sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2004

Tutkijan kannanotto prostituutioon

Iltalehden yleisönosastolta löytyy tutkija Ilmari Larjavaaran kannanotto prostituutioon:
"Prostituutio on elinkeino, josta on runsaasti hyötyjä ja ei lähes lainkaan haittoja. Prostituutio lisää seksuaalista hyvinvointia, mikä vähentää tuhoavaa ja aggressiivista käyttäytymistä. Prostituutio ei tuota fyysistä ja sosiaalista tuhoutumista toisin kuin uskonnot, feminismi, kuluttaminen ja sotiminen, jotka voitaisiin hyvin korvata terveellisellä prostituutiolla. Miksi prostituutio pitää hävittää, vaikka se on vaikutuksiltaan lähes yksinomaan vahvasti myönteinen ilmiö? Vastaus liittyy naisten perinteisiin hyväksikäyttää ja alistaa miehiä. Tärkein kauppatava, jolla miehiä voidaan hallita, on seksi.

Prostituutio merkitsee naisille hyvin epämukavaa tunnetta vallan ja kontrollin menettämisestä. Juuri tämä prostituution ominaisuus saa feministit raivoihinsa. Mitä iäkkäämpi ja epäviehättävämpi nainen on, sitä omistautuneempaa prostituution ampuminen on. Kun miehistä ei voi itse hyötyä, tämä mahdollisuus yritetään estää ja tärvellä muilta. Jos prostituutio on pelkästään terveellistä, haitallista on pyrkimys tuhota prostituutio ja feminismi ylipäätään."
Jos tuo on todellakin mainitun tutkijan kirjoittamaa tekstiä, niin minun on melkein pakko myöntää, että uusi provokaation mestari on syntynyt.

Iltalehti kertoo brittiläisestä tutkimuksesta, jonka mukaan suurilla sinisillä silmillä, vaaleilla hiuksilla, täyteläisillä huulilla ja lapsenomaisilla kasvonpiirteillä varustetuilla ihmisillä on muita suurempi todennäköisyys saada työpaikka tai voittaa oikeusjuttu. Vähemmän lapsekkaat ihmiset voivat parantaa menestystään huolitellulla olemuksella, kiillotelluilla kengillä ja naiset ehostamalla. Myös hymyily auttaa.

Hesarista löytyy sisäministeriön lista Suomen tulevaisuuden uhkakuvista. Suurin uhkakuva on syrjäytyminen, josta kärsivät varsinkin keski-ikäiset ja alkoholisoituneet miehet. Paras tapa estää miesten syrjäytyminen on mielestäni hankkia heille vaimot. Kyllä vaimo aina miehen tiellä pitää.

Lopuksi itseruoskintaa Kirjailijaelämän, Raparperiblogin ja Mika Pohjolan avustuksella:
- Hieman kyllä huvitti eräiden tahojen Kuukkeli-gaala- ruikutus. Ei ehkä ole sattumaa, että ko. henkilöt ovat ATM:iä. Oikeesti, huomionkipeyttä valittava mies ei ole seksikäs.

- Ihmissuhteiden lukemista Eufemian ehdotuksesta 1 kpl
"Vittu muistan taas miksi poistin tämän pamauksestani, en lue tätä taas enää ikinä"-puuskahduksia 5 kpl
Idea hankkia jostain tosi ikävä sukupuolitauti, hakkeroida Henry esiin ja harrastaa suojaamatonta seksiä 1 kpl
Idean toteaminen turhan työlääksi ja monimutkaiseksi toteuttaa 1 kpl
Oman rauhallisen ja solidaarisen maailmankatsomuksen muistaminen vasta edellisen toteamuksen jälkeen 1 kpl

- The most interesting thing about the gala, and I don't mean interesting in a positive way, the most interesting thing has been the amount of sore losers and bitterness the awards have created: "I wasn't voted because I'm too misogynistic!" Well, duh.
Tarkennuksena noihin huomioihin sen verran, että en edelleenkään väitä(tunnusta) olevani ATM ja että huonoja häviäjiä ei tainnut olla muita kuin minä, ja jos Raisan seksiehdotus on vielä voimassa, niin kyllä seksi aina yhden sukupuolitaudin väärti on.

Ei kommentteja: