keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2015

Totuuspohja

Naisvihasta

Aihe vapaa: Eikö Laasasen puheissa ole mielestänne muka mitään totuuspohjaa?
- Laasasen kirjoitusten ympärille on kehittynyt vääristelyjä ja väärinymmärryksiä pursuava sisällöllisesti kevyen kirjoittelun kulttuuri, joka sisältää naurettavaa ja epäuskottavaa vulgaari"evoluutiopsykologiaa", viittauksia amerikkalaiseen deittailukulttuuriin (combat-deittailuineen ja neggailuineen, ei sovi suomalaiseen kulttuuriin), amerikkalaiseen lainsäädäntöön, kaikenlaisia komeroituneiden vihaisten nuorten miesten autistisia ajatelmia, suoranaista trollaamista (niinkuin se tyyppi täällä, jonka mielestä mies on atm, jos joutuu parisuhteeseen saadakseen seksiä). Jos laasaslaiset pysyisivät asiassa ja ymmärtäisivät, mihin niitä markkina-arvoteorioita voi käyttää ja mihin ei, keskustelu olisi kaikin puolin asiallisempaa.

- Mua itseäni naisena vaivaa Laasasen tapa yleistää miehet seksin perässä juokseviksi viettieläimiksi, jotka eivät pysty yhtään kontrolloimaan tekemisiään ja järkeään, jos yhtään on jossain mahkuja saada seksiä. Eikö toi nyt ole aika kelju yleistys? Tietty paha sanoa, kun en itse ole mies, mutta pistää aina silmään.

Sekin tympäisee, että hän tekee blogissaan "tiedettä" selaamalla just jotain vauva.fi av:tä. Siis jossain sadan viestin ketjussa kun pari naista ilmaisee ärsyttävän mielipiteen, niin Laasanen heti bloggaa tästä yleistäen kyseisen kannan kaikkiin naisiin.

- Lassukoiden teoriat pätevät ainoastaan miehille. Naiset eivät ajattele niin. Kauniin naisen tarkoitus baariin lähtemisessä ei ole pokata mahdollisimman montaa miestä. Se on miesten haave. Ei rikaskaan haaveilee tuhlailevansa mahdollisimman paljon, vaan löytävänsä jotain arvokasta mikä on ostamisen arvoista. Köyhät haaveilevat ehkä pystyvänsä ostamaan kaiken. Heidän vertaamisensa toisiinsa on typerää. Monen naisen tavoite ei ole seksisuhteet vaan onnellinen ja hyvä elämä. Sellaiseen ne baarijutut saattavat olla jopa haitallisia. Monet miehet yliarviovat itsensä ja pitävät naisia kranttuina joille ei mikään kelpaa.

- Laasanen on populisti. Kirjoituksissaan on pohjalla totuus, mutta hän ei nostakaan sitä esille vaan esittelee omaa mielikuvitusrikasta mielipiteenkirjoaan. Laasanen kuvittelee, että kun taustalla on hippu totuutta, voi lopun korvata omilla höttöajatuksilla, joista näin tulee totta.

- Minusta Laasasen jutuissa ei ole mainittavaa totuuspohjaa. Se vähän mitä Laasasen jutuissa on perää pätee ihan samalla lailla naisilla ja miehillä. Esimerkiksi se, että hyvännäköinen nainen saa seuraa baarista, no niin saa komea mieskin!

- Ihmiset arvostavat erilaisia asioita toisissa ihmisissä. Ja jos ei kumppania syystä tai toisesta löydä, valtaosa etsii elämäänsä muita mielenkiintoisia asioita. Näin on aina ollut, eikä Laasanen markkina-arvoyritelmissään tuo siihen mitään lisäarvoa.

Jos ihminen on ystävällinen toisia kohtaan ja iloinen, hän kyllä kiinnittää muiden huomion. Laasasen markkina-arvotilastoinnit baareissa ja synkeänkatkerat puntaroinnit, miten muut saa vaan minä en, ovat yksisilmäisiä.

- Mua vaan herkkänä ja huolestuvana tyyppinä lähinnä ällöttää noi Laasasen jutut. Mä ainakin olen ollut suhteessa sellaisten ihmisten kanssa, joista aidosti pidän ja välitän. En siksi, että voisin saada heiltä jotain myyden samalla jotain omaa ominaisuuttani heille. Eikä tämä ole mitään sinisilmäistä lässytystä edes. Jos en löydä ihmistä, jonka kanssa en viihdy ja halua viettää aikaani, olen sitten mielummin yksin. Tässä ei ole kyse mistään nihkeästä naismaisesta pihtaamisesta ja pelailemisesta, vaan ihan ihmisyydestä. Mulle on tehty kaikenlaisia ilkeitä ja kamalia temppuja miesten taholta, mutta silti ihan käsi sydämellä voin kertoa, että tunnen siitä huolimatta tosi monia kivoja ja mahtavia miehiä. Vierastan ihan älyttömästi tota teoriaa, että kaikki Laasasen maailmassa on jotain kaupankäyntiä ja peliä. Jos joku ajattelee, että minä naisena olen jotenkin pelaamassa seksuaalisuuttani esim rahaa ja statusta vastaan, niin mä en halua edes tutusta tähän mieheen. Piste.

- Eipä niissä juuri ole totuuspohjaa. Varmasti osa ihmisistä toimii suunnilleen niin kuin Laasasen markkinateoria sanoo, iso osa ei. Laasasen juttujen leviäminen on varmaan lisännyt niiden määrää, jotka toimivat teorian mukaisesti, luokittelevat ihmisiä eri tasoisiksi ja laskevat kuka saa suhteesta mitä.

- Henryn ideat voikin toimia esim jenkeissä mutta suomessa ne koskevat vain pientä ryhmää ja tukevat sukupuolien vastakkainasettelua.

- Henry syyttää ehkä jossain määrin liikaa naisia teorioissaan, toisaalta mistäs sitä tietää vaikka karu totuus olisikin se, että "kaikki on naisten vika".

- Mä olen sinkkunainen ja olen itseasiassa osittain heittänyt pyyhkeen kehään miesten suhteen siksi, että olen pahoittanut mieltäni lukemalla Laasasen fanien juttuja, Red Pill Philosophy saitteja ja törmännyt ihan liian moneen PUA-taktiikoita käyttävään tyyppiin

- Myös Laasanen ja laasaslaiset saisivat seksiseuraa, jos laskisivat tasonsa riittävän alas. Miksi Kassi-Almat ei kelpaa? Jaa-a. Ei sieltä baarista tavallisen näköiset tai jopa rumahkot naisetkaan aina saa sitä miestä, joka olisi seksuaalisesti puoleensavetävä. Naisten vaan ei edes kannata ottaa mukaansa miestä, joka ei viehätä. Koska seksi tämän miehen kanssa laskisi naisen jo ennestään matalaa markkina-arvoa.

- Minulle on aivan sama onko tuo tyyppi onnistunut sanomaan jotakin mikä olisi totta. Tyypin esiintyminen on niin naurettavaa, että vaikka tyyppi sanoisi taivaan olevan sininen, jokainen normaali ihminen alkaisi väittää vastaan pelkästä periaatteesta. Ei minua kiinnosta kaivella tunkiota siinä toivossa että sieltä löytyisi syötävää. Haen ruokani kaupasta. Mutta joitakin se tunkio vetää ihmeellisesti puoleensa.

- Laasasen mielestä nainen = kaunis, nuori nainen ja mies = ihan minkä ikäinen ja näköinen tahansa.

Naisten pitää antaa heti ja paljon seksiä, mutta vain "minulle". Jos nainen on antanut heti ja paljon seksiä jollekin toiselle, on nainen heti h*ora. Ja auta armias, jos naisella on lapsia, sehän on ihan pilalla! Lisäksi naisen pitää olla hellä ja huolehtiva = korjata miehenkin tekemät sotkut ilman nurinoita. Tietenkin naisen pitää olla itsenäinen = käydä töissä ja maksaa puolet kuluista sekä mieluiten myös yhteisten lasten kulut. Naisen ulkonäönkin ja vaatetuksen pitää olla miestä miellyttävä vaikka miten korkokengät kivistäisivät jalkoja.

Laasanen ei nyt tajua, että 50-luvun amerikkalainen perheidylli ei sovi nykyaikaan - eikä se edes ole mikään idylli.
Relations of different gender ideologies

125 kommenttia:

 1. Anonyymi8/7/15 11:32

  En tul tänne enää...

  http://www.liveleak.com/view?i=ea3_1436295029

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/7/15 12:34

  Nämä naiset selvittivät tien palomieskoulutukseen - tie katkeaa usein penkkipunnerrustestiin

  Suvi Suojalehto ja Sanna Elonen raivasivat tiensä palomiesopintoihin Helsinkiin. Temppu ei ole onnistunut yhdeltäkään naiselta yli kymmeneen vuoteen.
  Kaksipäiväisessä testeissä raakaa fyysistä rääkkiä: penkkipunnerruksia 45 kilolla, leukoja, vatsalihaksia, kyykkyjä, uintia ja Cooperin testi. Ja päälle vielä psykologiset testit.

  Tämän se vaati, että ovet aukesivat Helsingin pelastuskoulun syksyllä alkavaan palomieskoulutukseen. Vantaalainen Suvi Suojalehto, 31, ja helsinkiläinen Sanna Elonen, 27, onnistuivat taistelemaan tiensä läpi tiukasta, kovaa fyysistä kuntoa mittaavasta testistä.

  – Ei tässä voi olla muuta kuin tosi iloinen. Odotan jo innokkaasti tulevaa syksyä, iloitsee Elonen.

  Helsingin palomieskoulutukseen haki tänä vuonna 187 toiveikasta. Heistä 60 hyytyi alkumetreillä jo fyysisiin testeihin. Naishakijoiden tie katkeaa usein heti alkuunsa penkkipunnerrustestiin. 45 kilolla vähintään 25 toistoa minuutissa, se ei monelta mieheltäkään luonnistu.

  – Ehkä se penkkipunnerrus oli itsellekin kaikkein vaikein. Siinä sai pinnistää ja naamaa virnistää, mutta se meni kuitenkin läpi, iloitsee Elonen.

  – Minulle se penkkipunnerrus oli taas varmin, että siitä en ollut huolissani. Kaikki testin liikkeet meni hyvin, mutta leuanveto oli haastavin, siitä pääsin nippanappa läpi, sanoo Suojalehto.

  - Tietysti oli tiedossa, että on haastava paikka, eikä sinne kouluun noin vain lompsita. Olin kuullut monesta, joka oli hakenut kouluun monta kertaa, eikä päässyt. Ajattelin sen kuitenkin niin, että tämä on se, mitä haluan enkä häviä siinä mitään, että haen. Ja nyt ollaan tässä, hymyilee Suojalehto.

  Helsingin lisäksi palomiehiä koulutetaan myös pelastusopistossa Kuopiossa, jonka elokuussa alkavaan palomieskoulutukseen ei tälläkään kertaa päässyt yhtään naista. Suomen Palopäällystysliiton tietojen mukaan Suomessa työskentelee tällä hetkellä neljä naista palomiehenä.

  Helsingin pelastuskoulun rehtori Matti Waitinen muistuttaa, että koulussa vallitsee ehdoton tasa-arvo, eivätkä naiset pääse nauttimaan erivapauksista.

  – Meillä ei voi mennä piiloon sen taakse, että on nainen. Meillä katsotaan, että kaikki tekee kaikkea. Kaikki joutuvat tasapuolisesti likaisiin töihin, muistuttaa Waitinen.

  Elosen ja Suojalehdon mukaan sukupuolella ei ole koulussa merkitystä, kunhan tiimi on hyvä. On kuitenkin joitain tilanteita, joissa toisesta naisesta voi olla iloa.

  – Ehkä siinä kahvipöytäkeskustelussa kun se maskuliininen ylivoimaa alkaa jyllätä, niin voi olla ihan hyvä, että Suvi on siinä vieressä rauhoittamassa sitä tilannetta, sanoo Elonen.

  – Meidän kouluyhteisö on reilu, olkoonkin että miehekäs. Tekee kyllä hyvää saada pari daamia, niin ehkä jututkin siistiytyy, jutut kun tahtoo olla välillä vähän turhankin poikamaisia, Waitinen sanoo.

  Tyttökalentereitakaan ei tarvitse repiä seiniltä.

  – Seinillä on nykyään enemmän hyväntekeväisyyteen tehtyjä poikakalentereita, että ei tarvitse repiä tyttökalentereita seiniltä, Waitinen nauraa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/7/15 16:17

  Tutkijat keksinnöstään: ”Tekee seksistä parempaa”

  Swinburnen teknillisen yliopiston tutkijat ovat kehittäneet uuden sukupolven kondomin, jonka tarkoituksena on mullistaa kondomimarkkinat. Tutkijoiden mukaan hydrogeelistä valmistettu kondomi tuntuu iholta.

  Koehenkilöt ovat olleet tyytyväisiä keksintöön, sillä heidän mukaansa uusi kondomi mahdollistaa tuntoherkemmän seksikokemuksen. Joidenkin mukaan seksi on tuntunut jopa paremmalta kondomin kanssa kuin ilman.

  Vallankumouksellista kondomia kehitettäessä tutkijat tavoittelivat lopputulosta, joka tuottaisi mahdollismman paljon mielihyvää kondomin käyttäjille. Hydrogeelistä valmistettua kondomia on testattu alkuvuodesta lähtien ja nyt se on viimein valmis kuluttajamarkkinoille.

  Metro-lehden mukaan Swinburnen yliopisto on halunnut aktivoida kuluttujia innostumaan uudesta keksinnöstä. Niinpä yliopisto onkin järjestänyt kilpailun, jossa parhaimman ja innovatiivisimman kondomipakkauksen suunnitellut henkilö palkitaan 2350 eurolla. Halukkailla on mahdollisuus osallistua kilpailuun heinäkuun ajan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/7/15 16:20

  Räväkkä ulostulo maailman vanhimman ammatin harjoittajalta: Tulen halvemmaksi kuin tyttöystävänne!

  Kohublogia pitävä suomalaisilotyttö on julkaissut jälleen uuden postauksen. Tällä kertaa se on melkoinen hyökkäys vaimoja ja tyttöystäviä kohtaan.

  23-vuotias prostituoitu kertoo tulevansa monin tavoin halvemmaksi kuin vakituinen seurustelukumppani tai vaimo. Hän esittää myös esimerkkejä aiheesta. Ilotytön ajatusmallin mukaan herrasmies on joutunut lahjomaan, syöttämään ja juottamaan treffikumppaniaan suurilla summilla, eikä “saanti ole sittenkään varmaa”.

  Ja jos päädytään suhteeseen, lahjominen jatkuu mutta “pihtaaminen alkaa”.

  Ilotytön kohahduttavat mielipiteet TÄÄLLÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » Räväkkä ulostulo maailman vanhimman ammatin harjoittajalta: Tulen halvemmaksi kuin tyttöystävänne!

   23-vuotias prostituoitu kertoo tulevansa monin tavoin halvemmaksi kuin vakituinen seurustelukumppani tai vaimo.

   Niinhän se menee.

   Siis

   Metropoli: Ilotyttö paljastaa: Tyttöystävä tai vaimo tulee aina kalliimmaksi kuin ilotyttö! (8.7.2015)

   Kuka tuota väitettä kieltämäänkään?

   Sen sijaan näiden palveluiden myyntiä kyllä yritetään kieltää.

   Poista
 5. Anonyymi8/7/15 16:22

  Väärinkäsitys: Suomalaiset harrastavat jatkuvasti parempaa seksiä

  Yle Tiede kysyi tutkijoilta, minkä väärinkäsityksen he haluaisivat korjata. Seksitutkija Osmo Kontula haluaa oikaista luulon, että suomalainen seksielämä olisi parantunut viime vuosikymmenten aikana.

  Kuka niin sitten luulee? Seksitutkimuksessa vallitsi pitkään yhteisymmärrys, että sukupuolten välisen tasa-arvon ja avoimuuden lisääntyminen luovat puitteet paremmalle seksille. Odotus oli, että suomalainen seksielämä muuttuu nautinnollisemmaksi ja vilkkaammaksi kohden nykypäivää. Kuitenkin päinvastainen näyttää toteutuvan. Suomalaisten tyytyväisyys seksielämäänsä on vähentynyt viime vuosikymmenten aikana.

  Suomalaiset harrastavat 2010-luvulla keskimäärin vähemmän ja huonommaksi koettua seksiä kuin 1990-luvulla. Lisäksi vaikeudet kiihottua ovat yleistyneet, erityisesti nuorten naisten keskuudessa. Nämä trendit selviävät Väestöliiton teettämistä kyselytutkimuksista.

  Sekä naiset, että miehet toivoisivat enemmän ja nautinnollisempaa seksiä elämäänsä. Miksi odotukset ja todellisuus eivät kohtaa? Etenkin yhdyntäkertojen väheneminen 2000-luvulla on seksologeille mysteeri. Kontulan mukaan stressi ja uupumus ovat selittävät osin halun puutetta ja seksin niukkuutta. Toisaalta herää kysymys, ovatko odotukset seksiä kohtaan kohonneet?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi8/7/15 16:23

  Mies ei suostunut seksiin - nainen pahoinpiteli poikaystävänsä - ja löi äitiään

  NY Daily Newsin mukaan [lähde] 35-vuotias Tabatha Lee Grooms pidätettiin välikohtauksen jälkeen Yhdysvaltain Georgiassa.

  Grooms oli ollut juhlimassa ja palattuaan kotiin hän tivasi syytä päivän aiempaan tapahtumaan viisi vuotta nuoremmalta poikaystävältään Carlosilta. Carlos oli nimittäin kieltäytynyt petipuuhista naisen kanssa.

  - Hän kertoi nussivansa kaikkia muita, koska hänen miehensä ei siihen suostu, poliisi Phillip Clark raportoi.

  Nainen hyökkäsi miehen kimppuun ja raapi häntä kynsillä kasvoista ja niskasta. Mies pääsi karkuun, lukitsi itsensä vessaan ja soitti poliisit paikalle.

  Ennen poliisien tuloa nainen ehti mm. lyödä paikalla ollutta omaa äitiään vasempaan silmään.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi8/7/15 16:59

  Törkyisiä seksitarjouksia Nina Mikkoselle

  Seksiviestejä Miestään Timo T. A. Mikkosta hoitava Nina Mikkonen on sydämistynyt saamistaan seksitarjouksista.

  Nina Mikkonen kirjoittaa tuoreessa blogissaan, että hänen seksuaalinen hyvinvointinsa on huolestuttanut muutamia miehiä siitä asti, kun hänen puolisonsa Timo T. A. Mikkonen sairastui lähes neljä vuotta sitten.

  "Jotkut näistä oksettavan avuliaista aatuista lähettelevät ilmeisesti omasta mielestään vastustamattoman vietteleviä viestejä", Nina Mikkonen toteaa. Hän kuvailee tarjouksia mauttomaksi mahtisonniöykkäröinniksi, ja kertoo hävittävänsä viestit heti.

  Seksitarjouksia tekevät miehet ovat Nina Mikkoselle puolituttuja tai täysin tuntemattomia. Miesten peruste viesteille on, että "muuten menee hyvä nainen hukkaan".

  Nina Mikkonen kertoo, että osa miehistä kertoo olevansa heti käytössä eli housut valmiiksi nilkoissa. Hän pitää viestejä äärimmäisen loukkaavina, mutta miesten asenne vaikuttaa sellaiselta, että naisen pitäisi olla saamastaan huomiosta hyvin imarreltu.

  Nina Mikkonen kiittää niitä tuttuja miehiä, jotka ovat tukeneet perhettä ja häntä vaikeana aikana. Hän kummeksuu seksiä tarjoavien miesten tahdikkuuden puutetta.

  "En lakkaa äimistelemästä näiden urpouroiden itsekkyyden ja katteettoman itsetunnon määrää", hän kirjoittaa ja kertoo, että petipuuhat ovat tarpeista ja murheista pienimpiä tässä elämäntilanteessa.

  "Ukonkutaleita ei kiinnosta pätkääkään henkinen hyvinvointini, heidän mielestään olen vain peiton pöllyytyksen tarpeessa."

  Nina Mikkonen huolehtii tällä hetkellä omaishoitajana miehestään, yksinhuoltajana kahden kouluikäisen pojan arjesta ja lisäksi omakotitalon ylläpidosta.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi8/7/15 17:02

  Kauniit naiset vievät miestä kuin pässiä narussa - jopa vedättäminen onnistuu
  Puoleensavetävä ulkonäkö todella sokaisee miehet, sillä naiset pystyvät tutkitusti käyttämään viehätysvoimaansa hyväkseen.


  Hyvännäköiset naiset pystyvät käyttämään hyväkseen viehättävää ulkonäköään miesten kanssa, todistaa tuore kiinalaistutkimus. Sen mukaan miekkoset hyväksyvät puoleensavetävien naisten epäreilut tarjoukset, kun taas muiden epärehellisyyttä ei katsota yhtä usein läpi sormien.

  Kuinka tutkimus tehtiin?

  Tutkimukseen osallistui noin 20 miestä, jotka olivat iältään 18-26-vuotiaita. Heille näytettiin kuvia 300:sta naisesta, joiden ulkoisia ominaisuuksia oltiin aiemmin arvioitu viehättävyyden perusteella.

  Seuraavaksi miehille näytettiin vain yhden naisen kuvaa ja heiltä kysyttiin, hyväksyisivätkö he tämän tekemän epäreilun tarjouksen, joka söisi kolon miehen lompakkoon. Tutkijat mittasivat samalla miesten reaktioiden nopeutta ja aktiivisuutta aivoissa.

  Tulokset osoittivat, että miehet hyväksyivät useammin puoleensavetäviksi arvioitujen naisten tekemät epäreilut tarjoukset kuin muiden. He myös reagoivat nopeammin kauniiden naisten kohdalla ja aivoissakin oli enemmän aktiivisuutta.

  Todellisuus erikseen

  Syyt ulkonäön sokaisevaan voimaan ovat yhä auki, mutta tutkijat uskovat niiden johtuvan alitajuntaisista prosesseista.

  Tärkeää on kuitenkin huomioida, etteivät tutkimuksen miehet nähneet yhtäkään naista elävässä elämässä. Kuvien perusteella ulkonäkö voi vetää suurempaa roolia kuin tosielämässä, jossa tunnetaan myös sanonta: "Moni kakku päältä kaunis."

  VastaaPoista
 9. Anonyymi8/7/15 19:41

  Mies ei ole nähnyt vaimoaan ikinä ilman meikkiä: ”Pelkään, ettei hän pidä minua viehättävänä”

  Jopa tutkimustulos väittää, että kolmasosa naisista nousee aamuisin meikkaamaan ennen kumppanin heräämistä.
  Daily Mail kertoo naisista, jotka eivät ole koskaan näyttäytyneet miehilleen ilman meikkiä. Parisuhteet ovat kestäneet vuosia, mutta naiset eivät suostu riisumaan meikkimaskia kasvoiltaan.

  Yksi naisista on 31-vuotias Samantha Micklethwaite. Hän on ollut yhdessä aviomiehensä kanssa kolme vuotta, jonka aikana hän on noussut joka aamu ennen miestään – meikkaamaan lukitun oven taakse.

  – Pelkään, ettei hän pitäisi minua enää viehättävänä, jos näkisi kasvoni ilman meikkiä, Samantha kertoo Daily Mailissa.

  – Aikaisin herääminen ja jatkuva meikkaaminen on välillä uuvuttavaa, mutta mieheni rakastui minuun ehostettuna. Hän tuntee meikatun Samanthan. Olen huolissani siitä, että hän ei välttämättä olisi enää niin innoissaan minusta, jos jättäisin meikkaamatta, Samantha sanoo.

  Kun on naimisissa mutta kokee, että tarvitsee meikkiä edelleen, puhutaan epäterveestä suhteesta. Sehän on sama, kuin pitäisi vaatteet päällä, koska ei halua näyttäytyä alasti.
  Yleensä parisuhde syvenee pikkuhiljaa niin, että meikkiä ja samalla omaa suojamuuria uskaltaa vähentää asteittain. Silloin aletaan luottaa siihen, että kumppani hyväksyy juuri sellaisena kuin on.

  – Siinä vaiheessa, kun on naimisissa mutta kokee, että tarvitsee meikkiä edelleen, puhutaan epäterveestä suhteesta. Sehän on sama, kuin pitäisi vaatteet päällä, koska ei halua näyttäytyä alasti, psykologi ja parisuhdevalmentaja Jo Hemmings sanoo.

  Samanthan kertomus kuulostaa uskomattomalta, mutta hän ei ole luulojensa kanssa yksin. Daily Mailin mukaan tuoreessa tutkimuksessa selvisi, että jopa kolmannes naisista herää ennen miestään ja meikkaa salaa, jotta mies ei näkisi heitä paljaalla naamalla.

  Kolme prosenttia selvitykseen vastanneista kertoi, ettei mies ole nähnyt heitä koskaan ilman meikkiä.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi8/7/15 19:43

  Suomalaisbloggaajan nännikuva leviää maailmalla

  Emilia Huttusen kannanottona julkaistu nännikuva on levinnyt kansainvälisiin medioihin.

  Kuvassa Huttunen poseeraa alasti, vain laput nänniensä edessä. Lapuissa on kuva miehen nänneistä, jotka kuuluvat hänen poikaystävälleen.

  Mutsis on -blogia pitävä Huttunen on jopa hieman järkyttynyt kuvansa saamasta huomiosta. Se on levinnyt ruotsalaisiin, tanskalaisiin ja norjalaisiin medioihin. Kuvaa taas on katsottu Facebookissa 1,5 miljoonaa kertaa.

  - Oli hämmentävää nähdä minusta kirjoitettu juttu eilen Aftonbladetin toiseksi luetuimpana juttuna. Ehkä hurjin fiilis tuli, kun MTV:n Catfish-ohjelman Nev Schulman oli jakanut ATTN.comin jutun, jossa kasvoni keikkuivat päällimmäisenä, Huttunen päivittelee.

  Huttunen haluaa ottaa kantaa siihen, kuinka naisten nännit ovat aina esillä seksuaalisessa mielessä, mutta miehen kävellessä ilman paitaa, ei kukaan huomioi asiaa millään tavalla.

  - Olemme hyvin kaukana tasa-arvoisesta maailmasta. Haluan kuvallani sanoa, että nänneissä ei ole mitään ihmeellistä, Huttunen toteaa.

  Äitinä Huttunen on esimerkiksi joutunut kohtaamaan imettämistä julkisilla paikoilla vastustavia ihmisiä.

  - Olen tehnyt oman osani nännien arkipäiväistämiseen viihtymällä paljon ilman rintaliivejä ja näyttämällä, ettei minua häiritse tippaakaan, että nännini näkyvät läpi, mutta pitkään on tuntunut siltä, että haluan tehdä jotain enemmän, selittää Huttunen.

  Huttunen tahtoo opettaa omille lapsilleen, että kumpikin sukupuoli on tasaveroinen.

  - En halua kasvattaa lapsiani niin, että pojallani on kaikki perusoikeudet ja tyttöni joutuu taistelemaan niistä, hän sanoo ja lisää:

  - Aion seisoa asiani takana hamaan hautaan. Toivottavasti lapsenlapseni saavat olla joskus ylpeitä isoäidistään, joka taisteli naisten oikeuksien puolesta.

  Ikäviä kommentteja

  Huttunen on osannut odottaa kuvan johdosta negatiivista palautetta.

  - Poikaystäväni oli vastoin kehotuksiani käynyt ensimmäistä kertaa vauva.fi-palstalla lukemassa keskustelua minusta ja tuli sen jälkeen shokissa halaamaan ja sanoi, ettei voi ymmärtää, miten maailmassa on noin kamalia ihmisiä.

  Bloggaaja itse on oppinut bloginsa kautta olla lukematta edes kommentteja kuvistaan. Negatiivinen palaute on hänen mielestään merkki ihmisten kyvyttömyydestä ymmärtää erilaisuutta ja hyväksyä muutoksia.

  Aiemminkin tänä vuonna naiset ovat näyttäneet sosiaalisen median kanavissa nännejään ympäri maailmaa.

  Yhdysvalloista alkuvuodesta aloitettu Free the Nipple -kampanja otti kantaa kysymyksiin, kuten miksi pikkutytöt tarvitsevat uimapuvun, mutta poikalapsille riittävät uimahousut? Miksi naisen rintoja ei tarvitse peittää ja rinnat ovat jotenkin mystiset? Ja miksi imettävä äiti voidaan kokea sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaksi, mutta paljasta rintamustaan esittelevää miestä ei?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi8/7/15 19:44

  http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/viisikymppista-brittinaista-luullaan-20-vuotiaaksi-suomalaisten-suosikki-nuorekkaan-ilmeen-takana/5217018Viisikymppistä brittinaista luullaan 20-vuotiaaksi – suomalaisten suosikki nuorekkaan ilmeen takana

  Ikä ei aina näy ulospäin, mutta harvemmin mennään näin pahasti metsään.

  Brittiläinen Pamela Jacobs näyttää kaksikymppiseltä. Virheetön, ruskettunut iho, nuorekas tyyli, häikäisevän timmi kroppa ja leveä hymy vievät kuitenkin harhaan. Jacobs on nimittäin 52-vuotias, hän paljastaa Daily Mailille.

  Nuoren ulkonäkönsä haittapuoleksi Jacobs mainitsee sen, että häntä luullaan usein 21-vuotiaan poikansa tyttöystäväksi. Sinkkuna viihtyvä nainen saakin paljon huomiota nuorilta miehiltä. Jacobs kuulee jatkuvasti epäuskoisia kommentteja paljastaessaan todellisen ikänsä.

  – Sanon aina, että kuka nainen muka lisäisi ikäänsä vuosia? Jacobs kommentoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/viisikymppista-brittinaista-luullaan-20-vuotiaaksi-suomalaisten-suosikki-nuorekkaan-ilmeen-takana/5217018Viisikymppistä brittinaista luullaan 20-vuotiaaksi – suomalaisten suosikki nuorekkaan ilmeen takana

   Ei ihan noin. Tarkoittanet

   mtv: Viisikymppistä brittinaista luullaan 20-vuotiaaksi – suomalaisten suosikki nuorekkaan ilmeen takana (08.07.2015)

   Myöskin Esikatselu -napista voi olla hyötyä.

   Viittaa

   Daily Mai/MailOnline: The 52-year-old who really DOES look like she is in her twenties: Mother says sunscreen and coconut oil are secret to her very youthful look (6 July 2015)

   Poista
 12. Anonyymi8/7/15 19:46

  Mies tarjoaa 10 000 dollaria uudesta tyttöystävästä

  Ren Lu You -niminen mies on hyvin treenattu ja lihaksikas, älykäs ja uusia kokemuksia kaipaava, mutta omasta tahdostaan riippumatta sinkku. 29-vuotias Ren haluaa tyttöystävän heti paikalla ja on valmis maksamaan siitä jollekin, joka esittelee hänet unelmanaiselleen.

  Alabaman Birminghamissa asuva Ren on valmis löytämään elämänsä rakkauden, mutta ei ole onnistunut siinä yksin. Metro-lehti kertoo miehen perustaneen kumppanin löytämiseksi Dateren.com-verkkosivut, jossa pyytää ihmisiä kertomaan hänelle heidän mielestään Renille sopivista naisista.

  Ren kertoo verkkosivuilla itsestään kuvien kera ja kuvailee, millaisen naisen hän haluaisi löytää. Motivaationa mahdollisille rakkauden lähettiläille Ren lupaa maksaa 10.000 dollaria henkilölle, joka esittelee hänet tulevalle tyttöystävälleen. Seurusteltuaan kyseisen naisen kanssa puoli vuotta Ren siirtää rahat naisen esittelijälle

  VastaaPoista
 13. Anonyymi8/7/15 19:47

  Naiset ja miehet ihastuvat erivärisiin autoihin - arvaatko, mikä väri on leideille "ehdoton ei"?
  Savu saattaa alkaa nousta rakastavaisten korvista, kun he metsästävät täydellistä menopeliä. Mieltymykset pellin väreissä ovat nimittäin erilaiset.


  Pariskunnilla saattaa olla edessään kunnon kädenvääntö, kun on aika ostaa yhteinen auto. Tuoreen iSeeCars.com-sivuston tekemän analyysin mukaan naiset ja miehet nimittäin suosivat eri värejä autokaupoilla.

  Naisille "ehdoton ei" on oranssi auto, sillä niistä kiinnostuneet ovat pääasiassa vain miehiä. Myös ruskeaan taipuvat menopelit vetävät huomattavasti enemmän miehiä puoleensa. Naiset puolestaan ihastuvat miehiä useammin hopeisiin ja kultaisiin autoihin.

  Musta kaara vetoaa molempiin

  Yhteinen linja voi löytyä myös ilman kärhämää. Molemmat sukupuolet kelpuuttavat nimittäin yhtä paljon autonsa väriksi mustan. Toiseksi suosituin väri on valkoinen ja kolmanneksi hopea.

  Sinisiä autoja kysytään punaisia hieman enemmän. Vihreät, kultaiset, beiget, ruskeat ja keltaiset autot tulevat vasta niiden jälkeen.

  VastaaPoista
 14. Noissa kyselyissä vaikuttaa tuloksiin erittäin paljon se mitkä on vastausvaihtoehdot.

  Ilta-Sanomat: Saako kesä lemmen liekkeihin? Vastaa IS:n suureen seksikyselyyn ja voita yllätyspalkinto! (8.7.2015)

  digiumenterprise.com: IS:n suuri seksikysely kesä 2015

  VastaaPoista
 15. Anonyymi9/7/15 07:49

  USKO SISKOA
  Miksi fiksu keski-ikäinen mies ei kiinnosta ketään?


  Olen keski-ikäinen mies, ihan fiksu, hauska ja sosiaalinen sekä ainakin omasta mielestäni ihan ok-näköinen. Siis sellainen tyyppi, jonka seurasta luulisi kaikkien ihmisten sukupuoleen katsomatta tappelevan verissä päin. Tuntuu kuitenkin, kuin minua ei olisi olemassakaan. Minkäänlaisia yhteydenottoja ei ole kuulunut aikoihin, ja jos itse otan yhteyttä, vastaus jää saamatta tai se on hyvin muodollinen, oli sitten kyseessä kaverit tai naiset. Mikä tässä mättää?
  – Timo

  VastaaPoista
 16. Anonyymi9/7/15 14:24

  Taas tätä Hillary Clintonin ajattelua, jossa sodissakin kuolevista ja haavoittuvista miehistä onkin muka pääkärsijöinä miesten sijaan naiset, koska he ovat niin tärkeitä ja itsekeskeisiä:

  Inttilesket hakevat vertaistukea sosiaalisesta mediasta - Armeija - Elämä - Helsingin Sanomat

  VastaaPoista
 17. suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/tummaihoisten-oikeuksia-ajanut-aktivisti-esitti-olevansa-tumma-vanhemmat-paljastivat-totuuden/?shared=88056-44cc100b-500

  VastaaPoista
 18. https://goodbyeamericainaphoto.wordpress.com/2015/07/09/riding-bareback-on-shadowfux/

  YIH:n kommentit(Enumclaw horse sex case) "kannattaa" katsoa

  Polle the impaler

  VastaaPoista
 19. Ilta-Sanomat: Suomessa kielletty keino yleistyy Yhdysvalloissa myös miesten keskuudessa: yhä useampi sinkkumies perustaa perheen ilman kumppania ( 10.7. 2015 )
  Yksinhuoltajaäiteihin on totuttu, mutta sinkkuisä on monelle vielä vieras käsite.

