torstaina, joulukuuta 15, 2005

Klassikkonurkkaus

Tämän viikkoisessa klassikkonurkkauksessa käsittelemme Etsher Vilarin kirjaa "Hyvin opetettu mies" vuodelta 1972. Kirja on varmaan jokaiselle kirjallisuuden ystävälle tuttu, mutta tässä kuitenkin muutamia parhaita paloja lukijoiden nautittavaksi:
"Naiset eivät ole sorrettuja olentoja, vaan he ovat tyhmiä ja laiskoja, tunteettomia ja ovelia. He kouluttavat miehet järjestelmällisesti jo lapsesta alkaen omien tarkoitusperiensä mukaan - työorjikseen. Nainen käyttää seksiä kiristyskeinona jolla hän pääsee nauttimaan miehen työnteon hedelmistä, työnteon jollaiseen hän on itse liian veltto ja johon hänen älynlahjansa eivät riittäisi. Nainen ei synnytä lapsia suinkaan rakkaudesta lapsiin (sillä niin suuriin tunteisiin hän ei yleensä kykene) - vaan voidakseen sitoa miehen lujemmin itseensä antamalla tämän mielettömälle orjuudelle muka syvemmän tarkoituksen."

Naista kiinnostavat periaatteessa vain sellaiset asiat, jotka hän voi heti arvioida itselleen henkilökohtaisesti hyödyllisiksi. Jos hän esimerkiksi lukee sanomalehdestä poliittista artikkelia, on todennäköisempää, että hän aikoo valloittaa jonkun valtiotieteen opiskelijan kuin että hän ottaa osaa kiinalaisten, Israelin tai eteläafrikkalaisten kohtaloon. Jos hän etsii tietosanakirjasta kreikkalaisen filosofin nimen, tämä ei suinkaan merkitse äkillistä kiinnostusta kreikkalaiseen filosofiaan, vaan sitä että hän on ratkaisemassa ristisanatehtävää... Miehen uteliaisuus sen sijaan on jotain aivan muuta: se on itseriittoista, siihen ei liity mitään välitöntä hyötyvaikutusta ja silti se on hyödyllisempää kuin naisen."

"Pidetään toteennäytettynä, että miehet ja naiset syntyvät samanlaisin henkisin taipumuksin varustettuina. Mutta on myös todistettu, että taipumukset, joita ei kehitetä, surkastuvat. Naiset eivät käytä henkisiä taipumuksiaan, ehdoin tahdoin he antavat ajatuskoneistonsa rappeutua ja päätyvät muutaman vuoden harvojen lyhytaikaisten aivoharjoitusten jälkeen alempiasteisen, muuttumattoman tyhmyyden tasolle. Minkä vuoksi naiset eivät käytä aivojaan? He eivät käytä niitä, koska hengissä pysyäkseen he eivät tarvitse mitään henkisiä kykyjä."

"Naisten makuhermojen herkkyys - silloinkin, kun heidän pyrkimyksenään on keksiä uudenlainen ruoka - on niin rajoittunut ja siinä määrin tavallisten arkiruokien valmistamisen kuluttama, etteivät he kykene saamaan aikaan uutta. Naispuolisia herkkusuita ei ole olemassa, eikä naisista ylipäätään ole mihinkään."

tiistaina, joulukuuta 13, 2005

Lepakoita tapulissa

Tutkimus osoittaa, että pienimunaisilla lepakoilla on isot aivot ja isomunaisilla pienet aivot. Jos poliittinen korrektius ei olisi ollut esteenä, perään olisi voitu todeta, että sama ilmiö on havaittavissa ihmisilläkin. Mustilla on alhainen ÄO ja isot munat, aasialaisilla päinvastoin. Ja Mitvit kirjoittaa älykkäästi.

Kommenttiosastolla kirjoitetaan seuraavasti:
"oletteko aateeämmät sitten varmoja että lopulta teitä lykästää naisrintamalla kun vaan sitkeästi käytte siellä viihteellä joka perjantai- ja lauantai-ilta? eli maksatte aloittelubisset himassa (että uskallatte lähteä taas kohti uutta nöyryytystä), kenties bussimatkan baarin suuntaan, sisäänpääsymaksun, narikan, röökit jos sellaista harrastaa, tukevan kännin (tottakai, eihän nyt selvin päin uskalla naisia lähestyä), naisille juomia (jos lykästää niin paljon että pääsette tarjoamaan), mahdollisen grilliruuan pilkun jälkeen, taksin kotiin ja ehkä vielä krapulapäivänä korjaussarjan bissen tai pizzan muodossa. varmasti kuluu kohtuuttomasti valuuttaa tälläiseen elämäntapaan! lisäksi samalla menee kunto ja pitkässä juoksussa terveys. onko menetelmän toimivuudesta toisaalta koskaan tullut mitään todisteita? omalla kohdalla, ei kavereiden? ehkä kannattaisi kokeilla jotain muuta, niin pelottavalta kuin se kuulostaakin ehkä jopa itsensä kehittämistä henkisesti. ihan ensimmäisenä suosittelen tämän ja muiden vastaavien blogien seuraamisen lopettamisen ja säästyneen ajan kuluttamisen muunlaisten blogien tai keskustelupalstojen seuraamiseen. vastaani on tullut miesten kirjoittamia blogeja joissa ei esim syytellä toisia omasta kurjuudesta ja pyöritä yhden asian ympärillä. en väitä että henkka livenä olisi näin yksipuolinen, mutta vain tälläisten blogien lukeminen kaventaa näkökulmaa tarpeettomasti. jos luette laajasti kaikenlaista ja käytte tänne vain dumppaamassa harminne tästä asiasta niin sitten hyvä. myös hyviä keskustelupalstoja löytyy - kaikkialla ei olla käyty sotaan miehet vastaan naiset. en väitä että näillä neuvoilla heti nainen löytyisi, mutta oma asenne muuttuisi ehkä pikku hiljaa niin että antaisi itselleen ja toisille edes mahdollisuuden. itse en ainakaan haluaisi olla missään tekemisissä täällä mielensä myrkyttäneiden miesten kanssa ennen kuin ovat käyneet vieroituksessa!"
Tuo kuvattu elämäntapa on toki hyvin tuttu ja epäkiitollinen, mutta se tuskin kuuluu pesunkestävän aateeämmän arkeen. Lähinnä kooteeäämmän viikonloppuihin. Ja mitä itsensä henkiseen kehittämiseen tulee, niin esim. tätä blogia seuraamallahan henki kehittyy minkä jaksaa. Ja aateeämmyydenhän "tieteellinen" idea on yrittää ymmärtää sitä, miksi flaksi ei käy. Eli pikemminkin löytää vika omasta aateeämmyydestä kuin syyttää muita. Ja tuskin aateeämmillä on ongelman ydin on siinä, että "antaa itselleen ja toisille mahdollisuuden".

Vastatoimia seksinkieltolakiin.


Lähesty nuorta.

Sub teeveestä tullutta.

lauantaina, joulukuuta 10, 2005

Miehiä vaan kuolee

Hiukan taukoa ollut bloggaamisessa, ei vaan ole oikein ollut inspiraatiota. Ja tietenkin kaikkihan on tullut sanottua jo moneen kertaan aikaisemminkin. No, katselin tuossa elokuvan "Pelastakaa sotamies..." alkutaistelua, jossa suolet lensivät. Samalla mieleen tuli mieleen suomalainen kranaatinheitinonnettomuus. Yhteensä noista asioista tulee mieleen, että kaikki uhrit olivat kummassakin miehiä. Miehiä vaan laitetaan kuolemaan, kun naiset kutovat sukkaa ja juovat siideriä. Ei ole maailma tasa-arvoinen paikka.

Lovelacen testissä oli linkki:
"Feminismin, ainakin sen räyhäilmentymien, keskeisenä ajatuksena on sukupuolen neutralisoiminen, sukupuolisokeus. Feministiä loukkaa se, että miehisissä valtarakenteissa, esim. yritysmaailmassa, häntä kohdellaan naisena. Samaan aikaan hän kuitenkin huomaa jäävänsä vaille naisille perinteisesti kuuluneita privileegioita. Hänelle ei avata ovia, hänelle ei auteta takkia päälle, hänelle ei tuoda kukkia, eikä hänelle sanota kohteliaisuuksia. Lisäksi hän on aggressiivisuudellaan saanut miehet pelkäämään ja nöyristelemään. Tämä tyydyttää hänen vallanjanoaan, mutta ei hänen naiseuttaan. Ei kukaan nainen kiinnostu miehestä, joka pelkää ja nöyristelee häntä.

Afrikkalainen maahanmuuttaja tulee maailmasta, jossa pätevät Wanhat Tawat. Hän tarjoaa feministissä asuvalle naiselle pakotien feminismin itsensä luomasta umpikujasta. Feministin ei tarvitse myöntää suomalaiselle miehelle, että hän haluaisi vahvan miehen, vaan voi edelleen olla sitä mieltä, että suomalainen mies on sovinistinen paska, jota nainen ei tarvitse. Afron sovinismiin hänen sen sijaan ei tarvitse puuttua, koska sovinismi "kuuluu" afron "kulttuuriin", eikä afron kulttuuria saa ruveta arvostelemaan. Näin feministi saa vahvan karjun, joka kertoo, missä kaappi seisoo, mutta samalla hän voi olla feministi ja "vahva nainen". Kaiken kruunuksi hänen vihaamaansa suomalaista miestä vituttaa entistä rankemmin. Afro on tyytyväinen, naisessa asuva feministi on tyytyväinen, ja naisessa asuva nainen on tyytyväinen. Vain suomalainen mies ei ole tyytyväinen, mutta se on hänelle oikein, koska hän on sovinisti ja rasisti." (Tästä linkistä tuli jostain syystä Kokkarisen Ilkka mieleen).
Itselle Eddien kuolema selvisi vasta eilen, se oli järkytys.

Ubersexual: The New Masculine Ideal?


Naiseus on Haloselle valtti.
"...viidesosa Halosta äänestävistä naisista valitsee hänet nimenomaan sukupuolensa vuoksi. Tämä merkitsee käytännössä melkoista valttia Haloselle."
Saskatchewan father loses child-support case:
"Regina ? A Saskatchewan man must continue paying child support for his stepdaughter even though his ex-wife married the child's biological father, a court has ruled."
Vuoden natsi kilpailu.

Vakava avunpyyntö.

Video ruotsalaisista.

Hauskaa joulua.