perjantaina, toukokuuta 07, 2004

Kuinka nainen valitsee miehensä?

Ask.men.com:
Jos haluat tietää, kuinka nainen valitsee miehensä, älä vaivaudu suotta kysymään naiselta. Mitä suhteisiin tulee, naiset ovat vastuussa kumppaninvalinnasta, koska he hallitsevat seksuaalisuutta. He päästävät miehen sisään, joten saatat luulla, että he tietävät tarkkaan miksi ja miten he valitsevat kumppaninsa. Mutta ongelma on siinä, että naiset valehtelevat. He valehtelevat sekä miehille että itselleen(ja he pystyvät mainiosti uskomaan omiin valheisiinsa).

Jos kysyt naiselta, millaisen miehen hän haluaa, niin saat pitkän listan huumorintajusta ja mukavasta miehestä, joka kohtelee häntä hyvin. Kuulet hyvistä arvoista ja voimakkaasta moraalisesta persoonasta jne. Huh huh, joo. Herra Mukavaan jää vain korkkareiden kengänjäljet, kun nainen häipyy Ferrrarilla ajavan tohtorin matkaan. Ollaanpa nyt kerrankin rehellisiä. Jos naiset todellakin valitsisivat miehensä kuten he sanovat, niin jokaisen tavallisen ja mukavan miehen perässä roikkuisi häntä metsästävä nainen. Tavalliset mukavat miehet viettävät yleensä viikonloppunsa kotonaan ja hakevat deittinsä videovuokraamon takahuoneesta.

Monet naiset valehtelevat. He ovat mestareita itsepetoksessa, koska he eivät koskaan myönnä itselleen, mitä he oikein miehessä hakevat. Tärkein asia mihinkä miehen kannattaa kiinnittää huomiota naisen miehen valintaprosessissa on tämä: "Älä koskaan kuuntele, mitä nainen sanoo, vaan katso, mitä hän tekee" Ja mitä naiset sitten oikein tekevät? He naivat ylöspäin, eivät alaspäin. Mies nai naisen, joka kuuraa lattioita, jos nainen on riittävän sievä ja mukava. Kun nainen sanoo, että kaikki mukavat miehet ovat menneet, hän tarkoittaa, että kaikki miehet joilla on rahaa ovat menneet. Osa naisista valitsee avoimesti rikkaan miehen, jota hän voi sex-ploitoida, mutta yleisemmin naiset ovat tekopyhempiä potkimalla köyhempiä miehiä persuuksille myöntämättä sitä edes itselleenkään. Amerikkalaiset miehet, jotka menevät naimisiin, ansaitsevat 50 prosenttia enemmän kuin samanikäiset miehet, jotka jäävät yksin.

Tänä aikanamme, kun naiset huutavat tasa-arvon perään ja ansaitsevat rahaa siinä missä miehetkin, miehet joutuvat sen lisäksi antamaan osan rahoistaan naisille naisten itseään rikkaampiin miehiin kohdistuvien valintojen takia. Miksi näin? Syynä on miesten seksinhalu, joka mahdollistaa naisten harjoittaman sex-ploitaation. Useimmat naiset eivät anna seksiä, ennen kuin mies on osoittanut halunsa käyttää rahaa naiseen. Nainen odottaa miehen maksavan seksistä vain koska hän on nainen. Nainen ei kuitenkaan myönnä tuollaista käytöstään. Se on väärin. Suhteen pitäisi perustua molemminpuoliseen kunnioitukseen sen sijaan, että kyseessä olisi huoran ja Matin välinen suhde. Naisten tulisi kunnioittaa miehiä ja lopettaa sex-ploitaatio.
Seksilaastari auttaa naisten vaatimattomiin seksihaluihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".