sunnuntaina, marraskuuta 30, 2003

Bloggaajia mediassa

Blogit ovat päässeet Keskisuomalaisen käsittelyyn A.J Kaijanahon vauhdittamina. Juttu on näin blogistin silmälasein katsottuna varsin vaisu, kuten lehtijutut blogeista yleensäkin. Blogi, bloggaajat ja Pinseri on sentään mainittu. Kaijanaho ja Minttu Kämäräinen(jonka blogiosoitetta ei löydy jutusta) kertovat jutussa bloggaamisesta ja nettipäiväkirjanpidosta.

"Kaijanaho sanoo lukevansa mieluiten sellaisia bloggaajia, jotka havannoivat ja kommentoivat maailman menoa joko yhteiskunnallisesti tai maanläheisemmin...Itselläni(A.J.K:lla) on sellainen periaate, etten kirjoita yksityisistä ihmisistä ilman lupaa. Minttu Kämäräinen on raportoinut päiväkirjassaan syksyn aikana muun muassa seurustelusuhteensa katkeamisesta."

Jutusta löytyy blogille määritelmä, jota ei voi pitää aivan nappiin osuneena: "Tietokoneslangissa yhden kirjoittajan säännöllisistä merkinnöistä koostuvia nettisivuja kutsutaan blogeiksi." Parempi yritys määrittelyyn löytyy vaikkapa Unessa.netistä tai Dave Wineriltä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

There are several those who look for different internet sites to talk about [url=http://lfcream.com]lifecell[/url] W Nutritional vitamins Assist You To Gleam cost of lifecell You may even purchase anti --aging product off the net as an alternative http://ywashst.com keep your skin hunting youthful and tempting.