maanantaina, elokuuta 27, 2007

Kannattaako naisen pihtaus?

Pihtauksen autuus.
Täältä palstalta olen kuullut villejä huhuja että Elämänsä Rakkauden voisi löytää pihtaamalla. Saisiko pihtaamalla miehestä esiin tunne-elämää ja henkisiä ominaisuuksia? Onko ihmisillä kokemuksia aiheesta? Kuinka se onnistuu? Ja mikä olisi paras tapa, toimiiko esimerkiksi jos ilmoitan miehelle että "nyt mä pihtaan, ja ainakin kaksi kuukautta". Nouseeko miehen rispekti heti mua kohtaan? Mut eikö se ole vähän kaksinaismoralistista pihdata mahdolliselta elämänsä mieheltä kun samaan aikaan tyydyttää puutettaan vakkareiden kaa? Pitäisikö vaan kiltisti alistua kaksinaismoralistiselle systeemille ja esittää jotain muuta kuin mitä on? :)

Ei kai sillä pihtaamisella elämän miestä voi löytää. Korkeintaan voi tunnistaa aikaisemmassa vaiheessa ne, joista elämän mieheksi ei ole. Naiselle, joka ei halua tuhlata aikaansa ja tunteitaan täysin väärään mieheen voi pihtaaminen olla hyvä menetelmä. Toisaalta, naiselle joka ei pidä tapailua ja seksiä väärän miehen (pitemmällä tähtäyksellä) kanssa huonona ajatuksena, pihtaamisesta ei ole mitään iloa. :)

jutun juoni on siinä, että ei sekaannu väärään mieheen. Alussa varsinkin seksuaaliset tunteet on voimakkaat ja niitten varassa suhde voi jatkua turhankin pitkään aivan väärän miehen kanssa. Puhun nyt naisen seksuaalisista haluista ja niiden mukaan toimimisesta. Helposti käy niin, että kun naisella on paljon haluja miestä kohtaan, jota ei tunne vielä ollenkaan, seksi miehen kanssa saa naisen tuntemaan yhteyttä ja tunteita, joilla ei ole välttämättä mitään todellisuuspohjaa. Parempi oppia ensin hieman tuntemaan miestä ja tietämään, että miellyttääkö mies myös muuten kuin seksuaalisesti, niin ei tarvitse jälkeen päin katua, kun tuli ihastuttua ja hullaannuttua ihan väärään tapaukseen.

Aikuisella naisella voi olla moniakin itselleen epäedullisia haluja. Minäkin haluaisin syödä suklaalevyn päivässä, mutta järkevänä naisena en sitä tee. Pidemmällä tähtäyksellä olen huomattavasti onnellisempi ja tyydytetympi ihminen, jos en syö suklaalevyä joka päivä. Tunteet menevät tosiaankin hukkaan, jos seksihöyryissä ihastuu sydänjuuriaan myöten aivan vääränlaiseen mieheen. Jopa silloin, kun mies on vakavissaan naisen suhteen ja erityisesti silloin. Nämä suhteet ovat niitä väärin arviointeja kymmenen vuoden päästä jälkikäteen katsottuna.

Mä oon kerran ollut tossa tilanteessa, kun olin muka sille naiselle sen elämän mies ja sit se ei muka voinu 'antaa', ku ei halunnu pilata juttua. Kuitenkin oli ollut yhden illan juttuja takana ihan tietoisesti, ni mä en vieläkään sitä logiikka tajuu. Ei se ainakaan mussa luottamusta sitä kohtaan herättäny - oikestaan päinvastoin.

Naisilla on joskus aika suuri illuusio siitä että pihtauksen kautta mies jotenkin hmmm... ottaa naisen vakavammin. kyllä se suhteen vakavuus pitää löytyä jollain mulla perusteella kuin pihtaamalla kun se ei oikeesti edes selviä sitä kautta... Luulis että aikuinen nainen tietää milloin haluaa mennä sänkyyn ja milloin ei
Myös kommenttiosastolta löytyy vastaavaa keskustelua.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nainen viilteli mattoveitsellä kaulaan, tuomiona yhdyskuntapalvelua

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/arkistot/rikos/2007/08/555628

Anonyymi kirjoitti...

TosiRakkaus(tm) antaa ekoilla treffeillä.

On moraalitonta painostaa toista olemaan ilman seksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeinen pitkäaikainen suhteeni loppui juuri naisen pihtaamisen takia. Jos nainen odottaa miehen ottavan hänet vakavasti juuri tällä tavalla, voin vain ihmetellä teon logiikkaa.

Jos parisuhteessa odotetaan pääsevän pitkälle, pihtaaminen on käsittämätöntä - sehän tappaa suhteen. Eikö miehellä pitäisi olla mahdollisuus saada seksiä? Eikä sitä heti pettämäänkään haluaisi lähteä...

Anonyymi kirjoitti...

Täältä palstalta olen kuullut villejä huhuja että Elämänsä Rakkauden voisi löytää pihtaamalla. Saisiko pihtaamalla miehestä esiin tunne-elämää ja henkisiä ominaisuuksia? Onko ihmisillä kokemuksia aiheesta? Kuinka se onnistuu? Ja mikä olisi paras tapa, toimiiko esimerkiksi jos ilmoitan miehelle että "nyt mä pihtaan, ja ainakin kaksi kuukautta". Nouseeko miehen rispekti heti mua kohtaan?

Olen kuvitellut että "elämänsä rakkaus" tarkoittaa henkilöä jota rakastaa. Ilmeisesti tämän kirjoittaja yrittää keksiä keinoja joilla manipuloisi miehiä toimimaan itseään mielyttävällä tavalla. Kai hän haluaisi saada miehistä jotain ihailijoita, jotka pitäisivät häntä itseään Elämänsä Rakkautena.

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän kyllä jos joku käyttää pihtausta kiristyksen välineenä. Toimii kait silloin kun kohde ajattelee vain jalkojenvälillään: jos antaa seksiä silloin kun haluaa, niin mies kokee että tekee tarpeeksi seksin saamisen eteen ja heittäytyy laiskaksi. (eihän elämässä muuta tarvii ku seksiä?) Sitten kun alkaa pihtaus niin herätään että pillun eteen pitää tehdä töitä! -> kunnioitetaan vaimon mielipidettä enemmän seksin saamisen toivossa.

Tollaista ajattelua en tosin ikinä ole sisäistänyt, mutta kaipa se tota sitten on jos seksi joillekin tuntuu olevan se ainoa elämän tarkoitus...

Mikko Moilanen kirjoitti...

Feministinen salaliitto sensuroi Wikipediaa? Artikkeli Markkina-arvoteoria sta poistettu.

Anonyymi kirjoitti...

"Ilmeisesti tämän kirjoittaja yrittää keksiä keinoja joilla manipuloisi miehiä toimimaan itseään mielyttävällä tavalla. Kai hän haluaisi saada miehistä jotain ihailijoita, jotka pitäisivät häntä itseään Elämänsä Rakkautena."

Naiset eivät ihastu miehiin, jota voivat manipuloida. Toisekseen netissä on paljon toimivia oppaita, joilla saa seksiä, vaikkei nainen varsinaisesti sitä haluaisikaan enkä nyt tarkoita raiskausta. Olen testannut itse yhden sellaisen metodin ja on toiminut. Minä ja muija oltiin jälkeenpäin molemmat tyytyväisiä.

Anonyymi kirjoitti...

"jos antaa seksiä silloin kun haluaa, niin mies kokee että tekee tarpeeksi seksin saamisen eteen ja heittäytyy laiskaksi."

Hyvän seksin tarjoaminen on keino, jolla voi varmistaa seksin saatavuuden myös jatkossa.

Anonyymi kirjoitti...

"Hyvän seksin tarjoaminen on keino, jolla voi varmistaa seksin saatavuuden myös jatkossa."

Tämänkin blogin mukaan mies ei kuitenkaan voi ikinä saada naiselta tarpeeksi seksiä etteikö joutuisi vähän väliä masturboimaan (ja katsomaan pornoa). Samoin kommentoijat ovat sitä mieltä että naiset saavat seksiä aina kun haluavat, joten ilmeisesti naisten ei tarvitse sitten tehdä mitään tällaista saadakseen sellaista...

Puhun nyt sitten massan(?) puolesta, epäilen kovasti toimivani itse tuolla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

"kun samaan aikaan tyydyttää puutettaan vakkareiden kaa?"

Ja sitten jos mies tekee samaa hän on sika joka ei osaa sitoutua ja varmasti pettää?