tiistaina, maaliskuuta 16, 2004

Mistä kunnon mies voi saada lapsen?

Viime aikoina on itseänikin mietityttänyt, kuinka mukavaa voisi oikeastaan olla perheen puutteessa vaikkapa yh-isi. Sitä myöten pääsisi kerralla mitättömästä luuseriudesta sankarikerhoon. Sosiaalinen elämä olisi aivan eri luokkaa lapsen touhujen kautta ja voisi leikkiä päivät pitkät sillä varjolla, että kaikki menee lapsen kehityksen hyväksi. Naisten keskuudessa yh-isistä suorastaan tapellaan. Muistelen lukeneeni, että jotkut naiset jopa tirkistelevät yh-isejä puistoissa. Toki lapsen eteen joutuisi tekemään sitten työtäkin, mutta parempaa se olisi kuitenkin kuin loputon joutoaika. Asiassa on kuitenkin yksi mutka matkassa, mistä saisi lapsen?

Ilta-Sanomien keskustelussa kysytäänkin, mistä kunnollinen mies voisi saada lapsen? Tässä keskustelusta poimittuja kommentteja:
- Minä haluaisin palavasti saada lapsen, mutta yksikään nainen ei ole suostunut siihen kanssani. Olen seurustellut monia vuosia eri naisten kanssa, mutta lapsia he eivät halua. Miten saan lapsen, on minun hätähuutoni. Olen tarjoutunut antamaan lapsen äidille ja lapselle asunnon, mutta sekään ei riitä suomalaisille naisille.

- Ei lapset ole mitään hyödykkeitä joita hankitaan! Kyllä ihmissuhde kuuluu lapsenhankintaan, se idis on juuri siinä että lapsella on toisiaan rakastavat isä ja äiti, jolloin kodissa toivottavasti vallitsee harmoninen ja hyvä ilmapiiri.

- Siinäpä pulma, onko geeneissäsi jotain vikaa, vai mistä moinen pulma johtuu?

- Jos muijat on semmoisia kotkottimia kuin miljonääri-jussissa, niin ei sulla enää ole toivoa.

- Eikä ongelmaasi takuulla yhtään helpota sekään, että osa naisista haluaa lapsia, mutta ei miestä. Eli heti kun lapsi on tehty, lentää mies pihalle ja kelpaa siitä lähtien vain elatusmaksujen maksajaksi.

- Olen painiskellut saman asian kanssa jo muutamia vuosia. Kyllä meitä perhemyönteisiä miehiäkin on, mutta missä ovat ne naiset, joille perinteiset arvot ovat kunniassa?
Sata yleisintä väärinäännettyä englanninkielen sanaa.

Ei kommentteja: