torstaina, huhtikuuta 15, 2004

Kansanedustajat seksinostosta

Iltalehti siteeraa eduskunnan seksinostokeskustelua:
Mikko Immonen (vas):Mitä seksin ostokiellolla oikein yritettäisiin kieltää. Kiihottava tanssiko vai myös seksuaalinen neuvonta ja terapia? Entä ovatko eroottinen hieronta ja hyväilyt liian pitkälle menevää seksuaalisuutta? Kiellettäisiinkö myös silkit ja minkit, timantit ja kynttiläillalliset, ulkomaanmatkat ja vauhdikkaat kylpyläviikonloput, hän kyseli. Hän rinnasti prostituutioon myös naimakaupat, joissa "naidaankin rikas muttei rakas", tai valtaapitävä. Hänen mielestään "seksillä saatetaan ostaa tyytyväisyyttä ja vaikkapa perherauhaa" ja viittasi viktoriaaniseen moraaliin, jossa "seksistä ei saanut nauttia, piti vain pistää silmät kiinni ja ajatella isänmaata".

Jyrki Kasvi (vihr) puolestaan oli huomannut, että suomalaisista prostituution käyttäjistä kasvava osa on naisia, jotka etelän lomakohteissa ostavat "oppaita" joko kimpassa tai yksinään eri pituisiksi ajoiksi: Ne ei soittele perään eikä lähettele postikortteja, hän murjaisi.
Hauska harrastus liikaa vapaa-aikaa omaaville isille ja järkensä menettäneille poikamiehille.

Kesällä syntyy onnekkaampia ihmisiä kuin talvella. Paras syntymäkuukausi on toukokuu ja huonoin lokakuu.

Vesi, joka ei ole märkää.

The Onion otetaan aika usein turhankin vakavasti.

Kantria miesten makuun.

Iso legoauto.

Viivaton seepra.

Sansibar kieltää homoseksuaaliset suhteet.

Vinkkejä pitkäikäisyyteen. Keski-ikäisillä miehillä, jotka harrastavat seksiä vähintään kolme kertaa viikossa, on puolet vähemmän sydänkohtauksia.

Suloisten eläinten kuvia.

Ei kommentteja: