perjantaina, elokuuta 31, 2007

Rosa

Äidin oma raha.
Jos vanhemmat jakaisivat vanhempainloman ja hoivavastuun tasan, naiset ja miehet saisivat saman verran palkkaa ja heitä kannustettaisiin ja nostettaisiin tasavertaisesti työelämässä, voisin kantaa vähemmän huolta perheen sisäisestä rahanjaosta.
Miten äidit saadaan luopumaan vallastaan kotona?

Videot:
Miss Teen South Carolina Calls 911.

Bill Maher on Feminism.

keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Raiskaus

Isosisko:
Kampanjassa pidetään seksuaalirikoksia siis känniseksinä eli huonona seksinä, "surkeana räpeltämisenä". Kyseessä on erittäin yleinen ja erittäin vastenmielinen asenne seksuaalirikoksiin: ne ovat vain huonoa seksiä, eivät rikoksia.
Siis onko Isosisko koskaan harrastanut känniseksiä? Siis, että mennään kännissä meille tai teille ja aletaan yrittämään riisua vaatteita. Naisten oletuksena on känniseksissä, että mies on aloitteellinen ja himoitsee naista, riisuu naista ja alkaa yrittämään seksiä. Se kiihoittaa naisia. Suuri osa naisia haluaa miehen, joka ottaa naisen. Sen takia naiset ovat miehen luokse lähteneet.
Kun raiskausta ei pidetä selvästi raiskauksena vaan neuvottelukysymyksenä, ehtojen avulla luodaan Jeffnerin mukaan välitila raiskauksen ja hyvän seksin väliin. Siinä välitilassa on "huonoa seksiä" - tai "känniseksiä", kuten panimoteollisuus asian muotoilee.
Niin, suuri osa naisista, jotka baareista lähtee matkaan himoitsee sellaista känniseksiä, jossa mies on himokas aloitteen tekijä. Isosiskon logiikalla vastuu on aina miehellä. Jos känniseksi on juuri sitä mitä oli odotettavissakin, niin voi olla, että mies säästyy raiskaussyytteeltä. Nainen ei voi tehdä mitään väärin. Jos taas nainen esim. aamulla katuu, niin kyse voi olla raiskauksesta ja taas syy on aina miehessä.
Raiskaus ei ole mikään poikkeavien hirviöiden tekemä poikkeuksellinen teko, vaan olennainen osa kulttuuriamme. Siitä oikeastaan kertoo jo se, että moni pitää kampanjavideossa esitettyjä tapahtumia ihan tavallisena känni-illan ohjelmana. Moni ei tunnu ajattelevan, että sammuneeseen yhtymisessä olisi mitään kummallista saati väärää. Raiskausta ei pidetä minään. Raiskausta ei pidetä raiskauksena.
Ei varmaan raiskausta pidetä minään, jos känniseksi on raiskaus. Miksi mies on aina syyllinen känniseksissä eikä koskaan nainen? Kulttuuri on sellainen, että mennään helvetin kännissä kotiin ja aamulla huomataan, että seksiä on harrastettu ja syy on miehessä, nainen ei ole tehnyt mitään väärin. Ketään ei ole pakotettu mihinkään. Jos tuolla perustella on tapahtunut rikos, puolet Suomen miehistä voi laittaa vankilaan.
Eräänä elokuisena lauantai-iltana käytiin Vauva-lehden keskustelupalstalla mielenkiintoinen keskustelu. Se alkoi, kun joku kyseli, milloin muut ovat viimeksi harrastaneet seksiä. Yksi keskustelijoista vastasi: "Kuulemma yöllä. Minulla ei ole mitään havaintoa.... " Hän kertoi, että hänen miehellään on lupa harrastaa seksiä hänen kanssaan, kun hän itse nukkuu.

"Luvan antaminen" ei kuitenkaan poista tekijän vastuuta rikoksesta. Murhaajakaan ei pääsisi rangaistuksetta, vaikka uhri olisi pyytänyt häntä tappamaan itsensä. Seksuaalinen hyväksikäyttö, jota nukkuvan naiminen on, on virallisen syytteen alainen rikos. Syyttäjällä on velvollisuus syyttää, jos hän saa tällaisen tapauksen tietoonsa.

Nukkuvan naiminen herätti Vauva-palstalla monenlaisia mielipiteitä. Osa tuomitsi seksuaalisen hyväksikäytön. Järkyttävää oli, että moni ei tuominnut vaan piti sitä ihan normaalina, parisuhteeseen kuuluvana asiana. Ja sitä kai se onkin. Kuten Jeffner sanoisi, ei näissä ilmiöissä ole kyse mistään poikkeavien ihmisten rinnakkaistodellisuudesta, vaan ne valitettavasti kuuluvat heteroparisuhteisiin. Näin ei saisi missään nimessä olla, mutta näin on.
Siis mitä helvettiä? Se on parisuhteissa naisista usein hyvin kiihottavaa, että mies yöllä alkaa seksuaalisesti lähestymään nukkuvaa naista. On vaikea kuvitella, että parisuhteessa nainen alkaisi huutamaan raiskausta.
Palstalla esitettyyn kysymykseen "saako miehesi naida sinua, kun nukut?" vastasi 20 naista. Vain viisi heistä vastasi "ei saa". Viisi vastasi yksiselitteisesti "saa". Loput kiersivät kysymyksen sanomalla, että tietysti saa ja että he kyllä heräisivät silloin. Mutta nukkuva on nukkuva, ei hereillä. Vauva-lehden keskustelupalsta ei ole mikään friikkipalsta vaan Suomen suosituin naisten keskustelusivusto. Keskustelijat ovat ihan tavallisia maijameikäläisiä. Pelottavaa, eikö?
Mitä helvettiä? Eikö Isosisko ymmärrä, että juuri tuollainen miehen seksuaalinen aktiivisuus on naisista kiihottavaa ja he odottavat miehen olevan seksuaalisesti luova.

Eli tiivistetysti:

1) Naiset keskimäärin odottavat, että mies on aloitteen tekijä, vonkaa ja osoittaa himoa naista kohtaan. Se on naisista erityisen kiihoittavaa. Naiset odottavat usein, että mies riisuu ja vastaa seksuaalisesta etenemisestä känniseksissä. Osa naisista saattaa vaatia miltei raiskaus-tyylistä ottamista (on sattunut minulle useamman kerran), koska se on monista naisista erityisen kiihottavaa.

2) Tapahtui mitä tahansa, syy on aina miehessä. Aamulla nainen saattaa olla joko a) seksuaalisesti erittäin tyydytetty tai b) katuva. Nainen voi joko tyytyä känniseksiin tai Isosiskon ohjeiden mukaan mennä ilmoittamaan raiskauksesta poliisille. Naisella itsellään ei koskaan ole mitään vastuuta, kaikki vastuu naisen tyydyttämisestä ja mahdollinen rikosvastuu ovat miehellä.

tiistaina, elokuuta 28, 2007

Feministien liian vilkas mielikuvitus

Kuvien perusteella vaikuttaa, että nainen on käyttänyt kahta poikaa seksuaalisesti hyväkseen.

Linkkejä

Synnytys saattaa syrjäyttää seksielämän.
Suhteeseen sitoutunut puoliso pysyy yleensä muutoksissa mukana ja löytää kumppanissaan uudenlaisia syitä ihailuun!
Men cry equality on women’s day.
Men argue that these laws have exposed them to harassment at the hands of their wives. A woman simply has to utter ‘dowry harassment’ and everybody she names is promptly put behind bars without any evidence, investigation or witness
YLE TEEMA ETSII SELIBAATISSA ELÄVÄÄ. Siinäpä tämän blogin lukijoilla mahdollisuus päästä telkkariin.

maanantaina, elokuuta 27, 2007

Kannattaako naisen pihtaus?

Pihtauksen autuus.
Täältä palstalta olen kuullut villejä huhuja että Elämänsä Rakkauden voisi löytää pihtaamalla. Saisiko pihtaamalla miehestä esiin tunne-elämää ja henkisiä ominaisuuksia? Onko ihmisillä kokemuksia aiheesta? Kuinka se onnistuu? Ja mikä olisi paras tapa, toimiiko esimerkiksi jos ilmoitan miehelle että "nyt mä pihtaan, ja ainakin kaksi kuukautta". Nouseeko miehen rispekti heti mua kohtaan? Mut eikö se ole vähän kaksinaismoralistista pihdata mahdolliselta elämänsä mieheltä kun samaan aikaan tyydyttää puutettaan vakkareiden kaa? Pitäisikö vaan kiltisti alistua kaksinaismoralistiselle systeemille ja esittää jotain muuta kuin mitä on? :)

Ei kai sillä pihtaamisella elämän miestä voi löytää. Korkeintaan voi tunnistaa aikaisemmassa vaiheessa ne, joista elämän mieheksi ei ole. Naiselle, joka ei halua tuhlata aikaansa ja tunteitaan täysin väärään mieheen voi pihtaaminen olla hyvä menetelmä. Toisaalta, naiselle joka ei pidä tapailua ja seksiä väärän miehen (pitemmällä tähtäyksellä) kanssa huonona ajatuksena, pihtaamisesta ei ole mitään iloa. :)

jutun juoni on siinä, että ei sekaannu väärään mieheen. Alussa varsinkin seksuaaliset tunteet on voimakkaat ja niitten varassa suhde voi jatkua turhankin pitkään aivan väärän miehen kanssa. Puhun nyt naisen seksuaalisista haluista ja niiden mukaan toimimisesta. Helposti käy niin, että kun naisella on paljon haluja miestä kohtaan, jota ei tunne vielä ollenkaan, seksi miehen kanssa saa naisen tuntemaan yhteyttä ja tunteita, joilla ei ole välttämättä mitään todellisuuspohjaa. Parempi oppia ensin hieman tuntemaan miestä ja tietämään, että miellyttääkö mies myös muuten kuin seksuaalisesti, niin ei tarvitse jälkeen päin katua, kun tuli ihastuttua ja hullaannuttua ihan väärään tapaukseen.

Aikuisella naisella voi olla moniakin itselleen epäedullisia haluja. Minäkin haluaisin syödä suklaalevyn päivässä, mutta järkevänä naisena en sitä tee. Pidemmällä tähtäyksellä olen huomattavasti onnellisempi ja tyydytetympi ihminen, jos en syö suklaalevyä joka päivä. Tunteet menevät tosiaankin hukkaan, jos seksihöyryissä ihastuu sydänjuuriaan myöten aivan vääränlaiseen mieheen. Jopa silloin, kun mies on vakavissaan naisen suhteen ja erityisesti silloin. Nämä suhteet ovat niitä väärin arviointeja kymmenen vuoden päästä jälkikäteen katsottuna.

Mä oon kerran ollut tossa tilanteessa, kun olin muka sille naiselle sen elämän mies ja sit se ei muka voinu 'antaa', ku ei halunnu pilata juttua. Kuitenkin oli ollut yhden illan juttuja takana ihan tietoisesti, ni mä en vieläkään sitä logiikka tajuu. Ei se ainakaan mussa luottamusta sitä kohtaan herättäny - oikestaan päinvastoin.

Naisilla on joskus aika suuri illuusio siitä että pihtauksen kautta mies jotenkin hmmm... ottaa naisen vakavammin. kyllä se suhteen vakavuus pitää löytyä jollain mulla perusteella kuin pihtaamalla kun se ei oikeesti edes selviä sitä kautta... Luulis että aikuinen nainen tietää milloin haluaa mennä sänkyyn ja milloin ei
Myös kommenttiosastolta löytyy vastaavaa keskustelua.

Miehiä pelätään (syyttä?)

Täällä ahdistelija vaanii.
Vantaan Martinlaaksossa talvesta asti liikkunut ahdistelija herättää kauhistusta alueen asukkaissa.

27-vuotias ulkomaalaissyntyinen mies seurailee ja tiirailee lapsia, eikä kukaan mahda asialle mitään.
Are We Teaching Our Kids To Be Fearful of Men?
When children get lost in a mall, they're supposed to find a "low-risk adult" to help them. Guidelines issued by police departments and child-safety groups often encourage them to look for "a pregnant woman," "a mother pushing a stroller" or "a grandmother."

The implied message: Men, even dads pushing strollers, are "high-risk."

Are we teaching children that men are out to hurt them? The answer, on many fronts, is yes. Child advocate John Walsh advises parents to never hire a male babysitter. Airlines are placing unaccompanied minors with female passengers rather than male passengers. Soccer leagues are telling male coaches not to touch players.

Child-welfare groups say these are necessary precautions, given that most predators are male. But fathers' rights activists and educators now argue that an inflated predator panic is damaging men's relationships with kids. Some men are opting not to get involved with children at all, which partly explains why many youth groups can't find male leaders, and why just 9% of elementary-school teachers are male, down from 18% in 1981.

More than 200 men emailed complaints about the campaign to the health department. "The implication is that if you see a man holding a girl's hand, he's probably a predator," says Marc Rudov, who runs the fathers' rights site TheNoNonsenseMan.com. "In other words, if you see a father out with his daughter, call the police."

"It's not a witch hunt," he says. "It's all about minimizing risks. What dog is more likely to bite and hurt you? A Doberman, not a poodle. Who's more likely to molest a child? A male."
Onko oikein minimoida riski syrjimällä miehiä, koska miehet saattavat ahdistella tilastollisesti tarkastelleen enemmän lapsia? Entä onko oikein syrjiä neekereitä, koska neekerit saattavat ahdistella tilastollisesti tarkastelleen enemmän lapsia?

Kuka ottaa vastuun feminismistä?

Feministi ei ole vastuussa feminismistä.
Mitä enemmän minä näen feministien väistelevän radikaaliväitteitä, sitä enemmän minulle tulee sellainen käsitys, että feministi ei halua olla vastuussa feminismistä, vaan haluaa poimia rusinat pullista. Panuhuoneessa käynnistä olevasta keskustelusta huomaa hyvin, kuinka keskeinen asia uhriajattelu on feminismiä. Feminismi haluaa uhrien yhteiskunnan, kukaan ei ole vastuussa omista teoistaan uhrien yhteiskunnasta, paitsi VHM.

Feminismi vaikuttaa yhä enemmän isolta läjältä hajanaisia vihaisia ryhmiä, joilla ei PMS:t synkkaa yhteen sitten millään, vaan kun joku leppyy hetkeksi, toinen runttaa kiilaa yhteiskuntaan naisten ja miesten välille kahta kauheammin.

Jos feministi ei halua olla vastuussa feminismistä, eikä asiakaspalautetta voi hänelle hänen mielestään toimittaa. Kenelle asiakaspalaute pitää suunnata?

sunnuntaina, elokuuta 26, 2007

Verorikolliset uhreina

Hesari jatkaa tuttua linjaansa. Helsingin thaihierontapaikat tarjoavat aina myös seksipalveluja.
Näin voi päätellä Helsingin Sanomien selvityksestä, jossa testiryhmä selvitti asiaa käymällä 30 thaihierontapaikassa kahden viime viikon aikana. Tulos oli selvä: testaajille yritettiin tarjota seksipalveluita jokaisessa 30 paikassa. Hierojat tarjosivat seksipalveluita erillistä maksua vastaan aina vasta myöhemmässä vaiheessa hierontaa.

Hieronnan päätteeksi hierojilta pyydettiin kuittia. Kuitin sai vain yhdestä paikasta ja sielläkin asiakkaan piti kirjoittaa se itse. Kahdessa paikassa taas kerrottiin, että kuitin saa, jos tulee jonain toisena päivänä uudestaan.
Thaihieronnat toimivat lain rajoilla.
Prostituoituja auttavan Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen on sitä mieltä, että thaihierontojen toimintaan puuttuminen heikentäisi entisestään monien Suomessa asuvien thaitaustaisten naisten asemaa.

"Se ei tuottaisi tilalle mitään muuta toimeentulemisen keinoa. Thainaisten aseman parantaminen ei tapahdu sillä, että ratsataan thaihierontapaikat ja lätkästään sakkoja tai lieviä vankeustuomioita."

HS:n testiryhmä ei saanut kuitteja kuin yhdestä paikasta käydessään thaihieronnoissa, mikä ei yllätä verottajaa.

"Talous- verotusasioiden hoito on aikalailla kirjavaa ja retuperällä. Kirjanpitoa ei ole ollenkaan tai se on hyvin puutteellista", kertoo tarkastustoimiston päällikkö Heimo Säkkinen pääkaupunkiseudun verotoimistosta.

Verottajalla on Helsingissä thaihierontojen kanssa keinot yhtä vähissä kuin poliisilla.
Hierojat yksin vieraassa kulttuurissa.
Suuri osa naisista on tullut Suomeen alun perin vaimoiksi.

Sen jälkeen avioliitoissa on voinut tapahtua kaikenlaista. Joskus naiset ovat lähteneet, kun eivät ole enää kestäneet, kun mies lyö ja juo. Toisinaan aviomiehet taas ovat vain häipyneet.

Prostituoituja auttavassa Pro-tukipisteessä osataan kertoa tapauksista, joissa naiset ovat luulleet, että Suomessa väkivalta ja raiskaukset kuuluvat avioliittoon, tai että lasten huoltajuus kuuluu Suomessa aina isälle.

Monien tiedot suomalaisesta yhteiskunnasta ovat perustuneet lähes yksinomaan siihen, mitä heidän aviomiehensä ovat heille kertoneet. Monet peruspalvelut terveyskeskustoiminnasta alkaen voivat olla naisille vieraita.

Kun avioliitto on kariutunut, monet ovat jääneet melko lailla yksin, vain muutamien kontaktien varaan.

Kielitaito heillä on usein puutteellinen ja tulkkipalveluiden saaminen on hankalaa, jos sellaista edes osataan kysyä.

Silloin ajautuminen thaihierojaksi on melko luonnollinen vaihtoehto. Thaihierojina heillä on mahdollisuus ansaita ainakin jonkinlainen toimeentulo.

Ennen kaikkea nämä naiset tarvitsisivat yhteiskunnan apua ja tukea.

lauantaina, elokuuta 25, 2007

Flaksi käy toisilla

5 minuuttia ilmoitus SuomiTreffeillä.
En edes ehtinyt laatia profiiliani valmiiksi kun siihen hyökkäsi vastaamaan nimimerkki "Tuliperse" tällaisella viestillä:

Moi! Nimimerkki tulee taannoisesta sauna haverista, ei sen kummempaa. Olen tooooosikiva, keskustelutaitoinen ja naisen huomioiva.Kaikin tavoin:-)) Se paksu,halkaisija 5cm,suonikas ja suuriterskainen, seisoo 1-3 tuntia vaikka sperma välillä ryöpsähtäisi herkkuusi, nuolen mielelläni ja kauan ja uskallankin sanoa olevani paras nuolemaan:-)
Kaksi vuorokautta Suomi24 Treffeillä.
En silti olisi uskonut, että miehet ovat NIIN sivistymättömiä juntteja mitä muut naiset ovat antaneet ymmärtää. Kuvittelin, että ihmisten vaatimustaso on niin korkea, että eivät sen vuoksi löydä seuraa, mutta totuus on vielä synkempi, mitä nämä vuodatukset näillä palstoilla. Kaikki eivät viitsi kirjoittaa omista epämiellyttävistä kokemuksistaan.

Vastauksia kuvattomaan profiiliini tuli kahden vuorokauden aikana kymmeniä, joille jokaiselle vastasin. Vietin koko viikonlopun, tai oikeammin sanottuna tuhlasin, koneen äärellä yrittäen saada kontaktia ja vuoropuhelua muutamien vastaajien kanssa.

Korostan, että minulla ei ollut hurjia vaatimuksia etsimäni kumppanin suhteen, koska ihmissuhteiden rakentaminen ei ole matematiikkaa eikä lomakkeiden vaihtoehtojen rastittamista. Alkututustumiseen riitti mielestäni esittää miehelle sellaiset vaatimukset, että hän on vapaa, hetero, sinkku, leski tai eronnut, iältään minua kolme vuotta nuorempi tai 8 vuotta vanhempi.

Yksikään mies ei pysty kirjoittamaan kahta lausetta pidempää viestiä. Ja entä se ilmaisullinen taso! En tarkoita kielioppia tai kirjoitusvirheitä - niitä teemme kaikki ja se ei ole olennaista.

Vaan mitäs mieltä olette kun mies ei osaa vastata minun pitkiin viesteihini ja kysymyksiini muuta kuin
"joo.mutta onks sulla sitä kuvaa"
"lähetä kuva"
"mua ei vittuakaan kiinnosta sun harrastukset vaan se minkä näkönen oot"

Useampi mies kinusi pelkästään kuvaa. Olisin ymmärtänyt sen, jos heillä itsellään olisi ollut profiilissaan kuva, mutta eipä ollut.

Tuollaisten urpojen kanssa mitä Suomi24-treffikerhon miehet ovat en ikinä halua lähteä treffeille. Kyllä se niin on, että fiksut miehet löytävät seuransa muualta kuin deittipalstoilta - ja deittipalstoille jäävät vain rupusakki, joka ei edes osaa LUKEA. Minulle vastanneet miehet eivät edes olleet lukeneet profiiliani vaan kyselivät asioita, jotka selkeästi olin profiilissani kertonut.

Luulen, että miehille tulee niin paljon vastauksia naisilta, että heillä on kiire postiensa lukemisen ja vastailun kanssa, etteivät he oikein itsekään tiedä mitä ovat hakemassa ja on sitten vara valita kuvien perusteella ne parhaimman näköiset.

perjantaina, elokuuta 24, 2007

Why, Women, Why

Mistä johtuu se ilmiö että naiset villiintyivät, kirkuvat ja pyörtyvät hysteerisinä kuin kanalauma ikään, kun heidän(miespuolinen) idolinsa on lavalla!

Adolf Hitler: Hänen liikkuessaan julkisuudessa tai pitäessään puheita naispuoliset kannattajat villiintyivät, kirkuivat ja pyörtyivät kuten Beatlesien konserteissa. Hitler kertoi usein pelkäävänsä, että joku hänen innokkaimmista naiskannattajistaan heittäytyy auton alle yrittäessään tavoittaa häntä.

Kamelinvarpaat.

Metsänvaara.

Viikon dilemma: Riistäisitkö lapseltasi isän?
Eli ymmärrän täysin näitä yksin äidiksi haluavien toimintatapoja, jossa isä ei tässä elämässä tule koskaan tietämään siellä jossain elävästä ja kasvavasta taimestaaan. Himputtiako se kenellekään kuuluu, naisen oma juttu jos niin haluaa tehdä, eikä kukaan varsinkaan ole oikeutettu toimintaa tuomitsemaan.

Kyllä voisin "riistää" oikeuden varsinkin tämän kreivin kaltaisen miehen vuoksi. Lapsi ei menettäisi mitään, vaikka hän ei saisi tuntea isäänsä.

torstaina, elokuuta 23, 2007

Miten voi olla noin vaikeaa?

kaikki virheet!
Aloitin nettideittalun kaverin hyvän esimerkin innoittamana muutama kuukausi sitten, ja niinhän siinä kävi että vaikka täälläkin lueskelin muiden juttuja niin TEIN KAIKKI NE VIRHEET JOISTA VAROITELLAAN. Seurauksena pahaa mieltä ja kyynistymistä... melkis meni usko miehiin lopullisesti ;)
Itse teit kaikki virheet ja menetit uskon miehiin? Kummallista.
joo, sehän onkin helppoa se pelimiesten välttely ;)))))))) Ihan vihreä en nimimerkistä huolimatta ole, ikääkin jo 30v ja suhteita vastakkaiseen sukupuoleen ollut ihan aikuisten oikeesti.
Taitava pelimies tietty naamioituu ihan joksikin muuksi kuin pelimieheksi.
No shit, Sherlock.
Yksikin ilmoitti toisien treffien jälkeen että en ole tyttöystävä ainesta mutta seksi-suhteen kanssani halusi koska olin ihan söpö. En muuten suostunut ;))))
Eli tapailit liian tasokkaita miehiä, joille kelpasit vain seksileluksi. Onko tämä naisille tosiaan noin vaikeaa?

keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Linkkejä

Men Shouldn't Be Overlooked as Victims of Partner Violence.

The Nice Guy Paradox [Solved].

Australia to spend $189 million on anti-porn tech initiative.
In related news, the Australian Parliament is evaluating a legislative proposal introduced by indigenous affairs minister Mal Brough that aims to impose extreme restrictions on pornography in the Northern Territory. The proposal is inspired by the Australian government's "Children Are Sacred" report, which discusses instances of child sexual abuse in the Northern Territories. Mal Brough's proposal, which is described as "draconian" by the New Zealand Herald, would implement a broad ban on X-rated films in the Northern Territory, and impose jail sentences for porn "trafficking" on those who are caught with five or more X-rated films even in instances where the pornographic products are not being distributed.
Pari kysymystä.

Kun sensuuri uhkaa

Soneraan lähtee tänään tällainen kirje:
En löytänyt Soneran nettisivuilta tietoa siitä, kuka vastaa yrityksenne yhteiskuntavastuuta koskevasta päätöksenteosta. Osoitan kirjeeni tähän yleiseen postiosoitteeseen ja toivon, että se tavoittaa asianosaiset. Olen kuullut useammasta lähteestä, että Sonera tukee Panu Höglundin Kolinaa PANUhuoneesta -blogia (tämän sivun nettiosoite) 500 eurolla kuukaudessa. Minua kiinnostaisi kuulla, kuka päätöksen takana on ja haluaako Sonera yleisemminkin esiintyä julkisuudessa feministien verivihollisena ja naisvihaajana. Höglundhan tunnetaan blogipiireissä patologisena sovinistina, ja omassakin kirjoituksessaan 16.8.2007 hän tituleeraa ylpeänä itseään valtakunnan viralliseksi naisvihaajaksi.

Tutustuin Höglundiin viime vuodenvaihteessa Matti Järvisen Murti-Bingin pillerit -blogin (blogin nettiosoite) kommenttiosastolla. Puheenvuorossani argumentoin pornografiaa vastaan naisasialiikkeen näkökulmasta, viitaten tieteellisiin tutkimuksiin, joissa on selvitetty pornon vaikutuksia miesten käyttäytymiseen. Höglund vastasi kirjoitukseeni silmittömällä vihanpurkauksella, jossa hän haukkui minua valehtelevaksi ämmäksi ja natsiksi, joka tuhoaa peruuttamattomasti ”pienten, pienten poikien” elämät vaikeuttamalla pornon kulutusta. Höglund myös väitti, etten ole tutustunut vieraisiin kulttuureihin ja kieliin muuten kuin harrastamalla seksiä mustien miesten kanssa. Olin tuolloin liian kiireinen pannakseni alulle kunnianloukkausoikeudenkäyntiä, mutta ihmettelen, että Sonera tukee avokätisesti kirjoittajaa, joka herjaa tällä tavoin vieraita naisia.

Myös omassa blogissaan Höglund kuuluttaa viikosta ja vuodesta toiseen naisvihaansa ja -halveksuntaansa. Tätä kirjoittaessani viimeisin juttu on otsikoitu: ”Tanner tömäjää, kun Hollannin täti nai”. Edellisessä kirjoituksessa Höglund haukkuu feministejä raadonsyöjäfemakoiksi, korppikotkien sukukunnaksi ja kuolonsyöjiksi, jotka pyrkivät toiminnallaan lisäämään kärsimystä. Kirjoitukseen liittämässään kommentissa Höglund puhuu naisista kiertoilmauksella ”pimppoja ja niiden kantajia”. Blogista saa hakemalla hakea sellaista kirjoitusta, jossa Höglund ei tavalla tai toisella ilmaise naisvihaansa. Onko tämä olevinaan vitsikästä? Sukupuolisen häirinnän uhrina ja naisasialiikkeen vapaaehtoistyöntekijänä minua ei alkuunkaan naurata.

On turhauttavaa huomata, että Sonera palkkaa miehen mustamaalaamaan kaltaisiani vapaaehtoistyöntekijöitä ja maskuliinisen väkivallan uhreja. Onneksi käytössäni sattuu tällä hetkellä olemaan Elisan puhelinliittymä. Sen jälkeen kun Soneran yhteys Höglundiin selvisi, en ole vastannut Soneran asiakkaiden puheluihin vaan ne rakkaat, joilla on Soneran liittymä, saavat soittaa minulle vain maksuttoman merkkisoiton, ja minä soitan sitten heille päin Elisan liittymästä. Olen tottunut puhumaan kaukana asuvien läheisteni kanssa tunnin pari päivässä, mutta en tosiaankaan halua tukea puheluillani Höglundin kaltaisia naisvihaajia. Ystäväpiiriini kuuluu kymmeniä muitakin feministejä, joille seuraavaksi aion ilmoittaa asiasta siltä varalta, että he tuntevat tarvetta vaihtaa puhelinliittymää. Vapaaehtoistoimittajana saatan myös ottaa asian esille jossakin tulevassa kirjoituksessani tai antaa juttuvihjeen muille toimittajille. Höglund toimii sarallaan kuten ilmastonmuutoskeptikot omallaan: mustamaalaa idealisteja ja mitätöi kärsimyksen, jota sukupuolinen häirintä jatkuvasti tuottaa tytöille ja naisille. Naisten huono kohtelu on nyky-Suomessakin ruohonjuuritasolla erittäin vakava ongelma, ja on hämmästyttävää, että Sonera lipsuu yhteiskuntavastuustaan tukemalla Höglundin toimintaa.

Jos tieto Soneran Höglund-yhteyksistä on kaikesta huolimatta väärä, voitte estää jatkotoimenpiteet ottamalla pikaisesti yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Naisasiaterveisin

Ella Salmi
ekologinen feministi

tiistaina, elokuuta 21, 2007

Markkina-arvoteoria

Markkina-arvoteoria.

Wikipedia:Poistettavat sivut/Markkina-arvoteoria.
Pois kun kerran on vain nettitermi. Kun ei blogeja ja foorumeita hyväksytä lähteiksi, ei niiden termejäkään oteta artikkeleiksi. Sitä paitsi otsikon pitäisi olla parisuhteen mat.

"Suomalaisessa uutisryhmä- ja blogikeskustelussa kehittynyt termi" – plääh

Mielestäni samantasoista pseudotietohopoilua, kuin jänisten kaukopartiotukikohtien sijaintipaikat tms.

Yhdistän käsitteen ihan toisiin asioihin kuin parisuhteeseen. Ja jotenkin ajatus markkina-arvosta parisihteessa tökkii. Ilmeisesti valkoista orjakauppaa tai protituutiota?

Markkina-arvoteorian mukaan yrityksen markkina-arvo on sen osakkeen hinnan ja liikkeelle laskettujen osakkeiden tulo. Tämä artikkeli on roskaa.

Lihavat

Miksi lihavat on rumia?
Kaikki rumat ei oo lihavia, mutta lihavat on rumia. Moni lihava nainen lähinnä on aika ruma. Mikä jekku tässä piilee? Kauniit naiset on monesti normaalipainoisia. Olen näin kesänä tarkkaillut vähän ihmisiä ja huomannut tälläisen ilmiön. En siis tarkoita, että rumuus olisi tullut lihavuuden mukana, on tainnut rumuus olla ennen lihavuutta.
Lihavat ovat hirveitä.
Haukun tässä siis enemmistöä, enkä ole edes kovin epäkorrekti ja törkeä, koska en kohdista syytöksiäni synnynnäiseen ominaisuuteen. Lihavuus on ihan kaikkea muuta kuin synnynnäinen ominaisuus ja kehon tavoittelema tila. Syytösteni keskipisteessä on siis (suomalaisen) kulttuurin rappeutuminen.

Ylipainoiset luulevat, että avaamalla sylinsä he voivat tasavertaisesti halata ja helliä rakkaitaan. Pötyä. Ylipaino on merkittävä este tunteiden ilmaisemiselle ja ennen kaikkea niiden mukaan toimimiselle.

Halaava ja hellyyttä osoittava ylipainoinen on mahdoton ja vastenmielinen tapaus kahdesta syystä. Ensiksi ehdottomasti tärkein. Hän on tuskastuttavan kuuma; läskit tuottavat hirvittävän määrän ylimääräistä lämpöä, joka tuntuu helposti pelkästään ahdistavalta, ei mukavalta hellittelyhetkeltä. Toinen fyysistä vetovoimaa heikentävä syy lihavassa ihmisessä on se, että hän haisee paljon useammin kuin laihat, sillä ylipainoinen hikoilee vaikka hän ei ponnistelisi. Ylipainoisen keho on täynnä ihopoimuja, jonka ilmattomissa olosuhteissa alkaa käymisreaktio. Bakteerit ja hiivat alkavat lisääntyä eksponentiaalisella nopeudella. Pahaan hajuun riittää siis se, että ylipainoinen vaikkapa istuu koko päivän.

Kuumuuden ja hajun lisäksi on muitakin syitä, miksi ylipainoisen on lähes mahdoton viestiä kehollaan, puhua kehon kieltä. Väitän, että läskiensä takia ylipainoinen tulee aina väärinymmärretyksi, sillä håntä yksinkertaisesti luetaan aina jotenkin väärin.

Läskit väärentävät kehon kieltä, sitä kaikkein primitiivisintä viestintää kahden ihmisen välillä.

Toinen kehon kielen tuhoava tekijä on se ääretön löysyys, lihasten tilalla on rasvaa. Ihminen toimii lihastensa avulla, rasvakudoksen avulla ei voi liikkua metriäkään.

Ylipainoinen on myös kaverina rasittavaa seuraa. Lihavat kun ovat yleensä aina myös huonossa fyysisessä kunnossa, joten heidän on koko ajan laskettava mielessään etukäteen, kuinka suureen ponnistukseen he voivat lähteä mukaan. Toisin sanoen, ylipainoisen kaverin kanssa ei voi lähteä harrastamaan tai valloittamaan maailmaa, vaan hänen kanssaan on jämähdettävä paikoilleen.

Seksissä ylipainoinen haluaa aina maata alla ja tietysti selällään, koska se on ainoa tapa levittää rasvat tasaisemmaksi matoksi, ikään kuin pois tieltä. Moinen aulius on kuitenkin harmillista ja epäilyttävää siksi, että sen hoikemman (ja lihaksikkaamman) osapuolen aktiivisuus ja oma-aloitteisuus muuttuvat turhiksi. Lihava oikeuttaa itselleen läskiensä vuoksi passiivisen strategian, jossa hän vain heittäytyy selälleen ja tavallaan tulee kiljaisseeksi: "Hoida mua!"
Filosofinen kysymys: miksi ei-synnynnäisten ominaisuuksien perusteella on korrektia haukkua, mutta synnynnäisten ominaisuuksien perusteella ei ole?

sunnuntaina, elokuuta 19, 2007

Kokorasismia

Pienikokoisempi mies kiinnostunut.
Olen vähän hämmentynyt, kun minusta on kiinnostunut mies joka painaa varmaan 15 kiloa vähemmän kuin minä. Mies on pieni ja todella laiha, itse olen kyllä lyhyt mutta minulla on jonkin verran liikakiloja. Eikö tätä miestä todella haittaa, voiko hän olla tosissaan? Itseäni voisi nimittäin moinen painoero haitata, olen aina etsinyt isokokoisia miehiä...
Lyhyt ällöttää.
Olen seurustellut itseäni lyhemmän miehen kanssa, joka oli muuten ihan ok, mutta pituusero haittasi. Itse olen 179 ja hän oli 171. En voinut pitää korkkareita vaikka olisin todellakin halunnut, sillä silloin tuo pikkumies olisi näyttäny kääpiöltä rinnallani. Seksikään ei tuntunut oikealta kun olo oli sellainen, että selässä olisi nylkyttävä apina kii, eikä se todellakaan vastannut sankari-päiväuniani! ;)
Vinkkejä mieheltä naisille.
Nyt sitten kuulette mieheltä miten mies isketään. Tai no ainakin annan vinkkejä treffeille

1) Älä ole lihava. Pieni rasvamäärä ei ole pahasta mutta rajansa kaikella. Älä ainakaan hae seuraa urheilullisista miehistä jos itse olet saamaton lortto. Ja jos olet niin pieni vihje: kilot lähtee LIIKKUMALLA ja SYÖMÄLLÄ VÄHEMMÄN. noin. ei ole mitään ihmepilleriä millä kilot lähtee. vaikeata? ei ole. Jos et aio laihduttaa etsi seuraa yhtä lihavista miehistä. Viimeinen virhe on kertoa että käyt salilla ja urheilet mutta olet silti läski treffeillä. Luoja tietää näin on päässyt käymään monesti minunkin treffeillä. Siis oikeasti en puhu nyt mistään lievästä ylipainosta. Nainen on parhaimmillaan silloin kun se on NORMAALI, ei mikään helvetin anorektikkokaan sytytä yhtään. Joku järki päähän saatanan luurangot!

2) Ole oma itsesi. Turha esittää mitään muuta mitä olet. Tykkäät tehdä jotain hönttiä, esim. lukea seiskaa (hyi vittu), mutta myönnä se. Miehet arvostavat rehellisyyttä. Älä kaartele, kerro asiat kuinka ne ovat. Jos pystyt siihen olet poikkeuksellinen.

3) Harrastat jotain / olet kiinnostunut jostain.
... luet vaikka paljon historiaa tai maalaat. LOISTAVAA. SYTYN SELLAISEEN HETI. Oikeastaan kiinnostuksesi voi olla ihan mitä vaan kunhan vaan harrastat jotain! Mikään ahdista niin paljon kuin nainen joka ei ole kiinnostunut mistään muusta kuin bilettämisestä tai meikkaamisesta. HELVETIN TYLSÄÄ JA MIELENKIINNOTONTA!!!! Myös älykkyys on äärimmäisen seksikästä.

4) Tuoksu hyvälle. Mikään, MIKÄÄN ei ole niin hurmaavaa kuin hyvälle haiseva tukka. Mutta se olen vain minä... Mulla ainakin on joku fetissi siihen :)

5) Älä anna heti ekoilla treffeillä (ellet halua pelkkää seksiä). Pidämme sinua helppona. En ikinä lähtisi seurustelemaan kenenkään kanssa joka näin tekisi. Jos kuitenkin haluat pelkkää seksiä sano se. KUKA TAHANSA MIES lähtee vaikka haluaisikin mielummin oikean suhteen.

6) Jos kuitenkin hommat ajautuu seksiin olet trimmannut pusikkoasi vai mitä? Edes vähän? Mikään ei ole niin paha kuin yrittää etsiä lähdettä viidakon keskeltä. Ja jos intoudut suuseksiin älä ihmeessä pyydä miestä menemään suun kanssa lähelle viidakkoasi. Hyi helvetti.

lauantaina, elokuuta 18, 2007

Luonnossa on monta sukupuolta

Sukupuolen moninaisuus - totta vai tarua?
Ihmiset eivät jakaudu biologisilta ominaisuuksiltaan selkeästi kahteen sukupuoleen. Sukupuolisuuden ilmauksena pidettyjen ruumiillisten ominaisuuksien suhteen ihmiset eivät myöskään jakaudu yksiselitteisesti kahteen ryhmään - esimerkiksi joillakin miehillä on suuremmat rinnat tai leveämpi lantio kuin monilla naisilla tai joillakin naisilla kasvaa viikset tai heillä on hyvin "miehiset" kasvonpiirteet.

Ihmisiä ei voida sujuvasti jakaa kahteen biologisilta sukupuoliominaisuuksilta erilaiseen ryhmään: miehiin ja naisiin - aina o n poikkeuksia, valittiin mikä sukupuolen luokittelukriteeri tahansa. Kahden toisistaan eroavan ihmisluokan sijaan olisi ehkä realistisempaa puhua vaikkapa aste-eroista "sukupuolijanalla" tai sukupuolimoninaisuudesta ja sukupuolten kirjosta.

Jotkut kritisoivat sitä, että transsukupuolisen pitäisi korjata kehoaan kelvatakseen naiseksi tai mieheksi kulttuurissamme. Monet transsukupuoliset itse myös pohtivat, miksi heidän oikeastaan pitäisi muuttua, jotta he tulisivat hyväksytyksi omana itsenään. Mikseivät muut voisi hyväksyä heidän naiseuttaan tai mieheyttään - ilman kehon korjaustakin?

Ihmiset nykyisin ovat monesti tietoisia sukupuolen monimuotoisuudesta ja transihmisten olemassaolosta. Silti meillä usein on sitkeä halu uskoa kahden erilaisen sukupuolen olemassaoloon.
Kommentteja?

perjantaina, elokuuta 17, 2007

Parinvalintapreferensseistä

Kommenttiosasto:
Neiti A: Kun niin kovin useat tuntuvat täällä haluavan uskoa naisen valitsevan kumppanin ensisijaisesti sosiaalisen statuksen ja "menestyksen" perusteella, tahtoisin tarjota keskusteluun pienen esimerkin omasta elämästäni. Minulla on kymmenen läheistä naispuolista ystävää. Heistä seitsemän seurustelee / on avo- tai avioliitossa miehen kanssa, jolla on jopa huomattavastikin alhaisempi koulutustaso kuin naisella itsellään. Tiedän hyvin, ettei koulutustaso suinkaan ole ainoa sosiaalisen statuksen mittari, mutta heijastelee kuitenkin melko vahvasti sitä, mitä moni tällä palstalla ymmärtää "menestykseksi". Olenko siis onnistunut haalimaan ystävikseni juuri ne seitsemän naista maailmassa, jotka eivät ole kumppanin valinnassa ensisijaisesti kiinnostuneita tämän yhteiskunnallisesta statuksesta? God knows I'm not.

Vastaus B: Sosiaalinen status ei todellakaan ole sama asia kuin koulutus. koulussa hikipinko ei saanut kauneinta naista. jos oli nörtti, ei saanut kuin turpaan. sama jatkuu oikeassa elämässä. koulutus voi auttaa nousemaan sosiaalisessa hierarkiassa, mutta ei se ole mikään tae mistään. henkilöllä, jolla on enemmän tuloja ja alaisia olla korkeampi omanarvontunto. mutta on myös paljon esimiehiä jotka pelkäävät alaisiaan. paljon todennäköisemmin golfia harrastava myyjä jolla on hyvä supliikki vie lukiokoulutuksella vie kauniit koulutetut naiset. helpoiten statuserot näkee kun pistää henkilöt samaan huoneeseen. kuka ottaa tilan haltuun? et edes kertonut mitä nuo ystäväsi ovat. jos he ovat ylipainoisia, heillä ei välttämättä ole vaihtoehtoja.

Vastaus C: Jos kaverisi ovat epäviehättäviä, heillä ei välttämättä ole ollut muuhun mahdollisuuksia.

Neiti A: Ystäväni eivät ole ylipainoisia (uskomatonta, että minun todella pitää kommentoida näin!). He ovat kaikella tapaa erittäin viehättäviä naisia, jotka nyt sattuvat arvostamaan ihmisessä jotain muuta, kuin hänen sosiaalista asemaansa.

Omituista

Luodit.

Ylipainoiset löytävät toisensa.

Ammatti ja varallisuus voivat vaikuttaa evoluutioon.

Petollinen enkelikasvo.
Hoitaja itki, puhui ja maksoi itsensä vuosikausia ulos ongelmista. Enkelikasvot, siro varsi ja vaaleat hiukset. Myrkytysmurhista viikko sitten vangittu nuori sairaanhoitaja pukeutui usein pinkkiin paitaan ja jätti iloisen ensivaikutelman tuoreille tuttavuuksille.

torstaina, elokuuta 16, 2007

Normien vastaiset hiukset

Puki poikaansa tytöksi.
Aikuiset päivittelivät salaa keskenään myös poikalapsen hiuksia. Äiti oli antanut pojan paksun, vaalean tukan kasvaa ylipitkäksi ja sitoi sen päivittäin erilaisiin, tyttömäisiin kampauksiin. Hän pukikin lastaan kuin tyttöä.

- Luulin lasta alkuun automaattisesti tytöksi, sillä hänelle oli solmittu milloin ranskalainen ja milloin joku muu letti. Saparot oli ehkä yleisin kampaus, tuttava kertoo.
Isosisko.
Tämä on musta päivä. Tämän jälkeen mikään ei ole ennallaan. Tänään saatiin nimittäin lukea Iltalehdestä, että jonkun lapsen tukka oli kammattu ranskalaiselle letille. Lapsen kanssa samassa perhekerhossa olleen toisen lapsen äiti oli selvästi vieläkin shokissa, kun häntä haastateltiin.
Isosiskolla ei näytä olevan käsitystä, minkä käsittelyn tytöksi puettu poika saa. Tiety kaava on havaittavissa. Ensiksi heteronormatiivisuutta vastustava feministi, sitten lapsen kiusaamiselle altistava äiti ja kohta myrkytetäänkin jo puolet naapurustoa.

Tästä voinee päätellä, että heteronormatiivisuutta vastustavat kaksi ryhmää, sekä feministit että mielenvikaiset joukkomurhaajat.

Naisten logiikka

Kun mikään ei tunnu riittävän.
Ongelmana tässä on se, että tuntuu ettei mikään ole miesten mieleen.

Mielestäni en ole yhtään se erilaisempi (hyvässä tai huonossa mielessä) kuin muutkaan.. mutta tuntuu ettei mikään kelpaa.

Ilmeisesti liian painava ja pitkä miesten mieleen.

Tuntuu, että silmälasit karistavat suurimman osan miehistä pakoon.

Tuntuu, etten kuitenkaan pukeudu tarpeeksi edustavasti tms.

En voi kuitenkaan alkaa juomaan ja bailaamaan tai käyttämään vaatteita, jotka eivät tunnu hyvältä. Tiedän että sillä tavalla miellyttäminen ei hyödytä ketään. Sitä paitsi tuntisin itseni vain hölmöksi tehdessäni jotain mikä tunnu oikealta luonnostaan..

Näinköhän ikinä löydän ihmistä, joka minut hyväksyisi sellaisena kuin olen.
Tyypillistä naisten logiikkaa. Ensin väitetään, että miehille ei riitä mikään. Sitten kuitenkin selviää, että neidin omastakin mielestä ilmeisiä vikoja on enemmän kuin tarpeeksi. Neiti ei kuitenkaan halua muuttaa itsessään mitään, jotta hän tulisi houkuttelevammaksi miesten silmissä. Jos olet täynnä vikoja, etkä suostu tekemään mitään niiden korjaamiseksi, niin ei se tarkoita, että miehille "ei mikään riitä".

keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Linkkejä

Why the late-30s are a man's misery years.

Daphne III -ohjelma käyntiin naisiin ja lapsiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi.

Kvinnor får lägre straff för misshandel och hot.

Rasismin määritelmä:
Ideologia, jonka mukaan ihmiset kuuluvat eri rotuihin. Jotkut rodut nähdään muita kehittyneempinä, ja se antaa niille oikeutuksen alistaa vähemmän kehittyneisiin rotuihin kuuluvia. Ominaisuuksien uskotaan periytyvän sukupolvelta toiselle.

Nim. merk. "epätietoinen nainen" kysyy

Mitä saatte siitä kun valehtelette kaikesta?
Mitä te saatte kaikesta tästä?? Eikö olisi parempi olla rehellinen alusta alkaen, sanoa suoraan mitä hakee ja pysyä myös siinä? Yksi riittää ja vakituista haetaan..Niinpä niin, kaikkeahan voi kirjoittaa mutta mistä ihmeestä löytyy sellainen joka OIKEASTI tarkoittaa sitä? Useamman kohdalla törmäsin myös siihen, että miehet pitivät montaa naista samaan aikaan. Eihän siinä mitään mutta jos kerran haluatte suhdetta niin eikö olisi helpompaa keskittyä yhteen kerrallaan?
Vielä iästä......
Kun siis nyt yli 40v miehet hakevat naisia ikähaarukassa 20-30 loppuelämän suhteeseen, niin onko teistä kukaan miettinyt ihan elämää? Jos mies jää eläkkeelle vaikka 60 veenä, niin nainen on silloin 40v ja jatkaa työelämässä vielä 20 vuotta..tästä voi jokainen ynnätä vuosia jos ikäero on alkujaan vähemmän. Se yhteinen kiikkustuoli siis jää monella kyllä meeeeeelko kauas:) Toisekseen, mies 60v, ei kyllä taatusti seiso enää kuin kerran kuussa jos silloinkaan. Se vaan on fakta, turha alkaa kitiseen että kyllä mulla seisoo! Siinä vaiheessa nainen 40v etsii kyllä seksiä ihan muualta... Kun jo 50v miehillä on huomattavia potenssiongelmia, ja tämä on ihan totta. Kannattaa vaikka konsultoida kaveripiiriään jollei usko. Eli miksi ihmeessä haette loppuelämän kumppania josta on "iloa" niin vähän aikaa? Menee 10 vuotta niin tällä palstalla kitisee vanhat äijät kun muija läks....
Not-So-Odd Couple. (Via The Fourth Checkraise)

Jotta totuus ei unohtuisi.

tiistaina, elokuuta 14, 2007

Oikeus ymmärtää naisia

Nainen jätettiin tuomitsematta, jotta hän saisi töitä hoitoalalta.
Kauppiaan arvion mukaan nainen olisi vienyt tavaraa ainakin 400 työpäivänä suunnilleen 100 euron edestä kunakin. Tällä logiikalla vahingon osuus nousee yli 43 000 euroon. Syyttäjä päätyi pitämään summaa oikeana.

Käräjäoikeus katsoi, että jos nainen olisi tuomittu vankeusrangaistukseen ja hänelle olisi tullut merkintä rikosrekisteriin, hänen työnsaantimahdollisuutensa hoitoalalla olisivat huonontuneet.
Naisten väkivaltaisuuteen on vaikea saada apua.

maanantaina, elokuuta 13, 2007

Koska olen tyttö

Koska olen tyttö.
"100 miljoonan tyttövauvan elämä on riistetty jo ennen syntymää."
Tarkoittaako tuo lause sitä, että abortti tulisi kieltää murhana? Tai että seksistä pidättyminenkin on murha?

Men to discuss men's rights.

Logiikan vastainen otsikko.

Miehen tarpeet.

Skeidaa

Fundamentalismista ja muusta.
Minua pelottaa se seksuaalisen ja muun häirinnän ilmapiiri, joka monikulttuurisuuden myötä lisääntyy, ja jossa tyttäreni joutuvat nuoruutensa viettämään. Vielä enemmän minua pelottaa se, miten "asiantuntijat" ja poliitikot tähän trendiin suhtautuvat. Mieleeni tuli Yliopisto-lehden tammikuun numerossa julkaistu juttu sosiologi Sanna Aaltosen teinityttöjen kokemaa sukupuolista häirintää koskevasta väitöskirjasta. Aaltosen näkemykset ja tutkimusmetodit panevat monellakin tavalla hiljaiseksi.

Aaltosen haastattelemat tytöt kertovat, ettei "yksi perseen puristus sua tapa". Aaltonen kertoo tytöille, että hän kyllä raivostuisi, jos joku diskossa puristelisi häntä. En sinänsä ole Aaltosen kanssa eri mieltä siitä, että luvatonta puristelua ei pidä hyväksyä, mutta pidän metodologisesti kyseenalaisena sitä, että kyselytutkimuksen tekijä kertoo haastateltaville, mitä mieltä näiden pitäisi olla. Toisaalta oikeassahan tytötkin ovat. En minäkään kuollut siihen, että humalaiset tädit puristelivat persettäni työskennellessäni ravintolassa.

Tuon viimeisen sanon tietysti pelkkää ilkeyttäni, koska on selvää, että Aaltosen maailmassa sukupuoliseen häirintään voi syyllistyä vain mies.

Vielä ihmeellisempää kuitenkin seuraa:

"Kun kysyin tytöiltä, minkälaiset ihmiset heitä häiritsevät sukupuolisesti, vastaukset ylikorostivat maahanmuuttajataustaa."

Aaltonen ei artikkelissa avaa tätä kryptistä lausetta. Tarkoittaako "ylikorostaminen" sitä, että tytöt kertovat häiritsijöiden olevan maahanmuuttajataustaisia? Jos kyllä, onko taustan mainitseminen ylikorostamista siksi, että maahanmuuttajanuoret eivät syyllisty häirintään niin usein kuin tyttöjen vastaukset antavat ymmärtää? Onko Aaltosella tieto siitä, miten usein tai harvoin maahanmuuttajanuoret syyllistyvät häirintään? Vai onko maahanmuuttajataustan mainitseminen ylikorostamista riippumatta siitä, vastaavatko tyttöjen vastaukset heidän todellisia kokemuksiaan?

Näemme Aaltosen joutuneen monikultturistis-feministiseen umpikujaan. Koska hän on feministi, hän ei voi hyväksyä tyttöjen "ei-yksi-puristus-sua-tapa"-asennetta. Yksikin puristus on patriarkaatin hyökkäys koko naissukupuolta vastaan ja vain nyanssit erottavat sen raiskauksesta. Mutta koska Aaltonen on myös monikultturisti, hän ei voi hyväksyä sitä, että häiritsijöitä, jotka ovat maahanmuuttajia, syyllistettäisiin tästä rikoksista inhottavimmasta. Asetelman palat eivät ole niille kuuluvissa positioissa. Naisen on oltava uhri, ja maahanmuuttajan on oltava uhri. Kumpikaan ei voi olla syyllinen.

Arvatkaapa siis, kuka on syyllinen:

"Esiin tulivat isien asenteet, joiden rasistisuuden haastateltavat tiedostivat."

Kuuluu kosminen "naps", ja kaikki on taas kohdallaan.

Koska tämä on tieteen viimeinen sana, toiveet siitä, että häirinnälle saataisiin tehtyä jotain, ovat kohtuullisen heikot. Maahanmuuttajanuoret puristelevat tyttöjen takapuolia, mutta syyllisiä tilanteeseen ovat tyttöjen valkoiset heteroisät.
Sontaa.

sunnuntaina, elokuuta 12, 2007

Miesten pahoinpitelyn hyväksyminen

Kommenttiosasto:
Mitä minä omia kavereitani tunnen niin naisen raiskausta ei hyvällä katsottaisi, oli sitten homososiaalisuutta ilmassa tahi ei. Minun käsittääkseni ylipäätään raiskaajia ei muiden miesten parissa oikein siedetä, eikös nuo vankilassakin ole aika kovilla.Päinvastoin kyllä luulen, että naisten puolella sellaista siskojen rötösten ymmärtämistä ja parhain päin selittelyä esiintyykin sitten runsain mitoin.

Se onkin tässä jännä juttu. Miesten keskuudessa raiskaaja kyllä paiskattaisi porukasta kyllä vaikka väkivaltaisestikin äkkiä ulos ja häntä muistettaisiin aina vihata.. Mutta naiset sensijaan kikattavat yhdessä siskojensa miehiin kohdistamille julmuuksille ja se tuntuu vahvistavan naisten siteitä toisiinsa. Samoin on tosin myös laita sen, jos mies kertoo vetäneensä daijuun jotakuta veljeään niin siitähän naurunremahduksia syntyy.

Harvemmin naisetkaan puuttuvat mitenkään siihen, jos miestä pahoinpidellään. Miksi sitten miesten pitäisi oman terveytensä uhalla yrittää puuttua, jos jotain naista pakotetaan suuseksiin, retuutetaan hiuksista?
Survey finds male abuse approval.
More than half of women questioned at a Glasgow university said they approved of wives hitting their husbands.

The Glasgow Caledonian students were among 6,500 women surveyed from 36 universities for an international study into attitudes on domestic violence. Of the 200 women, 60% said it was acceptable for women to hit their husbands while 35% admitted assaulting their partner.

The injured men suffered bruises, cuts or broken bones. Among European students, only English women were more likely to have carried out assaults, with 41% admitting that they had punched or kicked their partners.

lauantaina, elokuuta 11, 2007

Väkivaltadiskurssin ylläpitoa

Otteita kirjasta Panssaroitu maskuliinisuus:
Perhettä käsittelevässä tutkimuksessa on puolestaan unohdettu, että kyse on lähes poikkeuksetta miehen väkivallasta naisia ja lapsia kohtaan. (s. 24)Perheessä tapahtuva väkivalta on lähes poikkeuksetta miehen fyysistä väkivaltaa naista ja lapsia kohtaan. (s. 20) Tilastotietojen mukaan väkivallan tekijät ovat lähes poikkeusetta miehiä (s. 21)

Käsitys että miesten tuntemiinsa naisiin kohdistama väkivalta juontuu ns. henkisestä väkivallasta tai jopa seksuaalisesta väkivallasta, ovat osa naisiin kohdistuvan väkivallan puhe- ja ajattelutapaa eli diskurssia. Edelleen väite, että suomalainen väkivalta tutkimus on keskittynyt miesten tuntemiinsa naisiin kohdistaman väkivallan tutkimukseen, on virheellinen ja osa naisiin kohdistuvan väkivallan diskurssia.
Jaahas. Eli jos erehtyy väittämään, että naiset käyttävät valtaa miehiin tavalla, joka aiheuttaa miehissä väkivaltaisia reaktioita, kyse on naisiin kohdistuvan väkivaltadiskurssin ylläpitämisestä. Jos taas erehtyy väittämään, että väkivaltatutkimus keskittyy liikaa miesten käyttämään väkivaltaan, se on ensinnäkin väärä väite, ja sen lisäksi väite ylläpitää naisiin kohdistuvaa väkivaltadiskurssia.

Feminististä tieteenkritiikkiä

So macho?
Research has suggested women prefer girly-looking fellas to the alpha-male variety. Surprise, surprise - another study that works in men's favour.

Kommentteja: That has to be the dumbest sub-heading I've ever seen. If women prefer 'girly-looking' men and this works in mens' favour, how would the opposite - women preferring alpha-males - work in women's favour?

WTF?

How could a study that says men being manly is unattractive somehow work in a mans favour? Eh?

As I'm neither the Leonardo DiCaprio or Russell Crowe type and look most days dreadfully unhealthy, what this study confirms is that I've no chance of pulling (experience has taught me that anyway). How does this work in my favour exactly, Zoe?

I tried really hard to understand Zoe's logic here. I tried reading the article. Then I tried reading it again. Then I tried reading it backwards. Then for fun I started in the middle, read the end, then went back to the beginning. At one point I thought I felt a glimmer of understanding as the logic floated back and fro through my consciousness and began to form itself into a coherent argument. But then my head exploded.

perjantaina, elokuuta 10, 2007

Sujuvaa valehtelua

A woman is pulled over for a traffic violation. She files a formal complaint with the police department: she claims that the officer sexually assaulted her.She doesn't know is that the whole thing was caught on tape. Her lies are exposed. (Video).

Väkivaltaa

Arto Jokisen kirjasta Panssaroitu Maskuliinisuus (38, 46-47):
Patriarkaatti ei merkitse vain miesten ylivaltaa naisista ja naisten sortoa; se merkitsee myös naisten syyllistämistä tästä sorrosta. Naiset ovat syyllisiä myös hallitsevan miesluokan ongelmiin. Nainen on sekä uhri että syyllinen uhriuteensa... Nainen nimetään syylliseksi miesten toisiin miehiin kohdistamaan väkivaltaan, miehen itseensä kohdistamaan väkivaltaan sekä vielä naiseen itseensä kohdistuvaan väkivaltaan. Miesten väkivaltaisuutta pyritään siis siirtämään naisten syyksi.

Lapsiin kohdistuva väkivalta on naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Oman itsensä vahingoittaminen tai sillä uhkaaminen voi olla naiseen tai lapsiin kohdistuvia väkivallan tekoja esimerkiksi painostuskeinoina. Joissain tapauksissa mies saattaa ennen itsemurhaansa tappaa vaimonsa ja lapsensa.

Seksuaalista väkivaltaa on huomautella tuntemattomille naisille näiden ulkonäöstä tai epätoisvottu viheltely tai huutelu. Sitä on myös takapuolelle taputtelu ja kaikki muu ei-toivottu koskettelu, kähmiminen ja käpälöinti... Seksuaalista väkivaltaa on pakottaminen yhdyntään esimerkiksi vetoamalla aviovaimon velvollisuuksiin tai omiin tarpeisiin. Yleisin seksuaalisen väkivallan muoto on raiskaus, joista useimmat tapahtuvat kotioloissa.

torstaina, elokuuta 09, 2007

Naismaisilla miehille menee hyvin

Women prefer feminine men:
It is bad news for the likes of Bruce Willis, Vin Diesel and Clint Eastwood - but for less macho men, there is hope. Psychologists have shown that women perceive men with more masculine faces as poor potential long-term partners.
Eipä ihme, että profeminismi on niin suosittu aate.

Lasten surmat ja naistutkimus

Isän umpikuja.
Perhe oli joutunut lastensuojelun asiakkaaksi jo useita vuosia sitten äidin väkivaltaisuuden vuoksi. Lapset olivat kertoneet isälle pelkäävänsä arvaamatonta äitiään ja haluavansa asua isänsä luona Oulussa.

Kaksostytöt olivat kertoneet peloistaan myös turvakodin psykologille ja päiväkodin hoitajille.

Taiwanilaistaustainen äiti väitti itse huoltajuusriitoja koskeneessa oikeudenkäynnissä pystyvänsä huolehtimaan isää paremmin lasten turvallisuudesta ja tasapainoisesta kasvamisesta.
Lapsen surmaa yleensä äiti. Henkirikoksen teki useimmin oma äiti 41 % tai isä 26 %.

Alustavia tuloksia naistutkijan väitöskirjasta:
Tutkimus käsittelee sitä, miten Suomessa jäsennetään se tosiasia, että jotkut miehet ovat isiä ja samalla väkivaltaisia puolisoitaan ja /tai lapsiaan kohtaan.
Miehiä ei syrjitä
Hautanen kuitenkin tyrmää kiivaasti väitteen siitä, että miehiä syrjittäisiin huoltoriidoissa.
Enroos, R., Pösö, T., & Vierula, T. (2006). Lapset vankilassa – selvitys lapsista, jotka viettävät varhaislapsuuttaan vankilassa vangitun vanhemman kanssa. Tampere: Tampere University Press.
Onkin tärkeää selvittää kaikkien vankilassaoloevien äitien näkemykset empaattisesti ja ymmärtäen sekä väkivallantekijöinä kuten Emmi Lattu tutkimuksessaan tekee että erityisesti selvittää olisiko mahdollista jopa ottaa aina systemaattisesti kaikki lapset mukaan vankilaan. Tämä siksi, että muuten lasten riskinä saattaa olla jääminen esimerkiksi tunnetusti väkivaltaisten ja kehnojen suomalaisisien hoitoon siviiliin, asia mitä muun muassa Suvi Keskinen ja Teija Hautanen sekä Sirkka Perttu ovat selvittäneet.

Erityinen äitiyden haaste koskenee pitkiin yleensä henkirikoksiin syyllistyneen naisen äitiyden mahdollistamista ja tukemista. Esimerkiksi puolisonsa tai osan lapsistaan surmanneen naisen kohdalla tuomiot, vaikka ovatkin noin puolet miesten vastaavista, ovat pitkiä. Tämä kaiketi tulisi ottaa huomioon äitiyden tukemisessa. Lisäksi tulee muistaa, että feministinen tutkimus on todistanut naisen olleen aina uhri jonka soisi vaikuttavan myös siihen, että lapset pääsääntöisesti aina olisivat äidin mukana vankilassa, myös siviilissä olevien isien elatusmaksut yhdistyneenä lapsen ilmaiseen ylläpitoon vankilassa toisivat kaivatun lisän kohtuuttoman pieneen vankilapalkkaan.

keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Vitsi

Mies ja vaimo olivat eläintarhassa vierailulla ja tulivat gorillan häkin eteen. "Vilauta tissiä gorillalle", sanoi mies vaimolleen. "Enkä vilauta", vaimo vastasi. "Vilauta vaan", pyysi mies, "Uskoisin että gorilla olisi ihmeissään".

Nainen vilautti tissiä kun ei lähistöllä muita ihmisiä ollut. Kun gorilla näki paljaan nännin, alkoi se mylviä vallattomasti. "Nosta vähän hametta ja vilauta sille tussua", mies pyysi. "No enkä", sanoi nainen. "Ei täällä ketään ole, vilauta vaan", jatkoi mies.

No sama se, ajatteli nainen ja nosti hametta. Kun karvatupsu vilahti, vauhkoontui gorilla aivan silmittömasti. Gorilla huusi ja mylvi, repi puita maasta irti, juoksi ympäriinsä suunnattoman kiihkon vallassa.

Samassa mies avasi häkin oven, työnsi vaimonsa sinne sisään ja huusi: "Selitä nyt sille, että sulla on pää kipeä!"

maanantaina, elokuuta 06, 2007

Laadukasta seuraa nuorille ATM:lle

Ilmoitusteksti:
No joo...

etsitään söpöä, kilttiä, hymyilevää ja minua nuorempaa urheilijapojua, joka osaa pukeutua. Pitää siis urheilla. Ei riitä, että on "urheilullinen". En etsi maraton-uskovaisia. Ne on ruikkuja.

En etsi myöskään vyölaukkudorkia yms. juntteja. Vyö on housujen kannattamista varten tai koristeena. Siinä ei roikoteta kännykkää eikä muita tilpehöörejä. Ei mullakaan ole meikkipussia roikkumassa mun vyössä.

Muitakin kriteerejä on, mutta empä taida laittaa nyt tähän tämän enempää. Mulla ei ole huutavaa tarvetta tapailla yhtään ketään, joten en välttämättä vastaa yhdellekään takaisin. Huonolla viestillä ei siis kannata yrittää.

Odotan, että ilmoitukseni on ainakin muutaman viikon vanha. Siihen mennessä epätoivoisimmat runkkarit on saanut laitettua sen copypastevastauksensa minulle ja minä saanut deletoitua ne postilaatikostani. Täällä kun on niitä kyttääjiä, jotka vastaa joka ainoaan ilmoitukseen. Ihan sama mitä ilmoituksessa lukee.
Profiili.
Miesihanteesta voisin sanoa sen, että miehen pitää olla ehdottomasti minua NUOREMPI!

Karjalaistaustani takia olen aika sosiaalinen. Moni turkulainen tuttuni luulee minun olevan aina kännissä, kun suu käy vähän reippaammalla sävelellä kuin turkulaisilla. Turku oli kova shokki. Täällä ei mennä juttelemaan kellekään. Patsastellaan ja mulkoillaan muita. Olen itsekin oppinut pikkuhiljaa sellaiseksi, kantapään kautta. Turkulaiselle uudet tuttavuudet ovat kertakäyttöisiä. Minua harmittaa erityisesti se, että jos tapaa tilaisuuksissa uusia ihmisiä, he eivät enää tervehdi, kun tulevat toisen kerran kadulla vastaan. Tuijotellaan seiniä. Silloin uhallani kajautan kurkusta: PÄIVÄÄ!

Olen aika äijä...

Salilla en ole se tyypillinen tyttönen, jotka istuu lähentäjäloitontajalaitteessa vätkyttämässä koipiaan tai tekee ”paljon toistoja pienillä painoilla”. Pyh! Vapaapainot ne pitää olla ja painavat! Katson salilla aina säälittävällä katseella niitä miehiä, jotka tulevat salille rehkimään kaikki liikkeet väärin ja liian suurilla painoilla. Sen seurauksena yhteiskunnan pitää maksaa kalliit fysikaaliset hoidot, kun nivelet on pilattu.

Kuntonyrkkeilyäkin on tullut kokeiltua, mutta huono maku siitä jäi... Jep, kurssia piti se äklö tyyppi, joka syksyllä tuomittiin hovissa raiskauksesta ja alaikäisiin sekoamisesta. Se piti tosi surkean kurssin. Ei ollut koskaan hiki sen löpsötuntien jälkeen.

Inhoan niitä tyyppejä, jotka raplaa toisten kodeissa cd-levyjä ja arvostelee toisen musiikkimakua. Sehän on ihan sama asia, kuin menisi toisen kaapeille ja alkaisi arvostella kaikkea sitä, mitä kaapeista löytyy. Minun kodissa sellaisista otetaan hyvin äkkiä niskaperseotteella kiinni ja heitetään parvekkeelta pihalle, viuh!

Tykkään muutenkin "taistella" miesten kanssa.

Olen luonteeltani aika lupsakka, niin kuin kaikki karjalaiset.

sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Feministiäitiys

"My son"
Several years ago my accountability program found that the computer had been accessing pornography. Turns out it was my middle son. To date he has been 'caught' accessing pornography many times since then. He was 13 I think when this started.

I've talked until I'm blue in the face, I've grown angry and yelled, I've cried when I was alone and when I was in front of him. I've had him read Dworkin, my site, and other places (namely OAG's site) and I still can't unseat this problem. He can recite feminist literature all day long, he can understand the tenets, the ideas behind it, how it links together but he will not allow this knowledge to stand in the way of his porn use.

I know, that as soon as my child leaves my home and moves into his own place that he will be looking at porn immediately. I know that I am raising a problem for women. I know that this child will one day grow and will fully absorb the messages that porn sends to men. I know that my child masturbates to degradation of my people (when I use that phrase I mean womyn) and that with every orgasm he will further solidify his own hatred of and superiority over, women.

I know that there will likely come a day where my son coerces a young woman into sex (rape) and there isn't a damned thing I can do about it.

lauantaina, elokuuta 04, 2007

Myytti vai totta?

Miesten ja naisten erot lähestymisessä:
Monet miehet kokee rohkeasti aloitteita tekevän naisen päällekäyvänä ja pelottavana. Toki minäkin voisin mennä baarissa vain kuiskaamaan jonkun miehen korvaan, että ajattelin ottaa sut mukaani. Osaan se toimisi kuin pajavasara, eli isku olisi kerralla tehty ilman mitään sen kummempia keimailurituaaleja. Suurin osa pitäis kuitenkin samaan aikaan mua helkkarin helppona nakkina ja hirveänä munahaukkana. Ajattelis, että voihan tuota panna, mutta ei siitä tyttöystävämateriaaliksi ole. Miehissä on vielä sen verran luolamiestä jäljellä, että ne haluaa metsästää itse, lyödä naista nuijalla päähän ja raahata hiuksista luolaansa. Tuntea olevansa tosimiehiä ja karskeja uroita.
Haluavatko miehet metsästää itse, vai onko aloitteita itse tekevä nainen parempi? Pelkäävätkö miehet aloitteita tekeviä naisia?

perjantaina, elokuuta 03, 2007

Hyviä tasa-arvouutisia

A group of state legislators have submitted a bill that would give fathers of unborn children a final say in whether or not an abortion can take place.
"This is important because there are always two parents and fathers should have a say in the birth or the destruction of that child," said [Rep. John] Adams, a Republican from Sidney. "I didn't bring it up to draw attention to myself or to be controversial. In most cases, when a child is born the father has financial responsibility for that child, so he should have a say." As written, the bill would ban women from seeking an abortion without written consent from the father of the fetus. In cases where the identity of the father is unknown, women would be required to submit a list of possible fathers. The physician would be forced to conduct a paternity test from the provided list and then seek paternal permission to abort.

Claiming to not know the father's identity is not a viable excuse, according to the proposed legislation. Simply put: no father means no abortion.

torstaina, elokuuta 02, 2007

Prostituutio

Suze Orman in Oprah magazine.
Kysymys: Dear Suze, I am living with a man who’s worth more than a million dollars. When we started dating, I jokingly told him that if we ever got married and didn’t work out, all I wanted was a plane ticket home. Well, now we’re talking about a prenuptial agreement, and he keeps bringing up that comment. His son wants everything written down so that if his father dies or we get divorced, my children and I wouldn’t get a cent. My kids are grown up, but I need to be able to support myself – as far as money goes, I’ve got nothing to bring to the table. My boyfriend said that I could live in his home, and his son would dole out cash as I need it. What should I do?

Suze’s reply: This situation is no joke. With your boyfriend hiding behind your tongue-in-cheek comment for protection, I’m not sure this relationship is going to fly. What kind of man would want his wife to answer to his son for money? If your boyfriend continues to put his son’s desires ahead of yours, you need to seriously consider whether he’s the right man for you. Make it clear that you respect his right to leave everything he accumulated before marrying you to his son, but acknowledge in the prenup that assets and debts accrued during marriage would be split evenly.

I also want you and your lawyer (no mention of the would-be hubby?) to discuss setting up a life estate on the house. [Blah blah blah…]

Now if your husband balks at any of this, I think you should run. When a person can’t share his financial life, I question his ability to share his heart. The way we handle money is a manifestation of who we are inside, and how he approaches the topic signifies his love and respect for you. Without those two ingredients, you shouldn’t be considering a walk down the aisle.
Jos nainen muuttaa miehen luokse asumaan, niin maksakoon vuokraa asumisestaan ja omat elinkustannuksensa.

Ministeriö selkiyttäisi omaisuuden jakoa avoliitossa. Jaaha, miesten kannattaa luopua sitten avoliitoistakin tulevaisuudessa, omaisuus ei ole turvassa sielläkään.

keskiviikkona, elokuuta 01, 2007

Kiltit miehet.
Luulette, että vain olemalla hyviä saatte naisen. No minäpä kerron teille totuuden: olette liian kilttejä, ja kiltit miehet tulevat todennäköisesti jäämään yksin. Olette ihan kivoja kavereita, mutta seurustelua teidän kanssanne ei monikaan nainen voisi ikinä edes ajatella. Teidän kanssa oleminen muuten kuin kaveripohjalta on suorastaan kammottavaa. Ihastutte naiseen yhden keskustelun jälkeen ja olette sen jälkeen valmiita tekemään mitä tahansa.

Olette olevinaan omasta mielestänne niin ihania ja söpöjä, ja luulette osaavanne rakastaa naista. Luulette, että pelkkä hyväsydämmisyys ja tunteet riittävät. Luuletteko oikeasti, että tunteenne kiinnostaisivat naisia tippaakaan?

Haukutte väkivaltaisia ja mustasukkaisia miehiä.

Jos teillä on nainen seurassanne, niin mitä te miehet teette, jos kadulla joku tulee pyytämään puhelinta lainaksi? Annatteko tuosta noin vain puhelimen käteen ja katsotte kuinka tyyppi häipyy paikalta? Ja sen jälkeen itkette seuralaisellenne asiasta koko päivän? Sairasta.

Miehen on pystyttävä suojelemaan kumppaniaan. Miehen pitää olla MIES, eikä mikään hiiri. En kehtaa kutsua mieheksi sellaista, joka ei tiukan paikan tullen osaa voittaa pelkoaan ja puolustaa naistaan tai itseään vaikka henkensäkin uhalla.

Entä mitä te miehet teette, jos nainen pettää teitä? Yritättekö vain neuvotella ja toivoa parasta? Roikutte siis jopa pettävässä naisessa, koska olette niin epätoivoisia? Sairasta tämäkin. Jokaiselle kunnon miehelle pitäisi olla päivän selvää mitä tulee tehdä, jos nainen pettää.

On vain hyvä asia, jos mies on vähän mustasukkainen ja kurittaa joskus. Miehen on osattava pistää naisensa kuriin. Ainoastaan tällä tavoin nainen tuntee olevansa turvassa maailman myrskyiltä.
Cosmokeskustelainaus.
"Tapailimme 3 kk ja mies alkoi olla mustasukkainen! Esim. nukuin erään miespuolisen kaverin kanssa samassa sängyssä, vain pikkuhousut jalassani, ja kuultuaan tästä mies sanoi että, ensi kerralla pistät paidan päälle."
Voiko aiheeton mustasukkaisuus enää pahemmaksi mennä?