maanantaina, syyskuuta 02, 2013

Ogling girls

Why men should be afraid to give women compliments

I feel guilty for ogling girls in mini-skirts. Yet no one would call my wife a dirty old woman for fancying a handsome cricketer

What it's like to be an ugly feminist

Satunnainen mies (BLOGI)

Man-hating? Women just aren't up to the task

The Gender Wage Gap Lie

Vanhastapiiasta kuoriutui eliittikumppani – nettideittailu pyrkii eroon epätoivoisuuden leimasta

Of Course Men Feel Threatened by Successful Girlfriends

Why He Can’t Keep It in His Pants

175 kommenttia:

 1. Anonyymi2/9/13 14:47

  Kummallista, että aiemman tasa-arvovaltuutetun mielestä siinä ei ollut mitään pahaa, että joistain aloista on muodostunut lähes 100 prosenttisesti naisvaltaisia, kuten esimerkiksi eläinlääkäreistä. Nyt kun on ala, jossa kehitys meneekin miesvaltaisuutta kohti, onkin asia pahasta. Jotenkin tuntuu, että vain naisten asemalla on väliä, vaikka miehillä menee useimmilla tärkeimmistä mittareista heikommin kuin naisilla.

  Tasa-arvovaltuutettu pitää poliisin päällikkönimityksiä epätoivottavina

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/9/13 10:08

  Feministi yms piireissä seksuaalista suuntautumista pidetään sosiaalisena konstruktiona... Sivuuttavat biologian ihan tuoasta noin olankohautuksella...

  Mutta...

  Nykytyylinen omistava rakkaus on sosiaalinen konstruktio, jossa onni tulee sosiaalisesta omistamisen tunteesta ja ilman uskonnon pelotevaikutusta kesto on melko lyhyt.

  Omistamattomuuteen perustuva rakkaus näyttää olevan kestävämpää ja jännittävämpää ja tekee elämästä paljon kiinnostavamman.

  Todennäköisesti ei-omistava rakkaus on meidän alkuperäinen biologinen rakkaus mallimme.

  Ei-kilpailutettu ja vapaa. Ei pakonomainen kuten nykyinen, muilta hyväksyntää tarvitseva omistava pakkorakkaus.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/9/13 12:30

  Olisi korkea aika alkaa puuttumaan narttujen paljastelevaan ja muutenkin sopimattomaan pukeutumiseen työpaikoilla kiellettynä seksuaalisena häirintänä, mitä se tosiassa on, eikä puhua kaiken maailman vampeista ja käyttää muita vastaavia eufemismeja:

  Vampin lasikatto uhkaa miesten lääppijöitä

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3/9/13 16:24

  Biaudet ja feministit itsehän juuri eivät ole halunneet kuulla prostituitujen omia kantoja näistä asioista eikä myöskään heidän kantojaan feministien ajamiin lakihankkeisiin, jota prostituoidut ovat vastustaneet. Lakihankkeilla prostituiutujen asema on käytännössä monin tavoin heikentynyt, muttä tämä ei ole feministejä kiinnostanut, koska heitä kiinnostaa ihan muut asiat oikeasti.

  Väkivalta yleistä prostituutiossa

  ...
  Vähemmistövaltuutetun mukaan on päinvastoin poikkeuksellista, jos prostituoitu ei kohtaa hyväksikäyttöä.

  Biaudet sanoo, että heikoimmassa asemassa olevien, ihmiskaupan uhrien ääni ei kuulu yhteiskunnallisessa keskustelussa.
  ...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3/9/13 16:56

  Miksi miehet tekevät enemmän töitä? tutkimuksen kertomaa

  VastaaPoista
 6. Anonyymi3/9/13 19:22

  Käsittämätöntä, että taas oli lapsi annettu äidin huostaan oletusarvoisesti, vaikka ongelmia oli ollut jo ennen eroa. Äiti on sosiaaliviranomaisten mielestä ilmeisesti tällaisissakin tilanteissa sen kummemmin tutkimatta kelvollinen huoltaja kunnes toisin todistetaan - ja isä taas ei.

  Äiti uhkasi tappaa poikansa – ehdollista

  10-vuotiasta poikaansa pahoinpidellyt helsinkiläisäiti tuomittiin elokuun lopulla 60 päivän ehdolliseen vankeuteen Helsingin käräjäoikeudessa. Äiti tuomittiin myös pojan laittomasta uhkauksesta. Hän uhkasi tappaa poikansa puukolla, mikäli lapsi kertoisi pahoinpitelyistä muille.
  ...

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3/9/13 19:54

  Halvalla meni ja Jutta pistää "Mikille" vielä sähkötkin tax-freestä

  VastaaPoista
 8. Sarjassamme "jos mainosTAMMA glöggäuksia, niin mainostetaan porukalla". Kaikki vierittäkööt pökäleensä muiden iHA(I)STELTAVAKSI... Täältä tulloo yksi suosituimmista mälläyksistäni... HNNNGST... PRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

  Orgastinen Selibaatti: Tähtäimessä mestaruus?

  Kakka ja kärpäänen, ne oovat kaaveereita... Henry ja Vortacci, Henry ei halluu Vortacin kalluuu...

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4/9/13 06:56

  http://deebysoulsurface.blogspot.fi/2013/09/keski-ikaisten-miesten-jarjestaydyttava.html

  Äänioikeus siirrettävä naisilta miehille?


  -deebyliitti

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Anonyymi: Selvitys: Seksin ostaminen pitäisi kieltää kokonaan

   Ilta-Sanomat: Oikeusministeri kannattaa seksinoston täyskieltoa
   Ministeri toivoo aiheesta laajaa yhteiskunnallista keskustelua.

   Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin (r) mielestä olisi perusteltua, että Suomessa otettaisiin käyttöön seksin ostamisen kokonaan kieltävä laki.

   Ministeri aikoo viedä asian hallituksen keskusteltavaksi lähiaikoina. Hän toivoo myös laajaa yhteiskunnallista keskustelua asiasta.

   Ihmiskauppaan ja prostituutioon liittyviä ongelmia ei Henrikssonin mielestä ratkaista pelkästään uusilla kriminalisoinneilla.

   Poista
 11. Anonyymi4/9/13 13:12

  Tämähän on samaa hivutustaistelua entistä seksuaalikielteisempään suuntaan, missä kielto seksin ostamista kohtaan on vasta alku. Islannissahan on kielletty jo pornokin.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi4/9/13 13:13

  Tämä "tulos" oli jo etukäteen tiedetty, kun selvityksen tekijäksi valittiin jo ennalta feministiksi tiedetty henkilö. Aivan samaan tapaan kuin Nokian tulevaisuus oli sinetöity, kun johtoon valittiin Elop Microsoftilta.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi4/9/13 13:15

  Tuloksena tällaisesta kiellosta olisi vain se, että seksikauppa siirtyisi tosissaan järjestäytyneen rikollisuuden piiriin, aivan samoin kuin alkoholin kieltolain aikaan, koska vain järjestäytynyt rikollisuus voisi tarjota riittävän pienellä kiinnijäämisriskillä seksipalveluita. Samalla yleinen lainkuuliaisuus heikkenisi.

  Lisäksi prostituoitujen asema heikkenisi, minkä takia prostituoidut itse ovat vastustaneet jyrkästi tällaisia kieltoja. Feministejä tällaiset asiat eivät kuitenkaan näytä kiinnostavan, koska heillä on aivan muut asiat mielessä.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi4/9/13 13:17

  Minulla on parempi ehdotus tilanteeseen. Pitäisi kriminalisoida vain seksin ostaminen henkilöiltä, joilla ei ole voimassaolevaa virkamiesten myöntämää lisenssiä, jonka myöntämisen ehtona on selvitys siitä, että kyseessä ei ole mikään ihmiskaupan uhri. Aivan samaan tapaan kuin alkoholin myyntikin on yhteiskunnan kontrolloimaa toimintaa nykyään.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi4/9/13 13:28

  Samalla logiikalla pitäisi kieltää avioliiton sisäinenkin prostituutio, kun kerran raiskauskin avioliitossa on kiellettyä. Ei siis jatkossa erossa mitään omaisuuden siirtämistä toiselle osapuolelle tai avioliiton aikana toisen elätystä, ilmaisen asumisen tarjoamista tms.

  On syytä huomata, että jo nykyisessä laissa rahan sijaan seksikaupaksi voidaan katsoa esimerkiksi asuinpaikan, vaatteiden tms tarjoaminen seksiä vastaan.

  VastaaPoista
 16. The man who made Femen: New film outs Victor Svyatski as the mastermind behind the protest group and its breast-baring stunts


  http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/the-man-who-made-femen-new-film-outs-victor-svyatski-as-the-mastermind-behind-the-protest-group-and-its-breastbaring-stunts-8797042.html

  VastaaPoista
 17. Anonyymi4/9/13 14:48

  Ylipäätään rahan liikkumisesta avioliiton myötä pitäisi päästä eroon Suomessakin. Ei ole mitään syytä miksi esimerkiksi eroamisesta pitäisi palkita rahallisesti.

  Nainen surmataan joka tunti myötäjäisten vuoksi Intiassa

  VastaaPoista
 18. Anonyymi4/9/13 20:24

  Miksei kielletä seksin myyntiä? Briteissä on tehty niin. Miltä kuullostaisi se, että kielletään huumeiden ostaminen, mutta huumeiden myynti laillistetaan? Tai että viinan osto katukaupassa kielletään, mutta viinan myynti katukaupassa olisi sallittu?

  Onko kysymyksessä se, että kun miehet pääasiassa ostavat seksiä, se halutaan kriminalisoida ja tehdä miehistä syyllisiä? Ajatusmaailma on se, että jos naiset myyvät seksiä, naiset ovat uhreja, joita miehet hyväksikäyttävät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Ajatusmaailma on se, että jos naiset myyvät seksiä, naiset ovat uhreja, joita miehet hyväksikäyttävät?

   Tämä ajatusmuljahdus on täsmälleen se jota Ruotsi ajaa ja yrittää levittää muihin maihin.

   / Kari Hurtta

   Poista
  2. Anonyymi: Onko kysymyksessä se, että kun miehet pääasiassa ostavat seksiä, se halutaan kriminalisoida ja tehdä miehistä syyllisiä?

   Ja naiset haluavat myydä seksiä tuosta huolimatta.

   Ilta-Sanomat: Oikeusministeri kannattaa seksinoston täyskieltoa

   Kolmekymppinen Anni on myynyt sivutyönään seksiä kolme vuotta.

   Aloitettuaan sivutyönsä hän hämmästyi, kuinka kovaa seksipalveluiden kysyntä on. Vaikka seksinostolle lätkäistäisiin täyskielto, Anni ei usko asiakkaidensa katoavan.

   - Ihan varmasti miehet ostavat seksiä, mutta he eivät vain halua tehdä sitä omasta puhelinnumerostaan tai paljastaa itsestään juurikaan mitään. Tulee vaikeaksi vaatia tapaamisia julkisille paikoille, hän arvioi.

   Tämä tekisi seksityöstä Annin mukaan riskialttiimpaa.
   Vaikka täyskielto tulisi Anni aikoo kuitenkin jatkaa seksityötä sivutyönään.

   Poista
 19. Anonyymi4/9/13 23:02

  "Onko kysymyksessä se, että kun miehet pääasiassa ostavat seksiä, se halutaan kriminalisoida ja tehdä miehistä syyllisiä? Ajatusmaailma on se, että jos naiset myyvät seksiä, naiset ovat uhreja, joita miehet hyväksikäyttävät?"

  Seksiasioissa yleensä nainen
  on kulttuurissamme herkästi hyvin haavoittuva osapuoli. Kaikesta seksi, johon nainen osallistuu nainen vastaa tälle normiyhteiskunnalle. Se millainen status miehellä on määrittelee sitä, itkeekö vai hymyileekö nainen seksiaktin jälkeen. Naisten seksipäätökset eivät ole niin itsenäisiä, kuin väitetään, vaan hyvinkin kulttuuriin sidottuja.

  Prostituutiossa, jossa raha aikalailla määrittelee naisen suostumista seksiin nähdään merkittävissä määrä pahaa, mutta tosiasiassa myös hyvää. Koska seksi kuitenkin on Suomessa kohtuullisen kallista (tyyliin 250 euroa tunti) asioille ei ole rytinällä tehty mitään. Mutta koko ajan on olemassa tietenkin paine kieltää maksullinen seksi. Useimmille on tärkeä pitää kieltouhkaa yllä, jotta alalle ei tulisi niin paljon yrittäjiä, että hinnat laskisivat.

  Prostituution kieltämisellä voi kuitenkin olla myönteisiä vaikutuksia keskitason miehille.
  Esimerkiksi Norjassa naiset ovat ryhtyneet enemmän lähentelemään miehiä. Tästä on paikallisilla ollut jotain kokemusta ja ennenkaikkea itselläni. Kun kävin viimeksi lomalla Stenkjerissä sain itse kaksi kummallista lähentelyä osakseni. Vaikutti jotenkin olemukseltaan ilmaista prostituutiota, enkä tarkalleen edes tiedä mitä ne olivat. :D  -deebyliini

  VastaaPoista
 20. http://www.iltalehti.fi/terveys/2013082617410541_tr.shtml

  Tytöille uusi syöpärokote marraskuussa

  Sukupuolittunut rahoitus syövän tutkimiseen/hoitoon on seurausta oheisen linkin kaltaisesta asymmetriasta, jossa kärsijänä on mies. Miten voidaan tässä yhteydessä todeta, että "panostamalla naisiin myös miehet hyötyvät"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zar: Sukupuolittunut rahoitus syövän tutkimiseen/hoitoon on seurausta oheisen linkin kaltaisesta asymmetriasta, jossa kärsijänä on mies. Miten voidaan tässä yhteydessä todeta, että "panostamalla naisiin myös miehet hyötyvät"?

   Eiköhän tuohon löydy. Kommentoin tuohon kun Anonyymi viittasi tähän uutiseen.

   Kari Hurtta: Joo, tosin jos kaikki tytöt on rokotettu niin se suojaa myöskin poikia samalla lailla kuin rokottamattomia suojaa se että riittävän suuri osa väestöstä on rokotettu tautia vastaan.

   Eli siis, jos kaikki ne joilta voisit taudin saada, ovat rokotettuja, niin tällöin tuo rokottaminen hyödyttää sinua vaikka sinua ei ole rokotettu tai sinua ei ole voitu rokottaa.

   Tämä siis edellyttää että mahdolliset tartuntatilaisuudet on pelkästään interaktioissa rokotettujen ja rokottamattomien välillä. Tämähän tässä on aika iso vaatimus.

   / Kari Hurtta

   Poista
 21. Anonyymi5/9/13 03:44

  Samanlaista kehitystä eläinlääketieteelliseen?:

  Galenos roskikseen, pojat lääkikseen?

  VastaaPoista
 22. Anonyymi5/9/13 08:11

  Natseilta aika veemäinen psy-op Brzezinyn juutalaisgetossa Puolassa:Valitsette 10,miehiä ja naisia,ja hirtätte ne torilla taikka me valitaan 20.Kohdasta 2.20 eteenpäin:
  http://www.youtube.com/watch?v=o5Qe4xBRF10
  Lopputuloksesta kuvia kuvahaulla mass hanging
  Taas naisia syrjittiin;vain yksi sai "ylennyksen"

  VastaaPoista
 23. Anonyymi5/9/13 10:26

  http://deebysoulsurface.blogspot.fi/2013/09/prostituutio-uhka-naisen-herkalle.html

  Lainaus blogistani:
  "Bordellien rakentaminen Suomeen edellyttäisi sitä, ettei mallia kopioitaisi muualta, koska muualla bordelleissa on esiintynyt valtavia ongelmia, eikä niitä uskalleta aina käyttää. Seurauksena on esim. vakiasiakassisäpiirit ja satunnaisen käytön lasku, uusien bordellien kannattamattomuus jne."


  -deebyliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: -deebyliini

   Siis:

   deeby: Prostituutio uhka naisen herkälle mielelle

   Tuo nimen Anonyymi tilalle voi vaihtaa jotain muuta vaikka ei kirjautuisikaan.

   / Kari Hurtta

   Poista
  2. @ Anonyymi: -deebyliini

   Tuossa

   deeby: SA-int, Venäjän juoksupoika

   valkoisella pohjalla oleva teksti, kun sivu muuten on tumma, on hankalaa lukea.

   Ilmeisesti tuota ei ole tarkoitetut luettavaksi.

   / Kari Hurtta

   Poista
  3. Kari Hurtta: deeby: SA-int, Venäjän juoksupoika

   valkoisella pohjalla oleva teksti, kun sivu muuten on tumma, on hankalaa lukea.


   Nyt näyttää erilaiselta. Tuota on muutettu?

   Teksti on yhä valkealla pohjalla, mutta nyt muutenkin sivun pohja on vaalea joten tuo ei aiheuta samanlaisia ongelma kuin aiemmin.

   Ihan loppuosa tekstistä ei ole valkealla pohjalla vaan pohja on sama kuin sivun tausta.

   / Kari Hurtta

   Poista
 24. Lainaus blogistani:
  "Nyt on niiiiiiiinku sydänchakraprojekti meneillään, ja mielenkiintoiselta vaikuttaa - heti huomaa merkittävän hyödyn... ei siitä nyt tämän enempää."

  VastaaPoista
 25. Anonyymi5/9/13 23:02

  http://www.returnofkings.com/16028/theres-no-need-for-men-to-worry-about-monogamy

  VastaaPoista
 26. Ulvova Ylläri6/9/13 20:12

  Jutta: "Puheenjohtajan vaihdoksella ei galluplukuja nosteta"

  Tätä voisi tietenkin kysyä vaikka Keskustalta. Siellä vaihdettiin epäjohdonmukainen ja joutavanpäiväisistä asioista räkyttävä oppositiojohtaja toiseen. Nykyinen kaveri paljon sopuisampi, yhteistyökykyisempi ja näyttää huomaavan ainakin hallituksen pahimmat virheliikkeet.

  Eikä siinä vielä kaikki. Se perhana sai hallituksen jopa korjailemaan kummallisia päätöksiään, vaikka se ei tämän nykyisen sekasikiöhallituksen tapauksessa taatusti ollut helppoa.

  Tämä siis hajatelmana Jutan kommenttiin. Jutta kun on tässäkin asiassa todennäköisesti väärässä.

  VastaaPoista
 27. http://deebysoulsurface.blogspot.fi/2013/09/hyva-yhteiskunta-on-miesvetoinen.html

  Lainaus blogistani:
  "Miesten on ennenpitkää otettava valtaistuin takaisin ja perittävä velka siitä jäljittelystä, jota naiset käyttäytymällä miehekkäästi (kiroillen) ovat tehneet. Emmehän me varmaan tarvitse yhteiskuntaa, jossa päätösten takana seisoo pyhään Niiliin poikalapsia koko nuoruutensa viskonut barbie-nukke."

  Hautarauhaa, feministit...

  http://www.redicecreations.com/ul_img/3251estonia3.jpg

  VastaaPoista
 28. US-Laasanen:

  "...hoivaloille tarvitaan lisää elytystä..."

  Eekö Herriä häärihe kiroitusviihere runsahus, jopa olla enemmi säätö ko pojkeus? Syän syrjellää site ootta aina uusi päevä, säästytäskö ny tollasilte hirvityksilt...

  Ekö Heri osa kiroilla?

  VastaaPoista
 29. Anonyymi7/9/13 20:52

  Kas kas, Tuksu on päässyt englanninkieliseen Wikipediaankin:

  Johanna Tukiainen

  ...
  In 2012, she caused quite a stir when she defecated publicly on a platform of Tampere main railway station,[9].
  ...

  VastaaPoista
 30. Vastaukset
  1. @ Anonyymi; Siis useampi poliisi on ilmoittanut että seksinoston täyskiellosta ei ole apua tässä asiassa, jonka takia sitä väitetään ajettavan.

   Siis väitetty syy oli ihmiskaupan uhrien auttaminen.

   Moni puolustaja onkin kirjoittanut kommenteissa että tärkeää on periaatteellinen viesti. Sillä ei ole väliä mitä tuo oikeasti vaikuttaa.

   Margareta Blåfield: Rupeaisiko puutteessa elävän perheenisän vaimo anteliaammaksi, jos laki kieltäisi huorissa käynnit?

   Luulenpa, että tässä sivutaan jo lähempää kiellon taustamotiiveja.

   / Kari Hurtta

   Poista
  2. Kari Hurtta: Margareta Blåfield: Rupeaisiko puutteessa elävän perheenisän vaimo anteliaammaksi, jos laki kieltäisi huorissa käynnit?

   Luulenpa, että tässä sivutaan jo lähempää kiellon taustamotiiveja.


   Tämä kommentti mahdollisesti sisältää samantapaisen huomion. Mitä arvelette?

   Jonas Hellgren: Mistähän johtuu että lähes kaikki seksin ostamisen kieltoa ajavat naiset ovat jo kauan siten ohittaneet "parasta ennen" päivämäärän.

   Vai olenko lukenut rivien välistä ihan vääriä johtopäätöksiä ja ajatusketjuja?

   / Kari Hurtta

   Poista
 31. Anonyymi8/9/13 01:41

  Feminsimin tulevaisuus ei ehkä tulekaan olemaan kovin ruusuinen lähitulevaisuudessa johtuen vasemmistoliberaalin ajattelun omahyväisestä ahdasmielisestä ymmärtämättömyydestä.

  Kuinka lännen liberaalit auttoivat luomaan radikaalin islamismin

  Kirjoitin suomi24 palstalle hyvin samanoloisen analyysin muistaakseni ateistipalstalle jo vuosia sitten, mutta ymmärrys uskovien sielunelämästä jäi täysin huomiota vaille ja uskottiin vain 'edistykselliisiin' aatteisiin ja niiden voimaan.

  VastaaPoista
 32. @ Anonyymi; Vaikka en myöskään jaksa tämän aiheen linkkejä lukea, niin kiitän kuitenkin selkeistä linkeistä.

  Linkeissä on otsikon lisäksi tieto siitä mikä lehti tai sivusto on kyseessä.

  / Kari Hurtta

  VastaaPoista
 33. Anonyymi8/9/13 10:05

  Asia on kyllä päinvastoin mitä Blåfield sanoo.Esim. venäläisten naisten parveilu vähentää suomalaisten naisten päänsärkyä huomattavasti.

  VastaaPoista
 34. Ulvova Ylläri8/9/13 11:02

  Oikeusministeri se jaksaa kuluttaa yhteiskunnan resursseja painoarvoltaan kyseenalaisiin ongelmiin. Tuhansien eurojen selvitys tuli siis tehtyä sillä tuloksella, joka jo etukäteen oli tilausta tehtäessä hiljaisesti sovittu.

  Perusteluna tähän seksin ostamisen täyskieltoon hän on pitänyt myös sitä, että lainsäätäjän pitää suojella kaikkein heikompia.

  Huoraakin heikomassa asemassa olevia yhteiskunnan jäseniä meillä on. Yksi näistä on vielä esinahan omistava poikavauva, joka on kuitenkin sattunut syntymään väärään perheeseen. Oikeusministerimme on ollut sitä mieltä, että puolustuskyvyttömiä poikalapsia saa vapaasti leikellä, mikäli vanhemmista siltä tuntuu.

  Hieno ministeri. Antaisin potkut jos pystyisin.

  VastaaPoista
 35. Anonyymi8/9/13 13:11

  http://glpiggy.net/2013/09/07/it-will-soon-be-a-crime-to-waste-her-time/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: http://glpiggy.net/2013/09/07/it-will-soon-be-a-crime-to-waste-her-time/

   Viittaa siis

   The New York Times / SARAH ELIZABETH RICHARDS: Alimony for Your Eggs
   THE end of a marriage is always sad, but divorce can be particularly devastating for a woman who still wants children but whose fertility is on the decline. Her ex may have many years left to start a new family of his own, but by the time she meets a new partner, it may be too late.   And yet it makes sense. Legal experts like Kevin Noble Maillard of Syracuse University speculate that a woman’s missed opportunities to have a baby during a marriage could be viewed as a form of “sacrifice” for which she should be compensated (in much the same way that a woman who put her husband through law school could expect to be compensated if he divorced her just before he reaped the financial rewards of the degree). And it helps rectify one of life’s greatest biological injustices: that men but not women can typically start a family well into middle age and beyond.

   Tässä sarjassamme että kaikki laitetaan miehen syyksi ja maksettavaksi.

   / Kari Hurtta

   Poista
 36. Päivän (ja viikon) puheenaiheesta

  mgtowfi: Naisten partnerit ja prostituutio
  Iltalehti kysyy keskustelunavauksessaan Nainen, onko sinulla ollut paljon seksisuhteita?

  … Nyt kun alan näyttämään hyvältä vaihtoehdolta irtoseksiin kyllästyneille naisille, olen mies, joka on elänyt suurimman osan nuoruudestaan täysin seksitöntä elämää. Siksi on outoa nähdä juuri nyt vellovassa prostituutiokeskustelussa kommentoijien sanovan, että seksuaalisuus on perustarve, jota ilman ei voi elää. Ennen kuin oma seksuaalisuuteni näivettyi ja lopulta kuoli, olisin ehkä ollut samaa mieltä, mutta siitä on jo aikaa. …

  … On niitä, jotka löytäessään itsensä kypsempinä naisten suosiosta lankeavat heti. On myös niitä, joiden ajatusmaailma on kuivan kauden jälkeen niin kaukana seksistä, ettei mikään enää herätä seksuaalisuutta henkiin. Jos seksikauppa ja bordellit laillistettaisiin, lankeavia miehiä olisi luultavasti paljon vähemmän. Se saattaa olla itse asiassa kiellon takana. Jos seksuaalisuus vapautettaisiin täysin valtion hallinnasta, betanahjusten tasainen virta karusellissa aikansa kiertäneille naisille loppuisi ja yhä useampi seksuaalisesti vapautunut nainen jäisi yksin. …

  / Kari Hurtta

  VastaaPoista
 37. Vital Baatti:

  "Ekö Heri osa kiroilla?"

  Tänä Heri kiroli kaniisti. Relu tusnustus sitä.

  VastaaPoista

 38. Lainaus blogistani: "Minä kuitenkin kannatan über-hienoa yhteiskuntaa. Olinpa sitten kuinka syntinen tahansa ja olipa ongelmien selvittäminen mahdollista tai ei. Kirkot minua kirotkoon. "

  http://deebysoulsurface.blogspot.fi/2013/09/hyvinvointiyhteiskunnan-paradoksi.html

  Politiikolle porrasharjakyytiä...

  http://deebysoulsurface.blogspot.fi/2013/09/samuli-voutilan-pelot.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. deeby: Lainaus blogistani: …

   Jos tarkoituksena on houkutella lukijoita, niin miksi et tee noista URLeista linkkejä?

   Esikatselu-nappia kannattaa käyttää.

   / Kari Hurtta

   Poista
 39. Anonyymi9/9/13 12:13

  Kenties SDP voisi Urpilaisen, suuren johtajansa, luotsaamana lisätä vielä entisestään kaikenmoista feminismiä SDP:ssä, jotta saataisiin miehiä pysymään ja palaamaankin kannattajaksi.

  VastaaPoista

 40. Uusi, vähän raflaavampi kirjoitus. Vauvapalstalta löytyy tähän jopa suoralinkki!

  http://deebysoulsurface.blogspot.fi/2013/09/naisten-velvollisuus-tyydyttaa-miehia.html

  Lainaus blogistani:
  "Samoin, kuin femiiniyden tärkeä tehtävä on tuottaa poikalapsen elämään riittävästi pehmeyttä ja hoivaa on myöhemmässä elämässä hänen asiansa huolehtia miehistä erinäisten seksuaalisten tarpeidensa kanssa, vilpittömällä kunnioituksella ja kyseenalaistamatta. Tämänpäiväisessä elämänmallissa on unohdettu naisten jälkiosuus miesten hoidossa ja siirrytty rotuopillisiin strategioihin "vääränlaisten" poikalasten murskaamiseksi. "

  VastaaPoista
 41. Anonyymi9/9/13 17:13

  Mäkäti kätäti. Mikä ihme tässä on? Miehethän tekevät selvästi enemmän työtunteja, ylitöitä ja ovat vähemmän sairaslomilla. Pitäisikö naisille maksaa korkeampaa tuntipalkkaa kuin miehille samasta työstä?

  Sähkömies ansaitsee 700 € naiskollegaa enemmän – valtio aloitti palkkakampanjan

  Puhutteko työpaikalla palkoista?

  VastaaPoista
 42. Vastaukset
  1. Anonyymi: "Eheydyin homosta heteroksi" - Me Naisten jutusta nousi kohu

   Siis

   Me Naiset / Essi Myllyoja: Amadeus Oilinki: "Eheydyin homosta heteroksi"
   Amadeus Oilinki, 22, oli juhlimista rakastava homo, mutta nyt hän on naimisissa naisen kanssa ja pienen poikavauvan isä.

   Poista
 43. Anonyymi9/9/13 19:23

  Mikko Ahola on loistava sanaseppo. Feministeillä ei ole mitään asetta miehen logiikkaa vastaan.

  VastaaPoista
 44. Mikko Ahola on loistava sanaseppo.

  Samaa mieltä.

  VastaaPoista
 45. Poikien nettikiusaamisesta aiheutuneita itsemurhia odotellessa: How Long Before Tragic Headlines about Lulu Hit the News?

  VastaaPoista
 46. Noin ihan kaikella kunnioituksella tätäkin taideteosta kohtaan...

  valtava.ateismin.kaipuu

  Nainen, 27 vuotta, Sinkku
  Helsinki, Uusimaa, Suomi

  Poltan punaista Norttia kaksi askia päivässä, viikonloppuisin juon 2kpl 0,7 viskipulloa + baaripaukut! Hurahdin myös leimojen ottamiseen ja niitä on tullutkin otettua mukavasti parina viime vuotena=) en siedä siideriä enkä pissismäistä menoa! Haluan tutustua ÄIJÄÄN! esim Bikerjengiläinen tai muu liivijengiläinen ois mahtava ehdokas kumppaniksi mulle. Insinöörinörtti ei kanssani...

  Nainen, 27 vuotta, Sinkku Helsinki, Uusimaa, Suomi Haluan tutustua ÄIJÄÄN!

  Toivotaan, että löytyy sopiva äijä...

  Tämän palsatan lukijat eivät taida mahtua tiukkoihin kriteereihin

  VastaaPoista
 47. Tässä pieni välisoitto,kertoo eräästä ns."vahvasta naisesta":
  http://www.youtube.com/watch?v=NKsYyBTI0Y0

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".