sunnuntaina, syyskuuta 21, 2003

Naisen logiikka

Isosisko kirjoittaa: "Luulin, että naisen logiikka olisi jäänyt Speden sketseihin 1980-luvulle. Eivät ne vitsit naurattaneet silloinkaan, ja vielä vähemmän ne naurattavat 2000-luvulla. Tuollainen huumori perustuu naisten halveksimiseen ja pitää yllä seksismiä ja epätasa-arvoa. Siksi en sitä hyväksy." Naisen logiikka elää ja voi hyvin Isosiskon omassa blogissakin. Jos naisen logiikasta halutaan eroon, niin silloin naisten pitää ruveta käyttämään oikeaa logiikkaa sen sijaan.

Isosisko jatkaa: "Rinnastan sukupuolierottelun rotuerotteluun, ja pidän feminismin tavoitteena sukupuolikategorioiden purkamista." Tarkoittaako sisko sitä, että vaikkapa armeijan pitäisi olla pakollinen kaikille henkilöille ja että urheilussa tulisi olla vain yksi sarja kaikille henkilöille? Ja sitä, että palkkaepätasa-arvoa ei enää olisi sukupuolten välillä, koska ei olisi enää sukupuolia?

Isosisko kirjoittaa: "Ihannetulevaisuudessa ei luokitella ihmisiä sen enempää silmien värin kuin sukupuolenkaan perusteella hierarkkisiin luokkiin eikä tarvita nimityksiä, joista käy ilmi sukupuoli." Tuo olisi siinä mielessä kätevää, että sen jälkeen ei olisi enää syrjintää mitään ihmiskategoriaa kohtaan, koska niitä ei enää olisi.

Isosisko on huolissaan lastenhoidon käsittämisestä naisten rooliksi: "Äiti hoitaa lapset, ja vanhemmat matkustelevat. Isä on marginaalinen henkilö lastenhoidosta puhuttaessa." Naiset ovat yksinkertaisesti paljon kyvykkäämpiä lasten hoidossa kuin miehet. Naiset pystyvät lukemaan vauvojen kehonkieltä paljon paremmin kuin miehet. Erään tilaston mukaan lentäjistä 99,6% on miehiä, koska miehillä on synnynnäisesti paremmat ominaisuudet lentäjän ammatissa toimimiseen. Naisten vahvuudet ovat eri tehtävissä, kuten lasten hoidossa. Miksi laittaa syntyjään epäpäteviä henkilöitä hoitamaan kykyjään vastaamattomia tehtäviä?

Schizoblog linkittää lutkien puolustussivustolle. Siellä hehkutetaan eettisen lutkuuden perään, mutta kuinka paljon sellaisia lutkia on olemassa? Lutkia, joilla elämä on hallinnassa, jotka valitsevat seksiparnerinsa moraaliset näkökohdat huomioon ottaen ja jotka ovat tyytyväisiä osaansa? Sivulla myönnetään, että on olemassa lutkia, jotka tarvitsevat terapiaa ja jotka käyttävät seksiä peittääkseen epävarmuutensa ja tyytymättömyytensä elämään.

Lutkia voi verrata miehiin, jotka alkavat naisen tavatessaan kehuskelemaan rahoillaan ja statuksellaan. Tuollaiset miehet lyövät heti pöytään ainoan valttikorttinsa, koska heillä ei ole muuta tarjottavanaan. Samalla tavalla lutkat lyövät heti pöytään oman valttikorttinsa. Jos valtit kuluvat jo pelin alussa, niin loppupelissä ei ole enää toivoa.

Ei kommentteja: