keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Kuka huomaa naisia suosivan seksistisen lähestymistavan?

Tasa-arvovaltuutettu Romanov:
Onko yhteiskunnallinen ongelma, että eläinlääkäreistä suurin osa on naisia? Naiset ovat kautta maailman sivun hoitaneet lehmät ja hevoset navetassa. Ja puhuttaessa fyysisestä voimasta, eivät miehetkään lehmiä ja hevosia omilla voimillaan hallitse. On varottava teilaamasta yksipuolisen sukupuolirakenteen aloja jotenkin "huonoiksi" tai "viallisiksi".

Viime aikoina on tuon tuostakin kiinnitetty huomiota naisten alati enenevään määrään yliopistoissa ja akateemisen tutkinnon suorittaneista. Asiasta puhutaan yleensä jokseenkin negatiivisin ilmaisuin: naiset "tulvivat", "ryntäävät", "vyöryvät" yliopistoihin, he "valtaavat" yliopistot ja korkeakoulut. Tyttöjä harvoin tästä kiitetään.
Sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haatainen: Naisten osallistuminen päätöksentekoon lisää tuottavuutta:
On sekä viisasta että välttämätöntä nostaa naisia vaativiin tehtäviin samoin perustein kuin miehiä ja antaa naisille kaikki asiaan kuuluva tuki. Kysymys on myös oikeudenmukaisesta ja tasa-arvoisesta kohtelusta. Suomen kilpailukyky ja innovatiivisuus edellyttävät myös naisten osaamisen täysimittaista käyttöä, sanoi sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haatainen puhuessaan tiistaina 30. tammikuuta Talousfoorumissa Helsingissä.

Valtio on näyttänyt hyvää esimerkkiä talouselämälle tasa-arvokysymyksissä. Valtio nosti kolmessa vuodessa (2003 - 2005) naisten osuuden sekä valtio-omisteisten yhtiöiden hallituksissa että valtion nimittämistä jäsenistä valtion osakkuusyhtiöiden hallituksiin 40 prosenttiin.

Suomessa yksityisten yritysten johtotehtävissä oli vuonna 2004 naisia 26 prosenttia. Vuodesta 2000 naisten osuus ei ole kasvanut yhtään. Tällä vauhdilla saamme odottaa hamaan ikuisuuteen eikä naisilla vieläkään ole toivoa paremmasta.

Liian moni kuitenkin luulee, että naisten johtajuus toteutuu itsestään. Näin ei ole. Evoluutiota pitää tarvittaessa auttaa konkreettisilla toimenpiteillä. Omistajilla ja yritysjohdolla on nyt mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen.

Naistutkimusta

Kristiina Rolin.

...ja Niemelän & Tammisalon vastine.

VAWA

Violence Against Women Act (Wiki):
The Violence Against Women Act of 1994 (VAWA) is a United States federal law. It provided $1.6 billion to enhance investigation and prosecution of the violent crime perpetrated against women, increased pre-trial detention of the accused, provided for automatic and mandatory restitution of those convicted, and allowed civil redress in cases prosecutors chose to leave nprosecuted.
Time to Defund Feminist Pork — the Hate-Men Law:
A woman seeking help from a VAWA-funded center is not offered any options except to leave her husband, divorce him, accuse him of being a criminal, and have her sons targeted as suspects in future crimes. VAWA ideology rejects joint counseling, reconciliation, and saving marriages.

VAWA forces Soviet-style psychological re-education on men and teenage boys. The accused men are not given treatment for real problems, but are assigned to classes where feminists teach shame and guilt because of a vast male conspiracy to subjugate women.

VAWA funds the re-education of judges and law enforcement personnel to teach them feminist stereotypes about male abusers and female victims, how to game the system to empower women, and how to ride roughshod over the constitutional rights of men.

VAWA encourages women to make false allegations and then petition for full child custody and a denial of fathers' rights to see their own children. VAWA promotes the unrestrained use of restraining orders, which family courts issue on the woman's say-so.

When a woman appeals to a VAWA-funded shelter, she is immediately told she must file for divorce and accuse her husband/boy friend of domestic violence so that a restraining order can be issued against him.

A Culture of False Allegations: How VAWA Harms Families and Children (pdf):
Lisa Ortiz attacked her boyfriend, Baltimore Orioles pitcher Scott Erickson, by throwing objects at him. To protect himself, Erickson carried Ortiz out of his apartment. Even though Ortiz suffered no injuries, the police arrested Erickson. Ortiz later admitted that Erickson has never been physically abusive toward me, and in no way do I feel threatened or have I felt fear from Scott.

Sally of Vallejo, California, had been ordered by the court to vacate the family home. But the day she was supposed to move out, she accused her husband Joe of pushing her. Joe spent the night in jail.The judge later dismissed the charges. Even the cop was apologetic, said Joe. She told me she didn’t believe (my wife), but that she had to arrest me because the accusation had been made.

My ex-wife used a domestic violence charge against me so that she could take the children out of state. It worked great for her. The judge automatically granted a restraining order so that I had to stay away from her and my children (no more visits with my children). My ex-wife had no proof and actually told the judge that I was OK but she didn’t like my [new] wife.

tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Linkkejä

Menstrual mood swings may have a use after all.

Call For Short Papers From Men’s Rights Leaders: Save Men’s Rights in Wikipedia.


Outrage After Teen Gets 10 Years for Oral Sex With Girl.

Feministiset poliitikot

Tiedote 29.1.2007:
Feministipoliitikot ovat päättäneet julkaista feministisen aloitteen
31.1.2007. Feministinen aloite tarkoittaa sitä, että sen takana olevilla kansanedustajilla, ministereillä ja muilla kärkipoliitikoilla on halu ajaa sukupuolten välistä tasa-arvoa entistä voimakkaammin ja julistautua feministeiksi julkisuudessa.

"Miesten ja naisten välinen epätasa-arvo näkyy kaikilla elämänalueilla myös politiikassa ja siksi on tärkeää edistää feminismiä eli tasa-arvoa.

Feministisen aloitteen Internet-sivut: www.feministinenaloite.org. Sivut aukeavat 1.2.2007.
Tiedekunnan tasa-arvohanke:
Projektitutkijan tehtävänä on kartoittaa tiedekunnan yhteiskuntatieteellisen naistutkimuksen opetuksen tilannetta, laatia suunnitelma naistutkimuksen kehittämiseksi ja vakiinnuttamiseksi sekä kirjoittaa hankkeen loppuraportti.
Hyvää ystävänpäivää!

Keskusteluja mieskeskustelulistalla

Mieskeskustelulista.

Seksisopimus.

Kulttuuria ja homofobiaa.


Suvaitsevaisuuden ylistys.

maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Tasa-arvovaltuutetun horinoita

Tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanov: Tasa-arvoa oppilaitoksiin.
Voidaan kuitenkin kysyä, onko naisissa opettajina jotain vikaa? Ovatko naiset pärjänneet opettajina huonosti? Suomi komeilee PISA-tutkimusten kärjessä ja ulkomailta asti käydään ihmettelemässä Suomen hyviä oppimistuloksia ja koululaitosta.

Onko yhteiskunnallinen ongelma, että eläinlääkäreistä suurin osa on naisia? Naiset ovat kautta maailman sivun hoitaneet lehmät ja hevoset navetassa. Ja puhuttaessa fyysisestä voimasta, eivät miehetkään lehmiä ja hevosia omilla voimillaan hallitse. On varottava teilaamasta yksipuolisen sukupuolirakenteen aloja jotenkin "huonoiksi" tai "viallisiksi".

Viime aikoina on tuon tuostakin kiinnitetty huomiota naisten alati enenevään määrään yliopistoissa ja akateemisen tutkinnon suorittaneista. Asiasta puhutaan yleensä jokseenkin negatiivisin ilmaisuin: naiset "tulvivat", "ryntäävät", "vyöryvät" yliopistoihin, he "valtaavat" yliopistot ja korkeakoulut. Tyttöjä harvoin tästä kiitetään.

En ole opetustoimen enkä kasvatustieteiden asiantuntija, siksi en halua asettaa kyseenalaiseksi tutkimuksia ja selvityksiä, joiden mukaan pojat voivat huonosti koulussa. Rohkenen kuitenkin toivoa, että alan asiantuntijat ennakkoluulottomasti pohtisivat, ovatko pojat sellaisessa vaaravyöhykkeessä koulunkäynnin ja oppimisen suhteen, kuin julkinen keskustelu antaa ymmärtää. Vain onko sittenkin kysymys pienestä ryhmästä, jonka perusteella ei voida vetää yleispäteviä johtopäätöksiä pojista yleensä?

Sinkkutyypit

Sinkkutyypit:
Tyyppi 1: EI VOI SAADA SUHDETTA

Tyyppi 1a: Parisuhdekelvoton

Vaikka periaatteessa jokaista varten on joku, niin joissain tapauksissa edes se joku ei kelpuuta ihan ketä tahansa. Vaikka useat sinkut itse asiassa lukevat itsensä tähän ryhmään säälipisteiden toivossa, niin todellisuudessa tämä luokka on häviävän pieni. Tähän kuuluvat lähinnä spitaaliset, insinöörit (vastaavat naisten logiikassa spitaalisia) ja muut sosiaalirajoitteiset.

Tyyppi 1b: Passiivinen erakko

Ei tee elettäkään löytääkseen jonkun, vaan käyttää sen ajan mieluummin yksinäisyytensä valittelemiseen. Istuu mieluiten kotona piilossa nurkassa, ei pidä valoja päällä, eikä avaa ovea kenellekään. Odottaa kuitenkin jonkun löytävän hänet sieltä. Nimen ja osoitteen tietävät ainoastaan äiti, postinkantaja ja verotoimisto. Jälkipolvien kannalta saattaa olla parempikin, että pysyy sinkkuna.

TYYPPI 2: EI HALUA SUHDETTA

Tyyppi 2a: Katkeroitunut

On päättänyt, ettei oikeastaan mitään suhdetta haluakaan, mutta koska se kuulostaisi vähän säälittävältä niin kerää empatiaa väittämällä, että vika on muissa ihmisissä tai systeemissä. On hapan kuin pari viikkoa vanha piimä, katkeroitunut kaikkiin vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja julistaa hieman suuntautuneisuudestaan riippuen joko että kaikki miehet ovat sikoja tai kaikki naiset h**ria.

Tyyppi 2b: Sitoutumiskammoinen.

Ei halua mitään vakavaa suhdetta, mutta haluaa kokea olevansa tärkeä ja haluttu, joten roikkuu vuosikausia baareissa tai verkossa ja laskeskelee, montako yhteydenottoa saa päivittäin. Pelkää, että elämä jää käyttämättä, ellei sitä tuhlaa juhlimiseen ja irtosuhteisiin.

Oikeastaan haluaa elää kuten tähänkin asti eikä aio koskaan tehdä mitään kompromisseja kenenkään vuoksi, muttei vain halua myöntää sitä, joten on etsivinään jotakuta kaikki lukuisat kriteerit täyttävää. Kriteerit ovat tarvittaessa joustavia, joten jos joku ne sattuisi täyttämään, niin niitä voidaan tarvittaessa nostaa. Tai vaihtoehtoisesti lupaavakin ehdokas voidaan hylätä hetken mielijohteesta vastuuvapauslausekkeella "kemioiden täytyy kohdata".

Tyyppi 2c: Onnellinen sinkkuna

Kaupunkilegenda, jota jotkut yksinasuvat koittavat epätoivoisesti ylläpitää, kysellen samalla itseltään, että ketä minä oikein yritän hämätä? Vaikka jotkut sinkut oppivatkin elämään tyytyväisinä ilman kumppania, niin kukaan ei herää aamuisin onnellisena siitä, että voi taas herätä yksinään.

Korkeintaan erittäin huonosta parisuhteesta eloonjään... eikun eroonpäässeet voivat tuntea itsensä vähän aikaa helpottuneiksi, mutta heilläkin on jostain syystä usein takanaan sen verran traumaattinen menneisyys, ettei heitäkään voi luokitella onnellisiksi.

Tyyppi 3: HALUAA LIIKAA

Tyyppi 3a: Haluaa kuun taivaalta.

Luulee, että kumppani on statussymboli, jonka täytyisi täyttää mahdollisimman korkeat kriteerit. Haluaa markkina-arvoltaan parhaaseen alfa-ryhmään kuuluvan kumppanin, vaikka oman markkina-arvon "parasta ennen"- päivämäärä on mennyt aikaa sitten, jos sitä nyt koskaan olikaan.

Kiertää tämän epäsuhdan joko vakuuttelemalla itselleen katteettomasti omaa erinomaisuuttaan, tai sitten väittämällä, ettei usko mihinkään markkina-arvoihin vaan kohtaloon, joka kyllä johdattaa yhteen sairaalloisen lihavan ja krijoitus taidottoman yksinhuoltajan ja urheilullisen, aatelissukuun kuuluvan huippu-juristin.

Tyyppi 3b: Romanttinen idealisti.

Etsii vain yhtä oikeaa ihmistä. Tiedostaa, että todennäköisyys hänen löytämiseensä on melko pieni, ottaen huomioon että maailmassa on miljardeja ihmisiä ja niistäkin suuri osa on jotain kiinalaisia, joiden puheesta nyt ei kuitenkaan ymmärtäisi sanaakaan.

Ei suostu uskomaan, että tätä oikeaa ihmistä ei mahdollisesti ole olemassakaan, koska on sellaisia nähnyt päiväunissaan, vaaleanpunakantisissa kioskiromaaneissa ja kerran ehkä ohimennen vilahtaen väkijoukossa (jolloin voikin sitten rauhassa loppuelämänsä valitella, että siinäkö se nyt meni).

Tyyppi 4: PARISUHDEKELPOINEN

Haluaa aikuisten oikeasti löytää jonkun sopivan ihmisen, jonka kanssa jakaa elämänsä. Ei odota toisen korvaavan omia vikojaan, eikä muutenkaan tee vaatimuslistoja kuin korkeintaan itselleen. Uskaltaa olla oma itsensä, uskaltaa ottaa kontaktia muihin ihmisiin, eikä pelkää epäonnistumisia etukäteen tai muistele niitä katkerana jälkeenpäin.

Useimpien muiden luokkien edustajat kuvittelevat kuuluvansa tähän luokkaan. Todellisuudessa kuuluu uhanalaisiin lajeihin, eikä juuri tavata vapaana parisuhdemarkkinoilla. Mikäli joku sattuu pongaamaan tällaisen yksilön, niin suositellaan tutkimusmielessä rengastamaan kohde ja ilmoittamaan löydöstä parisuhderekisteriin.

Linkkejä

Ont. gov't website to embarrass deadbeat parents.

Women Are Not Oppressed.

Women without husbands.

sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Miksi miehet eivät halua seksiä?

Why Men (and Women) Don't Want Sex:
My personal reasons for not wanting sex is disappointment, the word NO, rejection, lack of desire by wife, total indifference. I have heard every excuse heard by man. When the efforts by my spouse are a basically get it over with, you can hardly expect me to get overly excited.

Sex became less and less, when I asked what was wrong she said "well we had great sex for all these years, had our children and I no longer feel the need for sex"

I'm a 27 year old guy, if it was up to me I'd be having sex 10 times a week. However, one of the things that occasionally makes me less interested in sex is that I have to do all the work to make my girl cum and to make myself cum as well. It's all well and good for her to want it, what about wanting to get me off?

The single most revolting image, the nightmare that haunts women, is that of the happy, grinning, sexually satisfied male.
Miksi idiootit voittavat? (video)

lauantaina, tammikuuta 27, 2007

Oikeaa tietoa

Huolestunut lukija toivoi kommenttiosastolla löytävänsä enemmän paikkansa pitävää tietoa tästä blogista, joten tässä tulee.

Backlash: Angry men’s movements.


Personal reflections on challenging male supremacy.

International Men’s Day: An open letter of rejection.


Starting your own group for men against sexism.

Men's rights groups represent a hostile backlash to feminism, but their efforts in fact are unhelpful and even harmful for men themselves. Michael Flood describes how we can respond.

What Straight Men Could Learn From Gay Men - A Queer Kind of Masculinity?

Kaunis nainen vie voiton

An experimental study of women''s Internet personal ads.
Sitton and Blanchard (1995) placed two fictive ads in newspaper personal advertisement sections: one described a woman who was 50 pounds overweight, the other a woman who was a "recovering addict with 11 months of sobriety." The recovering addict received almost four times as many responses as the obese woman (30 vs. 8). Goode (1996) also placed fictive ads in personals columns, describing (1) a "beautiful" waitress (668 responses), (2) an "average looking" female lawyer (240 responses), (3) an "average looking" male lawyer (64 responses), and (4) a "handsome cabdriver" (15 responses). Clearly, male respondents in both of these studies were primarily interested in the ad writer's looks, whereas female respondents seemed primarily interested in the ad writer's education and/or income.
I am woman, hear me bore:
Girl-power feminists who got where they are by marrying men with money or power -- Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Arianna Huffington and John Kerry -- love to complain about how hard it is for a woman to be taken seriously.

It has nothing to do with their being women. It has to do with their cheap paths to power. Kevin Federline isn't taken seriously either.

perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Naisvangit

Women in Prison:
Female inmates are nothing like male inmates. They don't follow the 'Code of Silence' like male inmates do. They love to tell on each other, they love to kiss up to the officers, and they loooooove to complain. Worst of all, they throw off my Prison Mojo. With male inmates I usually know what's going on and my internal compass points me in the right direction. A gang-banger looks and acts like a gang-banger. A child molester looks and acts like a child molester. My Prison Mojo is finely tuned enough that I can usually walk into just about any situation and know what I'm dealing with.

Not so with female inmates. One second they are sweet and innocent 'girls' who cry if you look at them funny. The next they are furious harpies willing to claw your eyes out. Some women earn reputations as more insane than the others, but that's never much comfort because each and every one of them has the potential to snap on you without warning.
'Housewife' and Producer Create a Guidebook That Tells Guys How to be Better Beaus.

Britain's Angry Wives Target Bonuses in Divorce Cases.
The climate is so favorable to ex-wives that divorce lawyer Jeremy Levison advises bankers and hedge fund executives to avoid the altar altogether. Pre-nuptial agreements offer little protection because U.K. judges aren't bound to follow them.

``Don't get married,'' said Levison, a partner at London- based family law firm Levison Meltzer Pigott. ``If you must, make sure your other half is as rich as you are.''

Tarinoita

Tästä blogista löytyy seksipitoisia tarinoita. Ei tarvinne kommentoida enempää. Esimerkkitarinoita:

Miten lohduttaa pienimunaista?
Eräs vakipanoni oli hyvin ahdistunut pienestä elimestään. Jatkuvasti kyseli kaikenlaista. "Onko munani pienin, jonka olet nähnyt" Ja oli epäluuloinen. "Et varmasti oikeasti nauti kanssani, koska munani on näin pieni" Ja itsetunto oli selkeästi huono. "Jos tapaisit jonkun, jolla on iso meisseli, jättäisit varmasti minut" "Sano nyt suoraan, että minulla on liian pieni" Mitä sitä sitten pitäisi tuollaiseen vastata. Jos sanoin, että se on aivan riittävä, hän sanoi, että valehtelen. No totesin hänelle sitten vain, että olisin kanssasi, vaikka sinulla ei olisi munaa ollenkaan. Tästä hän vasta suivaantuikin. Suhteemme päättyi.

Rektum oli kai rentona.
Ystävättärelleni kävi kumma juttu. Hän oli niissä puuhissa erään herran kanssa matolla. Kaikki meni hyvin mutta juuri orgasmin kynnyksellä ystävättäreni haistoi oudon hajun nenäänsä. Voiko tämä olla totta, hän ajatteli. Herra taisi päästää pierun. Hyi hitto, haju vain voimistuu, hän tajusi. Orgasmiherkkyys katosi, kun ystävättäreni keskittyi nuuhkimaan. Sitten hän näki sen. Herra oli kakannut matolle. Järkytys oli suuri. Herra ei tuntunut kiinnittävän asiaan mitään huomiota. Ystävättäreni ei enää pystynyt jatkamaan aktia. Hän pyysi herraa lopettamaan ja lähtemään kotiinsa. Herra poistuikin muina miehinä. Sanoi lähteissään, että "näkyillään." Ystävättäreni jäi yksin katselemaan matollansa lojuvaa kakkakasaa.

Näin saat naisen kuumaksi

What Makes Women Hot (or, Understanding Attraction):
When you ask a woman the time-honored question, "What do you look for in a guy?" I can guarantee you with 100% accuracy that her answer is going to contain some mixture of the following elements:

1. Sense of humor
2. Good looks
3. A good personality
4. Someone fun
5. A good listener

All the above is pure, unadulterated horseshit.

One of the most important lessons to learn about women is the following:

What they THINK they want, what they SAY they want, and what they are actually attracted to, are three entirely different things.

So when you ask a woman her opinion of what she wants, it’s a lot like asking her for an honest opinion of herself: what’s going to come out of her mouth in answer is pretty much white-washed and delusional. She will give you an answer you want to hear, or an answer that is socially acceptable and carefully tailored not to ruffle any (of her female friends’) feathers, or contravene any social or feminist laws or expectations.

Women respond to emotional states that they find themselves in as a result of a strong masculine presence. Women are attracted to men that can make them feel a certain way, men that can put them in the right states.

One common emotional state that women enjoy being put in: challenged.

Another one: confusion.

Another: off-guard, unbalanced, uneasy.

Can you spot the pattern? If you can, give yourself a cookie. If not, let me give you another hint:

Women enjoy (and are aroused by) being made to feel that they are not in control. This is their natural emotional state as women, and it is positively and evolutionarily linked to the occurrence of them being taken care of, sheltered, provided for, and pair-bonded in a long-term survival situation.

Now that I’ve given the game away, it should be pretty clear what sort of male behavior women are really after, what they really get turned on by: dominance.

Now feminists, or others of egalitarian persuasion, are going to explode over that last sentence. "Men aren’t inherently higher value than women! How dare you suggest that!"

To which I say, I didn’t make up these rules. I’m just telling you what works. And what works is acting as if you are the higher value individual in the interaction.

The advice to simply “Be The Man” needs to be unpacked, thusly: be the man who doesn’t care about the female response to his conversation. Be the man who has a girlfriend waiting at home and is just chilling out at a martini bar, killing time. Be the man who loves women and enjoys teasing them but is not overly concerned with what they have to say or how they act.

So, to recap:

* Women respond to dominant males
* Women are attracted to, and respond to, dominant, playful behavior from these males
* Women do not want to be “pedestaled”; they would actually prefer you be a higher value than they are
Stop Violence Against Women questionnaire.

Mikä mättää ilmoituksessa

Hyvät naiset ja miksei myös herratkin. Auttakaa miestä mäessä ja kertokaa näkemyksiänne että missä mättää kun ei deitti-ilmotukseni saa vastakaikua. Alla oleva on suora lainaus viimeksi jättämästäni ilmoituksesta ja se on "tylsähkö" luettelo mutta antaa varmaan ihan hyvän kuvan mitä olen ja mitä haen. Yleensä ilmoitukseni on "tavallisia tarinoita" eikä luetteloita.
"Sinä:
-n.22-27 Nainen
-asut jossain välillä Vantaa-Hyvinkää (itse suurinpiirtein puolessavälissä)
-käyt töissä tai ainakin opiskelet sinne..eikä tarvita mitään yliyliopistoa tai akateemista koulutusta.
-tulet omillaan toimeen.
-Harrastat jonkun verran liikuntaa,sen ei kuitenkaan tarvitse täyttä koko elämääsi
-olet normaalivartaloinen,mielummin muutama kilo ylinmääräistä kuin liian vähänkään
-et ole ruma mutta missinnäköset voivat minun sijasta ilmoittautua missikilpailuun
-et tupakoi..muista huumeista yms nyt puhumattakaan
-alkoholia käytät kohtuudella
-asut yksin,korkeintaan jonkun lemmikin kanssa
-seuraava tavoitteesi elämänsuhteen EI ole perheen perustaminen
-kaipaat henkistä ja fyysistä läheisyyttä,myös seksiä.
-Erinnäisistä luonteenpiirteistä voisin mainita rehellisyys,luotettava,mukava,huumorintajuinen,avo in..

Sitten se kaikkein tärkein vaatimus:
-Olet kiinnostunut Minusta..

Minä:
-25vuotias
-asun jossain Vantaan ja Hyvinkään välillä,niinkun edellä mainitsin
-Käyn töissä,omaan kaksi ammatillista koulutusta joten tulen toimeen omillani.
-Harrastan liikuntaa sarjassamme lenkkeily-pyöräily-kuntosali.
-EN omaa fitness tai kehonrakentaja kroppaa...enkä haluakkaan
-En ole ruma mutta Mr.Finland kisaan mua tuskin huolittas
-en tupakoi,nuuskaa tai muutakaan mömmöä käytä
-alkoholia käytän kohtuudella ja harvoin
-asun yksin..villakoiria yritän hätistellä aina sillon tällöin
-en tiedä mitä elämässäni teen mutta seuraava tavoite EI ole perheen perustaminen.
-kaipaan sekä henkistä ja erityisesti fyysistä läheisyyttä. Joka tarkoittaa myös seksiä.
-Viihdyn myös yksinäänkin,enkä suakaan halua sitoa..sähän voisit jopa kyllästyä muhun =)
-erinnäisistä luonteenpiirteistäni voisin mainita rehellisyys,luotettava,mukava,huumorintajuinen,avo in,romanttinen mutta realisti
Niinkun varmaan huomasit että vaatimukseni sinun suhteen on kovat mutta realistiset. En kiellä etteikö hieman epätoivoakin välillä olisi ilmassa. Ehkä suurin syy siihen on se että tuntuu että naiset IHAN OIKEESTI rakastuvat renttuihin TAI se toinen vaihtoehto on se että esim. oman tasoiseni naiset etsivät juuri niitä pitkiä,tummia,komeita,supersosiaalisia,supersportt isia,superäänekkäitä,mallitasosia miehiä,joilla ei rahaakaan puutu.
KYLLÄ,tiedän myös senkin ettei naisten iskuhommissa saa näyttää epätoivoa vaan pitää uhkua rohkeutta ja itsevarmuutta,eikä valittaa maailman pahuutta ja sitä että kaikki itsevarmat ja äänekkäät paskanjauhajat aina korjaavat potin. Mutta niinkun sanoin että olen rehellinen..ehkä ne kaikki gigolot eivät ole."

torstaina, tammikuuta 25, 2007

Muutto vapaan ajattelun New Yorkiin

New York Silences Southern Belle:
But my new college, New York University, wasn't exactly open-minded. My classmates were the first critics. They saw me as an exotic species: a Southerner who had yet to enjoy the benefits of women's liberation. Their suspicions were directed toward my husband: Does he make you wash dishes? Yes. Did you take his last name? Yes.

Over the course of several weeks and months, they explained that I had been victimized by the patriarchy, that I was a heterosexist, and probably a little racist to boot. Mostly, though, they represented that I was imprisoned in a birdcage of missed opportunities. I might not realize this, but this was because I had never known freedom. Nearly all these advisers were females, mostly from the New York area, but there was one male.

One particularly disturbing day, my professor said, "All of you who are victims of rape or attempted rape raise your hands." As more than half the class raised their hands, I began to think weird thoughts. I wondered if my college required a solid SAT score and emergency room records for admission.

It took me weeks to realize their definition of rape was not exactly Webster's. We began to study Andrea Dworkin who said, "Romance is rape embellished with meaningful looks." And Catherine MacKinnon who said, "Politically, I call it rape whenever a woman has sex and feels violated." And Marilyn French, who famously said, "All men are rapists and that's all they are."

None of this was ever challenged by my classmates, who grew impatient at my perpetual confusion. Once, when I said I was against abortion, several students wept before storming out of the class. The rest accused me of being a "cafeteria-style" feminist, a traitor to my gender. In other words, my college was not the place to "explore feminism," but was rather a "feminism bootcamp" and unbelievers were not tolerated. What I kept wondering was: who were these people?
The big list: Female teachers with students. Young victims mostly male, while penalties often hand slap.

Älykäs, komea, vapaa ja onnellinen?

Linkkejä

Why is it NEVER a woman's fault?

Why Are There So Many Single Americans?

Feminism Brings Benefits to All -- Men Included.

Feministitapetti

Taiteilijaryhmä Megafån haluaa nostaa feminismin seinälle. Ryhmä valokuvaa kaikki halukkaat ja tekee heistä tasa-arvoa pohtivan tapetin.
"Ideana on näyttää, että me feministit olemme olemassa ja meillä on jotain sanottavaa. Kuvaamme kaikki mukaan tapettiin haluavat feministit - naiset, miehet, isot, pienet, vihaiset ja iloiset"

Feminismin ydin on solidaarisuus muita naisia kohtaan, sanoo feminismitapettiin itsensä kuvauttanut tiedotuspäällikkö Marianna Kankare-Loikkanen. "Olen nähnyt, miten monen naisen ylitse on kävelty. Yhtä pätevästä miehestä ja naisesta suosin mieluummin naista.

22-vuotiaalle opiskelijalle Silja Lehtiselle feminismi on tarkkailemista. "Yliopistolla seuraan jatkuvasti luennoitsijoiden kielenkäyttöä ja ärsyynnyn, kun kansantaloustieteen keskivertokuluttaja on Herra Keskiverto, joka ostaa kaljaa, makkaraa ja muita äijämäisiä hyödykkeitä." Kesäisin puistotöitä tekevä Lehtinen on monena vuonna kysynyt, miksi kesätöissä olevat tytöt joutuvat kykkimään kitkemässä, kun pojat saavat ajella ruohonleikkurilla. Hän on myös kirjoittanut epätasa-arvoisesta työnjaosta mielipidekirjoituksia. Feminismi on myös auttanut Lehtistä suhtautumaan ulkonäköönsä rennosti. Hän meikkaa harvoin ja pukeutuu mukavasti. "Minulta on joskus kysytty, että kumpi olet, mies vai nainen. On kiinnostavaa, kuinka paljon ihmisiä hämää se, elleivät he osaa heti sanoa, mihin sukupuoleen kuulun."

"Miksi pitää puhua aina naisista ja miehistä, mehän olemme ihmisiä?" kysyy 27-vuotias pohjoismaisten kielten opiskelija Sofia Wahlström. "Minulle feminismi tarkoittaa sitä, että olen ihan sellainen ihminen kuin olen. En tykkää käyttää hametta, sheivata jalkojani ja olla hiljaa, kun miehet puhuvat. Otan myös tilaa esimerkiksi bussissa, jossa naiset istuvat yleensä pienesti, mutta miehet jalat harallaan."
Feministitapetti kuvauskiertue, aikataulu:

LAHTI, torstai 25.1, klo 15.00 – 19.00, Pääkirjasto, Kirkkokatu 31.
TAMPERE, perjantai 26.1, klo 15.00 – 19.00, Siperia.
PORI, lauantai 27.1, klo 12.00 – 16.00, Promenadikeskus, Yrjönkatu
17.
VAASA, maanantai 29.1, klo 15.00 – 19.00, Rewellcenter.
PIETARSAARI, tiistai 30.1, klo 15.00 – 19.00, Kaupunginkirjasto.
OULU, keskiviikko 31.1, klo 15.00 – 19.00, Nuoriso- ja Kultturikeskus
Nuku
ROVANIEMI, torstai 1.2, klo 15.00 – 19.00, Sampo Keskus.
JYVÄSKYLÄ, lauantai 3.2, klo 12.00 – 15.00, Pääkirjasto,
Vapaudenkatu 39-41.
KUOPIO, maanantai 5.2, klo 15.00 – 19.00, Kuvauspaikka ei vielä
tiedossa.
LAPPEENRANTA, tiistai 6.2, klo 15.00 – 19.00, Kauppakeskus Weera.


Kuka lukijoista onnistuu tunkemaan itsensä feministitapettiin? Raportit tänne blogiin.

keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

Kuinka feministit valtasivat naisten turvakodit

How feminists tried to destroy the family:
Erin Pizzey, founder of the battered wives' refuge, on how militant feminists - with the collusion of Labour's leading women - hijacked her cause and used it to try to demonise all men.

We were astonished and frightened that many of the radical lesbian and feminist activists that I had seen in the collectives attended. They began to vote themselves into a national movement across the country.

After a stormy argument, I left the hall with my abused mothers - and what I had most feared happened.

In a matter of months, the feminist movement hijacked the domestic violence movement, not just in Britain, but internationally.

Our grant was given to them and they had a legitimate reason to hate and blame all men. They came out with sweeping statements which were as biased as they were ignorant. "All women are innocent victims of men's violence," they declared.

Yet the feminist refuges continued to create training programmes that described only male violence against women. Slowly, the police and other organisations were brainwashed into ignoring the research that was proving men could also be victims.

I believe that the feminist movement envisaged a new Utopia that depended upon destroying family life. In the new century, so their credo ran, the family unit will consist of only women and their children. Fathers are dispensable. And all that was yoked - unforgivably - to the debate about domestic violence.

Tuttua puhetta väärällä kielellä

Fuckers and Suckers:
Two groups of men fuckers and suckers.

There is group of guys called fuckers. Women love to have sex with these guys during their prime years. Although they offer no stability to these women, however women will still sleep with them. The reason why women will is because they are unpredictable and therefore they are deemed as very exciting.

Once these women get to there late 20's - early 30's they will fraudently sell their looks to suckers who make a good income in order to get married. In other words they will put on a pony show for them until they get the ring. After a few years of marriage, these women are going to get bored and everything is the suckers fault. They will look for affairs and cash out on their suckers knowing that they will get the house, child support (if they have children), and alimony. All she has to do is file a false abuse charge (no proof necessary) to make all this happen. Even as a bonus, the sucker even gets to pay for her attorney fees.

tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Lista

A List of the Oppressed.
1. WEALTH: Women hold 65% of the country's wealth [Fortune Magazine] They control 86% of all personal wealth [PARADE Magazine, May 27, 1990],

2. CHILD CUSTODY: They win almost automatically in child custody disputes. Women receive custody of 92% of the children of divorce and illegitimacy, and men only 4%. [Department of Health & Human Services]

3. INCOME: Men constitute 60% of workplace hours, work longer hours, work harder, and are more qualified, rarely file sexual discrimination or harassment lawsuits or take pregnancy leave, yet earn only 42% more than women [Dept. Labor]. Of the 25 worst jobs, as ranked by the Jobs Related Almanac based on a combination of salary, stress, security, and physical demands, 24 of them are predominantly, if not almost entirely men.

4. SUICIDE: Men's suicide rate is 4.6 times higher than women's [Dept. Health & Human Services -- 26,710 males vs 5,700 females]

5. LIFE EXPECTANCY: Men's life expectancy is seven (7) years shorter than women's [National Center for Health Statistics -- males 72.3 yrs vs females 79 yrs] yet receive only 35% of government expenditures for health care and medical costs. Three out of every four dollars spent on health care is spent on women. Yet feminists still holler that women's health is being 'neglected', and far too many of us credulously believe them.

9. WAR: Men, not women, fight and die in battle [Dept. Defense -- Vietnam Casualties 47,369 men vs 74 women] while women sue the taxpayer when they have their butt pinched.

10. WORKPLACE FATALITIES: Men account for more than 95% of workplace fatalities.

11. MURDER: Men are murdered at a rate almost 5 times that of women [Dept. Health & Human Services -- 26,710 men vs 5,700 women]. Yet because of our society's exaggerated concern and respect for them, special legislation has been passed to punish 'violence against women' as if it were a more heinous crime than 'violence against men'.

12. JURY BIAS: Women are acquitted of spousal murder at a rate 9 times that of men [Bureau Justice Statistics -- 1.4% of men vs 12.9% of women]

13. COURT BIAS: Men are sentenced 2.8 times longer than women for spousal murder [Bureau Justice Statistics -- men at 17 years vs women at 6 years]

20. CHILD VIOLENCE: Even though mothers commit 55% of child murders and biological fathers commit 6%, even though NIS-3 shows that Mother-only households are 3 times more fatal to children than Father-only households, children are systematically removed from the natural fathers who are their most effective protectors and men are imprisoned at rate 20 times that of women.

25. POLITICS: Women cast 54% of the votes in Presidential elections, so they can hardly claim to be left out of the political decision-making process!

Juhlapostaus

Kohtapuolin näyttää kliksahtavan puoli miljoonaa kävijää täyteen Sitemeter indeksillä mitattuna. Taitaa aika harvalla suomalaisella blogilla löytyä vastaava lukema mittarista, äkkiblogilistavilkaisulla sellaisia ei ainakaan löytynyt kuin Pinseri (osaavatko lukijat informoida asiasta tarkemmin?). Suosituimmat hakusanat löytyvät vaikkapa täältä.

Vanhoja blogin ulkonäköjä ja tageja voi ihailla tämän vempeleen avulla. Kaiholla muistelen eritoten pinkkiä aikakauttani.

Tutkijanaiset

Helsingin tutkijanaiset
Kommentoijan paratiisi? Vedonlyönti, kunka kauan menee, että kommenttilaatikko häviää?

Älä missaa tätä conferenssia.
The conference calls for discussions of identities as asymmetrical and permeated by power-relations, asking how to address simultaneous but distinct axes of subjectification, and to analyse them interactively. Within the overall framework of feminist knowledge production, we wish to address issues of positionality and location, investigating how intersectional knowledge production necessarily foregrounds certain identities while others are pushed into the background.

We welcome papers that challenge fixed identity demarcations and, instead, focus on the in-between spaces of identity axes, on hybridity identities as well as on the movements, processes and trajectories of identity differentiation.

Seksi suhteessa: kaksi leiriä

Sänkyongelmia.

1. Oikeuksistaan kiinni pitävät

Minunkin mies on kusipää, ja itsekäs seksin suhteen. Hän saattaa naida minua, vaikka tietää ettei minua huvita yhtään. Kerrankin vänkäsi ja vänkäsi, sitten suutahdin ja huusin; "nai sitten" ja riisuin vaatteet.(hän ei voinut olla huomaamatta, että olin sarkastinen.) Ja niinhän se sitten tekikin. Olin kuin räsynukke, en puhunut, en liikkunut, tuskin hengitinkään. Itketti vaan niin helvetisti.

Mä en sietäis hetkeäkään tuollaista käytöstä mieheltä! Seksin pitäisi olla yhteinen nautinto eikä mikään alistamisen väline. Varsinkin, Surkeus, toi sun juttu oli ihan selkeä raiskaus. Teidän molempien kannattais ehdottomasti harkita jotain toimenpiteitä, kuten pariterapiaa tms. Jos mies ei suostu, niin teinä pakkaisin kamat ja lähtisin. Seksillä alistaminen on ihan vihoviimeistä touhua.

Mä kyllä ainakin pistäsin pihalle miehen joka ei arvostaisi mua ihmisenä ja ois valmis lähtemään sen takia etten anna joka kerta kun herra sitä vaatii. Tollasesta tulis kyllä niin kamala alemmuuden tunne.

Saitko sä pienenä kaiken haluamas? Elämässä kun ei aina saa sitä mitä haluaa juuri silloin milloin haluaa. Eikö sinunkin tulisi kunnioittaa puolisosi halua nukkua/levätä/mitäikinä. Vai pitääkö vain naisesi kunnioittaa sinun halujasi?

Alkuperäiseen kirjoitukseen viitaten, kenelläkään ei ole oikeutta pakottaa toista seksiin. Kenelläkään ei ole myöskään velvollisuutta antaa, jos ei kerran halua. Eikä tarvitse myöskään suostua minkäänlaiseen avittamiseen.

Eli teidän mielestänne naisen pitää antaa vaikka vasten tahtoaan? Käsittämätöntä!!!

Siis ei voi olla totta!!! eihän seksi ja yhteisten lasten ja kodin hoito mitenkään liity toisiinsa!?! Voihan nainenkin kieltäytyä siivoamasta, kuskaamasta lapsia ja tekemästä ruokaa. Mutta seksi on henkilökohtaista, jokaisen ruumis on jokaisen oma, ja jokaisella on oikeus päättää omasta ruumiistaan!

Voi härre guud sentään!! Mä oon sitten varmaan pihtareiden pihtari kun tytön syntymän jälkeen seksiä ollaan harrastettu sen verran, että voi yhdellä kädellä laskea. Jos ei tee mieli niin sitten ei tee. En mä tosiaankaan aio olla avokilleni pelkkä reikä.

2. Toisen huomioivat

Naiset eivät osaa tässä asiassa koskaan ajatella, että mukana on kaksi osapuolta. Minun kokemuksen perusteella alistaminen useimmiten alkaa naisen puolelta. Nainen määrää pariskunnan seksuaalisuudesta yksin ja alistaa miehen anelemaan ja kerjäämään seksiä. Se on nöyryyttävä olotila ja tuhoaa ilon olla mies.

Miksi seksin pitää olla valtataistelua? Eikö kyse ole kahden toisiinsa sitoutuneen ihmisen intiimistä läheisyydestä, jossa päämääränä on se, että kummallakin on hyvä olla? Joskus mieheni haluaa enemmän, joskus minä. Itse lähden joskus mukaan seksiin, vaikka väsyttäisikin eikä juuri sillä hetkellä tekisi mieli. Parisuhteessa joutuu tekemään paljon kompromisseja ja mielestäni seksi on yksi elämänalue missä kompromisseja "joutuu" joskus tekemään. Kyllähän parisuhteen eteen tulee tehdä töitä muillakin elämänalueilla, miksei sitten seksissä?

Ja seksin haluaminen ei ole toisen halventamista, mielummin päinvastoin. Aika outoja tuollaiset 'muuta kuin se reikä sille' ilmaisut.

No en minä nyt ihan noin kärjistetysti tarkoittanut, enkä suinkaan missään tapauksessa normiksi. Jokainenhan tekee niinkuin tykkää. Minä lähden seksiin mukaan lähes aina kun mies sitä ehdottaa, koskaan vielä ei ole niin väsyttänyt etten olisi suostunut. Kohtuus tietenkin kaikessa, mutta vielä meillä ollaan mielestäni siinä pysytty. Kirjoitin siis vain kertoakseni, että sellaisiakin naisia on, jotka suostuvat vaikka itseä ei huvittaisi.

Kieltäytyminenkin voi olla alistamista. Teillä ei ilmeisesti ongelma ole paha, mutta usein se voi olla. Jos tulee torjutuksi kerta toisensa jälkeen, voi siitä muodostua sellainen hylätyksi tulemisen kierre, joka ei ihan helpolla oikenekaan.

Jos kumppani haluaa läheisyyttä jatkuvasti mutta on valmis antamaan seksiä vain oman aikataulunsa mukaisesti, ei suhde toimi. Mikä on tuskallisempi tilanne, kun ihana nainen käpertyy nukkumaan ihan lähelle ja pohdin, tuleeko viidennen kerran peräkkäin torjutuksi, jos nyt teen aloitteen. Siinä sitten poltteessa valvon pari tuntia. Kenenkään ei ole pakko suostua, mutta olisi ihan hyvä välillä miettiä, miltä tilanne tuntuu toisen kannalta.

Enkä todellakaan ymmärrä, miten väsymys voi estää rakastelua? Sehän on rentouttavaa ja piristävää. Eikä sen aina tarvitse olla pelkkää yhdyntää vaan eri tilanteisiin ja väsymystasoihin sopivia variaatioita on loputtomasti. Luulen, että usein parisuhteen muut ongelmat heijastuvat haluttomuutena.

Taidan olla ainoa nainen joka 'pyllistää' miehelle vaikkei itsestä sille tunnu ja vielä ihan hyvillä mielin.

Et ole! En se minullekaan mikään suuri uhraus ole jos en aina itse ole sillä päällä. Tiedän että muuten miekkonen saattaa valvoa useita tunteja jos on kovasti puuhakkaalla mielellä, enhän minä sellaista salli. Niinkun Anna-Leena Härkönen on osuvasti todennut että ongelmia olisi huomattavasti vähemmin jos naiset antaisivat useammin miehilleen.

"Pyllistäjä" myös täällä.. suostun aina seksiin. vaikka ei sillä hetkellä tekisikään mieli, niin siitä tietää nauttivansa heti kun vauhtiin pääsee.. monasti myös ehdotan miehelleni seksiä, vaikkei nyt hirveästi haluttaisikaan.

Kyllähän kaikilla on oikeus kieltäytyä, mutta millainen mahtaa olla liitto 10v päästä, jos nainen pitää kiinni oikeudestaan kieltäytyä 3 kertaa viikossa?

Saako mies lähteä aina baariin kaljalle kun hänestä tuntuu siltä?

Ihme taistelua siitä kenen mies on paras kun "se haluaa vaan niin vähän ja mun ukkopa haluaakin vaan kerran puolessatoista kuussa ja se on ihan tyytyväinen." "No sullapa on siinä kultakimpale käsissäs" Huoh! Sori ylireagointi mut tää on jo naurettavaa.

Moni parisuhde olisi onnellisempi, kun harrastettaisiin "noo, okei, pannaan sitten" -tyylisiä juttuja, eikä aina yritettäisi tehdä siitä taivaita järisyttävää.

Mitä muuta miehet ja naiset tekevät, että toinen on onnellinen? Enkä tarkoita, että aina olisi pakko suostua, mutta jos joskus suostuu seksiin vaikkei aluksi kovasti haluttaisikaan ja puoliso on onnellinen sen jälkeen niin onko se hirveätä? Minusta ei tosiaan tuntuisi siltä että olen vain reikä vaan olen nainen jota mieheni haluaa ja rakastaa. Hän haluaa nimenomaan rakastella minua ja tyydyttää tarpeensa minun kanssani eikä lähteä vieraisiin.

Ihannemiehiä: lohdutusta suhdetta halajaville

*piipillinen viikonloppu*(sensuroitua txt), ja loppu elämää.

mies lisää ryyppäilyjään, laskettuaika lähestyy ja PIAN.

Miehen käytös, baarireissut, valehtelu...

Henkinen väkivalta:(


eroamassako?

maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Kaksoismoraali

Double Standards: Ever Wonder Why?
Why is it that women complain when men leave the toilet seat up, but men don’t complain when women leave it down?

Why do women complain about men that only want one thing, but men don’t complain about women that want everything?

Why do women have the choice between abortion, adoption, dropping an unwanted baby off at a hospital, raising the child with a father, or raising the child without a father, but the only choice men have is to agree?

Why do women dress in makeup, short skirts, bare midriffs, and low-cut blouses but complain about men that stare at them?

Why do we pretend that men are the ones that abuse children when it is a well-known fact that women abuse children more than men?

If single mothers have it so bad, why do women initiate about eighty percent of divorces and routinely commit perjury to win custody?

Why do we have a Violence Against Women Act but nothing for men when women cause domestic violence just as often as men?

Why is it funny when a woman kicks a man in the groin but terrible if a man did the same to a woman - won't the man be in more pain?

Why is it terrible for a woman to be raped once but funny when male prisoners get raped over and over?

Why is a man a wimp if he lets his wife beat up on him but a criminal if he defends himself?

Why does women’s health get much more attention when men die about seven years younger than women?

Why do we complain about legislators being mostly male when they always promote women’s rights and never promote men’s rights?

If women only make 72 cents for the same work where a man earns a dollar, why don’t companies hire only women and put the competition out of business?

How do police know who to arrest when there is a domestic disturbance involving lesbians?

Why do fathers have to pay the mother to take his children away from him in divorce?

Why is it legal for women to lie to men about who the father of a baby is to get child support, but a crime if she tells the same lie to the government to get Social Security or military benefits?

Why are there thousands of "father’s rights" groups but no "mother’s rights" groups?

Why are television moms always portrayed as wonderful and loving and television dads always portrayed as inept buffoons?

Why is it politically incorrect to say anything negative about women but funny to put men down?

Why do feminists demand that women be equally represented in high paying and powerful jobs but don’t complain when low-paying, dirty, and dangerous jobs remain mostly done by men?

Why is it that when a woman accuses a man of rape, the man's name is made public and he is presumed guilty, but when he is proven innocent the woman remains anonymous and the man is still ruined?
Gene Simmons on Double Standards And Hypocrisy.

Vanki on paras sulhanen

Why are women drawn to men behind bars?
Three years ago a German waitress called Dagmar Polzin fell in love with a murderer while waiting at a Hamburg bus stop. She saw his photo on a Benetton anti-death-penalty poster. Bobby Lee Harris, a North Carolina man with an IQ of 75, was on death row for stabbing his boss to death during a robbery on a shrimp boat. Polzin was overwhelmed by the picture, "It was something in his eyes," she later said. "There was this remorse, sadness. I was attracted. I knew he was the one."

Polzin's romance is not an isolated incident: no matter how extreme or appalling the crime with which they are associated, it seems there is always a woman keen to stand by the man. It was recently reported that Ian Huntley, the Soham man charged with the murders of schoolgirls Jessica Chapman and Holly Wells, receives bundles of fan mail from women every week - many containing photographs of themselves.

It takes considerable effort to meet men in secure containment facilities. Many women will write to a number of prisoners before they finally make a sustainable connection. They may even take on voluntary jobs in prison, or go on blind-date visits with men they know only by reputation.

Both Ramirez and Ted Bundy, a rapist-murderer who was suspected of murdering 35 young women, attracted gangs of admiring groupies who sat patiently through their court cases. Even John Wayne Gacy - not the most eligible man, with a history of drugging, raping and murdering 30 young men in Chicago - ended up marrying a woman he met while awaiting the death penalty.
Hyviä uutisia äideille:
Yrittäjä-malli Susanna Sievinen kohautti viikonlopun IS:ssä kommentoimalla, että imetys pilasi hänen rintansa. Imetyksen tuki ry:n puheenjohtaja Anna Metsoilan mielestä imetys ei voi pilata rintoja, koska se on niiden luonnollinen tehtävä.

lauantaina, tammikuuta 20, 2007

Kävelykoulutukseen

Kaadu oikein:
"Suurin osa eli 85 prosenttia kaatumisvammojen hoitokuluista tulee naisten kaatumisista. Tyypillinen tapaus on yli viisikymppinen nainen, joka kupsahtaa kadulla"
Aikaisemmin selvisi, että naiset eivät osaa ajaa autoa, mikä ei varmaan tullut kellekään yllätyksenä. Puun takaa yllätti kuitenkin tieto, että naiset eivät osaa myöskään kävellä.

perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Tiedepolitiikka

3. FEMINISMI TIEDEPOLITIIKAN IDEOLOGIANA.
Suomen Akatemia on ilmoittanut suorastaan suosivansa naissukupuolta määrärahojen jakamisessa. Samalla se vaikenee muista erilaistumisperiaatteista. Sukupuoliargumenttia ei pitäisikään asettaa sisältöargumenttien edelle. Tiedeyhteisön harjoittama sukupuolella politikoiminen merkitsee usein samaa kuin kause "kaikki peliin epä-älyllisyyden ja irrationalismin puolesta!"

Esimerkkinä akatemian toteuttamasta tasa-arvopolitiikasta on sen sitoutuminen Euroopan Unionin "Tiede- ja yhteiskunta" -ohjelmassa alleviivattuun naisten tutkijanuran edistämiseen. 24.4.2004 antamassaan tiedotteessa Akatemia ilmoittaa kannakseen, että "Naisten asemaa vahvistetaan eurooppalaisessa tutkimuksessa". Tosiasiassa naisten suosiminen on edennyt yliopistolaitoksessa jo niin pitkälle, että feministien on pääteltävä pyrkivän pikemminkin ylivaltaan kuin tasa-arvoon.

Pragmaattiselta kannalta feministien on epäviisasta edistää etujaan vaatimalla erityiskohtelua. Kerjäläisyys vahvistaa omaa alisteisuutta ja oikeuksien luovuttajien valtaa. Pahinta on, että feministinen politikointi on tuottanut tuloksen, jossa naiset ovat omaan naiseuteensa viitaten syrjineet miehiä ja onnistuneet karkottamaan heidät muutamilta tieteenaloilta kokonaan. Näin he ovat taivutelleet miehet anomaan oikeuksia tiedeyhteisöltä vähemmistöedustuksena olevaan sukupuoleensa viitaten. Tämän politikoinnin tuloksena feministit ovat onnistuneet syöttämään tiedeyhteisölle valeen, jonka mukaisesti rahoituspäätöksiä tehtäessä niitä pitää pitää perustella hakijan sukupuolella.

Tiedeyhteisössä on vaikea esittää feminismin kritiikkiä joutumatta lynkatuksi. Sen sijaan monet feministit muistavat ohjata meitä miestutkijoita ja tutkijamiehiä mainitsemaan, että aina kun tutkimusta tehdään, sen on oltava niin sanottua kriittistä miestutkimusta. Oletus on ollut ikään kuin kaikki tutkimus ei olisikaan kriittistä. "Kriittisenä miestutkimuksena" feministit puolestaan ovat pitäneet pelkää miesten läimäyttelyä.

uomeen on kansallisen tiedepolitiikan puitteissa perustettu useita naistutkimuksen professuureja mutta ei yhtään miestutkimuksen virkaa.

J. K. Paasikivi totesi aikoinaan pelkäävänsä vain yhtä asiaa: ihmisiä, jotka ovat yhtä aikaa aktiivisia ja tyhmiä. Mersumies puolestaan pelkää Perkelettä, juristia ja pankinjohtajaa. Virkamies pelkää vain virkansa menettämistä ja miestutkija pahoja akkoja. Minä puolestani en pelkää mitään, sillä hyväksyn vain sellaisen näkökannan, jossa on järkeä. Ikävintä feministien rynnäköimisessä on siihen sisältyvä valtapolitiikan nostaminen älyllisyyden ja järjen käytön yläpuolelle.

Tässä yhteydessä on syytä alleviivata, että en vastusta missään tapauksessa seksuaalivähemmistötutkimusta, kutsuttakoonpa sitä millä nimellä tahansa; olenhan itsekin seksuaalivähemmistön jäsen. Mutta vastustan sitä epä-älyllisyyttä, jonka mukaisesti queer-teoreetikot ja feministit ovat harjoittaneet politikointiaan esimerkiksi sukupuolieron kiistämisen varjolla. Tosiasiassa feministit ja queer-ideologian omaksuneet postmodernistit eivät poikkea mitenkään 1970-luvun marxisteista ja kommunisteista, jotka löivät päänsä yhteen hautoakseen, miten he voisivat käyttää manipulaatiota ja joukkovoimaa omien tiedepoliittisten tendenssiensä läpijyräämiseen ja rahoituksen saamiseen omille tylsille ja latteille tutkimushankkeilleen. He toimivat niin kuin pienet terroristit tai todelliset soppakanat, jotka saavat puurot ja vellit sekoamaan omissa kattiloissaan. Ja Suomen Akatemia veisaa heille kritiikittömästi hoosiannaa, jotta nämä tahot voisivat jatkaa poliittista toimintaansa yliopistossa kaikkien järkevien ja kriittisten tieteenharjoittajien vahingoksi - ja yleensä myös meidän kustannuksellamme.

Suomen Akatemian omaksuma tasa-arvokäsitys on hierarkkinen. Sen mukaan naisten tasa-arvoisuus on kaikkien muiden ryhmien tasa-arvoisuutta tärkeämpää. Tosiasiassa hierarkkinen ja valikoiva tasa-arvokäsitys on syrjinnän yksi muoto. Esimerkin hierarkkisesta tasa-arvokäsityksestä saattoi löytää Hitlerin Saksasta. Ensimmäiseksi keskitysleireille vietiin poliittiset vastustajat, jotka oli jo alun perin leimattu "valtion vihollisiksi". Toiseksi napattiin homot, jotka oli suhteellisen helppo ottaa kiinni. Vasta viimeiseksi juniin lastattiin juutalaiset ja mustalaiset, jotka olivat levittäytyneet laajoille alueille pitkin maata.

Mikä pahin vika miehessä?

Huorissa käynti:
 • Häiritseekö naisia se, että mies on käyttänyt maksullisia seksipalveluja? Olenko luuseri?
 • aika vaikea olis sua arvostaa tuon tietäen. en haluaisi puolisokseni huoraajaa. väkisin tulee mieleen että sussa on jotakin pahasti vialla. ehkä olen vain ennakkoluuloinen, mutta en mahda tälle tunteelle mitään.
 • En aloittaisi miehen kanssa jonka mielestä on ok käyttää prostitoitujen palveluja.
 • Naisethan antavat miehelle saadakseen jotain kivaa, esim. minkkiturkin tai muuta sälää, tai laatuaikaa. Älkääs siskot hyvät vääristelkö asioita, nainen on lähtökohtaisesti prostituoitu, vain maksutapa vaihtelee :)
 • Oletko mielestäsi niin vastenmielinen että naiset suostuvat antamaan "piparia" vain jonkunlaista korvausta vastaan?
 • Aloittaisitko suhteen kanssa, joka härskisti valehtelemalla ja pelailemalla on koko ikänsä juossut vain pillun perässä ja sitä näillä keinoilla ilmaiseksi paljon saanutkin, mutta melkein aina tavoitekin on ollut vain saada piparia?
 • häiritsee. Suorastaan inhottaa. Yök!
 • häiritsee. En ymmärrä sitä että seksiä tarvis ostaa. Jeesus. Sitä saa ilmasekskin.
 • Kertoisitko yleispätevän ohjeen, miten kuka tahansa saa halutesssaan seksiä ilmaiseksi!
Eli häiritseekö naista, jos mies on käyttänyt prostituutiopalveluja? Jos häiritsee niin miksi? Häiritseekö enemmän tai vähemmän se, ett mies on huijannut naisia seksiin esittämällä suhdetta haluavaa miestä? Häiritseekö, jos mies on ostanut timantteja ja matkoja naiselle saadakseen seksiä tai tarjonnut treffeillä?

Linkkejä

Seduction School Part 1/5.

Lesboseksi:
Lesboseksi on vähän niinkuin Cola-Ollin ennätysyritys. Aloitetaan akti joka vaikuttaa suht simppeliltä, noin teoriassa. Puoliväliin päästään ja sitten iskee fiilis: ei pysty, ei pysty (liian hapokasta).
Agenttipuhelin.

torstaina, tammikuuta 18, 2007

Linkkejä

Porn Detective on a mission to locate and punish the misogynists:

Peli feministeille

Naisen euro on 107 senttiä.

Tv-ohjelma

TVOntario: Men, Maleness, and Equality. (video)

Research on domestic violence against males. (paina search nappia)
A convenience sample of 13,601 students (71.5% women, 28.5% men) at 68 universities in 32 countries completed the CTS2. Findings reveal that almost a third of students assaulted their dating partners in a 12 month period. In terms of initiation, mutual aggression accounted for 68.6% of physical violence, while women initiated violence 21.4% of the time and men initiated violence 9.9% of the time.

A sample of 457 college men and 958 college women completed the CTS. Results revealed that significantly more men than women (35.4% vs 26.0%) reported being victimized by their partners.

Data from a National Comorbidity Survey was examined. In a sample of 3,519 men and women it was found that 18.4% were involved in a violent relationship. Most violence, both mild and severe, was mutual. However, women were more likely than men to initiate both mild and severe violence.

A sample of 414 college students (189 men, 225 women) responded to the CTS2. Results reveal that male and female subjects were equally likely to be perpetrators of minor violence in intimate dating relationships, but women were twice as likely as men to perpetrate severe violence (15.11% vs 7.41%).

Näin naiset valitsevat itselleen kumppanin

How Women Pick Mates:
In the study, 854 male and female subjects viewed a series of male head shots that had been digitally altered to exaggerate or minimize masculine traits. The participants then answered questions about how they expected the men in the photos to behave.

Overwhelmingly, participants said those with more masculine features were likely to be risky and competitive and also more apt to fight, challenge bosses, cheat on spouses and put less effort into parenting. Those with more feminine faces were seen as good parents and husbands, hard workers and emotionally supportive mates [compare examples].

Despite all the negative attributes, when asked who they would choose for a short-term relationship, women still selected the more masculine looking men.
Science of how to attract women:
A study of men in one Scottish city has uncovered the secret of looking irresistible to women - and it's not sexy eyes or a strong jaw line. The key is to appear desirable.

A man's face becomes more attractive when other women are seen admiring him. In the past, facial attraction was usually considered to be a matter of personal taste, with people preferring different "types" of faces.
continued...

But Dr Ben Jones found that a woman's opinion of a man's face was strongly influenced by the behaviour of other women towards him.

Hallitus tietää paremmin

Swedish government bans science on gender differences:
The government in Sweden considers female and male as social constructions, that means gender patterns are created by upbringing, culture, economical conditions, power structures and political ideology.

Apart from taking a position on this scientific question, the government has decided to side with the most extreme researchers: gene theoreticians who for ideological reasons state that biology can not have any saying in explaining why male and female behaviour differs.

This reminds me about the Soviet biologist Trofim Lysenko. Lysenko was by Stalin proclaimed a scientific genius and his "creative darwinism" was hailed as a huge step forward for genetic research. Lysenko argued that learned traits could be inherited and that by manipulating the environment one could easily cause fundamental changes in plants and animals. Career hungry politicians loved him. Ideology meant everything, experiment and science nothing.

keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Isät TV-sarjoissa

Idiocy Is Gender Neutral:
I like men. But more than that, most of my experiences with men have been positive. I had a close relationship with my father. The majority of my ex boyfriends were nice guys who treated me well. My husband and my brother are my two best friends.

I guess that’s why I can’t get on board with all this male bashing that’s becoming quite popular nowadays. Normally, I would never recommend this, but turn on your TV for a minute.

Everybody Loves Raymond
The Simpsons
Family Guy
Still Standing
The King of Queens
Home Improvement

What do all these televisions shows have in common? The Father figure in every one is a dolt, a hopeless baboon, a selfish jerk and a moron. If not for their fiscally responsible, shining examples of exemplary parenting, and brilliantly balanced wives, the family would certainty implode. Oh, give me a fucking break.
Kommentit kirjoitukseen. Lisää.

Foorumilinkki lisätty: edit

Koska ajatus oman foorumin perustamisesta voitti kommenttiosastolla selvin luvuin 1-0, perustin sitten kokeilumielessä foorumin. Linkki löytyy oikeasta sivupalkista. Ajatuksenani on siirtää suosittuja keskusteluaiheita blogista sinne, jotta ne eivät häipyisi liian äkkiä unohduksiin etusivulta. Jos keskustelijoita löytyy, foorumi saa jäädä, jos ei, niin se poistetaan. Omia keskusteluaiheita saa aloittaa halunsa mukaan.

Foorumina on googlegroups, joka on kokemusteni mukaan toiminut yleensä hyvin ja käyttöliittymä on selkeä. Jotta foorumiin voisi postata, siihen pitää liittyä jäseneksi, lukea voi liittymättäkin. Postata voi joko nettisivulta tai sähköpostin kautta. Kannattaa huomioida, että viestit tulevat myös sähköpostiin (lienee säädettävissä jostakin), eli kannattaa valita sähköpostiosoite sen mukaan.

Edit: toinen vaihtoehto Foorumi 2.

Kumpi olisi parempi, vai onko kumpikaan?

Edit: Päädyin alustavasti foorumiin 2 - siirtelen sinne koosteeksi keskeisiä postauksia, kun aikaa ja intoa riittää.

Palkintovaimosta myrkkyvaimoksi

From trophy wife to toxic wife:
Rich men, I believe, have finally cottoned on to the sinister side of the stay-at-home wife: unless you marry an equal who's going to pay her own way, you will end up with a lazy, indulgent, over-pampered slug.

I should know: many men of my age and acquaintance have become deeply bitter and disappointed about how their wives have changed since they hung up their working wardrobes. I am talking about university-educated women (often Oxbridge graduates) who do a couple of years work in the City before harnessing themselves to a milch cow and "having it all".

"It is like a perversion of the evolution theory: they have evolved into creatures whose function is simply to get the most for doing the least," whispered an exhausted husband to me recently.

"None of us can understand this: they become obsessed with perfection, grooming, with all aspects of their personal appearance… in a word, they become boring."

"My wife," chipped in husband number two, "gives over the whole of the weekend to pursuing what she calls 'me time'. She goes to retreats, yoga mini-breaks, a spa, a health farm, even art classes… all of which I pay for, of course. What do I get back in return? Nothing."

So today's concept of a wife "having it all", simply put, means never doing anything personally if she can pay someone else to do it for her.
And if she can't find someone else, her husband must do it.

Keskusteluita luettavaksi

Mitä mieltä olet naistutkimuksesta?

Naistutkimus

Kotityöt ovat naiselle pakollista arkipäivää.

tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Miehet eivät ole typeriä

Are we women worth defending?
Men are not stupid (feminist myths notwithstanding). They know that, in Western civilization, women think little of them. Under those circumstances, why in the world would men who have absorbed this message feel obligated to put themselves on the line for these women? I know that any individual man will act for his own wife, his own sister, and his own daughter, but he feels no obligation to women at large, since women at large have made it clear that he is unnecessary except for his sperm capacity.
51% of Women Are Now Living Without Spouse.

Loppukevennys:
Hei naiset. Viime vuonna aloitti yksi tämän hetken suosituimmista blogeista netissä (tottapistenet.blogspot.com). Lukijoita on päivässä useita kymmeniä.

Sanakirjamääritelmä

Feminist definition: "Sick":
1. A man who consistently supports equal legal rights while opposing feminist domination.

2. Someone winning a debate with a feminist.

3. A man who refuses to kowtow (respect) to feminism. Usually used as an ad-hominem attack. Translation: "You’re right on, but I won’t admit it."

Miesten väkivallan syy

What do you see as the sources of male violence against women?
Men tend to be violent against women when they feel that their power is eroding, when it's slipping. In the patterns of male violence against women that we observe, spouse abuse, for example, rape, battery, things like that. The pattern of these responses tends to occur when men feel that their control over women is breaking down. So men, we see from the outside, we might see men initiating aggression against women, we might see men acting against women, but the men themselves don't experience it that way. They experience is as a revenge or retaliation. Like women have power over me because they're beautiful and sexual and I want them and they elicit that and I feel one down, I feel powerless.

I mean just listen for minute to the way in which we describe women's beauty and women's sexuality. We describe it as a violence against us. She is a knock-out, a bomb-shell, dressed-to-kill, a femme fatale, stunning, ravishing. I mean all of these are words of violence against us. You know, it's like Wow! She knocked me out. So the violence, then, or the aggression or the sexual violence is often a way to retaliate. I'll get even with them. They elicit this, they make me feel like they, I want them, and then they don't come thorugh. I'll get even with them. I'll show them. And so there's a kind of revenge element to it. So from the outside, it looks like the initiation of aggression, but from the inside, it looks like revenge or retaliation.

Satunnainen seksi ei sovi naisille

Casual sex is a con: women just aren't like men.
Former groupie Dawn Eden explains how she realised morality made more sense for women than free love.

Whatever Greer and her ilk might say I’ve tried their philosophy — that a woman can shag like a man — and it doesn’t work. We’re not built like that. Women are built for bonding. We are vessels and we seek to be filled. For that reason, however much we try and convince ourselves that it isn’t so, sex will always leave us feeling empty unless we are certain that we are loved, that the act is part of a bigger picture that we are loved for our whole selves not just our bodies.
Yllätys, yllätys - Nastan blogistakin on kommenttiosasto kadonnut. Feministiblogeissa kommenttiosastot eivät paljoa vanhene.

maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Kuuluisien feministien ajatelmia

Tasapuolisuuden nimissä, tässä blogissa lienee aika vaihteeksi päästää feministien sanoma esiin. Feminist Hate-Speech:
"All men are rapists and that's all they are."
Marilyn French

"All sex, even consensual sex between a married couple, is an act of violence perpetrated against a woman."
Catherine MacKinnon

"I believe that women have a capacity for understanding and compassion which man structurally does not have, does not have it because he cannot have it. He's just incapable of it."
Former Congresswoman Barbara Jordan.

"The media treat male assaults on women like rape, beating, and murder of wives and female lovers, or male incest with children, as individual aberrations...obscuring the fact that all male violence toward women is part of a concerted campaign."
Marilyn French

"Men who are unjustly accused of rape can sometimes gain from the experience."
Catherine Comin

"Men's sexuality is mean and violent, and men so powerful that they can 'reach WITHIN women to fuck/construct us from the inside out.' Satan-like, men possess women, making their wicked fantasies and desires women's own. A woman who has sex with a man, therefore, does so against her will, 'even if she does not feel forced.'
Judith Levine

"I want to see a man beaten to a bloody pulp with a high-heel shoved in his mouth, like an apple in the mouth of a pig."
Andrea Dworkin

"I claim that rape exists any time sexual intercourse occurs when it has not been initiated by the woman, out of her own genuine affection and desire."
Robin Morgan

"And if the professional rapist is to be separated from the average dominant heterosexual (male), it may be mainly a quantitative difference."
Susan Griffin

"Heterosexual intercourse is the pure, formalized expression of contempt for women's bodies."
Andrea Dworkin

"I feel that 'man-hating' is an honorable and viable political act, that the oppressed have a right to class-hatred against the class that is oppressing them."
Robin Morgan

sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Äidin palkka

Mother's 'Work' Doesn't Warrant Paycheck:
$134,121 a year: that's what a 2006 stay-at-home mom would earn if her work were fully paid at market rates. The claim comes from a study by the Massachusetts-based Salary.com, which specializes in "salary surveys."

Alarm bells should already be sounding on the absurdity point. How can the monetary value of a vaguely defined and complex category, like an average stay-at-home mother's job, be assessed so exactly to the last dollar? Does it seem reasonable that a stay at home mother should receive over three times the median American household income: $43,318?

Pushing aside such factors, how did Salary.com convert raw data on stay at home mothers' hours into the figure $134,121? (Working mothers who could not afford to stay at home, as much as they might long to do so, had their 'mom' time valued at only $85,878. The quality of time spent was not a factor, only quantity.)

To convert time into money, Salary.com took a great leap.

It classified the top ten tasks reported by respondents and calculated the respective hourly wages for 'equivalent' jobs in the marketplace; the jobs included day-care teacher, chef, CEO, psychologist and computer operator.

For example, if a stay at home mother acted as the family-CEO for 4.2 hours a week, then the hourly marketplace rate for a corporate-world CEO was credited to her annual 'earnings'. Then, the worth of all ten jobs were added together to produce a total salary.

Two inflationary factors were employed. First, some extremely well-paid jobs were included. Second, because stay at home mothers are deemed to be constantly on-call, 51.6 hours of overtime with overtime 'pay' were added to every 40-hour work week.
Stay-At-Home Mom’s ‘Salary’ Rises To $134,121.

Tyttöbändit ja innsiajot

Se on tasa-arvoa, kun tytöillä menee paremmin:
Näin se taidetaan tasa-arvo hyvin usein nykyään ymmärtää. Kun naiset saavat vähemmällä osaamisella sen, mikä miehiltä edellyttää suurempaa osaamista, silloin tasa-arvo toteutuu. Tai ainakin voidaan puhua "tasa-arvoistumisesta". Tai ainakaan kovin monelle ei tule tässä yhteydessä mieleen puhua epätasa-arvosta.

Vai riittääkö perusteluksi se, että rock-kuviot ovat tyypillisesti olleet "miesten maailmaa"? Mitäs jos miehiltä lastentarhan opettajina vaadittaisiin vähemmän työtunteja samaan palkkaan tai vähemmän koulutusta kuin naisilta lastentarhan opettajina? Uutisoisiko YLE asian niin, että lastentarhamaailma tasa-arvoistuu?
Inssiajojen reputusmäärät vaihtelevat maakuntien ja sukupuolten välillä.
Koko maassa naisista reputti ensimmäisen ajokokeensa vajaa kolmannes, miehistä alle neljännes.

"Näyttää siltä, että naiskokelailla on enemmän puutteita ajoneuvon käsittelyssä", sanoo sukupuolten eroja liikenteessä tutkinut liikennepsykologi Sirkku Laapotti Turun yliopistosta.

Vaikka miehet ovat parempia auton käsittelijöitä, he eivät ole parempia kuljettajia kuin naiset. Juuri ajokortin saaneiden onnettomuustilastoissa ylivoimainen paalupaikka on miehillä.
Isosisko:
Naisten ajokokeita hylättiin viime vuonna enemmän kuin miesten kaikissa muissa maakunnissa paitsi Kanta-Hämeessä. Miesten paremmasta ajotaidosta se ei voi johtua, sillä juuri kortin saaneet miehet joutuvat onnettomuuksiin naisia useammin.
Isosisko ei näytä ymmärtävän, että inssiajossa ajetaan nopeusrajoitusten mukaan ja silloin auton käsittelytaidot ja liikenteenseuraamistaidot ratkaisevat. Onnettomuukkisa taas sattuu silloin, kun ajetaan huolettomasti, kännissä tai kovaa.

lauantaina, tammikuuta 13, 2007

Väestöliitto suosittaa

Koomisista TV ohjelmista ja kehonrakennuksesta
En tiedä itkeäkkö vaiko nauraa, kun näin telkkarista pätkän "priima"-kotimaista-parisuhde-ajankohtais ohjelmaa.

Ohjelmassa haastateltiin jotain pariskuntaa ja joku väestöliiton asiantuntija (mies) sössötti jotain parisuhteen onnistumisesta&muodostumisesta. Jos näitä oltaisiin esitetty eri ohjelmissa, niin siinä ei olisi mitään erikoista. Limittäin samassa ohjelmassa esitettynä tulos oli varsin koominen sillä.

Väestöliiton edustaja selitti aivan päin helvettiä parisuhdeasioita eli sitä mitä on korrektia luulla parisuhteista. Puhui että nykyään on tärkeää että "samanhenkinen" ja suhteessa on "ystävyyttä". Ja vertasi kahteen lainelautailijaa että "vieressä on joku". En oikeasti ymmärtänyt mitä tämä humanistimies yritti sanoa, vai yrittikö ainoastaan kuulostaa fiksulta. Jokatapauksessa sanoi jotain joka on HYVIN KAUKANA TODELLISUUDESTA tai käytäntöön sovellettavuudesta.

Haastateltava pariskunta oli seuraavanlainen 30-40 vuotias nainen ja myöhäis keski-ikäinen bodarimies. Tämä mies oli stereotyyppinen kehonrakentaja: kaulaton,kalju ja kallo umpiluuta.
Älykkyysosamäärä varmaan jotain 40

Irvokasta tässä oli se että väestöliiton edustajan puhumat "kauniit" jutut eivät takuulla päteneet tämän pariskunnan tapauksessa. Sosiaalisesti täysin taidoton bittirunkkarikin tajuaa millätavoin tämä YTM oli naisensa saanut?

TIETENKIN LIHAKSILLA.... JA GORILLAMAISELLA ÖYÖYÖYÖÖÖYYÖÖYY!!!!!- ASENTEELLA (lauman suurin ja tyhmin uros saa naaraat)

Seuraavan kerran kun joku sanoo että naiset haluavat samanhenkistä, herkkää, yms.. miestä tai että "kyllä sinä sen oikean löydät". Niin silloin poistan varmistimen.

perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Kumpi teoria on oikea?

Kommenttiosastolla viitattiin siihen, että markkina-arvoteoria on terapiaa ja lohduketta ATM:lle. Myös vastakkaisia teorioita on esitetty. Kumpi näkökulma seuraavista onkaan se oikea, vai onko kumpikaan?

a) ATM-ajattelu ja markkina-arvoteoria on ATM:lle lohduketta ja terapiaa. ATM:t ovat keksineet käsitteen ja voivat selittää huonoa flaksiaan sillä että ovat ATM:ä. Siten he saavat luonnollisen selityksen ilmiölle, eikä heidän tarvitse vaivautua tekemään mitään asian eteen.

b) ATM:n pitäisi luopua koko käsitteen ja markkina-arvoteorian käytöstä, sillä jos mieltää itsensä alempitasoiseksi, niin se heijastuu koko henkilön olemukseen ja jo ennestäänkin huono flaksi huononee entisestäänkin. Markkina-arvoteoria on haitallinen tapa ajatella ihmissuhteita ja itsensä luokitteleminen ATM:ksi on varma tapa heikentää omaa itsetuntoa.

Siivous naisten harrastus

Onko siivous naisten harrastus?
Ehkä kyse onkin siitä, että naiset yksinkertaisesti ovat kiinnostuneempia kodin hoitamisesta. Potilasvahinkokeskuksessa lakimiehenä työskentelevä Siikavirta esitteli ajatuksensa naisvaltaisen työpaikkansa kahvitunnilla ja sai myrskyisän vastaanoton. Ei niinkään kiittävän, mutta keskustelunavauksena painavan. Naisethan tekevät tutkimuksen perusteella sinkkuna kymmenen tuntia enemmän kotitöitä kuin samassa elämäntilanteessa olevat miehet.

Keskustelu seis

NAISTUTKIMUS -listalla ei keskustelua kaivata.
Aiemmin Naistutkimus -listalla, kun Pasi Malmia yritettiin keskustelijana hiillostaa vaikenemaan, syynä esitettiin se, että Pasi esittää naisvihamielisiä kommentteja. Vähitellen tällaisten kommenttien järjettömyys kävi kuitenkin listallakin ilmi. Nyt, kun keskustelu Pasin lyttäämisen jälkeen on uudestaan vähän enemmän käynnistynyt, ongelmana esitetäänkin käytävän keskustelun määrä. Tällä kertaa keskustelun sisältöä ei ole yritetty lytätä, mitä nyt muutama sitä vähän yritti, kun puhuttiin inttiin liittyvästä teemasta.

Ensin oli siis ongelmana keskustelun laatu ja nyt viimeisimpänä määrä. Ja keskeisiä keskustelun ylläpitäjiä molemmissa kritisoiduissa tilanteissa ovat olleet miehet. Sitä muuten, että ylipäätään antaudutaan keskusteluun, näytetään feministien foorumeilla kutsuttavan "miehiseksi tilan ottamiseksi".

Joskus aikaisemmin tällä (MS:n) keskustelufoorumilla on ollut esillä ajatus siitä, kuinka feministit eivät itse asiassa edes kaipaa mitään keskustelua. Ei siis kaivata moniäänisyyttä ja tietoa siitä, millä tavalla yksilöt oikeasti kokevat asioita. Merkkinä tästä on mm. se, kuinka millään naisjärjestöllä ei ole avointa keskustelufoorumia.

torstaina, tammikuuta 11, 2007

Aviokauppa

Marriage - Here's The Deal.
Marriage for women has become a business deal. So I thought I'd quickly outline what the deal represents to both parties. For the woman it makes good sense as she's usually in a no lose situation. She'll make sure that her future husband earns more than she does and she'll rule out of the running any man who has less in the way of assets than she has. This means that the "up front" money is largely provided by the man.

What's even better for the woman is the fact that should she divorce it's she who will get the joint assets most of which were paid for by her husband. So for the female in this deal it's little money in and lots of money out and this happens even if she cheats on her husband. It's a bit like having a business partner in a joint business where you've signed a contract that means that you have to provide all of the stake money but your business partner takes most of the company assets even if they embezzle the company. No one on earth would sign-up for such a one-sided arrangement and yet that's exactly what happens when a man gets married.
Sarjakuva.

Avioerokirjemalli miehille.

Lesboilu ei ole hauskaa

Tätä blogia lukiessa ymmärtää paremmin, miksi lesbofeministit ovat aina niin vihaisia.
Lesbojen seksi. On muuten melko tylsää puuhaa..Siitä ei paljoa kannata fantasioida. Se menee näin: Kaksi naista tapaa. (Jos ovat jo parisuhteessa, tuskin harrastavat seksiä, joten puhutaan kahden uuden ihmisen kohtaamisesta). Menevät humalassa toisen luokse.(Ei selvinpäin). Menevät "nukkumaan". Sitten alkaa hiplaus. Jos tässä vaiheessa ei sammuta, niin homma jatkuu vuorottaisella tyydyttämisellä. Lesbot eivät saa yhtäaikaisia orgasmeja. (Eikös se jo kerro koko homman luonnottomuudesta?) . Sitten ns.seurustellaan. Puolen vuoden kohdalla seksi hiipuu ja vuoden kuluttua sitä on enää n. kerran puolessatoista kuussa. Seurustelevat lesbot eivät harrasta seksiä. Se on varma. Tiedoksi.
 • Totta. Olen itse lesbo ja noin se menee.
 • Olen samaa mieltä! kerrankin joku sanoo miten asiat ovat!
Muistelin menneitä seksikokemuksiani ja täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, etten ole koskaan nauttinut naisten välisestä seksistä. Ensinnäkin, alkulämmittelyyn menee aikaa jumalattaoman paljon, keskimäärin 2 tuntia..Turhauttavaa. Mutta kun molempien pitää päästä muudiin, ja sehän on naiset tuntia helvetin vaikeaa, kun aina on joku hätänä. Ja missä on lesbojen pikapanot! Miksei niitä voi olla. Aina sitä samaa: eteeristä hinkkausta Eva Dahlgrenin soidessa ja kynttilän palaessa, äh, siihen nukahtaa, eikä sitä jaksa usein. Ja se kestää..hoh hoijaa. Moni lesbo feikkaa orgasminsa!

Seurustelin aikanaan Saaran (nimi muutettu) kanssa. Saara halusi seksiä tosi usein, useita kertoja päivässä, monta kertaa viikossa ja tätä kesti vuosia. Minä puolestani en jaksanut enää. Aina sama kaava. Kyynerpääni olivat aina tod kipeät (Saaralla kesti joskus parikin tuntia ennenkuin hän laukesi) ja kieleni oli toisinaan niin kipeä etten pystynyt syömään muutakuin keittoja. Mitä ihmettä hyödyin tästä kaikesta? Laihduin! Tekevätkö heteronaisetkin näin? Harrastavat suuseksiä joka päivä useita tunteja ja mies vain makaa? Lesbous on vaikeaa.

Niin, vielä tästä asiasta on pakko kirjoittaa kun ei voi televisiota katsoa kun siellä tulee joku nelosen ällöttävä homodokkari. Lesbojen välinen seksi. Se on niin monimutkaista. Ne miehet, jotka haaveilevat katsovansa kahta naista, älkää haaveilko enää. Totuus on kuulkaa ihmeellisen pliisu. Se menee näin:
-Voitasko panna kun ei ole pantu kahteen kuukauteen?
-Pantiinhan me kuukausi sitten.
-Mä en muista. No mutta voitasko?
-Mun terapia on nyt sellasessa vaiheessa, ette pysty panee. Välttämättä enään ollenkaan. Tajuuksä et mun isä oli alkoholisti! Älä vaadi multa asioita.
-Ookoo. Ei panna. Mä meen Nalleen vetää bissee.
-Moido.

Komediasarjojen epäsuhtaiset parit

Why are fat sitcom husbands paired with great-looking wives?
It's a family sitcom tradition that spouses are ill-matched looks-wise, but until recently, the mismatch has usually consisted of a beautiful actress, whose glamour is partly obscured behind the clutter of everyday life, and a comparatively plain actor.

In the current sitcom lineup, by contrast, several shows pair extremely attractive women, who are often clad in plunging tops and tight jeans suitable for a Maxim photo spread, with TV husbands who are not only not studly, but downright fat, and a couple who are not only not mensches, but are ugly on the inside, too.

In addition to their girth, a signal characteristic of these men is immaturity. Most of them are unable to master the simplest daily tasks.

It's tempting to register a feminist complaint about the message these shows convey—that they perpetuate the view that women shouldn't expect autonomy or fulfillment in romance and marriage. They do, after all, play to a certain male fantasy: living the gluttonous, irresponsible, self-absorbed life of an infant and basking in the unconditional love of a good-looking woman.

In portraying husbands as lousy parents, marginal breadwinners, and repellant sexual partners, the fat-husband sitcoms convey a persecution fantasy that rises from the same swamp of resentments as these books do: "Yes, I'm supercompetent and I even look great, despite all the crap I have to deal with, and, yes, that's my husband over there, the fat, useless one scratching his nuts."

Ei se Iltalehtikään kovin hyvä ole

Iltalehden nettisivulla on otsikko "Nuori nainen hakattiin oluen takia Helsingissä".

Ja mitä oikeasti oli tapahtunut?

Iltalehti: "Helsingin Kannelmäessä ryöstettiin ja pahoinpideltiin viime torstaina 18-vuotias nainen ja 24-vuotias mies.

Poliisin mukaan teko tapahtui puoli kymmenen aikaan illalla Sitratorilla lähellä Kanneltaloa. Kaksi tuntematonta nuorukaista anasti uhreilta kaksi mäyräkoirapakkausta olutta.

Toinen tekijöistä potki uhrina ollutta miestä ryöstön yhteydessä eri puolille kehoa, muun muassa pään alueelle. Mies on tämän vuoksi sairaalahoidossa."

keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Naisten suurempi kotityömäärä

Tutkimus ja tiivistelmä löytyvät täältä. Epäselvää oli uutisoinnin perusteella, tekevätkö naiset kokonaisuudessaan tutkimuksen mukaan 9 tuntia viikossa enemmän kotitöitä kuin miehet, vai tutkittiinko vain pariskuntia. Tutkimuksen kohteena olivat kaikki miehet ja naiset, niin sinkut kuin pariskunnatkin.

Tutkimuksessa selvisi seuraavaa:

 • Suomessa naiset tekevät viikossa kotityötä 9 tuntia enemmän kuin miehet (27 tuntia) ja eri elämänvaiheissa perheissä 12 tuntia enemmän kuin miespuoliso (27 tuntia).
 • Naisten kokonaistyöaika, johon lasketaan ansio- ja kotityöt, on miesten vastaavaa pidempi. Erot näkyvät etenkin nuorten naisten kohdalla.
 • Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Saksassa pienten lasten isät tekevät paljon palkka- ja kotityötä. Heidän tuplataakkansa on jopa suurempi kuin äitien.
 • Miehillä on yli elämänvaiheiden 5–7 tuntia enemmän vapaa-aikaa kuin naisilla tarkastellaanko sitten työllisiä tai kaikkia.

Tutkimuksesta selviää, yllätys yllätys (sivulta 31), että ylivoimaisesti suurin ero vapaa-ajan määrässä on nuorilla sinkuilla. Toisin sanoen, nuorilla sinkkumiehillä on vapaa-aikaa noin 12 tuntia enemmän viikossa kuin nuorilla sinkkunaisilla.

Sivulta 27 selviää, että kokonaistyöajan ero on ylivoimaisesti suurimmillaan nuorten sinkkujen välillä. Nuoret sinkkunaiset tekevät 11 tuntia enemmän työtä kokonaisuudessaan kuin nuoret sinkkumiehet. Kun nuoristi sinkuista tulee nuori pari, yllätys yllätys, miehen kokonaistyömäätä onkin suurempi kuin naisella!

Tutkimuksessa selvinnyt kokonaistyöajan ero koskee siis pääasiassa nuoria sinkkumiehiä ja -naisia. Lisää aiheesta.

Samaa herkkua ranskalaisille

Mikä pahoitti miehen mielen? Ranskalainen rakastaja voi huonosti. Naisten vapautusliike on jyrännyt alleen latinomiehen elämän sietämättömän keveyden. Sukupuolet käyvät keskenään sotaa, jossa miehet pelkäävät jäävänsä alakynteen. Miesten tuhansia vuosia kestäneen empiirin tuho ei ole kaukana... Ranskalaismiesten kauhuvisioissa tulevaisuuden yhteiskunnassa naiset ovat vallassa miesten hissutellessa nurkissa. Sukupuoli-identiteettiä kartoittavat tutkimukset ovat paljastaneet Ranskassa miesten ja naisten välisiä suhteita jäytävän roolikuilun, joka on suistanut entiset arvonsa tuntevat machomiehet todelliseen identiteettikriisiin vastakkaisen sukupuolen hämmentävien tasa-arvovaatimusten seurauksena. Maailmankirjat menevät sekaisin, kun naiset eivät enää pysykään aloillaan ja havittelevat kylmäverisesti valtaa niin työelämässä kuin politiikassakin.

Naisista on tullut itsekkäitä, urakeskeisiä ja ennen kaikkea kylmäverisiä kilpailijoita työmarkkinoilla.

Naisten vaatimukset ovat niin ristiriitaisia, ettei entinen machorukka tiedä, minne päänsä kääntäisi. Miehet ovat aina väärässä. Tasa-arvon nimissä "ykkössukupuolta" pidetään syypäänä kaikkeen pahaan.

Miesparkoja syyllistetään, monet tuntevat itsensä estyneiksi naisten moninaisten vaateiden edessä. Kohta ei Viagrakaan enää riitä.

Naisten liian rajut tasa-arvovaatimukset ovat murjoneet latinomiehen mielen mustelmille. Ranskalaismies on nyt katkera. Tosi katkera.

Iltalehti on parempi kuin Hesari

Mies, ole törkeä! Uudet tutkimukset patistavat miehiä juomaan viiniä ja jättämään kotityöt naisille.
Kohtuullinen alkoholinkäyttö on suositeltavaa jopa sellaisille miehille, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta, väittää viimeviikolla Annals of Internal Medicine -lehdessä julkaistu tutkimus.

Testiryhmäksi oli valittu 11 000 terveydenhoitoalalla työskentelevää miestä, joilla oli todettu kohonnut verenpaine. Saadut tulokset vahvistavat aiempia tutkimuksia, joissa on todettu, että kohtuullinen päivittäinen alkoholiannos pienentää sydänsairauksien riskiä.

Tähän saakka lääkärit ovat kehottaneet korkeasta verenpaineesta kärsiviä välttämään alkoholin käyttöä. Nyt amerikkalaisten ja hollantilaisten tutkijoiden voimin tehdyssä selvityksessä väitetään, että myös heille kohtuullinen päiväannos alkoholia on vain hyväksi.

Samaan aikaan kun miehiä kehotetaan siemailemaan viiniä, kannattaisi myös raskaimmat kotityöt jättää naisille, todetaan toisessa hiljattain julkaistussa tutkimuksessa.
Liian kiltistä nuoresta miehestä peräkammarin poika?
Voi olla, että joku äiti on iloinen siitä, että pojalla on helppo murrosikä. Se on surullista iloa, sillä tälläisestä pojasta tulee aikuisena peräkammarin poikia, yliopiston pitkäaikainen professori Siimes tietää.