keskiviikkona, kesäkuuta 02, 2004

Mistä löytäisi rikkaan miehen...

Tuuli.netin keskustelusta selviää, että naisilla on ongelmia, joita miehillä ei ole:
- Hitto kun ottaa päähän...Haluisin meinaan löytää miehen joka elättäis mua, niin ettei mun tarvis ite tehdä mitään. Kaverillani kävi hyvä mäihä:löysi varakkaan miehen joka maksaa kaverilleni kaiken. Kaverini on itse köyhä opiskelija, mutta nykyään ei juuri tee muuta kun treenailee ja pyörii baareissa ja viettää miehen rahoilla hulppeaa elämää. Ei siinä mitään, tietty se ketuttaa kun toinen pääsee niin helpolla.

- Mun siskolla kävi sama mäihä, äijä maksaa kaiken. Että ottaa aivoon! Mäkin haluun! Mulla tosin oli jo kerran sellanen, mutta se mies oli niin idiootti, että ei siitä mitään tullut. Mistä löytäis uuden?

- No mun siskolla kävi vielä parempi mäihä: Mies osti just hulppean asunnon ilman mitään lainoja, maksaa pariskunnan kaikki pakolliset (ruoka-, puhelin- ym.kulut)sekä isommat ostokset (auto, vene). Siskon oma palkka menee suoraan kaupungin vaateputiikkeihin, ym. turhuuksiin.Arvaa ärsyttääkö, varsinkin kun siskolla on tapana rutista jostain tyhjänpäiväsyyksistä tyyliin "voi ei, mä oon lihonu kilon, maailma kaatuu!"

- Minä olen ?rikas äijä?. Olen menestyvä ja hyvännäköinen, mutta tiedän että monet naiset ovat olleet kanssani pelkästään rahani takia. Mutta, en minäkään ole ollut heidän kanssa heidän älykkyytensä takia. En väitä että kaikki ovat idiootteja, mutta aika harvoin he jakavat intressejäni. Mutta, yleensä he ovat erittäin hyvännäköisiä, edustavia, itsevarmoja ja valmiita tekemään mitä pyytää (en tarkoita pelkästään seksiä). Ja, kunhan molemmat osapuolet tietää missä mennään, niin hyvin toimii.
Millainen naisvartalo mieleinen?
1. Hoikka ja pitkä, ei lihaksikas (mallivartalo)
2. Naisellinen, keskimittainen, ei lihaksikas, mutta kiinteä.
3. Pyöreä, rintava..ei lihava, mutta sopivasti pyöreä eli lihaa luiden ympärillä.
4. Keskimittainen, urheilullinen ja hieman lihaksikas, mutta naisellinen.
5. Pienirintainen, hoikka, hieman poikamainen.
6. Leveä lantio, suuret rinnat, rehevät reidet..
7. Hoikka,tiukkapyllyinen, ulkonäköönsä kaiken panostava..
8. Todella urheilullinen, niin että vatsalihakset (fourpäkki) erottuu, aerobikkari-tyyppinen..
Feminismi Ruotsissa:
Suomi on harppauksen jäljessä naapurimaan tasa-arvopolitiikasta: Ruotsin hallitus on ottanut lähtökohdakseen feminismin, joka tähtää sukupuolen mukaan vääristyneiden valtarakenteiden murtamiseen. Tasa-arvotyöhön käytettävät julkiset resurssit ovat Ruotsissa 3?4 kertaa Suomea suuremmat. Suomen uusi hallituskin on luvannut lisätä tasa-arvon edistämiseen käytettäviä resursseja, mitä se sitten ikinä tarkoittakaan varsin ympäripyöreässä tasa-arvo-ohjelmassa.

Tasa-arvo on punaisena lankana kaikissa Ruotsin LO:ssa käsiteltäväksi tulevissa asioissa. Toimitsijat ja muut asian käsittelyyn osallistuvat työntekijät tekevät tasa-arvoanalyysin jokaisesta asiasta ennen sen viemistä työvaliokuntaan ja sitten hallitukseen. Yhtäkään asiaa ei oteta käsittelyyn, jos analyysi puuttuu. Suurin hyöty tästä on, että järjestelmä on lyönyt itsensä läpi ja miltei kaikki ovat alkaneet ajatella asioita myös tasa-arvon kannalta, hän sanoo.

Yleensä tasa-arvoanalyysin tekeminen on helppoa, mutta esimerkiksi tuulettimien hankinta LO:n toimistoon osoittautui kovaksi pähkinäksi. Kuka kärsisi eniten, jos uusia tuulettimia ei asennettaisi? Vastauskin löytyi: ne jotka ovat toimistossa pisimpään eli toimistotyöntekijät, jotka ovat miltei kaikki naisia. Me muut olemme paljon poissa toimistolta ja matkoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".