torstaina, marraskuuta 22, 2012

Miesten vartalotyypit

Miesten seksikkäimmät vartalotyypit

Kyllösen "olen vain tyttö" kortti

115 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Anonyymi: Geishakoulut Suomeen!

   Anu Palosaari: Mutta ajattelen lähinnä sitä, että koulutus suojaa trauma- ja muulta ei-toivotulta käyttäytymiseltä, kuten päihdekäyttäytymiseltä, siistii alaa vain huippuammattilaisten käyttöön, ja poistaisi nykyistä ihmiskauppaongelmaa ja etenkin siitä aiheutuvia pelkokuvia - siis tehokkaamin kuin nykyiset, keskiaikaiset keskustelussa olevat metodit.

   Kun keskustelu ihmiskaupasta lakkaa, ja se on selvästi erotettu ammattimaisesta seuralaisinstituutiosta, voidaan alkaa arvostamaan alan todellisia tekijöitä, joilla on paljon annettavaa yhteiskunnalle lääkäreiden ja geishalaitoksen tavoin vanhassa Japanissa.

   Poista
 2. Löllönen22/11/12 09:37

  Politiikka nuorentaa: Lihava keski-ikäinen nainen paljastuu "vain tytöksi"!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Anonyymi: Ongelmaryhmä: Nämä miehet tekevät vähemmän töitä kuin äidit

   Otsikko on muotoiltu niin että tuo on näiden miesten vika.

   Uusi Suomi: Nuorten naisten työllistymisen sijaan Suomessa tulisi puhua lapsettomien miesten työllisyydestä, kirjoittaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimuspäällikkö Minna Salmi Helsingin Sanomien Vieraskynä-palstalla.

   Salmen mukaan lapsettomien miesten työllisyysaste on heikompi kuin naisten, joilla on lapsia. Äidit ovat mukana työelämässä lähes yhtä paljon kuin miehet sen jälkeen kun lapset ovat kouluikäisiä, Salmi kirjoittaa.

   Poista
 4. Blogit: Chisugate puhuttaa

  Mahtaako tämä tapaus puhuttaa lähinnä vain sen takia, että kyse on tytön tekemästä "rötöksestä"? Senkö takia myötätunto ja kohtuusharkintatuntemukset nyt heräävät?

  Nyt heti paikalla Lex-Karpelaa muutaamaan, jos kerran tyttö voi sen perusteella saada tuomion. Eihän tytön toiminta voi olla moitittavaa, saati lain vastaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ile: Mahtaako tämä tapaus puhuttaa lähinnä vain sen takia, että kyse on tytön tekemästä "rötöksestä"?

   Tuossa voit olla oikeilla jäljillä.

   Poista
 5. Vihdoinkin edes jotain ryhtiä JSN:lta

  JSN:ltä langettava päätös IL:lle - Halla-ahoa ei saanut nimittää Breivikin oppi-isäksi

  Mites se muuten olikaan niiden kalapuikkoviiksimiesten suhteen? Saiko kansanedustajamiehiä kutsua tuollaisella halventavalla nimityksellä? Vai hoksasiko kukaan edes kyseenalaistaa tuollaista nimittelyä huomion kiinnittyessä kansanedustajamiehiin kohdistuneisiin vakavampiin syytöksiin ja leimaamiseen?

  VastaaPoista
 6. Isän huono hampaiden hoito näkyy lapsen suussa

  ...
  Valistus hampaiden hoidosta kohdistetaan entistä enemmän miehiin ja isiin. Valistamalla etenkin isiä vaikuttamaan lasten hampaiden kuntoon.
  ...
  Poikien hampaiden hoito kehitysmaatasoa
  ...  VastaaPoista
 7. Hyvää matkaa!:

  Norsunluurannikon entisen presidentin vaimo halutaan Haagiin

  ...
  Pidätysmääräyksessä todetaan, että Simone Gbagbo osallistui väkivaltaisuuksien suunnitteluun ja organisointiin.

  Rouva Gbagbo on tällä hetkellä pidätettynä Norsunluurannikolla, missä hän vastaa syytteisiin muun muassa kansanmurhasta ja kavalluksesta.
  ...

  VastaaPoista
 8. Kunnan kerho-ohjaajatar työskenteli huumepäissään

  ...
  Kun nainen ajoi työpäivän päätteeksi kotiinsa viime maaliskuussa, poliisit odottivat häntä hänen asuntonsa lähellä.

  Naiselle tehty huumetesti oli positiivinen.
  ...
  Nainen tunnusti ajaneensa henkilöautoa, mutta hän kiisti käyttäneensä huumausainetta. Nainen väitti huumejäämän tulleen hänen vereensä siitä, että avomies oli polttanut edellisenä yönä piipullisen hasista asunnossa naisen nukkuessa.

  Käräjäoikeus ei pitänyt väitettä uskottavana.
  ...

  VastaaPoista
 9. Nuoret haluavat näyttää tältä hinnalla millä hyvänsä!

  ...
  Tämän mukana on tullut paineita ja tarve näyttää lihaksikkaalta. Yksi kilpailun aihe on myös kropan muutos entistä lyhyemmässä ajassa. Tämän takia muun muassa vaarallisten steroidien käyttäjiä on nyt kaksi kertaa aiempaa enemmän.
  ...

  Eija-Riitta Korhola: Vankien lemmenkirjeet kyynistivät

  ...
  "Hurmaajana" on Korholan kokemuksien mukaan usein viehättävä yksinhuoltajainsinööri, jonka tavoitteena hän uskoo lopulta kuitenkin olevan vain kalastella naisilta rahaa.
  ...
  - Vankilapiireissä kiertää noin yksi siirappinen rakkauskirje, jota vangit sitten varioiden kopioivat toisiltaan. Puhetta elämän kovuudesta, rakkauden kaipauksesta ja loppuun vetoomus: "Vaan oisko susta tällaiselle vankipojalle kaveriksi tielle elämän myrskyjen, jossa joskus ehkä alla riippakoivun astella vois."

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Anonyymi: Pomon kanssa sänkyyn? Sallivatko suomalaiset tämän

   avatv.fi: AVA kysyi lukijoiltaan, menisivätkö he pomonsa kanssa sänkyyn. Yli 65 prosenttia oli tiukasti sitä mieltä, ettei voisi ikinä kuvitella tekevänsä niin ja vain alle 18 prosenttia ei nähnyt esimiehen kanssa sekstailussa mitään väärää.

   Esimihiä on vähemmin kuin alaisia. Jos tuo prosenttiluku olisi suurempi, niin sitten olisi jo tungosta.

   Poista
 11. Naistekijän tapauksessa olisi voitu selitellä jollain aikapäiviä sitten olleesta synnytyksellä uupumisesta ja tekijälle ei edes syyttäjä vaatisi kuin pikkurapsuja. Ja rangaistus voisi olla mitä hyvänsä rankaisematta jättämisestä sakkoihin, ehdollista vankeutta tai lyhyt oikea vankeus.

  Nyt kun tekijänä onkin todistettavasti mielenterveysongelmista pidempään kärsinyt, joka ei mielentilatutkimuksen mukaan edes ollut syyntakeinen, vaatii syyttäjä kuitenkin teosta elinkautista rangaistusta. Kuitenkin syyttäjän velvollisuutena olisi tuoda esiin myös lieventävät asianhaarat ja vaatia vain sellaista rangaistusta, joka on tekoon nähden kohtuullinen, eikä automaattisesti mitään maksimirangaistusta:

  Varkauden puukottaja: Äänet käskivät jatkamaan matkaa ja tappamaan

  Mies puukotti pyöräilijätytön hengiltä - syyttäjä vaatii rangaistusta murhasta


  Rikoslaista:

  Vastuuikäraja ja syyntakeisuus

  Rangaistusvastuun edellytyksenä on, että tekijä on teon hetkellä täyttänyt viisitoista vuotta ja on syyntakeinen.

  Tekijä on syyntakeeton, jos hän ei tekohetkellä kykene mielisairauden, syvän vajaamielisyyden taikka vakavan mielenterveyden tai tajunnan häiriön vuoksi ymmärtämään tekonsa tosiasiallista luonnetta tai oikeudenvastaisuutta taikka hänen kykynsä säädellä käyttäytymistään on sellaisesta syystä ratkaisevasti heikentynyt (syyntakeettomuus).

  Jollei tekijä ole 2 momentin mukaan syyntakeeton, mutta hänen kykynsä ymmärtää tekonsa tosiasiallinen luonne tai oikeudenvastaisuus taikka säädellä käyttäytymistään on mielisairauden, vajaamielisyyden taikka mielenterveyden tai tajunnan häiriön vuoksi tekohetkellä merkittävästi alentunut (alentunut syyntakeisuus), on rangaistusta määrättäessä otettava huomioon, mitä 6 luvun 8 §:n 3 ja 4 momentissa säädetään.
  ...

  VastaaPoista
 12. "Miehelle tehtiin ennen oikeudenkäyntiä mielentilatutkimus. Sen mukaan hän oli teon tehdessään syyntakeeton. Miehellä ei ollut aiempaa rikostaustaa."

  VastaaPoista
 13. Muutama äärifemakko Suomestakin joutaisi mukaan ja takaisin ei tarvitse tulla:

  Merkittävä kiinalainen naisaktivisti tuomittu uudelleenkoulutusleirille

  VastaaPoista
 14. Hihi, tuskin maltan odottaa, että sama on edessä Suomessakin ja femakkojenkin nykyinen päänauotanta tai jopa ideologian olemassaolo pitkälti lakkaa muutaman kunnon varoittavan esimerkin jälkeen:

  Egyptin radikaalit haluavat laillistaa lapsimorsiamet

  VastaaPoista
 15. Vastaukset
  1. Homo: Yhä useampi nuori komeroituu kotiin

   yle.fi: oka kymmenes nuori Suomessa on syrjäytynyt. Suuri joukko ei näy missään tilastoissa, ja yhä useampi heistä hautautuu kotiinsa ja ulkoistaa elämänsä tietokoneelle. Kotiin komeroituneita nuoria on kaikissa yhteiskuntaluokissa. Pelkästään pääkaupunkiseudulla heitä on satoja.

   Poikia, tyttöjä, molempia?

   Tuolla on vilkas keskustelu (siihen on hankala linkata, kun se näytetään javascriptillä).

   Poista
  2. Kari Hurtta: Tuolla on vilkas keskustelu (siihen on hankala linkata, kun se näytetään javascriptillä).

   Kommentit on kuitenkin toisessa artikkelissa

   yle.fi: Kokemuksia nuorten komeroitumisesta?
   Joka kymmenes nuori Suomessa on syrjäytynyt. Suuri joukko ei näy missään tilastoissa, ja yhä useampi heistä hautautuu kotiinsa ja ulkoistaa elämänsä tietokoneelle. Syrjäytyneiden nuorten nettiyhteisö käyttää itsestään termiä komero. Millaisia kokemuksia sinulla on nuorten syrjäytymisestä?

   Poista
 16. Feministi Maija Vilkkumaa osallistuu Chisugateen syyllistämällä "lataajatytön" isää ja paljastumalla itse tekijänoikeuksia loukkaavaksi linkittäjäksi ja jakelijaksi:

  http://www.stara.fi/2012/11/23/maija-vilkkumaa-loukkasi-itse-tekijanoikeuksia/

  VastaaPoista
 17. Opinnäytetyöntekijän Isien tueksi -kysely:

  http://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin582097&SID=68b66f9b-f57e-43b8-b263-7b2938f5b13b&dy=774844350

  VastaaPoista
 18. Asevelvollisuuskriittinen kertausharjoitus


  6. joulukuuta 2012 klo 13:00 - 15:00 Asevelvollisuuskriittinen kertausharjoitus järjestetään Helsingissä Presidentinlinnan edustalla itsenäisyyspäivänä torstaina 6.12.2012 klo 13-15.

  Kertausharjoituksen tarkoitus on kritisoida Suomen yleistä asevelvollisuutta, joka on Euroopassa käytössä enää vain Suomessa, Kreikassa ja Kyproksella. Vain miehiä koskeva pakkotyövelvoite on syrjintää sukupuolen perusteella. ... ...

  VastaaPoista
 19. Akava: Päteviä naisia löytyy, kunhan etsitään

  Ajatus siis on, että naiset täytyy etsimällä etsiä. Miehet ovat oma-aloitteisesti aktiivisia.

  En muista, että koskaa näistä tasa-arvoasioista puhuttaessa olisi kyseenalaistettu sitä, että toisen sukupuolen edustajia täytyisi maanitella johonkin tehtävään, kuin pikkulapsia konsanaan.

  VastaaPoista

 20. Henry, yritätkö tahallaan vääristää asioita, vai viiraako sulla nykyisin päästä aina välillä?

  Miesten vartalotyypit, naisten vartalotyypit - ikäänkuin se olisi sama asia!

  Naisten vartalotyypit, miesten STATUStyypit - silloin asia olisi symmetrinen.

  Miehen keho ei merkitse mitään naisen seksimodulille, usko jo hyvällä! (Tai tutki tätä asiaa rehellisesti kaikki asianhaarat huomioonottaen, kuten naisten tapa projisoida 'komeisiin' miehiin statusta muodossa jos toisessakin!)

  Kun nainen esimerkiksi sanoo pitävänsä älykkäistä miehistä, ei nainen suinkaan kuvittele hikinörttiä peräkammarissaan kvanttifysiikkaa tutkimassa, vaan hän kuvittelee 'sosiaalisesti älykkään' naistenmiehen, jolla riittää preselectionia joka sormelle, tai menestyvän, kuuluisan liikemiehen, jonka äly on materialisoitunut statukseksi.

  Kun nainen sanoo pitävänsä komeista miehistä, ei hän kuvittele jotain "kyllä, kulta"-tyyppistä äidin helmoissa viihtyvää "tossun alle menevää" (kuten eräs iljettävä akka röyhkeästi sen muotoili), kasvoiltaan komeaa, saamatonta vässykkä-neitsytpoitsua - vaan hän kuvittelee George Clooneyn lääkärin univormussa tai Brad Pittin kävelemässä hurmaavasti hymyillen kartanonsa portaita alas shamppanjalasi kädessä.

  Naiset projisoivat.

  Komeilla miehillä on usein korkea status (vaikkapa sitten vain itsevarmuutena ilmeten).

  Nämä kaksi seikkaa ovat selvästi sokaisseet Henryn ja monet muut luulemaan, että naiset kiihottuvat miehen kehosta/komeudesta.

  Mutta näytä naiselle köyhän, äitinsä helmassa asuvan, vellihousuisen vässykkälinuxperäkammarinörtin superhyvälihaksinen, treenattu keho, ja katso, miten naisen seksimoduli jäätyy niin nopeasti, että ympäröivä ilma muodostaa hiilihappojäätä (kuvaannollisesti puhuen).

  Miehen seksimoduli katsoo naisen kroppaa. Naisen seksimoduli ei.

  Onko tämä todella noin vaikeata tajuta?

  Miksi naiset edes katsoisivat statusta koskaan, JOS miehen kropalla olisi jotain seksuaalista merkitystä?

  Nämä kaksi asiaa ovat TOISENSA POISSULKEVIA, ja luulisi niinkin älykkään miehen, kuin Henryn, tajuavan näin perustava tosiseikka pariutumisesta.

  On siinäkin pariutumisen asiantuntija, kun edes perusasiaa pariutumisesta ei pysty näemmä tajuamaan (monesta selitysyrityksestäni huolimatta)!

  - Vortac

  VastaaPoista
 21. Vastaukset
  1. MGTOWfi: Asiantuntija: Eliitti leimaa sanomalla "syrjäytynyt"

   yle.fi: Syrjäytyneestä on tullut sana, jolla normaaliuden norsunluutornista leimataan ihmisiä, joiden tapaa elää pidetään vääränä. Siitä on tullut salonkikelpoinen korvike paskasakki-sanalle. Näin väittää vapautuvien vankien asumisohjaaja Jari-Pekka Hietsilta Ajankohtaisen kakkosen teemaillan haastattelussa.

   Poista
  2. MGTOWfi: Asiantuntija: Eliitti leimaa sanomalla "syrjäytynyt"

   Keskustelu on
   yle.fi: Onko syrjäytynyt leimaava sana?
   Kaikki presidentti Niinistöä myöten ovat huolissaan syrjäytyneistä nuorista. Onko se, kuten yrittäjä Jari Sarasvuo sanoo, yhteiskuntamme suurin ongelma vai miksi asia on kaikkien huulilla?

   Poista
 22. US:

  "Naiselliset ominaisuudet eivät auta naisteniskennässä. Ne eivät auta varsinkaan suomalaista nykymiestä, jolla on taakkanaan aivan liian paljon naisellisia ominaisuuksia muutenkin. Jo muodostuneessa parisuhteessa naisellisista ominaisuuksista on toki usein hyötyä."

  Laasanen on siis iskenyt naisensa miehekkyydellä(?), mutta viihtyy suhteeseen päästyään hellan ja kaulimen välissä ja pesemässä vessanpönttöä takapuoli pystyssä, kuten on blogissaan kertonut. Nainen elättää ja Laasanen kirjoittaa blogejaan (ja katsoo romanttisia elokuvia, sekä tietenkin nettipornoa), muttei voi tehdä väitöskirjaansa, koska on työtön... hmmm?

  Tulee jossain määrin mieleen Vääpeli Körmy. Kova julkisuuskuva, mutta kotona täysin tossun alla.

  (Vielä maisterinainen, joka ei ilmeisesti ole ylipainoinen, koska sellainen on Laasaselle turn off...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimimerkki Anonyymi 18/9/12 18:14: … lihava, vanha ja rääväsuinen akateeminen mies saa syyttää itseään siitä että on puutteessa,

   Nimimerkki Anonyymi 24/11/12 12:40: Laasanen on siis iskenyt naisensa miehekkyydellä(?), mutta viihtyy suhteeseen päästyään hellan ja kaulimen välissä

   Nimimerkki Anonyymi päättäisi jo…

   Henry Laasanen: Eräs FB-kaverini tokaisi, että "Ihmiset netissä tuntuvat tietävän kauhean paljon sinun seksi- ja suhde-elämästäsi, vaikka et ole avautunut niistä missään". Kaveri oli oikeassa. Saan päivittäin lukea netistä, että "Kirjoitusteni sävy muuttuisi, jos löytäisin tyttöystävän" tai "Henkka ei saa iskettyä kauniita naisia?" tms.

   Mistä ihmiset kaivavat tietonsa, vaikka en ole avautunut nykyisestä seksi- ja suhde-elämästäni?

   Poista
 23. Vastaukset
  1. Anonyymi: Kenestä on vanhemmaksi?

   Anniina Rintala: Usein ajatellaan, että naisen työuran kannalta perheen perustamisen ajoittaminen opiskeluaikaan on äärimmäisen huono ratkaisu. Muutenkin nuorten vanhemmuus nähdään usein ongelmallisena. Rohkenen kuitenkin väittää vastaan, sillä olen itse tullut äidiksi 19-vuotiaana yliopisto-opiskelijana.

   Opiskelu ja vanhemmuus on mahdollista yhdistää. Opiskeluja voi ainakin yliopistossa suorittaa omaan tahtiin.


   Noin kieltämättä välttää eräät muut riskit.

   Poista
 24. Seuraavana voisi olla vuorossa vaikka sukupuolineutraalit alusvaate- ja uima-asukuvastot. Nartut voisivat esitellä miesten kalsareita ja uimahousuja ja miehet rintaliivejä ja bikineitä:

  Ruotsalaisiin pukinkontteihin vain sukupuolineutraaleja leluja

  Ruotsalaislapset saavat tänä vuonna valita joululahjatoiveensa lelukuvastoista, joissa tytöt leikkivät pyssyillä ja pojat nukeilla.
  ...
  Lelujätit ovat aiemmin saaneet sukupuoliroolien kuvaamisesta nuhteita mainonnan itsesäätelyviranomaiselta. Moitteita tuli muun muassa mainosfilmistä, jossa mainostettiin "autoja pojille ja prinsessoja tytöille".

  Ruotsin sukupuolineutraali lelukuvasto yllätti suomalaisketjut

  VastaaPoista
 25. Henry Laasanen suunnittelee yhä väitöskirjaa miesten tasa-arvo- ongelmista. - Tällä hetkellä tutkimus on jäissä, koska olen työttömänä.

  Mitä ty(t)öttömyyteen tulee... Eikös niin pariutumis- kuin työmarkkinoillakin realiteetti ole se, että joskus pärjää vain laskemalla rimaa...

  Ja asiasta loiseen: jos kurjalistosta valtaosa on miehiä, ei 'tulonsiirtojen alasajopolitiikka' edistäisi kaksisesti miesten asemaa. Naiset pärjäävät aina - miesten lienee hankalampi löytää elättäjäpuolisoa... EIKÖ?! ehehe

  VastaaPoista
 26. Mistäköhän nainen on haalinut luurankonsa ja onko luurankoharrastukselöla mahdollisesti jotain yhteyttä tähän ammuskeluun?:

  Järkyttävä tapaus Ruotsissa: Nainen haali luita seksiakteihinsa

  ...
  Uutistoimisto TT:n mukaan poliisi ei kuitenkaan ollut löytänyt todisteita, että nainen olisi kaivanut luita ylös haudoista.
  ...
  Tapaus tuli julki, kun poliisi tutki asunnolla sattunutta ampumavälikohtausta.

  VastaaPoista
 27. Reform campus rape policy to prevent complaints becoming a 'second assault'

  Kommenteissa hyviä havaintoja, kuten:

  It was bad enough seeing that this article was based on a study by the American Association of University Women but after I read the definition of sexual harassment that was used:

  Survey respondents were provided with the following list of behaviors that, when unwanted or unwelcome, serve as examples of sexual harassment:
  • Made sexual comments, jokes, gestures, or looks
  • Showed, gave or left you sexual pictures, photographs, web pages, illustrations, messages or notes
  • Posted sexual messages about you on the Internet (e.g., websites, blogs) or e-mailed, instant messaged, or text messaged sexual messages about you
  • Spread sexual rumors about you
  • Called you gay or a lesbian or a homophobic name (such as faggot, dyke or queer)
  • Spied on you as you dressed or showered at school (e.g., in a dorm, in a gym, etc.)
  • Flashed or “mooned” you
  • Touched, grabbed, or pinched you in a sexual way
  • Intentionally brushed up against you in a sexual way
  • Asked you to do something sexual in exchange for something (e.g., a better grade, a recommendation, class notes, etc.)
  • Pulled at your clothing in a sexual way
  • Pulled off or down your clothing
  • Blocked your way, cornered you or followed you in a sexual way
  • Forced you to kiss him or her
  • Forced you to do something sexual, other than kissing

  I was only surprised that the incidence was not higher. Really this is worthless research which will only entrench the advocates of this position in their preconceived ideas. A proper survey might have been interesting but the likelihood of one taking place seems vanishingly small.

  VastaaPoista
 28. Why Thai women cut off their husbands' penises

  An epidemic of penile amputations in Thailand led researchers to inquire into what was going on
  ...
  It became fashionable in the decade after 1970 for the humiliated Thai wife to wait until her [philandering] husband fell asleep so that she could quickly sever his penis with a kitchen knife.
  ...
  "Interestingly", the physicians remark at the very end, "none of our patients filed a criminal complaint against their attackers."
  ...
  Bechtel and Tiller report that in each case, three things had happened during the week prior to dismemberment: (1) a financial crisis; (2) "ingestion of drugs or alcohol by the husband immediately prior to the event; and (3) public humiliation of the wife owing to the presence of a second 'wife' or concubine".
  ...
  Women publicly encouraging and inciting other scorned women to commit this act worsened the epidemic.
  ...

  VastaaPoista
 29. Naishuumoria (tästä tulee hieman mieleen Pravdan miesvihamieliset femakkokirjoittajat, joita ei oikein voi toimittajiksikaan nimittää)?:

  Bidisha's thought for the day: Summary justice

  VastaaPoista
 30. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tervetuloa – tällaisia olisivat laasaslaiset pikkujoulut

   Mikko Ahola: Muutos nykyiseen olisi todella suuri, ja se näkyisi eniten firman naispuolisten sinkkujen asennoitumisessa juhlimiseen. Jos vaikka kolmannes firman naistyöntekijöistä olisi sinkkuja, niin nämä sinkkunaiset näkisivät pikkujouluissa mitä parhaimman mahdollisuuden päästä harrastamaan seksiä firman miestyöntekijöiden kanssa. Kolmannes siis lähtisi juhlimaan ensisijaisena taka-ajatuksenaan päästä petiin jonkun työpaikan kiinnostavan miehen kanssa, ja tuntisi itsensä pettyneeksi, jos ei onnistuisi saamaan mitään seksiä tässä firman vuosittaisessa juhlassa. Loppuillasta kävisi jo vanhempikin ukkomies hätäkumppaniksi, jos parhaimmat miehet ovat jo menneet muille.

   Poista
 31. Vastaukset
  1. Anonyymi: Kiista kotihoidontuesta: Kiintiö isälle ja äidille?

   Uusi Suomi: Vihreät pitää hyvänä, että vanhempainvapaa jaetaan 6+6+6-mallin mukaisesti. Se myös kannustaa isiä jäämään kotiin myös vanhempainvapaan jälkeen.

   – On myös harkitsemisen arvoista kiintiöidä kotihoidontukea molemmille vanhemmille, Panu Laturi sanoo.

   Poista
 32. Who let the dog out...

  Hurttaseni...

  Tämä oli minun kirjoittamani:

  "Laasanen on siis iskenyt naisensa miehekkyydellä(?), mutta viihtyy suhteeseen päästyään hellan ja kaulimen välissä…"

  (?) asti liittyy hänen "omaan huomioonsa" (US: Androgyyni vai miehekäs mies), ettei naisellisuudella (eli miehisyyden puutteella) pärjää naisten iskemisessä.

  Loppu tulee ilmi myöhemmästä lainauksestani (jossa myös linkki):

  "en ole aikomuksessa perustaa ydinperhettä, enkä edes halua toimia perheen elättäjänä - vietän mieluummin itse aikaa hellan ja kaulimen välissä."

  Tuosta voi myös päätellä, ettei Laasanen edes halua työllistyä...

  JA (alkuperäisessä lainauksessa myös linkki)

  "Henry Laasanen suunnittelee yhä väitöskirjaa miesten tasa-arvo- ongelmista. - Tällä hetkellä tutkimus on jäissä, koska olen työttömänä."

  Taitaa jäädä julkaisematta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Hurttaseni...


   Ehei, ei tämä hirvitys minkään nimimerkin Anonyymi ole.

   Poista
 33. Ja tämäkin on linkitettynä ylempänä, niin ei tarvii kenenkään koiranleuan väittää, että Laasanen on saattanut perustaa perheen itsensä kanssa... kuka tietää...

  "Olen seurustellut vuodesta 2006 lähtien järkevyydeltään peräti maisteristasoisen naisen kanssa. Lupsakka savolainen. Edustan tylsää keskitasoista mieheyttä. Olen joskus ollut naimisissakin."

  VastaaPoista
 34. Varusmiehistä kolmasosa kuormittaa kehoaan liikaa

  Tämäkin teema uutisoidaan miesten omaa vastuuta korostaen, vaikka intissä hommat ovat hyvin aikataulutettuja ja yksilöistä riippumattomia.

  "Kannattaa levätä, jos keho kertoo levon tarpeesta ja se on mahdollista. Varusmiesten kunto nousee parhaiten levon ja rasituksen rytmityksellä", sanoo tutkija Minna Tanskanen.

  Jos, jos ja jos. Tavallinen tilanne intissä on se, että jatkuvasti väsyttää, eikä koskaan saa riittävästi lepoa. Nukahtaminen ajoissa on majoitusratkaisuilla tehty hankalaksi ja herätys on joka tapauksessa kukonlaulun aikaan.

  Koko päivä mennään, eikä meinata. Missä vaiheessa sitä "oman kehon kuuntelua" olisi mahdollista harrastaa?

  VastaaPoista
 35. He jäivät henkiin

  Hyvä kirjoitus itsemurhiin ja psyykkiseen sairastamiseen liittyen. Kannattaa lukea!

  Kun itsemurhista puhutaan, niin aiheeseen liittyy tietysti myös sukupuolinäkökulma.

  VastaaPoista
 36. Toivon mukaan tässä on edes osaltaan taustalla se, että etenkin Espoon turvakoti tunnettiin miesvihamielisyydestään, vaikka voikin toki olla niin, että rahapula on ainoa selitys:

  Espoon päätös sulkea turvakoti huolestuttaa lastensuojeluväkeä

  Huonot ajat näkyvät turvakodeissa

  VastaaPoista
 37. HURTTA JA KUMPPANIT, HUOMIO!

  ISTU! Ja lue tämä... (lisää tuulesta tempomista)

  Laasanen voisi korvata Saresman kirjoittaman kuvauksen (US:n blogissaan) näillä omilla sanoillaan:

  Itse olen luopunut suuresta osasta oikean elämän miehisyyttäni. Olen pullea nössö, joka silittelee kissoja ja joka huolehtii kodin ruokahuollosta. Vaikka istunkin kalsareillani munkki kädessä koneen edessä, voin silti pelastaa pienen osan miehisyyttäni: olen kova jätkä netissä.

  Mikset itse edes yritä olla sitä, mitä peräänkuulutat muilta? Herra Työtön Kovien Arvojen Mies ei ole yhteiskunnalle läheskään yhtä arvokas, kuin Kati Lähihoitaja.

  Kun mikään taho ei ilmeisesti pidä asiantuntijuuttasi rahan arvoisena, eikö ylpeys anna myöten "kouluttautua" vaikka Siwan kassalle?

  Mitä jäisi jäljelle, jos naisesi jättäisi sinut? Ylimielisyys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: HURTTA JA KUMPPANIT, HUOMIO!

   Tuskinpa täällä mitään kumppaneita on. Vai tarkoitatko tuolla kaikkia muita kommentoijia kuin nimimerkkiä Anonyymi ?

   Anonyymi: Mitä jäisi jäljelle, jos naisesi jättäisi sinut? Ylimielisyys?

   Nimimerkin Anonyymi mielestä siis miehen arvo riippuu naisesta. Olen aika varma, että täällä esiintymistä kommentoijista ainakin nimimerkki MGTOWfi on eri mieltä.


   (Mielenkiintoista, ilmeisesti tämän selaimen oikoluku nyt toimii, eikä alleviivaan jokaista suomen kielen sanaa. )

   Poista
 38. Siis: ei tuo sinun elämäntyylisi "haittaisi" minua muuten yhtään, ellet muistuttaisi tietyllä tapaa edesmennyttä "suurmiestä": Tony Halmetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: … ellet muistuttaisi tietyllä tapaa edesmennyttä "suurmiestä": Tony Halmetta.

   En tiedä mihin tämä viittaa, mutta Tony Halme tuskin oli maskulinisti.

   Poista
 39. Äläkä nyt vaan sano olevasi vain tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Äläkä nyt vaan sano olevasi vain tyttö.

   Minäkö? Mitä arvelet? Näyttääkö kuva siltä?

   Onko tämä nimimerkki Anonyymi, joka edellä kirjoitti: HURTTA JA KUMPPANIT, HUOMIO!

   Poista
 40. Tutkimus: Muskeliteinit elävät muita pidempään

  Tutkimus: Isä maksaa vähemmän palkkaa kuin lapseton

  ...
  Isän palkkaamat työntekijät saavat keskimäärin vähemmän palkkaa kuin lapsettomien miesten palkkaamat henkilöt. Työntekijän sukupuoli vaikutti kuitenkin tulokseen.

  Miesalaiset saivat keskimäärin 0,5 prosenttia vähemmän palkkaa lapsen saaneelta esimieheltä kuin lapsettomalta. Naiset saivat jopa hieman enemmän palkkaa miespomon saatua ensimmäisen lapsensa.
  ...

  Kokenut toimittaja: Urpilainen vuotaa luottamuksellisia tietoja – Urpilainen: Ei mitään käsitystä

  VastaaPoista


 41. Pitkä ja kaunis nainen ansaitsee enemmän

  Ulkonäkö vaikuttaa yhä enemmän työelämässä menestymiseen. Se vaikuttaa työllistymiseen, uralla etenemiseen ja palkkaan. Ulkonäkö tulee esiin naisten mutta ei juuri miesten menestymisessä työmarkkinoilla.
  ...
  Tutkimuksen mukaan miehillä pituus vaikuttaa palkkaan lähinnä lama-aikana, suhdannevaihtelut näkyvät siten, että 90-luvulla pitkät miehetkin saivat parempaa palkkaa kuin lyhyet.
  ...

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".