hienoa. Käytät myös huumeita? Aina parempi. Olet ollut vankilassa? Iso plussa. Hakkaat naisia? Oi,kun kiva, tervetuloa elämääni! Tuhansia kertoja päätin, että etten enää koskaan päästä lähelleni miehiä, jotka eivät kunnioita minua.

  Tulen varmaan aina rakastamaan vaikeita ja epäluotettavia miehiä.'

  Jippu on rehellinen halujensa suhteen. Hän on ymmärtänyt oman halunsa logiikan ja tyytyy siihen, että tulee aina valitsemaan "vääriä" miehiä.

  Miehen kesyttäminen parisuhteessa

  Vanhan viisauden mukaan mies haluaa naisen säilyvän parisuhteessa sellaisena kuin nainen oli suhteen alussa. Tuollainen toive kuulostaa järkevältä, koska muutos tapahtuu yleensä vain negatiiviseen suuntaan.

  Naiset toimivat päinvastaisella ja vaikeasti käsitettävissä olevalla logiikalla. Ensin nainen valitsee poikaystäväksi pelimiehen tai rentun ja alkaa sitten projektin, jonka tarkoituksena on kesyttää mies kelvolliseksi poikaystäväksi. Nainen nalkuttaa ja asettaa rajoja: prosessin onnistuessa naisella on käsissään kotona viihtyvä "Vihtori", jota nainen ei enää edes pidä seksikkäänä.

  Miksi naiset eivät valitse parisuhteeseen sellaisia miehiä, jotka ovat valmiiksi naisen haluaman kaltaisia? Miksi parisuhteessa pitää tehdä loputon miehen kasvattamisen projekti "paremmaksi"? Miesten muuttaminen on hankalaa ja usein jopa mahdotonta. Jos nainen on valinnut itselleen jonkun miehen, niin miksi nainen ei voi hyväksyä miestä karvoineen päivineen?"

  VastaaPoista
 43. Ja kerrataan vielä se, että itse en käy 'kunnon' miehestä, enkä vähänkään pidemmän päälle 'kiltistäkään'...

  mutta 'nössöstä' sentään monessa tapauksessa! :)

  oujee

  (tässä saattaa nyt olla kyse samantapaisesta jutskasta, kuin tapaus...

  US-Laasanen, joka vittuili parrakkaille vihreille* miehille (mustat ja keltaiset jätti rauhaan...) - ja kertoi sitten kommenttiosiossa, ettei hänellä kasva parta kunnolla... :D  *mutta entä jos "marsilaiset" ovat pieniä vihreitä - ja parrakkaita - miehiä, joilla onkin VALTAVA...  ...sädepyssy? Vittuilisitko päin naamaa?)

  VastaaPoista
 44. Vastaukset
  1. Ile: Jo yli 30 nuorukaista kuollut muutaman viikon aikana ympärileikkaukseen Etelä-Afrikassa

   Mitä välii, ei ne oo tyttöjä


   Niinpä.

   Myöskin nimerkikillä mgtowfi oli tästä toisessa yhteydessä mielenkiintoinen huomio: Sanat “poika” ja “mies” näyttävät olevan YLElle tässä yhteydessä tabu.

   / Kari Hurtta

   Poista
 45. Hesarin maksumuurin voi kiertää, kun puhdistaa selaimesta henkilökohtaiset tiedot ennen 5 artikkelin täyttymistä. Hesarin tekniikka on kai evästepohjaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Hesarin maksumuurin voi kiertää, kun puhdistaa selaimesta henkilökohtaiset tiedot ennen 5 artikkelin täyttymistä. Hesarin tekniikka on kai evästepohjaista.

   Kari Hurtta: Näköjään tuonnekin on sitten erehdytty, kun tänne on noita linkkejä viljelty. Olkoon.

   En jaksa. En rupea käyttämään sivustoa. Jostain syystä jotkut viljelee täällä tuonne linkkejä, joten tuonne joutuu enemmin tai vähemmin vahingossa.

   / Kari Hurtta

   Poista
 46. Vastaukset
  1. Anonyymi; Hymyn mobiiliversio ei tainut toimia, ohjasi oudosti ilmeisesti toimimattamalle linkille. En saa näköjään kopioitua sitä tähän.

   Poista
 47. Vastaukset
  1. Anonyymi: Mies ajoi, joi ja nai - näin siinä sitten kävi

   Jostain syystä tämä ja muutkin tämän blogimerkinnän kommentteihin postitetut findance-linkit näyttävät johtavan enemmin tai vähemmin tyhjälle sivulle, jossa ei ole artikkelia. Artikkelin tekstin paikalla näyttäisi olevan iso tyhjä alue.

   / Kari Hurtta

   Poista
 48. Jipun mies ei tiennyt erosta: "Mehän juuri menimme naimisiin"

  "Pariskunta tapasi toisensa keväällä 2012, jolloin Jippu oli vielä naimisissa ensimmäisen aviomiehensä Filipin kanssa. Uuden rakkauden vuoksi Jippu jätti avioerohakemuksen vain kahdeksan kuukauden avioliiton jälkeen, toukokuussa 2012.

  Jippu on jäänyt sairauslomalle. Hän perui kesäkeikkansa seuraavien viiden viikon ajalta."

  No compassion. Ensin julistetaan kansalle, millainen tosimies on (jollaista on kaivattu jo vuosia...) - ja poseerataan lehtikuvissa ikioman kotiraakalaisen kanssa...

  Laasanen:

  "Jippu on rehellinen halujensa suhteen. Hän on ymmärtänyt oman halunsa logiikan ja tyytyy siihen, että tulee aina valitsemaan "vääriä" miehiä."

  Valintansa kullakin. Itse vakuutuin siitä, etten todellakaan tule koskaan löytämään 'hyvää naista' - ja tein asialle jotain... eli aloin alasajaa seksuaalisia tarpeitani (ml. ajatukset ja mielikuvat, jotka liittyvät 'yhdessä tekemiseen'...) selibaatin kautta.

  Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön...

  ...ja jos jipatsu ei kestä selibaattia, joka olisi hänellekin erittäin rationaalinen ratkaisu...

  ...niin tervemenoa vaan leikkimään kotista seuraavan raakalaisen kainaloon, jos kerran siltä tuntuu :)

  Ja mitä tulee... Laasanen: Seksistä kirjoittavaa miestä pidetään ääliönä

  "Vauvalaiset ovat niin tuohtuneita totuuden kuulemisesta, että he eivät edes kykene lukemaan tekstiäni loppuun saakka. Vauvalaiset tykkäävät elää leikkitodellisuudessa, jossa jokainen nainen on naisellinen omalla tavallaan."

  Eivätpä naisetkaan päästä syntymään sellaista todellisuuskäsitystä, että jokainen mies olisi 'miehekäs' omalla tavallaan... He suorastaan raivoisasti vastustavat moista harhaoppia :P

  VastaaPoista
 49. Vastaukset
  1. Homo: I’m engaged to a great guy. One problem: I’m way too pretty for him.

   Slate: I'm recently engaged to the most honest, thoughtful, and loving man I've ever met. He has supported me through many hard times, including losing my job and being assaulted. Here's the but about him: He makes no money. He has ambitions, and he's smart, but will likely only bring a middle-class income at best. … My whole life people have told me I could get any man I want, meaning a rich man, and are shocked that I'm engaged to my fiancé, nice though he is. … Am I a fool for thinking that a poor man can make me happy, or an idiot for believing a sexist fantasy?

   Slate: You’re really wondering whether you can be happy in the long run with a guy who treats you great, but who’ll never satisfy you financially. …


   Slate: I feel like a complete oddity, but I am a male who hates sex. I feel dirty and gross during and after the process. …

   Slate: About half the husbands who write to me with marital problems would say their wives are looking for a guy just like you. Someone who wants to help in the kitchen! …

   Poista
 50. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tuoreet äidit ja isät painivat identiteettikriisin kanssa - uusi vauva voi johtaa jopa eroon

   The Voice: Kyselytutkimuksen mukaan jotkut tuoreet äidit ja isät kärsivät vauvan tuomasta muutoksesta niin paljon, että se on johtanut jopa pariskunnan eroon.

   mailOnline: How a newborn can ruin your marriage: Phenomenon known as 'baby quakes' makes couples shun intimacy
   • Experts warn that new parents may stop having sex
   • This can taint their marriage and ultimately drive them apart
   • Two-thirds have concern about their relationship which did not exist before


   (ei tietenkään)

   Poista
 51. Vastaukset
  1. Anonyymi: Mies laihdutti masturboimalla – lääkärit eivät suosittele

   Stara: Nikkain Spa -julkaisun mukaan 28-vuotias Yuichi Ito laihdutti kahdessa kuukaudessa neljä kiloa harrastamalla omaromantiikkaa. Mies oli omien sanojensa mukaan onanoinut päivittäin 3 – 5 kertaa, mutta joskus laihdutuskertoja kertyi jopa seitsemän.


   Stara: … Hän on nyt hyvin innoissaan uudesta laihdutustavastaan, vaikkakin lääkärit ovat ehtineet tyrmäämään keinon saman tien. Heidän mukaansa masturbointidieetissä ei kuluteta kaloreita fyysisen rasituksen vaan kehon uuvuttamisen kautta. Lisäksi liiallinen masturboiminen saattaa muuttaa ihmisen hormonitasoja haitallisesti.

   Poista
 52. mgtowfi: Vapaus valita vapaus

  http://mgtowfi.wordpress.com/2013/05/28/vapaus-valita-vapaus/

  VastaaPoista
 53. Vastaukset
  1. Anonyymi: Seksin suojaikärajaa ei saa murentaa

   Mika Niikko: Hallitus on esittänyt seksin suojaikärajan laskemista 15 vuoteen sekä vuonna 1970 että 1997. Molemmilla kerroilla eduskunta on kumonnut hallituksen esityksen. Eduskunta on tehnyt vastuullisen päätöksen äänestäessään lapsen seksin suojaikärajan laskemista vastaan, ja meidän tulee päättäjinä jatkaa samalla linjalla.

   Euroopassa suojaikäraja 14 vuotta on yhteensä kolmessatoista maassa, Espanjassa vain 13 vuotta. 16 vuotta tai enemmän suojaikäraja on yli kahdessakymmenessä Euroopan valtiossa. Koko Euroopan tulisi kulkea Kanadan suuntaan, jossa suojaikäraja nostettiin 14.sta 16:een vuonna 2008, jotta nuoria voitaisiin suojella mm. nettisaalistajilta. Amerikan Yhdysvalloissa jokaisessa osavaltiossa suojaikäraja on vähintään 16 vuotta ja peräti kahdessakymmenessä osavaltiossa 17 tai 18 vuotta.

   Poista
 54. Mielenkiintoisesti melkein kaikissa tapauksissa viestejä lukeva on nainen ja pettäjä mies. Mistäköhän mahtaa johtua tällainen sukupuolivinouma tässä Lauran jutussa, vaikka naiset pettävät suunnilleen yhtä usein kuin miehet tutkimusten mukaan?:

  Saako toisen tekstarit lukea? Pettämistä epäilleet kertovat

  VastaaPoista
 55. Kyllä tällaisia naisia riittää:

  Nainen väittää: Justin Bieber on lapseni isä

  19-vuotias poppari joutui jälleen vauvakohun keskelle.
  ...

  Mikäs tatuoinneissa on vikana? Eikös hiljattain Laasasen vastustajat yrittäneet kovasti todistella, ettei tatuoinneissa ole mitään vikaan - vaan päinvastoin:

  Telttaretki päättyi karmeasti: teinitytöt raiskattiin ja tatuoitiin

  Susanna Ingerttilän pesti loppuu pettämissivustolla

  ...
  Susanna kertoo Iltalehdelle, että pestin oli alun perinkin tarkoitus olla vain määräaikainen. Pettämissivusto tarvitsi Suomen valloitukselleen pr-kasvon ja suomalaisuimari Jani Sievisen ex-vaimo Susanna sopi kuvaan kuin valettu.
  ...

  Saija Varjus hakee avioeroa

  ...
  Tuore 7 päivää -lehti kertoo, että Saijan uusi rakas on hänen aviomiehensä bestman.

  - Pete kirjoitti Facebookiin, että petin häntä bestmanin kanssa. Se on totta eikä muuksi muutu, Saija kertoo Seiskan haastattelussa.
  ...
  - Puumana mennään, Saija kertoi Iltalehdelle nauraen ja raapi ilmaa punaisilla kynsillään.
  ...

  VastaaPoista
 56. Heinolan erotettu kaupunginjohtaja oli valittu virheellisesti

  ...
  Korkein hallinto-oikeus kumosi tänään Tita Rinnevaaran valinnan muotovirheen takia.

  Ratkaisu tekee Rinnevaaran erottamista koskevat riidat aiheettomiksi ja Heinola pääsee valitsemaan uutta kaupunginjohtajaa oletettua aiemmin, iloitsee kaupunginhallituksen puheenjohtaja Raili Hildén.

  Oikeutta jaettu täälläkin:

  Nuoret puhuivat ristiin - hovioikeus hylkäsi 14-vuotiaan raiskaussyytteen

  Nainen raapi taksikuskia

  Nuori espoolaisnainen ei suostunut maksamaan taksimatkaa.
  ...

  Naisella 40 nälkäistä koiraa - syyttäjä vaatii valtiolle

  VastaaPoista
 57. Anonyymi:

  " 'Saija Varjus hakee avioeroa

  ...
  Tuore 7 päivää -lehti kertoo, että Saijan uusi rakas on hänen aviomiehensä bestman.

  - Pete kirjoitti Facebookiin, että petin häntä bestmanin kanssa. Se on totta eikä muuksi muutu, Saija kertoo Seiskan haastattelussa.
  ...
  - Puumana mennään, Saija kertoi Iltalehdelle nauraen ja raapi ilmaa punaisilla kynsillään.' "

  Saija Varjus:
  "En halua jäädä taakaksi"


  "15 vuotta MS-tautia sairastanut Saija Varjus on menettämässä näkönsä, mutta löytää yhä syitä hymyyn.

  Alun perin Saija Varjuksesta piti tulla pianisti. Sivuaineeksi valittu laulu vei kuitenkin voiton. Tummaääninen luokanopettaja valittiin vuonna 1996 tangokuningattareksi.

  Seurasi menestys. Keikkoja tarjottiin ja otettiin - Saijan omien sanojen mukaan -"aivan järjetöntä määrää". MS-taudin ensimmäiset oireet iskivät kaksi vuotta myöhemmin.

  - En halunnut hyväksyä asiaa. Koska olin hyvässä kunnossa, sairaus tuntui absurdilta.

  Eniten Saija pelkää, että joutuu joskus muiden hoidettavaksi.

  - En halua olla kenenkään riippana."

  Laasanen: Opas naisille markkina-arvojensa ymmärtämiseksi

  1. Naiselle on hyödyllistä tietää omien markkina-arvojensa suuruus ja kuinka pitkiin suhteisiin miesten kanssa ne riittävät.

  2. Usein naiset kurjottavat liian korkealle pitkää parisuhdetta etsiessään ja kapsahtavat katajaan miehen häivyttyä seksin jälkeen.

  3. Mitä korkeammalle nainen kurkottaa, sitä lyhyempi suhde on odotettavissa.

  Ikääntyvän naisen laskeva markkina-arvo

  "Ikääntyvien naisten nirsous on keskeinen este partnerin löytämisessä. Vaikka naisen parisuhdemarkkina-arvo laskeekin voimakkaasti iän myötä, nirsous jatkaa usein kasvuaan. Se on huono yhtälö."

  "Femu-voimaannuttajathan" ovat opettaneet naisten olevan upeita omana ihanana itsenään, ja vika on miehessä, jos ei kelpaa...

  Voi tosin olla, että loppupeleissä Saikku ei todellakaan tule jäämään yhdenkään miehen riipaksi...

  VastaaPoista
 58. Ja taas jäävät pojat/miehet vaille hoitoa, joka toisi suojaa myös sellaisia syöpiä kohtaan, jotka ovat yleisempiä miehillä kuin nartuilla - että kiitos taas vaan paljon miesten verovarojen siirrosta syrjivästi pelkkien narttujen käyttöön:

  Papilloomarokotukset alkanevat marraskuussa

  VastaaPoista
 59. Lose the lads' mags or risk legal action

  Supermarkets could face harassment complaints over lads' mags, say lawyers

  Women 40% more likely than men to develop mental illness, study finds

  Researchers say women are more likely to have depression and anxiety, while more men report substance abuse
  ...

  Nick Ross: 'Rape isn't always rape'

  In his new book Crime, the former Crimewatch presenter argues that rape should have gradations of seriousness
  ...

  Ex-Crimewatch presenter defends rape remarks

  Nick Ross claims in new book that half of all women who have had penetrative sex unwillingly do not think they were raped
  ...

  VastaaPoista
 60. "I’m a stay at home dad. I’m a feminist."

  Mikäli jotain kastroitavaa ylipäätään on vielä jäljellä...

  VastaaPoista
 61. Oppilaiden kouluriidan päätös: vanhemmat hakkasivat toisen pukarin

  ...
  Isä otti toista riitapukaria rinnuksista ja työnsi tämän seinää vasten. Pojan äiti puolestaan löi poikaa rintaan muutaman kerran nyrkillä.
  ...

  VastaaPoista
 62. Soccer players injured in “homophobic assault”

  ...
  “At around 3am the last of us were leaving. Me and another team mate ended up kissing outside and a girl literally just flew up to us, screamed out – excuse my French – ‘fucking dyke!’ and just went nuts and continued to punch me in the face and head until the cops came,” she said.

  “I’ve got a bruise to my left cheekbone and scratches down the left side of my face as well. I’ve got five or six eggs on my head and she actually pulled out a massive part of my hair, so I’ve got a bit of a bald patch. My coach tried to get her off and he actually got scratched really badly across his chest.”

  The second woman who was attacked sustained a head injury and was advised by a doctor to refrain from driving as she may have concussion.

  The woman who allegedly assaulted the two players was identified to police by a witness on the scene but was not detained on the night.
  ...

  VastaaPoista
 63. Vastaukset
  1. Anonyymi: Ehkäisypillerit laskevat varattujen naisten kilpailuviettiä – sinkkunaisiin ei vaikutusta?

   The Voice: Tutkijat huomasivat, että parisuhteessa olevat naiset olivat vähemmän kilpailuhenkisiä silloin, kun he söivät ehkäisypillereitä. Tämä ilmeni myös silloin, kun toinen nainen yritti vikitellä heidän miestään. Tutkijat uskovat tämän johtuvan siitä, että ehkäisypillerit alentavat testosteronitasoja. Testosteroni on hormoni, joka nostaa kilpailuhenkisyyttä niin miehillä kuin naisillakin.

   Sinkkunaisiin tämä ei sen sijaan päde. Tutkijat uskovat, että halu miehen tapaamiseen saattaa syrjäyttää e-pillereiden hormonaaliset vaikutukset. …


   MailOnline: How the Pill could make you let go of Mr Right: New study claims it makes women less competitive
   • Researchers said women should be made aware of psychological as well as physical side effects
   • But some experts questioned the study and said women should not throw away Pill supplies yet

   Poista
 64. Muita ollaan kyllä valmiita rankaisemaan raskaana olevien narttujen ryyppäämisestä, mutta ei narttuja itseään. Taas niin kovin tyypillistä:

  Odottavalle äidille anniskelu on harmaa alue

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi¹: Odottavalle äidille anniskelu on harmaa alue

   yle.fi: Laista ei löydy selvää ohjetta alkoholin anniskelusta raskaana olevalle. Alkoholin väärinkäyttöön voisi kenties vedota, mutta sekään perustelu ei ole vedenpitävä. Alkoholilakiin ollaankin tekemässä tarkennuksia.

   yle.fi: Lain mukaan ravintola pystyy valitsemaan asiakkaansa, muttei saa kuitenkaan syyllistyä syrjivään valintaperusteeseen. Ylitarkastaja Leivosen mukaan raskaus itsessään ei ole sellainen peruste että voidaan kieltäytyä anniskelemasta alkoholia.

   - Asia pitäisi olla selvemmin kirjattuna lakiin. Parhaillaan on alkoholilain kokonaisuudistus meneillään. Uudistuksessa tähän väärinkäyttöön haluttaisiin myös tarkennuksia.


   ¹ Kuulostaa kyllä sanavalinnoiltaan nimimerkiltä Homo.

   / Kari Hurtta

   Poista
 65. Vastaukset
  1. Anonyymi: Suuri abikysely paljastaa, että nousussa ovat homoavioliitot, rakkaus ja Lenita

   nyt.fi: Nousussa: iso penis, pienet rinnat ja rehevä takapuoli.

   Laskussa: karvainen rinta, oma auto ja armeija.

   Näin ajattelevat ne 151 tämän kevään ylioppilasta, jotka vastasivat Nytin suureen abikyselyyn.

   Poista
 66. Vastaukset
  1. Anonyymi: Naiset kertovat: yhden yön jutuista hyvä mieli

   Iltalehti: Naiset kertovat, miksi yhden yön suhteet ovat tuntuneet hyviltä. Toinen nauttii tuntemattomuudesta, toinen seksin vapautumisesta.

   Iltalehti: Yhden illan jutut ovat tyypillisiä useimmille parikymppisille. Ne kuuluvat aikaan, jolloin etsimme seksuaalisuuttamme ja rajojamme ennen vakiintumista.

   Puhe on siis naisista.

   / Kari Hurtta

   Poista
 67. Vastaukset
  1. Anonyymi: Perjantai-illan iskurepliikit: Kokeile näitä!

   Iltalehti: - Anteeksi, mutta tahtoisiko neiti/herra tulla haudatuksi sukuhautaamme?


   Iltalehti: Jos perinteisen iskurepliikin lausuminen ei tuota haluttua tulosta, on seurauksena kuitenkin luultavasti hilpeää tunnelmaa. Se on hyvä alku.

   Henry Laasanen tai Helen Smith: Osa miesten lakosta johtuu seksuaalisen häirinnän lainsäädännöstä ja seksuaalisen häirinnän feministisistä diskursseista, jossa "ei-toivottu" seksuaalinen lähestyminen on rangaistavaa. Kaksi miestä voi tehdä seksuaalisia aloitteita aivan samalla tavalla, mutta jos toisen miehen aloitteet ovat "toivottuja", kyse ei ole häirinnästä. Beta-miehet, joilla ei ole charmia, pelkäävät olevansa ei-toivottujen seksuaalisten aloitteiden tekijöitä. Beta-miehen turvallisin valinta välttää "creepin" tai "weirdon" maine on olla kysymättä naista treffeille.

   Poista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".