sunnuntaina, huhtikuuta 30, 2006

Ei kai taas...

Markkina-arvoteorian ymmärtäminen tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa: (via Panu)

YTM on tämän määritelmän mukaan alfauros, jonka kanssa jokainen nainen haluaa paritella. Koska YTM:lle tarjontaa on niin paljon, on hän suhteiden kerskakuluttaja? Miksi muka? Miksi YTM ei voisi haluta uskollista parisuhdetta?
Ei ole mitään estettä, miksi YTM ei voisi haluta uskollista parisuhdetta. Ylempitasoisuus viittaa vain siihen, että häneen kohdistuu suuri kysyntä naisten suunnalta, ei hänen motiiveihinsa naisten suhteen.
ATM on taas itseään säälivä ja säälittävä surkimus.
ATM on mies, johon kohdistuu pieni kysyntä naisten suunnalta. ATM voi olla säälivä, säälittävä tai sitten ei. Usein alhainen status ja mahdollisuuksien puuttuminen perustarpeiden tyydyttämiseen johtavat kuitenkin yksilön negatiiviseen mielentilaan.
Mitä tytöt kertovat, kun heiltä kysyy mitä he etsivät iltaisin baareista? Kenties kumppania, avointa ja välittävää ihmistä ja/tai hauskaa ja kypsää miestä? Parisuhdetta mukavan ihmisen kanssa, jonka itsetunto on kohdallaan? Ymmärrä tämä lainalaisuus. Kukaan ei sanonut ?panoa? tai ?öyhöttävää amis-jätkää?.
Ei tytöiltä kannata mitään kysyä, kannattaa katsoa, miten he toimivat. Tytöt hakevat toisinaan panoja ja suosivat öyhöttäjiä, ei se gallupilla siitä miksikään muutu.
Riia miettii, että Otaniemen bileissä poikien käytös on usein kuin suoraan tunneälyn puutteen oppikirjasta. ?Ohitetaan yksinkertaisesti kaikki muodollisuudet mitä normaalissa maailmassa ihmiset joutuvat käyttämään. Ei tervehditä tai esittäydytä. Ei oteta katsekontaktia (kuin ehkä takapuoleen/tisseihin), ei auteta naiselta takkia, ei laiteta tarjoamisia esille tai tuoda niitä vieraille, vaikka ne ovat kaikille tarkoitettu.
Eli otaniemeläisillä miehillä on huono markkina-arvo, koska he eivät hallitse naisten hurmaamisen saloja.

torstaina, huhtikuuta 27, 2006

Hmm...

Suomalaisten silmille:
The absence of Norway from the EU makes Sweden and Finland look like a drooping cock and balls on the EU coins.

Oh joy, I've secretly thought scandanavia looked like cock and balls ever since I was a 5th grader learning geography. And I couldn't tell anyone. I'm not alone!
Joukkomurha virheellisesti määrättyjen liian suurten elatusmaksujen takia:
A clerical error caused the state to assess a man who went on a shooting rampage last week five times more per month in child support than he actually owed.

Herbert L. Chalmers, who shot four people to death before killing himself last week, told a sometime girlfriend he raped during the rampage that he was upset about his child support obligations. One of the victims was the mother of some of his children.
Viikon lausahdus asian tiimoilta: Deborah Scott, spokeswoman for the Missouri Department of Social Services: "Rape and murder are not rational responses to resolving one's concerns over child support obligations".

keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006

Liian myöhään

Teacher cleared of rape too late:
A teacher who died in prison after being convicted of raping one of his pupils has been posthumously cleared by the Court of Appeal.

This week, campaigners described the case as one of the worst miscarriages of justice they had seen after the Court of Appeal in London quashed his conviction.

"This is an extreme and tragic illustration of the consequences of malicious allegations and underlines the need for these new procedures."

Mr Gee?s 88-year-old mother, Molly, awarded £62,493 costs by the court, said the case should be a warning to other teachers.

"It all boiled down to one girl?s word against his, and the jury believed her," she said.

His conviction was eventually quashed when his mother alerted the Criminal Cases Review Commission, which asked a leading psychiatrist to report on his accuser. The study cast doubt on her mental state. It also emerged that the girl, now 26, made similar allegations against another man, whose conviction was quashed earlier this year.

maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Naisille ilmaisia deittivinkkejä

Kynä sauhuamaan, tämä viedään äkkiä käsistä.

Asiallisen näköinen heppu... ja mielenkiintoisia harrastuksiakin näkyy löytyvän.

sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Alempitasoisen naisen jorinoita

Miehet, TEHKÄÄ aloitteita!
Olen 33 -vuotias, akateemisesti koulutettu sinkku. Palasin synnyinpaikkakunnalleni Itä-Suomeen valmistuttuani kolme vuotta sitten. Teen töitä, asun tilavassa omistusasunnossa, minulla on muutamia mielenkiintoisia harrastuksia ja luottamustehtäviäkin. Olen tanssitaitoinen ja käyn paljon tanssimassa. Olen pitkä, hoikka ja halutessani (en toki aina ja joka paikassa) hyvän näköinen. Kun laittaudun ja lähden ulos, miehet katselevat ja huutelevat perääni (jo pelkästään sen takia että täällä on niin vähän ikäisiäni naisia).

Näinä kolmena vuotena ei yksikään paikkakunnan miehistä (niin vapaista kuin varatuistakaan, nuorista eikä vanhoista) ole tehnyt minulle minkäänlaista aloitetta tai lähestynyt minua muissa kuin työ- tm. asioissa. Tanssipaikoissa on usein harmillisia tilanteita, kun miehet hakevat paljon useammin kuin sen sallitun 2 krt/ilta, puristelevat, lässyttävät ym. Mutta kertaakaan ei ole kukaan pyytänyt ns. saatille tai ehdottanut lähempää tutustumista, perääni vain tuijotetaan kun poistun kotiini jälleen kerran yksin.

Joskus harvoin käyn yksin myös muissa baareissa kuin varsinaisissa tanssipaikoissa. Niissä ei oikeastaan koskaan kukaan muu kuin kuin joku hyvin vanha tai hyvin humalassa oleva mies tule juttelemaan. Baareissa vapaat miehet ylipäänsä näyttävät olevan aina miesporukassa. Yksinäiset miehet ovat joko niin humalassa tai sitten niin johonkin kirjaan tai lehteen syventyneitä, ettei heitä käytännössä pysty lähestymään.

Minulla ei ole (enää vuosiin ollut) muita vaatimuksia treffiseuran suhteen, kuin että hän olisi vapaa, suunnilleen ikäiseni, mielellään lapseton (ei ehdoton vaatimus) ja että meillä olisi edes yksi yhteinen harrastus, esim. tanssi tai joku muu.

Tulos: ehkä yhdet nettitreffit kolmen vuoden aikana. Useimmat soittavat kerran mutta siihen se jää. Syy tähän (omien arvelujeni mukaan):

-olen liian miehisellä alalla
-saatan ansaita liikaa
-asun omistusasunnossa, jossa toistaiseksi myös viihdyn
-harrastan tanssia, jossa siis ollaan tekemisissä toisten miesten kanssa
-olen liian koulutettu, tiedän asioista liikaa, harrastukseni suuntautuvat liiaksi kodin ulkopuolelle
-olen työläs ja hankala lähestyttävä, koska en ehdota treffiaikaa ja -paikkaa enkä sitä, mitä tekisimme treffeillä vaan odotan että mies ehdottaa nämä.
Olutta naisille.
Sofi Oksanen telkussa

Kysymys: "Miksi suomalaiset miehet pitävät virolaisia naisia kauniina?"

Sofi: "Se varmaan johtuu siitä, että virolaiset naiset ovat köyhiä ja se antaa suomalaisille miehille jonkinlaisen ylemmyyden tunteen."

lauantaina, huhtikuuta 22, 2006

Arvojärjestyksiä

Sedis:
Nimimerkki Sunrise 92 kertoi nykykoulun arvojärjestyksen (pääkaupunkiseudulla).

Kaikki tytöt voidaan jakaa kolmeen ryhmään. Pissiksiin, taviksiin ja jätöksiin. Pissiksillä on piikkikorkokengät ja ne polttavat tupakkaa. Tavikset on kauniita, hyväkäytöksisiä ja saavat todistuksiin numeroita erinomaisen ja hylätyn välillä.

Jätöksiin kuuluvat nörtit ("koko ajan tietsikalla, osallistuu shakkikerhoon, lukee koko ajan ja on isot silmälasit" määritteli tytär), hike ja hylkiö.

Hylkiön nyt arvaa, mutta mikä on hike? Onko se sama kuin hikari tai hikipinko eli pinko?

Pojat jakautuvat myös kolmeen. Kovikset ja söpöt muodostavat suuresta julkisuudesta nauttivat ryhmäkunnat. Kun he lähestyvät, jätökset luovuttavat paikkansa suosiolla.
Ovat teinitkin hurahtaneet markkina-arvoteoriaan? Voiko hylkiö ja jätös muka olla toisia alempiarvoisia?

Nettideittailu kusee:
Nopea vilkaisu lempparitreffisivustoihin (saa ehdottaa muitakin) kertoo karua statistiikkaa.

* 16,7% (1657/9896), city.fi:n ilmoituksista on kuva (naiset etsii miestä 409 / 2400, 17%) (miehet etsii naista 1248 / 7496, 16,6%).
* 30% (11466/38226) treffit.suomi24.fi:n profiileista on kuva (naiset 3656 / 13501, 27,1%) (miehet 7810 / 24725, 31,6%).
* 38,9% (19548/50195) city.fi:n käyntikorteista on kuva.(miehet 11275 / 29266, 38,5%) (naiset 6290 / 16004, 39,3 %) (sukupuolettomat 1983 / 4925, 40,3%)

Jumaliste. Kuvien osuus on aika riippumaton sukupuolesta ja muutenkin kuvien kanssa ollaan aika tasoissa kaikissa suhteissa, mutta katsokaa noita kokonaismääriä! City.fi:ssä on kaksi kertaa enemmän miesten ilmoituksia kuin naisten ilmoituksia.

Ihan levotonta. Nettideittailu todellakin kusee. Luvullisesti varsinkin jos olet mies.

keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2006

Halvalla menee

Äänten ja seksin myyntiä. Kuin kaksi marjaa.
Tempperamenttiset vahvat naiset

Anada:
Eräs niskakarvani pystyyn nostava naisen ominaisuus on temperamenttisuus. Heti alan miettiä niiden saapikkaiden jalkaan vetämistä ja paikalta pakenemista. Ehkä suhtaudun samalla tavalla naisten temperamenttisuuteen kuin naiset suhtautuvat miehen tossumaisuuteen. Minulle temperamenttisuus tuo mieleen nollasta sataseen hetkessä raivostuvan naisen, jonka vierellä ei edes aivastaa uskalla. Sellainen, joka suuttuessaan heittää häälahjana saadut kristallit miehensä kalloon. Varmaan temperamenttisuuteen liittyy hyviäkin ominaisuuksia... mutta... eipä tule heti mieleen yhtäkään...

Samalla on käsiteltävä sellaista ilmiötä kuin voimakastahtoinen nainen. Kun tämä sanayhdistelmä lausutaan, mieleeni tulee ensimmäiseksi mieleen nainen, joka lyttää miehen matalaksi. Sellainen nainen, joka on tottunut pitämään valtaa, mutta haluaa silti miehen yrittävän tietynlaista valtaannousua. Tämä siksi, ettei nainen kykene kunnioittamaan miestä, joka suostuu hänen jokaiseen oikkuun.

Naisten kommentteja:
 • Kuulostat sille, että haluat rinnallesi hiljaisen hissukan, joka ei ikinä sano vastaan ja toimii parhaaksi katsomallasi tavalla... Huutaminenkin on aina joskus harvoin terapeuttista, kokeile vaikka. Ei jokaista kinaa ja riitaa tarvitse analysoida ja pohtia loppuun asti. Joskus on oikeus menettää hermonsa puolin ja toisin ja huutaaaaaaa!!!!
 • Anada, ei kai sinun sisälläsi asu pieni sovinisti? Epäilen Eugenian olevan oikeassa, haluat hiljaisen hissukan. Sellaisen joka ei omaa mielipidettään sano ja kantaa sinulle tossut eteiseen tullessasi työstä. Ei kai?
 • Yhdyn Tuin kommenttiin. Oli kyllä aika sovinistinen bloggaus.
Täytyy kyllä sanoa, että olen Anadan kanssa täysin samaa mieltä: tempperamenttinen ja vahva eivät ole niitä adjektiiveja, jotka naisessa herättävät ihailuni. Miksi? Itse tykkää vaan elellä rauhassa ilman riitoja ja mitään ohjeistamista. Itse en ole ollenkaan tempperamenttinen tai vahva, jos sanalla viitataan vahvatahtoiseen, eli sellaiseen ihmiseen, joka pyrkii saamaan parisuhteessa tahtomiaan asioita lävitse.

En kyllä ymmärrä, mitä sovinistista on siinä, että haluaa välttää riitoja sekä suuttuvia ja vahvatahtoisia naisia, koska sellaiset naiset ovat rasittavia manipuloijia.
Miksi miehet pitävät isotissisistä naisista?

WOMEN WITH BIG BOOBS ARE SMARTER:
BIG-BOOBED gals have a new reason to stick out their chests with pride. A surprising study proves they're more intelligent than their small-breasted sisters!

The study of 1,200 women conducted by Chicago sociologists comes in the wake of a recently released report stating that blonde rocket scientists outnumber brunettes.

"Although I hate to admit it, we found that women with big busts average 10 IQ points higher than less well-endowed women,".
Siinä se tuli, miehet eivät ole suinkaan pinnallisia, vaan he arvostavat isotissisiä naisia heidän älynsä vuoksi.

Sex cues ruin men's ability to make decisions:
A glimpse of an alluring woman is all it takes to ruin a man's decision-making skills and the more testosterone coursing through his veins, the worse the problem gets, researchers claim today.

The researchers are conducting tests to search for a similar effect in women, but have so far failed to find a visual stimulus that alters their decision-making behaviour.

maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

30-vuotiaalle yh:lle ei löydy miestä

Maya:
Oma arvoni on romahtanut sen myötä kun en ole enää kiinteä ja lapseton. En voi asialle mitään ilman kirurgin veistä. Ikäiseni eronneetkin miehet ottavat sen kiinteän ja lapsettoman nuoren naisen, ja perustavat uusperheen. Jokaisen tuttavapiiristä lienee löytyy näitä uusperheitä??

Ja minun on vaikea sanoa kelpaanko tällä hetkellä ns. A-luokan miehelle, koska sellaista EI OLE VIELÄ NETN KAUTTA TULLUT VASTAAN - SORRY VAAN. Kokeilen kyllä onneani heti kun tulee. Ns. keskitason miehistä ne, jotka olen tavannut, ovat kyllä halunneet jatkaa kanssani, mutta eivät ole olleet minun tyyppiäni. Eli minä olen ollut pakkien antaja.

Täällä on keskusteltu molemmista, ja itse olen tullut siihen johtopäätökseen, että yli 30- vuotiaita, ns. "korkeamman tason" miehiä ei juurikaan enää ole vapailla markkinoilla. Ne harvat, joita on, huolivat luonnollisestikin vain alle kolmekymppisen, lapsettoman "korkeamman tason" naisen.

Valtaosa vapaista vanhoista pojista on jollain tapaa ongelmaisia, tai kuuluvat siihen ns. alemman tason kaartiin (ikävä ilmaisu). Itse etsin raitista, tupakoimatonta, säännöllisesti liikuntaa harrastavaa,pitkää, keskustelu/hellimistaitoista,ulkonäöltään normaalia miestä, jolla olisi laaja yleissivistys koulutustaustasta riippumatta. Ikävä kyllä kaikki muutkin keski/ylemmän tason naiset etsivät tätä samaista miestä...

Mitä sitten asialle voisi tehdä? Suomi on pullollaan alemman/keskitason miehiä, joita naiset eivät huoli, koska he eivät täytä noita kaikkia yllämainitsemiani kriteereitä. Ihmettelen miksi nämä miehet eivät ITSE TEE ASIALLE MITÄÄN ?

Me naiset olemme pakotettuja laihduttamaan, juoksemaan aerobicissä, pukeutumaan näyttävästi, meikkaamaan ja laittautumaan että herättäisimme miessukupuolen huomion. Ehei - turha väittää ettei muka naisen ulkonäöllä olisi merkitystä!! Miksi siis nämä miehet, jotka eivät kelpaa naisille esim. liikkumattomuuden ja tupakoinnin vuoksi eivät tee asialle mitään ?!! Itse ainakin voin joustaa miehen koulutustasosta, jopa siitä yleissivistyksestä, ja ulkonäkö ja varallisuus ovat toissijaisia arvoja, mikäli kaikki muu osuu kohdalleen, mutta sohvalla makaavaa, baareissa juoksevaa, tupakoivaa miestä en halua, vaikka hänellä olisi hyvä/kiltti luonne.

Naisen markkina-arvo romahtaa heti alempaan luokkaan jos hänellä ei ole kiinteä kroppa, tai/ja hänellä on lapsia, kuten usein yli 30v seuraa etsivillä naisilla jo on. En silti kyseiseen kastiin kuuluvana naisena hyväksy sitä, että luonnolliset asiat, kuten se ettei synnyttäneen, yli kolmekymppisen kroppa aina ole samaa tasoa kuin synnyttämättömän alle kolmekymppisen, ja minulle siunaantuneet ihanat lapset laskevat markkina-arvoni niin alas, että en kelpaa muille kuin ns. alemman luokan miehille, joiden omat ongelmat ovat ITSEAIHEUTETTUJA, kuten tupakointi ja rapakuntoisuus.

sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Noora menee naimisiin

Katsoinpa tänään ensimmäistä kertaa ohjelman Nooran naimisiin menosta. Treffikaverina oli puolikalju, hoikka, matematiikan tutkija. Nooran reaktio ensisekunneilla paljasti homman juonen. Noora ei oikeastaan katsonutkaan treffiparinsa suuntaan. Treffeillä Noora oli joka asiasta eri mieltä. Täytyy kyllä sanoa, että Noora on kyllä aika hirveä. Käytöstavat ihan metsästä reväistyt. Käy sääliksi tulevan sulhon puolesta.
Tota toi Noora vaikuttaa ihan perussuomalaiselta naiselta, joka koostuu 80 % henkisistä ongelmista.

Kyllä on tosi tympeä eukko se Noora. Ei varmasti tule löytämään miestä. Teki Nelonen ison virheen, kun otti tuollaisen hapannaaman ohjelmaan. Karkottaa vielä loputkin katsojat!

Noora on ihan väärä valinta ohjelmaan. Koppava tympee eukko. Sarja toimis, jos siinä ois joku kiva, positiivinen, persoonallinen eukko. Noora hapannaama koko ajan ja ihan flegu.

kammottava ilmestys tämä noora.Hitto mikä hapannaama. Aina sellainen perusnegatiivinen ilme päällä. Mistä tuollainen tapaus on ylipäätään löydetty? Kun puheen taso on niinku hihhih heh, kuule, mut niinku mä taidan palauttaa tän sormuksen niinku..hehheh.

"Noora menee naimisiin"-ohjelman Noora
on kyllä jotenkin todella töykeä! Ei naura eikä hymyile ikinä ja vastailee tylysti miesten kommentteihin! Vaikka ei synkkaa, ei silti tarvitse olla töykeä. Ihan sääliksi käy niitä miehiä, mukavia ovat olleet nimittäin kaikki..:(

tuo nauraa hörötteli hermostuneesti sen tutkijan kanssa jutellessaan. Ärsyttävää silti. Epäaitoa, kai sitten formaattiin kuuluu irvistely ja naamanvääntely kun sulhokandi ei miellytä.

Karmee muija Ihme jos kelpuuttaa yhtäkään raadin valitsemista miehistä ja menee naimisiin silloin kesäkuussa. Noora voisi tarkistaa vähän vaatimuksiaan, kun ei itsekään ihan 10 ole. Kyllä tänäänkin kun kukkakauppias astui ovesta oli Nooran ilme niin tylsistynyt, että pahaa teki. Olis voinut kohtellaisuudesta olla vähän innostuneemman näköinen.

Noora on negatiivinen narisija ja tyhjän nauraja.....miesten seurassa.

Noora ei itse ole millään lailla hauska eikä sosiaalinenkaan... kundit saa tehä sietämättömän määrän työtä hauskuuttaakseen tuota nirppanokkaa, joka ei innostu mistään.

Taitaa olla mimmillä k... noussut päähän, ku on ekaa kertaa elämässään päässy oikein valitsijan tehtävään

lauantaina, huhtikuuta 15, 2006

perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

Rehellisen naisen jorinoita

Aikuinen nainen?
Mikä siinä oikein on, että roikkuu aina joidenkin kusipäiden kanssa? Eikä osaa päästää niistä irtikään. Miten masokistista. Miksei ne kunnolliset ja mukavat, ihan ok:t miehet kelpaa ikinä? Miksi pitää aina ottaa joku ongelmatapaus kohteeksi? Ja sitten taas ihmetellään, että mitä tapahtui. Ja minne hävisikään se ongelmatapauksen glamour ja hohto ja ihanuus, miten siitä tulikin vain aidosti pelkkä kusipää.

Pakko tuon kaiken takana olla joku syndrooma. En minä voi olla liian kilttien kanssa, koska potkin niitä liikaa, ärsyynnyn niistä, mutta minä kaivan verta nenästäni takertumalla noihin tyyppeihin, joista tietää jo oikeastaan valmiiksi, että ongelmia luvassa.
Virheellistä dataa ja korjauksia.
30 sekuntia peliaikaa

Why it takes just 30 seconds for women to date, mate or drift off:

Almost half (45 per cent) of the women in a mass speed-dating experiment gave prospective partners the mental thumbs down in less than 30 seconds. The men took a minute and a half.

Both sexes were heavily influenced by physical appearance, Professor Wiseman, of the University of Hertfordshire, said. But women tended to look for an instant chemistry. If that was missing they quickly rejected the man.

Each participant had ten speed dates, then had to decide whether they wanted to see any of the ten again. On average, each man was smitten by four women, whereas women were interested in only two of the eligible males.

torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Titanic anekdootti

Steve Sailer:
I showed to a feminist friend your blog item quoting Christina Hoff Sommers that "Seventy-four percent of the women passengers survived the April 15, 1912 [sinking of the Titanic], while 80 percent of the men perished. Why? Because the men followed the principle 'women and children first.'"

Rather than admitting the prevalence of men who gave up their lives for women she said, "This may have something to do with women having more body fat. Better to float and survive in the cold with."
Chivalry vs. Body fat.

keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006

Miksi kelpaan vain seksikumppaniksi?

Kuinka oppisin tunnistamaan pelimiehet hyvistä tyypeistä?
Vedän säännöllisesti puoleeni pelimiehiä, jotka kylmästi pyrkivät vain saamaan sitä yhtä? Useimmat ovat lopulta tunnustaneet motiivinsa (koska olen niin ihana ihminen etteivät halua enää jatkaa ja satuttaa minua enempää? Hah. Tätä olen kuullut sekä sellaisilta, joiden kanssa asia on mennyt petileikkeihin saakka, että sellaisilta, jotka yrittivät pitkään ja hartaasti, mutta ehdin huomata heidän päämääränsä ennen kuin tein erehdystä. Toinen hyvä repliikki on: Eihän tästä ollut tarkoitus tullakaan mitään. Kun sinä olet tuollainen pelinainen niin kyllähän sinä sen tiesit.), ja homma on päättynyt siihen. Yksi käytti hyväkseen aikansa ja sitten vain katosi, lakkasi vastaamasta puheluihin jne. Vieläkin tuntuu pahalta.

Valitsen miehiä, jotka ovat menestyviä tai fyysisesti upeita tai muuten mielenkiintoisia. Jotkut ovat olleet rikkaita julkkiksia (kyllä vain?) ja toiset tavallisia miehiä. En siis mielestäni tietoisesti valikoi tietyntyyppisiä miehiä. Lopputulos on kuitenkin joka kerta ollut sama. Ymmärrättekö? 100 % ihmissuhteistani on mennyt pieleen!

Miksi siis kuitenkin päädyn aina kertakäyttötavaraksi? Miksi _aina_?
Joillakin vain näyttää käyvän paska säkä kerta toisensa jälkeen.

Selitysyrityksiä viestiketjusta:
 • Kuulostaa siltä että,olet vaan liian kaunis nainen noille tyypeille.jos oot niin...Enemmistö miehistä ei halua itselleen kaunista naista/vaimoa, nyt ihmettelet no miksei ne halua? No siksi, koska kaunis nainen on miesten mielestä 'vaarallinen" ei jokainen mies kestä sitä *kidutusta* elikkä mitä se 'kauniin naisen' kauneus tuo tullessaan miehen elämään,miehellä ei ole mielirauhaa jos ette ole yhdessä.
 • Sun taso ei vaan riitä näille, et käy kuin panoksi. Oman tasoisesi mies voi toimii toisin (se hoitaa muuten vastaavasti taas itseään alemmalla tasolla olevia naisia). Näin se ketju menee..
 • Älkää nyt hei viitsikö jatkaa tuota tasopaskaa enää!!! =D =D =D =D
Susannan huonoja selityksiä

Minäkö miestenvihaaja?
Puolileikillinen suutelulupaukseni on paljastanut pari mielenkiintoista asiaa. Ensinnäkin: Ironia ja varsinkin itseironia on liian vaikea laji putkiaivojen tulkittavaksi. Varsinkin kansanedustajan esittämänä.

Toiseksi: Jotkut eivät ole tajunneet, että kyse ei ollut mistään kannattajien ostamisesta. Vaikka kyseessä oli vitsi, halusin herättää keskustelua ja kaivaa esiin niitä miehiä, jotka ihan OIKEASTI ja AIDOSTI vastustavat seksin ostamista tasa-arvo- ja ihmisoikeussyistä. Ei siksi, että joku lupaa suudella.

Lylyrajaloita en siis arvellutkaan tavoittavani. Mutta juuri hänenlaisensa ovat tulkinneet kannaottoni kannatuksen ostamiseksi, eräänlaiseksi kerjäämiseksi. Miksiköhän?

Minä en pidä kerjäämisestä. Se on säälittävää. Jos haluan pyytää ihmisen vaikkapa kahville, toivon, että hän tulee sinne vapaaehtoisesti. Muussa tapauksessa asia jääköön sikseen. Ei tulisi mieleenkään pakottaa ihmistä paikalle. Eikä turvautua rahalla tai muilla epätoivoisilla täkyillä houkutelemiseen. Se olisi aikamoista pakkopullaa.

Seksin ostamisessa on myös kyse eräänlaisesta kerjäämisestä. Myyjä ei tee sitä siksi, että se olisi hänelle nautinto. Kyse on pelkästä rahan tienaamisesta. Ostaja taas hankkii rahalla jotain sellaista, jota ei syystä tai toisesta muuten saa.
Eikö kerjääminen ole sitä, että vongataan pillua ilman aikomusta antaa mitään vastineeksi? Baarit ovat täynnä kerjääviä miehiä. Ostaminenhan on nimenomaan kerjäämisen vastakohta. Ostaminen perustuu tasapuoliseen vaihtoon, kun taas kerjääminen siihen, että kerjääjällä ei ole antaa haluamastaan asiasta mitään vastaavan arvokasta vastinetta kerjäämisen kohteelle.

maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Tapahtumia maailmalla

Paternity Fraud:
Men claim women are getting away with trickery -- DNA evidence may show a man is not the father, but the courts are still forcing him to pay child support anyway.

"This is the new underdog," said Michigan family law attorney Michele Kelly, who represents mostly men tangled in paternity disputes. "I was a staunch feminist. I marched with Gloria Steinem. But the new victims in America are working men.
Racially aggravated public order offence:
There can be no point whatsoever in taking a little boy to court for calling another little boy names in the playground. It is insane. That ought to be glaringly obvious. Unfortunately it isn?t. Last week a 10-year-old boy found himself before a district court judge in Salford being prosecuted for allegedly calling an 11-year-old "Paki", "Bin Laden" and "nigger".

This was considered by the police and the Crown Prosecution Service (CPS) to be "a racially aggravated public order offence". The boy denied the charge and claimed that the other boy had called him "white trash". In any event, the boys are good friends now.
Minus 6 IQ Points For Being Male.

Women outlive men everywhere in the world.

Kosinta.

sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006

Susanna miestenvihaajana

Susanna: Seuraavassa miesinhokkiominaisuuksien kolme ärsyttävintä:
Vastuuta pakoileva mies, selittelevä mies, ruikuttava mies. Äänestä mielestäsi ärsyttävin ominaisuus näistä kolmesta sähköpostiini susanna.rahkonen@eduskunta.fi perjantaihin klo 12 mennessä. Minä äänestän ruikuttavaa miestä. Mikä surkimus!
Tässä blogissa ja miesaktivismissa yleensäkin ruikutetaan, koska se on demokraattisen yhteiskunnan tapa vaikuttaa, muuten asevelvollisuutta, vaarallisten ja likaisten töitten tekemistä, huoltajuuspäätöksiä ja lukemattomia muita asioita saada tasa-arvoistettua.

Voisikohan Panu tai joku verbaalisesti kyvykäs aktiivilukija lähettää Susannalle selväsanaista palautetta siitä, miesviha ja seksinostolain edistäminen seksiä myymällä eivät vaan yksinkertaisesti käy.

Susannan uusin:
Blogien syvin olemus ei ollut valjennut vielä sille aktiiville, joka lähestyi eduskunnan naisverkostoa ja kansanedustuslaitosta. Hänen tarkoituksenaan oli herättää eduskunnassa suurikin keskustelu epäilyttävästä ja kansanedustajalle sopimattomasta kielenkäytöstä, jota kuulemma edustan.

Tämä herrahenkilö oli nähnyt kovasti vaivaa poimiakseen mielestään kansanedustajalle sopimattomia sanoja ja sanontoja teksteistäni. Hän oli merkinnyt ne isoilla kirjaimilla. Joukossa oli mm. sanat: UKKO, ÄIJÄN RETALE, KALJAMAHA, ÄIJÄMEININKI jne.

Se hyvä puoli huolestuneen mieshenkilön puhdetyöstä oli, että hän oli joutunut kahlaamaan läpi tasaveroa, kansainvälistä verokilpailua, valtiosihteerijärjestelmää, pormestarimallia ja yritysten yhteiskuntavastuuta ynnä muita kuivan asiallisia aiheita käsittelevät kirjoitukseni. Sekä tietenkin tanssituntejani, lasteni juttuja ja muita tekemisiäni raportoivat tekstini.

Ja kuka väittikään, että vain naiset ovat huumorintajuttomia ja ahdasmielisiä olentoja!
Tämän huumorintajuton ja blogeja ymmärtämättömän herrahenkilön henkilöllisyys selviää täältä.

Poliittiseksi pakolaiseksi Ruotsiin:
Monien esimerkkien kautta olen sitä mieltä, että jos ei meno Suomessa muutu, anon poliittista turvapaikkaa Ruotsista. Tuntuu, että Ruotsissa kaikki on toisin. Siellä demarit ovat demareita. Naisten tasa-arvo on pitkällä ja kaikki haluavat olla feministejä.

Ruotsissa katsotaan, ettei ihmisten välistä tasa-arvoa edistä tilanne, jossa kuka tahansa mies voi luontevasti kysellä kadulla käveleviltä naisilta hintoja. Tai että kapakassa miesten on korrektia kysellä, paljonko seksi maksaa ja jos nainen kieltäytyy juttuseurasta, miehellä on oikeus loukkaantua, tarttua tiukasti käsivarresta ja uhata murskata naisen nenä. Tasa-arvoisena ei pidetä myöskään sitä, että kadulla ohi kävellessään mies voi kouraista naista haarojen välistä ja ehdotella kauppoja.
Toivottavasti Susanna tekee palveluksen itselleen ja Suomelle ja muuttaa pikaisesti Ruotsiin. Ruotsalaisia kohtaan en osaa tuntea empatiaa.

lauantaina, huhtikuuta 08, 2006

Susanna Rahkonen prostituoituna!

Kansanedustaja Susanna Rahkonen, varatuomari, eduskunnan lakivaliokunnan varapuheenjohtaja kirjoittaa paitsi HS:n sunnuntaisivuilla (2.4.2006), myös blogisivuillaan seuraavasti:

Susanna Rahkosen blogista:
Lakivaliokunnassa on painittu seksin oston ja hedelmöityslain kimpussa. On ihan outoa, että eduskunnan on tällä kaudella vallannut joku äijäkulttuurin viimeinen esiinmarssi. Hyvin tunkkaiset vihreät tuulet puhaltavat Arkadianmäen käytävillä ja ne ovat temmanneet monet naisetkin mukaansa. Eduskunnan avioero- ja rattijuopumuspuolue on ottanut johtoaseman lihaa syövien heteromiesten lipun kantajana.

Täällä kuvitellaan, että kansan syvät rivit haluavat laittaa naiset ojennukseen. Oikeutta ostaa seksiä pidetään tässä porukassa yhtenä miehisyyden kulmakivenä, ja sitä oikeutta ei saa riistää. Samat ukot pelkäävät, että jos naiset voivat tulla raskaaksi jossain klinikalla, miehiä ei enää tarvita. Tai ei tarvita ketä tahansa äijän retaleita. Naisille pitää kelvata ja sekös viikon samoissa kalsareissa kulkevaa kaljamahaa kauhistuttaa.

Lupaan suudella jokaista miestä, joka kannattaa julkisesti hallituksen esitystä seksin oston kieltäväksi laiksi ihmisoikeus- ja tasa-arvoperusteella.
Onko tässä saavutettu poliittisen absurdiuden huippu? Susanna Rahkonen yrittää saada seksin ostamisen kieltävää lakiesitystä lävitse myymällä itse seksiä!!!

Tietenkin Susannan lupaaman seksipalvelun arvo on luultavasti liian pieni, jotta sillä voitaisiin lakiesityksen läpimenoon vaikuttaa. Ilmainen vinkki: Susannan kannattaisi mieluummin luvata vaikkapa suihinotto jokaiselle lakia kannattavalle kansanedustajalle.
Miehiä vihaavan feministin ajatuksia

Making fun of boys totally fair:
In general, I support a girl's right to offend any member of the opposite sex who happens to cross her path.
Vastine.

Intialainen vanha viisaus:
"A donkey is like a housewife ... In fact, the donkey is a shade better, for while the housewife may sometimes complain and walk off to her parents' home, you'll never catch the donkey being disloyal to his master."

perjantaina, huhtikuuta 07, 2006

Keskusteluista poimittua

Näin miehet esittelevät itsensä:
Olen tässä tehnyt n. 10 vuoden otannalla mielenkiintoisen havainnon; joka ikinen tapaamani heppu luettelee ensi sanoikseen ammattinsa, omaisuutensa tai muut meriittinsä.. Keskustelun avaus kanssani sujuu tyyliin "mulla on x hehtaaria metsää", "Olen muuten varsinaisesti kouluttaja","Mulla on omistusasunto Eirassa", "Omistan kultasepänliikkeen" yms. Olisi ihan vaihtelun vuoksi kiva kuulla edes etunimi ensin. Täytyypä todeta, arvon herrat, että olen hiukan ulalla ja useimmiten myös täysin hämmentynyt(mitä ihmettä tuollaisiin reploihin muka pitäisi osata sanoa?!? "Tosi kiva?" "Ooh.. Olen ihailusta mykkänä.." "Kaadun jalkojesi juureen..":))näistä smallari-yritelmistä. Mitä ihmettä te kuvittelette minulle tuolla tavoin viestivänne?
Hutsujen menestys miesmaailmassa:
Tuttavani on parikymppinen nainen, seurustelee (aina silloin kun ei jätä miestään "etsiäkseen itseään") mutta käytös osoittaa kaikkea muuta.

Nainen on ylipainoinen, ihan tavallisen näköinen (pitää kyllä itseään kauniina ja tuo sen esille), hieman "äijä" ja käy usein baarissa. Hän puhuu miehistä avoimesti "panoina" ja ketoo, kuinka on taas antanut sille ja sille tyypille. Hän iskee netistä seuraa ja nai näiden miesten kanssa heti ensimmäisenä iltana. Hän on myös kuulema ollut kahden nettideitin kanssa sängyssä yhtä aikaa ja muuta yhtä vauhdikasta.

Olen kuunnellut näitä hänen kehujaan nyt jo liian kauan, enkä voi kuin ihmetellä, miten hänen miehensä katsoo moista touhua. Ei taida jätkä tajuta mitään, mutta minkäs teet, kun on aina töissä.

Nainen pitää itseään "mahtavana seksijumalattarena" ja muistaa mainita, kuka häntä milloin ja missäkin "yritti". Hän antaa ymmärtää ja sitten kun joku vonkaa, hän kertoilee, kuinka on taas ollut iskuyritysten kohteena. Viimeinen niitti oli se, kun hän oli eksynyt erään exäni kanssa samoihin pippaloihin. Hän tiesi ja tietää tasan tarkkaan, mikä suhteeni tuohon mieheen oli, ja kuinka ollakaan, seuraavana aamuna sain yksityiskohtaisen selvityksen siitä, kuinka hän oli "armeliaasti" ottanut exäni viereensä nukkumaan pois humalaansa ja kuinka exäni oli "vongannut" häntä epätoivoisena. Olin sanaton.

Ja miksi hän ei saa huonoa mainetta flirtatessaan ja painiskellessaan pitkin kaupunkia, vaikka oma mies on olemassa? Kertokaa, miehet, miten tällainen tapaus voi olla niin "kuumaa" kamaa?

torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Kiltti mies kotiin, paha poika petiin

Kari Heusala
Naista viehättävät maskuliiniset ja pahat pojat kuukautiskierron hedelmällisessä vaiheessa. Muuten naiset suosivat yleensä enemmän feministisiä piirteitä omaavia miehiä. Eli kiltit pojat pääsevät naimisiin ja tuhmat pojat saavat seksiä.

Pienellä koulutuksella paha poika voi kuitenkin kesyyntyä kunnolliseksi kumppaniksi.

Jos tällainen paha poika viettää paljon aikaa kotona, ja perheessä on lapsia, miehen testosteronitaso putoaa. Hänestä saattaa ajan mittaan tulla ihan pehmoisä, jonka arvomaailma muuttuu.
Ilta-Sanomien keskustelu aiheesta.

Fatties in denial: (via Läski, läski, läski!)
Only 15 percent of obese people can actually bring themselves to admit that they're obese.
Profeministimiesten visa masokisteille.

keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006

Karpela vauhdissa

Iltalehti: Karpela:
"Saksan esimerkki osoittaa, että vaikka prostituutio olisi sallittua, se ei poista ihmisten salakuljetusta ja prostituutioon pakottamista. Tuollainen ilmiö istuu erittäin huonosti urheiluun, jonka tulee perustua yhteisöllisyyteen, välittämiseen ja korkeaan moraaliin.

Aina vedotaan, että prostituoidut ovat sitä omasta vapaasta tahdostaan. Olennainen kysymys on, lähtisikö ihminen prostituoiduksi, jos hänen taloutensa, sosiaaliset suhteensa ja muu elämänsä olisi kunnossa."
Olennainen kysymys on, lähtisikö kukaan yhtään mihinkään, jos nuo asiat olisivat kunnossa?
Mitä se "kiltti" oikein tarkoittaa?

Vanha kunnon "kiltti"-sanan (ei, emme puhu skottihameista) merkityksestä keskusteleminen on taas päässyt vauhtiin. Pekka Nykäseltä löytyy sanakirjamääritelmä:
hyväkäytöksinen, tottelevainen; ystävällinen, avulias.

tai

1. hyväkäytöksinen; olla kiltisti, olla kunnolla
2. hellä, lempeä, hellävarainen
3. kesy, kesyys, säyseä, säyseys, lauhkea, lauhkeus
Boren ja Anadan blogeissakin asiasta keskustellaan:
 • "Ja kas: kiltin miehen luonnollisena vaihtoehtona näkyy kusipäinen kriminaali!"...piti tietysti kuulua näin: "Ja kas: luuserimme luonnollisena vaihtoehtona näkyy kusipäinen kriminaali!" Kiltin miehen luonnollinen vaihtoehto nimenomaan on kusipäinen kriminaali. Luuserimme luonnollinen vaihtoehto taas on kiltti mies. Siihen ryhmään kuuluu ylivoimaisesti suurin osa maailman miehistä. He antavat naisille terveen itsetuntonsa ja saavat vastalahjaksi pimppiä ja vauvoja ja kauniita hymyjä. Eräs hauska ja asioita vääristävä sananvarkaus on se, että nämä netissä turhautumiaan purkavat ATM-misogyynit ovat omineet itselleen sanan "kiltti" ja yrittävät sovittaa sitä ylleen kuin lehmä villapaitaa.
 • Minuakin on ihmetyttänyt tuo kiltti-sanan käyttö. Jotenkin tuntuu oudolta se että kiltteyteen riittäisi väkivaltaisuuden ja rikollisuuden ja muiden vastaavien ominaisuuksien puute, oikea kiltteys on jotakin muuta.
 • Miten kiltteys näkyy ns. kilttien miesten elämässä? Luullakseni ennen kaikkea haluttomuutena osallistua testosteronia uhkuviin miehisyysöyhötysrituaaleihin, joita pidetään epäluontevina, epärelevantteina ja typerinä.
 • Termi "kiltti" saattaa olla harhaanjohtava. Kuitenkin millä sitä tässä haluaisin kuvailla, on eräänlaisen röyhkeyden puuttuminen. Kiltit miehet eivät osaa olla tarpeeksi röyhkeitä käyttääkseen toisia ihmisiä omien tarkoitusperiensä hyväksi. Tämä on etenkin kyseessä silloin, kun tarkoitus on hankkiutua ihmissuhteeseen. Erityisesti jos mies on kokematon (ja jos hän on kiltti, häneltä puuttuu röyhkeys, ihmissuhteet ja tätä myötä myös kokemus) ei hänellä ole varsinaisesti tietoa siitä, mikä ihmiseläimen soidinmenoissa on hyväksyttyä ja mikä ei. Koska hänellä ei ole tätä tietoa eikä röyhkeyttä (etenkään kun kyseessä on toinen ihminen eikä mikään eloton objekti) ei hänellä ole uskallusta kokeilla rajoja koska hän kunnioittaa syvästi toisen tunteita eikä halua loukata tätä.
 • Nimittäin näillä nettifoorumeilla kilteiksi julistautuvien - sitä lienee tarkoitettu ns. kilteillä miehillä; paino ns.-lyhenteellä - kirjoituksista kiltteyttä on joskus aika vaikea nähdä.
 • Kiltteys ei ole samaa kuin nössöys, kiltteys ei ole samaa kuin tylsyys. Kiltti mies voi olla päättäväinen, hänessä voi olla särmää.

tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Jos abortoitu sikiö elää...?

SUSANNA VESTER, sairaanhoidon opiskelija:
Olen 3.vuoden sairaanhoidon opiskelija. Tunneillamme törmäsin aiheeseen, joka järkytti minua valtavasti. Keskustelimme abortista, aborttilaista sekä muusta aiheeseen liittyvästä. Tuli puheeksi, miten esim. Venäjällä sikiöitä abortoidaan niin myöhäisessä vaiheessa, että sikiö syntyykin elävänä ja itkien, tarviten vain keskoshoitoa, mutta hänet heitetäänkin roskiin. Järkytyksekseni opettajani totesi, että tätä tapahtuu myös Suomessa, laillisesti. Joskus sikiö abortoidaan aivan viime tipassa (Suomen aborttilain mukaan viikolle 24 saa poikkeustapauksessa abortin tehdä) niin, että tämä syntyy elävänä. Esimerkkinä opettajani kertoi tapauksen, jossa hän oli ollut työvuorossa ja toinen hoitaja oli tullut kysymään, mitä he tekevät, kun abortoitu vauva itkee.

Asiaa oli kysytty lääkäriltä, joka oli sanonut ettei lapselle saa tehdä mitään. Suomen laki nimittäin kieltää abortoidun vauvan hoidon, vaikka tämä syntyisi elossa. Miten tämä voi olla mahdollista?
Eli, jos abortoitu vauva itkee häiritsevästi, niin se kannattaa sulloa niin syvälle roskakoriin, että itku ei häiritse. Entäs jos lapsen isä haluaisi pitää vauvan? No, siinäkin tapauksessa abortoitu vauva tungetaan itkemään syvälle roskakoriin. Sairaanhoito on helppoa kun sen osaa.
Orjakauppa jyrää

Tasa-arvovaltuutettu vaatii Ruotsia pois MM-kisoista:
Prostituutio ja bordellit ovat laillisia Saksassa. MM-kisojen uskotaan lisäävän huomattavasti niin kysyntää kuin tarjontaakin tällä alalla. Tämä puolestaan voi lisätä naiskauppaa Saksaan.

Urheilulla, eikä vähimmin jalkapallolla, on valtaisa vaikutus. Tätä vaikutusta voidaan käyttää osoittamaan, että me emme osallistu tilaisuuksiin, jotka edistävät orjakauppaa.
It all adds up - Mathematical model shows which couples will divorce.

Decline and fall of the caring woman.

Feminism Can't Kill the Female.

maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

Feministinen radikaaliterapia

Gradu: (pdf)
FRT perustuu humanistisen psykologian perinteeseen. Paha olo ei ole merkki ihmisen viallisuudesta, vaan kertoo ennemminkin sairaasta yhteiskunnasta. Patriarkaalisessa yhteiskunnassa naisiin kohdistuu ristiriitaisia odotuksia. Tällainen kaksoisviestintä hämmentää naisia ja murentaa heidän itseluottamustaan.

Ärsytyskierroksen aikana kuka tahansa saa ilmaista ärtymyksensä. Syitä tai perusteluja ärtymykselle ei anneta. Haastateltu: "Minä en ainakaan kestä niiden ahdasta typeryyttä... minusta tuntuu typerältä antaa ärsytyskierroksella typeriä ärsytyksiä... terapeuttista työskentelyä ei tällainen sanomisten valvonta paljoa edistä."

Haastateltu: "Toinen negatiivinen seikka on hoivaamispelon muuttuminen epäempaattiseksi välinpitämättömyydeksi. Olen sen huomannut joissakin FRT:läisissä. Vältetään niin paljon ylihuolehtimista, että ei osoiteta vähääkään välittämistä."
ATM:lle hyvä uutinen.
Millaisista miehistä naiset pitävät?

Lord Boredom listailee hyviä puoliaan ja ihmettelee juttuja siitä, että hän olisi unelmapoikaystävä, kun ei kerran kenellekään kelpaa. Suomi24:n parisuhdepalstalta löytyy todellisen elämän esimerkkejä miehistä, jotka kelpaavat naisille:

Tapaus 1:
Koko seurustelun ajan aina kun hän on lähtenyt yksin viihteelle ilman minua hän valehtelee kuinka kauan menee ja mihin menee kenen kanssa - eikö tässä vaiheessa voi jo epäillä pettämistä? jos minun on pitänyt hakea hänet jostain saunaillan jälkeen, hän joko
a) ei saavu paikalle sovittuun aikaan koska on sammunut jonnekkin eikä vastaa puhelimeen.
B) ei vain satu ehtimään paikalle josta minun piti hakea eikä raaski soittaa jostain syystä
c) soittaa ettei tarvitse hakea koska menee myöhään- menen nukkumaan ja tunnin päästä hän lähettää viestin että jos sittenkin tulisin, ja kun en vastaa kun nukun, hän tulee joskus 7 aikaan kotiin koska oli pakko mennä johonkin ottamaan lisää kun en saapunut hakemaan.
Kerran kännispäissään hän heitteli minua josta syystä soitin hänen serkkunsa minut hakemaan heille yöksi. pelkäsin häntä hetken...
Tapaus 2:
Poikaystäväni käy hermoille, nukahti sohvalle ja puoli tuntia yritin repiä sitä sänkyyn, en halua nukkua yksin... :(
Ei tullut, murahti vain jotain "Älä revi mnngh.."

Tää on vaan viimesin mikä käy hermoille. Muutto, työt, ei ikinä nähdä vaikka nyt asutaan yhdessä...

Mulla menee hermot...
Musaa voi soittaa hänen mielestään nupit kaakossa kellonaikaa katsomatta "ei se ketään häiritse"-periaatteella (tästä valitettiin aikoinaan)...

Ja herran asenne elämäään ja mm. maksuihin "Ei mikään kiire, tekee kun ehtii/maksaa kun jaksaa" toisin sanoen minä maksan vuokran 2. päivä sopimuksen mukaan, herra "jaksaisi" maksaa vasta 15......

Tiesin miehen rennon asenteen enne yhteenmuuttoa, luulin että hän ottaisi minut nyt huomioon että maksaisi vuokrat ajallaan (sanoi: älä huoli vuokrasta, minä voin maksaa joka toinen kuukausi) ja soittaisi musiikkia hiljempaa kun asutaan yhdessä, mutta ei....
Tapaus 3:
perheellinen pieni lapsi.ukko vuorotöissä.joka kerta kun miehellä alka vapaat niin se vetää ihan pääsä täyteen,kaatuilee ja kuorsaa.enpä ole taas viikkoon koskenukkaan siihen.ei ole tehnyt mieli kun ukon maha vaan turpoaa ja löyhkää viinalle kun vapaalle ahtii.eli ei "sitäkään"enää ole aina viikkoon kun sen pitää ekana tarttua kaljaan tai pulloon kun pääsee vapaille.sit mun syyttely alkaa kun pyydän johonkin kapakkaan.sano että mun päässä ei kuulemma muuta ole kun kapakin.ja vittuili että veä meikit naamaas ja harppu mee sinne kapakkaas.
Ei ihme, että Freudilla oli vaikeuksia ymmärtää naisia.

sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Seksityöläisen arkea

Seksityö on Mallalle ammatti muiden joukossa:
Olen kertonut avoimesti sukulaisilleni ja ystävilleni, mitä teen. Ihanne olisi, jos voisin esiintyä julkisuudessa omalla nimelläni, kuten kuka tahansa ammatinharjoittaja. Mutta asiakkaideni suojaamiseksi minun täytyy toimia näin, kun lakiesitystä seksin oston kriminalisoimisesta ollaan viemässä eteenpäin. Itse tunnen tekeväni rehellistä työtä ja olevani ihan kunnon kansalainen, hän painottaa.

Mallaa ärsyttää, ellei suorastaan loukkaa se yleinen käsitys, että jokaisen seksityöntekijä on päihdeongelmainen, mielenvikainen, surkean köyhä tai vähintään insestin uhri.

Minulle valinta oli täysin itsenäinen. Pärjäsin ennen tätä hommaakin hyvin. Tottakai piti joskus soittaa isälle, että lainaa kaksikymppiä. Nyt tuntuu ihanalta olla taloudellisesti riippumaton. Hallitsen elämääni paremmin kuin ennen ja minusta tuntuu, että itsetuntonikin on parantunut sen jälkeen, kun ryhdyin tähän työhön.

Tottakai raha on ollut yksi iso tekijä, mutta olen tässä työssä yhdistänyt huvin ja hyödyn. Rakastan seksiä ja ennen etsin miesseuraa baareista, Malla vastaa suorasukaisesti.

Eikö seksityö ole henkisesti raskasta? Henkisesti raskaampaa oli istua kaupan kassalla viiden euron tuntipalkalla, hän vastaa. Minulla on huomattavasti turvallisemmat olot, kuin minulla kaupan kassalla istuessani oli. Tai mitä esimerkiksi taksikuskeilla on, hän sanoo.

lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

Feministit ovat kuin natsit

Kylmää kyytiä äärifeminismille:
"Äärifeminismi on kuin mikä tahansa fundamentalismi", Oulun yliopiston dosentti Juha Hiltunen sanoo. Humanistisella puolella valtaosa on naisopiskelijoita, joten dosentti Juha Hiltusen tulokulma osuu. "Siellä on paljon vihaisia, nuoria naisia, joille miesnäkökulma on pelkkää provokaatiota", hän kertoo.

Yksi feministien perusväittämä on, että ennen suuria sivilisaatioita oli olemassa paratiisi, "universaali, harvinainen, jalo villeyden tila, jossa naiset hallitsivat tasa-arvon yhteiskuntaa." Ja kun naiset pääsevät valtaan, ei ole sotia. Hiltusen mielestä feminismi käyttää tässä samaa metodologiaa ja propagandaa kuin natsit. "Feministit haluavat palauttaa tämän paratiisin. Tämä on se ismi, jolla tehdään propagandaa samalla tavalla kuin natsi-Saksassa"
Lehtikatsaus

Laitinen:

Näin tunnistat alfauroksen!:
Jos nainen saisi muovailla itselleen unelmiensa miehen, joka olisi peto myös sängyssä, hän haluaisi tälle atleettisen vartalon, leveät hartiat, lihaksikkaat kädet sekä pienen ja kiinteän pepun. Tutkimusten mukaan kyseiset piirteet omaava mies uhkuu seksuaalista vetovoimaa, joka saa naiset polvilleen.

Kun nainen lankeaa testosteronia uhkuvaan tarzaniin, on kyse on tiedostamattomista, evoluutiopsykologiaan pohjautuvista seikoista, jotka ohjaavat parinvalintaa.
Näin löydät naisen, Matti!:
Matti Vanhanen on mukavan näköinen mies, hoikka ja kunnollinen. - Moni keski-ikäinen nainen haaveilee luotettavasta miehestä, joka osaa pitää huolta itsestään ja huolehtii vähän hänestäkin, rakkausvalmentaja Sari Norkola vinkkaa.
Miten Vanhanen liittyy luotettavuuteen? Miksei Norkola sano missään, että oleellista on olla alfa-uros?