sunnuntaina, kesäkuuta 06, 2004

Pelimiesteoria

City-lehdestä löytyy teoreettinen pohdiskelu onnistuneen pokaamisen periaatteista:
Naiset eivät voi kuvitellakaan, kuinka paljon miehet pohtivat pokaamiseen liittyvää ongelmakenttää. Toisinaan miehet puhuvat naisten iskemisestä keskenään, mutta juttu menee helposti voivottelemiseksi tai kehuskelemiseksi. Naisilta ei kannata kysyä neuvoa. Sitä virhettä pitää erityisesti välttää, sillä naiset toimivat toisin kuin puhuvat.

Vasta internetin syntyminen tarjosi miehille mahdollisuuden vaihtaa ja kerätä ajatuksia naisten pokaamisesta. Netin piiriin muodostui 1990-luvulla kansainvälinen keskustelufoorumi, alt.seduction.fast, jossa miehet kehittivät naisten iskemisen tietotaitoa. He hahmottelivat tavoitteensa mahdollisimman kunnianhimoisesti. Oli selvitettävä, miten keskiverrosta naisenpuutteessa turhautuvasta jullikasta (Averige Frustrated Chump eli A.F.C.) voi tulla pelimies (Pick-Up Artist eli P.U.A.), joka vaivattomasti iskee kaunokaisia (Honey Bunny eli H.B).

Kun mies alkaa iskeä naista, hänen pitää ensin johdatella puhe lähes yksinomaan kyseiseen naiseen. Se ei ole vaikeaa, kukapa ei tykkäisi puhua itsestään. Tässä vaiheessa mies ei vielä kerro itsestään mitään. Miehen on ensin saatava selville, millaisesta miehestä nainen pitää, eli kuten eräs pelimies kirjoitti: ?Sinun pitää tietää kuka sinun täytyy olla päästäksesi panemaan häntä.? Udeltuaan millainen on naisen unelmamies pelimies antaa ymmärtää olevansa, kuinka ollakaan, juuri sellainen prinssi.

"Naiset haluavat tulla ymmärretyiksi", kirjoitti muuan potentiaalinen pelimies. "Jotta nainen tuntisi tulevansa ymmärretyksi, sinun täytyy kuunnella mitä hän sanoo, muotoilla sama asia uuteen malliin ja syöttää se takaisin hänelle (asiaa auttaa, jos olet samaa mieltä hänen kanssaan sanoipa hän mitä tahansa). Kuuntele mitä nainen sanoo, paina se mieleesi ja vielä viikkoja alkuperäisen keskustelunne jälkeen saat hänet tuntemaan yhteenkuuluvuutta kanssasi ja tuntemaan, että sinä ymmärrät häntä pelkästään toistamalla hänelle sitä, mitä hän alun alkujaan sanoi sinulle."

Kuunnellessaan tarkkaan pokattavaa naista mies huomaa, että nainen toistaa usein muutamaa hänelle erityisen merkittävää sanaa. Ne ovat hänen henkilökohtaisia transsisanojaan. Kun mies on tunnistanut naiselle tärkeitä sanoja, hän alkaa sisällyttää niitä omaan läppäänsä. Ne kolahtavat suoraan naisen alitajuntaan, ja H.B. tuntee kohdanneensa sielunkumppanin.

Pystyn näkemään, miten tämän lukeminen kismittää teitä naisia. Siitä vaan! Tämä on kuitenkin faktaa, väittävät jätkät.

On kuitenkin eräs vaikeus, johon miehet jatkuvasti törmäävät. Nainen ei kirjaimellisesti ottaen tarkoita sitä mitä hän sanoo. Miehen onkin saatava selville, mitä nainen todella tarkoittaa.

Menestyäkseen naisten iskemisessä miehen pitää olla niin sanottu alpha male, he väittävät. Termi on peräisin luonnontieteestä. Laumassa on aina yksi uros, jota kaikki naaraat haluavat. Se uros on alpha male. Muut, alistuvat urokset joutuvat valitsemaan niistä naaraista, jotka alpha malelta jää ylitse. Uskottele itsellesi, että olet juuri tällainen dominoiva alpha male, pokaaja-artistit kehottavat. Aivopese itseäsi.

Kun mies alkaa esittää naiselle olevansa juuri sellainen unelmamies, jota nainen etsii, hän ei pokaa naista rehellisesti omana itsenään, vaan näyttelee milloin mitäkin hahmoa. Siitä seuraa, että mies ei naisen saatuaan pysty kunnioittamaan häntä. Nainenhan meni hänen virittämäänsä vipuun. Pelimies alkaakin vähitellen halveksia naisia. Kun hän ei esiinny rehellisesti, hän ei koskaan pääse tuntemaan, että häntä itseään haluttaisiin ja rakastettaisiin. Pikakelaus kymmenen vuotta eteenpäin? yksinäinen, silmäpussein varustettu alkoholisoitunut pelimies ravintolan kaljan syövyttämällä baaritiskillä yrittämässä pokata tuhannetta naistaan.
Janne Vainion vastine artikkeliin liittyen:
Roskapuhe "hyväksikäytöstä" tässä yhteydessä on epäuskottavaa. HAHHAHHAH. Nainenhan nimenomaan haluaa kuunnella sellaisia taikasanoja, jotka saavat hänet ihastumaan. Nainen valitsee omavaltaisesti kuunnella mieluummin niitä kuin sellaista läppää, jonka luotettavuutta voi arvioida rationaalisesti ja jossa on kyse todellisen tiedon saamisesta koskien sitä millainen tyyppi kyseinen mies on ja mitä hän ajattelee. Nainen on se, joka dumppaa miehen, mikäli mies ei käyttäydy juuri kuvatun kaltaisella tavalla. Jos ja kun useatkin naiset haluavat muutosta tällaiseen asetelmaan, niin kyllä heidän tulisi tajuta se yksinkertainen totuus, että he itse ovat käytännössä se osapuoli, jolla on valta päättää lähestymisen ehdoista. Muutokset tällaisiin ehtoihin olisivat ainakin minun puolestani suotavia, jopa tervetulleita. Mutta miesten syyllistäminen tilanteesta pitää lopettaa.
Mea kirjoittaa kommenttiosastolla:
Siksipä tässä lauantai-iltani ratoksi lätisen täällä virtuaali-ihmissuhdemaailmassa ja juurikin siksi, että miehet panostavat liiaksi noihin pariutumismaailmassa tärkeisiin asioihin ja menettävät kiinnostavuutensa ihmissuhdemaailmassa. Paradoksaalista.
Miksi naiset sitten suosivat valinnoissaan pelimiehiä, jotka osaavat strategiansa ja vuorosanansa virheettomästi? Eikö naisten kannattaisi mieluummin suosia rehellisiä miehiä, jotka eivät osaa leperrellä hunajaisia sanoja? Vai eivätkö naiset osaa tai edes halua potkia esittäviä pelimiehiä pellolle? Kuka naisista tunnustaa, että hän ei erota esittävää pelimiestä rehellisemmästä yksilöstä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".