torstaina, kesäkuuta 26, 2014

Alfamies

Millainen on alempitasoinen mies tai alfa-mies?

Boys, Dads, and Schools

Is it anti-feminist to watch the World Cup?

63 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Is it anti-feminist to watch the World Cup?"

Antifeminististä on kaikki, mikä on:

a) kivaa
b) hauskaa
c) mukavaa
d) järkevää
e) oikeudenmukaista.

Anonyymi kirjoitti...

Esikoistaan odottava Jippu: Vauva syntyy tasapainoiseen parisuhteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Spermanluovutusautomaatti käyttöön Kiinassa – siemensyöksy ilman käsiä

Anonyymi kirjoitti...

Nuoleva nallekarhu naisten seksileluna – korvaa hieromasauvan tyylikkäästi

Anonyymi kirjoitti...

Huippuälykkäille uusi deittipalvelu: vain harvat ja valitut pääsevät jäseniksi

Anonyymi kirjoitti...

Miksi miesten on vaikea puhua rakkaudesta? Tässä yllättävä syy

Anonyymi kirjoitti...

"Myös maailman suurin yhteisö on valkoisten miesten hallitsema"

Ihme kitinää taas. Oma yhteisö pystyyn vain, jos valkoiset miehet herättävät noin paljon kauhua ja vihaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi miesten on vaikea puhua rakkaudesta? Tässä yllättävä syy"

Mitä yllättävää tuossa nyt oli?

Miksi ihmeessä miesten pitäisi puhua rakkaudesta? Eikö tekeminen riitä?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi yhteiskunta tukee vain naisille peruukkien hankkimista? Missä siinä on tasavertainen kohtelu?

Oikeusasiamies: Terveyskeskusten peruukkikäytännöt lainvastaisia - Oikeusasiamiehen päätökset - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Kilttien miesten vika

Anonyymi kirjoitti...

Seksillä tienasi paremmin kuin Harry Potterilla!

Anonyymi kirjoitti...

Näitä naisten vaatteita miehet kammoavat - "Kaikki näyttävät niissä läskeiltä"

Anonyymi kirjoitti...

I’m sexy and I know it

Anonyymi kirjoitti...

Wumo 27.6.2014

Anonyymi kirjoitti...

"Mari eli 20 vuotta väkivaltaisessa suhteessa"

Järkyttävä tapaus, jos on totta. Kyse on kuitenkin vain yhden osapuolen versiosta, ei mistään objektiivisesti arvioidusta totuudesta. Voi olla, että toisen osapuolen kertomus tapahtumista olisi varsin toisenlainen.

Esimerkiksi väitteet raiskausten tapahtumisesta ovat ihan puhtaasti yhden osapuolen väitteitä niin kauan kuin ketään ei ole sellaisesta rikoksesta tuomioistuimessa tuomittu.

Toimittajan pitäisi muistaa vastuunsa lukijoita kohtaan, ja kertoa avoimesti, että kyse on vain yhden osapuolen väitteistä, ei muusta.

Anonyymi kirjoitti...

Morsiusneitojen härski kuvailmiö leviää – peppu paljaaksi!

K H kirjoitti...

! "rikoslain muutos"

Oops. Väärä linkki (osoittaa väliaikaiseen kopioon).

Pitäisi olla: rikoslain muutos

Anonyymi kirjoitti...

Kommentteja tuosta miehen asuntosyrjätapauksesta:

"Eihän tässä ole mitään ihmeellistä. Miehiin kohdistuva sukupuolisyrjintä on ihan rutiinia.

Arvatkaapa vain, onko tämän kaltaisiin ongelmiin kiinnitetty ns. tasa-arvopolitiikassa huomiota. MNo, eihän sellaiseen ole aikaa, eikä resursseja, kun kaikki paukut on ladattu eliittiin kuuluvien naisten sukupuoliperusteisen erityiskohtelun edistämiseen ja lisäämiseen."

"Kaupungilla on asuntoja vapaanakin, niitä on hätäreservissä ja houkuttimena kaupungin työntekijöille.

Kyllä kiinnostaisi tietää miten asuntopäätös tehdään. Käytännössä miehen on vaikeampi saada asuntoa kaupungilta kuin naisen. Onko tämä oikein? Meillä on myös eräs ryhmä joka ajaa jonoissa kaikkien ohi, mutta jätetään tarkentamatta ryhmää tarkemmin. Lukija käyttäköön tarkkanäköisyyttään.

Mitä tulee muilta vuokraamiseen, monet vaativat vuokratakuita joita ei makseta mielipidekirjoittajan tuloilla. Siksi varmaan kaupunki on haun kohteena, ja olihan mukana esimerkki että kaupungilta voi onnistua saamaan asunnon. Kunhan on nainen?"

"Kirjoituksessa kysyttiin, miksi vapautuvia asuntoja ei osoiteta yksin asuville/asuntoa hakeville miehille. Eihän kyse ole siitä etteikö kaupungilla olisi vuokra-asuntoja. Asunto-osoituksissa vain tuntuu olevan yksin asuvan miehen kokoinen aukko."

"Kirjoituksen pointti oli siinä, että miksi nainen, joka on jopa paremmassa asemassa saa kaupungilta nopeammin asunnon kuin mies? Onko meidän sosiaali- ja tukijärjestelmissämme jotain vialla, kun suurin osa syrjäytyneistä on miehiä? Voisiko yksi syy olla tämä, mitä kirjoituskin käsitteli: yhteiskunta tukee ja reagoi nopeammin naisten ongelmiin. Se hidastaa tai estää naisten putoamista pohjalle, mikä tietenkin on hyvä asia. Mutta eikö tasa-arvon tulisi ulottua joka alueelle, myös asumiseen?

Ja jos asenteet yhteiskunnassa ovat kiristyneet sosiaaliturvaa kohtaan niin voisiko yhtenä syynä olla se, että monet tavalliset suomalaiset miehet kokevat kelpaavansa vain järjestelmän maksajiksi, yhä harvemmat luottavat siihen, että sosiaalipalvelut auttaisivat heitä tarvittaessa. Valitettavasti elävä elämä tukee tätä havaintoa. Seuraukset tästä voivat olla vielä monille tylyjä."

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä on varmaan yksi iso syy ja tekijä, miksi asunnottomuus koskettaa pääsääntöisesti miehiä.

Nimimerkillä what kirjoittanut tuntuu myös missaavan kokonaan pointin. Tulee ero, molemmat hakevat asuntoa. Molemmilla taitaa olla ihan sama tilanne? Nainen saa kuitenkin asunnon heti. Asuntoja siis oli vapaana, mutta vain naiselle. Mies jätetään tuon ison asunnon kanssa loukkuun.

Miten heidän tilanne on voinut erota siten, että on jotenki perusteltua, että nainen on saanut asunnon heti ja toiselle ei tarjota? Lapset olisi mahdollisesti yksi syy, mutta jutussa ei puhuta, että heillä olisi ollut lapsia.

Kai tämä on sitä nykyaikaista tasa-arvoa."

"Kirjoituksesta sain ainakin minä sen kuvan, että vaimo sai kaupungilta asunnon.
Muuten se vain on niin että yksinäinen, 45-65 -vuotias suomalainen heteromies on paarialuokkaa. Sen näkee arkielämässä kaupungillakin. Nämä reppanan näköiset turjakkeet hiippailevat kuin anteeksi pyydellen seinänvieriä pitkin kaupoissa, kirjastoissa, busseissa. Ainoa paikka missä he istuvat reteesti jalat levällään ja ilmeet tarkkaavaisina ovat kaljakuppilat. Miten tähän on tultu? Jaa-a, yhteiskuntapoliittisen tutkimuksen paikka. Muta ketä kiinnostaa? EVVK."

"Nimellisesti tasa-arvoisessa Suomessa on vallalla selkeästi kaksinaismoralistinen käytäntö: Naisten ongelmat ovat yhteiskunnallisia ongelmia, joiden ratkaisemiseen pitää käyttää verovaroin kustannettuja reursseja. Miesten ongelmat sen sijaan ovat heidän omia ongelmiaan, joista heidän pitää selviytyä itse omin voimin."

Anonyymi kirjoitti...

"Miten voi olla mahdollista, että saa asuntotarjouksen kohtuuhintaisesta asunnosta alle vuorokaudessa? Lapseni isä hätäinen tyttäreni ulos kodistaan ja tyttö joutui kirjaimellisesti kadulle. Eipä auttanut kaupungin asuntotoimisto vaan tyttö nukkui minun yksiön lattialla, mummin sohvalla salaa palvelutalossa ja kavereiden luona ennen kun saimme vuokrattua yksityiseltä hintavan yksiön.

Oikeudenmukaisuuden nimissä mies olisi tarvinnut tämän edullisen asunnon ei tuo rouva."

"Noilla tuloilla nainen olisi löytänyt vuokra-asunnon vapailtakin markkinoilta, jos ei olisi ollut tuota kaupunginosavaatimusta. Miehen tuloilla ja ennen kaikkea tämän hetkisen tilanteen vuoksi on lähes mahdotonta hänen löytää vuokra-asuntoa vapailta markkinoilta. Silti nainen sai nykyistä halvemman asunnon kaupungilta ennen miestä, vaikka naisella olisi ollut paremmat mahdollisuudet maksaa nykyisen asunnon vuokraa (väliaikaisesti). EIkö tälläisestä kohtelusta voi valittaa muualle kuin yleisönosastoon!?"

"Kenellekään asioita seuranneelle tämän ei pitäis itulla yllätyksenä. Helsingillä on käytössään niin asuntojonoissa kuin vapaissa työpaikoissa ns. positiivinen syrjintä, jota kutsutaan myös mm. positiiviseksi erityiskohteluksi. Kumpikin noista eufemistisista ilmoisuista peittää sen, että tosiasiassa niissäkin on kyse räikeästä syrjinnästä, jossa syrjinnän kohteella - eli supisuomalaisella miehellä - on se syrjittynä aivan yhtä surkea asema, kuin yleensäkin syrjinnän kohteella.

Ja kun feministit aina niin mielellään puhuvat syrjivistä rakenteista, niin miksi he eivät vastusta tällaisia positiivista syrjintää, vaan pikemminkin ajavat lisää sellaisia kaikin keinoin? Kyseessähän on mitä selkein esimerkki syrjivästä rakenteesta, joka osaltaan selittää miesten suurempaa asennottomuutta ja syrjäytymistä. Aivan samoin kuin se, että avioerossa tyypillisesti mies määrätään muuttamaan pois kotoa, eikä nainen."

Anonyymi kirjoitti...

"Jos ei kannata tällaista miesten syrjintää asuntojonoissa, niin ei kannata äänestää ainakaan Vihreitä. Kyseessähän on kaikkein feministisin puolue, jota kiinnostaa vain naisten edun ajaminen, eikä miehet. Ilmiö näkyy hyvin eduskuntaryhmän koostumuksestakin."

"Luulisi, ettei kaupungin asuntojonossa se työpaikka ole niin olennainen. Kaupungin asunnothan on muutenkin suunnattu vähätuloisille ja vuokralisista huomattava osa onkin työttömiä."

""Ja kun feministit aina niin mielellään puhuvat syrjivistä rakenteista, niin miksi he eivät vastusta tällaisia positiivista syrjintää, vaan pikemminkin ajavat lisää sellaisia kaikin keinoin?"

Orwellia mukaillen: "tasa-arvo lisääntyy kun toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset""

"Eikö naisten etuoikeuksista esimerkiksi asuntojonoissa saisi valittaa? Eikö etuoikeus ole mikään oikea oikeus, vaan nimenomaan oikeudeton etuoikeus. Ja jos kerran miesten pitää alkaa ajamaan äänekkäämmin asiaansa, kun feministit eivät ole kiinnostuneita kuin naisten asioiden edistämisestä vaikka miesten asemaa polkemalla, niin tässähän on juuri nimenomaan slelainen asia mistä pitää pitää meteliä ja vastustaa naisten etuoikeutta asuntoon."

Anonyymi kirjoitti...

"Perussuomalaiset muuten vastustaa positiivista erityiskohtelua siinä missä moni ns. "edistyksellinen" puolue nimenomaan vaivihkaa kannattaa sitä. Kannattaa katsoa mitä puoluetta äänestää, ainakin jos on suomalainen mies."

"Ei voi olla asuntopulaa jos niitä riittää ventovieraille ulkomaalaisillekin."

Kari Hurtta (vajukki) kirjoitti...

[Satunnaisia linkkejä] (www.iltasanomat.fi, 27.6.2014)

Ilta-Sanomat: Työryhmä: Seksuaalivähemmistöjä syrjitään Suomessa
Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen perus- ja ihmisoikeuksien toteutumisessa on ongelmia, toteaa valtioneuvoston työryhmä.

Perus- ja ihmisoikeusyhteyshenkilöiden verkoston työryhmän mukaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kohdistuu Suomessa huolestuttavissa määrin kielteisiä asenteita ja syrjintää. Erityisen huolestuttavaa on, että näihin vähemmistöihin kuuluminen altistaa väkivallalle.


Helsingin Sanomat: Työryhmä: Seksuaalivähemmistöjä syrjitään Suomessa huolestuttavan paljon (hs.fi, 27.6.2014)

Turun Sanomat: Työryhmä: Seksuaalivähemmistöjä syrjitään Suomessa (/www.ts.fi)

Homo kirjoitti...

Myös kuuluminen vähemmistoon nimeltä miehet, altistaa väkivallan uhriksi joutumiselle, mutta tämä ei tunnu ketään kiinnostavan.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset saavat miehet palkkatuloissa kiinni 20 vuoden viiveellä

Anonyymi kirjoitti...

"Merkittävä tekijä, miksi miehet saavat huonompaa palvelua yhteiskunnan laitokslta ja miksi miesten ongelmiin ylipäätään suhtaudutaan yliolkaisesti ,on tietysti se, että virkailija, joka asiaa hoitaa, on useimmiten nainen. Hänen empatikyknsä ei riitä ymmästämään miehen elämää.
Hyvä esimerkki tästä on huoltajuuskiistat, jotka poikkeuksetta päätetään naisen eduksi, koska naisvirkailijan mielestä mies ei voi yksin selvitä lasten kasvattamisesta.

Ja on sillä tietysti myös merkityksensä, että media ottaa mielellään kaikki naisten ongelmat korostetun näyttävästi esiin. Paljon vähemmälle ovat jääneet vastaavat artikkelit miehistä.

Kyllä tämä on ihan oikea tasa-arvokysymys, johon on saatava muutos.
Asunnottomuus on yksi suurimmista syistä syrjäytymiseen, koska asunnottomalta ihmiselta putoaa koko elämisen perusta saman tien."

Anonyymi kirjoitti...

"" Luulisi, ettei kaupungin asuntojonossa se työpaikka ole niin olennainen. Kaupungin asunnothan on muutenkin suunnattu vähätuloisille ja vuokralisista huomattava osa onkin työttömiä."

Työtön paljasjalkainen stadilainen mies ei saanut ASO-asunnostaan häädön jälkeen ainakaan vuoteen asuntoa kaupungilta.

Sossu oli antanut maksusitoumuksen vuokratakuuseen.
Ei sekään auttanut asiaa (nukkui sitten naapurinsa sohvalla ainakin puolitoista vuotta, tai pidempään - muutin itse siitä yhteisöstä pois).

Ulosottoon meni vaimonsa terveydenhoitokuluja. Vaimo kuitenkin menehtyi ja sairaanhoitokuluja jäi lesken kontolle. Tästä alkoi tilanne tilanne, joka johti häätöön."

"Naistutkimus ja feminismi myös ajavat julkisuudessa kaikenlaisia perusteettomia myyttejä, joilla luodaan mielikuvaa miehistä jotenkin yleisesti etuoikeutettuina ja pahoina ja naisista automaattisesti hyvinä ja altavastaajan asemassa olevina, vaikka totuus on kaikkea muuta. Esimerkiksi valtaosa asunnottomista ja muista syrjäytyjistä on miehiä, mutta feminismin mukaan naisilla pitäisi olla etuoikeus asuntoihin esimerkiksi avioerotilanteissa, vaikka naiset saavat helpommin asunnon vuokramarkkinoilta - ja tätä naisia suosivaa linjaa oikeudetkin tuntuvat pääsääntöisesti noudattavan."

Anonyymi kirjoitti...

"Siihen, että oikeudessa avioerotilanteissa ja muuallakin erityisesti naisvirkailijat tyypillisesti syrjivät miehiä, tarvittaisiin pututumista. Muualta yllä tuoteknaan kaikenlaisia tutkimuksia ja tilastotietoa naisten syrjinnästä, mutta miesten syrjinnästä ei juuri mitään. Lisäksi ulkopuolisten tahojen tekemänäkin syrjinnän tutkimus estetään tehokkaasti vetoamalla päätösten salaisuuteen.

Tutkimusten lisäksi kaivattaisiin muitakin toimia. Esimerkiksi sosiaalityöntekijöiden ja muilla vastaavilla naisvaltaisilla yhteiskunnan aloilla pitäisi tavalla tai toisella saada miesten osuus edes vähän suuremmaksi. Miten olisi feministien pörssiyhtiöihin haluamat sukupuolikiintiöt tai mieshakijoiden erikoiskohtelu, joiden puolesta feministit ovat rummuttaneet itselleen edullisissa asioissa?"

Anonyymi kirjoitti...

Naisten johtamat pankit selvisivät kriisistä paremmin

Kari Hurtta (vajukki) kirjoitti...

[Aiheen vierestä] (www.iltasanomat.fi, 27.6.2014)

Ilta-Sanomat: Vatikaani myönsi: suhtaudumme joihinkin seksielämän asioihin liian ehdottomasti
Katolinen kirkko on perinteisesti suhtautunut kielteisesti esiaviolliseen seksiin, avioeroon, ehkäisyyn ja keinohedelmöitykseen.

Kireistä mielipiteistään muun muassa esiaviolliseen seksiin, avioeroon, ehkäisyyn ja keinohedelmöitykseen tunnettu Vatikaani on viimein myöntänyt olevansa ajatuksineen ehkä kaukana tavallisista ihmisistä.


The Telegraph: Vatican may ease rules on sex and marriage (www.telegraph.co.uk, 26 Jun 2014)
Review to be put before bishops admits that Church’s uncompromising stance has left it out of touch with ordinary Roman Catholics

The Vatican has admitted in a review of its guidance that its rigid teaching on issues such as sex before marriage, divorce, contraception and artificial insemination has created a “deep” gap with ordinary Catholics that could be hard to bridge.

Ile kirjoitti...

Helsinki vastaa: Miksi mies jäi jonoon, mutta vaimo sai kaupungin asunnon heti?

Ile kirjoitti...

Toki muutkin, mutta ainakin minä olen jo aiemmin täällä nostanut esiin poikiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä. Viimeksi taisin todeta, kuinka julkkismiehistä aina silloin tällöin tulee kuin ohi mennen esiin tähän liittyviä juttuja. Siis Suomessa.

Nyt on vuorossa jenkkinäyttelijä Don Johnson:
Johnsonin eka kerta tapahtui hänen ollessaan vasta 12-vuotias ja poikuuden vei perheen 16-vuotias lastenhoitaja.

Tätäkään ei uutisoida minään hyväksikäyttöjuttuna, vaan vähän sellaisena "vauhtia on pojalla/miehellä elämässään riittänyt". Paljon on sattunut ja tapahtunut, paljon on tullut koettua.

Anonyymi kirjoitti...

Vasta keski-ikä antoi rohkeuden olla naisen kanssa – Lue Ellan tarina

Anonyymi kirjoitti...

Ryhmäseksiä veneessä – kolmikko törmäsi lentokenttään

jk kirjoitti...

Veikkaan että asuntojonokysymyksessä on vain kyse siitä että vaimo valehteli hakemuksessa että ei ole nykyistä asuntoa ja mies vastasi totuudenmukaisesti että asunto on mutta ei vastaa vaatimuksia.

Anonyymi kirjoitti...

German princess stripped, made comments about 'killing Muslims' and lashed out at police at St Andrews | Mail Online

Judge slams lying Rhiannon Brooker who claimed boyfriend raped her | Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

'What you did was utterly wicked': Judge slams lying law graduate who claimed boyfriend raped her so she had an excuse for failing her exams as she is jailed for three and a half years

Anonyymi kirjoitti...

...
Sayn-Wittgenstein - who works in her father's alternative energy business - then had to be restrained by numerous security guards - before police turned up and handcuffed her.
Officers were even forced to put her in leg restraints to get her into a police car.
...
She added: 'She started to remove some of her clothing and Mr Creevy told her to climb down and put her clothing back on but she refused.
'She was eventually taken down and to the first aid room. A security guard assisted by Farah Hussain attempted to replace her clothing.
'She had began to calm down but became aggressive again and said: "I was doing my nails this morning and I wondered how many Muslims I could kill".
'Ms Hussain left the room in tears because of the accused. The accused stood on a chair and began to rant about her human rights.
'Cara Anderson stood behind her trying to stabilise the chair she was standing on but she fell on top of Miss Anderson.'
...
She added: 'The accused began to thrash and struck her several times. She then kicked witness Creevy to the chest and attempted to headbutt Miss Anderson.
'When police arrived they found the accused on the floor in an arm lock and with her legs being held down by security.
'She was handcuffed but her demeanor didn't change. She kicked and lashed out and leg restraints were applied.'
...

Anonyymi kirjoitti...

...
Sayn-Wittgenstein - who works in her father's alternative energy business - then had to be restrained by numerous security guards - before police turned up and handcuffed her.
Officers were even forced to put her in leg restraints to get her into a police car.
...
She added: 'She started to remove some of her clothing and Mr Creevy told her to climb down and put her clothing back on but she refused.
'She was eventually taken down and to the first aid room. A security guard assisted by Farah Hussain attempted to replace her clothing.
'She had began to calm down but became aggressive again and said: "I was doing my nails this morning and I wondered how many Muslims I could kill".
'Ms Hussain left the room in tears because of the accused. The accused stood on a chair and began to rant about her human rights.
'Cara Anderson stood behind her trying to stabilise the chair she was standing on but she fell on top of Miss Anderson.'
...
She added: 'The accused began to thrash and struck her several times. She then kicked witness Creevy to the chest and attempted to headbutt Miss Anderson.
'When police arrived they found the accused on the floor in an arm lock and with her legs being held down by security.
'She was handcuffed but her demeanor didn't change. She kicked and lashed out and leg restraints were applied.'
...

Anonyymi kirjoitti...

...
Rhiannon Brooker claimed Paul Fensome forced her to have sex with him
Law graduate, 30, even faked injuries to suggest boyfriend, 46, beat her
Court told she lied because her party lifestyle caused her to fail bar exams
...
Mr Fensome spent 36 days in custody after false claims made against him
'My life has been turned upside-down and ripped apart', says heavy metal fan
...
The Birmingham law graduate even faked injuries to suggest Mr Fensome had beaten her, and alleged that he caused her to have a miscarriage by punching her in the stomach.
...
Her lies led to Mr Fensome’s arrest, charge and detention in Horfield Prison, where he was subjected to abuse by fellow inmates.
...
Judge Lambert said two people suffered 'dreadfully' as a consequence of Brooker’s actions - Mr Fensome and Brooker’s nine-month-old baby, who cannot be named for legal reasons.
...
Prosecutor David Bartlett had told the court that Brooker’s actions could have resulted in Mr Fensome, an innocent man, receiving a substantial prison sentence.
'There can be no doubt that if Mr Fensome was convicted of five rapes, six assaults and one false imprisonment, he would have faced a very long term of imprisonment, measured in double figures,' Mr Bartlett said.
'Despite his good character, a sentence of life imprisonment would have been considered.'
...
n January 2012, prosecutors offered no evidence against Mr Fensome as phone records and work rosters from his railway signalman job proved he could not have committed the attacks.
Mr Bartlett said Brooker even used a secret second phone to send abusive messages to herself - then pretended they were from Mr Fensome.
'Miss Brooker has shown no remorse,' Mr Bartlett said.
In a victim impact statement, Mr Fensome, who has since received £38,000 in compensation from Avon and Somerset Police, said: 'My life has been turned upside-down and ripped apart. My family and I have been put through an immense amount of stress and heartache, which continues to the present day.
'We cannot come to terms with why we have been put through this. If I had not been able to prove my whereabouts, I could have been locked away for something that I had not done which would have lost me my career, my home - everything I have worked so hard for.
...

