sunnuntaina, marraskuuta 10, 2013

Kiitos varjopaneelin osallistujille!

Eilen Helsingissä oli Henkan fanipoikien tapaaminen ja olipa mukana yksi innokas fanityttökin. ;-) Myös profeministit olivat edustettuina Bert Bjartlandia myöten. Erityiskiitos Mikko Aholalle lukemattomien tuoppien tarjoamisesta. :-)





Varsinaisessa paneelissa oli huone täynnä, vaikka pieni olikin. Tilaisuus saattoi päätyä nauhalle, mikäli tekniikka pelasi odotetusti.

**************************

Markkina-arvon arviointia televisiossa

perjantaina, marraskuuta 08, 2013

F-foorumi + höpöttelytilaisuus

FEMINISTISEN FOORUMIN KESKUSTELUTILAISUUS HELSINGISSÄ LAUANTAINA 9.11 KLO 11.30
Mitä tapahtuu kun naisasialiike ja miesasialiike kohtaavat? Onko tasa-arvo nollasummapeliä, jossa toisen etu on toiselta pois? Tilaisuudessa ei säästellä sanoja, vaan pureudutaan sukupuolten välisen tasa-arvon kipeimpiinkin kohtiin ratkaisuja hakien.

Mukana blogisti, kirjailija ja tutkija Henry Laasanen sekä Helsingin Vihreiden Naisten puheenjohtaja ja HeSetan toiminnanjohtaja Merja Kähkönen.”

Tämä keskustelutilaisuus on siis nyt lauantaina 9.11. klo 11.30–12.30. Tapahtuma järjestetään ruotsinkielisellä työväenopistolla Arbiksella Dagmarinkatu 3).

P.S. Keskustelutilaisuuden jälkeen Henry Laasanen on tavattavissa Helsingin rautatieaseman The Pullman Barissa noin kello 12.45 – 15.15.