lauantaina, helmikuuta 21, 2004

Hämärää peliä Ikuisessa Kahvitauossa

Visa Kopun paluulinkeistä löytyy aika ihmeellisiä sivuja ja eräs ajatuksia herättävimmistä on Eve Smith Skullasonin sivu. Onko Ikuisella Kahvitauolla uusi sivukonttori, vai onko peräti niin, että Ikuinen Kahvitauko on kopio Even kovalla vaivalla kirjoittamasta sivustosta?

Valehtelu onnistuu parhaiten puhelimen välityksellä:
"Kirjoitettu valehtelu jää mieleen vainoamaan. 37% valehtelusta tapahtuu puhelimen välityksellä, 21% kasvoista kasvoihin ja 14% mailin kautta. Maili ei ole suosittu väline valehteluun, koska viestit jäävät muistiin. Puhelimessa valehtelu ei paljastu helposti senkään takia, että fyysiset valehteluvihjeet jäävät pimentoon."
Ehkäisypillerit muokkaavat naisten miesmakua:
"Ehkäisypillereitä käyttävät naiset ovat enemmän macho-tyyppisten miesten perään, kun taas pillereitä käyttämättömät naiset suosivat herkempää miestyyppiä.

Pillereitä käyttävät naiset saattavat haksahtaa machomiehiin, jotka ovat heille sopimattomia pitkäaikaiseen suhteeseen. Pillereitä käyttävä nainen saattaa valita miehen, jonka hän huomaa raskaaksi tullessaan ja pillereiden käytön opetettuaan täysin sopimattomaksi itselleen. Lyhyisiin suhteisiin pillereitä käyttävät naiset valitsevat välittävämpiä miehiä, kun taas pillereitä käytämättömät naiset valitsevat lyhyisiin suhteisiin machompia miehiä."

Ei kommentteja: