maanantaina, marraskuuta 19, 2012

Seksikkäimmät naisten vartalot

Naisten seksikkäimmät vartalotyypit

Expert: Guys don’t want casual sex!

Me Jane, You Tarzan: The Politics of Sexual Polarity

105 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Missäköhän päiväkirja on jaossa?:

Heinolan päiväkirjan vuotaja ei rikkonut lakia

Heinolan kaupunginjohtaja Tita Rinnevaaran tekoja kuvailleen päiväkirjan vuodossa julkisuuteen ei välttämättä ole rikottu lakia. Näin arvioi Etelä-suomen aluehallintoviraston lakimies Riitta-Liisa Mäkinen, jonka mukaan viranomaisille toimitetut asiakirjat ovat pääsääntöisesti julkisia.
...
Heinolassa vuodettiin viime viikolla julkisuuteen päiväkirja, jossa ruoditaan va. kaupunginjohtaja Tita Rinnevaaran tekemisiä ja sanomisia. Päiväkirjaa pidettiin työterveyslääkärin ja -psykologin pyynnöstä.

Poliisikin mukaan Heinolan johtajasotkuun

Työsuojelupäällikkö toivoo Heinolaan työrauhaa

Viime viikot Heinolan kaupungintalolla on selvitetty ilmapiiriongelmia. Monivaiheinen tapahtumaketju sai alkunsa, kun Tita Rinnevaara aloitti kesän jälkeen kaupunginjohtajana.
...

Homo kirjoitti...

Heinolan virkamiesjohto ilmaisi huolensa kaupunginjohtajan työtavoista

...
Kirjeen on allekirjoittanut muun muassa usea kaupungin johtava virkamies sekä moni muu kaupungin henkilökuntaan kuuluva.

Johtava ylilääkäri Jaakko Larjo sanoo, että kyseessä ei ole mikään ns. muutosvastarinta, vaan Rinnevaaran otteiden vuoksi henkilökunta voi huonosti.

- Työrauha on mennyt. Olen saanut työterveyden kautta akuuttia tietoja sairastumisista ja täällä ovat psykologit selvittäneet ongelmia. Aikaisempien kaupunginjohtajien aikana ei tällaista ole ilmennyt. Oma arvioni on, että kyse on ns. henkilökemioiden yhteensopimattomuudesta. Olen ennenkaikkea huolissani työntekijöiden terveydestä, johtava ylilääkäri korostaa.
...

Homo kirjoitti...

Toivottavasti edessä ei ole sama, kuin näissä perinteinen kissanainen-tapauksissa, joissa satapäinen sukurutsainen kissalauma lisääntyy hallitsemattomasti keskenään, kissojen raatoja löytyy jätteiden lomasta ja elävätkin kissat ovat saaneet keuhkovaurioita vanhasta virsasta lähtevästä ammoniakista:

Kymmenen lemmikkilintua pitää melkoista mekkalaa

Homo kirjoitti...

Fetisismi voi vaikeuttaa kumppanin löytämistä

Ajat­te­le, jos kii­hot­tui­sit sek­suaa­li­ses­ti vain, kun näet ih­mi­sen ok­sen­ta­mas­sa.
...
Myös Mic­ken vai­mol­la on fe­tis­si. Hä­nel­lä se il­me­nee yli­nai­sel­li­se­na pu­keu­tu­mi­se­na.
...
Sa­maa sa­noo Tee­mu, jo­ta kiin­nos­ta­vat ja­lat ja sää­ret. Hä­nen vai­mol­laan on uro­fi­lia eli virt­saan liit­ty­vä fe­tis­si. Vai­mo ha­luaa las­kea virt­saa sek­sin ai­ka­na.
...
Fe­ti­sis­tien tu­ki­hen­ki­lö­nä toi­mi­nut Mic­ke sa­noo, et­tä nais­ten on jos­kus vai­keam­pi sa­la­ta tai to­teut­taa fe­ti­sis­miään. Hän tun­tee esi­mer­kik­si nais­pa­pin, jol­la on vaat­tei­siin liit­ty­vä fe­ti­sis­mi.
...


Homo kirjoitti...

Toivottavasti suomimalliin ratkaisuna ei ole se, että naisen katsotaan kärsineen jostain PMS:stä, raskauden aikaisesta uupumuksesta tms - ja päästetä ehdollisella vankeudella uusimaan tekojaan uusien uhrien kanssa:

Hyytävien paloittelusurmien oikeudenkäynti alkoi Itävallassa

34-vuotiasta naista syytetään aviomiehensä ja rakastajansa murhista vuosina 2008 ja 2010. Hänen epäillään ampuneen molemmat miehet, minkä jälkeen hän paloitteli ruumiit ja valoi ne jäätelöbaarinsa kellariin.
...
Nainen vangittiin viime vuonna useita päiviä kestäneen pakomatkan jälkeen. Hän oli tuolloin raskaana ja avioitui myöhemmin lapsen isän kanssa.

Syyttäjän mukaan nainen on niin vaarallinen, että hänet tulisi toimittaa pakkohoitoon. Psykiatrit arvioivat, että hän todennäköisesti uusii rikoksensa, jos ei saa hoitoa.
...

Homo kirjoitti...

Suomen peruskoululaiset eivät ole tasa-arvoisessa asemassa keskenään, todetaan Suomen Unicefin tutkimuksessa

...
Tutkimuksen mukaan sopeutumisvaikeuksia on erityisesti työväenluokkaisten perheiden lapsilla tai vähemmistötaustaisilla oppilailla, etenkin pojilla.
...

Homo kirjoitti...

Pian luvassa keino asevelvollisuuden välttämiseen, vaihtamalla sukupuoli ikävuosien 18-30 välille. Ja samalla voidaan ratkaista pörssiyhtiöidenkin sukupuolikiintiöongelmat kertaheitolla, mutta siinä vaiheessa taitaa samojen sukupuolentutkijoiden suu mennäkin mutrulle, eikä sukupuoli enää olekaan pelkkä sosiaalinen konstruktio, jota ei pitäisi sitoa sukupuolielimiin:

Sukupuolentutkijat vastustavat transsukupuolisten pakkosterilisaatioita

Homo kirjoitti...

Feminists Protest Men's Awareness Event with Speaker Warren Farrell

More feminist violence on the way

Anonyymi kirjoitti...

Pelkkää Homomonologia, Mitä viuruat, ellet tuskastunutta blogistia esitä tavalla tai toisella? Femakkojen takia homoillakin on oikeuksia, lienet siis tyypillinen harhainen hakuammuskelija, jonka viha vain etsii oikeata kohdetta ja peili on täysin väärässä. Raukka parka, syytä Suomen mt-huoltoa, sieltä se apu myöhässä. Voidaan me rukoilla ja leipoa pullaa ja mennä ajoissa nukkumaan kaverin kerakin sun vuoksi, iso kyynel tippui juuri. Tosiasissa, kuinka sinä jaksat itseäsi? Ja ketä vittua lopulta kiinnostaa edes? Onko hätäsi niin suuri, että koet voivasi leimata ihan asiakysymyksetkin miesliikkeeltä, vai oletko vain pahoinvoiva trolli, joka hätäänsä itkee ( naista, kuten yleensä tilanteissa jossa asiat tosi huonosti) vai aito homppeli, joka maskuliinisuudelle nauraa ja sulavasti riman alta/yltä alittaa tms.paskaa? Älä vaan vainoa ketään.

Homo kirjoitti...

Aivastuskohtauksella hirvittävät seuraukset

...
Surmansa saanut äiti ei poliisin mukaan käyttänyt turvavyötä. Hänen poikansa oli perjantaina yhä vakavassa tilassa sairaalassa.

Pakettiautoa kuljettanut opettajatar selvisi lievin vammoin.
...
Foxin paikallisen uutiskanavan haastattelema ylikonstaapeli sanoi, ettei aivastusta voi aina kontrolloida, mutta onnettomuus olisi voinut olla vältettävissä, jos opettajatar olisi ajanut hitaampaa vauhtia. Ylikonstaapeli kuitenkin huomautti, että aivastuksen ohella suuri syy tragediaan oli se, ettei äiti käyttänyt turvavyötä.

Homo kirjoitti...

Suffocated: The True Story of Wes Tognoni's Suffocation

Homo kirjoitti...

Exhibit A in why I as a gay dude do NOT support feminists and increasingly identify with the MRM. These hateful FEMEN idiots don't give a fuck about gay rights, they're just appropriating our cause for their sick anti-male attention whoring purposes.

Homo kirjoitti...

Anti-rape poster

Homo kirjoitti...

Erin Pizzey, founder of UKs 1st women's shelter: "There seems to be a blanket of silence over the huge figures of violence expressed by women ... 'family terrorism' is a tactic largely used by women"

Homo kirjoitti...

Muistaako kukaan kirjaa, missä mainittiin Alan Turingin sanoneen suunnilleen, että kun nainen avaa suunsa, on kuin sammakko hyppäisi ulos suusta?

Anonyymi kirjoitti...

Naisia valittava myös johtopaikoille

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Pian luvassa keino asevelvollisuuden välttämiseen, vaihtamalla sukupuoli ikävuosien 18-30 välille. …

Sukupuolentutkijat vastustavat transsukupuolisten pakkosterilisaatioita


Eiköhän ole niin, että tästä syystä ei mene läpi.

(Onkohan niin, että huomenna tuokin linkki kysyy kirjautumista sivustolle. )

Anonyymi kirjoitti...

Pettämissivusto neuvoo uskottomia: Älä tee näitä amatöörimokia

Anonyymi kirjoitti...

Aina vain vähemmän seksiä – miten kierteen voi katkaista?

Anonyymi kirjoitti...

5 asiaa, joita miehet joutuvat kestämään naisten vuoksi!

Anonyymi kirjoitti...

Naiset eivät käytä lahjaksi saamiaan alusvaatteita – tässä syy!

Anonyymi kirjoitti...

TÄNÄÄN

TV5 klo 23:20

5D: Elän itseni myynnillä


Opiskelija Alex Bedford ottaa selvää, millaista seksityöläisen elämä on Lontoossa. Onko se yhtä loistokasta kuin Belle de Jourin muistelmat antavat ymmärtää? (Britain's Happy Hookers, dokumentti, Iso-Britannia, 2010)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Tosi-tv-sarja seuraa 76-vuotiaiden puumanaisten lemmenhetkiä - katso jos uskallat!

Anonyymi kirjoitti...

Miesjärjestöt: Julkisten palvelujen sukupuolisyrjintä kuriin

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä naiset käyttävät lahjaksi saamiaan alusvaatteita, jos ovat tarpeeksi seksikkäitä. Ostin joululahjaksi exälle juuri tuolllaisen paketin ja sextailin hänen kanssaan ja hän sextaili myös uusien mies ystäviensä kanssa ja taas minun kanssa samaa rataa vaikka kuinka lukemattomia kertoja ja oli tosi mahtavaa hommaan. Muut miehet eivät tosin tienneet toisistaan, mutta todennäköisesti hekin saivat varsin mukavaa kyytiä.

Homo kirjoitti...

Brittikoululaiset tekeytyvät tyhmiksi että heitä ei kiusattaisi

Anonyymi kirjoitti...

"Pelkkää Homomonologia, Mitä viuruat, ellet tuskastunutta blogistia esitä tavalla tai toisella? Femakkojen takia homoillakin on oikeuksia, lienet siis tyypillinen..."

Mistä näitä ääliömäisiä naisargumentoijia tulee? Tästä syystä en käytä naista muuhun kuin seksiin. Äly ja viisaus harvoin löytää tiensä naisen tyhjän kallon sisään. Se on sääli.

Oikeasti olisin iloinen, jos jostain löytyisi nainen, jolla olisi kaikki muumit kotona.

Homo kirjoitti...

Nainen hakkasi exänsä autoa metalliputkella

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Miesjärjestöt: Julkisten palvelujen sukupuolisyrjintä kuriin

yle.fi: Miesjärjestöjen mukaan oikeus nostaa tasa-arvokanne viranomaisorganisaatioiden harjoittamasta sukupuolisyrjinnästä olisi tärkeää erityisesti miehille, koska naisten kokema syrjintä ilmenee tutkimusten mukaan yleensä työelämässä ja miesten julkisten palveluiden asiakkaina. Esimerkeiksi liitto luettelee sosiaalitoimen olosuhdeselvitykset ja lapsen edun arvioinnin, naisten lievemmät vankeusrangaistukset sekä sakot sukupuoleen perustuen.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Aina vain vähemmän seksiä – miten kierteen voi katkaista?

menaiset.fi: Eikö teilläkään ole aikoihin tapahtunut mitään lakanoiden välissä? No eipä ole monella muullakaan.

Tutkimukset osoittavat, että suomalaisissa parisuhteissa harrastetaan vähemmän seksiä kuin vuosikymmeniin.

Kari Hurtta kirjoitti...

Satunnaisia linkkejä lisää.

iltasanomat.fi: Näin isket miehen! Flirttikouluttajan ohjeet viiteen eri tilanteeseen
Kun kohtaat ihastuksesi, toimi heti ja tee aloite. Flirttikouluttaja Eila Kaarresalo-Kasari antaa toimintaohjeet viiteen eri tilanteeseen.

Kun haluat tehdä vaikutuksen ihastukseesi, tärkeintä on toimia heti. Näin opastaa naisia Eila Kaarresalo-Kasari, joka on toiminut vuosia flirttailun ja valloitustaidon kouluttajana.

Anonyymi kirjoitti...

EK vaatii leikkaamaan kotihoidon tuen kestoa

Anonyymi kirjoitti...

Yötyö voi kasvattaa miesten syöpäriskiä

Anonyymi kirjoitti...

Äidin paikka on töissä

Anonyymi kirjoitti...

Suvaitsevaisuuspäivä Raahen uimahalliin

Anonyymi kirjoitti...

Onko seksi perustarve?

Anonyymi kirjoitti...

Äiti osti tyttärelleen silikonit - tupakanhimoinen tytär pyörtyi leikkauksen jälkeen

Anonyymi kirjoitti...

Objektiseksuaali saa vastarakkautta esineiltä

Anonyymi kirjoitti...

Perheenäiti hoitaa kaikki kotityöt – onko TV-mainos seksistinen?

Anonyymi kirjoitti...

Nuo objektiseksuaalit pitää ilman muuta lisätä valmisteilla olevaan tasa-arvolakiin. Eikös juu

Siis ainakin, jos kyse on samalla omasta sukupuoli-identiteetistä. Jos esim. kokee olevansa Eiffeltorni.

Anonyymi kirjoitti...

Todella erikoinen fetissi - ongelmiinhan se johti

Anonyymi kirjoitti...

Alakoululaisten seksivastaukset hätkähdyttivät

Anonyymi kirjoitti...

Akava analysoi EK:n tavoitteet: Miehet kokoaika-, naiset osa-aikatöihin

Anonyymi kirjoitti...

Tämä mies kertoo rankan tarinansa mielenterveysongelmistaan

Anonyymi kirjoitti...

Ikäihmisille riittää entistä enemmän töitä - etenkin naisille

Anonyymi kirjoitti...

Kumpaa katsot mieluummin, naista vai komeaa miestä?

Anonyymi kirjoitti...

Idiokratiaa meillä ja muualla

Homo kirjoitti...

Näköjään Prvadan maksumuurin voi tulla kiertäneeksi vähän turhan helpolla vahingossakin, jos selain on esimerkiksi asetettu tyhjentämään evästeet käynnistyksen yhteydessä.

Homo kirjoitti...

Pitääkin yrittää muistaa lähipäivinä katsoa, että miten Pravda tipahtaa täällä:

SUOMEN WEB-SIVUSTOJEN VIIKKOLUVUT

Anonyymi kirjoitti...

Rakastunut mies ei muita vilkuile

Anonyymi kirjoitti...

Miehetkö aina valmiita seksiin? Nämä asiat vievät miehen seksihalut

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, näin saat aina tahtosi läpi miesten kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

j.olavi heikkinen, alias mannagryn:

peruskoulu ja tasa-arvo

http://mannagryn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124909-peruskoulu-ja-tasa-arvo

Anonyymi kirjoitti...

7: Tuksu ihastui homoon - linkki elostelukuvaan!

Anonyymi kirjoitti...

20-vuotias nainen suunnittelee sukupuolenkorjausta näyttääkseen poikabändin jäseneltä

Anonyymi kirjoitti...

TOP 5: Tästä syystä nuoret miehet pitävät vanhempaa naista älyttömän seksikkäänä

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Brittikoululaiset tekeytyvät tyhmiksi että heitä ei kiusattaisi

hs.fi: Kyselyssä yli neljännes 11–16-vuotiaista lapsista kertoi luopuneensa mukavasta harrastuksesta kiusaamisen vuoksi.

Lapsista 49,5 prosenttia eli lähes puolet kertoi peitelleensä kykyjään koulussa, koska pelkäsi joutuvansa kiusaamisen kohteeksi.

Luonnontieteen opinnoissa alisuoriutui tahallaan joka kymmenes.

Tytöistä kykyjään oli peitellyt yli puolet, 53 prosenttia.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kumpaa katsot mieluummin, naista vai komeaa miestä?

voice.fi: Uuden tutkimuksen mukaan naiset katselevat mieluummin toisia naisia kuin komeita miehiä. Erityisesti toisten naisten pukeutuminen, vaatekoko ja hiustyyli kiinnittävät naisten huomion.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Alakoululaisten seksivastaukset hätkähdyttivät

ts.fi: Varsinais-Suomen sosiaaliviranomaiset ovat hämmentyneitä kuudessa kunnassa tehdyn lasten hyvinvointikyselyn tuloksista.

10–11-vuotiaista paikoin jopa 26 prosenttia ilmoitti kärsivänsä lähipiirissään seksuaalisesta kaltoinkohtelusta.

Lasten epäillään ymmärtäneen kysymyksen väärin, koska lähes kaikki ilmoittivat kuitenkin kokevansa kodin ilmapiirin erittäin tai melko hyväksi.

Loimaalla koululaiskyselyyn vastasivat kaikki viidesluokkalaiset. Vastausten mukaan heistä enemmän kuin joka viides on huolissaan, koska joku hänelle läheinen ihminen kohtelee häntä seksuaalisesti kaltoin.

– Olen miettinyt, miten 11–12-vuotiaat ovat kysymyksen ymmärtäneet. Samansuuntaisista tuloksista kuulin Paimiosta, Loimaan sosiaali- ja terveysjohtaja Jaakko Kaunisto pohtii.


Mitä tehdä kyselyiden tuloksista, joissa kyselyn tekijä ymmärtää ne ihan eri tavalla kuin kyselyn vastaajat.

Kuinkahan usein näiden kyselyiden tulos vastaa ihan muuhun kuin mitä kyselyjen tekijä väittää?


Mikä ihmeen on seksuaalinen kaltoinkohtelu ? Ei ihme vastaukset hämmentää.

Kari Hurtta kirjoitti...

Lisää satunnaisia linkkejä

Ilta-Sanomat: 19-vuotias brittitähti: Olen maannut 300 naisen kanssa, mikä on iljettävää


Debyyttialbuminsa julkaiseva Cocozza tunnustaa Sunille maanneensa 300 naisen kanssa elämänsä aikana.

- Parhaimmillani kaadoin 12-13 tipua yhden viikon aikana. Yhteensä olen maannut 300 tytön kanssa, mikä on iljettävää.

- Mutta kuka tahansa kaverini tekisi samoin, hän vakuuttaa.


Tuossa on vilkas kommenttiketju.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten pitkä elinikä on yhä mysteeri

Anonyymi kirjoitti...

Näin paljon britit pettävät pikkujouluissa!

Anonyymi kirjoitti...

Erilaiset ihmiset kimppaantuvat?

Anonyymi kirjoitti...

Moraalinen paniikki 1. McMartinin esikoulun tapaus

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaisnaisella ällöttävimmät seksilelut koskaan

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävä tutkimustulos: Naisten onnellisuus perinnöllistä

Anonyymi kirjoitti...

Tämä parisuhdeilmiö on nyt muotia Yhdysvalloissa

Anonyymi kirjoitti...

Enemmistö naisista vastustaa asuntolainojen kattoa

Anonyymi kirjoitti...

EK: Emme patistele kotiäitejä töihin – mutta patistellaanko isiä koteihin?

Anonyymi kirjoitti...

Väittelijä avasi yliopistolle kokonaan uuden tutkimushaaran

Anonyymi kirjoitti...

Ole tarkkana – nämä yleiset tavat pilaavat parisuhteen!

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, nyt tarkkana! Tällaisella profiilikuvalla valloitat miehen

Anonyymi kirjoitti...

Perheenisän tilitys leviää verkossa: Tyttären Chisu-latailuista lähes tonnin lasku

Anonyymi kirjoitti...

Naiskiintiö Suomen Somaliliiton hallitukseen

Ile kirjoitti...

j.olavi heikkinen: ansiotulo, palkka, liksat ja taksat

Anonyymi kirjoitti...

Päivän Ilta-Sanomissa Hannele Törrönen kertoo joutuneensa Ensi- ja turvakotien liitossa työpaikkakiusatuksi sen vuoksi, että oli nostanut naisten väkivaltaisuuden esille "Vaiettu naiseus" projektissa. Asiassa käräjöidään yhä. Linkkiä en löytänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Katselin nyt vasta Parittomien uusimman jakson ja järkytyin. Siellähän oli itse Akuliina jakamassa neuvoja. Hän on toki tullut tunnetuksi aiemminkin ohjeiden jaosta:

“Seksuaalikäännyttäminen on loistavaa. Vanha vitsi kuuluu, että jokainen nainen tarvitsee vain pienen sysäyksen oikeaan suuntaan. 1990-luvulla jenkkiaktivistien tunnuslause oli ’10 % is not enough, recruit recruit recruit!’. Käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla.”[

Anonyymi kirjoitti...

Avioeron uhka näkyy erikoisella tavalla naisen työpaikalla

Anonyymi kirjoitti...

Tuksu töppäsi taas - järjestäjä perui 30 keikkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Miksi mies kuulee kaiken nalkutuksena? Miehet vastaavat!

Anonyymi kirjoitti...

Näin taltutat miehen ärsyttävät tavat

Anonyymi kirjoitti...

9 asiaa miehessä, jotka saavat jokaisen naisen hullaantumaan - ulkonäöstä huolimatta!

Anonyymi kirjoitti...

Entinen ministeri: Yhä on ennakkoluuloja naisesta miesten alalla

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaus saa suomalaisen kateudesta vihreäksi

Anonyymi kirjoitti...

Naishakija vaatii sairaalalta 30 000 euroa syrjinnästä

Anonyymi kirjoitti...

Vain isän käyttöön tarkoitettu vapaa pitenee

Anonyymi kirjoitti...

Nunnat osoittivat mieltä rinnat paljaana – kaaos tallentui videolle

Homo kirjoitti...

Oikeusoppineet Kyllösen syytöksistä: Kovaa kieltä, rankkoja väitteitä

Oikeusoppineet hämmästelevät liikenneministeri Merja Kyllösen (vas.) railakasta kielenkäyttöä tierahariidassa. Ministerin tokaisut kolkuttelevat jo kunnianloukkauksen rajoja.
...

Kari Hurtta kirjoitti...

Lisää satunnaisia linkkejä. En ole varma onko tämä relevantti.

iltalehti: Väitöstutkimus:
Tyytymättömät oppilaat lisäävät opettajien sairastelua


Opettajat sairastelevat sitä enemmän, mitä vähemmän koulussa on opettajia suhteessa oppilasmäärään, mitä tyytymättömämpiä oppilaat ovat ja mitä enemmän ilmenee häiriökäyttäytymistä.Tutkimuksen mukaan suurin riski on miespuolisilla erityisopettajilla, joista yli puolet oli viimeisen vuoden aikana kokenut työssään henkistä väkivaltaa. Fyysisen välivallan kohteeksi on joutunut lähes joka kolmas.

Miespuolisilla erityisopettajilla oli enemmän sekä lyhyitä että pitkiä poissaoloja. Erityisoppilaiden määrä koulussa näyttää vaikuttavan myös yleisopettajien sairastavuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

12-vuotiaan kurkusta ilmaan nostanut nainen selvisi sakoilla

Mikä olisi mahtanut olla tuomio miehelle vastaavassa tilanteessa?

Ile kirjoitti...

Liikenneministeri Merja Kyllönen veti naiskortin esiin:


Kyllönen A-studiossa: Olen astunut isojen varpaiden päälle

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Nunnat osoittivat mieltä rinnat paljaana – kaaos tallentui videolle

stara.fi: Nyt ukrainalaiset FEMEN-naisaktivistit järjestivät Pariisissa varsin huomiota herättävän tempauksen homoavioliittojen puolesta. He nimittäin verhoutuivat nunna-asuihin ja riisuivat itsensä yläosattomiin.

Ei siis nunnat, vaan nunnina esiintyvät naisaktivistit.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Rakkaus saa suomalaisen kateudesta vihreäksi

avatv.fi: AVAlaiset kertoivat, mikä heissä herättää kateutta: noin 41 prosenttia kadehti toisen rakkautta, 36 prosenttia kertoi jonkin muun, kuten ulkonäön, matkustelun, itsevarmuuden tai onnistuneen laihdutuksen aiheuttavan vatsanväänteitä ja 12 prosenttia haluaisi oman taloudellisen tilanteen olevan yhtä hyvä kuin ystävänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Taustapeili
Eeva Matsuuke: Poikien ympärileikkaus tulisi kieltää

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Tämä parisuhdeilmiö on nyt muotia Yhdysvalloissa

Ilta-Sanomat: Yhdysvalloissa suosiotaan kasvattavat parisuhdesopimukset. Niissä ei avioehtojen tapaan käsitellä taloudellisia asioita, vaan parisuhteen muita osa-alueita.

Siis: Parisuhdesopimukset on nyt muotia Yhdysvalloissa

Kari Hurtta kirjoitti...

Satunnaisia linkkejä:

Ilta-Sanomat: Kiehtovatko sidontaleikit? Äänestä ja kommentoi!
Fifty Shades -trilogia niittää mainetta ja mammonaa Suomenkin kirjamarkkinoilla. Kirjojen pääasiallista maustetta ovat graafiset, S&M -henkiset seksikuvaukset.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Näin paljon britit pettävät pikkujouluissa!

avatav.fi: Alkoholi virtaa, kaikilla on hauskaa ja ennen kuin tajuatkaan, olet suutelemassa hyvännäköistä työkaveriasi. Harmi vain, että hän saattaa olla varattu! Cupid.comin teettämän kyselyn mukaan 48 prosenttia pikkujouluja viettäneistä sinkuista brittimiehistä on päätynyt suutelemaan naimisissa olevaa kollegaansa.

Sinkkunaiset eivät yllättäen ole yhtä suuri uhka varatuille, sillä vain 22 prosenttia heistä myönsi kyelyssä suudelleensa varattua työtoveriaan.


Suudelmat ovat ilmeisesti yksipuolisia tai sitten miehet suutelevat keskenään?

56 prosenttia miehistä ja 35 prosenttia naisista kertoi kyselyssä suudelleen jotakuta työpaikan joulujuhlissa.

Anonyymi kirjoitti...

Deittailisitko potilasta? Hyväksyisitkö lääkäriavusteisen itsemurhan? Lääkärit vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalaiset naiset ärsyyntyivät miesten ylivallasta - avuksi halutaan kiintiöitä

Anonyymi kirjoitti...

Pääkirjoitus 22.11.2012:
Äitien pätkätyö ei elvytä taloutta

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähti Puma Swede: suomalaismiehet, älkää ujostelko!

Anonyymi kirjoitti...

Älä sano näitä asioita tuoreelle äidille - 7 pahaa mokaa

Anonyymi kirjoitti...

Karmea löytö Venäjällä: Äiti piti kuollutta miestään kotona 3 vuotta - ruokki ja rukoili

Anonyymi kirjoitti...

Kyllönen: Tasa-arvo ei toteudu poliittisella kentällä

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Pitääkin yrittää muistaa lähipäivinä katsoa, että miten Pravda tipahtaa täällä:

SUOMEN WEB-SIVUSTOJEN VIIKKOLUVUT


Ilmeisesti käyttämässäsi kielessä PravdaHelsingin Sanomat.

En tiedä/muista mitä tuo oli aikaisemmin, mutta näyttäisi Helsingin Sanomat olevan toisena, joten ei tuo kuulosta tipahtamiselta.

Viikko 2012/51:
1 + Ilta-Sanomat 2531397
2 + Helsingin Sanomat 1347235
3 + Suomi24 1166286


Hmm. Tuosta kyllä saa aiempiakin viikkoja.

Viikko 2012/50:
1 + Ilta-Sanomat 2587207
2 + Helsingin Sanomat 1349955
3 + Suomi24 1245583


Viikko 2012/49:
1 + Ilta-Sanomat 2484391
2 + Helsingin Sanomat 1387934
3 + Suomi24 1210185


Viikko 2012/48:
1 + Ilta-Sanomat 2500959
2 + Helsingin Sanomat 1446542
3 + Suomi24 1226716


Viikko 2012/47:
1 + Ilta-Sanomat 2435274
2 + Helsingin Sanomat 1544818
3 + Suomi24 1243531


Viikko 2012/46:
1 + Ilta-Sanomat 2465573
2 + Helsingin Sanomat 1415163
3 + Suomi24 1248938


Viikko 2012/45:
1 + Ilta-Sanomat 2427123
2 + Helsingin Sanomat 1442147
3 + Suomi24 1258676


Viikko 2012/44:
1 + Ilta-Sanomat 2432103
2 + Helsingin Sanomat 1423016
3 + Suomi24 1242633


Viikko 2012/43:
1 + Ilta-Sanomat 2410557
2 + Helsingin Sanomat 1471110
3 + Suomi24 1230170


Eli tuolla maksumuurilla ei hirveästi ole ollut vaikutusta.