torstaina, toukokuuta 01, 2003

Tasa-arvo ei ole toteutunut. Naisten palkat ovat liian pienet miesten palkkoihin verrattuna. Toisaalta, parhaiten palkattu naisisto kärsii yksinäisyydestä ja kumppanin puutoksesta. Tilanne ei ole kuitenkaan niin paha kuin miltä se näyttää, sillä minä olen keksinyt vedenpitävän ratkaisun kumpaankin probleemaan.

Naisten on tehtävä kollektiivinen päätös, että he eivät suostu ottamaan parisuhde- tai seksikumppanikseen itseään paremmin ansaitsevia miehiä. Tuosta päätöksestä seuraa, että vähän ansaitsevilla miehillä alkaa homma luistamaan naisrintamalla(päinvastoin kuin nykyään), jolloinka naisista pitävien miesten kannattaa jättäytyä suosiolla heikosti palkattuihin virkoihin. Rytsölät ja Ollilat jäävät riutumaan puutteeseensa. Ja koska miehet jättävät hyvin palkatut virkansa naisille, naisista tulee paljon miehiä paremmin ansaitsevia ja tasa-arvo on toteutunut!

Nykyisessä tilanteessa köyhät mutta kauniit missityyppiset naiset vievät itselleen parhaiten ansaitsevat miehet, jolloinka hyvin ansaitseville naisille ei riitä heidän "tasoaan" vastaavia miehiä. Esittämässäni mallissa köyhien missityyppisten naisten olisi otettava "tasoaan" paremmin vastaava mies miljonäärien sijaan, jolloinka hyvin ansaisevat naiset saisivat vastaavasti paremmin omaa "tasoaan" vastaavan miehen.

Jos naiset ottaisivat mallini mukaisen käytöksen onkeensa, heistä tulisi entistä paremmin ansaitsevia ja paremmin ansaitsevat naiset saisivat paremmin vaatimuksiaan vastaavia miehiä kumppaneikseen. On kai selvää, että suosimalla rikkaista miehiä kumppaneina naiset suorastaan pakottavat miehet hyvin palkattuihin virkoihin ja sitä kautta tuhoavat orastavan palkkatasa-arvon hedelmät.

Mallini on vapaasti käytettävissä, mutta sen alkuperästä on syytä olla hys-hys, jotta miljonääriklubin pakkoselibatisoidut uroot eivät lähetä mafian miehiä perääni.

Ei kommentteja: