tiistaina, toukokuuta 04, 2004

Mies, vältä ystäväkerhon jäsenyys

"Ollaanko vain ystävät", on eräs miesten eniten pelkäämistä lauseista:
Ystäväkerhoon joutuminen on miehellä äärimmäinen torjunta, potku munille. Ystävöitminen tarkoittaa miehelle sitä, että naisella ei ole seksuaalista kiinnostusta miestä kohtaan, eikä hän oikeasti halua edes olla ystäväsi. Ensitapaamisella nainen luokittelee miehet kolmeen eri kategoriaan: 1. Miehet joiden kanssa hän haluaa seksiä, 2. Miehet, joiden kanssa hän ehkä haluaa seksiä ja 3. Ystäväkerholaiset. Viimeiseen kerhoon päästäkseen ei tarvitse edes olla ruma nörtti, vaan sama kohtalo kohdata hyvännäköisiäkin miehiä.

Ensimmäinen syy miehen ystävöitymiseen on ihan puhdas raha. Toisille naisille avioliitto on puhdasta bisnestä, eikä sellaisessa ole tilaa köyhille miehille. Toinen ryhmä naisia ovat varatut flirttaajat, jotka pyrkivät saamaan seksuaalisen kiinnostuksesi heräämään, mutta joilla ei mitään seksuaalisia suunnitelmia sinun suhteesi. Flirttaajat tarvitsevat jatkuvaa vahvistusta viehätysvoimalleen ja kun mies tekee askeleen lähestyäkseen heitä he sanovat silmät pyöreinä: "Minä luulin, että me olimme vain ystävät". Välttelijät puolestaan pelästyvät miehen tehdessä ehdotuksen, koska he ovat loukkaantuneet edellisissä suhteissaan niin pahasti.

Pääsyy ystäväkerhoon joutumiseen on siinä, että mies käyttäytyy suhteen aikana kuin ystävä. Mies on naisen läheisyydessä, ujo, hermostunut ja pelkää torjuntaa toivoen, että nainen huomaisi jotenkin hänen kiinnostuksensa. Toisin sanoen, mies peittää kiinnostuksensa ja välttelee avoimesti ilmaisemasta seksuaalista haluaan. Naisia kiinnostaa seksuaalisessa mielessä miehinen voima ja miehekkyys. Siksi pahat pojat eivät ole koskaan ystäviä naisten kanssa, vaan seksipartnereita. Sen lisäksi monet miehet ovat liian mukavia naisten läheisyydessä. He tekevät kaiken kuten naiset tahtovat ja antautuvat kaikessa seksuaaliseen kiristykseen. Ovimattona oleminen tappaa naisen seksuaalisen kiinnostuksen ja kiinnostuksen hiivuttua tällaiset miehet yrittävät olla vieläkin mukavempia.

Mitä sitten pitäisi tehdä? Ensinnäkin, miehen pitäisi päästää valloilleen maskuliinisuutensa ja seksuaalisuutensa. Seksuaalisen halun ilmaiseminen kertoo naiselle, että et halua olla hänen ystävänsä, vaan rakastajansa. Kohtele naisia niin kuin kohtelisit pikkusiskoasi. Älä nosta naisia jalustalle.
Usassakin joudutaan ehkäpä miettimään bensan riittävyyttä.

Yli puolet Briteistä on harrastanut julkista seksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".