maanantaina, huhtikuuta 15, 2013

Pleijeri neuvoo

Pleijeri neuvoo naisten iskennässä

Huge gender gap persists in college degrees but gets no attention because of a selective concern on gender imbalances

How feminists corrupt DV research


Not Everybody’s Doing It: Busting the Myths That Fuel Hookup Culture

116 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuo antoi: "Pääsy kielletty
   Sinulla ei ole käyttöoikeuksia tälle sivulle.". Siis Etnis-...

   Poista
 2. Pojista tehdään jätkiä yhtä vähän aikaa Hennalan varuskunnassa, sillä koko varuskunta ajetaan alas ensi vuoden loppuun mennessä. Mikä ihmeen naiserityinen otsikko tähän tarvittiin?

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Anonyymi: Laasanen ja homoavioliitot

   Kommenteista

   Vivian Laukka: Kuvaat hyvin tuota "joskus ollut tapana"-kohtaa, sillä joskus oli tapoja, jotka eivät ole enää suuressa merkityksessä nykypäivänä. Ennen vanhaan musiikki kuului vain kirkkoon, ja kaikki musiikki piti olla jumalaista. Ennen oli tapana, ettei saanut nauraa isäntäväen seurassa, tai pitää hauskaa oman vaimon kanssa, kun rakastajattaret olivat sitä varten.

   Poista
 4. Pleijjeröinti...

  Edellisessä kommenttiosiossa esille tuomani nainen laittoi kerran kesken ATK-tunnin huulirasvapuikkonsa suuni eteen. Söin puikon.

  En syönyt. Vetäisin pääni taaksepäin, ja nainen naurahti sitten, että hyvä ilme.

  Olisin voinut...

  A) antaa sen laittaa sitä rasvaa

  B) jos se olisi vain odottanut, sanoa: no siitä vaan

  C) Väistöliikkeeni jälkeen "järkiinnyttyäni" sanoa:

  - Mikset samantien pussaa? (ja naurahtaa)

  tai

  - Mieluummin ottasin ne siun huulista. (ja naurahtaa)

  (ja yrittää olla liikaa korostelematta sitä, että "se oli vitsi")

  Jos en olisi mokannut sitä tilannetta, olisin voinut elää toivossa, että hän rohkaistuu tekemään yhä "ahdistelevampia" siirtoja.

  Emme olleet vapaa-ajalla tekemisissä (hänhän seurusteli). Kerran hän sanoi, että hänen kännykkänsä taitaa olla rikki, ja pyysi minua soittamaan siihen. Kertoi numeronsa ja soitin. Hyvin toimi.

  Missä mokasin taas, oli:

  Jostain syystä halusin todistaa hänelle, että poistin hänen numeronsa kännykkäni muistista. (Mietin niinku silleen, "ettei hänen tarvitsisi olla huolissaan")

  Ja mitä olisin voinut ylipäätään "harrastaa":

  Ei olisi ollut iso vaiva koskettaa häntä aina silloin ja tällöin kaverillisesti. "Juhlistaa" jotain hauskaa juttua lyhyellä "olkapäähieronnalla" tai onnitella jostain "sivuttaissuunnassa tapahtuvalla toisen puolen olkapäähän ulottuvalla lyhyellä yhden käden halauksella"...

  Oikeastaan (muistaakseni) ainoa fyysinen (melkein) kontaktin ottoni oli, kun uskottelin haluavani heittää high fiven... Hän nosti innokkaasti kätensä ylös, mutta käännyinkin ja lähdin kävelemään pois. Ja hän lähti perääni. Tavallaanhan tuo kyllä oli pleijjerimuuvi...

  Ja kerran hän tönäisi minua tauolla, kun huomasi että aloin tiedostamattani kesken juttelun katsoa ohi kävelevää naista. :D

  (Hyvännäköinen hoikka blondihan hän oli... vaikuttikohan hänen seuransa siihen, että moni muukin nainen vaikutti aika niinku kiinnostuneelta..?)

  Niinjoo... loppukevennyksenä voisin mainita, miten hänellä oli tapana kertoessaan jotain juttua, johon liittyi sana 'pillu', kuiskata se minun korvaani (silloin kun oli porukkaa ympärillä - esim. tunnilla...). No mainitsin jo.

  No tääkin vielä:

  Kysyin joskus tauolla (luokassa), suostuisiko hän harrastamaan seksiä naisen kanssa. (Tuollaiset keskustelut ei niinku ollu ongelma...) Hän sanoi että kyllä, muttei välttämättä "lutkuttaisi pillua". Hänen takanaan istuva blondi punertui kovasti kasvoiltaan...

  Että tällästä tällä kertaa.

  VastaaPoista
 5. Laasanen:

  "Saan terve.fi blogista nimellisen korvauksen ja keskityn siellä pariutumisen tarkasteluun ilman miesasiaa."

  Referointikoostit/lainasit suoraan Pleierin blogia ja laitoit nimellisesti omaa kommenttia. Tienata voi tietysti niinkin...

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Anonyymi: Nainen, tiesitkö: Näillä suomalaisilla paikkakunnilla asuu enemmän miehiä kuin naisia

   avatv.fi: Vuoden 2012 lopussa Suomessa asui tarkalleen 5 426 674 ihmistä. Heistä miehiä oli 2 666 622 ja naisia 2 760 052.

   25–29 -vuotiaita miehiä löytyi noin 175 000, samanikäisiä naisia noin 166 000. 30–34 -vuotiaita miehiä oli noin 177 000, naisia noin 167 000.

   50–54 -vuotiaissa sen sijaan kumpaakin sukupuolta oli noin 185 000. Seuraavassa ikäluokassa miehistä olikin jo pulaa: 55–59 -vuotiaita naisia oli noin 191 000 ja miehiä noin 187 000.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Anonyymi: Erikoinen väite: Miehet ovat naisia tyytymättömämpiä sängyssä

   Mitä erikoista tuossa väitteessä on?

   avatv.fi: Keski-ikäiset naiset ovat vanhetessaan miehiä tyytyväisempiä seksielämäänsä. Tämä käy ilmi brittitutkimuksesta, jossa tutkittiin 1 000 heteroparin seksielämää. Jopa kolme neljäsosaa naisista kertoi olevansa tyytyväinen seksielämäänsä, kun miehistä vain puolet olivat tyytyväisiä. Tutkimuksen kohteena olivat 50–79-vuotiaat parit.

   / Kari Hurtta

   Poista
 8. Master & Servant: "It’s not difficult to outline how the institutionalized social feminization (via mass media ridicule and shaming of masculinity) of men over the past 60 years has greatly contributed to men uncomfortable in their innate masculine predispositions. However, by the same means, the other side of the story is women’s fem-centric conditioning predisposes them not to expect masculinity to be anything other than negative when coming from a human being born with a penis. Masculinity paired with a vagina however is the only legitimate form of masculinity acknowledged."

  VastaaPoista
 9. US-Laasanen:

  "Luultavasti vasemmistolaiset eivät edes halua vastata vaikeisiin kysymyksiin, koska niihin ei ole olemassa hyviä vastauksia."

  Ja sama pätee Laasaseen... Vain yhtenä esimerkkinä edellisessä kommenttiosiossa esittämäni Laasasen MGTOW-sympatian kyseenalaistaminen...

  Ja sit asiantuntijamme väittää "silmät pyöreinä", ettei hän saa kuin lähinnä luokatonta (helposti kumottavaa ja ad hominemin kyllästämää) kritiikkiä osakseen.

  Laasanen:

  "Median pitäisi laittaa vasemmiston pää pölkylle ja selvittää juurta jaksaen, kumpi arvo on tärkeämpi: multikulttuuri vai tasa-arvo."

  Vital Baatti:

  Meidän pitäisi laittaa Laasasen pää pölkylle ja selvittää juurta jaksaen, kumpi asia on tärkeämpi: naisten palkitseminen huonosta tasosta ja käytöksestä (tanssivan apinan elämä temppujen toivossa), vai todellinen MRA kruununaan todeksi eletty 'välinpitämätön'* MGTOW.

  (*Selän kääntäminen 'miesten velvollisuuksille' ja naisten sivuuttaminen ilman vihaa ja katkeruutta... kasvuprosessi yhä vapaampana 'oman tien' kulkijana. Ja oman tien kulkemisella tarkoitan vapautta "sukupuolijärjestelmän" sanelemista miehille määrätyistä pakkopaidoista ja naisten palvelemiseksi ehdollistetuista roolituksista)

  Laasanen:

  "...ei ole olemassa hyviä vastauksia"

  Niin arvelinkin.

  Laasanen:

  "The truth is, personally I am for the MGTOW and for the PUA ideologies..."

  :facepalm: Siis... henkilökohtaisesti... vain... pleijjeröinnin asialla...

  (ja "miesasian")

  VastaaPoista
 10. Vital Baatti:

  "Ja oman tien kulkemisella tarkoitan vapautta "sukupuolijärjestelmän" sanelemista miehille määrätyistä pakkopaidoista ja naisten palvelemiseksi ehdollistetuista roolituksista"

  Edes asevelvollisuutta ei ole pakko suorittaa, jos esim. on valmis tinkimään maskuliinisuudestaan ja antamaan ymmärtää, ettei oma "kestokyky" riitä PALVELUKSEN läpiviemiseen. Näin täällä.

  Miesten kannalta epäreiluun työelämään ei ole pakko osallistua, jos on valmis tinkimään elintasostaan (poikamies tulee vähällä toimeen hyvinkin tyytyväisenä). Olen tehnyt selväksi työvoimaviranomaisille, että otan kyllä työtä vastaan, jos löytyy niin helppoa hommaa, että kaltaiseni kilpailukyvytön luuseri pystyy siitä suoriutumaan. Tarvittaessa yritän saada vaikka keskittymishäiriödiagnoosin. Ja se, etten ole hankkinut ajokorttia, suojelee minua jo paljolta. Kerron toki mielelläni muutenkin olevani uusavuton.

  Jos naiset erehtyvät "tenttaamaan" minua asioistani, puhun mielelläni tunteistani, heikkouksistani ja haavoittuvuuksistani. En rupea vastikkeettomaksi olkapääksi kenellekään vain siksi, että olen XY.

  Vältyn kaikilta psykologisilta kustannuksilta, kun en koskaan tee aloitteita. Olen itse ollut monta kertaa torjuja, koska tiedän etten ylläpidä (lähemmässä tarkastelussa) sellaisia aineellisia ja aineettomia RESURSSEJA, jotka "hyvittäisivät" riittävän tasokkaan naisen seksuaalisen resurssin femikartellin ylläpitämässä markkinatodellisuudessa.

  Oleminen on 'kevyttä', kun päästää irti lähes kaikesta painolastista, mistä vain pystyy. Pallini säilytän, mutta pyrin valikoimaan tarkoin, mihin käyttövoimani valjastan...

  "Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön..." Mikä maksimoikaan onnellisuuteni kokonaissaldon loppupeleissä... Niin kuin Fight Clubissa muistaakseni kysyttiin jotain tuohon suuntaan... (kun miehet pyrkivät koko ikänsä "tyydyttämään" naisia): "Onko nainen sittenkään etsimämme ratkaisu?"

  VastaaPoista
 11. The War Against Men: "Make no mistake that this is a war against heterosexual men. This is the war of our generation. This is a war against men who are presumed guilty at birth, and whose innocence is mere purgatory until a newly devised outrage sends them to hell. You are the enemy and you will be denounced in the form of 'misogynist,' 'creep,' and 'sexist,' and this denouncement will stay with you and affect your livelihood in ways that modern technology allow."

  VastaaPoista
 12. Saudi-Arabia käännytti "liian komeita" miehiä maasta

  Kolme komeaa emiraattimiestä oli liikaa saudien uskonnollisille poliiseille. Heidän pelättiin viekoittelevan naisia.

  Saudi-Arabiassa maan vuosittaisilla kulttuurifestivaaleilla on sattunut erikoinen välikohtaus. Saudi-Arabian uskonnolliset poliisit tekivät rynnäkön Arabiemiirikuntien kojulle maan pääkaupungissa Riadissa pidetyillä festivaaleilla, kertoo Emirates 24/7 -uutissivusto. Kolme emiraattimiestä poistettiin kojulta, sillä uskonnollisten poliisien mukaan miehet olivat liian komeita.

  Festivaalien viranomainen sanoi, että miehet vietiin pois sen vuoksi, että festivaalien naisvieraat voisivat ihastua heihin.

  Viranomaisten mukaan miehet käännytettiin maasta.

  Marika Kataja-Lian.
  Yle Uutiset

  VastaaPoista
 13. Henry Laasanen: Not Everybody’s Doing It: Busting the Myths That Fuel Hookup Culture

  hookingupsmart.com: Donna Freitas’s new book The End of Sex: How Hookup Culture is Leaving a Generation Unhappy, Sexually Unfulfilled, and Confused About Intimacy reflects eight years of research about casual sex in college. In that time she’s learned that students exaggerate how much sex they have, and stay silent about their real feelings re hookup culture. In her view, students are struggling, and that means we have a responsibility to provide them with resources to answer their unmet need. …

  VastaaPoista
 14. Tilastotieteessä saa oikean vastauksen oikeilla kysymyksillä. Miehet haluavat vakituista seksiä, mutta jos sitä ei saa, tilapäinenkin kelpaa, myös silloin kun vaki pihtaa. Jos kysytään: "Miten monta kertaa olette olleet kunkin seksikumppaninne kanssa", niin vastaukset taitavat olla lähellä omiani: 1. Kahden kanssa yli 2000 kertaa, kolmen kanssa 5-25 kertaa, viiden kanssa 2-4 kertaa ja noin 20 kanssa yhden kerran.

  VastaaPoista
 15. Vital Baatti:

  "Niin kuin Fight Clubissa muistaakseni kysyttiin jotain tuohon suuntaan... (kun miehet pyrkivät koko ikänsä "tyydyttämään" naisia): "Onko nainen sittenkään etsimämme ratkaisu?"

  Tarkemmin ottaen:

  "We are a generation raised by women. I'm wondering if another woman is the answer." -Tyler

  Ja nää on muuten vaan hyvää settiä:

  "You have to know, not fear, that some day you are going to die. Until you know that and embrace that, you are useless." -Tyler

  "Losing all hope is freedom" -Tyler

  "Self-improvement is masturbation, maybe self-destruction is the answer." -Tyler

  "It's Only after we've lost everything that were free to do anything"

  Fuck yeah!

  Vital Baatti:

  "Oleminen on 'kevyttä', kun päästää irti lähes kaikesta painolastista, mistä vain pystyy. Pallini säilytän, mutta pyrin valikoimaan tarkoin, mihin käyttövoimani valjastan..."

  MGTOW!

  "The things you own end up owning you." -Tyler

  Niinhän siinä pleijjereillekin käy, että kun yrittää saada naisia possessioonsa, päätyy niiden possessoimaksi. Pick Up 'Artististakin' tulee yleisönsä vanki.

  Tässä lisää stuffia:

  Fight Club (novel):

  "You do the little job you're trained to do.
  "Pull a lever.
  "Push a button.
  "You don't understand any of it, and then you just die."

  "My father never went to college so it was really important I go to college. After college, I called him long distance and said, now what?
  My dad didn't know, so he said get a job.
  When I got a job and turned twenty-five, long distance, I said, now what? My dad didn't know, so he said, get married.
  I'm a thirty-year-old boy, and I'm wondering if another woman is really the answer I need."

  "One day you're thinking and hauling yourself around, and the next, you're cold fertilizer, worm buffet."

  "Everyone smiles with that invisible gun to their head."

  "It's easy to cry when you realize everyone you love will reject you or die."

  "We are not special.
  We are not crap or trash either. We just are.
  We just are, and what happens just happens."

  "I'm breaking my attachment to physical power and possessions, because only through destroying myself can I discover the greater power of my spirit."

  "Maybe self-improvement isn't the answer, maybe self-destruction is the answer."

  "It's only after you've lost everything, that you're free to do anything."

  "Generations have been working in jobs they hate, just so they can buy shit they don't really need."

  Miehet henkisinä olentoina kykenevät kulkemaan omia polkujaan, JOS kykenevät ensin hylkäämään "tissin". Naiset ovat planeettamme paskavarustelua ylläpitävä voima.

  -Vital Baatti

  VastaaPoista
 16. Vital Baatti:

  "Naiset ovat planeettamme paskavarustelua ylläpitävä voima."

  Fight Club (film):

  "Man, I see in Fight Club the strongest and smartest men who've ever lived. I see all this potential, and I see it squandered. God damn it, an entire generation pumping gas, waiting tables – slaves with white collars. Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place. We have no Great War. No Great Depression. Our great war is a spiritual war. Our great depression is our lives. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars, but we won't. We're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off."

  "You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world."

  Fight Club (novel):

  "For thousands of years, human beings had screwed up and trashed and crapped on this planet, and now history expected me to clean up after everyone. I have to wash out and flatten my soup cans, and account for every drop of used motor oil. And I have to foot the bill for nuclear waste and burned gasoline tanks and landfilled toxic sludge dumped a generation before I was born."

  "What you see at fight club is a generation of men raised by women."

  VastaaPoista
 17. "What you see at fight club is a generation of men raised by women."

  Pointti rautalangasta:

  Ensin naisten seksuaaliset preferenssit raiskaavat 'koko maailman'...

  ...ja sitten feminatsipropaganda kaataa kaiken kilttien miesten niskaan...

  ...ja niin osa miehistä päättää kääntää selkänsä koko paskalle/vitulle ja lähteä kulkemaan omia polkujaan. (Ja pahikset, joita "yhteis"kunnan rakentaminen ei ole ennenkään kiinnostanut, saavat toki edelleen pillua.)

  HAPPY ENDING!

  VastaaPoista
 18. 27v naisen tunnustuksia liittyen omaan kehoon:

  "- Kun katson ajassa taaksepäin, mietin, miksi olin aina niin ankara itseäni kohtaan? Kukaan muu ei kritisoinut minua, vain minä itse."

  http://www.iltalehti.fi/viihde/2013041816917217_vi.shtml

  Hmm, noin se taitaa olla hyvin yleisesti.

  Kaiken maailman "miesten alistavista katseista" saamme silti jatkuvasti kuulla ja siitä, kuinka naiset eivät muka kehoinensa kelpaa.

  VastaaPoista
 19. By the way. Jos joku haluaa kuitata US:n Saara Huttuselle (itse en viitsi rekkautua palveluun), niin hän kirjoitti tiistaina 16.4. (Alppilasta) näin:

  "Tässä vaiheessa minulla on aika vahva luottamus, että tapahtumien kulku oli suunnilleen tälläinen. Eikai opetusvirasto ihan mitään päästä heitettyä kehtaisi julkaista. Sehän toisi heille erittäin huonoa mainetta, jos poliisitutkinnassa selviäisi jotain ihan muuta.

  Jos näin käy, lupaan kirjoittaa julkisen anteeksipyynnön. Siltikään en taputa olalle niitä, jotka lähtevät kirjoittamaan adressin ilman kunnon tietoa ja niitä, jotka vielä muita siihen kannustavat."

  Eipä ole vielä anteeksipyyntöä kuulunut...

  VastaaPoista
 20. Nuoren miehen elämän kilpailu: ansio, akka, asunto ja auto.

  Puolustusvoimien lääkäri analysoi miehen elämää

  VastaaPoista
 21. Miten Hesari voi julkaista näin rasistisia juttuja?:

  Näin nyky-Suomessa joutuu kodittomaksi – Reksi ja viisi muuta kertovat

  ...
  26 vuotta olen elänyt täydellisessä selibaatissa. Työläiskourien runnomaksi en rupea. Nuoruudessani minulla oli paitapukumiehiä. Heidän kustannuksellaan elin.

  Aviomieheni kanssa olin yhdessä 13 vuotta, mutta jäin leskeksi. Meillä on yhteinen poikakin. Hänestä en ole kuullut vuosikausiin mitään. Minulla meni poikaan välit, kun muutin 1970-luvulla Tunisiaan. Tapasin siellä miehen ja menin naimisiin. Kesti kolme kuukautta, kun mies alkoi muistuttaa silmissäni apinaa. Erosimme pian.
  ...

  VastaaPoista
 22. Uudessa Tekniikan Maailman numerossa oli mielenkiintoinen juttu parinvalinnasta tiedesivulla. Sitä juttua ei taida löytyä netistä.

  VastaaPoista
 23. Vastaukset
  1. Anonyymi: Ei enää seksiä sukulaisten kanssa – kännykkäsovellus varoittaa

   stara: Paikallisten onneksi kolmen ohjeilmoijan tiimi on nyt kehitellyt ÍslendigaApp-sovelluksen, joka käyttää apunaan sukututkimuspalvelu Islendigabokin tietokantaa. Sovelluksessa on eräs helppokäyttöinen ja tärkeä ominaisuus. Pontentiaaliset kumppanit voivat liittää puhelimensa yhteen, ja he kuulevat hälytysäänen mikäli he ovat liian läheistä sukua.

   Poista
 24. Vastaukset
  1. Anonyymi: Liian hyvää palvelua - ilotyttö kärysi helsinkiläishotellista

   iltalehti: Jos nainen olisi tyytynyt vastaanottamaan miehet huoneessaan, hän olisi todennäköisesti säästynyt sakoilta. EU-kansalainen voi vapaasti myydä seksipalveluja, kunhan ei tee sitä yleisellä paikalla. Syyttäjä vahvisti Iltalehdelle, että asiakkaiden nouto hotelliaulasta täytti rikoksen tunnusmerkistön.

   Poista
 25. No niin profemakkomiehet, nyt kynttilämarssille ja lutkamarsseilemaan, hopi hopi!

  Another rape: Anger rises, protests spread in Delhi as 5-year-old victim battles for life

  VastaaPoista
 26. Kuka kertoo minulle, missä urheilulajissa miehestä voisi tulla pohjoismaiden mestari kolmen vuoden treenaamisen jälkeen 3-4 kerran viikkotreenimäärällä?

  vrt.
  Nuori nyrkkeilylupaus tähtää kesäolympialaisiin

  VastaaPoista
 27. Men 2020: The Real Story: "There is virtually no incentive for young men to achieve, to perform, to dance like a monkey in a game that's rigged against them. Where they are seen as the 'lowest difficulty setting' and ridiculed for their masculinity. Where the respect their forefathers had is forever denied them because of their gender. Where they are seen as a constant threat on the street, suspect in the workplace, and punished for every attempt at true achievement. Where their wives will leave them and their children can be stripped away without their consent. That is feminism's legacy to young men."

  VastaaPoista
 28. Vital Baatti:

  "Meidän pitäisi laittaa Laasasen pää pölkylle ja selvittää juurta jaksaen, kumpi asia on tärkeämpi: naisten palkitseminen huonosta tasosta ja käytöksestä (tanssivan apinan elämä temppujen toivossa), vai todellinen MRA kruununaan todeksi eletty 'välinpitämätön'* MGTOW."

  ApiNAISTA kerrassaan...

  "There is virtually no incentive for young men to achieve, to perform, to dance like a monkey in a game that's rigged against them."

  Naisen seksuaalinen resurssi on bihaind LOCK, kunnes löytyy (ei toki henkisesti ->) kultainen COCK... eikun monKEY.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vital Baatti: "There is virtually no incentive for young men to achieve, to perform, to dance like a monkey in a game that's rigged against them."

   Siis tämä?

   The Red Pill Room: Men 2020: The Real Story

   / Kari Hurtta

   Poista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. Laasanen esittelee (bloggauksessaan vuodelta 2010):

  Miesliikkeen uudet ideologiat

  "Kaksi uutta Yhdysvalloissa voimistunutta miesliikkeen ideologiaa ovat (1) pelimies-ideologia (PUA ”pick up artist”) ja (2) ”miehet kulkevat omia polkujaan” -ideologia (MKOP; MGTOW ”men going their own way”). Kumpikin ideologia on rationaalinen ja individualistinen: ne keskittyvät oman hyödyn maksimoimiseen yhteiskunnan reunaehtojen puitteissa.

  ...

  Miesten oikeusliike (MRM; men’s rights movement) on perinteisesti pyrkinyt yhteiskunnalliseen muutokseen ja feminismin haitallisten vaikutusten vastustamiseen. Uudet miesliikkeen ideologiat ovat sen sijaan luopuneet toivosta. Niissä ajatellaan, että feminismi on jo voittanut kamppailun. Feministit ovat onnistuneet muuttamaan vanhat instituutiot, kuten avioliiton, miehille epäedullisiksi. Paras mitä mies voi saada aikaan, on sopeutua tilanteeseen ja ottaa siitä hyöty irti. Taistelu miesten yhteiskunnallisten oikeuksien puolesta on ajan ja energian hukkaa.

  MKOP -ideologian mukaan miesten kannattaa irrottautua heille asetetuista sosiaalisista odotuksista, joita naiset ja länsimainen kulttuuri heille asettavat, koska kumpikin vihaa miehiä. Äärimmillään se merkitsee täydellistä eron tekemistä naisiin. Ideologian edustajat ovat tulleet siihen johtopäätökseen, että yhteiskunta tai naiset tarvitsevat enemmän miehiä kun miehet kumpaakaan. Naiset ja hallitus ovat kriminalisoineet lähes kaiken kanssakäymisen naisten kanssa. Jos nainen tuntee millään tavalla tulleensa kohdelluksi väärin, seurauksena miehelle on rahan, maineen tai uran menetys. Siksi kannattaa tehdä vain sitä, mitä itse oikeasti haluaa, eikä pelata peliä yhteiskunnan tai feministien sanelemilla ehdoilla.

  Eräs MKOP -ideologian edustajien turhautumisen syy on se, että miehen arvo yhteiskunnassa määräytyy hänen naismenestyksensä kautta, mikä tekee beta-miehen elämästä vaikeaa. MKOP -ideologian edustajat irrottautuvat tuosta status-ajattelusta ja toteavat, että miehen ei tarvitse olla naisten kanssa missään tekemisissä. Lopputuloksena voi olla jopa selibaatti. Se on eräänlainen itsesuojelun taktiikka pettymyksiä vastaan, vaikka se ei näytäkään lupaavalta strategialta pitkällä tähtäimellä. On kuitenkin parempi olla puutteessa kuin taloudellisesti ja emotionaalisesti raiskattuna."

  Itse olenkin NIIN MESSISSÄ yllä kuvaillun kaltaisessa MGTOW:ssa. PESÄerona maskulismiin mm. se, ettei kiinnosta tuhlata aikaa ja energiaa (korvienväli)taisteluun tuulimyllyjä vastaan. Teen vain osapuilleen sitä, mitä sattuu huvittamaan (tiettyjen reunaehtojen puitteissa).

  Ja siitä, "mikä ei näytä lupaavalta strategialta pitkällä tähtäimellä", muodostuu MGHOW:ni ydin. Muu olisi enemmän tai vähemmän vittusentristä.

  "Harva haluaa kerhoon tähän, meitä on jopa netissä todella vähän", laulaa jölli-veikko.

  "Se on eräänlainen itsesuojelun taktiikka pettymyksiä vastaan"

  Ja kaikkea muutakin paskaa vastaan, mihin "naistarve" voi miehen ajaa. Ei tarvinne vääntää (tänne) rautalangasta.

  VastaaPoista
 31. Laasanen:

  "Uusien miesliikkeiden ideologioiden edustajat myöntävät, että heidän toimintansa eivät ole hyväksi yhteiskunnalle. Konservatiivien ennustukset käyvätkin heidän kohdallaan toteen: kun maskuliininen (elättäjän ja suojelijan) rooli puretaan ja tehdään miehille epähoukuttavaksi, miesten motivaatio yhteiskunnan kannalta hyödylliseen toimintaan katoaa ja miesten panos menetetään. Tuo panos on toki menetetty ennenkin (rikollisuuden ja syrjäytymisen kautta), mutta uudet miesliikkeen ideologiat ovat tehneet siitä itselleen oppirakennelman."

  Mieluummin pummaan ainoastaan "kasvotonta järjestelmää", kuin yritän opetella pahikseksi tai PUA:ksi, jotka huijaavat/manipuloivat ja hyväksikäyttävät myös "konkreettisesti lihaa ja verta olevia". En kilpaile naisista enkä työstä. Jokin helppo suojatyöpaikka voisi ehkä olla ookoo - pyrin muutenkin tuhoamaan ylpeyteni ja egoni totaalisesti; mutten kenenkään orjana. Sanoin vastikään työkkärin edustajalle, ettei minun kyllä mitenkään kannata hakea kartoittajan oppisopimusduunia - minulla on todennäköisesti erittäin matala älykkyysosamäärä. En pärjää kenellekään.

  Johan on tilaa hengittää, kun onnistuu luopumaan kaikesta toivosta 'onnellisen' parisuhteen (tai kaatojen) suhteen.

  "Losing all hope is freedom" -Tyler

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vital Baatti: Sanoin vastikään työkkärin edustajalle, ettei minun kyllä mitenkään kannata hakea kartoittajan oppisopimusduunia - minulla on todennäköisesti erittäin matala älykkyysosamäärä. En pärjää kenellekään.

   Tuo on kieltämättä aika hyvä vastaus. ☺

   Poista
 32. Kiitos Laasaselle, että olet edesauttanut "romahdustani" jo vuodesta 2008! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vital Baatti: Kiitos Laasaselle, että olet edesauttanut "romahdustani" jo vuodesta 2008! :D

   Siis edistänyt kiitettävästi MKOP (Miehet Kulkevat Omia Polkujaan) –ideologiaa. ☻

   / Kari Hurtta

   Poista
 33. Vastaukset
  1. Anonyymi: Seksikaupan sallimisesta moitittu Soho uusi jatkoaikalupansa

   hs.fi: Seksikaupan tyyssijana tunnetuksi tullut helsinkiläinen yökerho Soho on saanut uusittua anniskelun jatkoaikalupansa, jonka viranomaiset siltä jo kerran veivät. Syynä on hallinto-oikeuden päätös.

   Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) perui luvan pysyvästi vuonna 2011, koska se ja poliisi katsoivat, että Soho sallii seksikaupan tiloissaan. Soho valitti asiasta Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen.

   Oikeuden mielestä avi ei ollut tehnyt riittävän tarkkaa selvitystyötä voidakseen perua luvan. Siksi oikeus 5. helmikuuta kumosi viraston lupapäätöksen.

   Soho haki uutta lupaa seuraavana päivänä. Uusi lupa on ollut voimassa 10. huhtikuuta alkaen.

   Poista
 34. Vastaukset
  1. Anonyymi: Kuinka paheellista! Roomassa bordellista tuli elegantti hotelli

   Mitä paheellista tuossa on?

   Ilta-Sanomat: Rakennus, jossa nykyisin toimii elegantti Hotel Valadier, oli entisessä elämässään bordelli. Marmorisessa kylpyammeessa lilluessaan herkempi ihminen voi yhä tuntea menneen paheellisuuden läikähdyksen.

