lauantaina, huhtikuuta 10, 2004

Tärkeimmät toiveet tyttöystävälle

Lifestyle-lehdestä löytyy Cosmosta lainattu lista:
Tässä miesten tärkeimmät tyttöystävätoiveet:

1. Älä odotuta häntä tuntikausia.

2. Salli kehut toisillekin kauniille naisille.

3. Älä juutu puhelimeen juorusessioon, kun vietät aikaa poikaystäväsi kanssa.

7. Ihmetytä häntä ja laittaudu salamana lähtökuntoon.
Voiko mies enempää naiselta vaatia?

Perheiden perustaminen ja lastenhankinta viivästyvät yhä pitemmälle Australiassa. Daniel Donahoo sanoo, että koko kulttuuri huutaa, että lapsia ei kannata tehdä aikaisin, sillä koko elämä on silloin vielä edessä. Satunnaisseksiin kannustavat elämäntyyli-imagot julistavat, että ei ole coolia hankkia lapsia.

Bob Geldof taistelee isien oikeuksien puolesta. Bob vaatii sen yleisen oletuksen purkamista, että lapset menevät erossa automaattisesti äidille. Hän sanoo, että ei ole olemassa mitään todisteita, jotka osoittaisivat naisten olevan parempia vanhempia kuin miesten. Miehille vain sanotaan, että ei sinulla ei vain ole mahdollisuutta nähdä enää lapsiasi, etkä voi tehdä juuri mitään, joten tyydy vain osaasi. Geldof ennustaa, että tulevaisuudessa lapset jakautuvat erossa tasan sekä isille että äideille.

Palataan vielä tuohon miesten itärajan takaisilta prostituoiduilta saamiin Tippuritartuntoihin metaforan avulla: Kuvitellaan, että miehillä olisi leipämonopoli ja miehet antaisivat leipää naisille vähemmän kuin naisten tekee mieli syödä. Naiset haluaisivat kuitenkin kauheasti leipää ja epätoivoisimmat ostaisivat rajan takaa saatavaa halpaa pilaantunutta leipää, johon heillä olisi juuri varaa. Sitten miehet syyttäisivät vihaisina naisia rajan takaisten köyhien viljelijöiden riistämisestä ja pitäisivät naisia sikoina. Naisten pitäisi vain kärsiä leivänpuutteesta tekemättä mitään, vaikka miesten leipämonopolilla olisi kyllä leipää koko naiskansanosan ruokkimiseksi. Jos nainen hankkiutuisi miljonääriksi, niin sitten nainen pystyisi luonnollisestikin hankkimaan leipää koko eliniäkseen miesten leipämonopolilta. Köyhät naiset ajautuisivat usein leivättömyyden ryydittäminä itsemurhiin ja syrjäytymiseeen, mutta eihän se leipämonopolia pitäviä miehiä kiinnostaisi - omapahan oli naisten vika.

Ihana mies.

Ei kommentteja: