torstaina, joulukuuta 28, 2017

Ideologisten kuplien välinen sota

Toimittaja soitti ja kyseli Turun kirjacaustista:
"Miksi kirjastovirkailija tuhosi kirjasi?"
Vastasin, että kyse on kuplien välisestä sodasta. Toisaalla on viher-vasemmisto-seta-feministinen kupla ja toisaalla sitten altright-konservatiivinen-manosfääri kupla. Kuplat ovat sodassa toistensa kanssa, eikä niillä ole juurikaan kosketuspintaa toistensa kanssa.

Viher-vasemmisto-seta-feministisessä kuplassa on mukana aitoja ja jäseniä, sekä fanipoikina toimivia cuck-miehiä, jotka mollaavat muita miehiä aina kun kerkiävät ja jotka nuolevat feministien takapuolta niin paljon kuin kieli ylttää.

Et voi kuulua molempiin kupliin, koska ei olemassa tolkun ihmisen menevää aukkoa kuplien välissä.

MISTÄ TIEDÄN, KUMPAAN KUPLAAN KUULUN?

Voit testata itsesi vaikka näitä Juho Pylvänäisen koottuja twiittejä. Jos Twiitit kuulostavat sinusta aivan ihanilta, kuulut varmasti viher-vasemmisto-seta-feministiseen kuplaan. Jos Juhon twiitit ovat mielstäsi täyttä sontaa, kuulut altright-konservatiivinen-manosfäärin kuplaan.


Viher-vasemmisto-seta-feministisen kuplautujan tunnusmerkkejä.
 1. Tykkää homorummutuksesta.
 2. On sitä mieltä, että mediassa on liian vähän #metoo artikkeleita.
 3. Pitää blackfacea äärimmäisen rasistisena eleenä.
 4. Saamelaistamineiden pitäminen on törkeää kulttuurista omimista.
 5. Blokkaa erimieliset somessa.
 6. Antifasismi on lähellä sydäntä.
 7. Pitää natseja Suomen suurimpana uhkana. Natseja ovat kaikki, jotka ovat eri mieltä.
 8. Puhuu setämiehistä, patriarkaatista ja valkoisten keski-ikäisten miesten vallasta.
 9. On kauhistunut konservatiivisesta kielenkäytöstä, kuten ilmaisuista "vastakkainen sukupuoli" tai "tyttö".
 10. Pitää itsestäänselvänä, että sukupuolia on yli kolmekymmentä, mutta ei osaa nimetä yhtään muuta miehen ja naisen lisäksi.
 11. Käyttää ilmaisua "naisoletettu".
 12. Kumartaa islamille.
 13. Itseinho miessukupuolta kohtaa, kuten Samuli Suonpäällä tai Iikka Kivellä.
 14. Kuvittelee olevansa alistettu ruskea tyttö gorillan nimellä, vaikka oikea nimi on Shirley.
Viher-vasemmisto-seta-feministisen kuplan erityispiirre on se, että he eivät keskustele kuin omaan kuplaan kuuluvien kanssa, koska heidän argumenttinsä eivät kestä kriittistä tarkastelua.   

Viher-vasemmisto-seta-feministinen on uskonnon kaltainen ryhmittymä, jossa samojen mantrojen toisteleminen luo yhteenkuuluvuutta. Pienikin kerettiläisyys johtaa kuplasta erottamiseen: ulos heitetään nopeammin kuin Teuvo Hakkarainen rennosta feministiryhmästä.

keskiviikkona, joulukuuta 27, 2017

Laasasen kirjaroviocaustin puintia

Sain joulupäivänä anonyymin lähettämän kuvakaappauksen otsikolla "kirjastopoisto" ja tekstin, jonka mukaan poiston suorittanut henkilö työskentelee Turun pääkirjastolla. Googlailin henkilöä ja etsin käsiini FB-profiilin, joka löytyi pienen etsimisen jälkeen. Kuvakaappaus ei kuitenkaan näkynyt FB-profiilissa, koska yksityisasetukset oli luultavasti asetettu niin, että vain kaverit näkivät postauksen. Kuvakaappaus näytti kuitenkin aidolta, koska vaikutti epätodennäköiseltä, että joku viitsisi kyhäillä melko haastavilla sanavalinnoilla tehdyn päivityksen "neverhöörd" tyypistä.

Ajattelin, että laitan kuvan someen esimerkkinä kirjastomädätyksestä, joista minulla on aikaisempaakin kokemusta. En odottanut postaukselleni sen suurempaa suosiota, varsinkin kun oli hiljainen joulun aika. Postaus sai kuitenkin (odottamattomasti) todella paljon tykkäyksiä ja kommentteihin tuli kehotuksia laittaa valitus kirjastoon. Kyhäsin minuutissa sähköpostiviestin, jonka lähetin googlatulle Turun kirjaston johtoportaan henkilölle. Monet muutkin näyttivät laittaneen valituksia kirjaston suuntaan.Turun kirjasto laittoi ilmoille tiedotteen, joka levisi tapaninpäivänä kaikkiin medioihin Hesaria ja iltapäivävälehtiä myöten - luultavasti siksi, että uutispäivä oli muuten todella hiljainen. Uutinen oli myös Amppareissa ykkönen.Hesarin juttu varmisti, että kuvakaappaus oli oikea, mutta oletin toki kirjaston selvittäneen tapauksen oikeellisuuden jo ennen tiedotteen julkaisua.

Somessa ja keskustelupalstoilla causti on tuottanut suurimmaksi osaksi positiivista palautetta, mutta soraääniäkin löytyy.


Olin hiukan pettynyt siihen, että osa kommentoijista ei tiennyt, kuka Laasanen on ja olipa jopa eräs "ydinkaveri", joka ei tiennyt, minkä kirjan olin kirjoittanut. :-(

Keskusteluja aiheesta löytyy mm. Ylilaudalta ja RedditSuomesta.

Sampo Syreeni kirjoittaa seuraavasti:
Laasasen teoksen kirjalliset ja populaaritieteelliset ansiot ovat rajalliset.
Sampo on väärässä. Kirja sisältää koottuna kaikki naisten seksuaalista valtaa, seksuaalisuuden vaihtoteoriaa, pariutumismarkkinoita tms. käsittelevät lähteet (n. 360 lähdettä) koottuna samaan paikkaan. Kirjan lähdeluetteloon voi tutustua täältä. Olipa kirjan sisällöstä mitä mieltä tahansa, kirja sisältää ainoan ja maailman parhaan kokoelman pariutumismarkkinoita käsittelevistä tieteellisistä lähteistä. Lähteiden etsimisessä oli todella suuri työ.

Hankalampi tilanne olisi tullut, jos kuvakaappaus olisi ollut shopattu. Sitten olisi pitänyt poistaa kuvat somesta ja laittaa oikaisut.

LAASASEN KIRJAMYYNTI RÄJÄHTÄÄ KÄSIIN!


Osa kommentoijista näyttää olettavan, että kohun myötä minusta tulee rikas mies kirjamyynnin noustua kattoon. Valitettavasti kirja on ollut loppuunmyyty jo vuosien ajan.

Kohun suurimmat vaikutukset minulle: kirjan lainausmäärät lisääntynevät, ainakin muutamina tulevina viikkoina ja minä sain noin 80 Twitter seuraajaa lisää. Lisäksi saan hiukan somesympatiaa.

KIRJA ON OSITTAIN LUETTAVISSA NETISSÄ


Kirjan ensimmäisen kolmanneksen voi lukea täältä.


tiistaina, joulukuuta 19, 2017

YLEISÖKYSYMYS: Miten naisten seksuaalista valtaa voi vähentää?Naisten seksuaalinen valta on palkitsemisvaltaa, joka on lähtökohtaisesti positiivinen vallan muoto. Se on kuin työnantajan valta palkata työntekijöitä. Voidaan kysyä analogisesti, pitäisikö työnantajan palkkausvaltaa vähentää, esim. pienentämällä palkkoja ja huonontamalla työolosuhteita? Silloin työnantajalla olisi vähemmän valtaa hankkia työntekijöitä yrityksiinsä - samalla tavalla kuin rumemmalla naisella on vähemmän valtaa hankkia munaa.

Naisten seksuaalista valtaa voi vähentää monilla tavoin, mutta lopputulos ei välttämättä ole toivottu. Yksinkertaisin tapa vähentää naisten seksuaalista valtaa esim. työpaikalla on vanhojen ja rumien naisten palkkaaminen. Mitä rumempi nainen on, sitä vähemmän seksuaalista valtaa hänellä on. Voidaan kuitenkin kysyä, työskentelisitkö mieluummin työpaikalla, jossa paljon kauniita vallassa olevia naisia, vai työpaikalla, jossa on paljon rumia ilman valtaa olevia naisia?

Naisten seksuaalinen valta on palkitsemisvaltaa, joka on lähtökohtaisesti positiivinen vallan muoto. Se on kuin työnantajan valta palkata työntekijöitä. Voidaan kysyä analogisesti, pitäisikö työnantajan palkkausvaltaa vähentää, esim. pienentämällä palkkoja ja huonontamalla työolosuhteita? Silloin työnantajalla olisi vähemmän valtaa hankkia työntekijöitä yrityksiinsä - samalla tavalla kuin rumemmalla naisella on vähemmän valtaa hankkia munaa.

Miesten tai työnhakijoiden kannalta positiivinen tapa vähentää naisten ja työantajien palkitsemisvaltaa on kilpailu. Jos naisia tai työntekijöistä kilpailevia yrityksiä tulee lisää, naiset joutuvat alentamaan rimaa ja yritykset joutuvat tarjoamaan suurempaa palkkaa. Silloin miesten mahdollisuudet saada nainen tai työntekijöiden mahdollisuudet saada työpaikka paranevat, samalla kun naisten ja työsuhteiden laatu paranee.

Suomen pariutumismarkkinoilla on aivan liian vähän kilpailua naismarkkinoilla, jos olisi tavoitteena seksuaalisen vallan tasaaminen. Miehiä on nuorissa ikäluokissa jo lähtökohtaisesti liian paljon, mitä miesvoittoinen maahanmuutto vielä voimistaa. Luultavasti naisia pitäisi markkinassa olla jopa 10 kertaa enemmän, jotta kysyntä ja tarjonta olisivat lähempänä tasapainoa. Silloin naiset joutuisivat tappelemaan miehistä yhtä paljon kuin miehet tappelevat nyt naisista.

Eräs tapa vähentää naisten seksuaalista valtaa olisi prostituution ja erityisesti ulkomaalaisen prostituution vapauttaminen. Jos seksikaupan hinnat laskisivat kuin S-ryhmän halpuutuksessa tasolle 10€/varvi, naisten vonkaamiselle Tinderistä tulisi todellinen vaihtoehto.

Naisten seksuaalista valtaa voisi vähentää myös lisäämällä ns. "jarrua" vesijohtoveteen. Jos miesten seksuaalisista haluista katoaisi esim. 90 prosenttia, seksuaalinen valta tasapainottuisi kummasti. Jos kukaan ei haluaisi ketään, seksuaalinen valta menettäisi merkityksensä.

Voisimme ottaa myös mallia islamilaisista ystävistämme ja pukea naiset kaapuun. Sen lisäksi voisimme säätää ankarat siveellisyyssäädökset naisten käytökselle. Vaikutus ei kuitenkaan olisi yksiselitteinen. Vähempi paljas pinta vähentäisi houkutuksia, mutta tarjonnan romahtaminen nostaisi naisen seksuaalisuuden hinnan pilviin. Kaapujen käyttäminen ei varsinaisesti vähennäkään naisten seksuaalisen vallan määrää, vaan naisten mahdollisuuksia seksuaalisen valtansa hyödyntämiseen. Ainut tapa naiselle hyödyntää seksuaalista valtaansa olisi tuolloin miehen sitouttaminen avioliittoon elättäjäksi.

lauantaina, joulukuuta 16, 2017

Lukijakysymys Metsäkedon ja Axl Smithin seksuaalisesta vallastaSeksuaalisen vallan lisäksi pitää ottaa huomioon mm. seksuaaliset halut, henkilön luonne ja aikaisempi seksimenestys nuorempana.

Metsäketohan on ilmeisesti nuorempana ollut varauksettoman suosittu naisten keskuudessa, eli naisia riitti ilman häirintääkin. Nyt setämiesiässä hänen pitää valehdella ikänsä Tinderissä ja siitä huolimatta hän huomaa,että nuorilla seksikkäimmillä naisilla eivät pöksyt kostu kuin ennen.

Metsäketo on tottunut saamaan haluamansa ja hänellä on sellainen häpeämätön luonne, joka kokee oikeutta saada haluamansa. Monista naisista tuollainen alfa-miehen dominoiva käytös on nimenomaan seksikästä, eli mies joka tietää mitä haluaa ja ottaa sen. Eli sama dominoiva käytös joka on usein häirintää, takaa myös seksin saannin, koska varautuneet miehet eivät sytytä naisia seksiin yhtä hyvin. Kaikissa romanttisissa novelleissakin on karismaattinen alfa-mies, joka tulee ja ottaa. Ja se kiihottaa naisia.

