torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Vihdoin luotettavaa tiedonvälitystä

Feministinen uutistoimisto Espanjaan.
Espanjassa aloitti keskiviikkona toimintansa uutistoimisto, joka keskittyy sukupuolten tasa-arvoon. Se välittää juttuja maksutta lehdille ja radioille.

- Kyse on tärkeästä tiedosta, joka jää näkymättömiin muissa tiedotusvälineissä, sanoi Ameco Press -toimiston johtaja Cristina Fraga.

Fragan mukaan Ameco Press tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin ja kertoo niistä sukupuolten tasa-arvon näkökulmasta ilman seksismiä. Kaikki toimiston kahdeksan vakituista työntekijää ovat naisia.
Threesome.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelit jättää kohdan "mutta toimittajiksi voidaan palkata myös miehiä." ihan vain matkiaksesi feministejä uutisoinnissaan?

Eipä tällä uutisella hirveästi ole viihdearvoa ennen kuin nähdään minkälaisia uutisia se oikeasti suoltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelit jättää kohdan "mutta toimittajiksi voidaan palkata myös miehiä." ihan vain matkiaksesi feministejä uutisoinnissaan?

Vaan eipä ole palkattu. Ilmeisesti on uutinen se, että se on teoriassa juridisesti mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

pojille:

http://boysproject.net/statistics.html

Anonyymi kirjoitti...

"Vaan eipä ole palkattu. Ilmeisesti on uutinen se, että se on teoriassa juridisesti mahdollista."

...ja käytännössä yhtä mahdollinen kuin Neuvostoliitosta ja EU:sta eroaminen.

Henry Laasanen kirjoitti...

"...ja käytännössä yhtä mahdollinen kuin Neuvostoliitosta ja EU:sta eroaminen."

Eli se, että leikkasin lopun pois itseasiassa paransi tuon uutisen totuusarvoa huomattavasti - muutenhan lukijat olisivat voineet saada sen harhaisen käsityksen, että miehiä tosiaan palkattaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Miten Linker voi olla noin pihalla? Ainoa selitys on, että hän on nainen ja näkee sukupuolellaan saamansa vallan alkavan murentua ja näinollen hänen viestinsä ovat pelkoreaktioita. Tai sitten hän on profeministimies, joka ei tajua mitä hallaa tekee ihmisille feminismiä puolustamalla, ja kuvittelee vieläpä harhaisesti, että hän itse jotenkin hyötyisi moisesta logiikan- tasa-arvon- ja ihmisoikeuksien vastaisesta puuhastelusta, esimerkiksi seksin muodossa.

Joka tapauksessa säälittävää, kummeksuttavaa ja hivenen ärsyttävääkin, että moisia ihmisiä on ja he postailevat niihin ainoisiin paikkoihin, joissa kerrotaan nyky-yhteiskunnan tasa-arvosta totuus. Moiset paikat, kuten tämä erinomainen blogi, ovat niin harvinaisia, että harmittaa että niitä vielä häiriköidäänkin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"...mitä hallaa tekee ihmisille feminismiä puolustamalla..."
Öööh. Täh? Uutisia pitää kopioida alkuperäismuodossaan, olipa leikattavat pätkät kuinka vähämerkityksisiä tahansa.

Vähän pitempään mietittyäni rupesi kovasti mietityttämään miten noi muokkaisivat uutisia, ja mitä hyötyä kenellekään olisi siitä. Pitäisi antaa City-lehti heille sensuroitavaksi...