perjantaina, kesäkuuta 23, 2006

Seksirobotit

Video: Kun seksirobotit tulevat, niin mitä tapahtuu?

Puute.

Spatial abilities key to engineering:
Girls tend to have slightly higher verbal ability and boys tend to have higher math ability. But, if you administer a spatial-ability test, which is not typical for SAT-type stuff, there's a big difference between males and females. That is a salient issue because spatial ability tends to be highly correlated with engineering programs
Fiat, Lada ja Hitler.

keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006

Oletko mielestäsi ATM vai YTM?

Suomi24:
Tuo Miss Gallup sitä kyselee. Mä oon ihan samaa mieltä sun kans tosta ihmisten luokittelusta=IDIOOTTIEN PUUHASTELUA! Siks mä vastasinkin ihan vittuillakseni etten ole YTM enkä ATM vaan oon ATK. :D Mun mielestä ei ihmisiä saa jakaa kasteihin onko ylemmän luokan vai alemman luokan ihminen.

Ihmisiä ei sais luokitella jonkun pinnallisen idiootin keksimän markkina-arvoteorian mukaan.

Onneks osa porukasta on sentään tervejärkistä eikä lankea tohon luokittelusysteemiin, kuten tästäkin ketjusta voidaan huomata, vastauksista. On vastattu DVD, CD-RW, ATK jne. eli ihan piruilua noin typerälle aloitusviestin laittajalle. :D

Kyseisten YTM- ja ATM-juttujen kehittäjä taas on minusta joko:
UPV = Uskomattoman Pinnallinen Vatipää tai PEK = Pilvilinnoissa Elävä Keskinkertaisuus

ATM yhdelle on YTM toiselle. Jokainen löytää jonkun, sillä a) tämä on kehä ja b)markkina-arvon määräävät subjektiiviset tekijät

maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Parinvalintakurssi

Ilta-Sanomat:
Ilta-Sanomien kotityökyselyssä 35 prosenttia vastaajista tunnustaa, että kotona työt kaatuvat lähes kokonaan naisten harteille.

- Kerran kokeilin olla tiskaamatta, koska olin niin kurkkuani myöten täynnä hommaa. Kun puhtaat astiat loppuivat, mies toi kauppareissulta kertakäyttöastioita ja söi niiltä kaksi viikkoa! muistelee 27-vuotias nainen.

- Mies ihmettelee, että miksi minä tiuskin ja paiskon tavaroita. Kun vaan osaisi itse joskus päätellä, milloin tarvitaan apua, huokaa 27-vuotias nainen.
Naisille pitäisi järjestää sellaisia parinvalintakursseja, joilla he oppisivat valitsemaan itselleen kotityöintoisia miehiä.
Seksinnälkäiset miehet

Nainen:
Nyt alkaa kyllä kärsivällisyys pettää... Kun näin sinkkunaisena koettaa tutustua miehiin ihan vakavammallakin ajatuksella, niin siitä ei kyllä tule - varsinkaan näin kun kesä tulee ja vaatteet vähenee - yhtään mitään. Kun päätän lähteä hiukan illalla ulos ja laitan jotain vetävämpää päälle, niin ilta menee usein niin, että miehiä kyllä useinkin pörrää ympärillä, mutta naamasta näkee erittäin selvästi, mikä on tuttavuuden tekemisen perimmäinen tarkoitus. Ja auta armias, jos satun laittamaan esim. lyhyen hameen päälle, saa tehdä tosissaan töitä, ettei sitä revitä pois jo baarissa. Arjen keskellä meno ei nyt ihan tuollaista ole, mutta liekö sitten huonoa tuuria vai mitä, että yleensä silloinkin jos johonkuhun tutustun, mies tunkee liian aikaisin liian lähelle. Eikä ole uutta sekään, että jutellessa tai esim. treffeillä miehen katse harhailee akselilla mun rinnat - jalkojen väli. Siksi kysynkin, että miten ihmeessä voi tutustua mielenkiintoisiin ja mukaviin sinkkumiehiin, kun mies haluaa lähes poikkeuksetta aloittaa tuttavuuden tekemisen fyysisestä kanssakäymisestä??? Kun mä haluisin taas tutustua eka siihen henkiseen puoleen. Pitääkö mun vaan pysyä tiukkana, läppästä poskelle ja antaa tulla suorat sanat vai mitä sellaisessa tilanteessa voi tehdä (sitoo mies kettingillä ovenpieleen, kun ei muuten tunnu pysyvän housuissaan, niinkö?)? En ole ainakaan kuullut eikä omakohtaista kokemustakaan ole siitä, että suhde kehittyisi pysyväksi rakkaudeksi, jos heti eka iltana naidaan taju kankaalle? Ärsytystä lisää sekin, kun useat miehet pitävät oikeutenaan kosketella, taputella tms., vaikkei välttämättä edes tunneta!! Ja jos laitan esim. jonkun lyhyen hameen ja topin päälle, niin miehet olettavat heti, että olen seksinhakumielessä liikkeellä! Ei mulla seksiä vastaan mitään ole, mutta en mä nyt sitä ihan jokaisen kanssa ja missä tilanteessa tahansa halua, joten pientä kunnioitusta toivois miehenkin puolelta.
Valistuksena naisille seuraavat pointit:
  • Miehillä tekee ensimmäisenä mieli seksiä. Se, että miehillä tekee ensimmäisenä mieli seksiä ei sulje pois sitä vaihtoehtoa, että myöhemmin tekisi mieli muutakin. Ei miehen naamasta voi nähdä tuttavuuden tekemisen perimmäistä tarkoitusta. Siitä voi vain nähdä, että juuri sillä hetkellä mies haluaa seksiä.
  • Pariutumismarkkinoilla on pakko elää markkinoiden ehdoilla. Valitettavasti ei ole olemassa sellaisia pariutumismarkkinoita, jossa voisit tutustua miehiin omilla ehdoillasi.
  • Jos haluat tutustua miehen henkiseen puoleen, niin harkitse nettideittailua tai sano miehelle heti suoraan, että etsit pitkäaikaista seuraa ja että haluat tutustua ensin mieheen persoonana ja sitten vasta edetä seksiin. Toki tuossa tavassa on se ongelma, että jos tarjolla on muita naisia, jotka suostuvat heti seksiin, jäät helposti kilpailussa kakkoseksi noille naisille.
  • Miehet katsovat rintoja ja jalkoväliä naisessa, sellaisia miehet ovat, opi hyväksymään se. Jossain toisessa universumissa on erilaisia miehiä. Jos et voi muuttaa maailmaa, muuta oma suhtautumisesi.
  • Seksisuhde voi kehittyä rakkaudeksi, mutta toisaalta voi olla niin, että mies haluaa vain seksiä, eikä soittoa jatkossa kuulu.

tiistaina, kesäkuuta 06, 2006

Ihmisnörtit

Steve Sailerin kirjoituksesta löytyi itseeni osuva luokitus:
Classic systematizers like physicists and computer nerds are mostly male. Men are, on average, more interested in understanding the general rules that govern complex non-human systems.

In contrast, women tend to be more attuned to what makes the individuals around them tick. Thus, women tend to be better than men at matchmaking, planning parties, giving personal advice, and childcare. These are all tasks where empathizing with another`s point-of-view and personality is more important than discerning large underlying patterns.

But I?d argue that there`s also a third, hybrid category: "People Nerds."

Like the empathizers, we People Nerds think there's nothing more interesting than human beings. But, like the systematizers, we're more interested in figuring out the big picture than in focusing on individual peccadilloes.

maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

Naiset väkivaltaisempia

Men are More Likely Than Women to Be Victims in Dating Violence:
A 32-nation study of violence against dating partners by university partners found that about a third had been violent, and most incidents of partner violence involve violence by both the man and woman. The second largest category was couples where the female partner was the only one to carry about physical attacks, not the male partner.
Näin asioiden pitäisi mennä - The Onion.

sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

Sukupuolisignaalit

Anada kirjoittaa signaalien tulkinnasta:
Aikoinaan ajattelin, että jos nainen on puhelias ja iloinen minua kohtaan, on tämä osoitus kiinnostuksesta. Pieleenhän se arvio meni. Ja nyt kun suurin osa naisista käyttäytyy tuolla tavoin minua kohtaan, olen vähän hukassa. Eli signaaleja tulee, mutta tässä päässä ei oikein tiedetä mitä ne tarkoittavat. Mutta olisihan se mukava tietää onko nainen oikeasti kiinnostunut vai onko hän vain kohtelias.

Ai miksikö pitäisi tietää? No, näitä tilanteita jossa nainen ei olekaan ollut siinä mielessä kiinnostunut vaikka olen luullut niin, on ollut vähän turhan paljon. Se on aika turhauttavaa. Ja löytyyhän niitäkin tilanteita kun on itse ollut iloinen ja puhelias, jonka toinen onkin sitten väärin tulkinnut kiinnostuksen osoitukseksi.
Itse olen seurannut naisten käytöstä sillä silmällä, miten ja ketkä naiset lähettävät minulle minkäkinlaisia signaaleita. Olen huomannut, että jos kävelen jossakin, vaikkapa kadulla, niin naiset eivät katso kohtaamisessa juuri koskaan silmiin (vaikka itse usein katson), vain n. 5-10% naisista tekee niin. Ilmeisesti kyse on naisen luonnollisesta tai opitusta vaistosta välttää antamasta positiivisia sukupuoliseen kiinnostukseen viittaavia signaaleita. Minua kiinnostaisi tietää, miettivätkö naiset tietoisesti tuollaista käytöstään, eli onko se tietoisesti valittua vaiko ihan luonnosta kumpuavaa?

Toinen asia on se, että kun puhun puolitutulle miehelle (esim. yliopistolla), niin puhumme kuin mies miehelle, mutta puolituttujen naisten kanssa puhuminen ei ole naisten osalta sellaista "rempseää" ja rohkeaa, vaan naisilla näyttäisi olevan tarve signaloida, että nainen ei ole kiinnostunut seksuaalisesti ja että nainen yrittää kovasti antaa sellaisia signaaleita, että minäkään en innostuisi, vaikka kyse olisikin arkisesta puolituttujen kohtaamisesta. Ovatko naiset itse tietoisia tällaisesta signaloinnista, joilla he yrittävät välttää väärän innostuksen herättämisen miehessä?

Ongelma on tavallaan siinä, että puolituttjen naistenkin kanssa olisi mukava jutella ihan sillain rempseästi kuten miestenkin kanssa, mutta se ei näytä onnistuvan, koska naisille oikeitten signaalien lähettäminen tuntuu olevan tärkeämpää kuin rento jutustelu. Samat naiset näyttävän kuitenkin juttelevan toisten naisten kanssa vapautuneesti ja kikattelevan estottomasti, eli kyse ei ole henkilön ominaisuuksista.

Ketkä puolitutut naiset sitten puhuvat vapautuneen estottomasti miehille? Havaintoni mukaan erityisesti varatut naiset ja vanhemmat naiset. Jos on selvää, että nainen on varattu ja naisella on ikääkin hiukan enemmän, niin silloin nainen saattaa jutella "kuin miehet", koska on selvää, että kyse ei ole iskemistilanteesta.

Tässä kaikessa minua kiinnostaa se, että minkä prosessin kautta naiset alkavat oppia lähettämään vältteleviä signaaleita miehelle, jotta mies ei suotta kiinnostuisi naisesta seksuaalisesti? Onko käytös luontaista, vai meneekö juttu niin, että aluksi nainen on avoin ja katsoo silmiin miesjuttukumppaneitaan, mutta sitten kun liian moni mies kiinnostuu naisesta seksuaalisesti, nainen ottaa käyttöön välttelevän käytösmallin, joka minimoi kiinnostuneiden miesten määrän.

lauantaina, kesäkuuta 03, 2006

Kimeällä äänellä laulamista

Kastroidun Panun aloitus ei vaikuta lupaavalta. Toivottavasti Panu saa jatkossa killuttimensa takaisin naisliittounionin kirjahyllyn reunalla olevasta etikkaliemipurkista.

Hard rock video.

torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Väitöskirjatekstiä

Anttiroiko 1996: "...ne periaatteessa transsendoivat kunkin välittömän situaation, tai radikaalimmin, situaatiot näyttävät eksistoivan muiden situaatioiden pohjalta, tavallaan prosessuaalisten kestollisuusmomenttien kausaalisen jatkumollisuuden ja ontogeneettisten tihentymis- ja emergoitumisprosessien kautta."
Minipopulaatiotesti

Olet sinkku ja sinulle tarjotaan mahdollisuutta päästä pitkälle sokkotreffietelänmatkalle viikon ajaksi, jonne tulee mukaan 9 muuta vastaavaa paria. Sinulle annetaan mahdollisuus valita sokkotreffikumppanisi 10 vastakkaisen mukaan lähtevän sukupuolen edustajan joukosta. Yksi vastakkaisen sukupuolen edustajista ei ole harrastanut seksiä kenenkään matkaan lähtevän oman sukupuolen edustajan kanssa, yksi harrastanut yhden matkaan lähtevän oman sukupuolen edustajan kanssa jne. Viimeinen on harrastanut seksiä kaikkien muiden mukaan lähtevien oman sukupuolen edustajien kanssa. Vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat keskenään muuten hyvin samantasoisia ja samankaltaisia.

Kysymys: Kenet valitset omaksi sokkotreffikumppaniksi? Sen, joka ei ole harrastanut seksiä oman sukupuolen edustajien kanssa, sen joka on harrastanut seksiä kaikkien oman sukupuolen edustajien kanssa vaiko jonkun siltä väliltä? Vai onko asialla mitään väliä.?