keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2004

Kauhea draama kirkossa

Koulu-tv:n seksivalistusohjelmassa oli sketsi, jossa perheenjäsenet kertoivat seksifantasioistaan. Äiti haaveili Tom Cruisesta. Tytär joulupukista. Isän fantasia kohdistuikin yllättäen hänen vaimoonsa. Miksei valistusohjelmassa kerrota totuutta, vaan pitäydytään poliittisesti korrekteissa myyteissä? Perheenisä fantasioi tosielämässä kuitenkin perheen tyttären kavereista. Ohjelmassa painotettiin ,että fantasioissa ei ole mitään pahaa. Miksi perheenisien fantasioista ei esitetä realistista kuvaa?

Tommy Tabermann sanoo Ilta-Sanomissa, että seksillä rehvastelu on tuomittavaa. Miksi seksillä rehvastelua sitten pidetään tuomittavana? Voihan golftuloksillaankin rehvastella ihan vapaasti. Seksillä rehvastelu on pahaa siksi, että se tekee osattomat kateellisiksi. Mikäpä voisi vituttaa enemmän kuin se, että toiset miehet saavat ja itse jää ilman. Olisi oikeastaan hieno juttu, jos seksillä rehvastelu lisääntyisi. Se nostaisi kissan pöydälle nykyisen hyssyttelyn sijaan, jossa seksisuhdeluusereitä hyysättään ja varotaan aiheittamasta heille pahaa mieltä rehvasteluilla. Jos rehvastelu tulisi maan tavaksi, niin kaikkien olisi kohdattava karsea tunteita ravisteleva kohtalo silmästä silmään. Rokkarit ja jääkiekkoilijat voisivat rehvastella lehdet täyteen, kuinka monelta bändäriltä saivat ja missä asennoissa.

Lukijavisa Iltalehden jutusta: Mitä kauheaa seurakunnassa on oikein tapahtunut?
- Tukholman hiippakunnan piispa Caroline Krook kommentoi jupakkaa toissa päivänä Ruotsin suomenkielisten tv-uutisten haastattelussa: "Jos tällainen käytös on tuomittavaa, ei sitä saisi esiintyä kirkossakaan."

- Toivottavasti joukosta ei löydy mitään rikollista materiaalia.

- Seurakunnan kirkkoneuvoston puheenjohtaja Matti J. Korhonen tiedotti asiasta seurakunnan toimiston henkilökunnalle. Siellä kirkkoherra tunnusti teon ja pyysi anteeksi. Totesi, että hänellä oli liian suuri houkutus. Korhonen kuvailee tunnelmia seurakunnan toimiston kansliassa "alakuloisiksi".

- Kirkkoneuvosto järjestäytyi maanantaina kriisikokoukseen.

- Me kirkkoneuvostossa toivomme, että hän älyäisi itse irtisanoutua.

- En ole ollut enää yhteydessä häneen, enkä haluakaan olla. Kaikki luottamus hävisi yhdessä rysähdyksessä. Olimme pitkään erinomaisen hyvät ystävät, Korhonen sanoo.
Onko kyseessä a) murha, b) maanpetos, c) törkeä ryöstö vai d) joku muu?

Ei kommentteja: