keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Kultakuume

Kultakuume: Tiina Rosenberg: Olisi pitänyt olla ponnekkaampi!

Kuka kunnioittaisi kyrpää?

Speaking Truth About Female Sexual Power

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nettipoliisi varoittaa suomalaismiesten seksikiristyksestä: ”Iso riski, että jää piiloon”

Ainakin kymmenet suomalaismiehiä on kiristetty tallennetuilla Skype-puheluilla, joissa miehet on houkuteltu esiintymään alasti.
– Näitä tapauksia on ollut jonkun verran jo aikaisemmin, mutta vaikuttaa että toiminta on lisääntynyt, sanoo ”nettipoliisi” ylikonstaapeli Marko ”Fobba” Forss Helsingin poliisilaitokselta.

Kesäkuun alussa paljastui Itä-Suomessa tapauksia, joissa Facebookin tai muun yhteisöpalvelun kautta yhteyttä ottanut tuntematon nuori nainen oli houkutellut miehiä riisuutumaan Skype-nettipuhelun aikana. Kesken puhelun miehille kerrottiin, että puhelu oli videoitu, ja video julkaistaan YouTubessa tai lähetetään vaimolle tai muille sukulaisille, ellei mies suostu maksamaan tiettyä summaa kiristäjille.

Forssin mukaan vastaavia kiristysyrityksiä on tehty Suomessa parin vuoden ajan, mutta määrä on kasvamaan päin. Kohteena ovat aina aikuiset miehet. Poliisin tiedossa on Suomesta kymmeniä kiristystapauksia tai niiden yrityksiä, mutta niitä on todennäköisesti paljon enemmänkin.

– Katsoin tuossa yhtä kiristyksessä käytettyä naisen Facebook-profiilia, jonka kuvilla oli noin kymmenen tykkääjää. Ilmeisesti kaikki suomalaisia miehiä, Forss sanoo.

– Kun ajattelee rikoksen luonnetta, niin hyvin usein voi jäädä ilmoittamatta, koska ei kehdata ilmoittaa poliisille, Forss sanoo.

Kiristäjät ovat käyttäneet videopuheluissa usein valmiita tallenteita, joissa on esiintynyt eurooppalaisen näköisiä naisia. Forssin mukaan kiristäjät ovat kuitenkin yleensä Afrikasta tai Aasiasta.

Anonyymi kirjoitti...

29-vuotias naisopettaja harrasti seksiä oppilaansa kanssa ja lähetti nakukuvia - näin kävi

29-vuotias naisopettaja on Daily Mailin mukaan [lähde] pidätetty sopimattomasta suhteesta oppilaaseensa Yhdysvaltain Pennsylvaniassa.

Megan Clough tunnustaa harrastaneensa seksiä yhden oppilaistaan kanssa hänen kotonaan.

- Minulla oli tunteita häntä kohtaan, Clough kertoi poliisille.

Lisäksi opettaja oli lähettänyt opiskelijalle kuusi alastonkuvaa, joita hän oli näyttänyt myös muille oppilaille. Poliisille asian veivät kuitenkin pojan vanhemmat, jotka olivat saaneet suhteesta vihiä.

Vaikka opiskelija on täysi-ikäinen (Pennsylvaniassa vähintään 18 vuotta, tarkkaa ikää ei ole kerrottu julkisuuteen), opettaja tulee saamaan syytteen nimikkeellä "institutional sexual assault", koska hän on opettaja-asemassa mieheen nähden.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi perheenisä haluaa maksullista seksiä?

Blogia pitävän ilotytön kirjoitukset (Metropoli.net, “Ilotyttö paljastaa”) ovat herättäneet huomiota. Nuoren seksityöläisen paljastus, jonka mukaan perusasiakkaina on huomattavan paljon perheenisiä, herätti kuulemma palautevyöryn.

Miksi 30-60-vuotiaat perheenisät hakevat seksiä maksulliselta naiselta, ammattilainen vastaa;

- oma kumppani ei näytä enää viehättävältä. “Suomalainen nainen päästää itsensä rupsahtamaan jo ihan 25-vuotiaana. Jos ei ruveta munimaan vauvoja niin mahasta päätellen ainakin odotetaan ‘siiderivauvaa’.

- Mies ei saa kotona suuseksiä.

- Kotona ei saa tarpeeksi seksiä.

“Mutta nämä nuoret perheenisät mua säälittää. Että eukoista on tullut niin seksikielteisiä ja läskejä. Johtuuko tämä kaikki yhdestä asiasta; pikaruoasta nimittäin“.

Seksiammattilaisen päivän saldo on karu – jos illassa on kuusi asiaskasta, näistä kuudesta viisi on perheenisiä.

Lue blogi kokonaisuudessaan Metropoli.netistä.

Anonyymi kirjoitti...

Tiede selvitti, kuinka mies saa ensimmäiset treffit onnistumaan

Jotkut taktiikat ovat tutkitusti tehokkaampia kuin toiset, kertoo AskMen.

Stanfordin yliopiston ja Kalifornian yliopiston yhteisessä tutkimuksessa on selvitetty, kuinka ensimmäisillä treffeillä kannattaa toimia. Tutkijat seurasivat opiskelijoiden toimintaa ja reaktioita pikatreffitapahtumassa. Opiskelijat saivat myös kertoa treffien menestyksestä kyselylomakkeen avulla.

Ensimmäisten treffiminuuttien aikana kiinnostus virisi ensisijaisesti fyysisten ominaisuuksien ja yhteisten harrastusten perusteella. Mutta alun jälkeen niiden merkitys hälveni, ja jatko riippui keskustelusta.

Treffien menestyksen kannalta hyviä, miehisiä toiminta strategioita seuraavat:

Nauraminen: kun toinen nauraa, kannattaa sinunkin nauraa.
Toisen puhetulva kannattaa keskeyttää välillä, ja kysellä tarkentavia kysymyksiä. Se osoittaa, että olet kiinnostunut.
Sano paljon kauniita asioita.
Käytä paljon sanaa "sinä".
Tarkkaile näitä!

Mistä sitten tietää, onko nainen innostumassa? Tutkijoiden mukaan on hyvä, jos nainen alkaa puhua korkeammalla ja naisellisemmalla äänellä. Seuraavat taas kertovat, ettei hän ole innostunut:

Nainen kyselee paljon kysymyksiä. Hän ei ole välttämättä kiinnostunut sinusta, vaan haluaa vain saada ajan kulumaan.
Hän ei puhu suoraan, ja käyttää paljon sen tyylisiä sanoja kuin "ehkä" ja "luultavasti".
Hän puhuu koko ajan. Tämä voi kertoa, että hän pitää sinua tylsänä eikä välitä kuunnella, mitä sanot.

Anonyymi kirjoitti...

Saapiko arvata: Rosenbergin kanssa on solmittu diili, että hän saa runsaskätisen eropaketin eikä saa kommentoida aikaansa rehtorina mitenkään.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskaustuomiot liian lieviä? – ”Selvitettävä uusia rangaistusmuotoja”

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ja kansanedustaja Anna Kontula (vas.) pitävät seksuaalirikostuomioita verrattain lievinä.
– Olen sitä mieltä, että seksuaalirikosrangaistukset ovat Suomessa muuhun rangaistuskäytäntöön verrattuna liian lieviä. Rangaistusskaalaa pitäisi käyttää enemmän yläpäästä, Niinistö sanoi Uudelle Suomelle eduskunnassa.

–Voidaan sanoa, että ne ovat verraten lieviä ylipäätään moneen muuhun rikostyyppiin. Voidaan kysyä kuinka reilua on, että omaisuuteen kohdistuvat rikokset tuomitaan verraten raskaasti verrattuna esimerkiksi seksuaaliseen väkivaltaan tai väkivaltaan ylipäätään, Kontula sanoi Uudelle Suomelle eduskunnassa.

Oikeusministeri Jari Lindström (ps.) kertoi, että seksuaalirikosten rangaistusten kiristämistä selvitetään.

–Hallitusohjelmassa on kirjattu, että asiaa selvitetään. En ota kantaa yksittäiseen asiaan, mutta kyllä tätä pitää selvittää, Lindström sanoi medialle eduskunnassa.

Niinistön mielestä olisi hyvä, jos ehdollisen ja ehdonalaisen välissä olisi tiukempia rangaistusmuotoja, kuten pantarangaistus ja kotiaresti.

– Sellainen rangaistus osoittaisi, että ollaan tiukemman valvonnan alla. Se osoittaisi rangaistuksen vakavuutta ja oikeudenmukaisuutta enemmän kuin nykykäytäntö. Ministeriö selvittäisi näiden uusien rangaistusmuotojen käytön laajentamista ja seksuaalirikosten rangaistusasteikon tiukentamista, Niinistö sanoi.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Nainen, älä koskaan kerro tätä miehelle – hänelle iskee peniskateus

Arvatkaa, mitä mietin tänään. Peniskateutta.

Tämä on helppo, tärkeä ja kullanarvoinen neuvo, jota moni American Pie -elokuvan nuoruudessaan nähnyt nainen jo osaa noudattaakin (ja jota monen moni mies pelkää): älä ikinä, ikinä, IKINÄ paljasta miehelle seksikumppaneittesi todellista määrää.

Kyseisen elokuvan opetus nimittäin on, että naisten kohdalla ääneen kerrottujen seksikumppaneiden määrä tulisi kertoa aina kolmella. Jos nainen kertoo kumppaneita olleen vaikkapa kaksi, todellisuudessa heitä on kuusi.

Kiitos biologian ja menekin, aikuisella naisella saattaa olla (jopa huomattavasti) enemmän vällyjen välissä vierailleita kumppaneita, kuin mitäpä saman ikäisellä miehellä. Tämä tieto tekee tuolle muutoinkin kenties jo luontaisesti kovin epävarmalle herraseläjälle pahaa, lyttää hänen egonsa ja kutistaa hänen sukukalleutensa.

Mutta vika ei ole sinussa, vaan miehessä. Hänelle iskee peniskateus.

Mutta ei kaikilla aikuisilla naisilla ole järjetöntä määrää seksikumppaneita takanaan, mutta oikeaa lukua ei siltikään kannata paljastaa. Sitä Oikeaa lukua kun ei ole olemassakaan, mikä miellyttäisi miesapinan korvaa: hän keksii ja kehittelee aina oman teoriansa seksikumppaneiden lukuisuuden merkityksestä – ja kyseinen teoria ei koskaan miellytä edes häntä itseään.

Ainoa tilanne puhtaalle rehellisyydelle seksikumppaneiden määrästä on silloin, jos olet neitsyt. Silloin siitä kannattaa kertoa ennen kaikkea – ja ainoastaan – itsesi vuoksi, jos olet siihen aidosti valmis. (Paitsi muista, ettei elämä mene kuin Fifty Shades of Grey -elokuvassa: se pervo, joka innostuu silminnähden kertoessasi olevasi neitsyt, ei ole komea, kuuma eikä tottele avainsanaa. Hän on vain pervo, joka ei pidä hiuksistasi kiinni, kun oksennat parin siiderin jälkeen.)

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalineuvoja lohduttaa kokemattomia rakastajia

Seksuaalineuvoja Tommi P. Pesonen tietää, että monella parikymppisellä miehellä ei ole lainkaan kokemusta seurustelusta. Silti yritetään etsiä Tinderistä seuraa ja täyttää kovat vaatimukset. "Seurustelua pitää harjoitella, eikä hypätä suoraan tositoimiin."

HSTV kello 11.30: Seksuaalineuvoja Tommi Petteri Pesonen Anja Snellmanin haastattelussa Arka paikka -paikka ohjelmassa.

Onko läksyt tehty?

Sitä isät kyselevät Poikien talolla työskentelevän Tommi Petteri Pesosen mukaan pojiltaan.

Ja paljon muuta eivät sitten kyselekään.

"Saatetaan asua samassa osoitteessa, mutta ei olla henkisesti läsnä. Pojat kertovat, että isä kyselee monta kertaa illassa, onko läksyt tehty, eikä muista, mitä on vastattu. Heidän mielestään olisi kiva, jos isä kysyisi muustakin kuin läksyistä."

Helsingin Vallilassa sijaitseva Poikien talo on pojille ja nuorille miehille tarkoitettu paikka, jossa voi pohtia ammattilaisten kanssa poikana olemista. Talo järjestää ryhmätoimintaa frisbeegolfista kokkaamiseen ja jäbäjoogaan.

Pesonen tekee Poikien talolla seksuaalikasvatus- ja seksuaaliväkivaltatyötä. Lisäksi hän pitää Kalliossa yksityisvastaanottoa, jossa antaa seksuaalineuvontaa ja hahmoterapiaa.

Haastattelua tehdessä Pesosella on päässään vaaleanpunainen silkkinauha ja kaulassaan iso intialaistyylinen koru. Asusteillaan Pesonen osallistuu Minäkin olen Lenni -nimiseen some-tapahtumaan, joka sai alkunsa, kun vaaleanpunaisesta ja nukeista pitävän Lenni -pojan äiti kertoi poikaansa kohdistuvasta kiusaamisesta ja syrjinnästä.

Siinä ollaan Pesosen osaamisen ytimessä.

Poikien talolla puhutaan poikakoodista. Sen Pesonen haluaa murtaa.

"Poikakoodilla tarkoitetaan sitä, miten poikien on toteutettava tiettyä maskuliinista käsitystä poikana olemisesta, jotta heidät hyväksytään porukkaan. Jotta oma paikka porukasta löytyy, pitää olla valmis ottamaan ja antamaan iskuja. Väkivallan uhka ja kiusaaminen ovat suuri osa poikien arkea."

Poikakoodista kärsivät erityisesti ujot, yksinäiset ja persoonalliset pojat. He ovat Poikien talon tavallisimmat vieraat.

Pesosen mielestä aikuisilla on oma roolinsa poikakoodin ylläpitämisessä. Häiriökäyttäytymiseen usein puututaan, mutta taustalla olevia syitä ei selvitetä.

Pieniltä tuntuvat asiat, kuten 'pojat on poikia' -heitot ovat juurtuneet syvälle.

"Poikien talolla yritetään laajentaa käsitystä siitä, mitä on olla poika ja mies. Voiko poika olla myös uhri ja voiko poikaan sattua? Kuuluuko nujuaminen ja painiminen asiaan vai saako poika sanoa, että ei tykkää siitä tai nyt sattuu?"

Poikakoodiin kuuluu myös vaikeus kertoa tunteista. Herkkyydelle ja avun pyytämiselle ei ole tilaa. Vaikka ystäviä olisi, heille ei välttämättä voi puhua omista huolista.

"Vanhempien pinna saattaa helposti pettää teini-ikäisten kanssa, jolloin jää käyttämättä hyvä tilaisuus opettaa tunteita. Esimerkiksi riidellessä voi suuttumisen sijaan kertoa, että ruma puhe tuntuu pahalta. Jos vain sanoo, että noin ei puhuta, nuori ei osaa liittää tekojaan tunteisiin."

Anonyymi kirjoitti...

Armeija varautuu hybridisotaan: Varusmiehiä houkutellaan uusiin valmiusjoukkoihin
Puolustusvoimat on perustanut kaikessa hiljaisuudessa uudet nopean valmiuden joukot. Joukoille ei ole virallista nimeä.


Puolustusvoimat on perustanut kaikessa hiljaisuudessa kevään aikana uudet nopean valmiuden joukot.

Osalle kotiutuvista varusmiehistä tarjottiin viime viikolla mahdollisuutta sitoutua tulemaan palvelukseen nopeammin kuin laki vaatii. Lain mukaan määräys osallistua kertausharjoitukseen pitää lähettää asevelvolliselle vähintään kolme kuukautta ennen harjoitusta.

"Haemme joustavuutta, jotta pystyisimme saamaan kasaan aika ison joukon nopeammin", vahvistaa Puolustusvoimien viestintäjohtaja, eversti Mika Kalliomaa.

"Kaikki liittyy toimintaympäristön muutokseen. Yksi keskeinen tekijä on Ukrainan kriisi. Meidän pitää varmistua, että meillä on vasteajat, jotka toimintaympäristö näyttää vaativan."

Sopimuksiin ei ole kirjattu tarkkaa aikaa, miten nopeasti reserviläisen pitää olla valmis aseisiin.

HS:n tiedon mukaan uusia joukkoja on kutsuttu varusmiesten rekrytointitilaisuudessa "erittäin nopean valmiuden joukoiksi".

Kalliomaan mukaan joukoille ei ole vielä virallista nimeä. "Varmaan niitä kutsutaan varuskunnallisiksi valmiusosastoiksi."

HS:n tiedon mukaan vapaaehtoista sitoumusta nopean valmiuden joukkoihin tarjottiin muun muassa Helsingissä Kaartin jääkärirykmentin kaupunkijääkärikomppanialle. Suuri osa reserviin siirtyvistä varusmiesjohtajista allekirjoitti tarjotun sitoumuksen. Miehistön osalta kiinnostus oli vähäisempää.

Pääkaupunkiseutu olisi kriisissä tai sodassa vihollisen tärkeimpiä kohteita. Kaupunkijääkärit ovat keskeisiä joukkoja sen puolustamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Miljonääri osti pornotähden omaan käyttöönsä 15 vuodeksi - näin paljon hän pulitti

Kiinalainen liikemies on nimittäin ostanut omaan käyttöönsä japanilaisen pornotähden Rola Misakin.

Virallisesti Rola Misaki on nyt lopettanut aikuisviihteessä ja hän on liikemiehen henkilökohtainen avustaja seuraavat 15 vuotta.

Liikemies pulittaa vuosista yhteensä miljardi jeniä eli 7,2 miljoonaa euroa.

Avustajan tehtävistä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta parin on kerrottu liikkuvan Pekingissä käsi kädessä.

Anonyymi kirjoitti...

Miss Vagina -kilpailu on käynnissä - naiset lähettävät intiimikuviaan nettiäänestykseen
Uudessa kauneuskilpailussa houkutellaan naisia lähettämään valokuvia intiimialueistaan lupaamalla kauneimman vaginan omistajalle 5000 dollaria ja USA:n matkan.


Maailman ensimmäinen vaginoiden kauneuskilpailu on alkanut. Kisaajia houkutellaan mukaan 5000 dollarin pääpalkinnolla. Kisan järjestäjän idea kilpailuun liittyy siihen, että hän on aiemmin kehittänyt kokonaan uuden seksilelun ja haluaa nyt löytää maailman kauneimman alapään, josta teetetty 3d-jäljennös ikuistetaan lelun kylkeen.

Mutta riittääkö 5000 dollarin pääpalkinto syyksi lähettää omat intiimikuvansa nettiäänestykseen kaikkien arvioitavaksi? Ilmeisesti riittää, sillä vaikka kilpailu on vasta alussa, on yli sata naista lähettänyt vaginakuvansa äänestykseen.

Anonyymi kirjoitti...

Professori: Raiskauksista ei pitäisi antaa ehdollisia tuomioita

Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen pitää Tapanilan raiskaustapauksen tuomion lievennysperusteita poikkeuksellisena.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tiistaina kolme miestä ehdolliseen vankeusrangaistukseen raiskauksesta, joka tapahtui viime maaliskuussa Helsingin Tapanilassa.

Käräjäoikeus päätyi alentamaan tuomitun kolmikon tuomiota suuren julkisuuden perusteella. Tekijöitä oli muun muassa uhkailtu ja heidän kuvia ja nimiä oli levitelty nettisivustoilla.

Professori Matti Tolvanen pitää lievennysperustetta erittäin harvinaisena. Sitä lukuun ottamatta tuomio on hänen mielestään tavanomainen.

– Erittäin poikkeuksellisesti rangaistusta on sillä periaatteella alennettu. Se on lainkin perusteella poikkeuksellinen kohtuullistamisperuste, Tolvanen sanoo MTV Uutisille.

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja Kari Tolvanen tarkastelisi seksuaalirikosten minimirangaistuksia

Eduskunnan lakivaliokunnan puheenjohtaja ja kokoomuksen kansanedustaja Kari Tolvanen haluaisi tarkastella seksuaalirikosten minimirangaistuksia. Tolvasen mielestä seksuaalirikosten rangaistukset ovat lieviä suhteessa teon moitittavuuteen.

Eduskunnan lakivaliokunnan puheenjohtaja, kokoomuksen kansanedustaja Kari Tolvanen haluaisi tarkastella seksuaalirikosten minimirangaistuksia.

Rangaistuskeskustelu käynnistyi Tapanilan joukkoraiskaustuomion seurauksena toissapäivänä. Tekijöiden saamia ehdollisia tuomioita on pidetty liian lievinä tekoon nähden.

Tolvanen on ammatiltaan rikosylikomisario.

Yle Radio Yhden Ykkösaamussa vierailleen Tolvasen mukaan minimirangaistuksien avulla voidaan ohjata tuomioistuinten toimintaa.

– Asia on kirjattu hallitusohjelmaan. Raiskausrikoksissa minimirangaistuksia on jo nostettu, mutta lapsen seksuaalisessa hyväksikäytössä minimit ovat pienempiä. Kokonaispaketti pitää käydä läpi, Tolvanen kertoo.

Tolvasen mukaan tavoitteena on saada käyttöön myös yhdistelmärangaistus, joka asettuu ehdollisen ja ehdottoman vankeustuomion välimaastoon.

– Olisi lyhyt ehdoton tuomio, ja sen jälkeen vasta ehdollinen tuomio. Erityisesti nuorille se voisi olla räätälöity ja sellainen, että nuori saataisiin uusille urille. Tässäkin tapauksessa uhri olisi voinut saada mielestään oikeutta ja kansa olisi ollut tyytyväisempi, Tolvanen sanoo.

Tolvanen ja rikosoikeuden emeritusprofessori Raimo Lahti keskustelivat rangaistuksista tänään Ykkösaamussa. Tolvasen mielestä seksuaalirikosten rangaistukset ovat lieviä suhteessa teon moitittavuuteen. Hänen mukaansa esimerkiksi talousintressejä arvostetaan enemmän kuin seksuaalista koskemattomuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunta harrasti seksiä Linnanmäen maailmanpyörän huipulla - katso video

IS:n lukija kuvasi pariskunnan puuhat maailmanpyörässä. Video ei jätä juuri mitään arvailujen varaan.
Linnanmäen maailmanpyörä Rinkeli on tunnettu rakastavaisten kohtauspaikkana, mutta tällä kertaa eräät laitteen käyttäjät menivät lemmenhetkessään turhan pitkälle.

IS:n lukijan lähettämällä videolla näkyy selvästi, kuinka pariskunta harrastaa seksiä Rinkelin vaunussa. Muutaman sekunnin videolta selviää, että lemmenleikkejä käydään maailmanpyörän vaunun ollessa kierroksensa huipulla.

Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin on kyseisten huvipuistonkävijöiden touhusta selvillä.

– Kun asia huomattiin, heidät poistettiin huvipuistosta.

Hän mainitsee, että pariskunta oli poistohetkellä vahvasti päihtynyt.

Adlivankin kertoo, että toimitus tapahtui alkukesästä. Kovin pitkään pariskunta ei ehtinyt herättää pahennusta:

– Rinkeli kiertää vain muutaman minuutin. Ei siinä paljon ehdi tapahtua.

Anonyymi kirjoitti...

Auttaako jäinen erite miehiä, jotka hankkivat lapsia vanhemmalla iällä?

Tutkija on ehdottanut, että miesten tulisi jäähdyttää spermansa 18-vuotiaana tulevaisuutta varten.

Miehet saavat lapsia aiempaa myöhemmällä iällä. Esimerkiksi Walesissa isyyden keski-ikä on noussut parilla vuodella - 1990-luvun alussa se oli 31, nyt se on 33. Vaikka miehet voivat saada lapsia iäkkäämpinä, siinä on riskinsä.

- On aika suhtautua vakavasti siihen, minkä ikäisinä miehistä tulee isiä, ja sen vaikutuksiin seuraavalle sukupolvelle, tutkija Kevin Smith kertoo BBC:lle.

Smithillä on kehitysehdotus: 18 vuotta täyttäneiden poikien tulisi säilöä ja jäähdyttää spermaansa tulevaisuuden varalle. Ikääntyessään erite voi olla osatekijä joissakin taudeissa ja asettaa riskejä lisääntymiselle. Kun sperma jäähdytetään, mies voi ottaa sen käyttöön tarpeen tullen myöhemmin.

Sperman jäähdyttäminen on herättänyt närää muissa tutkijoissa. Joidenkin mukaan se tuo lisääntymiseen tarpeettoman keinotekoisen aspektin, toisten mukaan idea on muuten vain humpuukia ja vaikea toteuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Isisille vaimoja värvänneen loikkarin varoitus: ”Naisia ruoskitaan, myydään ja kivitetään”

Saksalainen Bild-lehti haastatteli entistä Isisin naisvärväriä, joka kertoi salakuljettaneensa länsimaalaisia naisia Syyriaan.
Äärijärjestö Isisin värväriksi tunnustautunut nainen on kertonut saksalaiselle Bild-lehdelle, kuinka hän oli mukana salakuljettamassa kerralla jopa 50 länsimaalaista naista Turkin rajan yli Syyriaan.

Pääasiassa naiset tulivat Britanniasta, Ranskasta ja Saksasta, mutta Isisin pauloihin oli langennut myös muita länsimaalaisia.

Um Asma -nimeä käyttävä nainen antoi Bildille haastattelun Turkissa, johon hän on paennut Isisin terroria. Nainen esiintyi haastattelussa vain silmät paljastavassa hunnussa ja salanimellä, sillä hän pelkää Isisin kostoa loikkauksestaan.

– Haluan sanoa tytöille: Nauttikaa elämästänne Euroopassa, olette niin nuoria. Kalifaatti ei ole sitä, mitä luulette. Naisia ruoskitaan, myydään ja kivitetään. Ruumiita esitellään julkisesti viikkokausia kaduilla pelotteena. Sellainen ei ole elämää, Um Asma sanoi Bildin mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

16-vuotias tyttö pelkää suhteensa puolesta: ”Poikaystäväni on muuttunut paljon aggressiivisemmaksi ja ilkeäksi”

19-vuotiaan pojan kanssa seurusteleva tyttö ei tahtoisi erota.
”Hei Eki! Olen 16-vuotias tyttö ja seurustelen 19-vuotiaan pojan kanssa. Olemme olleet reilut 2 kuukautta virallisesti seurustelusuhteessa ja tunteneet toisemme jo pidemmän aikaa.

Ongelmana on, että itse en pidä poikaystäväni äidistä eikä hän pidä ollenkaan vanhemmistani. Poikaystäväni myös vihjailee koko ajan, että hänellä on jotain asioista menossa eikä hän voi kertoa niistä minulle. Olemme puhuneet tästä, mutta aina kun sanon, että olen huolissani hänestä, hän suuttuu ja huutaa.

Viimeisen kahden viikon aikana hän on muuttunut paljon aggressiivisemmaksi ja ilkeäksi. Olen itse herkkä koulukiusattutaustani vuoksi ja otan jotkut töksäytyksistä liiankin tunteellisesti. Olen miettinyt toimiiko juttumme ollenkaan, mutta en missään nimessä haluaisi jättää häntä.

Pelkään, että jos vain riitelemme koko ajan, joudumme eroamaan, mitä kumpikaan meistä tuskin tahtoo. Toivoisin, että poikaystäväni ymmärtäisi luonteeni ja sen, että haluan olla ajan tasalla hänen tilastaan ja imen yleensä kaiken pahan olon itseeni ja mietin mikä minussa on vikana, kun toisella on paha olla. Miten voisin saada poikaystäväni tajuamaan sen?”

Nim. Epätoivoinen tyttöystävä.

Anonyymi kirjoitti...

22-vuotiaan naisen seksitempaus kirjastossa saa huutia

Kanadassa on Calgary Sunin mukaan [lähde] kauhisteltu 22-vuotiaan naisen suoria seksilähetyksiä windsorilaisesta kirjastosta.

Alexandria Morra oli lähettänyt paljastelua ja masturbointia sisältäneitä lähetyksiä kirjastosta Lilsecret-nimellä MyFreeCams-palvelussa.

Nyt tempauksiaan katuva Morra saanut tuomionsa.

Morra saa porttikiellon paikallisiin kirjastoihin, 250 dollarin sakon ja hän on vuoden koeajalla.

Nainen sai huutia myös MyFreeCams-palvelusta, johon hän ei ole enää tervetullut.

Yhdysvalloissa oli hiljattain samantyyppinen tapaus, jossa 19-vuotias nainen pääsi lopulta Playboyn kuvauksiin - katso täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Miehetkin värjäävät hiuksensa kirkkailla sävyillä - mitä mieltä olet uudesta trendistä?
Miesten uusimmasta hiusväritrendistä ei asennetta puutu. Joko sinä olet törmännyt tähän villitykseen?


Viime aikoina naiset ovat värjänneet hiuksiaan sekä pastellisävyillä että kirkkailla shokkiväreillä. Kirkkaiksi värjättyjä hiuksia kutsutaan merenneito-lookiksi, sillä eksoottiset sävyt muistuttavat sadunomaisista hahmoista.

Trendi ei inspiroi kuitenkaan enää vain naisia kokeilemaan rohkeampia värejä kutreihinsa. Nyt myös miehet ovat uskaltautuneet värjäämään kuontalonsa kirkkailla väreillä, ja lopputulos on todellakin näyttävä!

Nähtäväksi jää, kuinka pitkään trendi pysyy hiusmuodissa ja kuinka laajalle se ehtii levitä. Oletko sinä jo ehtinyt törmätä tähän näyttävään tyyliin? Mitä mieltä olet siitä?

Anonyymi kirjoitti...

"Oliko seksimme huonoa?" Ex-kumppanit kohtasivat kuumottavassa valheenpaljastustestissä
Videolta paljastuu, mistä kaikesta seurustelun aikana voidaankaan valehdella.


Elite Daily -sivuston videolla ex-pariskunnat kysyivät toisiltaan muun muassa pettikö kumppani seurustelun aikana, oliko seksi huonoa ja on kaksikon välillä vielä rakkautta.

Videolta paljastuu, miten kuumottava tilanne voi olla, ja miten helposti valehtelija jää kiinni valheenpaljastustestissä. Testissä kysyttiin muun muassa seuraavat kysymykset:

Ajattelitko seurustelumme aikana, että voisit mennä naimisiin kanssani?

Katsoitko salaa tekstiviestejäni tai puhelutietojani?

Halusitko koskaan harrastaa seksiä jonkun kaverini kanssa?

Oliko seksimme huonoa?

Miten monen miehen / naisen kanssa olet harrastanut seksiä seurustelumme jälkeen?

Petitkö minua koskaan seurustelumme aikana?

Rakastatko minua edelleen?

Anonyymi kirjoitti...

Lapin Kansa: Tietyömaan työntekijä kuoli jäätyään betonielementin alle - Onnettomuudet - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=fac_1435079108


http://www.liveleak.com/view?i=76b_1435199979

Anonyymi kirjoitti...

Mies päätti näyttää korkokengistä valittaville naisille – ja näin siinä sitten kävi

Uusiin kenkiin totuttautuminen vie aina oman aikansa kaiken tuskailun ja hiertymien kanssa. Entä jos kyseessä on vielä yksi yleisimmissä kenkämaailman jalkasäryn aiheuttajista?
Bro Bible -viihdesivuton julkaisemalla videolla eräs mies kokeilee kulkea päivän korkokengät jalassa. Tämän hän tekee todistaakseen, että korkkareista valittavat naiset ovat vain nössöjä.

Kuin arvata saattaa, toisin käy ja ennen kuin päivä on edes pulkassa, sitä anellaan jo pakotietä maallisesta kärsimyksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen orgasmi lisää raskauden mahdollisuutta - toimii vielä seksin jälkeen
Tutkimuksen mukaan siittiöt pääsevät hedelmöittymisen kannalta otolliselle paikalle, jos myös nainen saa orgasmin seksin aikana tai sen jälkeen.


Kaikki naiset eivät saa orgasmia joka yhdynnän aikana - ja jotkut eivät ikinä. Vaikka hedelmöittyminen on täysin mahdollista ilman naisen laukeamista, niin todennäköisyys siihen voi kuitenkin olla suurempi naisen saavuttaessa orgasmin.

Näin ainakin väittää tutkimus, johon Daily Mail -lehti viittaa.

Tutkimuksen mukaan orgasmin aiheuttamat lihassupistukset saavat aikaan eräänlaisen tyhjiön, joka auttaa spermaa kulkeutumaan kohdunkaulaan. Se on pienelle pikakiitäjälle erityisen otollinen paikka uiskennella munasoluun. Lisäksi siemennestettä säilyy määrällisesti enemmän naisen sisällä, jos myös hän laukeaa.

Naisen orgasmi edesauttaa tutkimuksen mukaan hedelmöittymistä, jos kliimaksi saavutetaan minuuttia ennen tai 45 minuuttia sen jälkeen, kun mies on lauennut.

Merkitys historiassa

Kun katsotaan pitkälle evoluution historiaan, niin saattaa syy naisen orgasmille löytyä. Tutkijat veikkaavat, että naisen orgasmi on voinut tiedostamaton tapa osoittaa naisen tahtoa siitä, kenestä tulisi hänen lapsiensa isä.

- Niinpä naiset ovat saattaneet saada orgasmin miehen kanssa, josta hän tahtoi lastensa isän, eikä muiden kanssa, tutkijat kertovat.

- Mutta on tärkeää muistaa, ettei naisen välttämättä tarvitse saada orgasmia hedelmöittyäkseen, he jatkavat.

Anonyymi kirjoitti...

Aborttilennokki lennättää Puolan naisille lääkkeitä raskauden keskeyttämiseen

Tällä viikolla Women on Waves -niminen naisten oikeuksia valvova organisaatio lennättää Saksasta Puolan rajalle lääkkeitä, joiden avulla naiset voivat keskeyttää raskauden turvallisesti. Toimitus tehdään lennokilla, jonka mukaan on pakattu aborttipillereitä.

Puolassa abortin tekeminen on vaikeaa. Nainen ei saa keskeyttää raskauttaan ellei raskausajasta tai synnyttämisestä ole kuolettavaa terveysriskiä. Raiskauksesta tai insestisestä suhteesta alkunsa saanut raskaus saadaan keskeyttää, mutta esimerkiksi nuori ikä tai huono elämäntilanne eivät riitä syyksi.

The Telegraph -lehden mukaan puolalaiset naiset tekevät noin 50.000 laitonta aborttia salassa joka vuosi, minkä lisäksi tuhannet naiset lentävät Englantiin abortin tekemistä varten. Raskauden keskeyttäminen omin konstein on aina odottavalle naiselle terveysriski, minkä vuoksi Women on Waves on päättänyt alkaa lähettämään pillereitä puolalaisille naisille lennokin avulla.

Organisaatio ei vielä tiedä onko heille tulossa lähetyksen johdosta seuraamuksia. Tämänhetkisten tietojen mukaan aborttilääkkeiden lähettämisen ei pitäisi olla laitonta. Naiset joutuvat kuitenkin ottamaan pillerit salassa, mikä on laitonta, sillä he saavat keskeyttää raskautensa vain lääkäreiden tai viranomaisten hyväksyvän lausunnon saatuaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kovin pornoparodia ikinä? Batman V Superman XXX

Porno-ohjaaja Axel Braunilta on julkaistu kovan luokan parodialeffa. Batman v Superman: Dawn of Justice -leffaa parodioiva Batman v Superman XXX: An Axel Braun Parody on nimensä mukaan aikuisleffaversiointi.

Wicked Comixin tuotanto on trailerin perusteella melkoisesti keskivertopokepätkään isommalla rahalla tehty. Eikä tuohon traileriin ole edes upotettu yhtään pornokohtausta.

Anonyymi kirjoitti...

Lestadiolaisäidit puolustavat valintojaan: "Tiedän kyllä itse, onko minulla hyvä olla vai ei"

Keskustelu naisten asemasta vanhoillislestadiolaisessa liikkeessä on ollut viime vuosina välillä myrskyisää. Pauliina Rauhalan Taivaslaulu nosti julkiseen keskusteluun naisten uupumisen ja suuret perheet. Monia lestadiolaisia naisia on hämmentänyt se, miten heidän elämäänsä on arvioitu julkisuudessa. Keskustelua seurannut tutkija näkee liikkeen sisällä muutoksen merkkejä.

Vaasalainen Outi Uljas ja isokyröläinen Eeva Niemi-Korpi ovat olleet tiiviisti mukana Vaasan Suviseurojen järjestelyissä. Seurojen ajan Uljas huolehtii eksyneiden lasten hoivapaikasta. Niemi-Korven vastuulla on kaksi tiskauspistettä ja pitsapaikka. Työtä riittää.

– Esimerkiksi tarjottimia on 7000 ja ne tiskataan useampaan kertaan päivän mittaan, kertoo Niemi-Korpi.

Outi Uljas ja Eeva Niemi-Korpi iloitsevat siitä, että voivat olla mukana Suviseurojen järjestelyissä. He ovat kumpikin kuuluneet vanhoillislestadiolaiseen yhteisöön lapsesta lähtien. Hetkeäkään epäröimättä he sanovat tuntevansa itsensä lestadiolaisina naisina tasa-arvoisiksi miesten kanssa.

– En ole kokenut itseäni yhtään vähempiarvoiseksi sen takia, että olen nainen, sanoo Niemi-Korpi.

– Esimerkiksi naispappeuskysymys ei ole meillä tasa-arvokysymys vaan uskon asia. Itse koen olevani tosi tasa-arvoinen tässä yhteisössä, toteaa Uljas.

Outi Uljas on Vaasan seudun Rauhanyhdistyksen johtokunnan jäsen ja sanoo päässeensä vaikuttamaan siinä tehtävässä asioihin

Anonyymi kirjoitti...

http://blackpoisonsoul.blogspot.fi/2015/06/you-poor-bastards.html

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti: Näin karua on raiskaustuomioiden matematiikka

Tapanilan raiskausjutun ehdolliset tuomiot kuohuttavat kansaa. Tuomioiden mittaamisessa käytetty logiikka on erilaista kuin arkiajattelu.

Kun raiskaustuomioista päätetään, on olemassa ”lista” asioita, joiden ajatellaan kertovan siitä, että teko täyttää törkeän tekomuodon tunnusmerkistön. Sitten katsotaan, toteutuvatko asiat kyseisessä tapauksessa.

Tapanilan raiskauksen tekijät saivat ehdolliset vankeusrangaistukset, oikeus totesi, että raiskaus ei sittenkään ollut törkeä. Miten raiskaus voi olla olematta erityisen nöyryyttävä? Eikö raiskaus ole aina törkeä? Juridiikassa ei ole.

Tällaisia seikkoja punnitaan
Lukemalla Tapanilan raiskaustuomion huolella, pääsee maallikkokin kärryille siitä, miten teon mahdollista törkeyttä käytännössä arvioidaan. Uhrin kannalta tilanne on varmasti traumatisoiva, kivulias ja kamala, joten voi vain kuvitella, miten ahdistavalta tuntuu lukea lehdistä, ettei teko ollut erityisen nöyryyttävä.

Mutta tuomarit joutuvat punnitsemaan tekoja esimerkiksi tämän kaltaisten kysymysten kautta:

Minkä ikäinen uhri on (alaikäisen raiskaus on aina törkeä)?

Onko tekijä uhrille tuttu vai tuntematon?

Onko tekijöitä yksi vai useampi?

Tapahtuuko teko julkisella paikalla? Onko katsojia? Onko uhria riisuttu?

Onko tunkeuduttu yhteen vai useampaan ruumiinaukkoon? Millä tunkeutuminen on tehty?

Kuinka kauan teko on kestänyt?

Onko teko ollut suunnitelmallinen? Onko varsinaista tekoa edeltänyt ahdistelu?

Onko käytetty väkivaltaa? Kuinka vakavaa käytetty väkivalta on ollut?

Millaisia vammoja uhrille on aiheutunut?

Tapanilan tapauksessa täyttyvät monet sellaiset tunnusmerkit, jotka viittaavat törkeään tekomuotoon, josta syyttäjä vaatikin rangaistusta.

Anonyymi kirjoitti...

Lukijoiden erikoisimmat seksipaikat:
Lempeä hautausmaan parkkipaikalla


Utelimme Iltalehden lukijoilta erikoisimpia paikkoja, joissa he ovat harrastaneet seksiä. Näin he avautuvat.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Pari sai törkypostia selfiestään - ”Haukkuivat minua liian rumaksi naiselleni!” (26.6.2015)
Ashley Stevens, 21, ei olisi koskaan uskonut, millaisen ryöpytyksen hänen hääkimppukuvansa saisi aikaan.

Kuvassa Ashley Stevens poseeraa ystävänsä häissä juuri hääkimpun saalistaneena isänsä ja poikaystävänsä kanssa.

– Laitoimme kuvan ensin Facebookiin. Ystävämme lähetti sen Redditiin, ja seuraavana aamuna olimmekin Redditin etusivulle, Stevens kertoo People-lehdelle.

Kuvaa on katsottu miljoona kertaa ja sitä on kommentoitu 2700 kertaa. Suurin osa kommenteista ei ole mairittelevia. Kommentoijat puuttuvat Stevensin poikaystävän Christopher Reedin ulkonäköön.


Artikkelissa on

Reddit: My friend caught the bouquet. That is her boyfriend in the background

Anonyymi kirjoitti...

Taideyliopiston entinen rehtori Ylelle: Perussuomalaisuus on tuottanut uuden määritelmän suomalaisuudesta

Taideyliopiston rehtorin tehtävistä kesäkuun alussa irtisanotun Tiina Rosenbergin huulet on eron syihin liittyen sinetöity johtajasopimukseen kuuluvalla erorahalla. Se käy ilmi haastattelusta, jonka Rosenberg antoi Ylen Kultakuume-radio-ohjelmalle tällä viikolla.

Kultakuumeessa toimittaja Tuomas Karemo hiillostaa Rosenbergiä muun muassa siitä, yrittikö Taideyliopiston hallinto estää tätä esittämästä mielipiteitään. Ohjelmassa viitataan esimerkiksi irtisanotun rehtorin puheisiin uuspopulismin todellista juurista Suomessa ja feminismistä.

"Niin no, tämä on kysymys, mihin mä en valitettavasti voi vastata", kuuluu vastaus.

Saako kokemuksesi perusteella myös Taideylipiston rehtori olla kriittinen, tivaa toimittaja.

"Vaikea kysymys, vaikea kysymys", vastaa Rosenberg.

Tivaaminen ei jatkossakaan tuota tulosta. Lopuksi Rosenberg ilmoittaa vaikenemisen johtuvan "työlainsäädännöstä, juridiikasta ja muista asioista".

Vaikka Rosenberg ei voi puhua potkujensa syistä, hän puhuu haastattelussa paljosta muusta, muun muassa Suomen keskusteluilmapiiristä.

"Jos sä haluat jotenkin olla tämmösellä radikaalilla puolella --- sanotaan julkisesti feministi, sulla täytyy olla siihen todella pokkaa ja todella varaa, tai sitten että sulla ei oo mitään menetettävää", Rosenberg sanoo.

"Sitä välimaastoahan itse asiassa ei oo. Suurin osahan kiipii tässä systeemissä, on pelokkaita ja pelkää työpaikkojen ja erilaisten asioiden puolesta."

"Mun ikäiset [pian 57] ihmiset ostaa vanhoja taloja ja remontoi niitä sen takia, että ne yrittää pitää avioliittojaan kasassa. Se ajatus siitä, että jymähtää sellaiseen keski-ikäisten ihmisten taloremonttisaumaan tai vuosikertaviineihin tai johonkin ruuanlaittoon, jotka monelle on varmaan arvokkaita ja hienoja asioita, ei sovi mulle", Rosenberg jatkaa.

Talon remppaamisen sijasta häntä kiinnostaa se, miten voi vaikuttaa yhteiskunnassa. Ruotsissa Rosenberg on voinut nähdä, miten yhteiskunnassa voi muuttaa esimerkiksi sukupuoli- ja seksuaalipoliittista lainsäädäntöä. Suomi on ollut tässä suhteessa pettymys. Tietyistä asioista ei täällä saa keskustella.

Rosenberg on kokenut olleensa henkilönä kiinnostavampi esimerkiksi medialle kuin ne asiat, joita hän olisi halunnut edistää.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus selvitti: Uraäiti on lapsille parempi roolimalli kuin kotiäiti

Harvardin yliopiston tutkimus romuttaa käsitykset, jonka mukaan uraäidit tekisivät hallaa lapsilleen, brittilehti The Guardian uutisoi. Tutkimuksen mukaan nimittäin erityisesti työssäkäyvien äitien tyttäret nauttivat paremmista työurista, korkeammasta palkasta ja tasa-arvoisemmista parisuhteista kuin kotiäitien kasvattamat naiset.

Tutkimuksen aineistona oli materiaalia 24:stä eri maasta, esimerkiksi Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista. Tutkimusta johtaneen professori Kathleen McGinnin mukaan työssäkäyvän äidin positiivinen vaikutus tyttären työuraan korostui erityisesti Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, jossa asenteet perhe-elämän ja työn yhdistämistä kohtaan voivat olla rajoittavampia kuin esimerkiksi Suomen ja Tanskan kaltaisissa maissa.

Tutkimuksen mukaan työssäkäyvien äitien tyttäret saivat keskimäärin neljä prosenttia parempaa palkkaa kuin muut, vaikka laskelmassa huomioitiin se, että heillä oli myös parempi koulutustaso. Heitä myös ylennettiin muita todennäköisemmin johtotehtäviin.

– Tulokset viittaavat siihen, että sukupuolirooleihin liittyvät asenteet periytyvät sukupolvelta toiselle, ja lisäksi äitien työssäkäynti opettaa tyttärille taitoja, jotka valmentavat työelämään ja johtotehtäviin, tutkimus väittää.

Myös pojat hyötyvät työssäkäyvästä äidistä. Uusi tutkimus paljastaa, että uraäitien lapsilla on avoimempi asennoituminen naisia kohtaan työelämässä, ja uraäitien pojat myös osallistuvat enemmän vanhemmuuteen ja kotitöihin.

Tutkijat toivovat, että tulokset lisäävät kunnioitusta naisten ja miesten erilaisia elämänvalintoja kohtaan, kun kyse on uran ja perheen yhteensovittamisesta. He muistuttavat, että lapset hyötyvät nähdessään laajasti erilaisia roolimalleja.

Tutkijat myös peräänkuuluttavat yhteiskunnilta tukea uraäideille.

– Tulostemme mukaan käytäntöjen tulisi keskittyä tukemaan työssäkäyviä äitejä – sekä osa-aikaisesti että kokoaikaisesti työskenteleviä. Kohtuuhintaisen ja laadukkaan päivähoidon tarjoaminen on iso tekijä, mutta myös työpaikkojen käytäntöihin tulisi puuttua.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaisnaiset klittraavat – mikä olisi suomalainen termi naisten masturboinnille?

Onnea Ruotsi!

Naapurimaassa naisten ei tarvitse enää masturboida, vaan he saivat oman sanansa itsensä tyydyttämiselle.

"Klittra" korostaa klitoriksen merkitystä naisen nautinnossa ja se on otettu innolla vastaan sekä ruotsalaisissa että kansainvälisissä medioissa.

Uudissanan toivotaan saavuttavan yhtä suuren läpimurron kuin pimppiä vastaava "snippa", jonka Ruotsin RFSU lanseerasi kymmenen vuotta sitten.

Kaikki lähti liikkeelle Ruotsin RFSU:n kongressista vuonna 2013, jossa pohdittiin miesten ja naisten itsetyydytyksen eroa. Kongressin jäsenet tulivat siihen tulokseen, että on tasa-arvoista, että naisten onanoinnille tarvitaan sitä paremmin kuvaava sana, jotta siitäkin voitaisiin puhua yhtä itsestäänselvään sävyyn kuin miesten masturboinnista.

Niinpä marraskuussa 2014 RFSU pisti pystyyn kilpailun, jossa etsittiin ehdotuksia uudissanaksi. Kahdensadan sanan joukosta raati valitsi 40, joista ruotsalaiset saivat äänestää suosikkiaan.

Tällä viikolla ratkenneen äänestyksen top 5 näytti seuraavalta:

1. Klittra 30%
2. Pulla 16%
3. Runka 7%
4. Scrolla 6%
5. Selfa 5%

Nyt.fi ei tavoittanut Suomen RFSU:sta asiantuntijoita kommentoimaan asiaa, mutta olemme ehdottomasti sitä mieltä, että suomeenkin tarvitaan vastaava termi.

Anonyymi kirjoitti...

Kun naiset näprää sukuelintään, naiset pilluttelee, ne ei vittuile vaikka joku niin luulisi.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen julkkiskaunotar hämmentyi: Minut jätettiin tylysti tekstarilla!

Kohublondi Marianne Kallio avautuu tuoreessa painetussa Hymy-lehdessä erostaan.

Nainen erosi lapsensa isästä vain runsas kuukausi vauvan syntymästä.

-Päätin että tyttäremme tulee saamaan minun sukunimeni, sillä emmehän olleet avioliitossa. Päätökseni jälkeen Teemu lähetti minulle tekstiviestin, jossa ilmoitti minun nöyryyttämiseni häntä kohtaan olevan liikaa ja haluavansa erota. Vastasyntyneen lapseni isä jätti siis minut tekstiviestillä, Marianne huokaisee.

-Olihan meillä jo jonkin aikaa ollut vähän kärhämää eri asioista, mutta minusta on käsittämätöntä jättää lapsensa äiti tuollaisesta syystä.

Anonyymi kirjoitti...

7 asiaa, joista ei tule luopua parisuhteen myötä

Rakastuminen on voimakas ja ihana tunne, joka saa pään aivan sekaisin. Muista kuitenkin, että tietyistä asioista kannattaa pitää kiinni ihastumisen huumassakin

Tuore parisuhde voi sekoittaa arjen aivan täysin, ja toisen kanssa haluaa viettää kaiken mahdollisen vapaa-ajan. Muista kuitenkin, että ensihuuman jälkeen parisuhteesta tulee osa arkea, ja sen vuoksi tietyistä asioista kannattaa muistaa pitää kiinni tosirakkaudenkin tullessa kohdalle.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä miehet keskustelevat eniten, kun he keskustelevat naisista? Miehet vastaavat

"Mistä miehet keskustelevat eniten, kun he keskustelevat naisista?" kysyy RM.

Anonyymi kirjoitti...

Keskellä pelikenttää anaalinen sormiraiskaus?!:

Ei ollut ensimmäinen kerta: sormen vastustajan ahteriin työntänyt jalkapalloilija onkin sarjakähmijä – katso videot - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Yli 80 prosenttia raskaana olevista pelkää synnytystä – huolena on myös alapään muuttuminen - Synnytys - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Miksi feministit ovat hiljaa Tapanilan joukkoraiskauksesta? — Samuli Pahalahti

Why Are Feminists Ignoring The Violent Gang Rape Of Porn Star Cytherea?

Anonyymi kirjoitti...

Yli 80 prosenttia raskaana olevista pelkää synnytystä – huolena on myös alapään muuttuminen

"Kyllähän tuo ihan yliajetulta rämemajavalta näyttää."

"Emättimen suu on aika kraateri. Toinen häpyhuuli on kahdessa osassa ja lörpöttää. Ennen olivat pulleat, nyt ryppyiset kuin vanhan mummon."

"Jääkö alapää hehtaariteltaksi?"

Nämä ja monta muuta kommenttia saa nopeasti vastaansa netin keskustelupalstoilta, kun lähtee etsimään, miten synnytys vaikuttaa emättimeen.

Yleisiä synnytykseen liittyviä pelkoja ovat etenkin pelko kivusta, hallinnan menettämisestä sekä omasta ja lapsen terveydestä.

Kuitenkin myös alapään muutokset aiheuttavat huolta raskaana oleville naisille.

"On heitä, jotka pelkäävät erityisesti esimerkiksi alapään repeämiä tai joilla on pitkään ollut ajatus, että synnytys vaurioittaa naista. Synnytyksiä hoitavan kätilön kanssa on hyvä lähteä pohtimaan, mistä tällainen ajatus on tullut", sanoo synnytyssalikätilö Pia Laitio Turun yliopistollisesta keskussairaalasta.

Anonyymi kirjoitti...

Onko väärin, että naiset ja miehet eivät kilpaile yhdessä kilpaurheilulajeissa? Naiset vastaavat

"Olisi paljon mielenkiintoisempaa ja tasa-arvoisempaa, kun miehet ja naiset nyrkkeilisivät, painisivat, juoksisivat, hyppäisivät ja heittelisivät kilpaa. Onko sinusta väärin, että naiset ja miehet eivät kilpaile yhdessä kilpaurheilun eri lajeissa?" kysyy nimimerkki Tasa-arvoiseen kilpailuun.

Anonyymi kirjoitti...

Avioerojuristit paljastivat karun Facebook-luvun

Peräti 97 prosenttia yhdysvaltalaisista avioerojuristeista laskee, että älypuhelimet ja muut langattomat laitteet ovat nousseet keskeiseen asemaan avioeroja haettaessa.

×
Lue seuraavaksi:
Kiinan osakemarkkinat hurjassa syöksyssä
Ravintolakeisari avaa uuden keitaan: Tämä on kuin köyhän miehen Stadin Riviera
21 vuotta vanhasta dieselistä kymppitonnin hyvitys vaihdossa sähköautoon
Kreikalle tarjotaan entistä isompaa rahoituspakettia
Kansalaisten pitäisi käyttää älylaitteitaan hyvin harkiten, todistaa yhdysvaltalaisten avioerojuristien yhdistyksen tekemä selvitys. Jäsenistöstä 99 prosenttia kertoo, että kiistoissa käytetään yhä enemmän tekstiviestejä todisteina. 67 prosentin mukaan todisteita kerätään sovelluksista.

Avioerokiistoissa keskeisimmät sovellukset ovat Facebook (41 %), Twitter (17 %) ja Instagram (16 %). Ne ovat ylipäätään suosituimmat sosiaalisen median sovellukset.

Selvitys mittaa muutosta kolmen vuoden kuluessa.

”Menneisyydessä epäilevä puoliso ehkä palkkasi yksityisetsivän keräämään tällaista yksityiskohtaista tietoa, mutta nykyään useimmat ihmiset kuljettavat mukanaan jonkinlaista langatonta paikannuslaitetta”, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja James McLaren.

Hänen mukaansa älypuhelimilla ja muilla langattomilla laitteilla on suuri vaikutus siihen, miten pariskunnat eroavat.

Vain kaksi prosenttia asianajajista sanoi, etteivät he ole huomanneet älylaitteiden aseman kasvua. Yksi prosentti totesi, että niiden määrä on laskenut.

Yleisimmät todisteet olivat tekstiviestit (46 %), sähköpostit (30 %) sekä puhelinnumerot ja puheluhistoria (12 %).

Todisteina käytettiin myös internetin selaus- ja hakuhistoriaa sekä GPS-paikannustietoja. Niiden molempien osuus oli neljä prosenttia.

Hieman yllättävänä voi pitää nettideittailusovellus Tinderin vähäistä merkitystä. Sen nimesi merkittäväksi vain prosentti vastaajista.

Anonyymi kirjoitti...

Näin me rakastumme – 10 juttua rakkaudesta: tarinoita ja tietoa

Kokosimme yhteen parhaat juttumme rakkaudesta. Liikutu koskettavien tarinoiden äärellä. Hämmästy lukiessasi, mitä rakastuminen aiheuttaa fyysisesti.