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi, mitenkäs nyt sellaiset rahat tienataan takaisin tuossa ajassa?:

Michaela Hutchings went on shopping spree after council mistakenly put £50,000 into bank account | Mail Online

Ile kirjoitti...

Lukijat avautuvat: Näin nöyryyttävältä isyyden tunnustaminen tuntuu - "tilanne oli väkisinkin syyllistävä"

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka hankalaan ex-kumppaniin tulisi reagoida? Miehet vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Tekovaginakuori iPadille: Nyt miehet voivat "telakoitua" tablettiinsa

Anonyymi kirjoitti...

Demarinuoret haluaa Suomeen samapalkkaisuusnormin

Anonyymi kirjoitti...

Miesten ja naisten kalsarikännit – näin ne eroavat toisistaan!

Anonyymi kirjoitti...

Näin pyydät naista trefffeille – katso vinkit videolta!

Anonyymi kirjoitti...

Julkkikset paljastavat kamalimmat iskurepliikit

Anonyymi kirjoitti...

Tuo isyyden tunnustaminen on ihmeellistä keskiaikaista oikeutta. Mistä mies voi tietää, että onko lapsen isä vai onko nainen nussinut samoihin aikoihin muidenkin kanssa. Naisella pitäisi olla velvollisuus rangaistuksen uhalla tuoda ainakin isyysehdokkaalle siitä, ettei hän ole mahdollisesti ainut isäehdokas, jotta isyyshuijauksilta vältyttäisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Noista feministien suunnittelmista tissibikineistä tuli mieleen, että mitenköhän femakot suhtautuisivat, jos mies alkaisivatkin käyttää vastaavia penisuimahousuja...

Anonyymi kirjoitti...

Spermapula uhkaa Britanniaa – kysyntään vastataan tuontitavaralla

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, lopeta tämä turha tapa

Ile kirjoitti...

Pitääkö miehen tarjota baarissa?

Ile kirjoitti...

Tom of Finland -postimerkit toivat Itellalle Asiallisen tiedon omenan

Anonyymi kirjoitti...

Demarinuoret vaativat samapalkkaisuusnormia Blogi US Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Painajaismainen lastenhoitaja kieltäytyy poistumasta kalifornialaisperheen kodista - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Marysol Tells Us What Really Happened To Elsa Patton's Face

Anonyymi kirjoitti...

Raha on valtaa myös rakkaudessa - Keskinkertainen äiti - Sunnuntai - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miksi emme pysty puhumaan seksistä?

Kari Hurtta (vajukki) kirjoitti...

"Boys, Dads, and Schools"

Viittaa

The Secret Behind College Completion: Girls, Boys, and The Power of Eighth Grade Grades (www.thirdway.org)
How do we ensure American middle class prosperity in an era of ever-intensifying globalization and technological upheaval? That is the question we are trying to answer with NEXT—a project at Third Way that taps into cutting edge research by top American academics.

To see into the future, look at 8th grade. If an 8th grader gets As and Bs in school, that student will likely earn a college degree. If that same student gets only Bs and Cs, college completion is unlikely. That is one of the stunning conclusions from authors Thomas A. DiPrete and Claudia Buchmann in their report on gender, mobility, and college attainment.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaako huumoria käyttää riidellessä?

Kari Hurtta (vajukki) kirjoitti...

"Millainen on alempitasoinen mies tai alfa-mies?"

Erinomainen tuo terve.fi. Tuo ilmoittaa: Käyttämäsi nimi on varattu rekisteröityneelle käyttäjälle.

vaikka kommentissa ei kysytä nimeä.

Kommentit oli:

"Juuri tämän vuoksi seksuaalisen härinnän kriminalisointi asianomistajarikoksena"

Valiokuntien käsittelystä tuosta tuli "5 a §
Seksuaalinen ahdistelu".

Tuo sisältää koskettelun (Joka koskettelemalla tekee toiselle seksuaalisen teon, ..) ei muuta. Eli esimerkiksi yllätyssuukot ovat laittomia. Toki tuossa on sama kuvio, mutta ei siis aloitteen kohdalla.

http://www.eduskunta.fi/valtiopaivaasiakirjat/ev+35/2014

Anonyymi kirjoitti...

Komitea selvittämään yksin asuvien asemaa – "Nyt on ratkaisun paikat"