tiistaina, tammikuuta 13, 2004

Älä halvenna, vaan kallista

Kristitty kirjoittaa feminismin kuolemasta "Itseään feministeiksi kutsuvat naiset suostuvat kuuntelemaan vastaan sanomatta törkeää, halventavaa juttua naisista." ja prostituutiosta(prostituoituja halventavaan sävyyn): "Huorimukset ovat säälittäviä, joskin inhottavia ja riistäviäkin. Miksi ihmeessä latvialaisen naisen ihmisarvo on vähemmän tärkeä kuin suomalaisen miehen panohalut?"

Tuo feministipalaute oli varmaan suunnattu Birdylle, Isosiskolle ja muille vastaanpanemattomille. Edelleen jää mietittyttämään tuo "halventava" sana, joka tulee esiin naisten yhteydessä. Kuinka moni mies on elämänsä aikana sanonut jotain tyyliin(tosissaan) "Miten voit puhua miehistä noin halventavasti?".

Ja sitten ihmisarvosta. Kuinka ihmisarvoista on joutua tyydyttämään perustarpeensa inhimilliseen fyysiseen kontaktiin häpeillen ja viimeiset rahansa käyttäen puolipimeänä kauppana maan alla? Tässä tutkimustietoa prostituution asiakkaista: "Seksistä maksavat miehet eivät voi hyvin, sillä he kärsivät muita miehiä enemmän pahoinvoinnista, alakuloisuudesta ja käsien vapinasta. - Miehet saattavat etsiä prostituutiosta helpotusta psyykkiseen pahoinvointiin, toisaalta asiakkuus voi lisätä ahdistusta, tutkija Lammi-Taskula arvioi."

Impotentin päiväkirjassa elää taas tuhannetta kertaa väärä väite siitä, että minä olen esittänyt seksivelvoitetta naisille(No, seksipalvelusjoukot armeijan vastineena olisivat tietenkin hyvä idea...) Ei naisia tarvitse pakottaa seksiin alempitasoisten miesten kanssa. Riittää kun naisille antaa tarpeeksi suuren porkkanan siihen. Kun miesten ja naisten markkina-arvoerot tasataan, seksipuolikin hoituu lähes itsestään. Tosin ylempitasoisten miesten seksimahdollisuuksia olisi rajoitettava, sillä on yksinkertaisesti matemaattisesti mahdotonta, että jos kutsuilla on varattu jokaista vierasta kohti yksi pulla, että pullia voisi riittää jokaiselle, jos kovin ahmatti syö kymmenen pullaa.

Impotentti ehdottaa myöskin libidoerojen tasaamista: "Loogisesti ajateltuna ihmisoikeuksien kannalta paras ratkaisu olisikin seksihaluisimpien miesten libidon heikentäminen lääkehoidolla. Tällöin miehet olisivat keskenään samalla lähtöviivalla." Tommipommi heitti joskus ilmaan tuon saman idean ja sanoi, että vaikutukset yhteiskuntaan olisivat yllätykselliset. Siinä olisi jollekin esseistille tai tieteiskirjailijalle oiva aihe puitavaksi.

Olen näköjään synnyttänyt ensimmäisen blogilapseni. Toisessa kirjoituksessaan Luolamies käsittelee YTM-ATM problematiikkaa(fontti on liian pientä): "Todellinen tasa-arvo tarkoittaa luonnollista tasapainoa. Vääjäämättä luonnollisesta tasapainosta seuraa, että jotkut jäävät ilman seksiä."

Luonnollisen tasapainon tilanne on naisille hyvin huono, koska he jäävät fyysisesti heikompina alakynteen. Luonnollisen tasapainon tilalle on keksitty lait ja tasa-arvo. Epäluonnollisessa tasapainossa kenenkään ei tarvitsisi välttämättä jäädä juuri toista heikommaksi. Nyt elämme alempitasoisia miehiä sortavassa puolittaisessa luonnollisessa tasapainossa, jossa miesten vahvuudet on kielletty lailla, mutta heikkoudet jätetty luonnollisen kilpailun varaan. Lopputuloksena on alempitasoisten miesten epätasa-arvoinen asema.

Seitsemäs vasemmalta heittää lukijoilleni haasteen: "Henry voisi kyllä heittää lokissaan lukijoille pallon notta kertosivat itsestään kaiken kehdattavan, olisi minullakin sitten luettavaa." Kertokaa lukijat itsestänne, niin pääsemme lukemaan sosiaalipornoa.

Ei kommentteja: