lauantaina, toukokuuta 27, 2006

Huora vs. Pelimies

City:
Eli miksi nainen jolla on takana vaikkapa yli 20 seksikumppania, on kauhea lutka jonka kanssa ei todellakaan voi seurustella, mutta miehelle ihan normaalia pelimiehen meininkiä? Saati sitten jos lukemat menee satoihin. Jos naisella on ollut jotain 200 panoa, niin kyllähän mies siltä käy pillua hakemassa mutta selän takana nauretaan ja halveksitaan. Miehellä itsellään on voinut olla 200 panoa, mutta tyttöystäväehdokkaalla ei missään nimessä, koska se muka kertoo naisesta, että tämä on halpa. Entäs mies itse? Eikös tämä ole vähän niinkuin sitä kaksinaismoralismia?

Vastaus 1: Mun käsittääkseni kyseinen asia johtu kahdesta asiasta, joko yhdessä tai erikseen... Ensin tulee varmaan miehinen itsetunto ja ainainen epävarmuus omista kyvyistä rakastajana. Miehet ovat pohjimmiltaan erittäin kilpailuhenkisiä ja omilla panoillaan ja kokemuksillaan yrittävät päteä ja näin ollen päästä lauman alfa-jäsenien joukkoon. Tämä yhdistettynä testosteroniin (suora yhteys seksuaalisiin haluihin) johtaa pakottavaan tarpeeseen kaataa jokainen omat standardit ylittävä vastakkaisen sukupuolen edustaja ja muutama sen tason alittavakin (näistä ei luonnollisesti kavereille kehuta tai ainakin tarinaa väritetään melkoisesti). Jos naisella on ollut siis paljon kumppaneita, luikertelee miehisen järjen sopukoihin epävarmuus omista taidoista ym asioista.

Vastaus 2:Löytyisikös vielä vastaus siihen, miksi jotkut miehet katsovat että naisen pitää olla lähes neitsyt vaikka itse olisi painanut puolta kaupunkia? Se on kaksinaismoralismia.

Vastaus 3:Luultavasti miehet valitsevat mielummin vähän kokeneen neitsyen itsellensä sen takia etteivät kokisi olevansa uhattuna.
No, jokainen hakee itselleen sellaista kumppania, josta pitää. Se ei ole laissa kiellettyä. Miehet pitävät keskimäärin enemmän sellaisista naisista, joilla ei ole ollut satoja kumppaneita. Naiset pitävät enemmän sellaisista miehistä, joilla on ollut satoja kumppaneita. Sekään ei ole kiellettyä.

Jos esim. 25-vuotiaalla naisella on ollut 50 lyhytkestoista seksikumppania, niin se kertoo siitä, että joko a) nainen ei itse halua sitoutua tai b) nainen ei kelpaa pitkäaikaiseksi kumppaniksi. Kumpikaan vaihtoehto ei ole tyttöystävää etsivän miehen kannalta houkutteleva. Jos 25-vuotiaalla miehellä on ollut lukuisa määrä seksikumppaneita, se kertoo siitä, että mies on valioyksilö, jolla on voimakas seksuaalinen draivi. Jostain syystä naiset preferoivat tuollaisia miehiä, kun taas miehet välttelevät monikumppanisia naisia.

Totuushan on se, että jos nainen on tasokas, kaikki vastaan tulevat miehet haluavat sitoutua naiseen ja seksikumppaneiden määrä tuollaisella naisella jää pieneksi. Jos taas nainen kelpaa vain panoksi, seksikumppaneiden määrä kasvaa suureksi. Pelimies pystyy yleensä iskemään vain tasoaan alempia naisia, joihin hän ei halua sitoutua ja siten partnerimäärä kasvaa suureksi.

Jos naiset haluavat tasa-arvoa kaksinaismoraalissa, niin naisten kannattaa ruveta välttelemään pelimiehiä. Kaikkihan me kuitenkin tiedämme, että naiset eivät tee niin ja siten kaksinaismoraali jatkaa eloaan.

sunnuntaina, toukokuuta 14, 2006

Pitkä on paras

Tall guys get the girls:
Women want a tall man because those extra centimetres suggest he either has good genes or comes from a wealthy background, new research claims.

Females might say they are attracted to a fellow with a good sense of humour and boyish charms, but dig deeper into their animal instincts and it seems their subconscious pushes them towards the most suitable mate, who will protect them and their children.

Once the researchers had removed individuals who might skew the results, they found that childless men were on average three centimetres (1.25 inches) shorter than men who had fathered at least one child.

Researchers believe the figures clearly show that taller men are reproductively more successful than shorter men, indicating that women are actively selecting for tallness when they go looking for male partners.
Tall men get better education:
A study of 950,000 Swedish men has shown that taller men get a better education. "The probability of achieving higher education in later life increases linearly with height," said the study.

"Men taller than 194 centimeters (6-foot-4) were two to three times more likely to obtain a higher education when compared with men shorter than 165 centimeters".

perjantaina, toukokuuta 12, 2006

Feministinen näkemys seksin saamisen helppouteen

Opiskelija ja jyväskyläläisen Haarakiila-yhtyeen kitaristi:
Miksi prostituoitu on lähes aina nainen ja asiakas useimmiten mies? Milloin on saanut syntynsä käsitys siitä, että miesten tarve saada seksiä on jollain tapaa biologinen ja pakottavampi kuin naisten? Vaikeita kysymyksiä. Itselleni on myös aina jäänyt epäselväksi se, miksi prostituution kannattajat uskovat seksin ilmaiseksi saamisen olevan miehille vaikeampaa kuin naisille. Yllättävän moni tuntuu edelleen uskovan, että osalle miehistä prostituoitujen palvelut ovat ainoa mahdollisuus toteuttaa seksuaalisuuttaan. Tämähän ei pidä paikkaansa, vaikka pihtarinaisten uhreina itseään pitävät miehet näin haluaisivatkin uskoa. Ujot ja estyneet poikamiehet ja seksittömissä liitoissa kituvat ukkomiehet ovat vanhoja stereotyyppejä, joilla on loppujen lopuksi aika vähän tekemistä todellisuuden kanssa.

Saamiseen ja saamattomuuten vaikuttavat tekijät ovat nimittäin suurimmaksi osaksi sukupuolesta riippumattomia. Ottajia löytyy kaikille, jos vähän viitsii yrittää. Pitäisikö vikaa siis etsiä puutteessa elävien miesten asenteista? Perusjätkähän kävelee baariin siihen käsitykseen uskoen, että hänen on kelvattava naiselle kuin naiselle sellaisenaan. Jos flaksi ei käy, on syy pihtaavissa feministinartuissa, jotka nirsoilevat ja ylenkatsovat hyvää ja teeskentelemätöntä perusmiestä. Huonosti sujuneen illan jälkeen onkin sitten sopivan naisvihamielisissä fiiliksissä hyvä mennä kotiin katsomaan väkivaltaista gangbang-pornoa, jossa himokkaat silikonibarbit tyydyttävät monta miestä yhtä aikaa ja taipuvat yhtä mielikuvituksellisiin asentoihin kuin pumpattavat barbarat.

Järjenkäyttöä peliin: En tunne yhtään miestä, joka kuluttaisi itsensä baarikuntoon tuunaamiseen yhtä paljon aikaa kuin naispuoliset ystäväni keskimäärin. Yksikään ulkonäkönormit ja paineet sisäistänyt keskinkertaisen näköinen nainen ei kuvittele, että seksiseuraa saa olemalla vain "oma luonnollinen itsensä" ja lähtemällä baariin tennissukat vilkkuen ja villapaita päällä. Tätä taustaa vasten miehinen valitus siitä, kuinka naisilla aina riittää seuraa ulkomuodosta riippumatta kuulostaa huvittavalta.

maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Ruotsi vastaan Suomi

Gene Expression.
Puolueetonta uutisointia

Iltalehden esimerkit lapseen kohdistuvasta väkivallasta:
Isässä on kaksi puolta. Se joka kertoo hauskoja juttuja ja ymmärtää aina. Ja se joka potki äitiä mahaan, kun äiti oli raskaana, niin että hän sai keskenmenon. Isältä piti piilottaa haulikko vaatehuoneeseen.Muistan, kuinka suurilta poliisit näyttivät eteisessä."

17 prosenttia lapsista on seurannut vierestä, kun äitiä satutetaan kotona. Se on yhtä kuin 190 000 alaikäistä - kolme lasta jokaisesta koululuokasta.

Lapsi myös oppii ennakoimaan pahat hetket: Lauantai-ilta, isällä on pullo, äiti kuiskaa "leikkikää hiljaa, ettei isä suutu".

"Olen edelleen äidille vihainen, ettei hänellä ollut voimia jättää isää."

maanantaina, toukokuuta 01, 2006