Vaikka Metsäketo on edelleen julkkis ja hot ikäisekseen, se vaan on niin, että setäikä karsii paljon naisten haluja pois. Ja dominoiva setämies voi olla nuoremmasta naisesta varsin ahdistava kokemus, mitä nuorempi dominoiva Metsäketo ei ennen ollut.

Metsäkedolla on eräs tyypillinen miehinen libidon muoto (yhdistetttynä luonteeseen), jossa haetaan kyltymättömästi uusia ja uusia viehättäviä naisia seksiin. Vaikka hänellä on paljon seksuaalista valtaa, sitä ei ole kuitenkaan likikään riittävästi tyydyttämään hänen haluaa uusiin naisiin. Silloin hänen dominointinsa menee liian pitkälle, kun himot ja vastarinta ovat ristiriidassa.

Metsäkedon suuret halut ja etuoikeuden tunne naisiin on peräisin hänen hyvästä naismenestyksestään, jotka ruokkivat libidoa ja etuoikeuden tunnetta. Tavallisen miehen jatkuvat pettymykset naismaailmassa toimivat päinvastoin, ne sammuttavat libidon aktiivisuuden ja mahdollisen syyllistymisen häirintään.

Mitä Axeliin tulee, niin hänelläkin oli halu ja mahdollisuus seksiin yhä uusien (julkkis)naisten kanssa. Hän ei ehkä ajatellut kaikenvoipaisuudessaan kiinnijäämistä ja sen rikollista luonnetta massiivisine seuraamuksineen. Naisten kuvaaminen lisäsi kerskailumahdollisuuskia ja aktien kiihottavuutta.

Kuvaamiseen hän tuskin olisi saanut lupaa moneltakaan, eikä siinä olisi ollut mukanakaan kiihottavaa elementtiä.

Axelilla oli onnistunut kaikki, mitä hän tekee, eikä hän ottanut vaaraa poliisi-ilmoituksesta tosissaan, kun kuvaaminen oli sujunut jo pitkään ongelmitta. Tietenkin jälkikäteen ajatellen kuvaamisen riski oli älytön seuraamukset huomioiden.

perjantaina, joulukuuta 15, 2017

Heikko ja naisellinen mies ei kelpaa

Hesari kertoo, että kun naisia pyydettiin arvioimaan valokuvista miesten torsojen houkuttelevuutta. Jokainen nainen valitsi vahvan miehen vartalon, ei heikkoa.
Emme löytäneet yhtään naista, joka olisi mieltynyt enemmän heikkoon tai naisellisempaan vartaloon.

Feministit, kuten feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aro, haluavat purkaa maskuliinisen roolin sen haitallisuuden vuoksi. 

Tosiasiassa miehekkyys on eräs miehen suurimmista valttikorteista, erityisesti pariutumisessa. Miehekkyydestä luopumisessa ei ole mitään järkeä, jos mies aikoo harrastaa seksiä naisten kanssa.

Naiset ylläpitävät maskuliinista roolia parinvalinnoillaan.

Sukupuolisensitiivinen kasvatus on hölynpölyä, koska poika tarvitsee maskuliinisuutta aikuiseksi kasvaessaan. Siihen tavoitteeseen pääsemiseksi päiväkodin naiselliset leikit eivät auta.

Feministisestä teoriasta puuttuu pariutuminen. Feministit ajattelevat, että ihmiset pärjäävät, jos he vain kasvavat "omiksi itsekseen" ilman rooleja. Maskuliinisuus on heteromiehelle arvokas resurssi, siinä missä naisellisuus on ansa.

keskiviikkona, joulukuuta 13, 2017

Cis-miehen blogieuro on kolme senttiä

Bloggajien tuloissa on valtavat erot naisten, homojen ja muunsukupuolisten eduksi. Esimerkiksi tällä listalla naiset ja homot pesevät cis-miehet palkassa.

YLE kertoo bloggaajien palkkauksesta vuodelta 2015.
Lily-portaalissa White Trash Disease -blogia pitävä Natalia Tolmatsova tienasi ansiotuloja 71 526 euroa ja Tickle Your Fancy -blogia pitävä Sara Vanninen 34 489 euroa. Indiedaysin bloggaajista Mariannan-blogia pitävä Marianna Mäkelä ansaitsi 11 108 euroa ja Are you feeling fashionable -blogin Nadja Kamara 28 245 euroa. Mungolife-blogin Anna Vanhanen tienasi 44 707 euroa ja Alexa Dagmar -blogia pitävä Alexa Aavarinne 43 538 euroa. Bellablogit-portaalissa toimivalle No fashion victims -blogin Emmi Tissarille kertyi 9 913 euroa ansiotuloina ja 1 143 euroa pääomatuloina. Saman portaalin Mou Mou -blogia kirjoittava Iina Moukola tienasi 29 417 euroa ansiotuloina.

Naisten huonot palkat urheilussa on ymmärrettävää siitä näkökulmasta, että naiset ovat huonoja urheilijoita. Sen sijaan cis-miehet kirjoittavat, valokuvaavat ja mainostavat yhtä hyvin kuin muut sukupuolet. Miksi cis-miehiä syrjitään palkkauksessa?

YLEn A-studio saisi tehdä jutun cis-miesten kohtaamasta räikeästä palkkatasa-arvosta bloggaamisessa.

maanantaina, joulukuuta 11, 2017

Naisjääkiekkoilijan euro ei ole senttiäkään

Me tunnemme valtavirtafeminismin, kuten myös intersektionaalisen feminismin. Niiden haastajaksi on noussut uusi feminismin muoto: pahkasikafeminismi.

Pahkasikafeminismin tienraivaajana toimii YLE, joka toitottaa usean artikkelin voimin, että suomalaisen naisurheilijan euro on kolme senttiä.

Saija Tarkki kertoo jääkiekkoperheensä epätasa-arvosta seuraavasti:
Onhan tämä ihan pöljää, että minä menen ihan samalla tavalla hallille ja teen siellä ne samat jutut kuin jääkiekkoileva aviomieheni. Sitten menen pelaamaan olympialaisiin, ja nyt mitenkään vähättelemättä, Tuomas pelaa vain liigaa, niin hän saa siitä rahaa ja itse ei saa käytännössä mitään.
Voin samaistua Saijan tuskaan. Minäkin käyn kuntosalilla, pingisharjoituksissa ja kisoissa, mutta en saa siitä rahaa. Sama epätasa-arvoisen tulon periaate pätee myös viihteeseen. Esimerkiksi jotkut laulajat saavat rutosti rahaa, mutta toiset eivät saa mitään, vaikka harjoittelisivat yhtä paljon.

URHEILIJAN TULONMUODOSTUS

Mistä urheilija voi saada rahaa ja miten?
 1. Urheilija on Suomen tai maailman huippu.
 2. Urheilija harrastaa lajia, jolla on paljon innokkaita katselijoita.
 3. Urheilija on riittävän seksikäs kelvatakseen mainoksiin.
 4. Urheilija saa rahaa veronmaksajilta.
1. Naisurheilijoiden akilleen kantapää on siinä, että he eivät ole maailman huippuja. Suomalaiset naisjääkiekkoilijat eivät ole maailman 10 000 parhaan jääkiekkoilijan joukossa. Saija Tarkin aviomies on paljon parempi pelaaja kuin Saija itse.

Jos vain maailman huipuille maksettaisiin urheilusta, juuri kukaan nainen ei saisi pennin hyrrää. Minä olen Kortepohjan paras pingispelaaja, mutta en saa siitä rahaa, koska en ole maailman huippu.

2. Naisjääkiekolla on vähän katselijoita, koska naiset ovat huonoja pelaajia. Jopa poikien C-juniorit pyyhkivät pöytää Suomen parhailla naiskiekkoilijoilla. Kukaan ei jaksa katsoa huonotasoista jääkiekkoa, ei ainakaan maksusta.

Edes feministit eivät halua tukea naisurheilijoita ryhtymällä maksaviksi katsojiksi. Feministeillä suu käy, mutta lompakko ei käy.

Kun ei ole katsojia, ei ole lipputuloja, mainostajia tai tv-sopimuksia.

3. Rahakkaimmat naisurheilijat ovat seksikkäimpiä vähäpukeisissa lajeissa, kuten taitoluistelussa, uinnissa tai yleisurheilussa. Nainen jääkiekkotamineet päällä ei ole seksikäs.

4. Uutinen Norjasta kertoo, että naisjalkapalloilijoille aletaan maksaa yhtä suuria palkkioita kuin miehille maaotteluista. Jos feminismiä mouhotetaan riittävän voimakkaasti myös Suomessa, voi olla, että veronmaksajat joutuvat maksamaan enemmän naisille, vaikka naiset eivät olekaan maailman huippuja tai vaikka naisilla ei ole paljoa katsojia tai mainostajia.

MITEN FEMINISTIT  VOISIVAT LISÄTÄ NAISURHEILIJOIDEN TIENESTEJÄ

Tehokkain tapa lisätä naisurheilijoiden tienestejä on mediassa mouhottaminen naisurheilijan eurosta. Jos feministit jaksavat rääkyä riittävästi, paine naisurheilijoiden valtionavustusten korottamiseen kasvaa.

Feministit ja naiset voisivat tietenkin mennä katsomaan naisjääkiekkoa. Ongelma piilee siinä, että naiset ja varsinkin feministit vihaavat jääkiekkoa. Urheilun ja varsinkin jääkiekon katsominen on heistä umpitylsää.

Naisurheilijoiden on saatava sama palkka eri työstä. Feministit eivät kuitenkaan halua kerätä rahaa markkinatalouden ehdoilla: he haluavat veronmaksajien rahat kommunismin ehdoilla.

maanantaina, joulukuuta 04, 2017

Mustien kohtaama rasismi prostituutiossa

MUSTIEN PROSTITUOITUJEN SYRJINTÄ


Mustia  höylätään monilla tavoin ns. kakkoseen, mitä tulee seksikauppaan. Mustille prostituoiduille maksetaan vähemmän kuin valkoisille.

Samanpalkkaisuudesta ei ole tietoakaan: mustan seksinmyyjän euro ole lähelläkään 80 senttiä.

Musta prostituoitu kertoo, että asiakkaat ovat valmiit maksamaan paljon ekstraa "valkoisuudesta". Parhaiten palkatut prostituoidut kuvailevat itseään "sinisilmäisiksi", "blondeiksi" tai "Playboy-tyyppisiksi".

Mustat prostituoidut joutuvat käyttämään itsestään vähemmän mairittelevia adjektiiveja erottuakseen joukosta, kuten "iso-perseinen", "freekki", "eksoottinen" tai "kurvikas".

Musta prostituoitu sanoo, että seksikauppa on täynnä rasismia mustia prostituoituja kohtaan.

MUSTIEN ASIAKKAIDEN SYRJINTÄ

 

Mustat seksikaupan asiakkaat joutuvat ehkäpä jopa pahemman rasismin kohteeksi kuin seksiä myyvät mustat naiset.

Suuri osa prostituoiduista kieltäytyy ottamasta vastaan mustia miehiä - jopa mustat prostituoidut kieltäytyvät ottamasta vastaan mustia asiakkaita.

Luke Ford laski, että erään kaupungin 123 prostituoidusta 34 kieltäytyi palvelemasta mustia miehiä.

Prostituoiduilla on monia (teko)syitä mustien miesten rasistiseen kohteluun.
 • Mustat miehet ovat väkivaltaisia prostituoituja kohtaan.
 • Nuoret mustat miehet ovat epäkypsiä ghetto-kerskailijoita, rikollisia ja huumehörhöjä.
 • Mustilla miehillä on enemmän sairauksia.
 • Mustat miehet ovat pihejä, eikä heillä ole rahaa.
 • Mustilla miehillä on liian isot vehkeet ja he ovat kovakouraisia sen käytössä.
Mahdollisesti prostituoidut ovat  pelkkiä rasisteja ja he vain haluavat selitellä rasisminsa parhain päin. Prostituoidut eivät halua käsitellä mustia miehiä yksilöinä, vaan rotunsa edustajina, vaikka mustissa miehissä on paljon rahakkaita ja hyvin käyttäyviä asiakkaita.

TYÖSARKAA HUBARALLE JA INTERSEKTIONAALISILLE FEMINISTEILLE

 

Prostituutio on täynnä rasismia. Mustia prostituoituja ja mustia asiakkaita syrjitään ankarasti heidän ihonvärinsä takia.

Mustia naisia pidetään vähemmän seksikkäinä kuin valkoisia naisia ja sillä oikeutetaan mustien prostituoitujen pienempi palkkaus.

Mustat asiakkaat stereotypisoidaan väkivaltaiseksi ja rahattomaksi massaksi huomioimatta yksilöllisiä eroja.

Toivon, että Koko Hubara tarttuu aiheeseen ja laittaa stopin mustien ja ruskeiden ihmisten sorrolle prostituutiossa.