lauantaina, kesäkuuta 30, 2007

Naisten omituisuuksia

Mikä Frederikissä vetoaa naisiin?
Hyi!!! En jaksa uskoa, että häntä ihailisi kukaan nainen muuten kuin artistina, jona hän on tehnyt uraa.

Frederik vetoaa vain laitapuolen kulkijoihin. En näe hänessä mitään mikä vetoaisi naisiin.

Kammottavin äijä kautta aikojen! Ukossa on kaikki kuvottavaa. Sovinistinen käytös, mahtisonnittelu (mitkähän kamat sillä on, jos onkaan), vaalirehentely.

Reetuun ei retkahda kukaan nainen, enkä missään tapauksessa minäkään. Eipä voisi vähempää kiinnostaa, itse asiassa ihan ällöttää koko tyyppi. Taitaa olla tuulesta temmattuja kaikki oletetut naisseikkailut; ketään naista hän ei innosta, ei täälläkään puolustajia liioin löydy. Frederikissä ei ole mitään, mikä vetäisi normaalia, tervettä, älylliseen ajatteluun pystyvää Naista puoleensa. Ei mitään. Mutta tarve on äijällä kova todistella suureen ääneen nais(?)valloituksillaan -- kuka siis tunnustaa, ja mitä?
Oksettavan näköisiä miehiä?

Kysymys naisille? Mikä ihmeen into naisilla on haukkua juuri niitä miehiä, jotka saavat naisilta eniten seksiä ja väittää, että he eivät vetoa keihinkään naisiin. Tai jos vetoavat, niin joihinkin junttinaisiin tai bimboihin. Eihän tuollaisessa älämölössä ole järjen häivää, varsinkin kun se ei pidä paikkaansa.

Minun olisi vaikea kuvitella miehiä huutelemassa, että "kyllä se Viivi Avellan on ihan kauhea, ei siinä ole mitään, joka vetäisi miehiä puoleensa! Taitaa olla tuulesta temmattua, että Viivi saisi seksiä keneltäkään mieheltä! Viivi vetoaa vain laitapuolen kulkijoihin!"

Eivätkö naiset tajua, kuinka naurettavalta tuollainen valheellinen mustamaalaus näyttää?

Seksin hakua

Otamut.orgissa on seksiä hakevien ilmoituksia joista näkee, kuinka vastausta ilmoituksiin on tullut. Seksiä hakevia naisia oli yhteensä 17, joille oli tullut yhteensä 1278 vastausta. Seksiä hakevia miehiä oli yhteensä 104, jotka olivat saaneet 24 vastausta.

torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Vihdoin luotettavaa tiedonvälitystä

Feministinen uutistoimisto Espanjaan.
Espanjassa aloitti keskiviikkona toimintansa uutistoimisto, joka keskittyy sukupuolten tasa-arvoon. Se välittää juttuja maksutta lehdille ja radioille.

- Kyse on tärkeästä tiedosta, joka jää näkymättömiin muissa tiedotusvälineissä, sanoi Ameco Press -toimiston johtaja Cristina Fraga.

Fragan mukaan Ameco Press tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin ja kertoo niistä sukupuolten tasa-arvon näkökulmasta ilman seksismiä. Kaikki toimiston kahdeksan vakituista työntekijää ovat naisia.
Threesome.

Ilmoitusvertailu

Deitti-ilmoitusvertailu, mies vs nainen

Ilmoitus:

Hei!

Olen mukava, sosiaalinen, reipas 26v sinkkumies Helsingistä ja etsin seuraa hauskoihin kesärientoihin!

Harrastan monipuolisesti mm liikuntaa ja valokuvausta, en tupakoi. Käyn baareissa 1-2 kertaa kuussa.

Sinulta toivon sitä että olet kunnollinen ja reilu sinkkunainen.

Ota rennosti yhteyttä ja kuvaile vaikka millaisista treffeistä nauttisit.

Saldo: 5 vastausta, 4 laittoi kuvan

Tismalleen sama ilmoitus muutettuna versioksi jossa nainen etsii miestä, ilman kuvaa, saldo: 24 vastausta, 3 laittoi kuvan

Ilmoitukset oli 3 viikkoa, mutta vastausten tulo tyrehtyi jo 10 päivän kohdalla.

Tunnettu nyrkkisääntöhän on että kuva 10-kertaistaa vastausten määrän. Tosin, 0,5 vastausta on varmaan miesten ilmoitusten keskimääräinen saldo, ja tuo ilmoitukseni nyt oli harvinaisen surkea. Mutta jo tuosta saadaan että naisten suosio 48-kertainen.

keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2007

Jos ei naista, ei myöskään...

Perheettömät miehet työllistyvät Suomessa huonosti.
EU-komission tilastot kertovat karua viestiä suomalaisten 25 - 49 -vuotiaiden lapsettomien miesten työllistymisestä. Ilman lapsia tai perhettä elävät suomalaismiehetä työllistyvät huonoiten heti bulgaarimiesten jälkeen. Perheellisistä töissä on yli 90 prosenttia.
Krapula

Upseerin rakastajattaret määrättiin lähestymiskieltoon

tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Missä tasa-arvo?

Miessiivooja suututtaa uimahallin naisia.
Keski-Espoon uimahallin naisasiakkaat ovat järkyttyneitä. Uimahallissa on nimittäin yksi miessiivooja, joka käy siistimässä myös naisten pukeutumis- ja pesutiloja. Halliin tulee keskimäärin yksi närkästynyt palaute kuukaudessa miessiivoojan takia.

Miessiivooja saa Riikka Sandbergin huudahtamaan, vaikka ei ole miestä nähnytkään: "Härskiä!"

maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

On mukavaa olla nuori nainen

Gender contrasts in partner supply
Naisten kysyntä saavuttaa huipun 18-vuoden iässä ja laskee siitä lähtien, miehillä vaikutus on päinvastainen ja nuorille miehille onkin vähiten tarjolla olevia partnereita. Naisten suhdeluku on 1,8 - 1,9 18-vuoden iässä ja miesten 0,4 17-vuoden iässä. Naisten partneritarjonta pysyy yli yhden 30-35 vuoden ikään asti, josta se alkaa laskea alaspäin. 20-24-vuotiailla naisilla on 36-163 prosenttia enemmän potentiaalisia partnereita kuin vastaavanikäisillä miehillä. Naisilla onkin huomattava etu partneritarjonnan suhteen avioitumisen keskeisinä vuosina ennen 30 ikävuotta. Nuoret naiset hyötyvät, koska heidän preferenssinsä pitävät sisällään suuren miesten ikäryhmän ja koska vanhemmat naiset eivät kilpaile nuorista miehistä. Nuoret miehet puolestaan joutuvat huonoon asemaan, koska vanhemmat miehet kilpailevat samoista naisista.

Nuorten naisten huomattava etu pariutumisessa suhteessa nuoriin miehiin nostaa esiin kysymyksen sukupuolten välisistä valtasuhteista seurustelussa ja partnerien etsinnässä. Onko kummankin sukupuolen asema ilmeinen toiselle sukupuolelle? Nuorten naisten ylivoimainen asema antaa heille vallan parisuhteiden neuvotteluissa. Mikä on avioitumisen hinta eri sukupuolille ottaen huomioon kysynnän ja tarjonnan avioliittomarkkinoilla? Mitä edullisempi on henkilön neuvotteluasema avioliiton ulkopuolella, sitä suurempi valta heillä on avioliiton sisäisissä neuvotteluissa.

sunnuntaina, kesäkuuta 24, 2007

Hermot eivät pidä

It is a familiar scene.
A hard-fought game of tennis reaches a key stage, then one player serves a string of double-faults and loses the match.

It's happened many times. Now economist Marco Daniele Paserman has discovered a new twist to this tale of lost nerves: many more women players than men stumble in this way. When it comes to dealing with nerves, the male is steadier than the female - and not just in sport, but in business as well, says Paserman, who works for the Centre for Economic Research.

He has come to this startling conclusion by scrutinising every point played in every match during four recent tennis Grand Slam tournaments, calculating whether players were more likely to fail at make-or-break moments. Paserman said he found women were more likely to make mistakes in the points that matter most.

'The propensity of women to commit unforced errors increases significantly with the importance of the point, while men's corresponding propensity is unaffected by point importance,' he told The Observer

Paserman said his results revealed 'robust gender difference in performance under pressure' and suggested they may have relevance far away from the tennis court. In particular, it explains women's under-representation in the upper echelons of the business world. In other words, Paserman believes he has uncovered 'a real gender difference in productivity, that is relevant for many contexts other than tennis'.

keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Väärä kriteeri

Vaatimuksena neitsyys
Onko kellään kriteerinä, että partneri on neitsyt? Siis puhuttaessa tietysti oikeista parisuhteista eikä mistään seksisäädöstä. Mulla on. Oon yrittäny olla naisten kanssa joilla on "kokemusta", mutta ei siitä mitään tule.

Siispä neityysvaatimuksesi on todellisuudessa itsekäs ja pikkusieluinen asenne nimeltä "naiseni pillu on oltava vain minua varten, aina ja ikuisesti hän on sitä säilyttänyt minulle kelvatakseen". Olet siis kontrolli- ja omistushaluinen pikkusieluinen kusipää. Hyvää loppuelämää.

Oletan että moraaliisi kuuluu myös se ettet itsekään makaa muiden kuin (tulevan) vaimosi kanssa.

Tuut pysymään sinkkuna elämäsi loppuun asti ja se on kaikille parasta.

Noh, eivätpä nämä naisia halveksuvat pellet yleensä edes itselleen kunnon seurustelukumppania löydä, kun kukaan oman arvonsa tunteva nainen ei tuollaisien kanssa kauaa viihdy. Siksipä he etsivät jotain nuorta, kokematonta ja naiivia neitsyttyttöä, joka ei tajuaisi kuinka paskoja tyyppejä he ovat.

Se, että on itse paneskellut ympäriinsä kuten kirjoittaja ja sitten vaaditaan "neitsytvaimoa" on varma kusipäisen piilohomon merkki ja muutoinkin perseestä.
Miksi naiset suuttuvat, jos miehen parinvalintakriteerinä on naisen neitsyys? Miksi se on jotenkin väärä kriteeri? Tuskin miehetkään suuttuvat, jos naisen parinvalintakriteeri on miehen neitsyys. Jokainenhan saa pitää mitä kriteerejä haluaa. Vaikka mies paneskelisi ympäärinsä itse, hän saa toivoa naiselta neitsyyttä. Samalla tavalla kuin naiset toivovat että mies on pitkä, vaikka itse on lyhyt, että mies on vahva, vaikka itse on heikko. Selittäkää.

maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Vammaisen markkina-arvo

Vammaisen naisen markkina-arvo ja parisuhde

Liikuntavammaisten markkina-arvo
Tuntui hurjalta kuulla, että useimmat haastatellut eivät usko, että he voisivat ihastua liikuntavammaiseen ihmiseen. Prinssissäni täytyy siis olla jotain vinksallaan. Mari Kiurun mukaan nuoret aikuiset eivät pitäneet liikuntavammaiseen ihastumista lainkaan mahdollisena. Vain vanhemmasta polvesta löytyi muutamia, joille vamma ei olisi ihastumisen este. Syiksi kerrottiin, ettei kohtaaminen olisi ylipäätään mahdollista kun ei vammaisiin koskaan törmää, ja koska toisen liikuntavammaisuuden uskottiin rajoittavan myös omaa elämää.

perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Flirttailukoulu

Floppi flirttailussa? - ota yhteyttä flirttikouluttajaan!
Ulkokuorella tai vaa'an lukemalla ei ole mitään tekemistä flirttailun kanssa. Olet viehättävä, kun uskot siihen itse.
Järjestetäänköhän tuolla opetusta sille, miten keski-ikäisen äijän tulisi flirttailla 16-20 vuotiaiden naisten kanssa. Sehän riittää äijälle, että uskoo omaan viehättävyyteensä.
Laita itsesi peliin: juttele ventovieraille, hymyile söpölle tyypille kirjastossa, anna palaa!
Hanki itsellesi ahdistelusyyte! Kerää itsellesi mainetta selkäpiitä karmivana hyypiönä, jota kaikki naiset karttelevat!

Sofian sohva neuvoo

Raskaana ulkomaalaiselle.
Olen seurustellut eteläeurooppalaisen miehen kanssa muutaman kuukauden ja juuri todettu raskaus on vahinko. Olen toivonut lasta vuosia, joten abortti ei tule kyseeseen. Olen 28-vuotias ja mies vähän vanhempi. Haluan palata lapsen takia Suomeen. Kumppanini ei kiinnosta minua enää ollenkaan. En voi sietää hänen kosketustaan ja melkein kaikki piirteet hänessä ärsyttävät minua suunnattomasti. Olen jatkuvasti huonotuulinen. Mies on päättänyt tulla mukanani asumaan Suomeen. Hän ja hänen lähipiirinsä yrittävät painostaa minua naimisiin, koska tässä maassa kuuluu hankkia lapset avioliitossa ja niiden tulee saada isän nimi ja kulttuuriperintö. Tiedän, ettei hän viihtyisi Suomessa ja yhteiselämä olisi vielä hankalampaa. Onko kyse raskaudenaikaisista hormoniheilahteluista, vai lieneekö se tulinen ihastus vain loppunut, kun haluaisin eroon koko suhteesta? Mitä pitäisi tehdä? Mies on kiltti ja huomioonottava ja sietää pahaa tuultani ja uskon, että hän rakastaa minua kovasti. Minä vaan en tunne mitään.

Rakastuit ja alitajuntasi toivoi lasta etkä käyttänyt ehkäisyä. Toteutuessaan toive osoittautuikin vahingoksi, joka mullisti koko elämän. Olet vaikeassa tilanteessa, johon ei ole helppoa ratkaisua.

Tulinen rakastuminen on mennyt ohi ja sitä nopeutti edessä olevat ahdistavat ja vaikeat päätöksenteot. Raskausaika voi olla varsinaista hormonimyrskyä ja jotkut naiset ovat aivan poissa tolaltaan. Sinä taidat kuulua siihen ryhmään eikä se tee päätöksiä helpommiksi.

On varmasti viisasta olla menemättä naimisiin ja palata Suomeen. Sillä tavalla lapsi kirjautuu vain sinun lapseksesi eikä isän tietoja ole pakko ilmoittaa viranomaisille.

Synnytyksen jälkeen mietit sitten rauhassa, haluatko lapsesi isän jossakin mittakaavassa elämäänne.
Raskausaika on niin pitkä, että siinä ehtii tapahtua monenlaista kypsymistä. Ainoa nopeasti tehtävä päätös on se, että lähdet sieltä yksin.

tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

Halonen vauhdissa

Halonen puolusti asevelvollisuutta
Yleinen asevelvollisuus ja asevelvollinen reservi ovat edelleen keskeiset tekijät Suomen sotilaallisessa puolustuksessa, presidentti Tarja Halonen totesi puolustusvoimain lippujuhlan päivänä.

Yleinen asevelvollisuus ja naisten mahdollisuus vapaaehtoiseen varusmiespalvelukseen ovat presidentin mielestä osoittautuneet kansakuntaa yhdistäväksi tekijäksi.

Ei kyläkauppaan

Naisjärjestöt paheksuvat Vesa Keskisen lehdille antamia lausuntoja.
Naisasialiiton pääsihteeri Leena Ruusuvuori, Marttaliiton toiminnanjohtaja Merja Merasto, ja Nytkikiksen (Naisjärjestöt yhteistyössä) pääsihteeri Tanja Auvinen paheksivat kyläkauppias Vesa Keskisen lausuntoja raiskausepäilystä.

Pisimmälle menee Ruusuvuori, joka, jopa toivoo etteivät järkevät ihmiset enää ostaisi kyläkauppias Keskisen kaupasta, yöpyisi hänen hotellissaa, eivätkä käyttäisi hänen markkinoimaa potenssilääkettä
Feminist definitions.

National Swedish Cancer Foundation.
National Swedish Cancer Foundations (Cancerfonden)rationalization for not having an early diagnostic program for Prostate Cancer;

Everyone agreed that the early detection of cancer tumors significantly lessens the mortality rate in most groups. However, everyone was in agreement to not implement a general early detection program for symptom free men in the same way that we have mammograms for women, because we have no way of dealing with the upsurge in potential positive diagnoses.

lauantaina, kesäkuuta 02, 2007

Jo on aikoihin eletty

Joukossa Juha Mieto ja yhdeksän muuta miestä. Joka kuudes kansanedustaja tunnustautuu feministiksi.
- Miehet ovat oikeita vellihousuja naisiin verrattuna, entinen hiihtokuningas kirjoittaa.

Yhtä paljon kuin miesfeministejä kyselyssä ilmoittautui naisia, jotka eivät ole feministejä. Heitä oli kokoomuksesta, keskustasta ja demareista. Feministiksi ei tunnustaudu esimerkiksi Sirpa Asko-Seljavaara (kok), vaikka onkin eduskunnan naisverkoston varapuheenjohtaja.

- Suomessa tasa-arvo on edennyt jo niin pitkälle, että feminismillä ei ole enää suurta tarvetta, hän perustelee.
Logo

perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Rakkausvalmennusta

Kuinka monta kaljaa on ok?
Kysymys Olen seurustellut ihanan naisen kanssa puolitoista vuotta. Seksi ja muu elämä sujuvat hienosti. Suhteessamme on yksi ongelma: kalja. Eräänä viikonloppuna menin hänen luokseen, joimme illalla viinipullon puoliksi. Ilta ja yö sujuivat hyvin. Seuraavana päivänä tein kaikille ruuat ja otin ruuan kanssa yhden oluen. Naisystäväni aloitti jankuttamisen kaljasta heti. Loppupäivän hän mökötti. Maanantaina join yhteensä neljä kaljaa, ja hän halusi lopettaa suhteemme. Kun kysyin, mikä on vialla, hän vastasi, että olen juonut jo kolmena päivänä peräkkäin! Juonko liikaa vai onko hänellä fobia kaljaa kohtaan?
Merikarhu

Vastaus Suhteenne on edennyt pisteeseen, jossa yhteiselämä olisi luonnollinen vaihtoehto, mutta se pelottaa molempia. Kaljasta on tullut tämän pelon symboli ja kynnyskysymys. Teillä on etäsuhde, etkä voi silti jättää kaljoja juomatta, kun vietät kolme yötä hänen luonaan. Se saa minut mietteliääksi. Jos haluat pitää tämän ihanan naisen, anna hänen pitää kaljafobiansa. Korjaa sen sijaan omaa asennettasi! Kyse ei ole siitä, juotko liikaa, vaan siitä, voitko olla juomatta. Miksi et häivyttäisi naisystäväsi pelkoa, jos rakastat häntä? Rakkaasi haluaa kohdata sinut sellaisena kuin olet.
Kaljan juontia ei lopeta mäkätyksen takia - joku itsekunnioitus miehelläkin täytyy olla.

Markkina-arvoteorian "uusia tuulia"

Ei avioliittokehotuksille

Ban sought on promotion of marriage in school.
Schools should be banned from promoting traditional marriage in sex education lessons for fear of discriminating against gay and lesbian children, academics claim.
Men helpers 'fear paedophile tag'.
More than one in eight men do not volunteer to work with children because they are worried people will think they are a paedophile.

"Many children, especially boys, are desperately in need of a male mentor, which is why we urgently need men to come forward despite any fears they may have about public perception."
Panu Vesasta ja nuorista naisista.