maanantaina, kesäkuuta 20, 2016

Seurustelemattoman 28-vuotiaan naisen deittivideo

Ilta-Sanomista löytyy juttu Tiinan, 28, deittivideo ihastuttaa netissä.
Videon mainoslauseet menevät pieleen lukemattomilla tavoilla:
 1. Tiinan kanssa voi vetää perseet ja olla täysiä idiootteja.
 2. Sillä on niin paljon tatuointeja.
 3. Hyvällä tavalla hullu.
 4. Tiinassa  parasta on se, että se ei syle tuoppiin!
 5. Tiinassa parasta on sen hörhöys ja hulluus.
 6. Tiina ei ole kerenny ottaa vielä miestä, koska se on jakanu rakkautta koko maailmalle.
 7. Tiinalla ei ole vielä miestä, koska se on narttu - eikun kranttu.
 8. Tiina on pohjalainen tamma, joka ei herkän miehen käsittelyssä kesyynny.
 9. Tiina tarttoo miehen, jolla on munaa ja joka laittaa Tiinan aisoohin.
Voidaan kysyä, yrittävätkö kaverit torpata Tiinan pariutumisen tarkoituksella, koska he esittelevät pääasiassa Tiinan epäviehättäviä piirteitä.

Video piirtää selkeän kuvan Suomessa yleisestä naistyypistä

Tiina on tatuoitu ja impulsiivinen hörhö, jolle viina maistuu liiankin hyvin.

Tiina ei syty kilteistä tai tavallisista miehistä, koska Tiina on tottunut tatuoituihin jännämiehiin. Tiina haluaa tulla dominoiduksi jännämiehen aiheuttamassa epävarmuuden ilmapiirissä.

Tiina lienee harrastanut seksiä (= jakanut rakkauttaan) koko kylän edestä, mutta iän ja painon karttumisen myötä on jo tullut aika vakiintua, ennen kuin markkinat sulavat alta.

Tiinassa tiivistyvät lähes kaikki ne piirteet (paitsi feminismi), joista minä en naisissa pidä, mutta ehkäpä miesten preferensseissä on variaatiota.

sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2016

Suhde korkeamman markkina-arvon miehen kanssa.

Vauva-palstalla kirjoitetaan seuraavasti:
Useita kuukausia on tavattu harvakseltaan (=milloin miehelle käy), mutta olen itse ihastunut, ellen enemmänkin. Hän on miehenä sellaista, jota en voinut kohdalleni kuvitella. On huomaavainen ja hyvä käytös, fiksu, kuuntelee, laittelee viestejä ja kertoilee kuulumisia. Ja seksi on parasta, mitä olen saanut. Ei halua sitoutua.

Itse kävin pareilla treffeillä eri miesten kanssa ihan vaan tutustuakseni (ei seksiä), mutta en pääse irti tuosta miehestä. Mitä voin tehdä? Kohta pelkään jo mielenterveyteni puolesta; (Jos jollakin on vastaavaa kokemusta, kertokaa, kuinka pääsitte elämässä eteen päin).
Saman kokeneilta naisilta vastauksia tipahtelee seuraavaan tyyliin:
 • Ainoastaan eroaminen totaalisesti auttaa. On se nyt kumma jos ei noin mukava mies ymmärrä, että hajottaa sut ahneudellaan (pelkkä seksi).
 • Vastaava oma tilanteeni kesti liki vuoden ja silloin olin täysin myyty; mies on mukava, luotettava ja aviomiesmateriaalia. Kappas vaan kun ihastuminen haihtui käsitin myöhemmin, että mukava mies ei käyttäisi itsekkäästi toisen yksipuolisia tunteita hyväkseen saadakseen vain seksiä.
 • On kokemusta. Minä rikoin sydämeni, ihastuin. Mies piti minusta ja rakasti seksiä kanssani mutta ei minua. 1,5v tuota jatkui, muuttaen vain muotoaan välillä. Sitten lopetin kun näin hänet toisen kanssa, murruin. Meni pari vuotta kumpikin seurusteli ja niin pois päin.Nyt erottu kumpikin, mies ehkä palannut yhteen, en tiedä. Olemme taas nähneet, seuraa ja seksiä. Kai tämäkin parempi kun yhden illan jutut. Nyt vain tiedän millainen mies on eikä ole pelkoa että ihastuisin korvia myöden. Vain seuraa ja seksiä sen aikaa että löytyy oma sydämen valittu.
 • Been there,done that. Ihastuin,mies ei halunnut sitoutua. Seksi oli mieletöntä. Jäin koukkuun... Ja aina välillä mies viestittelee kun olen alkamassa unohtaa häntä.
 • Nämä on niin raskaita juttuja. Roikuin juuri yli vuoden tämmöisessä peessä. Muka seurusteltiin mutta aistin että äijää ei oikeasti kiinnosta kuin seksi. Yritin puhua asiasta useita kertoja, ja pari kertaa katkaista suhdetta mutta aina se lirkutteli takaisin ja käytös muuttui hetkeksi js olin riittävän tyhmä uskoakseni. :( Tiesi tasan tunteistani ja silti pani kylmästi menemään. Sika.
 • Juuri samanlainen tilanne menossa itsellä. Lopetin muutama viikko sitten suhteen, vaikka olen rakastunut. Tajusin, että vaikka mies tykkää minusta kovasti, hän ei tulisi rakastumaan minuun. Hän piti ns. silmänsä auki muiden naisien suhteen minunkin kanssa ollessaan.   
Miehet huomauttavat tähän väliin...
 • Naisten suuret ongelmat, ollaan pelimiesten käytettävissä seksiin, mutta ei kuitenkaan kiinnostuta miehistä jotka haluaisivat tositarkoituksella parisuhteen koska ne miehet ei ole yhtä sytyttäviä.
 • Itse tehty ongelma. Roikutaan jännämiesten panoringeissä ja itketään omaa kurjuutta, vaikka kaikki on vaan omasta valinnasta kiinni. Sitten joskus ehkä aikuistutaan ja otetaan sen tavallisen tylsä mies, jonka kanssa perustetaan perhe kun alkanut biologinen aikapommi tikittään. Niin vitun säälittävää. Tuollaista muijaa joka ei arvosta edes itseään en kyllä huolisi itsekään. 
Naiset eivät ymmärrä markkina-arvon julmaa lakia

Naisilla on vaikeuksia ymmärtää, että he kyllä kelpaavat itseä korkeamman markkina-arvon miesten seksileluiksi, mutta eivät parisuhteeseen.

Miehille kelpaa seksiin yleensä nainen kuin nainen ja koska naisista on kova kilpailu, mies joutuu yleensä tyytymään sellaiseen seksipartneriin, joka ei kelpaa miehelle pitkäaikaiseen suhteeseen.


Suhteen alkuaika sisältää tyypillisesti paljon seksiä ilman "rasittavia" pohdintoja suhteen jatkosta. Vähitellen naisen päässä alkaa kuitenkin jylläämään virheellinen päättelyketju:
Mies tykkää seksistä kanssani, joten mies on varmaan samaa tasoa kanssani ja haluaa suhteeseen
Naiset eivät ymmärrä, että miesten on hyvin vaikea löytää säännöllisiä seksipartnereita. Siksi miehet ottavat tuhoon tuomituista suhteista irti sen seksin, joka niissä on tarjolla.  

lauantaina, kesäkuuta 18, 2016

Nykyfeminismin kilpailevat suuntaukset

Imagen artikkelissa Feministinen puolue edustaa uutta feminismiä, joka joidenkin feministien mielestä pettää naiset. Mistä kaikessa on kyse? esitellään (suoraan ja rivien välissä) neljä nykyfeminismin kilpailevaa suuntausta.
 1. Valkoiset eliittifeministit
 2. Intersektionaaliset feministit
 3. Kevytfeministit
 4. Maalaisjärkifeministit
Valkoiset eliittifeministit

Valkoinen eliittifeministi on huolestunut eritoten naisvajeesta pörssiyhdistyksen hallituksissa. Toisena huolenaiheena on naisten vähyys johtajina.

Eliittifeministin huomio kiinnittyy eritoten valkoisten naisten akateemisen kerman ongelmiin, koska se on maailma. jonka eliittifeministi kokee ja näkee konkreettisesti ympärillään.

Intersektionaaliset feministit

Intersektionaaliset feministit muistuttavat, että valkoiset eliittifeministit ovat sortajia itsekin, osa patriarkaalista rakennetta, joka jättää rodullistetut yms. todella sorretut vähemmistöt ilman huomiota.


Unionin puheenjohtaja Katju Aro sanoo: ”Valkoisissa feministeissä, jotka ovat muodostaneet mielipiteensä 80- tai 90-luvulla, näkyy joskus haluttomuutta haastaa sitä, voisiko feminismillä olla jotain uutta annettavaa. Perinteinen tasa-arvofeminismi kamppailee intersektionaalisen feminismin kanssa.”

Intersektionaalinen feministi miettii: ketkä ovat haavoittuvimmassa asemassa?

”Intersektionaalisuuteen kuuluu, että kuullaan kehoja eikä vain puhuta niiden yli. Minä voin mustana musliminaisena puhua omista kokemuksista itse, en tarvitse valkoista, keskiluokkaista naista käyttämään minun ääntäni. Mutta minä en voi ottaa positiota, että alan puhua vammaisten naisten puolesta. Minun positiostani se ei ole korrektia.”
Feministit puhuvat surutta miesten positiosta käsin, vaikka se ei ole korrektia. Feministit väittävät ratkaisevansa miesten tasa-arvo-ongelmat, vaikka feministeillä ei ole oikeutta varastaa miesten positiota.

Intersektionaalinen feminismi on feminismin vaikein laji. Niin vaikea, että edes Atlas Saarikoski ei kykene artikuloimaan oikein sen edellyttämällä retoriikalla.

Kevytfeministit

Kevytfeministit edustavat Hollywood-feminismiä, jossa innostavat iskulauseet, peukutukset ja feminismiä tsemppaavat julkkikset tukevat toisiaan.

Maalaisjärkifeministit

Maalaisjärkifeministehin kuuluu joukko arkijärkisiä naisia (kuten Ulla Appelsin), jotka kokevat olevansa jonkin sortin feministejä, mutta jotka pitävät feminismiin identifioitumista mahdottomana, koska feminismit ovat täynnä älyttömiä ja ristiriitaisia ideoita.

Maalaisjärkifeministiä potuttaa niin intersektionaalisten feministien pikkumaisuus kuin valkoisten eliittifeministien yläluokkaisuus.

Maalaisjärkifeministit haaveilevät järkevästä ja pragmaattisesta feminismistä, mutta maalaisjärkifeministejä tuskin edes pidetään feministeinä ollenkaan.

torstaina, kesäkuuta 16, 2016

Toivotan feministisen puolueen tervetulleeksi!

Suomeen on perustettu feministinen puolue. Puolueen väri näyttää olevan tyttömäinen pinkki, mikä korostaa mukavan perinteisellä tavalla sukupuolieroa.

Puolueen poliittiset tavoitteet ovat samat kuin muillakin vasemmistopuolueilla:
 1. Naisten aseman parantaminen
 2. Rasismin ja syrjinnän poistaminen
Imagen artikkeli valottaa puoluetta hiukan tarkemmin.
Mukana on vaikuttajia muun muassa Naisasialiitto Unionista – esimerkiksi puheenjohtaja Katju Aro ja varapuheenjohtaja Maryan Abdulkarim. Koska syrjimättömyys on puolueen aatteen keskiössä, mukaan on pyydetty ihmisiä mahdollisimman laajalla diversiteetillä. Taustaryhmässä on ihmisoikeus-, antirasismi-, LHBTIQ- ja vammaisaktivisteja: esimerkiksi kulttuurituottaja ja transaktivisti Annu Kemppainen, kansalaisaktivisti Senni Moilanen ja kuvataiteilija ja ihmisoikeusaktivisti Katriina Rosavaara.

Käytännössä uusi puolue käy kilpailua vihreiden ja vasemmiston välimaastossa.
On vaikea ymmärtää millainen rako löytyy vihreiden ja vasemmistoliiton välimaastosta, sillä noiden puoluiden feministiset- ja ihmisoikeustavoitteet ovat aivan samanlaiset kuin feministisellä puolueella.

Ainut ero feministisen puoleen ja vasemmistovihreidenpuolueiden välillä lienee siinä, että feministisellä puolueella ei ole muuta tavoitteita kuin feminismi, antirasismi yms. vasemmistofeminismistä tutut tavoitteet, kun taas vanhoilla puolueilla on kattava ohjelma myös muista asioista.

Feministisen puolueen synty on hieno asia!

Jos feministit saavat kannattajakortit kasaan, kyseessä on kaikkien (paitsi feministien) kannalta iloinen asia.
 1.  Feministien kannatus jakaantuu yhä useamman puolueen kesken, mikä vähentää feministien vaikutusvaltaa.
 2. Feministinen puolue usuttaa feministit keskenään tukkanuottasille, koska vasemmistovihreiden puolueiden edustajat tulevat suuttumaan heidän feminisminsä kaappausyrityksestä. Vasemmistovihreät eivät tule hyväksymään sitä ajatusta, että feministinen puolue muka ajaisi jotenkin tehokkaammin samoja asioita, jotka on varastettu suoraan vasemmistovihreiden puolueohjelmien ytimestä.
 3. Feminismi toimii hyvin niin kauan, kun feministit keskustelevat keskenään kabineteissa tai netin suljetussa FB-ryhmässä (tai no ei se toimi silloinkaan hyvin...). Kun feministit joutuvat julkiseen väittelyyn, heidän tavoitteidensa ristiriitaisuudet ja onttoudet paljastuvat kaikelle kansalle.
 4. Feminismin valta on perustunut siihen, että feminismi on soluttautunut kaikkiin puolueisiin takaoven kautta, josta käsin feministit tekevät myyräntyötään ilman, että kukaan puolueiden miehistä uskaltaa sanoa poikkipuolista sanaa feminismiä vastaan. Tähän asti feministit ovat päässeen valtaan muiden siivellä ilman, että heidän myyräntyötään olisi saatettu demokraattiseen vastuuseen.
 5. Muiden puolueiden miehet joutuvat kurkkuaan kakistellen ottamaan feministisen puolueen vastaisia positioita, mikä tuottaa herkullisia vastakkain asetteluja. Tällä hetkellä feminismi on pyhitetty pelkästään naisten ja feminismiä täysin komppaavien jees-miesten areenaksi, josta vastakkainasettulut puuttuvat kokonaan.
LUE: Mitä feministinen puolue tarkoittaa?

sunnuntaina, kesäkuuta 12, 2016

Vasemmistoliitto luopuu miehistä ja naisista!

Vasemmistoliiton puoluekokous on suuressa viisaudessaan päättänyt luopua ihmisten jaottelusta miehiin ja naisiin.

Puoluehallituksen mukaan jaottelu miehiin ja naisiin kategorisoi sukupuolet kahtiajakoon tavalla, joka ei vastaa nykypäivää.
Vasemmistoliiton vanhat tekstit pitää päivittää

Tasa-arvoa ja turvaa äitiyslailla
Vasemmistonaiset (vasemmistohenkilöt) tukee ihmisoikeusjärjestöjen ja yksittäisten kansalaisten ajamaa kansalaisaloitetta äitiyslaista (vanhempilaista). Vasemmistonaisten (vasemmistohenkilöiden) puheenjohtaja Saila Ruuth kannusti Vasemmistoliiton puoluevaltuustossa kokousväkeä allekirjoittamaan äitiyslakialoitteen (vanhempilakialoitteen). Aloitteen tarkoituksena on, että kahden naisen (henkilön) perheeseen yhdessä hedelmöityshoidon avulla syntynyt lapsi saa jo ennen syntymäänsä molemmat äitinsä (henkilönsä) virallisiksi vanhemmikseen.
Feministinen manifesti
Vasemmistonuoret on feministinen (egalitaristinen) poliittinen järjestö. Feminismi (egalitarismi) on perinteisesti ollut kattotermi erilaisille liikkeille ja suuntauksille, joiden huomion kohteena on sukupuolten (henkilöiden) ja niistä muodostettujen käsitysten vaikutus ihmisten yhteiskunnalliseen asemaan ja hyvinvointiin. Termi viittaa naissukupuoleen (henkilöihin) siksi, että ihmiskunnan historian ajan naiset (henkilöt) ovat lähes poikkeuksetta olleet alisteisessa asemassa miehiin (toisiin henkilöihin) nähden.

Sukupuolittuneita (henkilöityneitä) palkkaeroja ei saada purettua ohjelmilla ja mietinnöillä vaan nostamalla perinteisesti naisvaltaisten (henkilövaltaisten) alojen palkkoja.

Jokaisen täysi-ikäisen tulee saada itse määrittää oma sukupuolensa (henkilönsä).

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus eivät ole mielipidekysymyksiä
Timo Hännikäisen juhannuskirjoittelu Naisasialiitto (henkilöasialiitto) Unionin ja Naisten (henkilö) Linjan Facebook-sivuilla sekä Tapanilan raiskaukset ovat nostaneet esiin jälleen kysymyksen siitä, miksi rasismin vastustaminen on myös naisasia (henkilöasia)? Se on sitä siksi, että rasismi kietoutuu yhteen naisten (henkilöiden) alistamisen kanssa.

Varsin tyypillinen ajatuskulku ja jopa ääneenlausuttu syy maahanmuuton vastustamiselle on se, että musta mies (henkilö) tulee ja raiskaa meidän naiset (henkilöt). Ensinnäkin tässä ajatuksessa toiset miehet (henkilöt) nähdään kategorisesti petoina, jotka vain raiskaavat päivät pääksytysten. Sen lisäksi naisista (henkilöistä) tehdään tässä ajattelussa omia. Kun vastustetaan maahanmuuttoa, suojellaan omaa omaisuutta, omia naisia (henkilöitä) ja heidän ”puhtauttaan”.


lauantaina, kesäkuuta 11, 2016

Nainen neuvoo naisteniskentää netissä

Tuonen Joutsen on tehnyt videon Miten naisia ei ainakaan isketä netissä. Joutsen kertoo, miten naisia kannattaa lähestyä Facebookissa, twitterissä tai muualla sosiaalisessa mediassa.
 1. Kato, että tiedät naisesta jotakin, etkä vaan sano tykkääväsi niiden ulkonäöstä.
 2. Älä yritä vongata varattuja naisia ja taivutella niitä luopumaan nykyisestä miehestään.
 3. Älä laita pelkkää kaveripyyntöä ilman viestiä, ettei nainen luule sinua läähättäjäpervoksi.
 4. Älä aloita keskustelua vain sanomalla "Moi!". Kerro missä olet nähnyt naisen.
 5. Älä puhu naisten ulkonäöstä: "Hei söpöliini!" Nainen luulee, että haet vain seksiseuraa.
 6. Kauniiden naisten kehuminen ei tee vaikutusta.
 7. Älä asetu hurmaajan asemaan, koska naiset eivät halua miehiä, jotka yrittävät liikaa. Nainen pitää mielisteleviä miehiä alempiarvoisina.
 8. Mieti valmiiksi jotain sanottavaa: "Miten menee? Jaa?"
 9. Älä missään nimessä kerro kaksimielisiä vitsejä. 
 10. Oma nimi ja kuva profiiliin.
Ohjeissa ei sinällään ole paljoa vikaa ja monet vinkeistä ovat samoja kuin pelimiesoppaissa.

Kiteytettynä voisi sanoa, että miehen pitää valmistautua huolellisesti, miettiä vuorosanoja etukäteen, tehdä paljon töitä lähestymisyrityksen eteen ja luoda sellainen vaikutelma, että hän ei ole mikään seksinvonkaaja tai tiirailijapervo.

Naisten ulkonäön kehuminen

Kauniin naisen ulkonäön kehuminen tulee useimmilta miehiltä kuin luonnostaan. Neuvo olla kehumatta ulkonäkö pakottaa miehen näyttelemään jotain muuta kuin mitä hän on.

On olemassa paljon miesryhmiä, jotka eivät kehu naisten ulkoköä: nörtit, kiltit miehet, miesfeministit ja taitavat pelimiehet. Nörtit ja kiltit miehet eivät uskalla sanoa mitään, miesfeministi ei syyllisty seksismiin ja taitava pelimies tekee sen iskentästrategian takia.

Naisten ulkonäön kehujiin kuuluvat sitten loput perusjantterit, jotka eivät ole erityisen ujoja tai taitavia naisteniskennässä.

Voidaan kysyä, onko mitään pointtia tyrmätä perusjantterit ulkonäön kehumisen takia ja rajata kelvolliset muutamiin valikoituihin ryhmiin? Jos mies tekee paljon perusvirheitä naisteniskennässä, voi olla varma siitä, että kyseessä ei ainakaan ole piinkova pelimies.

Mikään ei auta netissä iskemiseen

Vaikka mies noudattaisi pilkulleen Joutsenen antamia neuvoja, iskentä ei siitäkään huolimatta onnistuisi 99 % todennäköisyydellä. Miksi?
 1. Netti-iskennässä haittaa ns. "tuntemattoman miehen syndrooma". Naiselle tuntemattoman miehen on vaikeaa tai mahdotonta todistaa, että hän ei ole tiirailijapervo.
 2. Kilpailu on armottoman kovaa. Miksi ihmeessä nainen valitsisi juuri sinut satojen tai tuhansien vonkaajien joukosta?
Mietitäänpä Joutsenta itseään. Hän on varattu, joten iskuyritykset ovat tuomittuja jo ennen alkamistaan. Jos Joutsen olisi sinkku, niin voimme olla varmoja, että Joutsenelle kelpaisi vain alle 5 % tasokkaimmista miehistä edes harkintaan asti. Ylivoimainen enemmistö miehistä tekisi turhaa työtä, koska he eivät tasoltaan kelpaisi alkuunkaan - riippumatta heidän netti-iskentätaidoistaan.

Video lisäsi mieheksi syntymisen vitutusta

Joutsenesta tuli mieleen lähinnä joku Supercellin rekrytointijohtaja, joka latelee norsunluutornistaan ohjeita työnhakijoille: näin haet töitä. Rekrytointijohtaja ei kuitenkaan sano misään vaiheessa, että päästäksesi töihin sinun tulee olla huippukoodaaja, eikä sekään välttämättä riitä kovin pitkälle.

Joutsen kertoo sivulauseissa, että hän varatun statuksestaan huolimatta valtavasti vonkausyrityksiä sosiaalisessa mediassa. Se on etuoikeutun seksuaalisen eliitin maailma, jota harva mies pystyy edes kuvittelemaan.

Seksuaalisen vallan hallinta on hauskaa. Sen kun vaan jakelet viisauden murusia rahvaalle: jos leipä on loppu, niin syökää leivoksia.

Videota katsoessa oppi lähinnä sen, että mieheksi syntyminen pariutumismarkkinoilla on paska tikki, jota saa hävetä lopun elämäänsä.

perjantaina, kesäkuuta 10, 2016

Suomalaisnainen julkaisi kuvan omasta perseestään – supermenestys!

Uutisvirtani täyttyy mitä typerimmistä otsikoista, joissa naiset julkaisevat kuvia vartalonsa epätäydellisyyksistä. Media seuraa perässä kuin Pavlovin kuolaava koira.

Suomalaisnainen väsyi photoshopattuihin kiiltokuvapeppuihin: Julkaisi kuvan omasta perseestään – supermenestys!
Hän ihmettelee, ettei rannalla tai uimahalleissa koskaan kuitenkaan tule instan kaltaisia herkkupyllyjä vastaan. Syy: niitä ei ole olemassa.

-Sit nuoret mimmit kattelee ylöspäin naisia, jotka postaa sellasia kuvia ja samalla itkee, koska kokee ittensä rumaks ja läskiks. Siitä on kiva alkaa rakentaa tervettä itsetuntoa.

Nainen onkin nyt päättänyt esitellä oman luomupyllynsä:

-Tässä on mun perse. Läskiä on, epämuodostumia ja muhkuroita…(…) Kukaan mies ei oo koskaan kieltäytynyt. Ja minä pidän siitä, kun se hyllyy miten sattuu.

Naisen julkaisema kuva on saanut tuhansia tykkäyksiä. Eikä yhtään ihme. Hän julkaisi kuvan Mikkelin miesasialiikkeen nimissä olevassa Facebook-ryhmässä.


Nainen julkaisi kuvan, jossa hänellä ei ole meikkiä, ja sai niskaansa nettikiusaajat – nyt hän puolustaa aitoa kauneuttaBloggari julkaisi alusasukuvansa: Ihmiset eivät enää tiedä, miltä aito nainen näyttää
-Mielikuvamme vartaloista ovat niin kieroutuneita, että useimmat ihmiset ylistäisivät tyttöä vasemmalla ja tuomitsisivat oikeanpuoleisen - tajuamatta, että kyseessä on sama ihminen. Olen tehnyt älyttömästi töitä rakastaakseni molempien kuvien kroppaa, enkä anna tuomita ainutlaatuisia piirteitäni vioksi, jotka pitäisi korjata.

