keskiviikkona, toukokuuta 28, 2003

Tiramisu lukee herra Ambomaalaisen blogia: "Meillä täälä Ambomaasa olla kurjuus ja puute. Ei olla mitään syötävää." Seuraavana päivänä Tiramisu lukee taas herra Ambomaalaisen blogia: "Länsimaala olla liikakin suuhun pantava - heistä kaikista kasva älytön pötkylä. Meillä taas ei olla mitään purtava. Ei tämä kyllä ole se kuulusa tasa-arvo ja globaalinen solidaarisuus." Tiramisu on saanut tarpeekseen ja ryhtyy toimeen.

Tiramisu kirjoittaa omaan blogiinsa: "Kuulkaas nyt herra Ambomaalainen! Ei tuollaista valitusta jaksa kuunnella kukaan. Ai niin, voisit tietenkin kokeilla sellaista ihmettä kuin säännöllistä ja pitkäkestoista ateriointia, jossa syöminen on kaikkien oikeus ja ruoka jaetaan tasapuolisesti tarpeen mukaan. Tekisit niinkuin mekin ja kävisit Siwassa - se on yllättävän lähellä! Niin, tai kolmas vaihtoehto on tietenkin jatkaa samaa nurinaa kuin tähänkin asti elämän epäoikeudenmukaisuudesta. Arvatkaapa vain, mitä vaihtoehtoa Tiramisu arvelee herra Ambomaalaisen kokeilevan? Uffafa uffafa, hihi hihi hi!"

Tiramisu kertoo mielipiteekseen drinkkien tarjoamisesta miehille sen, että voihan sitä tarjota, jos miehellä on riittävästi markkina-arvoa. Mitähän sekin sitten tarkoittaa? Tasa-arvoisessa yhteiskunnassa naiset tarjoavat yhtä paljon drinkkejä ja muita etuuksia miehille kuin miehet naisille. Ei feministien palkkamallissakaan makseta palkkaa siten, että muutamille hyvin harvoille naisille maksetaan kuten miehille ja muille naisille ei mitään.

Niin ja rattopojan ura on tietenkin vapaasti valittavissa kenelle vaan - jos on ilmaisten drinkkien tarpeessa - kertoo Tiramisu. Ihan hienoa, mutta ei naisten tarvitse ruveta huoriksi saadakseen ilmaista juotavaa. Huoh, välillä sitä kuulisi mielellään ihan oikeastikin tasa-arvoisia ehdotuksia.

Ei kommentteja: