sunnuntaina, toukokuuta 09, 2004

Alempitasoisten miesten seksinpuute

Kisse C. kirjoittaa kommenttiosastolla:
ATM-miehille ei kuulu muuta kuin halveksuntaa. Huvittavaa ininää seksin puutteesta. Jos minä ja minun ystäväni ja koko naissukupuoli hylkii jotakin miestä, niin vika on kuulkaa siinä _uroksessa_ eikä meissä.
Toki seksin puutteesta iniseminen vaikuttaa useimmista ihmisistä naurettavalta ja säälittävältä ja juuri siksi ATM:t eivät sitä teekään, vaan tyytyvät kohtaloonsa vältellen hävettäviä, seksinpuutoksen paljastavia tilanteita. Seksin puutteesta valittamisen katsominen naurettavaksi on eräs tehokas vallankäyttömuoto estää ATM:ä parantamasta tilannettaan tuolla saralla. Feministejä ei puolestaan hävetä valittaa pienimmistäkään tai naurettavimmistakaan epätasa-arvoisuuksista, joten heidän asiansa etenevätkin poliittisella tasolla nopeammin.

Tavoitteeni on poistaa seksin puutteesta inisemisen naurettavuus. Naurettiinhan ennen naisten tasa-arvo-oikeusvaatimuksille ja orjuuden vastustuksellekin. Nyt niille ei naura enää kukaan ja niitä pidetäänkin itsestäänselvyytenä. Mahdollisuus seksin saamiseen liittyy ihmisenä olemiseen, perustarpeisiin, elämänlaatuun ja elinikäänkin. Kun nyt Suomikin on sitoutunut tasa-arvotavoitteisiin, niin ei ole oikein sukupuolten välisen tasa-arvon kannalta, että naiset saavat seksiä ilman mainittavaa vaivaa niin paljon kuin haluavat, mutta että suuri joukko miehiä joutuu seksin saralla suurta kärsimystä aiheuttavaan paitsioon.

Eikä minua kiinnosta suuresti, onko vika seksittä jäävässä miehessä vaiko naisissa. Oleellisintahan on, että epätasa-arvoisuutta pyritään korjaamaan, oli vika kenessä tahansa. Epätasa-arvoisuutta seksinsaannissa voidaan tasoittaa vaikkapa tulonsiirroilla. Naisilla ja feministeillä ei luulisi olevan mitään erityisiä antipatioita tulonsiirtoja vastaan - siksi innokkaina he tuntuvat niitä itsekin vastaanottavan. Jos sitten feministi sanoo, että esimerkiksi lastenhoidon erilaiset tukimuodot ovat ok, mutta seksinsaannin tukeminen on väärin, niin kysehän on pahemmanlaatuisesta rusinapullatasa-arvoilusta, jossa katsotaan, että vain naisille tyypilliset ongelmat ovat oikeita korjaamista tarvitsevia ongelmia.

Illuusio miehille.

Oraaliseksin vaarat.

Opastus suuseksin pariin on eräs parhaista tavoista estää teinien ei-toivottuja raskauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".