Megan toteaa, ettei ihmisillä hänen mielestään ole minkäänlaista hajua siitä, miltä aito vartalo näyttää.
No, totta ihmeessä ihmisillä on oikea käsitys naisten vartaloista! Ai että vatsamakkarat paljastuvat istuessa. Kyllä kai jokainen tietää sen!Suomalaisbloggari bikinikunnosta: Mistä alkaen on ollut ok nauraa toisen ulkonäölle?
Aihe sai Miian kirjoittamaan sähköpostia toimitukseen. Hän totesi taistelleensa jo pidempään saman asian puolesta kuin brittiläinen bloggarikollegansa.

- On naurettavaa, että ihmiset mollaavat toistensa vartaloita somessa kilpaa ja jopa tägäävät kavereitaan toisten ihmisten kuviin, jotta se kaverikin voisi tulla nauramaan. Kaikki tämä on niin kieroutunutta. Mistä alkaen on ollut ok nauraa toisten ihmisten ulkonäölle?Uusi naisisen narsismin muoto?


Rumien ruumiinosakuvien postaaminen lienee uusi naisten narsismin muoto. Kun kauneus ei riitä, myötätuntoa ja omakuvan pönkitystä haetaan alentamalla rimaa. Hiukan samalla kuin burleski - eli rumien strippaus - pyrkii alentamaan alastomuuden vaatimuksia taviksille sopiviksi.

Mikä naisia oikein vaivaa? Emme halua nähdä muhkuraisia sellupyllyjänne tai lainehtivia vatsamakkaroitanne. Pitäkää kuvanne omilla koneillanne, niin minäkin teen. En lähetä sähköpostia medialle, että laittakaa nyt sinne lehteen kuvia kaljamahastani, jotta kommentoijat lohduttaisivat minua sanoin: "Ei se nyt niin iso ole, olen nähnyt isompiakin. Sitä paitsi minä rakastan dad bodya".

torstaina, kesäkuuta 09, 2016

Meikkaaminen vs. mopon rassaus

Ronja Salmi kysyy ilmeisen vakavissaan seuraavan kysymyksen.No, koetan vastata kysymykseen. Meikkaaminen on pinnallista sanan varsinaisessa merkityksessä. Meikkaamisessa ehostetaan pintaa todellisuuden peittämiseksi. Kun ruosteiseen mopoon vedetään uusi maali, kyse on samanlaisesta pinnallisuudesta.

Mopon rassaaminen vaatii merkittäviä taitoja, joita ei ole 90 prosentilla väestöstä. Ylivoimainen enemmistö maistereista ja sivistyneistöstä ei ymmärrä, miten mopo toimii. En minäkään.

Huulipunan ja ripsivärin laittaminen lienee lasten leikkiä (verrattuna mopon purkamiseen ja kokoamiseen), vaikka en ymmärrä siitäkään yhtään mitään.

Eikä mopopoikia pahemmin arvosteta. Ne on niitä tulevia amislaisia, joille sivistyneistö hörähtelee hyväntahtoisesti. Maaseutuhan on täynnä mopoikia, potentiaalisia peräkammarin janttereita. Ei nykymaailmassa heru kädentaidoille arvostusta.

Kun meikattu böönä laittaa kuvansa instaan tai faceen, kommenttiloota täyttyy ihailijoista. Mopojalle peukkua heiluttaa vain äityli.

Arvostetut poikien asiat?

Ronja jatkaa:
Kaveriporukassa huvitellaan, pojat saavat meikkiä naamaansa. Posket helottavat. Huulilla kimaltaa kirkas puna. HAHAHA.

Poika harjaa hiuksensa. Sitoo ne leteille. Suipistelee suutaan. HAHAHAHA.

Poika perinteisenä tyttönä naurattaa, koska tyttöjen jutuille on helppo nauraa. Tyttöyteen liitettävät asiat ovat edelleen huvittavia, halveksittuja ja vähempiarvoisia yhteiskunnassamme.
Eivät tyttöyteen liitetyt asiat ole naurettavia, kun niitä tekevät tytöt. Kun tytöt meikkaavat ja tekevät ankansuumutristuksiaan, pojat katsovat kiimaisina vieressä. Vallitseva tunne ei ole halveksunta, vaan himo.

Minäpä kerron Ronjalle tarinan menneisyydesta, muutamien vuosikymmenten takaa. Ennen vanhaan oli naurettavaa, kun tyttö yritti olla johtaja tai pukeutua miesten vaatteisiin. Naisten sukupuolirooli on kuitenkin vapautunut vuosien kuluessa, jolloinka miehekkäästi käyttäytyvä nainen ei ole enää ihmetyksen aihe. Miesten rooliodotus ei ole vapautunut, jotenka mies ei saa käyttäytyä naisen lailla ilman nauretuksi tulemisen vaaraa.

Seksuaalisen pääomansa turvin tytöt ovat jo lähtökohtaisesti arvokkaampia kuin pojat, joten tyttöjen ei tarvitse tehdä "naisen työtä" naiseuden saavuttamiseksi. Tyttö voi vain meikkailla ja kieritellä lettejään ilman, että hänen statusasemansa olisi uhattuna naisten hierarkiassa. Pojat ovat lähtökohtaisesti arvottomia, joten poikien on ansaittava statusasemansa tekemällä naisille ja yhteiskunnalle hyödyllisiä asiaoita. Itsensä puunaaminen ei nosta poikaa statusasteikossa, koska sellainen toiminta ei kohdistu muiden hyväksi.

Meikkaavaa ja lettejään kierittelevää poikaa pidetään naurettavana, koska silloin poika yrittää korostaa sellaisia seksuaalisen vallan ominaisuuksia, joita hänellä ei ole. Samalla tavalla on hauskaa, kun 40-kiloinen tyttö heristää nyrkkejään ja sanoo vetävänsä kaikkia turpaan. Yritys käyttää olematonta valtaa on ihmisistä huvittavaa.
Esimerkiksi harva nainen muistelee kiiruhtaneensa koulusta kotiin vain, että pääsisi nopeasti pukemaan Barbeja tai piirtelemään poneja. Muistelemme mieluummin, kuinka emme koskaan viihtyneet likkaporukoissa tai olleet kiinnostuneita nukeista ja prinsessoista. Kerromme, kuinka leikimme autoilla kuin pienet pojat, ja välillä meitä sellaisiksi luultiinkin.

Se ei haitannut, koska hienointahan oli olla poikatyttö. Sitten vasta tyttö. Surkeinta oli olla tuplatyttö, tyttötyttö. Huulikiillon laittaja. Luomivärisävyistä kiihkoilija. Tukankihartaja.
Missä todellisuudessa Ronja elää? Tyttötytöthän ovat naisten hierarkian suvereeneja hallitsijoita, joiden perässä pojat laukkaavat. Poikatytöt ja muut potentiaaliset lepakot ovat friikkejä, jotka eivät koskaan pääse arvostuksessa tyttötyttöjen tasolle. Feminiinisyys rulettaa, eikä suinkaan se, kuka näyttää karseimmalta lepakolta.

sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2016

Vasemmistoliiton feminismi

Niko Peltokangas on Vasemmistoliiton puoluesihteeriehdokas. Hänen kirjoituksensa Feministisen työväenpuolueen aika aiheutti keskustelua Vasemmistoliitossa.
Feminismi antaa tasa-arvolle sisällön ja suunnan. Vasemmistoliitolle olisi luonnollista julistautua feministiseksi puolueeksi.
Niko jatkaa kirjoituksella Feminismi on tasa-arvon työkalupakki.
Voi tietysti myös kysyä, olisiko ei-feministin vaikea toimia feministisessä puolueessa. Minusta Vasemmistoliiton pitäisi olla feministinen, jotta kaikkien olisi helpompi toimia puolueessa. Feminismihän ei aseta sellaisia vaatimuksia, joiden noudattaminen ei muutenkin ole hyvien tapojen mukaista.
Riikka Yrttiaho astuu kehiin kirjoituksella Feminismin ABC eli miksi feminismi eikä egalitarismi tai humanismi.
1. Feminismi käsitteenä tunnustaa sukupuoleen liittyvät sortorakenteet ja sekä historiallisen että nykyisen sukupuolihierarkian

Koska maailma ei ole tasa-arvoinen, on syytä puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Sukupuolijärjestelmään liittyy valtasuhteita, ja nämä valtarakenteet hyödyttävät useimmiten miessukupuolta.
Puheenjohtajaehdokkaat ovat feministejä aina Jari Myllykoskea myöten.