maanantaina, marraskuuta 12, 2012

Hjallis

Hjalliksen naissuosion salaisuus

Miesten tasa-arvo nousi hitiksi

Poikakoulua kannattaisi ainakin kokeilla
Tilastomies Pauli Sumasen mukaan keskustelussa palkkatasa-arvosta sotketaan keskenään ansio- ja palkkataso. Hänen mukaansa naiset tekevät keskimäärin 20 prosenttia vähemmän töitä kuin miehet.

Kun päälle laskee naisten aktiivisemmin käyttämät kulttuuri-, terveys- yms. -palvelut sekä naisten pitemmän eliniän, miehet häviävät rutosti. Sumanen päätyykin siihen, että Suomi on mieselättäjien maa.

Nuorten miesten syrjäytyessä ja ajautuessa työkyvyttömiksi, naisille siirtyy yhä suurempi osa niistä miesten töistä, joilla kaikki lysti maksetaan.

perjantaina, marraskuuta 02, 2012

Valkoisen heteromiehen kauhunhetkiä

1. Kyselin työpaikkani naisilta heidän palkkaansa. Kaikki saivat samansuuruista palkkaa kuin minä. Missä on minun puuttuva 20 senttiäni? Aaaargh!

2. Valittelin homokaverilleni Börjelle kuivaa kauttani. Börje oli juuri tullut homo-orgioista ja kertoi, että homot eivät edes tunne sellaista ilmaisua kuin "kuiva kausi". Puutteessa olevaa jelpataan aina. Aaaargh!

3. Kysyin ahvenanmaalaiselta kaveriltani Johanilta, missä hän on käynyt armeijan. Johan sanoi, että ahvenanmaalaisten ei tarvitse käydä armeijaa ja että säästyneellä ajalla hän oli lukenut juristiksi ruotsinkielisten kiintiössä, kun suomenkielisten kiintiössä sisäänpääsyraja oli liian korkea. Aaaargh!

4. Esitin mustalle kaverilleni Mbegelelle pahoitteluni suomalaisesta rotusyrjinnästä. Mbegele sanoi, että ei häntä syrjitä, vaan suositaan. Valkoiset naiset kuulemma rakastavat hyvinvarusteltuja mustia miehiä. "Elämä Suomessa on seksintäyteinen paratiisi." Aaaargh!