sunnuntaina, joulukuuta 23, 2012

Pelinaisille

Ohjeita pelinaisille vuodelta 1928

Women's car insurance hike under fire

Why Feminists Should Support the Return of Chivalry

Has Feminism Gone Too Far?

NRA: Johanna Korhonen, samoin kuin toveri Jaakonsaari ovat valmiita viemään suomalaisilta heidän perustuslain suojaamat harrastukset, tarjoamatta mitään vastaavaa tilalle. Kuten olen usein todennut, feminismi ja "akkavalta" on kastroinut suomalaiset miehet ja nyt heiltä vietäisiin oikeus edes yksin koiransa ja aseensa kanssa käydä metsällä. Toraisa akka on ilmeisesti suomalaisen miehen siunaukseksi!

Results prove education system favours girls, yet we do nothing

maanantaina, joulukuuta 03, 2012

Pariutumisen vaikeudet

Pariutumisen 6 vaikeaa vaihetta

JOHAN BÄCKMAN: Feministit ovat kuin natsi-Saksan SS
"Olin äskettäin Helsingin yliopiston järjestämässä lastensuojelua koskevassa asiantuntijaseminaarissa. Se todisti minulle, että lastensuojelu Suomessa perustuu perhevastaiseen vihapropaga
ndaan. Sen juuret ovat feministisen ideologian uusimassa vaiheessa: informaatiosodassa perheitä, lapsia, äitejä ja isiä vastaan.

Yhteiskuntamme muuttuisi paremmaksi, jos feminismi nykymuodossaan kriminalisoitaisiin. Kyse ei ole enää naisten tasa-arvosta, vaan perhe- ja lapsivastaisesta vihapropagandasta. Feministit ovat kuin natsi-Saksan SS. Olen kerran sanonut, että feminismi on rikos ihmiskuntaa vastaan. Toivoisin, että lainsäätäjä kiinnittäisi asiaan huomiota."
FEMINISTIEN VUORO: Naisten seksuaalinen “valta”