   Eli mielikuvitus laukkaa?

   / Kari Hurtta

   Poista
 35. Uppermichiganssource.com
  Two arrested for theft of jewelry
  Taas uusi tähtihetki suomensukuisten naisten aikakirjoihin.

  VastaaPoista
 36. Hurtta:

  "Tuo on kieltämättä aika hyvä vastaus. ☺"

  Kiitos, olen itsekin siitä ylpeä.

  Hurtta:

  "Siis edistänyt kiitettävästi MKOP (Miehet Kulkevat Omia Polkujaan) –ideologiaa. ☻"

  Ei, en suitsuta Laasasta "omien polkujen asiamiehenä". Hän edistää miesten voimattomuuden ideologiaa.

  Mutta sen verran tehokkaasti hän maalailee näkymiä alempitasoisten miesten elämän toivottomuudesta suhteessa naisiin, että:

  sen sijaan, että olisin jäänyt epätoivoiseksi pornorunkkariksi, päätinkin alkaa totaalisesti irrottautua ulkoa määritellyistä viitekehyksistä suhteessa naisiin. Minä vain 'olen' - sen sijaan että olisin jotain alisteista tai ylisteistä :D suhteessa johonkin muuhun.

  Tai siis prosessi on tämän suuntainen. Mutta sitten jos minut yritetään ulkopuolelta laittaa johonkin viitekehykseen, kuten OLE OIKEA MIES, niin:

  sitten voinkin valita olla siinä hetkessä VÄÄRÄ MIES :) ja uhriutua ja sanoa, että miulla nyt on vaan tälläset kortit, ei miusta oo mihinkään. Ja siten tarjottu kahle ei pysy nilkassani.

  MUTTA Laasanen ei todellakaan edusta selän kääntämistä naisille. Eikä tietoisesti yritäkään edistää MGTOW-ideologiaa. Olen siitä ainakin melko varma. (Hänen maailmassaan mies ei voine koskaan vierottautua tissistä.) Mutta hän on "esitelmöinnillään" epäsuorasti vaikuttanut siihen, että "omille poluille karkaaminen" on lopulta muuttunut vastustamattoman houkuttelevaksi.

  Se on tosin bai tö vei katkeransuloista, että monet lihaa ja verta olevat korkeatasoiset naiset ovat kyllä IRL osoittaneet minulle senlaatuista hyväksyntää/huomiota, minkä ei pitäisi laasaslaisen taulukkolaskennan perusteella olla mahdollista.

  Mutta kiitos Laasaselle, "tiedän" mitä todennäköisesti olisi odotettavissa, jos erehtyisin tekemään lähempää tuttavuutta heidän kanssaan.

  Laitan ja linkitän tämänkin postaukseni blogiini. Jos kommentaattori Hurtta haluaa sukunimensä sensuroitavan, ilmoittakoon hän asiasta. Kiitän Hurttaa ahkerasta KOMMENTAAATTOROINNISTA :D

  Ai niin, vielä:

  Hurtta:

  "Siis tämä?"

  Joo, juuri se. En viitsinyt enää mainita erikseen lähdettä, kun se löytyi heti postaukseni yläpuolelta.

  "We are not special.
  We are not crap or trash either. We just are.
  We just are, and what happens just happens."

  -Fight Club (Novel)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vital Baatti: Joo, juuri se. En viitsinyt enää mainita erikseen lähdettä, kun se löytyi heti postaukseni yläpuolelta.

   Joo, luin erittäin huolimattomasti nämä kommentit.


   Vital Baatti: Hän edistää miesten voimattomuuden ideologiaa.

   En väitä vastaan.

   / Kari Hurtta

   Poista
 37. Edellinen linkitykseni tarjosi linkkiä, ja...

  Olen nyt näköjään sen verran herttaisessa mielentilassa, että nauroin vedet silmissä noille "vitseille":

  Aku Ankan Piilovitsit 2

  Pitäisköhän yrittää pitää vähän taukoa tänne postailusta...

  VITUIKSHAN SE MENEE! Eikun... ei... :´(

  AHHHAHAHA!!!!

  VastaaPoista
 38. Vastaukset
  1. Homo: ”Miehen euro onkin alle 90 senttiä”

   Vantaan Sanomat: Pauli Sumasen mukaan mies ja nainen saavat suunnilleen samaa keskituntipalkkaa tehtyä tuottavaa työtuntia kohden, jos laskemme miesten ja naisten välisen palkkaeron siten kuin EU ja ILO 100 -sopimus sen määrittelee.

   Poista
 39. Nyt pitää alkaa julkisuudessa, erilaisissa keskusteluissa yms toistamaan sitä faktaa, että miehen euro on alle 90 senttia, kuinka miehet on syrjäytetty korkeakouluista ja työelämästä - ja aina kun naiset yrittävät ottaa omia rääkymisiään naisten eurosta tms esiin, niin keskeyttää heti heidän höpinänsä tuomitsemalla ne suoraan jo moneen kertaan virheellisiksi todetuiksi valheiksi ja kuinka miehet ovat tosiasiallisesti se syrjitty ryhmä, jonka ongelmiin on vihdoin korkea aika puuttua.

  VastaaPoista
 40. Femakkojen myytit kannattaa heti ensialkuun torpedoida defienssienpurulla. On syytäö muistuttaa myös se, että miten valtava ja epäoikeudenmukainen tulonsiirto eläkejärjestelmä on, kun nykyään kummallakin sukupuolella on sama eläkeikä (aiemmin naiset pääsivät miehet nuorempina vielä eläkkeelle) ja eläkemaksut samoja, vaikka miehille käytetään todellista korkeampaa ja naisille todellista matalampaa elinaikaodotetta leikkaamaan saatavia eläkkeitä miehiltä naisten eduksi.

  VastaaPoista

 41. Samoin terveydenhoidossa käytetään kymmeniä prosentteja enemmän rahaa naisten terveydenhuoltoon, mukaan lukien erilaiset seulonnat, vaikka naiset elävät keskimäärin vuosia miehiä pidempään ja vaikka touhu kustannetaan verovaroilla, joista miehet maksavat suurimman osan. Ja toisin kuin monet uskovat, ei tämä ero selity sillä, että kyse olisi pelkästä odotusaikaan ja synnytykseen liittyvistä kustannuksista.

  VastaaPoista
 42. Naisille ei enää kelpaa huono seksi

  Naisten vaatimukset seksin saralla ovat kasvaneet. Se syrjäyttää monet keski-ikäiset miehet suhdemarkkinoilta.
  ...

  Helsinkiläinen nainen on Euroopan kokenein

  ...
  – Eurooppalaisessa vertailussa helsinkiläisillä naisilla on ollut kaikkein eniten seksipartnereita, Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula toteaa.

  – Miehet sijoittuivat partnerien määrässä keskikastiin.
  ...
  Kontulan mukaan Suomessa, ja etenkään Helsingissä, ei seksisuhteita keräävään naiseen enää suhtauduta välttämättä ”huonona naisena”.

  – Pikemmin on havaittavissa, että monessa naisporukassa seksipartnereiden suuri lukumäärä voi olla tavoiteltava asia, jolla saa hyvää mainetta.

  – Siis vähän niin kuin Sinkkuelämää-tv-sarjassa.

  VastaaPoista
 43. Samoin feministien seksinostokiellot tulisi tuomita suoraan sanomalla niiden olevan yksi esimerkki feminismin miesvihasta, kun se yrittää taas kerran uutta aluavaltausta rakenteellisessa väkivallassa miehiä kohtaan. Onhan feminismi jo syrjäyttänyt pojat ja miehet pitkälti koulujärjestelmästä, mistä on myös kiittäminen feminismin rakenteellista väkivaltaa.

  Sen sijaan femakkonarttujen kitistessä jostain joutavista narttujen ongelmista, tulisi puolestaan se tuomita vanhanaikaisena ja seksistisenä essentialismina, jossa koetaan sukupuolilla olevan jotain todellisia eroja, eikä tunnusteta uutta käsitystä siitä, että sukupuoli on pelkkä sosiaalinen konstruktio, eikä mitään todellisia eroja ole sukupuolten välillä.

  VastaaPoista
 44. 50 paria kenkiä kaapissa – psykologi kertoo miksi

  ...
  Kalifornialainen vaatekaappisuunnittelija sanoo, että miehet ovat jonkin verran naisia taloudellisempia vaatteiden käyttäjiä: kaapissa on vähemmän tavaraa ja myös käyttöaste on korkeampi. Esimerkiksi kenkäpareja on miehillä vain kymmenkunta ja tarpeettomat passitetaan herkästi kiertoon. Naisilla kenkiä odottelee kaapissa keskimäärin 40–50 paria.
  ...

  Muistakaa tehdä av(i)oehto, jos kuitenkin erehdytte ikinä naimisiin/avoliittoon (= asumaan samaan osoitteeseen):

  Ei yhteistä tiliä – oletteko naimisissa ollenkaan?

  Invalidi hämmästyi Helsingissä: Poliisiauto vei peräti kaksi invapaikkaa - katso kuva

  ...
  - Siellä oli naispoliisi, joka rupesi selittämään, miksi heidän autonsa oli parkkeerattu siihen.
  ...
  - Hän oli hyvin hyökkäävä minua kohtaan. Kun sanoin, että minä sitten parkkeerasin oman autoni siihen viereen, hän vastasi, että ei teitä nyt oikein voi siitä sakottaa, kun teillä on tuo invamerkki.

  - Olin, että anteeksi mitä, johon hän toisti tylysti, ettei minua voi oikein sakottaakaan. Kuinka hänelle edes tulee sakottaminen mieleen?
  ...

  VastaaPoista
 45. Helsinkiläinen nainen on Euroopan kokenein

  Mainio uutinen. Mihinköhän tutkimukseen tuossa viitataan ja mistäköhän saisi lisätietoja?

  VastaaPoista
 46. Vastaukset
  1. Anonyymi: Newlywed teacher, 28, charged with raping two underage students - 'while having an affair with another teacher'

   MailOnline: A newlywed teacher has been charged with rape after allegedly having underage sex with two of her students – while also carrying on an affair with another teacher.

   Stephanie Fletcher allegedly had sexual contact with her two victims during class breaks, study periods and in the school parking lot.

   The 28-year-old is alleged to have sent the students, both aged 16, naked photos of herself and often performed oral sex on them when they met up in deserted classrooms.

   Poista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".