perjantaina, syyskuuta 20, 2013

Thaimorsian

Kummisedän thaimorsian


Lasten ahdistelijaksi syytetylle virtaa nyt sympatiaa

50 kommenttia:

 1. Nyt on ku***nleikkaamisen aika Pauli Sumasen blogi

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Anonyymi: Asevelvollisuusjärjestelmä nykymuotoisenaan syrjii naisia

   Tämä sortaa siis naisia koska miehet joutaa tapettavaksi ja naiset saa olla rintaman takaisessa suojabunkkerissa. Tämä on samaa sarjaa kuin väite että naiset kärsivät sodassa eniten eikä siis ne miehet jotka joutuvat tapetuksi.

   Lain ilmeistä sukupuolten tasa-arvoa loukkaavaa sisältöä perustellaan yleensä sillä, että sodan syttyessä myös naiset ovat maanpuolustusvelvollisia ja siten alisteisia valtion käskyvallalle. Mutta - sodan syttyessä puolustautumiseen tarvittava aseistus jaetaan kuitenkin ainoastaan miehille (pääsääntöisesti) ja naiset vastaavasti pääsääntöisesti internoidaan johonkin suojabunkkeriin tvs. rintaman takaiseen turvapaikkaan.

   / Kari Hurtta

   Poista
 3. tosi surkea blogi. pelkkiä linkkejä ja miksi?

  VastaaPoista
 4. Taas ainesta blogiini...

  MIINA!!!

  Terve-Laasanen (Kummisedän thaimorsian):

  "Seppo on suunnilleen minun ikäiseni suomalainen perusmies. En kuitenkaan osaa samaistua Sepon hinkuun päästä pikaiseen avioliittoon nuoremman thainaisen kanssa. Enkä oikein ymmärrä Sepon intoa viettää aikaansa parisuhteessa Thaimaassa.

  Lähes kaikissa Thaimaassa kuvatuissa kohtauksissa Seppo istuu talon terassilla, polttaa tupakkaa ja hörppii olutta. Onko istuskelu Thaimaassa pienessä pöhnässä Sepon käsitys hauskasta elämästä? Sepon tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös talvien viettäminen Thaimaan lämmössä. Miten hän aikoo viihtyä siellä, kun kielimuurikin on aika korkea?

  Suoraan sanottuna ymmärrän paljon paremmin Thaimaahan lähteviä seksituristeja. Heillä on sentään jännittävää seksi- ja baarielämää, eikä loputonta ja tapahtumaköyhää istuskelua terassilla.

  Minä verbaalisena henkilönä luultavasti yliarvostan läpän heittoa suomeksi ja netistä vyöryvää tietotulvaa. En näe, mitä lisäarvoa thaimaalaisella terassilla istuskelu toisi minun elämäni sisältöön."

  Terve-Laasanen (Voice of Finlandin miestuomareiden seksikkyys):

  "Itse olen lähes päinvastainen persoona kuin Elastinen: flegmaattinen, kyyninen ja veltto. Ehkäpä olen kateellinen Elastiselle?

  ...

  Näin shakinpelaajanörtin mielestä on mälsää, kun Elastisen tyyppiset miehet vievät kaikki naiset. Miksi naiset eivät innostu pidättyvistä ja rauhallisista miehistä?

  ...

  Minä pukeudun kuten kaikki muutkin pukeutuvat. Käytän tuulipukuja ja perusasusteita."

  US-Laasanen (Perun puheeni naisten tatuoinneista):

  "Minä olen tylsä ihminen. En matkustele, en hyppää benji-hyppyjä tai tee mitään muutakaan jännittävää. Möllötän väin tietokoneeni ääressä. Olen yhtä tylsä kuin vaalea ihoni."

  Entäs Henrin käsitys hauskasta elämästä? Mikä toisi lisäarvoa HENRIN elämän sisältöön?

  VastaaPoista
 5. "Ehkäpä olen kateellinen Elastiselle?"

  Entäs Sepolle?

  VastaaPoista
 6. Kuulkaa nyt tätäkin, kuinka törkeästi mies voi käyttäytyä naista kohtaan.

  Mies meni kysymään naiselta
  "miksi vaikutat niin sulkeutuneelta"

  VastaaPoista
 7. Tuohon edelliseen liittyen: Kun nainen huutaa miehelle HAISTA VITTUa, se on ainakin toimittajan mielestä "kynsien näyttämistä". grrrr

  Mitäs se on, jos mies ryhtyy naiselle huutamaan haista vittua?

  VastaaPoista
 8. GTA on "sikamiehinen fantasia"

  Luokaa sitten tutkija naiset vaikka peli seksuaalisesti aktiivisista naisista, jotka kaatavat miehiä sänkyyn kuin heinää ja ajavat autoja.

  Olisi kohtuullista, että se olisi tunneneutraali eikä sisältäisi feministien normi miesvihaa vaan ihmiset pelissä nauttisivat seksuaalisuudesta ja läheisyydestä toki pelin rajoissa. Eihän peli voi millään muotoa korvata reaalimaailman ilmiöitä.

  Toki nykyään miehelle naisen läheisyydestä ja seksuaalisesta kanssakäymisestä on tullut, kiitos feminismin, jo liian kallista lystiä, johon vähemmän varakkailla miehillä ei ole enää ollut varaa pitkään aikaan...

  VastaaPoista
 9. Kuinka miehiä manipuloidaan?

  Miksi häpäisytaktiikat ovat niin tehokkaita? Miksi vapaita miehiä (MGTOW) ei vain kiinnosta?

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".