lauantaina, tammikuuta 13, 2007

Väestöliitto suosittaa

Koomisista TV ohjelmista ja kehonrakennuksesta
En tiedä itkeäkkö vaiko nauraa, kun näin telkkarista pätkän "priima"-kotimaista-parisuhde-ajankohtais ohjelmaa.

Ohjelmassa haastateltiin jotain pariskuntaa ja joku väestöliiton asiantuntija (mies) sössötti jotain parisuhteen onnistumisesta&muodostumisesta. Jos näitä oltaisiin esitetty eri ohjelmissa, niin siinä ei olisi mitään erikoista. Limittäin samassa ohjelmassa esitettynä tulos oli varsin koominen sillä.

Väestöliiton edustaja selitti aivan päin helvettiä parisuhdeasioita eli sitä mitä on korrektia luulla parisuhteista. Puhui että nykyään on tärkeää että "samanhenkinen" ja suhteessa on "ystävyyttä". Ja vertasi kahteen lainelautailijaa että "vieressä on joku". En oikeasti ymmärtänyt mitä tämä humanistimies yritti sanoa, vai yrittikö ainoastaan kuulostaa fiksulta. Jokatapauksessa sanoi jotain joka on HYVIN KAUKANA TODELLISUUDESTA tai käytäntöön sovellettavuudesta.

Haastateltava pariskunta oli seuraavanlainen 30-40 vuotias nainen ja myöhäis keski-ikäinen bodarimies. Tämä mies oli stereotyyppinen kehonrakentaja: kaulaton,kalju ja kallo umpiluuta.
Älykkyysosamäärä varmaan jotain 40

Irvokasta tässä oli se että väestöliiton edustajan puhumat "kauniit" jutut eivät takuulla päteneet tämän pariskunnan tapauksessa. Sosiaalisesti täysin taidoton bittirunkkarikin tajuaa millätavoin tämä YTM oli naisensa saanut?

TIETENKIN LIHAKSILLA.... JA GORILLAMAISELLA ÖYÖYÖYÖÖÖYYÖÖYY!!!!!- ASENTEELLA (lauman suurin ja tyhmin uros saa naaraat)

Seuraavan kerran kun joku sanoo että naiset haluavat samanhenkistä, herkkää, yms.. miestä tai että "kyllä sinä sen oikean löydät". Niin silloin poistan varmistimen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä naiset varmasti haluavatkin herkän kumppanin, mutta herkän MIEHISELLÄ tavalla. Ei heteronainen halua suhdetta toisen naisen kanssa, vaan miehen. Ihan niin kuin mieskin haluaa kai naisen, eikä mitään hyvää jätkää?

Minä en usko, että pelkillä muskeleilla naisen saisi, mutta isolla rahalla on kyllä kumma viehätysvoima molempiin sukupuoliin. Jos joku apinamies on rikas kuin kroisos, niin varmaan ei joudu yksin olemaan. Sama kyllä pätee toisinkinpäin näissä matti&mervi-tyyppisissä kokoonpanoissa.