keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2004

Lauma epäsivistyneitä ihmisiä

Miljonääri-Jussiin etsittiin ilmeisestikin tarkoituksella helposti höynäytettäviä, tyhmiä ja epäsivistyneitä tyttöjä. Iltalehden mukaan Miljonääri-Jussin naiset eivät kuitenkaan oikein ymmärrä, miksi heitä pidetään tyhminä. Soilikki Tuomainen vaatii Petterin oman ÄO:n tutkimista tuollaisten väitteiden jälkeen. Mira Kupari lataa: "Idiootin älykkyysosamäärä on alle kaksikymmentä, ja tämä taas ei missään nimessä päde kehenkään meistä kilpailijoista." Olen kyllä Miran kanssa ihan samaa mieltä - kenenkään kilpailijattaren ÄO ei mielestäni ollut alle kahdenkymmenen.

Soilikki sanoo: "Jos tyhmyys on sitä, että on valmis rakastumaan televisiossa, niin ehkä sitten täytyy sanoa, että tyhmä olen." Rakastuminen ei varmaankaan ole tyhmää, mutta kukaan ohjelmassa olijoista ei vaikuttanut erityisen rakastuneelta. Tyhmäksi voi sen sijaan väittää anaaliseksikokemusten ja huonojen panojen luettelointia kaikelle kansalle. Voittaja Funin äiti oli itkenyt, kun oli nähnyt tyttärensä sekstailut televisiossa. Funi sanoo, että ensi syksynä kukaan ei muista häntä enää. Kyllä vaan muistaa. Valtakunnanhutsun maine pysyy iäti matkassa.

Isyystestien määrä on nousussa Kiinassa. 20 prosentissa tapauksista "isäs ei oo isäs, vaikka luulet niin."

Onko naismedia niin aivopesty, että he eivät ymmärrä levittävänsä väärää tietoa vai ovatko he yksinkertaisesti vain tyhmiä? Miksi naismedia olettaa, että kaikki naiset ovat abortin puolella, sotaa vastaan, kuolemantuomiota vastaan, ympäristönsuojelun puolella, uskonnottomia ja monikulttuurisia? Jos et sovi tuohon muottiin, sinua ei huomioida mitenkään.

Ei kommentteja: