keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2007

Jos ei naista, ei myöskään...

Perheettömät miehet työllistyvät Suomessa huonosti.
EU-komission tilastot kertovat karua viestiä suomalaisten 25 - 49 -vuotiaiden lapsettomien miesten työllistymisestä. Ilman lapsia tai perhettä elävät suomalaismiehetä työllistyvät huonoiten heti bulgaarimiesten jälkeen. Perheellisistä töissä on yli 90 prosenttia.
Krapula

Upseerin rakastajattaret määrättiin lähestymiskieltoon

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo krapula-sarjakuva antoi kyllä viikon parhaat naurut.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo työllistymisjuttu johtuu varmaan lamasta sekä muista sosiaalisista ongelmista. Kuitenkin on älytön joukko syrjäytyneitä ja alkoholisoituneita miehiä, ns. pummeja ja muita ongelmaisia jotka kuuluvat juuri tuohon ryhmään. He ovat ongelmaryhmä sinänsä, johon pitäisi puuttua. Työllisyys paranee sen tuloksena tai ainakin parantaa näiden miesten elämää muuten. Eli sinällään ei mikään ihme tulos, mutta ei suoraan itse ongelman seuraus vaan välillinen vaikutus.

Anonyymi kirjoitti...

Kyseessä on sama ilmiö kuin RUKin käyneiden menestyminen työelämässä. Samoilla ominaisuuksilla, joilla pärjätään yleensä elämässä, saadaan myös naisia. Todelliset luuserit eivät saa elämäänsä järjestykseen eivätkä myöskään naista.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Syltty: "Kyseessä on sama ilmiö kuin RUKin käyneiden menestyminen työelämässä ... Todelliset luuserit eivät saa elämäänsä järjestykseen eivätkä myöskään naista."

En kiellä etteikö näiden asioiden välillä olisi kausaatiota, mutta silti kommentoit aivan asian vierestä.

Kyse on siitä, miksi juuri suomessa työttömät miehet ovat yksin. Kuten artikkelissa todetaan, vain bulgaarimiehillä tilanne on yhtä huono EU alueella.

Ehkäpä suomalaiset naiset ovat niin ahneita, että jättävät miehen heti jos tämä joutuu työttömäksi?
Ehkäpä suomalaiset miehet eivät kestä sitä että eivät pysty huolehtimaan puolisoistaan.
Arvailua toki, mutta ei sentään trollausta.
Selvää on, että asiaa sietää tutkia, ja tasa-arvon(?) mukaista olisi pystyttää yksinäisille miehille tukiverkostoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ottaen huomioon suomalaisen alkoholi- ja viinanjuontikulttuurin, niin en ihmettele miksi työttömät jäävät nopeasti yksin.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Selvää on, että asiaa sietää tutkia, ja tasa-arvon(?) mukaista olisi pystyttää yksinäisille miehille tukiverkostoja."

Eikö jo näiden miestenkin vuoksi kannata olla nimenomaan tukiverkostoja kaikille yksinäisille, eikä pelkästään miehille? Vaikka siinä olisikin ehkä enemmän miehiä kuin naisia (vai olisiko?), niin se olisi mielestäni oikeastikin sitä tasa-arvoa. Siinä yksinäiset voivat löytääkin toisistaan jopa seurustelukumppaneita.