sunnuntaina, toukokuuta 11, 2003

Kutri on hokannut 10.5 perseen merkityksen pariutumismarkkinoilla:

Baariskenessä ja pariutumismarkkinoilla ikävä kyllä ulkonäkö (ja perse ) ratkaisee -- ja miksei ratkaisisi, koska eihän jossain baarissa jonkun ekaa kertaa tavatessaan voi tietää mitään kenenkään todellisesta luonteesta, vaan on täysin sen ulkonäön varassa.

Noinhan se asia etenee. Oleellisin vaihe suhteessa on suhteeseen pääseminen. Tottakai jo suhteessa ollessaan itse kukin ajattelee, että luonne se on tärkeää, eikä ulkonäkö, mutta onko sillä paljon merkitystä, jos ei pääse siihen suhteeseen alunperinkään ulkonäkönsä takia?

Kutri jatkaa:

Se, että ulkonäkö ratkaisee kumppanin etsimisen ensivaiheessa niin paljon on mielestäni ehdottoman väärin, ja olen itsekin itkenyt ja raivonnut nyt normaalipainoisena tajuttuani tämän karun "luonnonlain".

Ei ulkonäön ratkaisevuus ole sen enempää väärin kuin muittenkaan ominaisuuksien ratkaisevuus. Jos ihmisillä ei olisi sellaisia kriteereitä, kuin heillä on, he eivät olisi ihmisiä.

Kutri jatkaa edelleen:

No, tällä en tarkoita sitä, ettei ylipainoinen voisi saada juuri sitä itselleen sopivinta ja ihaninta kumppania -- työpaikat, koulut, harrastuspiirit, Internet, jne. ovat loistavia paikkoja tutustua toisen sisäiseen maailmaan ja rakastua siihen. Tällä tavoin mäkin olen saanut "iskettyä" niin entisen kuin nykyisen mieheni. Vaikka jollain hoikalla olisi kymmenen ehdokasta enemmän kuin pyöreämmällä ystävällään, se ei tarkoita että yksikään näistä miehistä olisi oikeasti ihanteellinen/mukava/jne. kumppani.

Öhömph. Jos valinnanvaraa kumppaneiden suhteen on runsaasti ja kukaan ehdokkaista ei ole ihanteellinen, niin kyse ei ole ehdokkaiden huonoudesta, vaan valitsijan kronkeliudesta. Ylipainoinen ei voi saada itselleen sitä ihaninta kumppania, ellei hän pysty psyykkaamaan itseään pitämään jotakin vähemmän ideaalia ideaalisena.

Kutri jatkaa:

mä haluaisin sanoa kaikille niille nuorille hieman pulskemmille mimmeille, jotka käyvät baarissa ja ihmettelevät miksei heillä käy flaksi, että vika ei ole heissä ihmisinä vaan heidän perseessään JA miesten preferensseissä.

Jaa että perse ei ole osa ihmisyyttä? Persehän on oleellisin osa ihmisyyttä. Eikä miesten preferensseissä ole vikaa, kuten ei ole naistenkaan preferensseissä. Kyllä miehet ja naiset tietävät, mitä haluavat.



Ei kommentteja: