lauantaina, heinäkuuta 13, 2013

Seksinhaluiset miehet

Seksinhaluiset miehet uhkaavat kuntoutustani
"Olen elänyt ilman seksiä jo 16 vuotta. Liian täynnä omia seksitarpeitaan olevat miehet rikkovat kuntoutumistani, kun he tunkevat lähentelemään ja raiskaavat humalassa puhelimeni rivoilla ja tunkeilevilla tekstiviesteillä.

Lääkäri sanoi minulle, että minulla on oikeus kieltäytyä seksistä."
Women know less about politics than men worldwide

Onko tämä reilua? Halutaan vuokralaiseksi nuori nainen

Mies luottaa ajotaitoihinsa – vaimo ei

Ostracized from mom circles and cautiously eyed in the playground: One man reveals the discrimination he faced as a stay-at-home dad


Vääränlaiset naiset

Equal pay in tennis a sporting scam

Yes, boys are struggling – but conservatism is providing no solution

124 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Anonyymi: Shokkipaljastus: Saudiprinsessa piti orjia Yhdysvalloissa!

   Stara: … Tuomari asetti naisen takuusummaksi viisi miljoonaa dollaria, jonka hänen läheistensä odotetaan maksavan. Oikeudenkäynti alkaa 29. heinäkuuta. On mahdollista, että ennen oikeudenkäyntiä prinsessa lennätetään maasta oikeuden tavoittamattomiin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Anonyymi: Nainen, avioero tekee sinusta onnellisen

   Science Daily: Divorce Can Spell Big Boost to Women's Happiness, UK Research Shows
   Women tend to become much more happy and satisfied with their lives after their divorces come through, according to researchers at London's Kingston University.

   Kingston University: Research shows divorce spells big boost to women's happiness
   Women become much more happy and satisfied with their lives after their divorces come through, according to researchers at London's Kingston University.

   The study published in the journal Economica shows that women are significantly more content than usual for up to five years following the end of their marriages, even more so than their own average or baseline level of happiness throughout their lives.

   Poista
 3. Henry Laasanen : Onko tämä reilua? Halutaan vuokralaiseksi nuori nainen

  Iltalehti: Suomen Vuokranantajat ry:n toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva sanoo, että vuokranantaja etsii ensisijaisesti henkilöä, joka maksaa vuokran ajallaan ja pitää asunnon siistissä kunnossa.

  - Suomalaiseen yhteiskuntaan on pureutunut käsitys, että nuori nainen täyttää juuri nämä kriteerit parhaiten, hän tietää.

  Koro-Kanervan mukaan piintynyt käsitys nuorten naisen paremmuudesta asettaa vuokra-asuntoa etsivät ihmiset epäreiluun asemaan. Todellisuudessa ikä tai sukupuoli ei vielä tee hyvää vuokralaista.

  - Onhan se syrjivää, koska nuori mies tai vanhempi ihminen voi olla vuokralaisena vielä parempi.


  Iltalehti: Nuori nainen ei Koro-Kanervan mukaan missään nimessä kuulu samaan sarjaan vuokranantajien toiveiden kanssa, joissa halutaan savuton vuokralainen tai henkilö, joka ei omista lemmikkieläimiä.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Anonyymi: Seksiä BB-talossa - kilpailijaa uhkaa jopa vuoden vankeustuomio

   Iltalehti: Uutistoimisto Reuters kertoo, että Etiopian poliisia on pyydetty tutkimaan, voidaanko Big Brother -ohjelmassa julkisesti seksiä harrastanutta etiopialaista Betty Aberaa syyttää rikoksesta. 27-vuotias Abera harrasti seksiä BB-talossa asuintoverinsa kanssa. Poliisi ei ole vielä kommentoinut, aiotaanko tapausta ottaa tutkintaan.

   Poista
 5. "Child abduction: the crime that ends in near-impunity.

  Oh Yes. Impunity for Women that is. don't try it if you are a man and a Dad. And of course the get-out-of-jail-free-card is given by a female judge. Move along folks. Nothing to see here. Same old same old.

  Jeremy Swanson
  FathersCan
  Ottawa"

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Anonyymi: Larry saalistaa yhä ensimmäistä panoaan

   dome.fi: Äkkikuolemia. Nörttikulttuurivitsejä. Kasarimeininkiä. Ja ensimmäinen panon metsästystä. Saako Larry tällä kertaa vai ei?

   Leisure Suit Larry in the Land of Lounge Lizards oli muinoin peli, jonka ääressä lukemattomat pojat kokivat ensimmäiset seksuaaliset kokemuksensa. Nyt on uuden sukupolven vuoro. …


   Olet tainnut mainita tämän pelin aikaisemminkin.

   Anonyymi: Uutinen: 40-vuotias neitsyt etsii tosirakkautta - Auta miestä hädässä!

   Lainasin tuota.

   / Kari Hurtta

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Anonyymi: Kolumni: Äijiä ei ole

   Aamulehti / Sami Kuusela: Suomalainen mies on ankea hahmo. Luontainen kaipuumme vapauteen on tukahdutettu. Kikkeli revitty irti.

   Tuolta se vaikuttaa, jos uskoo Sol-oluen kesän alussa päättynyttä Miesten Vapautusrintama -kampanjaa, jossa Radio Rockin juontajat ”vapauttivat” yhden suomalaismiehen per viikko.


   Aamulehti / Sami Kuusela: Myytti äijästä pitää romuttaa. Kyllä me tisseistä, matseista ja kaljasta tykkäämme, mutta se ei estä meitä rakastamasta myös perheitämme.

   Suomalaista miestä ei tarvitse arjesta vapauttaa.

   Julkisia rakkauksia -kolumni on julkaistu Aamulehden Valo-liitteessä perjantaina 12. heinäkuuta.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Anonyymi: Miksi prostituution tulee olla laillista

   Tuukka Virtaperko: … Huoltajuus oli annettu isälle, vaikka tämä oli väkivaltainen Jasminea kohtaan sekä uhkaili ja ahdisteli. Jasminelle ei tarjottu lain suojaa, ja Jasminelle kerrottiin ettei tämä tiennyt mikä tälle on hyvästä, että tämä "romantisoi" prostituutiota ja ettei tämä ymmärtänyt että seksityö on itsetuhoisuuden muoto. Kun neljän oikeudenkäynnin jälkeen Jasmine sai viimeinkin oikeuden nähdä lapsiaan, hänen lastensa isä tappoi hänet.

   Tämä ilmentää sitä syytä, miksi vastustan ehdottomasti prostituution kriminalisaatiota. Ymmärrän, että kriminalisaation tarkoitus on välittää moraalinen viesti. …


   Tuukka Virtaperko: Se viesti, joka prostituution kriminalisoinnin avulla pyritään iskostamaan kansan alitajuntaan, on jo nyt iskostettu sinne liian hyvin. Prostituoitujen elämää pyritään viralliseltakin taholta haittaamaan ei vain silloin kun prostituoitu rikkoo lakia harjoittamalla ammattiaan, vaan aina kun mahdollista. Tästä syystä ruotsalainen muka-feminismi ei edistä naisten oikeuksien toteutumista, ja samanlaista lainsäädäntöä ei saa tuoda Suomeen.

   sometimesitsjustacigar.wordpress.com: Justice for Jasmine

   Poista
  2. Anonyymi: Miksi prostituution tulee olla laillista

   Mikko Ahola: Kolmannes EU:n alueella olevista maahanmuttajista on ns. paperittomia siirtolaisia. Eli he oleskelevat EU:n alueella laittomasti. Jos tällainen laiton siirtolainen kääntyy poliisin puoleen, niin häntä uhkaa karkoitus takaisin kotimaahansa.

   Siksi laittomat siirtolaiset eivät voi rikoksen uhriksi joutuessaan turvauta poliisin apuun. Rikoksia tekevät tietävät tämän, ja siksi he voivat melko vapaasti kohdistaan rikoksensa laittomiin maahanmuuttajiin.   Mikko Ahola: … EU-maiden päättäjät eivät halua säätää lakeja, joiden perusteella laiton maahanmuuttaja voisi kääntyä rikoksen uhriksi joutuessaan poliisin puoleen rikoksen selvittämiseksi ja avun saamiseksi. Näin tähän paperittomien maahanmuuttajien perusoikeuksien vastaiseen tilanteeseen ei saada ratkaisu. Poliitikot ehdottavat ratkaisuksi vain seksin ostokieoltoa peittääkseen todellisen ongelman ja sen laajuuden. Poliittikkojen ensisijainen tarkoitus näyttää olevan varsinaisen paperittomaan maahanmuuttoon liittyvien ongelmien peittäminen ja piilottelu, ei ongelmien tunnustaminen ja niiden ratkaiseminen.

   Olen joskus suositellut kirjaa

   Susanne Thorbek ja Bandana Pattanaik (toim.): Rajat ylittävä prostituutio
   Globaalien toimintamallien muuttuminen


   Tämä nimi on kirjan nimilehdellä. Kirjan kannessa on nimenä pelkästään Prostituutio.


   Kun yritetään "auttaa" näitä (väitetyn) ihmiskaupan uhreja niin itse asiassa vain tehdään tilanne pahemmaksi. Tuota kuvaa kirjan 11. artikkeli Ulkomaalaiset seksityötekijät Kanadassa (Noulmook Suthdhibhasilp).

   / Kari Hurtta

   Poista
  3. Kari Hurtta: sometimesitsjustacigar.wordpress.com: Justice for Jasmine

   jemima2013: It is the radfems who claim all men are potential rapists, it is feminism as a whole that says a woman does not invite assault by her dress or behaviour, except it seems when she chooses sex work, then she is simply a faceless, mindless, cipher whose own story is not worth listening too. Listening to the victims means throwing out your beliefs and prejudices about who can be a victim and how a victim should behave, not demanding they fit into your box of acceptability.

   A woman, Eve Marie, lies dead today because Sweden is a feminist country. Yes, her ex was the one who directed the fatal blow, but the guiding hand was that of the Swedish state, a state that wants to make sex work so intolerable no “sane” woman would choose it. A state that sees not a victim of domestic violence but a dirty whore who can be ignored, a state that prefers dead sex workers to live, campaigning ones. A state that sees the death of a woman as a price worth paying.

   Poista
 9. Ulvova Ylläri14/7/13 11:48

  Kun seuraa prostituutioon liittyvää sanan julistamista, muistuttaa se hyvin paljon sitä keskustelua, jota käytiin homoudesta vielä viime vuosituhannella.

  Prostituoitu, ymmärrä tilanteesi! Eheydy! Harjoitat seksuaalisuuttasi väärin, vaikket sitä itse ymmärräkään! Seksuaalinen suuntautumisesi ei ole oma asiasi, vaan itsetuhoista käyttäytymistä, ja johtaa yhteiskuntamme tuhoon!

  Tosiasiassa itseään suvaitsevaisiksi kutsuvat ovat täysin suvaitsemattomia millekään, joka poikkeaa heidän omasta maailmankuvastaan. Samoin meidän kotimaiset naisten oikeuksien puolestapuhujat ovat useimmiten niitä, jotka lähinnä pyyhkivät muiden naisten oikeuksilla peräpeilinsä.

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Ile: Juha Järä: Lapset, loma ja mahdollisuudet

   Juha Järä: Kesä on tapaajavanhemmille jotka ovat vieraannuttamisen ja
   huoltokiusaamisen kohteena, jos mahdollista, normaaliakin ikävämpää aikaa. Väkisin joutuu näkemään onnellisia vanhempia lomailemassa lastensa kanssa - näillä vanhemmilla yleensä elatusmaksut juoksee. Vaan lasta ei näy.


   (Minulla on pieniä hahmotusvaikeuksia tuossa kappaleessa.)

   / Kari Hurtta

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Anonyymi: Seksuaalinen häirintä netissä

   Mielenkiintoinen kommentti tuossa

   Ilkka Kahila: Nuorena miehenä "ravintolaelämää" kohtalaisesti viettäneenä oli aivan tavallista, että nuoret ja välillä vähän vanhemmatkin naiset tulivat takapuolta taputtelemaan ja tunnustelemaan.

   Samoin haluttiin ujuttaa käsi paidan sisään ja tunnustella vatsan seutua, välillä jotain muutakin.

   Joskus kävi niinkin, että tyttö hyppäsi suoraan kaulaan ja sovitti huulensa minun huuliani vasten ilman sen kummempia muita kontaktinluontitapoja.

   (Myös hiusten tunnustelu ihan oma-aloitteisesti asiaa minulta kysymättä on eri vaiheissa ollut tavallista.)

   OLISIVATKO NÄMÄ TYTÖT JA NAISET SYYLLISTYNEET siis kaavaillut lainsäädännön mukaan (jos se olisi tuolloin parikymmentä vuotta sitten ollut voimassa) "seksuaalinen häirintä" rikosnimikkeen omaavaan rikokseen?

   Itselleni ei kyllä koskaan noissa tilanteissa tullut mieleenikään, että olisin mennyt asiasta ILMOITTAMAAN POLIISILLE.

   Edelleenkin, nyt jo vähän varttuneempana, ja jos kaavailtu lainsäädäntö tulisi voimaan, en osaa mitenkään nähdä itseäni marssimassa poliisin puheille esim. sellaisen teon jälkeen, jossa joku olisi koskettanut takapuoltani.

   Poista
  2. Kari Hurtta: Mielenkiintoinen kommentti tuossa

   Marko Forss: Kyllä luonnoksen perusteella tuollainen käpälöinti tai "pakkosuutelu" tulee tulevaisuudessa kyseesee seksuaalisena häirintänä, ellei jopa jossain tapauksessa vakavampanakin rikoksena. …

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Anonyymi: Yle: Sohossa seitsemän seksitarjousta tunnissa

   Iltalehti: Toimittaja testasi, eikö helsinkiläisessä yökerho Sohossa todella myydä seksiä. Kieltäydyttyään seitsemästä myyntitarjouksesta hänet heitettiin ulos, kirjoittaa Svenska Yle.

   Poista
 13. Henry Laasanen: Vääränlaiset naiset

  Kainuun Sanomat / Tiina Turunen: Muistan pikkutyttönä lukeneeni netistä kummallisen jutun. Siinä joku aikuinen puhui rakastamistani Bratz-nukeista vihaisesti ja ehdotti niiden vetämistä markkinoilta. Lelut eivät kuulu mummoille, ajattelin.

  Kainuun Sanomat / Tiina Turunen: … Nyt Bratz-sukupolvi, johon myös minä kuulun, on kasvanut aikuisuuden kynnykselle. Ennusteelta näyttäviä nuoria naisia on katukuvassa silti aika vähän. Selitys on simppeli.

  Lapsen ja aikuisen maailmassa eri asiat ovat merkityksellisiä. …


  Kainuun Sanomat / Tiina Turunen: Feministiseksi väitetystä keskustelusta on unohdettu myös, että poikienkin leluissa on epärealistisia ihanteita. Sankarit ja hirviöt pullistelevat massiivisia lihaksiaan kauppojen hyllyillä, mutta poikien terveen kehityksen puolesta ei huolestuta. Ei siihen syytä olekaan, kuten ei tyttöjenkään kohdalla.

  Läpi historian ihmiset ovat yrittäneet kertoa tytöille, mitä he eivät saa itselleen tehdä. Sen nimittäminen feminismiksi on aika käsittämätöntä.

  VastaaPoista
 14. Vastaukset
  1. Anonyymi: Pariskunnat nukkuvat eri sängyissä - ilmiön yleisyys yllättää

   voice.fi: Eri sängyissä nukkumisen yleisyys on yllättänyt jopa tutkijat ja mikä hälyttävää, merkittävä määrä ei ole edes yrittänyt nukkua yhdessä.

   Lieneekö syynä päähän iskostunut ajatus mahdottomuudesta toisen ihmisen kanssa, mutta brittitutkimuksen mukaan 28 prosenttia erikseen nukkuvista kertoo tämän olleen tapa suhteen alusta asti. Vaikka keinoja yhdessänukkumisen oppimiseen olisi, puolet ei edes suunnittele nukkuvansa yhdessä tulevaisuudessa ja lähes 80 prosenttia kertoo nauttivansa yksinnukkumisesta.


   MailOnline: One in six couples now sleep in separate beds and half of those in separate ROOMS - and it's ruining our sex lives
   • Single sleepers blame 'differing bedtime habits' for wanting to sleep alone
   • Two thirds of single sleepers notice a 'negative impact' on their relationship
   • Of these, more than half admit it makes them feel 'distant' from their partner
   • 42 per cent said it had ‘negatively impacted their sex life'


   En ole mitenkään hämmästynyt.

   / Kari Hurtta

   Poista
 15. Vastaukset
  1. Anonyymi: What? Henna Kalinainen repi housut riekaleiksi Helsingin keskustassa!

   Eikös tuo ollut vahingonteko?

   hymy.fi: … Kun mies tuli lähemmäs, Henna repi miehen housut palasiksi, tunki palat rintsikoihinsa ja lähti juoksemaan karkuun, Hymylle hekotellaan.

   / Kari Hurtta

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Anonyymi: Nainen tilasi aviomiehensä murhan: ”Helpompaa kuin avioero”

   Stara / Viihdeuutiset: Michiganissa asuva 21-vuotias Julia Merfeld oli saanut miehestään tarpeekseen. Sen sijaan, että hän olisi ottanut avioeron, keksi hän panna asialle palkkamurhaajan. Julia perusteli ideaansa sillä, että aviomiehen kuolema olisi ollut helpompi tapa päästä miehestä eroon.

   Herttaista.

   Miksi tämä on viihdeuutinen?

   Taisit mainita tämän aiemminkin?

   Anonyymi: http://www.liveleak.com/view?i=83e_1373329261

   Lainasin tuota.

   / Kari Hurtta

   Poista
 17. Vastaukset
  1. Anonyymi: Lenita Airisto: Saksasta tullut seksikaupan halpahalli

   ( Omituista. äsken tuossa oli 9 kommenttia. Nyt tuossa artikkelissa ei ole yhtään kommenttia. )

   mtv3.fi: Airisto sanoo, että Saksaan järjestetään varta vasten turistimatkoja halvan seksin ostamista varten. Päivittäin Saksassa seksiä ostaa miljoona miestä.

   – Se on polkenut kaikki hinnat alas, siellä saa panon parilla kymmenellä eurolla. …   Tuo kuulostaa hyvin omituiselta väitteeltä, jos siis tuossa väitetään että suuri ostajien määrä veisi hinnat alas.

   Eikös silloin kun ostajia on enemmin kuin tuotetta, niin ole ole myyjän markkinat ja myyjä voi vapaasti hinnoitella tuotteen?

   En ymmärrä tuota yhtään.

   Poista
 18. Lenitan Saksan ilotyttöjen hinnasta tuli mieleen vanha messujuttu: Mies oli ollut Hannoverin messuilla ja kotiin palattua vaimo kysyi: "Olitko hummaamassa?" Mies vastasi: "Kaikki muut lähtivät illalla juhlimaan, minä en. Kaikki muut joivat päänsä täyteen, minä en. Kaikki muut lähtivät bordelliin, minä en. Kaikki muut ottivat aulasta ilotytön ja menivät sänkyyn tytön kanssa, minä en. Kaikki muut käyttivät kondomia, minä en."

  VastaaPoista
 19. Vastaukset
  1. @ Anonyymi: Yli 6500 eronnut kirkosta Räsäsen puheiden jälkeen - enemmistö eroajista suurkaupunkien miehiä

   Ilta-Sanomat: Kirkon äänitorvi väsähti Räsäseen: "Parasta, jos koko puolue lakkaisi olemasta"
   Kirkko ja kaupunki –lehden päätoimittajan mielestä parasta olisi, jos kristillisdemokraattinen puolue lakkaisi olemasta.

   Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, sisäministeri Päivi Räsänen ja hänen puolueensa ovat kirkolle paha rasite, päätoimittaja Seppo Simola kirjoittaa Kirkko ja kaupunki –lehdessä.

   Poista
 20. Epäsosiaalinen media?

  Kirjoittanut Hanna Markuksela

  ...
  Osa kirjoitustaidoltaan erinomaisista nuorista naisista on todennut minulle itkeneensä monet kerrat netissä saadun ilkeän kommentin takia. Osa ei halua enää käydä lainkaan keskustelufoorumeilla tai ilmaista itseään tekemällä hienoja artikkeleita erilaisiin julkaisuihin. Lähinnä siksi, että kasvottomana annettava palaute on pahimmillaan niin brutaalia, ettei sitä jaksa ottaa vastaan.
  ...

  VastaaPoista
 21. Bostonin pommi-iskujen tekijä Dzhohar Tsarnajev on päässyt Rolling stone lehden kanteen

  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288582903314.html

  Dzhoharilla on nykyään teinityttöjen tekemiä fanisivustoja facebookissa ja netissä. Artikkelin on tehnyt toimittaja Janet Reitman.

  VastaaPoista
 22. Ilta-Sanomat: "Pääsin avioliittohelvetistä" - kerro, mikä on sinun kesäsi paras uutinen!
  Tänä kesänä Ilta-Sanomat julkaisee lukijoiden hyviä uutisia. Mikä on sinun mielestäsi hyvä uutinen juuri nyt? Mistä nautit ja iloitset elämässäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kari Hurtta; Ilta-Sanomat: "Pääsin avioliittohelvetistä" - kerro, mikä on sinun kesäsi paras uutinen!

   onnellinen: nautin sinkkuudesta, saan tehdä asioita, joista minä pidän. ei tarvitse kuunnella jäkätystä mistään asioista. saan tehdä matkan jos niin huvittaa, saan katsoa tv siltä kanavalta, miltä juuri sillä hetkellä haluan. ei tarvitse kuunnella jokailtaista narinaa, kun akka ei anna! saan sisutaa kotini joka nurkan mieleni mukaan, syödä sitä mitä haluan.

   Poista

 23. "Raiskaavat PUHELIMENI _VIESTEILLÄ_"?????

  Heh, he todella tekevät itse hallaa sairaalle ideologialleen.

  Tarkoittaako "raiskaus" enää samaa asiaa, jota se tarkoitti joskus 50-luvulla? Jos kerran PUHELIMEN voi raiskata pelkästään VIESTEILLÄ, niin voisiko olla aika turvallista päätellä, että sana on kokenut melkoisen inflaation, joka vain jatkuu, koska naisten hulluus ei tunne mitään rajoja?

  Siis naiset haluavat saada kaikki miehet leimatuksi raiskaajiksi, joten joka ikinen asia on kohta "raiskaus", aina nopeasta vilkaisusta siihen, ettei ohikulkeva mies edes huomaa koko akkaa.

  Mitä suurempaan osaan asioita tuota sanaa käytetään, sitä vähemmän sillä on enää mitään painoarvoa tai merkitystä. Jos KAIKKI, mitä mies tekee, purkanjauhamisesta ohjelmointiin on raiskaamista, mitä merkitystä koko sanalla enää on?

  Ja sitten, kun joku typerä humalainen pissis joutuu oikeasti raiskatuksi, koska naisten räävittömyys ei tunne mitään häpyä, kuka häntä kuuntelee, kun sana on kokenut sellaisen inflaation? "Jaha, taas mies raiskasi, joo joo - just toinenkin akka kävi tässä pauhaamassa, että mies raiskasi hänen puhelimensa tekstiviesteillä, niin että minulla ei ole enempää aikaa teidän paskanjauhannalle, koska oikeitakin rikoksia tapahtuu"..

  Tämä on se tilanne, johon naiset ovat sinnikkäästi itse asioita viemässä. Eikä sitä voine kukaan estää.. ei voi, kuin nauraa ja katsella vierestä, kun urheat naarasleijonat, jotka eivät kestä lukea internetistä tai puhelimestaan heille vieraita tai vastakkaista mielipidettä edustavia sanoja tai lauseita, ampuvat itseään jalkaan vielä tavallistakin pahemmin.

  Mutta itsepähän ovat soppansa tehneet, ei ole miesten vika, jos sitä on vähän katkeraa nieleskellä. Tai itsepähän ovat petinsä pedanneet, ei ole miesten vika, jos peti onkin muhkurainen ja täynnä piikkejä.

  - Vortac

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".