  Yhdysvaltalaiset, nelikymppiset miehet hankkivat lapsia nykyään myös yksin, kertoo Parenting-sivusto. Miesten niin kutsuttu biologinen kello saattaa tikittää aivan yhtä voimakkaasti kuin naisilla, ja yhä useampi kääntyy tässä tilanteessa sijaissynnyttäjän puoleen.


  Parenting: More Single Guys Are Turning to Surrogacy to Become Dads

  VastaaPoista
 20. Kun miehiä ei taida olla enää paljoa opettajina, niin naisopettajiakin alkaa olla syytettynä.

  Ilta-Sanomat: Yhdysvaltalaisopettaja sai tuomion kolmen teinioppilaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä – 30 vuotta vankeutta ( 11.7.2015 )
  Entinen lukion opettaja tuomittiin torstaina 30 vuoden vankeuteen Ohiossa, Yhdysvalloissa. Tuomion perusteena oli opettajan sekaantuminen kolmeen teini-ikäiseen poikaan.


  Brianne Altice, 36, sai kolmesta törkeästä seksuaalirikoksesta yhteensä 30 vuotta vankeutta torstaina 7. heinäkuuta. Altice toimi opettajana Davis High School -lukiossa Davisin piirikunnassa Utahin osavaltiossa viime helmikuuhun asti.

  Uhrit ovat alaikäisiä poikia, jotka opiskelevat kyseisessä lukiossa. Huffington Postin mukaan yksi uhreista oli rikosten tapahtuessa 16-vuotias ja kaksi oli 17-vuotiaita.


  Huffington Post ilmoittaa kyllä tuon vankeusrangaistuksen erilailla.

  Huffington Post: Brianne Altice Sentenced To 2 To 30 Years In Student Sex Case (07/09/2015)
  A judge sentenced a former high school English teacher who pleaded guilty to sexually abusing three male students to at least two and up to 30 years in prison Thursday.

  Prosecutors say one of the boys was 16 and two were 17 when Brianne Altice had sex with them. The 36-year-old Altice was initially free while her case played out, but was sent to jail in January after allegations emerged that she continued a sexual relationship with one of the boys while she was out on bail.

  VastaaPoista
 21. Aalto-yliopisto jarruttaa totuuden esilletuloa Blogi US Pauli Sumanen 11.7.2015

  VastaaPoista
 22. Ilta-Sanomat: Kysy seksistä: Haaveilen isosta peniksestä, miten päästä eroon ajatuksesta ja säilyttää parisuhde? (11.7.2015)
  Miten pääsen eroon ison peniksen haaveilemisesta? Miehelläni n.17cm ja kun olin laivalla työporukan kanssa, niin petin miestäni ja tällä kyseisellä miehellä oli valtava, arviolta joku 24cm ja se kiihotti minua tavattomasti.


  Nykyisin mieheni penis ei enää sytytä minua, vaan kuvittelen rakastelussa aina sitä isoa! Rakastan kyllä miestäni ja hän sai minulle ennen nautinnon, nyt se on muuttunut pakkopullaksi! Olen harkinnut jopa eroa!

  Nimimerkki: Petturi, nainen 32 vuotta

  VastaaPoista
 23. Tummaihoisten oikeuksia ajanut aktivisti esitti olevansa tumma – vanhemmat paljastivat totuuden
  Tämä on monimutkaista, nainen sanoi haastattelussa.


  Siitä on nyt melkein tasan kuukausi, kun Rachel Dolezalin vanhemmat puhuivat yhdysvaltalaiselle paikalliskanavalle.

  Vaaleahiuksiset, jo harmaantuneet Ruthanne ja Larry halusivat kertoa, että heidän tyttärensä – afroamerikkalaisten kansalaisoikeuksia ajavan järjestön paikallispomo – on oikeasti valkoihoinen. Että tytär vain esittää tummaihoista.

  Rachel Dolezal oli valittu NAACP:n (National Association for Advancement of Colored People) paikallisjärjestön puheenjohtajaksi vuonna 2014. Hän työskenteli samalla Afrikan-tutkimuksen professorina.

  Dolezal oli valmistunut Howardin yliopistosta, jossa suurin osa opiskelijoista on tummaihoisia. Hän kertoi kaikille olevansa puoliksi afroamerikkalainen ja oli ilmeisesti kirjoittanut pääsykoe-esseensä julmuuksista, joita hänen esi-isänsä kärsivät Amerikassa.

  Hän kertoi syntyneensä tiipiissä ja asuneensa Etelä-Afrikassa. Facebook-päivityksissään hän kuvaili, millaista on elää lähes ainoana tummaihoisena hyvin vaaleassa osavaltiossa.

  Ei ainakaan helppoa: Dolezal oli ilmoittanut monesta perheeseensä kohdistuneesta viharikoksesta. Hän kertoi poliisille löytäneensä eräänä aamuna kuistiltaan hirttosilmukan.

  Vanhemmat kertoivat, ettei Dolezal ollut koskaan käynytkään tiipiissä tai Etelä-Afrikassa.

  Hän oli kyllä kasvanut kolmen afroamerikkalaisen ja yhden haitilaisen adoptioveljen kanssa, mutta oli itse pariskunnan biologinen tytär. Sukujuuret ovat Saksasta, Tsekistä ja Ruotsista, eivät Afrikasta.

  Sitä ei olisi pystynyt arvaamaan. Vaalea- ja tummaihoisia on monen värisiä, ja Rachel Dolezal todella vaikuttaa tummaihoiselta, jos niin voi sanoa. Iho on tummempi, sanasto hallussa, tukka mukailee afroamerikkalaisten hiusmuotia: on ollut afroa ja pikkulettiä.

  Ja siinähän mukailisi, NAACP:tä on ennekin johtanut vaaleaihoinen: järjestön ensimmäinen johtaja esimerkiksi.

  Vanhempien mukaan Dolezal oli kuitenkin alkanut pukeutua ja käyttäytyä kuin afroamerikkalainen vuoden 2007 kieppeillä. Vielä viisi vuotta aiemmin hän oli haastanut opiskelupaikkaansa oikeuteen syrjinnästä: häneltä oli kuulemma viety stipendi vaalean ihonvärin vuoksi.

  Ja kun Dolezal sitten vastasi vanhempiensa ulostuloon, hän ilmoitti kokeneensa itsensä tummaihoiseksi pikkutytöstä lähtien ja ettei välitä paskaakaan muiden mielipiteistä.

  ”Tämä on monimutkaista”, hän sanoi haastattelussa, ”en tiedä, ymmärtäisivätkö kaikki. Me kaikki olemme kotoisin Afrikan mantereelta.”

  VastaaPoista
 24. 3 MAJOR Marriage Killers That Guarantee A Divorce | YourTango

  Kuulostaa tyypilliseltä narttukäytökseltä:

  Out of the FOG - Stunted Emotional Growth

  ...
  People with Personality Disorders have a strong connection between the decision-making parts of their brain and their emotions or feelings, unlike those not so afflicted who generally have a stronger connection between the logical risk/reward parts of their brain and their decision making.

  As a result Personality Disordered people are sometimes seen as reactionary, over-emotional, immature and unreliable by those who have a more logical basis for their decision making. They may seem to “never learn”. This is because they often make their decisions based on their feelings rather than an empirical or logical understanding of the truth or facts, and this can make them seem less mature.
  ...

  VastaaPoista
 25. Suomalaiset kertovat: Minua on syrjitty työnhaussa ulkonäköni vuoksi

  Rokkineito Natalia Kusnezov on kokenut syrjintää työnhaussa ulkonäkönsä takia. Nyt muut kertovat kokemuksistaan.

  Espoolainen Natalia Kusnezov, 25, peräänkuulutti suvaitsevaisempaa asennetta työnantajilta Iltalehti.fi:ssä toukokuussa. Kyllä rokkimimmitkin osaavat hoitaa työnsä hyvin.

  Natalia "Natte" Kusnezov löysi tyylinsä jo teininä. Vuodesta 2003 lähtien hän on värjännyt hiuksiaan huomiota herättävillä sokkiväreillä ja pukeutunut rokkityylisiin vaatteisiin. Hänellä on myös lävistyksiä ja tatuointeja.

  Kusnezov valmistui merkonomiksi vuonna 2009. Hän on ollut töissä erikoismyyjänä ja sihteerinä.

  Tavallisesta poikkeava ulkonäkö ei ole aina ollut eduksi.

  - Jos työhaastattelussa olen minä ja tavallisen näköinen ihminen, jolla on suunnilleen sama koulutus ja työkokemus kuin minulla, uskon taviksen saavan paikan. Se on valitettava tosiasia, Kusnezov kertoi.

  - Onko sinulla pokkaa näyttää esimerkkiä ja työllistää meitä Suomen nuoria, jotka uskaltavat olla itsensä näköisiä lävistyksineen ja tatuointeineen? Uskotko siihen, että mekin voimme olla rautaisia ammattilaisia ja haluamme tehdä töitä? hän kysyi.

  Nyt muut kertovat kokemuksistaan työnhaussa.

  VastaaPoista
 26. Rallilegenda tylytti: naiskuski ei päässyt F1-talliin ajotaitojensa ansiosta

  Rallin MM-sarjassa 1980-luvulla menestynyt Michele Mouton heitti tylyn piikin Lotuksen naiskuljettajalle.

  Moutonilta kysyttiin mielipidettä Carmen Jordan pestistä Lotuksen F1-tallin kehityskuskina. Ranskalaisen rallilegendan vastaus oli tyly.

  - Jos listaisin naiskuljettajia, joilla on mahdollisuuksia päästä formula ykkösiin, mainitsisin Simona de Silvestron, Danica Patrickin, Susie Wolffin ja jopa Beitske Visserin, joka pärjää hyvin Formula Renault 3.5 -sarjassa.

  - Nämä tytöt ovat ajaneet hyviä tuloksia urallaan. Muut vähemmän menestyneet tytöt ovat päässeet moottoriurheilussa eteenpäin, mutta se on liittynyt enemmän markkinointistrategioihin ja poliittisiin syihin, enkä ole kiinnostunut sellaisesta, Mouton tylytti Motorsport.comin mukaan.

  27-vuotias Jorda toivoo, että hän pääsisi testaamaan Lotuksen F1-autoa lähitulevaisuudessa. Mouton ei ole ainoa, joka on ihmetellyt Jordan pestiä. GP3-sarjassa kilpaileva espanjalaiskuljettaja ei nimittäin ole saavuttanut 44 kisassa ainuttakaan pistesijaa.

  Vaikka Moutonin suhtautuminen Lotuksen naiskuskiin on vähintäänkin penseä, hänen mielestään moottoriurheilun parissa ei ole tarpeeksi naisia.

  - Tärkeintä on varmistaa, että tytöt saavat samanlaisen kaluston kuin pojatkin.

  - Kun kilpailin itse, minulla oli aina sama kalusto kuin mieskilpailijoillani. Silloin on helppo nähdä, oletko hyvä vai et.

  Mouton, 64, oli kova luu 1980-luvun rallipoluilla. Ranskalaisen ralliuran tähtihetket osuivat vuosiin 1981 ja 1982, kun hän ajoi Audin tehdastallin kuskina. Hän nappasi noina vuosina neljä MM-osakilpailuvoittoa ja sijoittui vuonna 1982 MM-sarjassa toiseksi saksalaisen Walter Röhrlin jälkeen.

  VastaaPoista
 27. Henkan loma meni vaimon kanssa riidellessä – asiantuntija auttaa: ”Aloita päiväsi lomaseksillä!”

  Kuusikymppinen Henkka muistelee vieläkin kauhulla viimevuotista kesälomaansa.
  Hän vietti koko heinäkuun vaimonsa kanssa kesämökillä. Eräänä iltana vaimo halusi järjestää juhlat naapureille ja työkavereille. Henkkakin viihtyi juhlissa, aluksi.

  Tunnelma muuttui, kun vaimon työkaveri tuntui kohtelevan häntä töykeästi. Henkka mainitsi asiasta vaimolleen, joka ei miehen yllätykseksi uskonut häntä vaan piti vainoharhaisena. Henkkakin mietti, että ehkä hän ylireagoi. Mutta kun vaimo alkoi latoa lisää syytöksiä pöytään, Henkka vastasi samalla mitalla. Lopulta pariskunta jumiutui asemasotaan mökkikaudeksi, eikä sanoja juuri vaihdeltu.


  ”Ajattelin, että tämä on varmaan viimeinen kesä, kun vietän kesämökillä näin pitkiä aikoja.”
  – Se oli hirveää. Ajattelin, että tämä on varmaan viimeinen kesä, kun vietän kesämökillä näin pitkiä aikoja, Henkka pohtii nyt vuosi myöhemmin, seuraavan kesäloman kynnyksellä.

  Hän uskoo, että pitkä aika loma-asunnolla teki hänestä ja vaimosta mökkihöperöitä. Molemmat turhautuivat.

  – Taustalla oli varmasti myös aikaisempia patoutumia, kun talvella ei hirveästi ehditä olla kimpassa töiden ja muiden juttujen takia, Henkka uskoo.


  HENKKA ja hänen vaimonsa eivät ole ainoa pariskunta, jonka kesäloma on sujunut mökillä tai matkakohteessa mököttäen. Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtajan Heli Vaarasen mukaan parisuhteen lomakriisit ovat yleisiä.

  Tyypillinen riitapari on sellainen, jossa kumppanit ovat vieraantuneet toisistaan ja aloittavat lomanvieton pitkästä aikaa keskenään.

  VastaaPoista
 28. Nämä kaksi naisopea sekaantuivat oppilaisiin – ulkonäöllä taisi olla merkitystä

  Viime aikoina ovat naisopettajien suorittamat hyväksikäytöt saavuttaneet palstatilaa maailmalla.

  30-vuotias floridalaisopettaja tuomittiin peräti 22 vuodeksi vankilaan. Hän oli harrastanut seksiä kolmen oppilaansa kanssa. Pojat olivat 17-vuotiaita. Seksiä harrastettin kymmeniä kertoja autoissa ja jopa koulun katolla.

  Toinen opettaja, 36-vuotias äidinkielenopettaja Utahista, on sekaantunut kolmeen 16-17-vuotiaaseen poikaoppilaaseen. Hän odottaa parhaillaan tuomiota.

  Maailmalla on huomioitu myös se seikka, että naisten ulkonäöllä on selkeästi ollut merkitystä hyväksikäyttötapauksissa. Pojat ovat langenneet viettelyihin, koska naiset ovat ulkoiselta olemukseltaan varsin näyttäviä. Mediaa on jopa suomittu tapausten vähättelystä tämän vuoksi. Kuvat opettajista alla.

  Opettaja 1
  Opettaja 2

  VastaaPoista
 29. Haaveiletko seksistä muiden kanssa? Niin tekee moni muukin

  Seksifantasiat ovat psykologista viagraa. Parisuhteessa on ok haaveilla, jos sen eteen ei toimi.
  Myönnä pois, olet ajatellut: enkö enää koskaan harrasta seksiä kenenkään muun kuin tämän saman puolison kanssa?

  Noin 40 prosenttia Me Naisten suuren seksikyselyn vastaajista tunnusti haaveilevansa muusta kuin omasta kumppanistaan. Seksielämä laimenee pitkässä suhteessa, sekin myönnettiin. Uskottomuus vaanii. Tyypillisimmin pettäjä on pienten lasten vanhempi, sanoo tuore väitöstutkimus.

  Uskottomuus kuitenkin tuomitaan jyrkästi. Vieraissa ei saa käydä kumpikaan, sanoi kolme neljästä. Ei, vaikkei suhteessa enää seksiä olisikaan.

  Ristiriitaista! Mutta alalla 25 vuotta olleen työterveyspsykologi Jouni Luukkalan mukaan normaalia: henkisesti on mahdotonta olla täysin uskollinen, mutta fyysisesti se on helpompaa.

  – Seksifantasiat ovat psykologista viagraa. Muista on ok haaveilla, jos sen eteen ei toimi. Jos on uskoton, ottaa suuren riskin, että oma suhde päättyy.

  VastaaPoista
 30. Turkkilaisteologi: "Islam tuomitsee edistyneen suuseksin"

  Turkkilaisen teologin televisiohaastattelu levisi netissä lauantaina, kun juontaja oli tikahtua nauruun teologin selittäessä, kuinka islam tuomitsee "edistyneen" suuseksin.

  Ohjelma esitettiin myöhään perjantaina valtion omistamalla televisiokanavalla Turkissa, kertoi uutistoimisto AFP.

  Ohjelmassa teologi Ali Riza Demircan luetteli, mitkä seksuaaliset käytännöt ovat kiellettyjä muslimeilta.

  Juontaja Pelin Cift piti naamansa peruslukemilla ja nojasi kädellään leukaansa, kun Demircan luetteli monotonisella äänellä pareilta kiellettyjä asioita. Niitä olivat anaaliseksi ja sadismi.

  Cift ei pystynyt enää pidättelemään nauruaan, kun Demircan jatkoi monotonisesti, että "pitkälle edistynyt suuseksi" oli myös kiellettyä.

  Juontaja alkoi nauraa ja haastateltava hämmästyi:

  "Pelin, sisareni, puhuit niin rennosti. Mutta nyt et pysty edes kysymään kysymystä!"

  Demircan on tunnettu teologi Turkissa ja erään Istanbulin alueen kaupunginjohtajan isä. Hämmentynyt islamin asiantuntija kysyi juontajalta, mikä hänen ongelmansa oli.

  Kohtaus levisi netissä. Eräs Twitter-käyttäjä lähetti kuvan itsestään lukitussa rautanaamiossa ja ilmoitti suojelevansa itseään edistyneeltä suuseksiltä. Toinen käyttäjä ehdotti, että edistynyt suuseksi voisi olla ansioluetteloon laitettava pätevyys.

  "Voit noudattaa kaikenlaisia kovia uskonnollisia velvollisuuksia, mutta sitten joudut helvettiin edistyneen suuseksin vuoksi", kirjoitti eräs Twitterin käyttäjä.

  Turkkilaisten teologien provosoivat lausunnot seksistä huvittavat säännöllisesti maallistuneita turkkilaisia.

  Toukokuussa islaminuskoinen evankelista hauskuutti ihmisiä sanomalla, että masturboivat miehet tapaisivat raskaana olevat kätensä tuonpuoleisessa.

  VastaaPoista
 31. Tässä on Brasilian pisin nuori nainen: Yli 2 metriä – mies vain 160 cm

  Yli kaksimetrinen Elisany da Cruz Silva on haaveillut urasta mallina. Ajatus ei kuitenkaan Brasiliassa antanut tuulta purjeisiin videon kuvauksen aikoihin, muta haave urasta hänellä on yhä olemassa.

  Oikeassa rakkaudessa pituuskaan ei tuntenut rajoja. Hän rakastui ja kauniin naisen miesystävä oli pituudeltaan naista vain rintoihin saakka, noin 160 senttiä. Kun he kävelivät käsi kädessä, saattoi tuntua, että mies oli pitkän naisen lapsi tai pikkuveli.

  Rakastunut mies kosi Elisanya vuonna 2014.

  VastaaPoista
 32. Kysymys tyttöystävälle: ”Kauanko kestää ajaa 80 mailia 80 mailin tuntinopeudella”

  Brittipariskunta on hauskuttanut ihmisiä videollaan. Lauren Macklinin kihlattu Dave Mapp nimittäin esitti kaunokaiselle yksinkertaisen kysymyksen. Katsojien hämmästykseksi neitokainen ei osannut vastata, vaikka yritti selvästi päätellä mistä oli kyse.

  Dave kysyi Laurenilta: ”Kuinka kauan kestää 80 mailin matka autolla, jos ajat 80 mailia tunnissa?”. Neitokainen oli pitkään hiljaa ja alkoi selvästi pohtia kysymystä. Yrittämisestä huolimatta Lauren ei osannut vastata kysymykseen.

  Kun Dave kysyi, tiesikö hänen kihlattunsa mitä auton nopeusmittarin lukemat tarkoittavat, tunnusti nainen ettei hän ollut tietoinen miten nopeus määritellään. Vaikka Dave antoi paljon vihjeitä kihlatulleen, ei hän onnistunut vastaamaan kysymykseen. Daily Mail -lehden mukaan Lauren on myös itse jälkeenpäin naureskellut asialle, sillä myöhemmin hänelle selvisi miten lasku ratkeaa.

  VastaaPoista
 33. Fleshlight-peput ovat saapuneet: Twerkkaava seksilelu jäljittelee pornotähtien liikkeitä

  Pornojätti on suunnitellut uuden seksilelun, jonka tarkoituksena on antaa aiempaa todellisen tuntuisempia elämyksiä.

  Supersuosittu pornosivusto PornHub on tuonut markkinoille uuden, varsin ajan tasalla olevan seksilelun. Kyseessä on eroottista twerkkaus-tanssia hyödyntävä lelu, joka on muotoiltu esittämään naisen peppua.

  Fleshlight-tyyppinen peppulelu lämpenee ja hieroo käyttäjäänsä. Se voidaan yhdistää älypuhelimeen niin, että käyttäjä pystyy samalla, kun työntyy sisälle peppuun, katsomaan point-of-view -tekniikalla kuvattua pornoa. Siinä katsoja pääsee eläytymään miespornotähtien näkymiin itse aktin aikana.

  Seksilelusta on tehty myös erikoiserä, jossa peppu on laitettu twerkkaamaan ainutlaatuisella tekniikalla. Se tekee samoja liikkeitä, kuin useat kuuluisat strippaajat ja pornotähdet.

  Pornoteollisuuden uudet tuulet

  Twerking Butt -nimeä kantava seksilelu edustaa uutta pornoteollisuutta, jossa virtuaalisesta todellisuudesta otetaan aiempaa enemmän hyötyjä irti. Siinä pornosta tehdään aiempaa todellisen tuntuisempaa.

  Kovin edullisesta kapistuksesta ei ole kyse. Ilman twerkkausominaisuuksia olevan erän lelut maksavat lähes 630 euroa kappale. Jos pepun tahtoo pyörimään, kipuaa hinta vielä korkeammalle.

  Pääset katsomaan kuvan Twerking Butt -seksilelusta täältä.

  VastaaPoista
 34. Nainen masturboi auton ratissa – ajoi kolarin!

  Englannin Cirencesterissä on sattunut kahden auton kolari keskellä kirkasta päivää. Erikoisen tapauksesta tekee se, että kolarin aiheuttajaksi on epäilty naista, joka masturboi ajaessaan autoa.

  Keski-ikäinen nainen oli törmännyt pysähdyksissä olevan pakettiauton kanssa. Vaihdettuaan yhteistietojaan kuskit jatkoivat matkaa. Pakettiautoa ajoi kolarihetkellä M&J Seafood -yrityksen uusi työntekijä. Mies pelkäsi, että hän saa potkut ensimmäisenä päivänä, kun hänen pomonsa saa tietää kolarista.

  Kun esimies viimein pyysi työntekijän palaamaan toimistolle, selvisi miehelle kolarin todellinen syy. Kolari oli tallenutunut valvontakameralle, eikä esimies syyttänyt työntekijää tapahtuneesta. Videotallenne nimittäin osoittaa, että nainen oli hetkeä ennen kolaria sujauttanut vibraattorin jalkojensa väliin.

  Ilmeisesti keskittyminen liikenteeseen oli herpaantunut ja nainen oli tönäissyt pakettiautoa. Metro-lehden mukaan kolarin osapuolet ovat saaneet sovittua asiasta, eikä naisen henkilöllisyyttä paljasteta. Toivottavasti hän kuitenkin otti tapauksesta opikseen.

  VastaaPoista
 35. Ranskalainen tutkimus: Naisten ei pitäisi käyttää rintaliivejä!

  Naiset alkavat käyttämään rintaliivejä yleensä heti, kun rinnat alkavat kasvamaan. Moni muistaa ensimmäiset rintaliivinsä ja niiden ostamisajankohdan, sillä liivien ostaminen on ensimmäisiä askeleita, jotka tytöt ottavat kohti naiseutta.

  Uusimman tutkimuksen mukaan rintaliivien pitäminen on kuitenkin suuri virhe, jos haluaisi pitää rintansa terhakoina. Metro-lehti kertoo ranskalaisesta Jean-Denis Rouillon johtamasta tutkimuksesta, jonka mukaan rintaliivit löysyttävät rintoja.

  Rouillonin tutkimustuloksista kävi ilmi, että naisten nännit voisivat nousta noin 7 millimetriä jokaista vuotta kohti, kun he eivät olisi käyttäneet liivejä. Rintaliivit pysäyttivät rinnoissa luonnollisesti kasvavan tukikudoksen muodostumisen, koska rinta ei tarvinnut luonnollista tukea rintaliivien vuoksi.

  Rinnan oman vähäisen tukikudoksen myötä rinnat alkavat itseasiassa roikkumaan rintaliivien käyttämisen myötä. Liivit pitävät rinnan ylhäällä, mikä estää tukikudoksen muodostumisen, mutta ei estä rinnan edestakaista liikehdintää monenkaan liivimallin kohdalla.

  Rouillon on tutkinut 330 naisen rintoja jo 17-vuoden ajan ja mitannut niiden muuttumista. Tutkimustuloksista huolimatta Rouillon ei suosittele aikuisia naisia heivaamaan rintaliivejään nurkkaan, koska tukikudoksen muodostuminen vanhemmalla iällä ei ole enää varmaa eikä se luultavasti pystyisi palauttamaan valmiiksi venynyttä kudosta.

  VastaaPoista
 36. Armeijassa käy kato - sotilaita eroaa reservistä ennätystahtiin

  Aseistakieltäytyjäliiton mukaan Suomessa on käynnissä kaikkien aikojen vilkkain armeijasta eroamisvuosi, sillä kesäkuun loppuun mennessä armeijasta on eronnut 648 reserviläistä. Pelkästään kesäkuussa armeijan jätti 163 koulutettua sotilasta. Luku on kautta aikojen toiseksi suurin, sillä vain kuluvan vuoden toukokuussa oli eroajien luku vielä suurempi, 240 reserviläistä.

  On todennäköistä, että tänä vuonna reservinkieltäytyjien määrä nousee reilusti yli tuhanteen. Koko viime vuoden aikana reservinkieltäytyjiä oli 296 kappaletta ja vuonna 2013 vain 72. Syy määrän lisääntymiselle on muun muassa Euroopan jännittynyt tilanne, joka on saanut monet reserviläisen ajattelemaan sotilaallisen varustautumisen mielekkyyttä ja seurauksia. Monille kysymys on myös protestista Suomen NATO-lähentymistä vastaan.

  Reservinkieltäytyminen on ollut mahdollista jo vuosia

  Aseistakieltäytyjäliitto avasi toukokuussa Eroa-armeijasta.fi -infosivuston, joka jakaa tietoa reservinkieltäytymisestä. Sivustolla kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten Suomen armeijan reservissä oleva varusmiespalveluksen suorittanut henkilö voi erota armeijasta, eli jättää reservin taakseen laillisesti ja lopullisesti. Reservinkieltäytyminen on ollut mahdollista kaikille reserviläisille jo vuosia, mutta asia ei ole ollut laajasti tiedossa.

  Eroa-armeijasta.fi -sivustolle on koottu tilastoja kieltäytyneiden määrästä ja sen tilasto-osiossa seurataan Sivarikeskuksen käsittelemien täydennyspalvelushakemusten määrän kehitystä kuukausitasolla. Tilastojen lähde on Lapinjärven Siviilipalveluskeskus.

  VastaaPoista
 37. Nämä asiat vievät naisen seksihalut hetkessä

  Ei tarvita kuin yksi harkitsematon kommentti, ja kiihkeinkin tunnelma lässähtää.
  Kyllähän sitä itse kukin on saattanut joskus tehdä jotain, mikä ei toiminutkaan ihan kuten elokuvissa. Lue, millaiset asiat ovat olleet muille todellinen turn off!

  VastaaPoista
 38. Seksivalistuksen voi aloittaa ennen kuin lapsi on 12 – oletko samaa mieltä kasvatuksesta näiden vanhempien kanssa?

  Milloin voi alkaa seurustella?

  Suurin osa vanhemmista, 64 prosenttia, kertoisi lapselle seksistä ja siihen liittyvistä asioista ennen 12:ta ikävuotta. 7 prosenttia kuitenkin vastasi, ettei lapsille tarvitse puhua asiasta ollenkaan.

  Ensimmäisille treffeille suurin osa vanhemmista päästäisi lapsen vasta 16-vuotiaana. Se on sopiva ikä seurustelun aloittamiselle 57 prosentin mielestä.

  VastaaPoista
 39. Työkaverit harrastivat seksiä virastotalon katolla - vaarallinen akti tuli kameralle

  Harrisburgilaisen virastotalon työntekijät päättivät piristää työpäivää virastorakennuksen katolla. Tempulla oli nolot seuraukset, kun silminnäkijä päätti ikuistaa aktin kamerallaan.

  VastaaPoista
 40. Näin tympeä kesäsää vaikuttaa seksielämään

  Kolea kesäkeli koettelee monen lomalaisen hermoja, mutta ankean mielialan voi kääntää voitoksi vällyjen välissä. IS kysyi asiantuntijoilta 10 kysymystä petipuuhista.

  VastaaPoista
 41. Elämäni likasankona

  Viime juhannuksena tarjosin maailmanparantajille erinomaisen tilaisuuden vihata sydämensä kyllyydestä. Kuten kaikki edesottamuksiani seuraavat varmasti tietävät, intouduin pikkutunneilla syvässä humalatilassa erinäisten yksityishenkilöiden ja organisaatioiden Facebook-seinille kommentteja, joita Pekka Siitoin -vainaa olisi nimittänyt rivologisiksi. Vaikea sanoa mitä päässäni tuolloin liikkui, todennäköisesti halusin vain sikailla sellaisten ihmisten kustannuksella, jotka olivat kuluneen vuoden aikana heittäneet lokaa päälleni sosiaalisessa mediassa. Tiesin heidän joka tapauksessa pitävän minua vastenmielisenä tyyppinä, joten päätin antaa heille vastenmielisyyttä koko rahan edestä. Touhu oli riistäytynyt käsistä ja olin sitten mellastanut hyvin sattumanvaraisesti, sellaistenkin tahojen seinillä joilla ei ollut mitään suoraa osuutta ympärilleni kehkeytyneisiin kohuihin. Jälkikäteen en muistanut tapahtuneesta mitään, vyyhti alkoi purkautua vasta seuraavana päivänä kun ystäväni viestitti minulle, että olen todennäköisesti sosiaalisen median vihatuin henkilö.

  Kaikki olisi luultavasti kuitattu minulle tyypillisenä humalakäyttäytymisenä, ellen olisi sattunut kirjoittamaan törkeyksiä myös raiskausten uhreille vertaistukea tarjoavan Naisten linja -järjestön seinälle. Kun minulle kerrottiin jälkeenpäin asiasta, en edes tiennyt mikä tuo järjestö oli ja mitä sen toiminta piti sisällään. Olin luultavasti päätynyt sen sivulle sattumalta jonkin linkin kautta, luullut sitä joksikin yleiseksi feministiseksi keskustelufoorumiksi ja kirjoittanut sitten mitä siinä tilassa mieleeni tuli. Tunnen itse seksuaalisen väkivallan kohteeksi joutuneita naisia, enkä tunne tarvetta loukata sellaista kokeneita. Tästä syystä päädyin paria päivää myöhemmin esittämään anteeksipyynnön järjestölle, vaikken julkisia katumuksenosoituksia sinänsä kannatakaan. Mutta olennainen raja oli jo ylitetty, eikä sellaista voi korjata jälkikäteen, minkä toki tiesinkin.

  VastaaPoista
 42. Ihastus vei jalat alta ja nahkatakin tuoksu jäi mieleen – Näin IS:n lukijat muistelivat ensirakkauttaan

  IS:n lukijat kertoivat kokemuksiaan, millainen oli heidän ensirakkautensa.
  Ilta-Sanomat kysyi viime viikolla lukijoiltaan heidän muistojaan ensirakkaudesta.

  Kysyimme lukijoiltamme, millainen oli heidän ensirakkautensa. Ovatko he edelleen yhdessä, ja miten suhde aikoinaan alkoi.

  VastaaPoista
 43. Japanilaisista puolet lopettanut seksin – vakava ongelma paisuu

  Seksi kuuluu aikuisen ihmisen arkeen siinä missä muutkin elämän nautinnot. Viime vuosina maailmalta on kantautunut kuitenkin huolestuttavia tietoja seksin vetovoiman hiipumisesta, ja nyt Japanissa jo puolet aikuisista on lopettanut seksin harrastamisen.

  Japanilaisilla on siis vakava ongelma. Business Insider uutisoi Japanin perhejärjestön tutkimuksesta, jonka mukaan peräti 49,3 prosenttia 16-49-vuotiaista japanilaisista ei ole harrastanut seksiä viimeksi kuluneen kuukauden aikana. Nopeasti kasvavalle ongelmalle on annettu oma nimikin, selibaattisyndrooma.

  Tätä menoa japanilaisia on vuonna 2040 noin 20 miljoonaa vähemmän kuin nyt, mikä voi aiheuttaa vakavia kansantaloudellisia ongelmia. Japani on Yhdysvaltojen ja Kiinan jälkeen maailman kolmanneksi suurin talousalue, joten ongelmat olisivat toteutuessaan globaaleja, varsinkin kun Japani on pahasti velkaantunut.

  Ihmissuhteiden ja initimien kanssakäymisen suosion lasku on jatkunut jo jonkin aikaa. Vuonna 2011 Washington Post uutisoi, että puolet japanilaisista oli sinkkuja ja että neljännes ei ole edes kiinnostunut seksisuhteista. Tuolloin selvisi myös, että 37 prosenttia 18-34-vuotiaista ei ollut vielä koskaan harrastanut seksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » … Business Insider uutisoi Japanin perhejärjestön tutkimuksesta, jonka mukaan peräti 49,3 prosenttia 16-49-vuotiaista japanilaisista ei ole harrastanut seksiä viimeksi kuluneen kuukauden aikana. …

   Onko tuossa sitten jotain erikoista?

   ! » … Tätä menoa japanilaisia on vuonna 2040 noin 20 miljoonaa vähemmän kuin nyt, mikä voi aiheuttaa vakavia kansantaloudellisia ongelmia. …

   Sinällään riittävä lisääntyminen ei vaadi vuosittaisia yhdyntöjä.

   Poista
 44. Sukupuolten valtavat palkkaerot närkästyttävät naistähtiä

  Näyttelijä Amanda Seyfried paljasti The Sunday Timesin tuoreessa haastattelussa, kuinka seksismi kukoistaa Hollywoodissa. Seyfried kertoi, että hänelle maksettiin vain kymmenesosa siitä, mitä hänen miespuolinen vastanäyttelijänsä ansaitsi ison budjetin leffasta.

  29-vuotias ykkösluokan näyttelijätär ei nimennyt elokuvaa, mutta kertoi kyseessä olleen vuosien takainen projekti.

  – Ja olimme aika lailla saman kaliiberin näyttelijöitä, Seyfried kertoo lehdelle.

  Asia sai hänet kiinnittämään erityistä huomiota sukupuolten väliseen epätasa-arvoon elokuva-alalla:

  – Kyse ei ole siitä paljonko tienaat, vaan siitä, onko se reilua.

  Sukupuolten välisistä palkkaeroista mielipiteensä ovat hiljattain ilmaisseet myös muun muassa Patricia Arquette sekä Seyfriedin tavoin Mean Girls -elokuvassa näytellyt Lizzy Caplan.

  VastaaPoista
 45. Jasmin Mäntylä avoimista suhteista: "Kiihottavaa, että minun mieheni on minun"

  Kohukaunotar otti blogissaan kantaa keskusteluun avoimista suhteista.

  Iltalehden sivuilla bloggaava tosi-tv-kasvo ja parturi-kampaajayrittäjä Iida Ketola paljasti viikonloppuna kirjoituksessaan, että hän ja avopuoliso, radiojuontaja Renne Korppila elävät niin kutsutussa avoimessa suhteessa.

  Vaikka Iida ja Renne asuvatkin yhdessä ja pitävät itseään pariskuntana, he saavat harrastaa seksiä muidenkin kanssa yhteisellä sopimuksella.

  Nyt kohukaunotar Jasmin Mäntylä on ottanut omassa blogikirjoituksessaan kantaa Iidan ja Rennen paljastukseen.

  - Erilaisuus kiinnostaa aina, samoin kuin rohkeus puhua vastaavista asioista. Juttuja lukiessani olen miettinyt myös paljon omaa suhtautumistani vastaavaan vapaamielisyyteen. Avoimia suhteita harjoittavia en tuomitse, mutta itse en ikinä pystyisi elämään sillä tavoin. Olen mustasukkainen ja tiettyyn rajaan asti todella omistushaluinenkin, joten jos joku toinen koskisi ikinä intiimillä tavalla miestäni (tai toisin päin), niin en tiedä, mitä hirveää tekisin. Varmaa on vain se, että jotain hirveää, jommallekummalle tai kummallekin, Jasmin kirjoittaa.

  - Mielestäni on ihanaa ja jopa kiihottavaa, että minun mieheni on minun. Jos suhteessamme vierailisi fyysisesti edes joku toinen, se pilaisi jotain todella kaunista.

  Jasmin Mäntylä on naimisissa brittiläisen Dennis Bramleyn kanssa. Pariskunta herätti keväällä huomiota, kun Seiska-lehti paljasti heidän avioliittonsa olevan kriisissä. Syynä oli Jasminin liian läheinen kanssakäyminen toisen miehen kanssa.

  Nyt pariskunnan avio-onni vaikuttaa kuitenkin kukoistavan, sillä kaksikko on lisännyt Jasminin Instagram-tilille viime aikoina lemmekkäitä yhteiskuvia.

  VastaaPoista
 46. Nyt saa suihinottotunteja halvalla!

  Jutta-niminen huilunsoitonopettaja postasi Facebookiin hiljattain ilmoituksen.

  Se kuului seuraavasti:

  Annetaan huilunsoittotunteja aloittelijalle elokuusta alkaen kotonani. 20e/45 min. Ota rohkeasti yhteyttä.

  Hän saikin vastauksen Pasilta, joka oli lukenut viestin väärin:

  -Luin suihinottotunteja, Pasi hieroi silmiään.

  Huilunsoitonopettajan vastaus viestiin saattoi saada mieheltä aamukahvit väärään kurkkuun:

  -Laita yv (yksityisviesti) niin sovitaan asioista.

  Kahdenvälinen viestiketju ei ole satua vaan tosijuttu. Se kuratoitui hauskuutensa vuoksi myös Feissarimokat-sivustolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! » Kahdenvälinen viestiketju ei ole satua vaan tosijuttu. Se kuratoitui hauskuutensa vuoksi myös Feissarimokat-sivustolle.

   Feissarimokat: Kirpputorin löytöjä, osa 115 (14.7.2015)

   Murmurmurmeli: Voisi luulla, että aloittelijoille ne tunnit nimenomaan onkin tarkoitettu?
   Ja jos kyseessä on suihinottotunti, niin eikö siellä silloin opetalla ottamaan suihin eikä suinkaan mennä suihinotettavaksi? :D

   Poista
 47. Erektio iskee väärällä hetkellä? Uutuustuote auttaa!

  Ryhmä amerikkalaisia vaatesuunnittelijoita on aloittanut joukkorahoituskampanjan Indiegogo-sivustolla lanseeratakseen uuden ajan alushousut miehille. Tuote kantaa nimeä Bloxers, ja kyse on boksereista, joiden luvataan piilottavan käyttäjän erektion.

  Puuvillasta valmistettujen boksereiden sisälahkeeseen on lisätty joustavasta kankaasta valmistettu, jalan muotoa myötäilevä ”kilpi”. Tämän tarkoituksena on ehkäistä noloja tilanteita ja piilottaa mahdollinen seisokki kääntämällä se huomaamattomasti halutulle lahkeen puolelle.

  Suojakilven kuvaillaan olevan huippupehmeää mutta samalla tukevaa materiaalia, joka antaa sukukalleuksien hengittää piilopaikassaan. Bloxersia mainostetaan Indiegogo-sivustolla humoristisen videon voimin, mutta kyseessä ei ole vitsi. 25 prosenttia tuotteen keräämistä voitoista lahjoitetaan eturauhassyöpää tutkiville tahoille.

  VastaaPoista
 48. Suomi-Areenan täysosuma: Miespaneeli pohti maahanmuuttoa ilman yhtään maahanmuuttajaa

  Toukokuussa maailma hekotteli suomalaistutkija Saara Särmän luomalle netti-ilmiölle, all male panelille.

  Yhä sykkivässä ilmiössä nauretaan paneeleille ja seminaareille, jossa rivissä istuu pelkkiä miehiä eikä lainkaan naisia.

  Miesten täyttämien seminaarikuvien päälle lätkäistään peukku näyttävän David Hasselhoffin kuva ja onnittelu: Congrats, you have an all male panel!

  Porissa on parhaillaan käynnissä kaikkien kesätapahtumien isä ja äiti, Suomi-Areena, jossa kaupunki täyttyy ihmisten huvitukseksi paneelikeskusteluista.

  Ja tänään Suomi-Areenassa puhuttiin perussuomalaisten järjestämässä tilaisuudessa maahanmuutosta.

  VastaaPoista
 49. Entinen pornotähti tappelee kylmenneen lemmenpesänsä omistusoikeudesta

  Aikuisviihde-elokuvista tunnettu Jenna Jameson riitelee ex-kumppaninsa, vapaaottelija Tito Ortizin kanssa aikoinaan asuttamansa kiinteistön omistajuudesta. Pari erosi vuonna 2013 ja Ortiz asuu edelleen riidan kohteena olevassa rakennuksessa.

  Oikeudessa puidaan ex-parin välistä sopimusta, jonka piti taata Jamesonille laillinen osuus kiinteistöstä. Sopimus jäi kuitenkin tekemättä.

  Tiettävästi Jamesonin pankkitililtä maksettiin aikoinaan kiinteistön käsirahana tukeva summa. Jameson suostui Ortizin kirjaamiseen pääomistajaksi, koska hänelle piti sopimuksella taata osuus kiiteistön arvosta.

  Ex-parilla on liitostaan 6-vuotiaat kaksospojat.

  (Contactmusic)

  VastaaPoista
 50. Tutkimus: Sperman laatuun vaikuttikin vain yksi ja yllättävä puuha – ”Emme olleet varautuneet tähän”

  Elintavoilla ei huomattu olevan vaikutusta sperman laatuun. Vain kannabiksen polttelun todettiin vaikuttavan siittiöihin.
  Brittiläistutkimuksessa selvitettiin tavallisten elämäntapojen vaikutusta sperman laatuun ja siittiöiden terveyteen. Tutkimuksessa tarkasteltiin esimerkiksi tupakointia, alkoholin käyttöä, ylipainoa, terveydentilaa ja alusvaatteiden erilaisia malleja.

  Fox News kertoo, että vain yksi ja tutkijat yllättänyt tapa vaikutti siittiöihin: pilven eli kannabiksen polttaminen.

  – Emme olleet erityisen kiinnostuneita kannabiksen osuudesta asiaan. Se oli vain yksi tekijä muiden joukossa, tohtori Alan Pacey sanoo.

  Tutkimukseen osallistui 1970 miestä, joista 318 miehen siittiöt olivat epänormaaleja eli väärän kokoisia tai muotoisia. Vertailukohtana käytettiin Maailman terveysjärjestö WHO:n määritelmää normaalista spermasta.

  Epänormaalit siittiöt korreloivat vahvasti kannabiksen polttamisen kanssa. Tutkimuksessa ei kuitenkaan selvitetty, miten kannabis vaikuttaa siittiöihin.

  VastaaPoista
 51. Seinäjoen teinisurman yksityiskohdat tarkentuivat: ”Raju, väkivaltainen tapahtuma” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  ...
  15-vuotiaan tytön epäillään tappaneen luokallaan olleen tytön Seinäjoen Joupin kaupunginosassa 28.4.2015.
  ...

  Eipä koskenut taaskaan naisia:

  Traaginen turma Kittilässä - mies kuoli kaatuneen nosturin alle - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  VastaaPoista
 52. Bosozoku-naisjengi - japanilaista moottoripyöräilyn ala-alakulttuuria

  Japani on hyvin tiukkaan säädelty yhteiskunta, ja jopa univormuun, tai oikeastaan jengiasuun pukeutuminen voi johtaa pidättämiseen. Sitäkin yllättävämpää on, että Tokion kaduilla voi ainakin öiseen aikaan törmätä naismoottoripyöräilijöihin, jotka pukeutuvat jengiasuihin, peittävät kasvonsa ja ajavat varsin erikoisennäköisillä eri kustomointivaikutteita imeneillä, mutta omanäköisillään, värikkäillä moottoripyörillä, jotka tuovat mieleen manga- ja animeluomukset

  Bosozokun voi kääntää väkivaltaiseksi heimoksi, ja naiset voikin tunnistaa siitä, että he ajavat aina rinnakkain kiemurrellen edestakaisin kaistaa. Heillä on jengiasut, jotka ovat saaneet vaikutteita Yhdysvaltain armeijan ja kamikaze-lentäjien asuista. Lisäksi heidän kehonsa ovat useimmiten tatuoidut.

  Bosozokut häiriköivät liikenteessä ja ajavat laittomilla moottoripyörillä, joissa ei melumääräyksiä ole pahemmin otettu huomioon. Lisäksi heitä on linkitetty jengiväkivaltaan.

  Bosozoku-naisten kynnet ovat pitkiä ja monivärisiä, heillä on pitkät hiukset ja heidän pyöränsä ovat pinkkejä ja punaisia ja niissä on yleensä korkeat selkänojat.

  Nämä naiset pyrkivät irtautumaan japanilaisen yhteiskunnan stereotypioista, joissa oletetaan, että naisen paikka on kotona. Heidän omin sanoinsa kerrottuna he haluavat todistaa, että "japanilaiset naiset pystyvät pyyhkimään oman takalistonsa".

  Asiasta kertoi Motorbiker ja lisää informaatiota Daily Mailin sivuilla.

  VastaaPoista
 53. "Alussa hävetti" - Rakkauden kohde ei aina vastaa kuviteltua ihannetta

  Rakkauden syttyminen voi viedä aikansa, eikä kohde aina vastaa mielessä ollutta ihannetta. Iltalehden lukijat kertovat kokemuksistaan.

  VastaaPoista
 54. Pe­rus­suo­ma­lais­ten ja vihreiden miesjärjestöt ajavat miesasiaa yhteistyössä

  Perussuomalaisten miesjärjestö Perusäijät ja vihreiden miesjärjestö Vihreä miesliike aloittavat yhteistyön.

  Järjestöt haastavat myös muut puolueet perustamaan tasa-arvoa ja miesasiaa ajavia yhdistyksiä, joihin myös miehet voivat liittyä.

  - Haluamme osoittaa, että puolueittemme näkemys- ja ideologisista eroavaisuuksista huolimatta pystymme myös yhteistyöhön hyvien asioiden eteen, Perusäijien puheenjohtaja Harri Ahonen sanoo.

  Järjestöjen kahdenkeskinen yhteistyö saa konkreettisen muotonsa ensimmäiseksi seminaarilla, jonka suunnittelu ja järjestelyt on jo aloitettu.

  VastaaPoista
 55. EU saattaa murtaa Ison-Britannian aikuisviihdemuurin – Internetin sisältö samaksi valtiosta riippumatta

  Iso-Britanniassa käytössä olevat aikuisviihdesisältöä suodattavat suotimet saattavat muuttua laittomiksi Euroopan Unionin uuden lain myötä.

  International Business Timesin mukaan Euroopan parlamentti äänestää uudesta laista syksyllä.

  Periaatteessa uuden lain nojalla esimerkiksi suomalaisen internetkäyttäjän tulisi ulkomailla päästä käsiksi samaan sisältöön, jota hän voi käyttää kotimaassaan.

  Euroopan parlamentti, neuvosto ja komissio ovat tulleet siihen tulokseen, että internetin puolueettomuudesta ei ole selviä sääntöjä EU:n tasolla. Toisaalta se, että kaikilla 28 jäsenmaalla olisi oma menettelytapansa, ei myöskään käy.

  Tarkoituksena onkin nyt kehittää internetin puolueettomuutta EU:n tasolla vahtivat lait. Jokaisen jäsenvaltion täytyy kuitenkin itse määrittää internetin puolueettomuuden loukkaamisesta määrättävät rangaistukset.

  Iso-Britanniassa on vuodesta 2013 lähtien ollut käytössä menettely, jossa internetin käyttäjien täytyy itse ilmoittaa internetoperaattorilleen, mikäli he tahtovat pääsyn tietynlaiseen aikuisviihdesisältöön. Uusi Euroopan Unionin kattava laki tekisi esimerkiksi tällaisesta internetin suodattamisesta laitonta.

  Uuden lain sisällöstä ei vielä ole tarkkaa selvyyttä, sillä se sallisi mahdollisesti yhä hallitusten tai viranomaisten määrittelemät estot.

  VastaaPoista
 56. "Lihavien tyttöjen ei pitäisi käyttää bikinejä" - plusmallit kumoavat törkeän väittee

  Plusmalli ja muotibloggaaja Katana Fatale julkaisi sosiaalisessa mediassa kaksi upeaa kuvaa, joissa kumotaan kaksi ylipainoisiin naisiin kohdistuvaa syrjivää ennakkoluuloa.

  Yhdysvaltalainen plusmalli ja muotibloggaaja Katana Fatale todistaa, että bikinit, lyhyet helmat ja rohkeat kuosit sopivat upeasti myös suurikokoisille naisille. Fatale nimittäin julkaisi Instagram-sivullaan kaksi kuvaa, jossa hän poseeraa pluskokoisen kollegansa kanssa bikineissä ja katseita kääntävissä kuoseissa.

  Kuvissa ovat tekstit: "Lihavien tyttöjen ei pitäisi käyttää rohkeita printtejä!" ja "Lihavien tyttöjen ei pitäisi käyttää bikinejä!" Lauseet edustavat joidenkin ennakkoluuloja sitä kohtaan, että ylipainoisilla naisilla on aivan samat oikeudet toteuttaa persoonallisuuttaan pukeutumalla, kuin kaikilla muillakin. Jotkut ajattelevat, että bikinit ja rohkeat vaatteet kuuluisivat vain laihoille - mikä ei pidä paikkansa.

  Nämä plusmallit rokkaavat ihanissa tyyleissään! Katso todistusaineisto alta.

  Pluskaunotar esittelee staileja

  Netissä leviää nyt myös pluskokoisen Loue Lanen tuore video, joka yksi jakso hänen The Curvy Diaries -YouTube-sarjastaan. Pätkällä noin 40:n sekunnin kohdalla upea nainen alkaa esitellä erilaisia upeita lookejaan.

  Voit katsoa videon alta.

  VastaaPoista
 57. ”Inhoan seksiä niin paljon, että haluan oksentaa” – Miehet ja naiset paljastavat salaa, miksi seksi ei kiinnosta

  Nimettömät paljastukset kertovat rehellisesti, miksei petipuuhat kuulu kaikkien harrastuslistalle.
  Ihmiset ympäri maailmaa ovat jakaneet salaisuuksien paljastus sovellus Whisperissä syitä, miksi he eivät halua harrastaa seksiä. Whisperin käyttäjät pystyvät tunnustamaan anonyymisti salaisuuksiaan muille käyttäjille, ja kommentoimaan paljastuksia.

  Daily Mail uutisoi Whisperin julkaisseen anonyymit viestit, joissa on rehellisiä ja yllättäviä tunnustuksia siitä, miksei seksi huvita.

  VastaaPoista
 58. Miksi naiseni ajelee alapäänsä?

  Minä olen luonnollisuuden ystävä, mutta tyttöystävä haluaisi kokonaan eroon häpykarvoituksesta.

  Olen 27-vuotias mies ja seurustelen itseäni pari vuotta nuoremman ihanan naisen kanssa. Meillä menee hyvin, mutta yhdestä asiasta tulee usein sanomista. Tyttöystäväni haluaisi kokonaan eroon häpykarvoituksesta. Hän vahauttaa, sokeroi ja ajelee alapäätään ahkerasti, jotta se pysyisi aivan posliinina. Hän miettii, voisiko hän poistattaa karvat laserilla lopullisesti.

  Minä olen luonnollisuuden ystävä. Minusta olisi hienoa, että naisellani olisi kunnon "pöheikkö". Posliini tuo mieleeni pornoelokuvat. Olen toki niitä nuorena miehenä katsellut, mutta en mitenkään haluaisi pitää omaa seksielämääni pornoelokuvamaisena. Miten löytäisimme yhteisen linjan tyttöystäväni kanssa?

  VastaaPoista
 59. "Herrakerhohistoria" elää: Suomi Areenan ohjelmassa toistakymmentä miespaneelia

  Suomen tunnetuimman keskustelufestarin puhujiksi on ilmoitettu 17 paneeliin vain miehiä. Miespaneelissa nähty Mikael Jungner toivoo, että ensi vuonna olisi yhtä monta naispaneelia.

  Porissa meneillään olevan Suomi Areenan yli 150 tapahtumasta valtaosa on silmäätekevistä suomalaista koostuvia keskustelupaneeleja. Ennalta ilmoitetussa esiintyjien nimilistassa on noin 620 henkeä. Naisesiintyjiä on noin 230.

  Some-ilmiöksi nousseita miespaneeleja on Suomi Areenan ohjelmakirjasessa 17. Miehet keskustelevat keskenään esimerkiksi kuntien tulevaisuudesta, raviohjastamisesta ja liikennepolitiikasta. Tapahtuman viralliseen avajaiskeskusteluun ilmoitettiin niin ikään pelkkiä miespuhujia.

  On käsiohjelmaan painettu pari naispaneeliakin – kuten lapsiperheiden tukemisesta. Verkkoon osallistujalistaa on kuitenkin päivitetty professori Pentti Arajärvellä, joka on Lastensuojelun keskusliiton hallituksen puheenjohtaja.

  Vastakkaista on tapahtunut etukäteen ilmoitetuille miespaneeleillekin. Tiistaiseen entisten puoluejohtajien paneeliin oli aluksi varmistunut vain mieskolmikko Heinäluoma-Vanhanen-Korhonen, mutta lavalla nähtiin lopulta myös vihreiden Anni Sinnemäki.
  Miespaneelien ja naispaneelien suhde häiritsee toimitusjohtaja Mikael Jungneria, joka esiintyi maanantaina Porissa herrojen kesken keskiluokka-keskustelussa.

  – Siinä on sen verran iso ero, että ensi vuonna kannattaa pitää huoli, että menee toisin päin, Jungner sanoo Ylelle.

  Kreab-viestintätoimiston Jungnerin mukaan keskiluokka-paneelin järjestäjät olivat selkeästi pahoillaan ja havahtuivat mieskokoonpanoon vasta myöhään. Jungner toivoisi "herrakerhohistorian" takia, että sukupuolet menisivät paneeleissa tasan.

  – Olen perheestä, jossa äiti teki uraa ja isä ruokaa, niin tasa-arvoa ei ole tullut edes ajatelleeksi. Yksittäisessä paneelissa sukupuolet tuskin vaikuttavat keskusteluun, mutta se on silti asia, mitä järjestäjien kannattaa vaalia.

  Paneelilaskentaan ei luettu SuomiAreenaan niin sanottuja torivartteja, joissa on pääsääntöisesti vain yksi tai kaksi puhujaa.

  Varsin paljon paneeleissa puhuu johtajia ja päälliköitä. Esiintyjiksi on saatu ilahduttavasti myös niin sanottuja kokemusasiantuntijoita. Lapsiperhekeskusteluun osallistuu kaksi naista, Jenni Hakanpää ja Melina Heino, jotka kertovat omista arjen kokemuksistaan.

  – Meille on tärkeää, että naisten ja lasten ääni kuuluu, sanoo toimitusjohtaja Riitta Särkelä lapsiperhepaneelin järjestävästä Ensi- ja turvakotien liitosta.

  – On meillä kyllä ollut kokemusasiantuntijoina miehiäkin.

  VastaaPoista
 60. Mitä tehdä, kun kumppani haluaa enemmän seksiä?

  Syyttelyä, mököttämistä, kädellä viittaamista. Kun jompi kumpi haluaa seksiä enemmän kuin toinen, voi asian ratkaista viisaastikin.
  Itsekäs, kylmä, tylsä, haluton... On helppo syytellä sitä, jonka ei tee mieli aivan yhtä usein. Tylyttäminen ei kuitenkaan auta vaan vain pahentaa tilannetta.

  Tilanteelle ei kannata myöskään viitata kintaalla. Paras ratkaisu on keskustella tunteistaan ja opetella ilmaisemaan itseään rakentavasti.

  Psychcentral.com -sivustolla psykoterapeutti ja parisuhdeasiantuntija Marcia Naomi Berger jakaa vinkkinsä siihen, miten ratkaista petipulma.

  VastaaPoista
 61. Tilanteet, joissa naiset alkavat kritisoida kroppaansa aivan turhaan
  Joudumme usein tilanteisiin, joissa haluaisimme kritisoida omaa kroppaamme. Negatiiviset kommentit kannattaa kuitenkin jättää lausumatta, sillä se ei tee hyvää kenellekään - kaikista vähiten sinulle itsellesi.


  Jokaisen keho on erilainen, ja juuri hyvä sellaisenaan. Joskus omassa kehossa voi olla kuitenkin tukala olla, esimerkiksi hormonitoiminnan ollessa sekaisin tai kun takana on kostea ilta. Lehtien sivuilla poseeraavat toinen toistaan treenatummat julkkikset ja langanlaihat huippumallit eivät lainkaan helpota oloa.

  VastaaPoista
 62. Avioseksikö tylsää? Viisi syytä, miksi se on parasta!

  Good Housekeeping -lehden mukaan avioseksi päihittää sinkkuseksin monessa suhteessa.

  1. Ei huolta siitä, mihin suhde on etenemässä

  Sinkku joutuu pohtimaan, harrastaako seksiä uuden kumppanin kanssa liian varhain. Pitäisikö odottaa? Eteneekö suhde? Vai voisiko vain heittäytyä? Naimisissa seksi on osa suhdetta, eikä silloin tarvitse pohtia, onko nyt oikea aika seksille.

  2. Ei tarvitse pähkäillä, kumman luokse mennään

  Sänky on taatusti tuttu, ja kaikki mitä tarvitset löytyy varmasti kylppärin kaapista.

  3. Vähemmän stressiä ulkomuodosta

  Tutun kumppanin kanssa ei tarvitse ottaa ulkonäköpaineita. Anna karvojen rehottaa, jos siltä tuntuu tai käytä pussittavia kalsareita. Puoliso hyväksyy sinut sellaisena kuin olet.

  4. Vähemmän ehkäisystressiä

  Sinkku joutuu kantamaan vastuun omasta ehkäisystään. Parisuhteessa asiasta keskustellaan yhdessä, sillä olette samaa joukkuetta.

  5. Ei tarvitse pohtia, onko toinen se oikea

  Olette jo sitoutuneet toisiinne, joten asia lienee selvä.

  VastaaPoista
 63. Uusi tutkimus: pettäminen saattaa olla periytyvää

  Mutta miksi? Siitä ollaan vielä epävarmoja.
  Syitä ihmisten pettämistaipumuksiin on tutkittu paljon, ja aikaisemmin on uumoiltu niin narsismia kuin alhaista itsekontrollia. Yksi syy vieraaseen petiin päätymiselle saattaa olla myös se, että parisuhde ei yksinkertaisesti toimi.

  Nyt vanhojen selitysten päälle on keksitty uusi teoria, joka kääntää katseensa ihmisten historiaan. Uuden tutkimuksen mukaan ihmiset, joiden toinen vanhempi on pettänyt toista vanhempaa, pettävät omaa kumppaniaan jopa kaksi kertaa todennäköisemmin kuin muut. Toisin sanoen pettäminen on tutkimuksen mukaan perinnöllistä.

  Mielenkiintoinen seikka tuloksissa lienee se, että tutkimuksen mukaan vanhempien uskottomuus ei näytä vaikuttavan ihmisten asenteisiin pettämistä kohtaan. Vanhempien pettäminen ei saa siis ihmisiä ajattelemaan, että uskottomuus olisi hyväksyttävää.

  Tutkijat ovatkin epätietoisia, mistä syystä pettävien vanhempien lapset ovat taipuvaisia jatkamaan pettämisen perinnettä.

  Yhdysvaltalaistutkimus toteutettiin kyselynä, johon vastasi noin 300 ihmistä.

  VastaaPoista
 64. Seksuaaliterapeutin ohje tuhmien puhumiseen – Ota käyttöön nämä 2 kysymystä

  Tuhmien puhuminen seksin aikana saattaa tuntua aluksi vaivaannuttavalta, mutta se voi osoittautua antoisaksi kokemukseksi.
  Moni mieltää tuhmien puhumisen ennemminkin tyhmien puhumiseksi. Tai vaikka ajatus juttelemisesta seksin aikana kiehtoisi, sen toteuttaminen saattaa ujostuttaa niin, ettei koskaan tule avattua sanaista arkkuaan.

  Tuhmien puhuminen voi olla yksi hyvä keino saada kaivattua vaihtelua seksiin. Toisekseen se on oiva tapa pysytellä läsnä ja ehkäistä ajatusten harhailua, mikä sekin on luonnollista ja kovin yleistä. Siksipä tuhmien puhumista kannattaa kokeilla ainakin kerran tai kaksi – alkuhan on monesti hankalaa – koska se voi olla antoisampaa kuin luuleekaan.

  VastaaPoista
 65. Joku ripustelee seksileluja roikkumaan ympäri Portlandia

  Kukaan ei tunnu Buzzfeedin mukaan tietävän, kuka lelut on ripustanut tai miksi.
  Buzzfeed-sivustolla kerrotaan hiljattain Portlandissa Oregonissa alkaneesta ilmiöstä.

  Imgurissa julkaistiin ensin kuva kahdesta seksilelusta roikkumassa sähkölangalla. Paikalliset ovat sen jälkeen julkaisseet useita Twitter-kuvia leviävästä ilmiöstä, joka on aiheuttanut ihmisissä naurua ja punastelua.

  Tähän mennessä jo kymmeniä seksileluja on havaittu eri puolilla kaupunkia, eikä kukaan tunnu tietävän, kuka ne on ripustanut tai miksi.

  Uutistoimisto Reutersin mukaan lelut roikkuvat langoilla pareina. Portlandin naapurusto-osaston tiedottaja Lisa Leddy sanoo, että niistä on tehty useita ilmoituksia.

  Reddit-sivustolla liikkuvan huhun mukaan puolestaan paikallisen seksikaupan työntekijä olisi tilannut virheellisesti 10 000 viallista seksilelua.

  VastaaPoista
 66. 23-vuotias ilotyttö paljastaa: Tämä teki minusta maksullisen naisen!

  Tilaisuus teki huoran, voisi kohahduttavilla kirjoituksillaan tänä kesänä blogimaailmaa ravisuttanut ilotyttö todeta ammatinvalinnastaan.

  Hän kertoo uusimmassa postauksessaan ryhtyneensä alalle muutama vuosi sitten sattuman sanelemana. Opiskelutoveri muutti pois kimppakämpästä, hän tarvitsi rahaa koska ei halunnut luopua hienosta asunnosta - ja sitten muuan tuntematon tarjosi hänelle ravintolassa pilkun jälkeen rahaa seksiaktista.

  Nainen kertoo huomanneensa helpon tienestin mahdollisuuden ja jäi alalle. Blogissaan ilotyttö tekee myös yllättävän paljastuksen. Hänen mielestään jopa tuhannet suomalaisnaiset ovat myyneet tai myyvät itseään satunnaisesti. Se aiheuttaa kilpailutilannetta ammattilaisten ja tavisten välille.

  VastaaPoista
 67. Naisjärjestöjen mukaan tasa-arvon juurruttaminen vaatii jatkuvaa työtä

  Suomella ole varaa kyykyttää naisia työntekijöinä ja yrittäjinä, arvioivat Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Sirkka-Liisa Anttila ja Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlander.

  – Naisten taloudellisen ja yhteiskunnallisen tasa-arvon juurruttaminen vaatii jatkuvaa työtä, toteavat Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Sirkka-Liisa Anttila ja Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlander yhteisessä tiedotteessaan.

  Anttila pitää sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumisen suurimpana esteenä asenteita.

  – Suomella ei totisesti ole varaa kyykyttää naisia yrittäjinä eikä työntekijöinä. Tarvitsemme nyt kiireesti konkreettisia päätöksiä työelämän tasa-arvon edistämiseksi. Perheen ja työn parempi yhdistäminen vaatii joustavampia työaikoja.

  Anttilan vaatimuslistalla ovat lisäksi perusteettomien palkkaerojen poistaminen ja naisten osuuden lisääminen talouselämän johtotehtävissä.

  Estlander puolestaan huomauttaa naisten starttaavan työntekijöiksi ja yrittäjiksi heikommista lähtökuopista kuin miehet.

  – Tätä peilaa osuvasti se, että nuoret synnytysikäiset naiset tekevät meillä eniten pätkätöitä. Lisäksi on käsittämätöntä, että naisvaltaisten alojen työantajat joutuvat yksin pulittamaan sen osan vauvalaskusta, minkä Kela jättää korvaamatta.

  Hän muistuttaa, että naisten työura on äitiyden vuoksi repaleinen. Yhä useammat sukkuloivat jatkossa palkkatyön ja yrittämisen välillä.

  Myös yrittäjien sosiaaliturvaa pitäisi Estlanderin mielestä parantaa.

  VastaaPoista
 68. Professori: "Miesten ehkäisy ei kiinnosta enää lääkeyhtiöitä"

  Miesten ehkäisylääkkeiden kehittely tökkii muun muassa rahapulan takia. Ehkäisykeskustelua olisi silti syytä jatkaa jo tasa-arvon takia, toteaa professori.

  Ikuisuuskysymys: Kenelle vastuu ehkäisystä kuuluu?
  Ehkäisyn keinot eivät ole jakautuneet tasapuolisesti naisten ja miesten kesken.

  Konkreettiset ehkäisymenetelmät ovat yksinomaan suunniteltu naisten käyttöön. Miesten ehkäisyvalikoimaan kuuluvat lähinnä kondomit ja pysyvä strerilointi.
  Haaveet miesten ehkäisylääkkeiden ilmestymisestä markkinoille elivät vahvasti vielä 2000-luvun alkupuolella.

  Keskustelua miesten e-pillereistä kiihdytti myös huoli maapallon väestönkasvusta. Silloin kuviteltiin, että miesten ehkäisy olisi pian arkipäivää.
  – Toisin kuitenkin kävi, toteaa Turun yliopiston professori Jorma Toppari.

  VastaaPoista
 69. SR: Useat Julian Assangea koskevat seksuaalirikosepäilyt ovat vanhenemassa Ruotsissa
  Kaksi ruotsalaisnaista teki WikiLeaks-vuotosivuston perustajasta Julian Assangesta rikosilmoitukset elokuussa 2010.


  Useat seksuaalirikokset, joista tietovuotaja Julian Assangea epäillään Ruotsissa, vanhenevat kuukauden kuluessa, Ruotsin radio SR kertoo. SR on haastatellut Assangea seksuaalirikoksista syyttäneen naisen asianajajaa Claes Bergströmiä.

  – Jos rikokset vanhenevat, mihin lähes kaikki viittaa, syyttäjä lopettaa esitutkinnan, Bergström toteaa SR:ssä.

  Kaksi ruotsalaisnaista teki Assangesta rikosilmoitukset elokuussa 2010. Kumpikin naisista kertoi, että alun perin suostumukseen perustunut tilanne muuttui heidän tahtonsa vastaiseksi.

  Assangea epäillään Bergströmin edustaman naisen laittomasta pakottamisesta ja seksuaalisesta ahdistelusta. Nämä rikokset ovat nyt vanhenemassa.

  – Se on luonnollisesti ollut suuri rasitus asiakkaalleni, Bergström sanoo.

  Toisen naisen kohdalla epäilyt ovat vakavampia. Assangen epäillään raiskanneen naisen, ja raiskausrikoksen vanheneminen kestää Ruotsissa kymmenen vuotta.

  Ruotsalaissyyttäjien oli kesäkuussa tarkoitus kuulustella Assangea Ecuadorin suurlähetystössä Lontoossa, jossa hän on ollut kesästä 2012. Syyttjäien lupahakemusta ei kuitenkaan hyväksytty.

  Syyttäjäviranomaisesta kerrotaan SR:lle, että syyttäjä yrittää järjestää kuulustelut mahdollisimman pian, mutta joutuu odottamaan lupaa Ecuadorilta.

  VastaaPoista
 70. Mies lupasi lopettaa pornon katselemisen - näin avovaimo hänet käräytti

  Smoking Gun kertoo [lähde] traagisesta perheriidasta Yhdysvaltain Floridassa.

  Mies oli luvannut avovaimolleen, 29-vuotiaalle Delia Priemille, että hän ei katso enää aikuisviihdetta.

  Priem halusi kuitenkin saada varmuuden asiasta. Hän viritti piilokameran sopivalle paikalle asunnossa ja mitä paljastuikaan... Mies katsoi edelleen pornoa.

  Asian selvittyä Priem herätti miehensä keskellä yötä läimäisemällä kasvoihin ja työntämällä hänet alas sängystä.

  Poliisit saapuivat paikalle ja pidättivät hänet miehensä pahoinpitelemisestä.

  VastaaPoista
 71. Nainen iski miehiä kadulla – pullotus housuissa säikäytti

  Kun kaunis nainen lähestyy miestä iskemistarkoituksessa, viimeinen asia minkä mies haluaa nähdä, on naisen housuissa pullottava penis. HoomanTV teki pilan hyväuskoisten miesten kustannuksella, ja laittoi kauniin naisen asialle juksaamaan heitä.

  Tori Ross -niminen nainen menee juttelemaan miehille, jotka innostuvat viehättävän naisen lähestymisestä. Pienen juttutuokion jälkeen naisen lanteiden ympärille sidottu paita putoaa, mikä paljastaa tiukoissa shortseissa innostuneen peniksen. Miehet perääntyvät todella nopeasti ja vastaavat vihaisesti, että eivät ikinä tekisi naisen kanssa mitään. Yksi mies kuitenkin yllätti Rossin olemalla täysin sujut naisen isokokoisen peniksen kanssa.

  Aiemmin samankaltainen pila tehtiin rannalla, jossa kaunis vaalea nainen pyysi miehiä levittämään aurinkorasvaa selkäänsä. Kääntyessään ympäri miehet säikähtivät bikineissä pullottavaa penistä. Pila näyttäisi edelleen toimivan, ja lähes jokainen mies näyttää kokevan olonsa todella uhatuksi, kun miehen elin näkyykin piirtyvän kauniin naisen housuista läpi.

  VastaaPoista
 72. Sukupuoltaan korjannut vapaaottelija sai voimaa jälkikasvusta: "Isästä tulee äiti"

  Ensimmäisenä huipputason vapaaottelijana sukupuoltaan korjannut Fallon Fox kertoi suuresta päätöksestään.

  Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen asemaa urheilussa pohtivassa kokouksessa puhunut Fox kertoi, kuinka päätös omasta sukupuolenkorjausoperaatiosta kypsyi.

  - Tunsin sisälläni, että olin nainen, hän sanoi kanadalaisen City Newsin mukaan.

  - Halusin olla nainen. Sitä alkaa tuntea itsensä epämukavaksi kehossaan. Aivot eivät tunnu sopivan yhteen kehon kanssa. Sen asian jouduin käymään läpi.

  Foxin mukaan halu olla rehellinen hänen omalle tyttärelleen vauhditti lopullista päätöstä.

  - Kerroin hänelle niin monin sanoin, että isästä tulee äiti.

  Vastustusta lajipiireissä

  Fox sai aikanaan suuren päätöksen jälkeen tukea omalta yhteisöltään, mutta myöhemmin vapaaottelumaailmassa on tullut ongelmia. Puhtaan hämmästyksen lisäksi lajipiireissä ärinää aiheutti Foxin kilpaileminen naisten sarjassa.

  - Jotkut ihmiset uskovat, että saan automaattisesti etua.

  City Newsin mukaan asiantuntijat sanovat, että Fox joutuu päinvastoin antamaan naisten sarjassa jopa tasoitusta sukupuolenkorjauksen vuoksi. Tämä johtuu testosteronin määrää vähentävistä hormoneista.

  Fox on kilpaillut muissa kehissä, UFC-ovet eivät ole auenneet.

  UFC:n suurimpiin naistähtiin kuuluva Ronda Rousey kieltäytyi ottelemasta Foxia vastaan. Rouseyn mukaan esimerkiksi Foxin luuston rakenne tuo hänelle epäreilun edun.

  - Olen yrittänyt tutkia tätä asiaa paljon. Uskon, että jos koet puberteetin miehenä, sitä ei voi enää peruuttaa, Rousey sanoi Toronto Sunin mukaan.

  - Olen aika varma, että on aika monta naisottelijaa, joilla on pokkaa otella toista taidokasta naista vastaan pissaamatta housuihinsa, Fox vastasi.

  Myös UFC:n presidentti Dana White valitsi puolensa selkein sanoin.

  - Luuston rakenne on erilainen, kädet ovat isommat, leuka on isompi, kaikki on isompaa. En usko tähän juttuun. Mielestäni entisen miehen ei pitäisi saada otella naisia vastaan, White jyrähti Toronto Sunin mukaan.

  Fox iloitsee silti, että transsukupuolisista ihmisistä puhutaan vihdoin urheilussakin. Kymmenottelun olympiakultaa vuonna 1976 voittanut Caitlyn Jenner (ent. Bruce Jenner) on Foxia tunnetumpi sukupuoltaan korjannut urheilupersoona.

  - Caitlynin ja minun myötä ihmiset alkavat ymmärtää paljon enemmän aiheesta, mutta emme ole vielä siellä asti, missä pitäisi olla, Fox sanoo.

  VastaaPoista
 73. Tiede lehdessä (Heinäkuu 2015)

  Homoseksuaalit syntyivät hyväntekijöiksi (sivut 30 – 35)

  Ingressi:
  He olivat kolmas sukupuoli, joka satsasi suvun lasten menestykseen. Tätä vasten väittely homoseksuaalien adoptio-oikeudesta tuntuu nurinkuriselta.

  Ei toimivaa linkkiä.

  … Hänen mukaansa taipumus saattoi säilyä, jos homoseksuaalit jollakin tavoin auttoivat läheisiään lisääntymään, vaikka eivät itse lisääntyneet.  Blanchardin spekuloimaa vanhempien veljien vaikutusta on testattu lukuisilla ryhmillä länsimaissa, ja todistusaineistoa sen puolesta pidetään murskaavan ylivoimaisena: jokainen poikaraskaus kerryttää todennäköisyyttä, että seuraava poika on homoseksuaali.

  Kun Vasey ja kollegat testasivat teoriaa fa'afafineilla, se toimii vain puolittain. …

  VastaaPoista
 74. Väärinkäsitys: Sukupuoli on vain biologinen ominaisuus

  Yle Tiede kysyi tutkijoilta, minkä väärinkäsityksen he haluaisivat korjata. Filosofian tohtori Annamari Vänskän mukaan meidän pitäisi kiinnittää enemmän huomiota sukupuolen kulttuuriseen ulottuvuuteen.

  Vänskän mukaan jako kahteen sukupuoleen voidaan nähdä ensisijaisesti kulttuurisena ilmiönä. Sukupuoli on siis ominaisuus, joka syntyy vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa. Se rakentuu viesteistä, käyttäytymismalleista ja kirjoittamattomista säännöistä. Monia sukupuolten eroja määrittää enemmän kulttuuri, kuin biologia. Ajatus ei ole uusi, vaan näin kirjoitti jo 1940-luvulla filosofi Simone de Beauvoir (1908-1986) kirjassaan Toinen sukupuoli.

  Historiallisesta näkökulmasta ajatus kahdesta biologisesta sukupuolesta on melko nuori. Vasta lääketieteen ja anatomian vallan vahvistuessa 1800-luvulla, kuilu sukupuolten välillä syveni. Tätä ennen mies ja nainen käsitettiin osana samaa jatkumo; kaksi eri tavoin järjesteltyä muotoa samasta aineksesta. Ranskalaisen historioitsijan Thomas Laqueurin tulkinnan mukaan ennen 1800-lukua vallitsikin käsitys, jossa sukupuolia oli vain yksi.

  VastaaPoista
 75. Kätyrit ovat liian urpoja naispuolisiksi

  Kätyrit-elokuvaa on moitittu seksistiseksi, sillä elokuvan kaikki hahmot pahista lukuun ottamatta ovat miespuolisia. Mies hahmojen takana on selventänyt mistä yksipuolinen sukupuolijakauma johtuu — ja tulee mollanneeksi miehiä.

  Keltaiset hömelöt pallerot ovat valloittaneet valkokankaat rytinällä. Koko perheen elokuva ilahduttaa, mutta myös suututtaa. Feministiseltä kantilta tarkastellessa on merkillepantavaa, ettei elokuvassa esiinny kuin miehiä. Ainostaan elokuvan pahatar Scarlet Overkill (Sandra Bullock) on naispuolinen.

  — Kun ajattelee, kuinka hölmöjä ja tyhmiä hahmot ovat, niin en voinut kuvitella Kätyreitä tyttöinä, selittää Kätyrit-hahmot luonut Pierre Coffin.

  Coffinin vastaus ei kuitenkaan varsinaisesti poista seksismin stigmaa, vaan lausunto syyllistyy yleistykseen miehistä typeryksinä ja samalla ajatukseen siitä, ettei naisista ole hassutteleviksi hölmöläisiksi.

  VastaaPoista
 76. Selfie taustalla tapahtuvan raiskauksen edessä!! | MV!!??

  ...
  Samalla kun uhria uhattiin aseella seksiin, typykkä otti itsestään hymyselfien, jossa näkyy väkivallanteko taustalla.

  Twitteriin ilmestyi kuva, jossa musta mies pakotetaan suihinottoon aseella osoittaen.
  ...

  ”Äärioikeistosta” varoittelevalla suomalaistoimittajalla on outo harrastus | MV!!??

  VastaaPoista
 77. Toimittajan taustoista vielä:

  "Linkedin-profiilinsa mukaan hän työskentelee feministisessä Tulva-lehdessä, joka on levittänyt suoraa poliittista väkivaltaa kannattavien äärivasemmistolaisten sanomaa."

  VastaaPoista
 78. Lähes kolmannes on masturboinut autoa ajaessaan!

  Britanniassa nuoret autonkuljettajat ovat ottaneet osaa kyselyyn, jossa esitettiin kysymyksiä heidän ajokokemuksistaan. Yhtenä aihealueena oli liikenneturvallisuutta riskeeraava toiminta. Tulosten mukaan yli 26 prosenttia alle 34-vuotiaista kuskeista myönsi masturboineensa ratin takana.

  Sen lisäksi jopa 40 prosenttia vastanneista myönsi harhauttaneensa kuskia seksuaalisin keinoin ollessaan autossa matkustajana.

  Stara uutisoi aiemmin tapauksesta, jossa nainen oli ajanut kolarin masturboidessaan ratin takana. Tapausta seurannut tutkimus vahvistaa, että kyseessä ei ollut yksittäinen tapaus. Monet kuskeista ovat myöntäneet tyydyttäneensä itseään ratissa.

  Kyselyyn osallistui 1.000 ajokortin omaavaa henkilöä. Kyselystä vastannut Gerry Bucke kertoi, että tulokset olivat huolestuttavia, sillä seksuaaliset kokemukset ratin takana ovat vaaraksi liikenteelle. Mielihyvän tavoittelu aiheuttaa vakavamman haitan keskittymiselle kuin esimerkiksi matkapuhelimen käyttäminen. Metro-lehden mukaan aiheesta aiotaan tehdä jatkotutkimuksia.

  VastaaPoista
 79. Kysy seksistä: Kasvattaako kova kuntosalitreeni klitorista?

  Salitreenin vaikutukset huolestuttavat kysyjää. Syystä vai ei?
  Voiko kova kuntosalitreeni muuttaa naisen hormonitasapainoa? Onko vaarana, että klitoris kasvaa?

  Mietteliäs nainen, 22 v

  VastaaPoista
 80. Lääkäri otti selfien naisen alapään kanssa – kesken synnytyksen

  Lääkäriksi opiskeleva amanuenssiaikaansa synnytyssairaalassa suorittava Daniel Sanchez julkaisi Instagram-tilillään todella mauttoman kuvan itsestään naisen alapään kanssa kesken synnytyksen. Sanchez on pyytänyt tekoaan anteeksi, mutta puolustellut kuvaa sanomalla, että synnyttävän naisen kasvot eivät kuitenkaan näy.

  Tapahtuman jälkeen Instagram-tilinsä yksityiseksi muuttanut Sanchez julkaisi kuvan Vice-lehden mukaan kera tekstin: ”Lady I can deliver your baby but first let me take a selfie”. Kuvasta tykkäsi 31 seuraajaa, mutta samaan aikaan noin 4.000 henkilöä allekirjoitti vetoomuksen sen puolesta, että Sanchezin tulee saada rangaistus teostaan.

  Sanchez on myös kehuskellut sosiaalisissa medioissa, että heidän tiiminsä tuo vauvoja maailmaan ja uudelleenrakentaa vaginat huippukuntoon. Sanchez kuvaili heidän ompelemansa vaginan olevan kuin täysin käyttämätön ja uusi auto, jonka mittariin ei ole kertynyt vielä yhtäkään kilometriä.

  VastaaPoista
 81. Haluatko pitkiä ja älykkäitä lapsia? Etsi kumppanisi kaukaa!

  Mitä vähemmän vanhemmat ovat sukua toisilleen, sitä pitempiä ja kirkasälyisempiä heidän lapsistaan tuoreen tutkimuksen mukaan tulee.

  Mitä erilaisempi on vanhempien perimä, sitä älykkäämpiä ja pitempiä lapsista tulee. Näin kertoo tuore kansainvälinen tutkimus, joka julkaistiin Nature-lehdessä.

  Tutkijat analysoivat yli sadan aiemman tutkimuksen keräämää terveyttä ja perimää käsittelevää tietoa. Näin mukaan saatiin tietoa yli 350 000 henkilöstä.

  Tutkijat havaitsivat, että lapset olivat sitä pitempiä mitä enemmän vanhempien perimät poikkesivat toisistaan. Pituuden lisäksi vanhempien erilainen perimä vaikutti myös lasten älykkyyteen. Perimältään erilaisten vanhempien lapsista näytti tulevan muita älykkäämpiä ja he hankkivat myös korkeaa koulutusta.

  Tutkijat tarkastelivat myös sairauksien periytyvyyttä.

  Yllättävää kyllä vanhempien mahdollisimman suuri perimän erilaisuus ei vaikuttanut sairauksien periytyvyyteen oletetulla tavalla. Perinnöllinen taipumus korkeaan verenpaineeseen ja korkeaan kolesteroliin periytyivät lapsille aivan samalla tavalla, olivat vanhemmat perimmältään millaisia tahansa toisiinsa verrattuna.

  Tähän mennessä on ajateltu, että jos toisilleen melko läheistä sukua olevat henkilöt hankkivat lapsia, perillisten riski tiettyjen sairauksien saamiseen nousee. Näin ei tämän tutkimuksen perusteella kuitenkaan näytä olevan.

  Evoluutio näyttää siis olevan sen puolella, että ihmisistä tulee entistä pitempiä ja terävämpiä ajattelultaan, ei sairauksien jatkuvuuden puolella.

  VastaaPoista
 82. Mustasukkaisuus voi johtaa alkoholiongelmiin

  Huonolaatuisessa parisuhteessa olevilla on suurempi riski alkoholiongelmiin, väittää tuore yhdysvaltalainen tutkimus.

  Mustasukkaisuus, itsetunto ja alkoholiongelmat
  Ihmiset, jotka tarvitsevat parisuhdetta pönkittääkseen itsetuntoaan, hukuttavat muita todennäköisemmin surunsa alkoholiin, jos uskovat kumppaninsa pettävän.

  Houstonin yliopistossa tehdyn tutkimuksen tarkoitus on auttaa ensimmäistä kertaa ymmärtämään yhteyttä kolmen tekijän välillä: mustasukkaisuuden, parisuhteesta riippuvan itsetunnon ja alkoholiongelmien.

  - Me kaikki tunnemme mustasukkaisuutta jonkin verran. Monet ovat vähemmän ihanteellisissa parisuhteissa ja käyttävät alkoholia eri syistä, kertoo tutkimusta johtanut tohtori Angelo DiBello Elsevier-kustantamon tiedotteessa.

  VastaaPoista
 83. Kekseliäs mies saa Tinderissä puhelinnumerot lähes kaikilta naisilta - ei käytä edes sanoja

  Aina ei tarvitse sanoja, edes Tinderissä. Sen todisti eräs herrasmies, joka keräsi lukuisia puhelinnumeroita pelkkien emoji-hymiöiden avulla.

  Uutisoimme taannoin miehestä, joka keksi täydellisen kaavan siihen, jos haluaa jonkun puhelinnumeron Tinderissä. Kaava sisälsi liudan kysymyksiä. Nyt on kuitenkin todistettu, ettei puhelinnumeron saamiseen tarvita välttämättä edes sanoja.

  Toinen mies nimittäin käyttää näppärästi pelkkiä emojia, ja kikka näyttää toimivan lähes kaikkiin. Keskustelunavaus menee yleensä tähän tyyliin:

  "Sanat ovat yliarvostettuja. Käytetään vain emojeita."

  On hämmästyttävää huomata, miten helppo emojein on antaa viesti perille. Vielä hämmästyttävämpää on huomata, kuinka mies napsii puhelinnumeroita tällä keinolla.

  Katso kuvat keskusteluista täältä.

  VastaaPoista
 84. Seksiammattilaisen vinkki seuraa vailla oleville miehille, älä kysy mitä ‘tavara’ maksaa – puhu sponsoroinnista

  Metropoli.netin suosittu seksiammattilaisen blogi “Ilotyttö paljastaa” kertoo tällä kertaa yhden tarinan alalle päätymisestä. Otsikolla “tuhannet tavistytöt myyvät itseään” seksiammattilainen pohtii myös ‘satunnaisen seksinmyynnin’ yleisyyttä.

  “Tavisnaisten pil**nmyyntishowsta ei paljon puhuta vaikka se on varmaan yleisempää kuin ammattihuoraus. Jos ammattihuoria on maassamme suomalaisittain muutama sata ja siihen päälle ulkomaalaiset (joita enemmän ja jotka vierailevat täällä) niin kyllä mä väitän että satunnaisesti pil**a myyviä teinityttöjä tai tavisnaisia on varmasti tuhansia ja tuhansia ja tuhansia“.

  Blogia pitävä seksiammattilainen kertoo päätyneensä alalle sattumalta – ‘helpon’ rahan houkutus oli liian suuri. Taustat olivat tuttuja – opiskelija, ei rahaa ja vuokrakin pitäisi maksaa.

  “Olin sitten helsinkiläisessä baarissa yks perjantai-ilta, kun eräs mieshenkilö tuli kuiskutteleen korvaani melkein pilkun aikaan että lähde hänen hotellihuoneeseensa, se on tässä lähellä. Hän maksaa 300 euroa siitä”.

  Ammattilainen antaa myös miehille vinkin – naista ei saa alentaa eli kysyä paljon pil*u maksaa. Puhu ‘sponsoroinnista’ niin saat asian kuulostamaan houkuttelevalta ja hyödylliseltä molemmille osapuolille.

  Lue blogi kokonaisuudessaan Metropoli.netin sivuilta.

  VastaaPoista
 85. Musiikinopettaja puoleksi vuodeksi linnaan – käytti hyväksi 17-vuotiasta kehityshäiriöistä poikaa! | MV!!??

  Caron Lewty käytti opettamaansa kehityshäiriöistä poikaa seksuaalisesti hyväkseen!

  Tyhmästä päästä saa kärsiä koko… elämä!! | MV!!??

  Tuolla muuten törmäsin myös Nainen mestattiin kadulla keskellä kirkasta päivää!! (Video K-18!) -videoon, mutta se oli kyllä liian hurjaa tavaraa linkitettäväksi. Mutta femakoilla on sellainen vielä Suomessakin edessä ajamallaan politiikalla, vaikkeivat he ehkä sitä tiedostakaan - tai sitten kyse on jostain heidän itsetuhoisesta vietistään (vrt. rakkauskirjeet sarjamurhaajille).

  VastaaPoista
 86. Vaginataiteilija hukkuu kritiikkiin irstailun luvatussa maassa Japanissa
  Japanissa pahinkin irstailu on sallittua, kunhan sen tekee miesten ehdoilla ja elimet peittäen


  "Vaginan pitäisi olla luonnollinen ja itsestään selvä osa naisen kehoa, mutta siitä on tullut pelkkä miesten seksihalujen kohde."

  Näin kertoo japanilainen Megumi Igarashi sähköpostitse HS:lle. Naistaiteilija on tullut tunnetuksi omaa vaginaansa kuvaavista veistoksista ja kuvista, mutta nyt häntä syytetään siveellisyyden loukkaamisesta.

  Tabujen rikkominen sukupuolielinten kuvilla ei kuulosta kovin pahalta maassa, jossa on muun muassa seitsenkerroksinen seksikauppa ja monet sarjakuvat kuvaavat raiskauksia. Lapsipornon hallussapidosta tuli laitonta vasta tänä vuonna.

  Kawasakin kaupungissa pidetään joka vuosi Kanamara-festivaali, jonka teema on penis.

  Näistä erikoisuuksista huolimatta poliisi otti viime vuonna kohteekseen Igarashin. Poliisit takavarikoivat taiteilijan tavarat ja marssittivat hänet käsiraudoissa 23 päivää kestäneisiin kuulusteluihin

  Igarashi käyttää taiteessaan vaginan liikanimeä "manko".

  "Japanilaiset ovat alkaneet vihata sanaa manko, eikä sitä saisi lausua. Se johtuu siitä, että Japani on hyvin heteronormatiivinen ja mieskeskeinen yhteiskunta", Igarashi sanoo.

  Manko-sanaa halveksitaan ja pidetään vastenmielisenä.

  "Tällaista saastaista ja rivoa asiaa ei sovi näyttää julkisuudessa! Minunkaan töitäni ei missään tapauksessa näytetä televisiossa, paitsi pidätykseni yhteydessä."

  VastaaPoista
 87. Tästä ällöttävästä syystä kielisuudelma tuntuu niin hyvältä

  Tutkijat ovat pureutuneet suutelemisen saloihin, kertoo Shape.com.

  Kiihkeän kielisuudelman tenho selittyy sivuston mukaan bakteereilla. Tai tarkemmin ottaen niiden vaihtamisella, sillä suljen mukana niitä kulkeutuu suudellessa suusta suuhun.

  Microbiome-julkaisussa ilmestyneen tutkimuksen mukaan kiihkeän kymmensekuntisen suudelman aikana vaihtuu noin 80 miljoonaa bakteeria. Ja nyt ei ole syytä bakteerikammoon! Niiden jakaminen suutelemalla nimittäin tekee keholle hyvää monella tapaa. Se auttaa vahvistamaan hyvien bakteerien kantaa kehossa, ja tehostaa immuunipuolustusta. Ahkera suuteleminen voi siis jopa auttaa torjumaan infektioita.

  Lisäksi suudelmien erittämä sylki huuhtelee suuta ja auttaa hampaita pysymään puhtaamipina.

  Bakteerien ja syljen vaihtoa siis tarvitaan. Ja tämän vuoksi ihmiskeho on rakentunut niin, että suuteleminen tuntuu niin uskomattoman ihanalta. Huulissa on yli miljoona hermopäätettä, ja ne ovat yksi kehon herkimmistä osista. Siksi suudelma aistitaan helposti, ja se lähettää aivoihin viestin että jotain ihanaa on tapahtumassa.

  Aivot puolestaan reagoivat vapauttamalla kehoon ryöpyn hyvänolon hormoneja, dopamiinia ja oksitosiinia, jotka innostavat helposti suutelemaan lisää. Ja mitäpä sitä bakteerien vaihtoa rajoittamaan - otetaan kaikki hyöty irti!

  VastaaPoista
 88. IS:n suuri seksikysely: Vesa, 60, harrastaa seksiä illalla, aamulla ja keskiyöllä

  Yli 6 500 lukijaa vastasi IS:n suureen seksikyselyyn. He paljastavat, missä ja milloin tositoimet maistuvat makeimmilta.
  Ympäri vuoden aina kun mahdollista. Keväällä, kun luonto herää. Ainahan se on kivaa.

  Muun muassa tällaisia vastauksia IS sai Helsingin kesäkansalta kysymykseen ”Mihin vuodenaikaan harrastat eniten seksiä?” Yllä olevalta videolta selviää myös, mikä vuorokaudenaika saa kaupunkilaisten hormonit hyrräämään ja mikä on villein paikka, jossa he ovat heittäytyneet tositoimiin.

  – Ilta ja aamu... ja keskiyö, 60-vuotias Vesa vastaa, kun häneltä kysytään, mihin vuorokauden aikaan hän harrastaa useimmin seksiä.

  Nämä ja useita muita kysymyksiä sisältyy myös Ilta-Sanomien suureen seksikyselyyn, jonka tuloksiin pääsee tutustumaan tänään perjantaina ilmestyneessä paperilehdessä.

  VastaaPoista
 89. Sexpon toiminnanjohtaja Paalanen: ”Seksi eläimen kanssa ei ole väärin, jos eläintä ei vahingoiteta”
  Tommi Paalanen ei pidä myöskään nuorten eläinpornon katselua ongelmana


  Suomessa suunnitellaan tällä hetkellä eläimiin sekaantumisen kriminalisointia lähes viimeisenä maana Euroopassa. Nykylainsäädännön mukaan yhdyntä eläimen kanssa ei ole rikos, jos eläin ei saa siitä eläinrääkkäykseen rinnastettavia fyysisiä vammoja.

  Seksuaalisuuden asiantuntijaorganisaatio Sexpon toiminnanjohtaja Tommi Paalanen ei kannata eläimiin sekaantumisen kieltämistä.

  ”Se olisi turhaa lainsäädännön paisuttelua, koska tapauksia on hyvin vähän. Kielto koskettaisi lähinnä kokeilunhaluisia nuoria, yksinäisiä maaseudun miehiä ja joitakin eläinrakkaita kotirouvia. Mitä yhteiskunnallista hyvää tällainen kielto palvelisi?” Paalanen kysyy.

  Sexpo järjestää seksuaalineuvontaa ja -terapiaa sekä kouluttaa terveydenhuollon ammattilaisia. Säätiön nettisivuilla on nuorten kysymyspalsta.

  ”Eläinpornon katsominen ei ole mitenkään kiellettyä tai väärin. Jotkut katsovat sitä ihan uteliaisuudesta, toisia eläinseksi puolestaan kiihottaa”, Paalanen vastaa palstalla nuoren kysymykseen eläinpornon hyväksyttävyydestä.

  Paalanen on oikeassa siinä, että eläinpornon hallussapito ja katsominen eivät ole rikollista toimintaa. Vain eläinpornon teko, myynti ja levittäminen ovat Suomessa tällä hetkellä kiellettyjä.

  Mutta miksi hän puhuu eläinpornosta nuorille positiiviseen sävyyn asiantuntija-asemassaan?

  ”Eläinporno ei ole väärin millään tavalla, jos eläintä ei vahingoiteta. Eikä seksuaalinen kontakti sinänsä eläintä vahingoita. On hyvin vaikea löytää pitäviä eettisiä perusteluja, miksi eläinseksi olisi väärin. Se vain koetaan inhottavaksi ja sen takia halutaan kieltää”, Paalanen sanoo.

  Sexpon toiminnanjohtaja on ennenkin tuonut esille erittäin vapaamielisiä käsityksiään seksistä. Hän kannattaa muun muassa suojaikärajan madaltamista eli olisi valmis hyväksymään aikuisten seksisuhteet esimerkiksi 14-vuotiaiden nuorten kanssa.

  ”Joissain tapauksissa 14-vuotias voi itse lähteä aloitteellisesti seksisuhteeseen.”

  Mihin Paalanen siis vetää rajat hyväksyttävän ja tuomittavan seksin välillä?

  ”Sellainen seksi on väärin, jossa vahingoitetaan toista. Esimerkikiksi, jos on mukana pieniä lapsia, koska he eivät pysty antamaan suostumustaan”, Paalanen sanoo.

  Mutta eihän eläinkään pysty antamaan suostumustaan seksille ihmisen kanssa. Eikö tässä ole ristiriitaa?

  ”Eläimiin suhtaudutaan meidän kulttuurissa kuitenkin eri tavalla kuin lapsiin. Kulttuurissa, jossa eläimiä syödään tehotuotannossa, on tuskin syytä olla huolissaan hyväntahtoisesta eläinseksistä.”

  VastaaPoista
 90. Kiinassa seksivideo selätti sensuuriviranomaiset – "Sosialististen perusarvojen vastaista"

  Viranomaiset ovat turhaan yrittäneet suitsia kaupan sovituskopissa kuvatun kohuvideon leviämistä sosiaalisessa mediassa. Samalla on paljastunut valtava kuilu Kiinan nuorison ja maan johdon välillä.

  Kiinan kuumimmaksi puheenaiheeksi on noussut amatöörien kuvaama minuutin pituinen seksivideo. Kännykkäsovelluksissa kulovalkean lailla levinnyt video on pakottanut niin japanilaisen vaatebrändin Uniqlon kuin Kiinan sensuuriviranomaisetkin kannanottoihin.

  Videossa nuoripari harrastaa seksiä pukukopissa, joka on paikallistettu Pekingin suositulla Sanlitunin alueella sijaitsevaan Uniqlon myymälään. Video alkoi alkuviikolla levitä internet- ja mobiilisovelluksissa, kuten WeChatissa ja Weibossa, ja sen ovat katsoneet jo miljoonat ihmiset.

  On epäilty, että kyseessä olisi Uniqlon mainostempaus, mutta yhtiö kiistää tiukasti tällaiset huhut.

  – Toivomme, että yleisö ylläpitää yleistä moraalia ja käyttää pukukoppeja asianmukaisella tavalla, yhtiön julkistamassa lausunnossa sanotaan.

  VastaaPoista
 91. Suomalaisvanhemmat erimielisiä seksivalistuksesta: ”Ei ole niin vaikea asia, etteikö luonto opeta” – Mitä sanoo asiantuntija?

  Seksuaali- ja seksivalistus on kehittynyt vuosien varrella, mutta aihe hämmentää yhä edelleen. Seksuaalineuvoja Henriikka Sundell opastaa, kuinka lapsen kanssa voi keskustella.
  Aiempi artikkelimme lasten kasvatuksesta herätti keskustelua seksivalistuksesta IS:n lukijoiden joukossa.

  Toiset olivat sitä mieltä, että seksuaalisuus ja seksi on luonnollinen asia, josta voi keskustella lasten kanssa avoimesti. Toisten mielestä vastuu kasvatuksesta on koululla, toiset pistäisivät lapset nettiin oppimaan ja joidenkin mielestä seksiasiat selviävät sitten sitä harrastettaessa.

  VastaaPoista
 92. Sovinistit haluavat kieltää naisilta autoilun: "Aika ei riitä huviajeluille"

  Suomessa on avattu nettiadressi, jossa vaaditaan henkilöauton ajo-oikeuden poistamista naisilta.Nettiadressin laittajat vetoavat siihen, että esimerkiksi Saudi-Arabiassa nainen ei saa ajaa autoa.
  Adressin esittämät syyt kieltää naisilta autoilu ovat vähintäänkin kummallisia. Nettiadressin mukaan naisilta tulee kieltää Suomessa autolla ajaminen välittömästi seuraavista syistä:
  - Naisella ei ole miehen veroista havannointikykyä
  - Naisella ei ole kykyä käsitellä moottoriajoneuvoa turvallisesti
  - Naisella on rajallinen havannointikyky jota esim. meikkaus häiritsee
  - Naisilla ei ole tosiasiallista tarvetta autolle, esim. joogaan ja ale-myyntiin pääsee myös bussilla
  - Perheellisellä naisella ei aika riitä huviajeluille
  - Nainen ei ymmärrä auton päälle, esim. monimutkaisista vaihteistoista. Autot seisoo valoissa saastuttamassa
  - Nainen ei välttämättä jaksa ohjata raskasta autoa turvallisesti
  - Naisen keskittyminen ei riitä tarkkaavaiseen ajoon
  - Naisen luonne hankaloittaa
  Adressin mukaan Suomessa nainen saa ajaa autoa itsenäisesti vain tasa-arvosyiden vuoksi, koska kieltämistä ei kehdata esittää.
  Nettiadressin takana on sivujen mukaan Suomen Sovinistiseura.

  VastaaPoista
 93. "Esikuvani on Rambo" – kaksi suomalaisnaista läpäisi palomieskoulutuksen pääsykoke

  Suvi Suojalehto ja Sanna Elonen aloittavat syksyllä Helsingin palomieskoulutuksen. Koulutukseen on päässyt nainen edellisen kerran kymmenen vuotta sitten.

  Helsingin palomieskoulutukseen on päässyt nainen edellisen kerran kymmenen vuotta sitten. Ensi syksynä koulun aloittaa peräti kaksi: Suvi Suojalehto ja Sanna Elonen valmistuvat palonaisiksi vuonna 2018.

  - En mieti sitä, että olisin naisena erityisasemassa. Olen innoissani siitä, että pääsen rakentamaan sitä, mitä haluan. Kouluun pääseminen on yksi iso askel eteenpäin, Elonen sanoo.

  - En ole edes ajatellut sitä, kuinka moni nainen on koulutuksessa aiemmin ollut. Olen tehnyt oman unelma-ammatin eteen töitä, Suojalehto sanoo.

  Kun naisilta kysyy esikuvaa populaarikulttuurista, vastaus tulee Sanna Eloselta välittömästi.

  - Rambo, Elonen sanoo.

  VastaaPoista
 94. ”Mitä ne oikein siellä leireillä puuhaavat? Harrastavatko partiolaiset SEKSIÄ?”

  Kouluttaja, viestintäasiantuntija Katleena Kortesuo puuttuu satiirisessa blogikirjoituksessaan partiolaisten kondomitapaukseen. ”Mitä? Harrastavatko partiolaiset SEKSIÄ?” kuuluu kirjoituksen otsikko.
  Ilta-Sanomat kertoi eilen, että Suomen partiolaisten Japaniin lähettämä tuhannen kondomin lähetys on jäänyt jumiin tulliin. Suomen Partiolaisista kerrotaan lehdelle, että tulli on tulkinnut kondomien olevan tarkoitettu jälleenmyytäviksi, koska määrä on niin suuri. Suomen Partiolaiset aikovat matkustaa Japanin Yamaguchiin maailman suurimpaan partioleiriin Jamboreehen.

  - Olen järkyttynyt. Mieleni pahoittanut. Puolesta loukkaantunut. Mitä ne oikein siellä leireillä puuhaavat? Onko nykyään partiossa seksisuoritusmerkkejä? Onko partiotaitokilpailujen aiheena porno? Katleena Kortesuo tykittää blogissaan.

  - Jos olisin itse partiossa, niin kyllä pitäisin tytöt ja pojat erillään toisistaan ainakin 25. ikävuoteen asti. Tai hetkinen. Entäs se helvetillinen homoseksi? Kyllä ne lapset täytyy pitää erillään toisistaan ihan jokainen yksilönä. Parempi olisi, jos seksille alttiit ikäkaudet (eli alle 25-vuotiaat) pidetään kotona turvassa. Olen kuullut, että jotkut ovat harrastaneet seksiä jopa koulukavereittensa kanssa. Koulut on kiellettävä! hän jatkaa.

  Kortesuo jatkaa ajatuskulkua hämmästelemällä, mihin kondomeja ylipäänsä tarvitaan. Ajatuskulku päättyy huipennukseen, että eihän seksiä pitäisi ”harrastaa”m vaan pikemminen ”uurastaa”.

  Kortesuo kertoo olevansa itsekin entinen partiolainen.

  VastaaPoista
 95. Jos kolariuutisissa ei heti puhuta "mieskuljettajasta",niin silloin on ollut "akka ratissa"

  Roissyn twitteri jäädytettiin ja nyt Kanadasta:

  https://www.youtube.com/watch?v=sX37YsFJvR0

  VastaaPoista
 96. Thaihieromoihin tehtiin seksitesti - toimittajat yllättyivät

  Thaihierontapaikoista on kerrottu löytyvän seksipalveluja.

  Toimittajat päättivät testata thaihieromalaitoksia Helsingissä ja Lappeenrannassa. Yhteensä testattavia kohteita oli kuusi.

  Testiryhmä yllättyi, sillä testiin valikoiduista kaikista paikoista oli saatavissa intiimipalveluja. Raportin mukaan niitä suorastaan tyrkytettiin, ja hintaakin laskettiin, jos asiakas ei ollut valmis maksamaan. Yhdyntäpalvelua olisi saanut lopulta jopa sadalla eurolla. Muuta palvelut maksoivat 50-70 euron välillä.

  Aiheesta raportoi Metropoli

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".