maanantaina, helmikuuta 16, 2004

Miljonääri-Jussi

Miljonääri-Jussin avausjakso on nyt sitten nähty. Jussi vaikutti ihan kohtuulliselta päähenkilöltä, Erja Häkkinen aika ihmeelliseltä juontajavalinnalta, vaikka julkisuusarvoa hänellä toki onkin. Tytöt sen sijaan olivat sen sijaan nippu tyypillisiä pissaliisoja. No, linnan tornista on mukava lorotella. Mikähän siinä on, että amerikkalaiset tytöt ovat tällaisissa sarjoissa paljon aikuismaisempia kuin suomalaiset kanssasiskonsa?

Ohjelman seuraamisessa tulee vakava uskottavuusongelma, koska Jussin markkina-arvo on ihan eri sfääreissä kuin kuin kenenkään noista pissiksistä. On vaikea uskoa, että Jussi todella rakastuisi juuri keneenkään valittavissa olevista tytöistä. Sama ongelma oli alkuperäisissäkin sarjassa, joskaan ei aivan yhtä räikeänä kuin suomalaisessa versiossamme. Markkina-arvoteknisesti tämän tyyppiset sarjat ovat uskottavampia, jos päähenkilönä on nainen, kuten Unelmien poikamiestytössä oli asian laita.

Jussin tyyli on kyllä ärsyttävän stadilainen("se oli kyllä cute, mut ei mua harmita", "Tietsä niinku, tietsä niinku...") ja en tiedä olenko liian kriittinen, mutta tyttöjen taso ei tosiankaan tehnyt vaikutusta. Ennustan voittajaksi sitä parhaiten ruskettunutta tyttöä tai Terhiä.

Mikä on optimaalinen tapa parittaa naiset ja miehet keskenään? Vastaus ei ole yksiselitteinen. Parituksessa voidaan hakea esim. maksimaalista tyytyväisyyttä tai mahdollisimman pientä tyytymättömyyttä. Loppuohje pilaa hyvän matemaattisen päättelyn, sillä oikeassa elämässä on otettava huomion kaikki asiaan liittyvät muuttujat. Lukijakysymys: Miksi naisten ei yleisesti ottaen kannata tehdä aloitteita miehille ajatuksenaan avioliitto tai vakava suhde?

Voit tukea homoavioliittoja julkaisemalla tämän bannerin vaikkapa blogissasi.

Ei kommentteja: