maanantaina, marraskuuta 19, 2012

Seksikkäimmät naisten vartalot

Naisten seksikkäimmät vartalotyypit

Expert: Guys don’t want casual sex!

Me Jane, You Tarzan: The Politics of Sexual Polarity

105 kommenttia:

 1. Missäköhän päiväkirja on jaossa?:

  Heinolan päiväkirjan vuotaja ei rikkonut lakia

  Heinolan kaupunginjohtaja Tita Rinnevaaran tekoja kuvailleen päiväkirjan vuodossa julkisuuteen ei välttämättä ole rikottu lakia. Näin arvioi Etelä-suomen aluehallintoviraston lakimies Riitta-Liisa Mäkinen, jonka mukaan viranomaisille toimitetut asiakirjat ovat pääsääntöisesti julkisia.
  ...
  Heinolassa vuodettiin viime viikolla julkisuuteen päiväkirja, jossa ruoditaan va. kaupunginjohtaja Tita Rinnevaaran tekemisiä ja sanomisia. Päiväkirjaa pidettiin työterveyslääkärin ja -psykologin pyynnöstä.

  Poliisikin mukaan Heinolan johtajasotkuun

  Työsuojelupäällikkö toivoo Heinolaan työrauhaa

  Viime viikot Heinolan kaupungintalolla on selvitetty ilmapiiriongelmia. Monivaiheinen tapahtumaketju sai alkunsa, kun Tita Rinnevaara aloitti kesän jälkeen kaupunginjohtajana.
  ...

  VastaaPoista
 2. Heinolan virkamiesjohto ilmaisi huolensa kaupunginjohtajan työtavoista

  ...
  Kirjeen on allekirjoittanut muun muassa usea kaupungin johtava virkamies sekä moni muu kaupungin henkilökuntaan kuuluva.

  Johtava ylilääkäri Jaakko Larjo sanoo, että kyseessä ei ole mikään ns. muutosvastarinta, vaan Rinnevaaran otteiden vuoksi henkilökunta voi huonosti.

  - Työrauha on mennyt. Olen saanut työterveyden kautta akuuttia tietoja sairastumisista ja täällä ovat psykologit selvittäneet ongelmia. Aikaisempien kaupunginjohtajien aikana ei tällaista ole ilmennyt. Oma arvioni on, että kyse on ns. henkilökemioiden yhteensopimattomuudesta. Olen ennenkaikkea huolissani työntekijöiden terveydestä, johtava ylilääkäri korostaa.
  ...

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti edessä ei ole sama, kuin näissä perinteinen kissanainen-tapauksissa, joissa satapäinen sukurutsainen kissalauma lisääntyy hallitsemattomasti keskenään, kissojen raatoja löytyy jätteiden lomasta ja elävätkin kissat ovat saaneet keuhkovaurioita vanhasta virsasta lähtevästä ammoniakista:

  Kymmenen lemmikkilintua pitää melkoista mekkalaa

  VastaaPoista
 4. Fetisismi voi vaikeuttaa kumppanin löytämistä

  Ajat­te­le, jos kii­hot­tui­sit sek­suaa­li­ses­ti vain, kun näet ih­mi­sen ok­sen­ta­mas­sa.
  ...
  Myös Mic­ken vai­mol­la on fe­tis­si. Hä­nel­lä se il­me­nee yli­nai­sel­li­se­na pu­keu­tu­mi­se­na.
  ...
  Sa­maa sa­noo Tee­mu, jo­ta kiin­nos­ta­vat ja­lat ja sää­ret. Hä­nen vai­mol­laan on uro­fi­lia eli virt­saan liit­ty­vä fe­tis­si. Vai­mo ha­luaa las­kea virt­saa sek­sin ai­ka­na.
  ...
  Fe­ti­sis­tien tu­ki­hen­ki­lö­nä toi­mi­nut Mic­ke sa­noo, et­tä nais­ten on jos­kus vai­keam­pi sa­la­ta tai to­teut­taa fe­ti­sis­miään. Hän tun­tee esi­mer­kik­si nais­pa­pin, jol­la on vaat­tei­siin liit­ty­vä fe­ti­sis­mi.
  ...


  VastaaPoista
 5. Toivottavasti suomimalliin ratkaisuna ei ole se, että naisen katsotaan kärsineen jostain PMS:stä, raskauden aikaisesta uupumuksesta tms - ja päästetä ehdollisella vankeudella uusimaan tekojaan uusien uhrien kanssa:

  Hyytävien paloittelusurmien oikeudenkäynti alkoi Itävallassa

  34-vuotiasta naista syytetään aviomiehensä ja rakastajansa murhista vuosina 2008 ja 2010. Hänen epäillään ampuneen molemmat miehet, minkä jälkeen hän paloitteli ruumiit ja valoi ne jäätelöbaarinsa kellariin.
  ...
  Nainen vangittiin viime vuonna useita päiviä kestäneen pakomatkan jälkeen. Hän oli tuolloin raskaana ja avioitui myöhemmin lapsen isän kanssa.

  Syyttäjän mukaan nainen on niin vaarallinen, että hänet tulisi toimittaa pakkohoitoon. Psykiatrit arvioivat, että hän todennäköisesti uusii rikoksensa, jos ei saa hoitoa.
  ...

  VastaaPoista
 6. Suomen peruskoululaiset eivät ole tasa-arvoisessa asemassa keskenään, todetaan Suomen Unicefin tutkimuksessa

  ...
  Tutkimuksen mukaan sopeutumisvaikeuksia on erityisesti työväenluokkaisten perheiden lapsilla tai vähemmistötaustaisilla oppilailla, etenkin pojilla.
  ...

  VastaaPoista
 7. Pian luvassa keino asevelvollisuuden välttämiseen, vaihtamalla sukupuoli ikävuosien 18-30 välille. Ja samalla voidaan ratkaista pörssiyhtiöidenkin sukupuolikiintiöongelmat kertaheitolla, mutta siinä vaiheessa taitaa samojen sukupuolentutkijoiden suu mennäkin mutrulle, eikä sukupuoli enää olekaan pelkkä sosiaalinen konstruktio, jota ei pitäisi sitoa sukupuolielimiin:

  Sukupuolentutkijat vastustavat transsukupuolisten pakkosterilisaatioita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homo: Pian luvassa keino asevelvollisuuden välttämiseen, vaihtamalla sukupuoli ikävuosien 18-30 välille. …

   Sukupuolentutkijat vastustavat transsukupuolisten pakkosterilisaatioita


   Eiköhän ole niin, että tästä syystä ei mene läpi.

   (Onkohan niin, että huomenna tuokin linkki kysyy kirjautumista sivustolle. )

   Poista
 8. Pelkkää Homomonologia, Mitä viuruat, ellet tuskastunutta blogistia esitä tavalla tai toisella? Femakkojen takia homoillakin on oikeuksia, lienet siis tyypillinen harhainen hakuammuskelija, jonka viha vain etsii oikeata kohdetta ja peili on täysin väärässä. Raukka parka, syytä Suomen mt-huoltoa, sieltä se apu myöhässä. Voidaan me rukoilla ja leipoa pullaa ja mennä ajoissa nukkumaan kaverin kerakin sun vuoksi, iso kyynel tippui juuri. Tosiasissa, kuinka sinä jaksat itseäsi? Ja ketä vittua lopulta kiinnostaa edes? Onko hätäsi niin suuri, että koet voivasi leimata ihan asiakysymyksetkin miesliikkeeltä, vai oletko vain pahoinvoiva trolli, joka hätäänsä itkee ( naista, kuten yleensä tilanteissa jossa asiat tosi huonosti) vai aito homppeli, joka maskuliinisuudelle nauraa ja sulavasti riman alta/yltä alittaa tms.paskaa? Älä vaan vainoa ketään.

  VastaaPoista
 9. Aivastuskohtauksella hirvittävät seuraukset

  ...
  Surmansa saanut äiti ei poliisin mukaan käyttänyt turvavyötä. Hänen poikansa oli perjantaina yhä vakavassa tilassa sairaalassa.

  Pakettiautoa kuljettanut opettajatar selvisi lievin vammoin.
  ...
  Foxin paikallisen uutiskanavan haastattelema ylikonstaapeli sanoi, ettei aivastusta voi aina kontrolloida, mutta onnettomuus olisi voinut olla vältettävissä, jos opettajatar olisi ajanut hitaampaa vauhtia. Ylikonstaapeli kuitenkin huomautti, että aivastuksen ohella suuri syy tragediaan oli se, ettei äiti käyttänyt turvavyötä.

  VastaaPoista
 10. Muistaako kukaan kirjaa, missä mainittiin Alan Turingin sanoneen suunnilleen, että kun nainen avaa suunsa, on kuin sammakko hyppäisi ulos suusta?

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Anonyymi: Aina vain vähemmän seksiä – miten kierteen voi katkaista?

   menaiset.fi: Eikö teilläkään ole aikoihin tapahtunut mitään lakanoiden välissä? No eipä ole monella muullakaan.

   Tutkimukset osoittavat, että suomalaisissa parisuhteissa harrastetaan vähemmän seksiä kuin vuosikymmeniin.

   Poista
 12. TÄNÄÄN

  TV5 klo 23:20

  5D: Elän itseni myynnillä


  Opiskelija Alex Bedford ottaa selvää, millaista seksityöläisen elämä on Lontoossa. Onko se yhtä loistokasta kuin Belle de Jourin muistelmat antavat ymmärtää? (Britain's Happy Hookers, dokumentti, Iso-Britannia, 2010)

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Anonyymi: Miesjärjestöt: Julkisten palvelujen sukupuolisyrjintä kuriin

   yle.fi: Miesjärjestöjen mukaan oikeus nostaa tasa-arvokanne viranomaisorganisaatioiden harjoittamasta sukupuolisyrjinnästä olisi tärkeää erityisesti miehille, koska naisten kokema syrjintä ilmenee tutkimusten mukaan yleensä työelämässä ja miesten julkisten palveluiden asiakkaina. Esimerkeiksi liitto luettelee sosiaalitoimen olosuhdeselvitykset ja lapsen edun arvioinnin, naisten lievemmät vankeusrangaistukset sekä sakot sukupuoleen perustuen.

   Poista
 14. Kyllä naiset käyttävät lahjaksi saamiaan alusvaatteita, jos ovat tarpeeksi seksikkäitä. Ostin joululahjaksi exälle juuri tuolllaisen paketin ja sextailin hänen kanssaan ja hän sextaili myös uusien mies ystäviensä kanssa ja taas minun kanssa samaa rataa vaikka kuinka lukemattomia kertoja ja oli tosi mahtavaa hommaan. Muut miehet eivät tosin tienneet toisistaan, mutta todennäköisesti hekin saivat varsin mukavaa kyytiä.

  VastaaPoista
 15. Vastaukset
  1. Homo: Brittikoululaiset tekeytyvät tyhmiksi että heitä ei kiusattaisi

   hs.fi: Kyselyssä yli neljännes 11–16-vuotiaista lapsista kertoi luopuneensa mukavasta harrastuksesta kiusaamisen vuoksi.

   Lapsista 49,5 prosenttia eli lähes puolet kertoi peitelleensä kykyjään koulussa, koska pelkäsi joutuvansa kiusaamisen kohteeksi.

   Luonnontieteen opinnoissa alisuoriutui tahallaan joka kymmenes.

   Tytöistä kykyjään oli peitellyt yli puolet, 53 prosenttia.

   Poista
 16. "Pelkkää Homomonologia, Mitä viuruat, ellet tuskastunutta blogistia esitä tavalla tai toisella? Femakkojen takia homoillakin on oikeuksia, lienet siis tyypillinen..."

  Mistä näitä ääliömäisiä naisargumentoijia tulee? Tästä syystä en käytä naista muuhun kuin seksiin. Äly ja viisaus harvoin löytää tiensä naisen tyhjän kallon sisään. Se on sääli.

  Oikeasti olisin iloinen, jos jostain löytyisi nainen, jolla olisi kaikki muumit kotona.

  VastaaPoista
 17. Satunnaisia linkkejä lisää.

  iltasanomat.fi: Näin isket miehen! Flirttikouluttajan ohjeet viiteen eri tilanteeseen
  Kun kohtaat ihastuksesi, toimi heti ja tee aloite. Flirttikouluttaja Eila Kaarresalo-Kasari antaa toimintaohjeet viiteen eri tilanteeseen.

  Kun haluat tehdä vaikutuksen ihastukseesi, tärkeintä on toimia heti. Näin opastaa naisia Eila Kaarresalo-Kasari, joka on toiminut vuosia flirttailun ja valloitustaidon kouluttajana.

  VastaaPoista
 18. Nuo objektiseksuaalit pitää ilman muuta lisätä valmisteilla olevaan tasa-arvolakiin. Eikös juu

  Siis ainakin, jos kyse on samalla omasta sukupuoli-identiteetistä. Jos esim. kokee olevansa Eiffeltorni.

  VastaaPoista
 19. Vastaukset
  1. Anonyymi: Alakoululaisten seksivastaukset hätkähdyttivät

   ts.fi: Varsinais-Suomen sosiaaliviranomaiset ovat hämmentyneitä kuudessa kunnassa tehdyn lasten hyvinvointikyselyn tuloksista.

   10–11-vuotiaista paikoin jopa 26 prosenttia ilmoitti kärsivänsä lähipiirissään seksuaalisesta kaltoinkohtelusta.

   Lasten epäillään ymmärtäneen kysymyksen väärin, koska lähes kaikki ilmoittivat kuitenkin kokevansa kodin ilmapiirin erittäin tai melko hyväksi.

   Loimaalla koululaiskyselyyn vastasivat kaikki viidesluokkalaiset. Vastausten mukaan heistä enemmän kuin joka viides on huolissaan, koska joku hänelle läheinen ihminen kohtelee häntä seksuaalisesti kaltoin.

   – Olen miettinyt, miten 11–12-vuotiaat ovat kysymyksen ymmärtäneet. Samansuuntaisista tuloksista kuulin Paimiosta, Loimaan sosiaali- ja terveysjohtaja Jaakko Kaunisto pohtii.


   Mitä tehdä kyselyiden tuloksista, joissa kyselyn tekijä ymmärtää ne ihan eri tavalla kuin kyselyn vastaajat.

   Kuinkahan usein näiden kyselyiden tulos vastaa ihan muuhun kuin mitä kyselyjen tekijä väittää?


   Mikä ihmeen on seksuaalinen kaltoinkohtelu ? Ei ihme vastaukset hämmentää.

   Poista
 20. Vastaukset
  1. Anonyymi: Kumpaa katsot mieluummin, naista vai komeaa miestä?

   voice.fi: Uuden tutkimuksen mukaan naiset katselevat mieluummin toisia naisia kuin komeita miehiä. Erityisesti toisten naisten pukeutuminen, vaatekoko ja hiustyyli kiinnittävät naisten huomion.

   Poista
 21. Näköjään Prvadan maksumuurin voi tulla kiertäneeksi vähän turhan helpolla vahingossakin, jos selain on esimerkiksi asetettu tyhjentämään evästeet käynnistyksen yhteydessä.

  VastaaPoista
 22. Pitääkin yrittää muistaa lähipäivinä katsoa, että miten Pravda tipahtaa täällä:

  SUOMEN WEB-SIVUSTOJEN VIIKKOLUVUT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homo: Pitääkin yrittää muistaa lähipäivinä katsoa, että miten Pravda tipahtaa täällä:

   SUOMEN WEB-SIVUSTOJEN VIIKKOLUVUT


   Ilmeisesti käyttämässäsi kielessä PravdaHelsingin Sanomat.

   En tiedä/muista mitä tuo oli aikaisemmin, mutta näyttäisi Helsingin Sanomat olevan toisena, joten ei tuo kuulosta tipahtamiselta.

   Viikko 2012/51:
   1 + Ilta-Sanomat 2531397
   2 + Helsingin Sanomat 1347235
   3 + Suomi24 1166286


   Hmm. Tuosta kyllä saa aiempiakin viikkoja.

   Viikko 2012/50:
   1 + Ilta-Sanomat 2587207
   2 + Helsingin Sanomat 1349955
   3 + Suomi24 1245583


   Viikko 2012/49:
   1 + Ilta-Sanomat 2484391
   2 + Helsingin Sanomat 1387934
   3 + Suomi24 1210185


   Viikko 2012/48:
   1 + Ilta-Sanomat 2500959
   2 + Helsingin Sanomat 1446542
   3 + Suomi24 1226716


   Viikko 2012/47:
   1 + Ilta-Sanomat 2435274
   2 + Helsingin Sanomat 1544818
   3 + Suomi24 1243531


   Viikko 2012/46:
   1 + Ilta-Sanomat 2465573
   2 + Helsingin Sanomat 1415163
   3 + Suomi24 1248938


   Viikko 2012/45:
   1 + Ilta-Sanomat 2427123
   2 + Helsingin Sanomat 1442147
   3 + Suomi24 1258676


   Viikko 2012/44:
   1 + Ilta-Sanomat 2432103
   2 + Helsingin Sanomat 1423016
   3 + Suomi24 1242633


   Viikko 2012/43:
   1 + Ilta-Sanomat 2410557
   2 + Helsingin Sanomat 1471110
   3 + Suomi24 1230170


   Eli tuolla maksumuurilla ei hirveästi ole ollut vaikutusta.

   Poista
 23. j.olavi heikkinen, alias mannagryn:

  peruskoulu ja tasa-arvo

  http://mannagryn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124909-peruskoulu-ja-tasa-arvo

  VastaaPoista
 24. Lisää satunnaisia linkkejä

  Ilta-Sanomat: 19-vuotias brittitähti: Olen maannut 300 naisen kanssa, mikä on iljettävää


  Debyyttialbuminsa julkaiseva Cocozza tunnustaa Sunille maanneensa 300 naisen kanssa elämänsä aikana.

  - Parhaimmillani kaadoin 12-13 tipua yhden viikon aikana. Yhteensä olen maannut 300 tytön kanssa, mikä on iljettävää.

  - Mutta kuka tahansa kaverini tekisi samoin, hän vakuuttaa.


  Tuossa on vilkas kommenttiketju.

  VastaaPoista
 25. Vastaukset
  1. Anonyymi: Näin paljon britit pettävät pikkujouluissa!

   avatav.fi: Alkoholi virtaa, kaikilla on hauskaa ja ennen kuin tajuatkaan, olet suutelemassa hyvännäköistä työkaveriasi. Harmi vain, että hän saattaa olla varattu! Cupid.comin teettämän kyselyn mukaan 48 prosenttia pikkujouluja viettäneistä sinkuista brittimiehistä on päätynyt suutelemaan naimisissa olevaa kollegaansa.

   Sinkkunaiset eivät yllättäen ole yhtä suuri uhka varatuille, sillä vain 22 prosenttia heistä myönsi kyelyssä suudelleensa varattua työtoveriaan.


   Suudelmat ovat ilmeisesti yksipuolisia tai sitten miehet suutelevat keskenään?

   56 prosenttia miehistä ja 35 prosenttia naisista kertoi kyselyssä suudelleen jotakuta työpaikan joulujuhlissa.

   Poista
 26. Vastaukset
  1. Anonyymi: Tämä parisuhdeilmiö on nyt muotia Yhdysvalloissa

   Ilta-Sanomat: Yhdysvalloissa suosiotaan kasvattavat parisuhdesopimukset. Niissä ei avioehtojen tapaan käsitellä taloudellisia asioita, vaan parisuhteen muita osa-alueita.

   Siis: Parisuhdesopimukset on nyt muotia Yhdysvalloissa

   Poista
 27. Päivän Ilta-Sanomissa Hannele Törrönen kertoo joutuneensa Ensi- ja turvakotien liitossa työpaikkakiusatuksi sen vuoksi, että oli nostanut naisten väkivaltaisuuden esille "Vaiettu naiseus" projektissa. Asiassa käräjöidään yhä. Linkkiä en löytänyt.

  VastaaPoista
 28. Katselin nyt vasta Parittomien uusimman jakson ja järkytyin. Siellähän oli itse Akuliina jakamassa neuvoja. Hän on toki tullut tunnetuksi aiemminkin ohjeiden jaosta:

  “Seksuaalikäännyttäminen on loistavaa. Vanha vitsi kuuluu, että jokainen nainen tarvitsee vain pienen sysäyksen oikeaan suuntaan. 1990-luvulla jenkkiaktivistien tunnuslause oli ’10 % is not enough, recruit recruit recruit!’. Käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla.”[

  VastaaPoista
 29. Vastaukset
  1. Anonyymi: Rakkaus saa suomalaisen kateudesta vihreäksi

   avatv.fi: AVAlaiset kertoivat, mikä heissä herättää kateutta: noin 41 prosenttia kadehti toisen rakkautta, 36 prosenttia kertoi jonkin muun, kuten ulkonäön, matkustelun, itsevarmuuden tai onnistuneen laihdutuksen aiheuttavan vatsanväänteitä ja 12 prosenttia haluaisi oman taloudellisen tilanteen olevan yhtä hyvä kuin ystävänsä.

   Poista
 30. Vastaukset
  1. Anonyymi: Nunnat osoittivat mieltä rinnat paljaana – kaaos tallentui videolle

   stara.fi: Nyt ukrainalaiset FEMEN-naisaktivistit järjestivät Pariisissa varsin huomiota herättävän tempauksen homoavioliittojen puolesta. He nimittäin verhoutuivat nunna-asuihin ja riisuivat itsensä yläosattomiin.

   Ei siis nunnat, vaan nunnina esiintyvät naisaktivistit.

   Poista
 31. Oikeusoppineet Kyllösen syytöksistä: Kovaa kieltä, rankkoja väitteitä

  Oikeusoppineet hämmästelevät liikenneministeri Merja Kyllösen (vas.) railakasta kielenkäyttöä tierahariidassa. Ministerin tokaisut kolkuttelevat jo kunnianloukkauksen rajoja.
  ...

  VastaaPoista
 32. Lisää satunnaisia linkkejä. En ole varma onko tämä relevantti.

  iltalehti: Väitöstutkimus:
  Tyytymättömät oppilaat lisäävät opettajien sairastelua


  Opettajat sairastelevat sitä enemmän, mitä vähemmän koulussa on opettajia suhteessa oppilasmäärään, mitä tyytymättömämpiä oppilaat ovat ja mitä enemmän ilmenee häiriökäyttäytymistä.  Tutkimuksen mukaan suurin riski on miespuolisilla erityisopettajilla, joista yli puolet oli viimeisen vuoden aikana kokenut työssään henkistä väkivaltaa. Fyysisen välivallan kohteeksi on joutunut lähes joka kolmas.

  Miespuolisilla erityisopettajilla oli enemmän sekä lyhyitä että pitkiä poissaoloja. Erityisoppilaiden määrä koulussa näyttää vaikuttavan myös yleisopettajien sairastavuuteen.

  VastaaPoista
 33. 12-vuotiaan kurkusta ilmaan nostanut nainen selvisi sakoilla

  Mikä olisi mahtanut olla tuomio miehelle vastaavassa tilanteessa?

  VastaaPoista
 34. Satunnaisia linkkejä:

  Ilta-Sanomat: Kiehtovatko sidontaleikit? Äänestä ja kommentoi!
  Fifty Shades -trilogia niittää mainetta ja mammonaa Suomenkin kirjamarkkinoilla. Kirjojen pääasiallista maustetta ovat graafiset, S&M -henkiset seksikuvaukset.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".